wymarzony pierścień mocy część XXII - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 12:58   #1561
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Brzmi, to fakt... ale tak naprawdę , to najzwyklejsza anatomia, z głównym uwzględnieniem układu nerwowego, układów ruchu, zmysłów...
I to nawet jest ciekawe...ale uczenie się zakrętów na korze mózgu, proprioreceptorów, o acetylocholinie, adrenalinie i GABA... no jakoś ciężko mi to do łba wchodzi...praktycznie na razie nic nie umiem
Nigdy nie zapomnę nauki tego i tworzonych skojarzeń, żeby wszystko zapamiętać.
Np. przy ośrodkach mowy, żeby zapamiętać, który jest ruchowy, a których czuciowy powstało Brock (ośrodkek ruchowy) - krok.
Pamiętam do dziś

Ale to, co napiszę nie będzie pocieszające: po pierwszym moim roku studiów, który był naszpikowany tego typu przedmiotami podjęłam decyzję o rozpoczęciu drugiego kierunku i wzięłam dziekankę
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:04   #1562
hania811
Zakorzenienie

Takie tylko z białymi paskami
http://allegro.pl/adidas-star-wars-s...976002063.html

Ale to jak bedzie już chodziła

A dla bajeru do wóżka
http://allegro.pl/sliczne-buciki-dla...997371982.html

Cytat:
Mhm
Mój gin nie zaleca farbowania przez całą ciążę... ale co gin, to inna teoria..

Haniu, ja i wiara w siebie, to wykluczające się terminy
Mój mówi że można ale nie za często i dobrą farbą.

No ale ...przyznaję ja przesadzam. Przy krótkich wlosach półcentymetrowy odrost bardzo razi.

Ja nie jestem w stanie chodzić z czymś takim na głowie.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:04   #1563
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Haniu dzięki To ja teraz mam te motylki. Wcześniej raz na kilka dni a teraz od niedzieli codziennie i o różnej porze. Czekam na coś silniejszego Motylki mnie za to gilgoczą od środka Chciałabym aby mąz już mógł coś poczuć.

Hania wklej zdjęcie nowej fryzurki.

Butter dasz radę

ja tez farbuję co miesiąc castingiem bez aminiaku i to od początku ciąży.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-12-14 o 13:08
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:07   #1564
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Nigdy nie zapomnę nauki tego i tworzonych skojarzeń, żeby wszystko zapamiętać.
Np. przy ośrodkach mowy, żeby zapamiętać, który jest ruchowy, a których czuciowy powstało Brock (ośrodkek ruchowy) - krok.
Pamiętam do dziś

Ale to, co napiszę nie będzie pocieszające: po pierwszym moim roku studiów, który był naszpikowany tego typu przedmiotami podjęłam decyzję o rozpoczęciu drugiego kierunku i wzięłam dziekankę
Ja mam tylko jeden tgo typu przedmiot... Potem odruchy, neurony, ośrodki korowe przewijają się przez różne przedmioty... ale już nie tak szczegółowo .

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:13   #1565
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tylko jeden tgo typu przedmiot... Potem odruchy, neurony, ośrodki korowe przewijają się przez różne przedmioty... ale już nie tak szczegółowo .
No to dobrze, że nie będziesz musiała się później męczyć. Ja miałam takich przedmiotów bardzo dużo, pod różnymi nazwami, anatomie, fizjologie, patologie różnych układów, auksologia, genetyka itp.
Ciężko się tego uczyć.
Stary 2011-12-14, 13:43   #1566
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Butter pamiętam owy przedmiot nauczenie się tego wszystkiego wydawało mi się niemożliwe. Szłam na egzamin przekonana, że nie zaliczę a dostałam 4,5 trzymam kciuki aby i u Ciebie tak się to skończyło

Miałam dziś z Małym wizytę u okulisty. Byliśmy zapisani na 9 a weszliśmy o 11:30, bo pani dr przez przewróconą ciężarówkę na Modlińskiej nie mogła dojechać na czas. Rany ludzie pod gabinetem gadali na nią tak, że słabo się robiło... nie rozumiem tego. Przecież nic nie mogła na tę sytuacje poradzić. Gdy dotarła bardzo przepraszała i było jej straszliwie głupio, że takie maluszki na nią tyle czasu czekały.

Mnie za to od tygodnia męczy przeziębienie :/ powoli dochodzę do siebie ale wczoraj wyskoczył mi jakiś malutki, przemieszczający się, niebolesny guzek pod skórą :/ najbliższy wolny termin wizyty u lekarza POZ 3.01.2012! chyba poczekam do 4.01, bo wtedy mam kontrolę u chirurga to dowiem się konkretów albo guzek sam zniknie do tego czasu.
Stary 2011-12-14, 13:55   #1567
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w przepięknych, wysokich, zielonych martensach
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a ja w czarnych
oj dłuuuuugo na nie kasę zbierałam
Ja nie uznawałam takich butów

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
heh...nie może jednak nie.
Mąż mówi że przecież do 25 lat i tak będziemy ją trzymać przywiązaną do kaloryfera to sobie nic nie zrobi
Też mam taki plan

Cytat:
Nie zdecydowałabym się później, bo świadomie nigdy nie decyduję się nawet na najmniejszy ból, który nie jest potrzebny (wystarczy pobieranie krwi i dentysta). Dlatego bym nigdy się cała nieokolczykowała, o tatuażu nie wspominając.
No co Ty, przecież przebijanie uszu nie boli Co innego tatuaż - nie miałam, ale wyobrażam sobie, że boli

Poród boli - obojętnie jakim sposobem

Cytat:
Mój gin nie zaleca farbowania przez całą ciążę... ale co gin, to inna teoria..

Brzmi, to fakt... ale tak naprawdę , to najzwyklejsza anatomia, z głównym uwzględnieniem układu nerwowego, układów ruchu, zmysłów...
I to nawet jest ciekawe...ale uczenie się zakrętów na korze mózgu, proprioreceptorów, o acetylocholinie, adrenalinie i GABA... no jakoś ciężko mi to do łba wchodzi...praktycznie na razie nic nie umiem
Oj tam, ja farbowałam całą ciążę.

W liceum byłam w klasie biologiczno-chemicznej i mieliśmy tego sporo - nic już nie pamiętam

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Miałam dziś z Małym wizytę u okulisty. Byliśmy zapisani na 9 a weszliśmy o 11:30, bo pani dr przez przewróconą ciężarówkę na Modlińskiej nie mogła dojechać na czas. Rany ludzie pod gabinetem gadali na nią tak, że słabo się robiło... nie rozumiem tego. Przecież nic nie mogła na tę sytuacje poradzić. Gdy dotarła bardzo przepraszała i było jej straszliwie głupio, że takie maluszki na nią tyle czasu czekały.
A czemu mały potrzebował wizyty u okulisty?

Oglądam sobie różne projekty i realizacje. Znowu włącza mi się myśl, że też bym tak chciała. Na razie jestem jednak cienka jak dupa węża, może kiedyś

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 13:57   #1568
ButterBear
Zakorzenienie

Twin, no mam nadzieję, że pójdzie mi pozytywnie. O 4,5 nawet nie marzę...3 wystarczy

Co to za guzek? Mam nadzieję, że to nic poważnego, trzymam kciuki
A synek ma problemy ze wzrokiem?

Hania

Stary 2011-12-14, 13:59   #1569
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
No co Ty, przecież przebijanie uszu nie boli Co innego tatuaż - nie miałam, ale wyobrażam sobie, że boli

A czemu mały potrzebował wizyty u okulisty?
Ad. pogrubionego- potwierdzam

Co do wizyty u okulisty to była "formalność". Szymcio miał fototerapię i po niej jest stare jak świat zalecenie, żeby skontrolować dno oka. Wszyscy lekarze mówią, że to niepotrzebne ale muszą zalecać...

Butter, nie mam pojęcia co to za guzek. Mam podejrzenie, że to może w związku z przeziębieniem coś się powiększyło. Jak wyzdrowieję i nie zniknie to będę szukać pomocy u lekarza.

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2011-12-14 o 14:01
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 14:05   #1570
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. pogrubionego- potwierdzam

Co do wizyty u okulisty to była "formalność". Szymcio miał fototerapię i po niej jest stare jak świat zalecenie, żeby skontrolować dno oka. Wszyscy lekarze mówią, że to niepotrzebne ale muszą zalecać...

Butter, nie mam pojęcia co to za guzek. Mam podejrzenie, że to może w związku z przeziębieniem coś się powiększyło. Jak wyzdrowieję i nie zniknie to będę szukać pomocy u lekarza.
Wiesz, w przypadku dzieciaczka lepiej dmuchać na zimne i sprawdzać wszystko

No to faktycznie, może jakiś węzeł chłonny Ci się powiększył?

Hania

Stary 2011-12-14, 14:19   #1571
asiuk
Zakorzenienie

Twin, rozumiem, że z małym wszystko ok. Ewa, przez antybiotyki w pierwszych dniach życia, była już dwukrotnie na badaniu słuchu metodą otoemisji i raz na badaniu Bera. Czeka nas jeszcze jedna wizyta - mimo, że pierwsze badanie, które miała jeszcze w szpitalu, wyszło dobrze

Dotarłam do zdjęć z sobotniej imprezy w klubie. Trzeba się za siebie wziąć i odchudzić mój okrągły fejs

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-12-14, 14:23   #1572
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, w przypadku dzieciaczka lepiej dmuchać na zimne i sprawdzać wszystko

No to faktycznie, może jakiś węzeł chłonny Ci się powiększył?
Dlatego też nie odpuściłam wizyty i czekałam. Oczywiście wszystko w jak najlepszym porządku. Poza tym pani dr kompleksowo zbadała wzrok Małemu

Ten guzek jest na na linii kości żuchwy więc chyba trochę za wysoko jak na węzeł chłonny

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Twin, rozumiem, że z małym wszystko ok. Ewa, przez antybiotyki w pierwszych dniach życia, była już dwukrotnie na badaniu słuchu metodą otoemisji i raz na badaniu Bera. Czeka nas jeszcze jedna wizyta - mimo, że pierwsze badanie, które miała jeszcze w szpitalu, wyszło dobrze

Dotarłam do zdjęć z sobotniej imprezy w klubie. Trzeba się za siebie wziąć i odchudzić mój okrągły fejs
Synek w szpitalu miał badanie słuchu. Wyszło ok i nikt nam nie zalecał powtarzania tego badania.

Zdjęcia mówią prawdę niestety... ja też muszę się wziąć za ćwiczenia ale w dzień przeważnie nie mam kiedy a wieczorem padam jak mucha
Stary 2011-12-14, 14:40   #1573
asiuk
Zakorzenienie

Wg BMI wagę mam prawidłową (wartość 23,6), idealną wagą ponoć jest dla mnie 54 kg - tyle ważyłam przed ciążą (53 kg ), po Dukanie.
Więc niby nie muszę chudnąć, ale jednak niezbyt dobrze czuję się ze sobą.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-12-14, 14:46   #1574
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Kotek Ty sie nie smiej Bylam mhoocznym dziewczątkiem w glanach

Butter dasz radę ,trzymam kciuki
haha ciezko to sobie wyobrazic tym bardziej ze ja tez taka bylam

Cytat:
Ja w adidasach. I też się z nimi nie rozstałam. Co więcej mamy teraz z mężem takie same- i już znalazłam takie dla Mani.
oja ojajaja ale czadowe bucisze

Cytat:
Więcej wiary w siebie

Oczywiście że farbuję. Farby L'oreala są bezbieczne
Niby powinno się wstrzymywać z tym w pierwszym trymestrze- ale ja nie wytrzymałam. Z tym ze w tedy bezamoniakową farbnełam.

ja farbowalam zreszta zapytalam gina na co mi powiedzial "a pani zamierza wypic ta farbe czy nalozyc na wlosy"

po dzisiejszych newsach chyba strzele sobie glebszego

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 14:48   #1575
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kotku co się stało??

Stary 2011-12-14, 15:02   #1576
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
J

Oglądam sobie różne projekty i realizacje. Znowu włącza mi się myśl, że też bym tak chciała. Na razie jestem jednak cienka jak dupa węża, może kiedyś
heheheh..co za tekst.
Na szczęście wszystko przed Tobą.
Cytat:

Okrągła buzia nie jest fajna
Ja zrobiłam zdjecia fryzu. Nie nadaję się do publicznego pokazywania się. Własnie zobaczylam ze mam 2 brody, a w tych włosach wyglądam jak utuczony żołnierz Germachtu
Stary 2011-12-14, 15:07   #1577
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kotku co się stało??

Madziula moze naskrobe w K.
Cytat:
heheheh..co za tekst.

Ja zrobiłam zdjecia fryzu. Nie nadaję się do publicznego pokazywania się. Własnie zobaczylam ze mam 2 brody, a w tych włosach wyglądam jak utuczony żołnierz Germachtu
ja mam pyzata twarz i chociaz wazylabym 40 kg zawsze bede miec pucki

poka poka sie zolnierzu dawaj fote do klubu tam nie jest juz publicznie

Stary 2011-12-14, 15:10   #1578
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wg BMI wagę mam prawidłową (wartość 23,6), idealną wagą ponoć jest dla mnie 54 kg - tyle ważyłam przed ciążą (53 kg ), po Dukanie.
54 kg to i moja idealna waga....aktualnie czuję się jakby już nigdy nie miała być w moim zasięgu.

Ty już ważysz tyle co przed ciążą??

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

ja farbowalam zreszta zapytalam gina na co mi powiedzial "a pani zamierza wypic ta farbe czy nalozyc na wlosy"

po dzisiejszych newsach chyba strzele sobie glebszego
heh...dobry lekarz. Mnie tylko wszyscy ostrzegają przed Paletami które są trujące- ale to to ja wiem. Raz tym ufarbowałam i 2 lata mi wlosy wypadały

Znowu bratowa daje czadu?
Stary 2011-12-14, 15:22   #1579
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a ja w czarnych
oj dłuuuuugo na nie kasę zbierałam
Ja też miałam czarne i bordowe

Cytat:
Mąż mówi że przecież do 25 lat i tak będziemy ją trzymać przywiązaną do kaloryfera to sobie nic nie zrobi

Spoko..ja się nie stresuję. Nie jestem zadowolona ale też nie zrozpaczona. Tylko już czuję komentarze mamy. Nie znosi jak jestem tak krótko obcięta.

Włosy już potraktowała super jasnym blondem. Zobaczymy czy te króciutkie w ogóle się ufarbują

A co ty w domu robisz...wolne już mas??
Krótkie włosy szybko odrastają.

Mam jeden dzień wolnego.Chciałam coś porobić, a jutro ani w piątek nie dostałam, bo muszę być w pracy.Środa też może być

Cytat:
Oo, takich pieczarek nigdy nie robiłam, fajny pomysł. Jamie Oliver coś takiego fajnego przyrządzał

Przepisu na kaszę specjalnego nie mam... dziś mam zamiar zastosować "kaszą w sosie pieczeniowym ze śliwką suszoną" i do tego pieczoną w piecu szynkę.
Ugotuję kaszę i wrzucę do podgrzewanego na patelni sosu z pieczenia z dodatkiem pokrojonych śliwek. Zagęszczę śmietaną odrobinę.

Haniu, pokaż fryzurę
Nie lubisz jajek jak moja siostra kompletnie tego nie rozumiem, bo ja uwielbiam
Czyli mieszasz kaszę z sosem i tak podajesz? Tak jeszcze nie jadłam.Zazwyczaj polewam na wierzch.

Ja jestem dziwna, bo bakalii nie lubię żadnych, a schab ze śliwką Chyba sos też by mi smakował

Cytat:
Też miałam coś podobnego, też tego nie lubiłam.
Ale jestem zwolenniczką niepopularnego poglądu, że te rzeczy, których nauka teraz wydaje się bezzasadna, kiedyś się przydadzą. Budowanie różnych kontekstów teoretycznych wokół zagadnień, które nas naprawdę interesują jest potrzebne, gwarantuje późniejsze "samowyjaśnianie" różnych zjawisk, coś się przypomina etc...

Co nie zmienia faktu, że można się wkurzać nauką tego!
Ale - będzie dobrze

Co do tego wymyślania ciekawych dań, to miałam kiedyś postanowienie, żeby codziennie robić jakieś inne danie z jednej książki kucharskiej. Ale to nie wyszło
Teraz więc zbieram ciekawe pomysły, jak jakieś danie mi się spodoba, to wcześniej, czy później chcę je zrobić. Tak mam z tą zupą norweską (z łososiem, która mi się bardzo spodobała), z empanadas, pizzą na cienkim cieście, nawet kopytkami
Ja pewnie bym co drugą stronę omijała, bo za trudne
Też zbieram do zeszytu przepisy, ale niekiedy zapominam i uciekają po pewnym czasie

Cytat:
Takie tylko z białymi paskami
http://allegro.pl/adidas-star-wars-s...976002063.html

Ale to jak bedzie już chodziła

A dla bajeru do wóżka
http://allegro.pl/sliczne-buciki-dla...997371982.html

Mój mówi że można ale nie za często i dobrą farbą.

No ale ...przyznaję ja przesadzam. Przy krótkich wlosach półcentymetrowy odrost bardzo razi.

Ja nie jestem w stanie chodzić z czymś takim na głowie.
Ale fajniusie te malutkie

Cytat:
Cześć

Butter pamiętam owy przedmiot nauczenie się tego wszystkiego wydawało mi się niemożliwe. Szłam na egzamin przekonana, że nie zaliczę a dostałam 4,5 trzymam kciuki aby i u Ciebie tak się to skończyło

Mnie za to od tygodnia męczy przeziębienie :/ powoli dochodzę do siebie ale wczoraj wyskoczył mi jakiś malutki, przemieszczający się, niebolesny guzek pod skórą :/ najbliższy wolny termin wizyty u lekarza POZ 3.01.2012! chyba poczekam do 4.01, bo wtedy mam kontrolę u chirurga to dowiem się konkretów albo guzek sam zniknie do tego czasu.
Mojemu bratu też wyskoczył taki guzek.Tylko na ręce.Lekarka powiedziała, że to może być wszystko od mięśniaka kończąc na raku Pierwsze co to dała skierowanie na badanie krwi

Cytat:
heheheh..co za tekst.

Stary 2011-12-14, 16:00   #1580
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam tylko uszy przebite W tym dwie dziurki w chrząstce, ale nie korzystam, że tak powiem

Kurcze, Dziewczyny, jestem przerażona sobotnim kolosem... zapomniałam już jak to jest tak bardzo stresować się studiami i buntować się, że ten przedmiot to mi się na pewno nigdy nie przyda
no to teraz znowu pamiętasz to pierwszy kolos w tym semestrze?

Cytat:

mój brat twierdzi, że jak będzie miał córke, to ją wysle do szkoły z internatem do zakonnic

Cytat:
BMI nie względnia budowy ciała. 23,6 to niby prawidłowy, ale ja czuję się tłusto jak przekroczę 19
a to, że nie musisz, to nie znaczy, że nie można się o to postarać

a po ciąży można wrócić do swojego wyglądu sprzed? mam na myśli stan skóry, ujędrnienie brzucha, biustu?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 16:03   #1581
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
54 kg to i moja idealna waga....aktualnie czuję się jakby już nigdy nie miała być w moim zasięgu.

Ty już ważysz tyle co przed ciążą??

heh...dobry lekarz. Mnie tylko wszyscy ostrzegają przed Paletami które są trujące- ale to to ja wiem. Raz tym ufarbowałam i 2 lata mi wlosy wypadały

a lekarz jest debesciak to prawda
Znowu bratowa daje czadu?

Palete uzylam raz i jak sobaczylam jak mi wlosy garsciami wychodza przestalam uzywac

Stary 2011-12-14, 16:24   #1582
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Mojemu bratu też wyskoczył taki guzek.Tylko na ręce.Lekarka powiedziała, że to może być wszystko od mięśniaka kończąc na raku Pierwsze co to dała skierowanie na badanie krwi
Moja mam mówi, że to albo od przeziębiania i radzi poczekać albo może kaszak. Poczekam i zobaczę jak się sytuacja rozwinie.

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
mój brat twierdzi, że jak będzie miał córke, to ją wysle do szkoły z internatem do zakonnic

a po ciąży można wrócić do swojego wyglądu sprzed? mam na myśli stan skóry, ujędrnienie brzucha, biustu?
Ja mam syna i już myślę,o tym, że kiedyś jaka "okropna dziewucha" mi go zabierze

Po ciąży skórę brzucha mam jak przed. Tylko delikatny tłuszczyk pozostał a biust zobaczymy jak skończę karmić.
Stary 2011-12-14, 16:40   #1583
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu oj tam, oj tam wrzuć zdjęcie do klubu.

Stary 2011-12-14, 16:48   #1584
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mam mówi, że to albo od przeziębiania i radzi poczekać albo może kaszak. Poczekam i zobaczę jak się sytuacja rozwinie.

Ja mam syna i już myślę,o tym, że kiedyś jaka "okropna dziewucha" mi go zabierze

Po ciąży skórę brzucha mam jak przed. Tylko delikatny tłuszczyk pozostał a biust zobaczymy jak skończę karmić.
Być może mojego brata guzek jest troszkę większy niż pestka od czereśni
Stary 2011-12-14, 17:01   #1585
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mi się wydaje, że boli i nikt mnie nie przekona, że nic nie poczułabym etc.

Poród to już w ogóle masakra. Nie wiem, czy kiedykolwiek będę miała dzieci

A co możesz zrobić, by tak cienką nie być?

Cytat:

Mój też coraz bardziej okrągły... robię się monotematyczna

Cytat:
Mam jeden dzień wolnego.Chciałam coś porobić, a jutro ani w piątek nie dostałam, bo muszę być w pracy.Środa też może być

Czyli mieszasz kaszę z sosem i tak podajesz? Tak jeszcze nie jadłam.Zazwyczaj polewam na wierzch.

Ja jestem dziwna, bo bakalii nie lubię żadnych, a schab ze śliwką Chyba sos też by mi smakował

I co porobiłaś?

Jajka są beeee, śmierdzą i mają okropną konsystencję...
Co najciekawsze, do 7 roku życia objadałam się jajkami...
oraz piłam mleko - od tamtej pory - w życiu nie tknę

Tak, czasem wrzucam kaszę do sosu, tylko nie może być przegotowana, tylko raczej twardsza i sypka. A sosu nie może być za dużo. Wtedy fajnie przechodzi sosem.

Ja jakoś tej zimy bardzo gustuję w suszonych śliwkach, żurawinie.
Polecam taki sosik

-------------------

Dostałam pismo ze Starostwa Powiatowego, że przekazali moje dokumenty do WORDu, muszę tylko załatwić zaświadczenie od lekarza i umówić termin egzaminu
Stary 2011-12-14, 17:55   #1586
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mi się wydaje, że boli i nikt mnie nie przekona, że nic nie poczułabym etc.

Poród to już w ogóle masakra. Nie wiem, czy kiedykolwiek będę miała dzieci

A co możesz zrobić, by tak cienką nie być?

Mój też coraz bardziej okrągły... robię się monotematyczna

I co porobiłaś?

Jajka są beeee, śmierdzą i mają okropną konsystencję...
Co najciekawsze, do 7 roku życia objadałam się jajkami...
oraz piłam mleko - od tamtej pory - w życiu nie tknę

Tak, czasem wrzucam kaszę do sosu, tylko nie może być przegotowana, tylko raczej twardsza i sypka. A sosu nie może być za dużo. Wtedy fajnie przechodzi sosem.

Ja jakoś tej zimy bardzo gustuję w suszonych śliwkach, żurawinie.
Polecam taki sosik

-------------------

Dostałam pismo ze Starostwa Powiatowego, że przekazali moje dokumenty do WORDu, muszę tylko załatwić zaświadczenie od lekarza i umówić termin egzaminu
Mnie wszystko co wiąże się z kłuciem (w tym wszystkie zabiegi z igłami) boli

W końcu po chyba pół roku odwiedziłam zegarmistrza (nie po drodze mam) i naprawił mi bransoletkę w zegarku
W domu umyłam lodówkę, posprzątałam i ugotowałam obiad aaa i firanki są w trakcie wymiany
Nie za wiele, ale zawsze coś

---------------------------------

Stary 2011-12-14, 18:19   #1587
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Madziula moze naskrobe w K.

ja mam pyzata twarz i chociaz wazylabym 40 kg zawsze bede miec pucki

poka poka sie zolnierzu dawaj fote do klubu tam nie jest juz publicznie
Ja też mam tendencje do pyzatej twarzy. Nie znoszę. Dobrze wygląda tylko jak ważę poniżej 55 kg.
Teraz ważę 64- wiec dobrze nie jest

Cytat:

Krótkie włosy szybko odrastają.

Mają tydzień na to żeby odrosnąć

Ja też kocham jajka Tydzień bez jajecznicy nie wytrzymam

Ja tez kaszę polewam po prostu

A sosy ze śliwką suszoną są bajeczne.
Ja robię karczek duszony ze śliwkami. Rewalacja do kaszy

Cytat:
80% moich koleżanek wróciło bez problemu.

Cytat:
Mnie wszystko co wiąże się z kłuciem (w tym wszystkie zabiegi z igłami) boli

W końcu po chyba pół roku odwiedziłam zegarmistrza (nie po drodze mam) i naprawił mi bransoletkę w zegarku
W domu umyłam lodówkę, posprzątałam i ugotowałam obiad aaa i firanki są w trakcie wymiany
Nie za wiele, ale zawsze coś
Wymycie lodówki to duże coś. Mi zawsze ciężko się do tego zebrać. Nie lubię

Ja dziś tylko zupę ugotowałam. Mąż za wyszorował łazienkę tak że jak weszłam do niej to nie poznałam

----------------
eh..idę z kumpelami na pizzę- jak ja im się pokażę
Muszę się chociaż ładnie umalować i odstawić
Stary 2011-12-14, 18:58   #1588
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz znowu pamiętasz to pierwszy kolos w tym semestrze?
Nie, nie pierwszy, ale to chyba najtrudniejszy przedmiot - najbardziej szczegółowy...

Hania

Stary 2011-12-14, 19:03   #1589
hania811
Zakorzenienie

Wstawiłam sesję łazienkową do K
Stary 2011-12-14, 20:17   #1590
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam tendencje do pyzatej twarzy. Nie znoszę. Dobrze wygląda tylko jak ważę poniżej 55 kg.
Teraz ważę 64- wiec dobrze nie jest

Mają tydzień na to żeby odrosnąć

Ja też kocham jajka Tydzień bez jajecznicy nie wytrzymam

Ja tez kaszę polewam po prostu

A sosy ze śliwką suszoną są bajeczne.
Ja robię karczek duszony ze śliwkami. Rewalacja do kaszy

80% moich koleżanek wróciło bez problemu.

Wymycie lodówki to duże coś. Mi zawsze ciężko się do tego zebrać. Nie lubię

Ja dziś tylko zupę ugotowałam. Mąż za wyszorował łazienkę tak że jak weszłam do niej to nie poznałam

----------------
eh..idę z kumpelami na pizzę- jak ja im się pokażę
Muszę się chociaż ładnie umalować i odstawić
Hania jak dusisz karczek w piekarniku czy w garnku i kiedy te śliwki?
Albo najlepiej poproszę kompletny przepis ja lubię karczek w zupie cebulowej chociaż wolę mięsko mniej żylaste

Też lodówki nie lubię zbierałam się z 3 tygodnie

Cytat:
Nie, nie pierwszy, ale to chyba najtrudniejszy przedmiot - najbardziej szczegółowy...
Butter nie zazdroszczę ci.Cały czas wspominam maj-czerwiec zaczynał się sezon grillowy, a ja musiałam się albo uczyć, albo kończyć pracę podyplomową.Znajomi nas zapraszali, ja Tżta wyganiałam do nich żeby nie przeszkadzał i kiedy oni się super bawili ja się uczyłam Oczywiście ok.23 wpadałam, zjadłam mięsko, surówkę i wracałam do notatek

Mój wolny dzień się kończy dobrze, że tylko dwa dni i weekend

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości