moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was? - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 18:11   #4891
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Cytat:
Napisane przez Inalinka Pokaż wiadomość
Powodzenia w pracy.
Dzięki. Dzisiaj było nie za ciekawie, ale jutro ma być podobno gorzej
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:20   #4892
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Wrzucam lampki. Fota mała, bo nie mogę ustawić dobrej jakości

Ja zawiesiłam je wczoraj, a już dzisiaj moja sąsiadka też ma przyozdobione okno Tyle, że ona ma jeszcze wiosenne kwiaty... Dziwnie to wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01836.jpg (19,5 KB, 82 załadowań)
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:53   #4893
Katrusiaa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj już skończyłam kompletować prezenty, nareszcie mam już wszystko co zaplanowałam. Powoli mnie już męczyło chodzenie po sklepach a teraz mogę spokojnie zabrać się za sprzątanie nie martwiąc się prezentami

Razem: 16 V 2006r
Zaręczeni: 16 V 2011r

Konkursik KLIK
Katrusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 19:18   #4894
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Ale nie będę tu wprowadzać smutnego nastroju...dziś zaczęłam porządne świąteczne sprzątanie (takie z myciem szafek, sprzątaniem w szafkach = wywalaniem zbędnych rzeczy) obkupiłam się w chemikalia i caluśki dzień sprzątałam, a to dopiero początek
ja zrobiłam to wczoraj - i poczułam się jak w domu u mamy, nie ma to jak uporządkować wszystko przed świętami...już mi taką nowością powiało

Cytat:
Napisane przez peggy7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Moja świąteczna radość gaśnie jakoś. Wiem, że w Święta nie spróbuję nic z tych wszystkich smakołyków. Wcześniej mnie to nie obchodziło, ale teraz jestem wkurzona, bo jednak ta świąteczna beztroska mi się nie może udzielić. Spędzę Święta nad michą kapusty i ze szklaneczką coli light (dobre i to...). Niby Święta nie powinny kręcić się wokół jedzenia, ale same wiecie, jak jest.

Na dzień dzisiejszy nawet pierników nie chcę piec, żeby sobie nie robić smaku:/

A z pozytywnych rzeczy, to powiem, że mam już prezent dla mamy i pół dla siostry Jeszcze tylko tata, brat i dla koleżanek jakieś drobiazgi.
eee..... nie podoba mi się to podejście - ja też dietowałam, schudłam 20 kg - i czasami robiłam sobie odstępstwa od diety - bo tylko wtedy organizm chce walczyć dalej - jak metabolizm mu zmieniasz od początku.... w 2 dni 4kg? nie możliwe - zatrzyma Ci się woda i będziesz trochę ociężała, ale po kilku dniach diety wrócisz do normy a może nawet schudniesz - bo Twój organizm zmieni bieg - warto to w końcu święta!

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
9 dni, jak to zleciało! już nawet nie mamy 1 przed!!

Każdy ma swoje smuteczki, ale ja mam t taki magiczny czas w roku - właśnie TEN czas, w którym mam immunitet - małe niepowodzenia mnie nie zrażają. Wprowadzam u siebie taki 'świąteczny immunitet' - to jest mój święty czas, nikt nie ma prawa go tknąć
Chyba, że wali się świat mój wewnętrzny, także rozumiem Was, każdy ma w swoim życiu priorytety, które nas obchodzą najbardziej na świecie - nie potrafiłabym z tym dojść do porządku, nawet w święta.
za to zdanie powinien Mikołaj wynagrodzić Cię podwójnie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiejsze kolokwium na 96% Jeszcze tylko 2 koła i kartkówka i mogę cieszyć się powrotem do domu i sprzątaniem domu, gotowaniem, pieczeniem i w końcu świętowaniem.
Gratulacje, fantastyczny wynik - i witaj w klubie cieszących się świątecznymi porządkami

Wszystkim dziewczyną które już prezenty popakowały i zrobiły - DUZE BRAWA to już 9 dni...hip hip huuuura

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
Załącznik 4390775Załącznik 4390776jutro postaram sie wiecej wstawić bo ubrałam dzis małą choineczkę
jej jakie słodkie
Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Ja zawiesiłam je wczoraj, a już dzisiaj moja sąsiadka też ma przyozdobione okno Tyle, że ona ma jeszcze wiosenne kwiaty... Dziwnie to wygląda
zobaczcie jak niewiele potrzeba zeby było wesoło i radośnie - jak widzę kolorowe lampki na choinkach albo przyozdobione okna to od razu buzi ami sie uśmiecha
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 19:34   #4895
agniesikk
Zakorzenienie

U mnie już uszka gotowe, dzisiaj ROBIĄ SIĘ pierogi
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 19:50   #4896
asik1503
Zakorzenienie

kupiłam prezent dla mamy teraz już mi zostały drobiazgi do kupienia ale się cieszę... za tydzień o tej porze będę już grzała dupkę u mamy
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:20   #4897
peggy7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
eee..... nie podoba mi się to podejście - ja też dietowałam, schudłam 20 kg - i czasami robiłam sobie odstępstwa od diety - bo tylko wtedy organizm chce walczyć dalej - jak metabolizm mu zmieniasz od początku.... w 2 dni 4kg? nie możliwe - zatrzyma Ci się woda i będziesz trochę ociężała, ale po kilku dniach diety wrócisz do normy a może nawet schudniesz - bo Twój organizm zmieni bieg - warto to w końcu święta!
Moja dieta to wykluczenie cukru i przez 2 dni mogę to zaprzepaścić... To nie jest klasyczna dieta niskokaloryczna, tylko South Beach. Musiałabym zacząć od nowa odwyk (gdzie nie można jeść nawet owoców i żadnych produktów zbożowych) - czego nie chcę. Schudłam już 8 kg i nie chcę tego zrujnować.
peggy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:23   #4898
YOUdith
Rozeznanie

Cytat:
Moja dieta to wykluczenie cukru i przez 2 dni mogę to zaprzepaścić... To nie jest klasyczna dieta niskokaloryczna, tylko South Beach. Musiałabym zacząć od nowa odwyk (gdzie nie można jeść nawet owoców i żadnych produktów zbożowych) - czego nie chcę. Schudłam już 8 kg i nie chcę tego zrujnować.
Twój wybór.
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:43   #4899
majaa_majka
Przyczajenie

U mnie na altance wiszą już ozdoby, lampki, a w piątek wybieram się kupic wszystkie prezenty Już tak niedużo czasu zostało
majaa_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 20:46   #4900
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:

czytałam tą dietę i stosowałam ją nim dowiedziałam się o ciąży - jakoś jedno dniowa rozpusta mi nigdy nie zaszkodziła a wręcz przeciwnie, naładowałam baterie - ważne żeby nie poniosło nas i po tym jednym dniu wrócić do normy i kontroli - wszystko jest dla ludzi

Cytat:
Napisane przez YOUdith Pokaż wiadomość
Twój wybór.
no właśnie Wybór każdego człowieka, ale tak na święta? nic by mnie nie powstrzymało od spróbowania karpia czy kawałek sernika - żadna dieta - to nie chodzi o objadanie się a kosztowanie.... ja tam mam chyba słabą wolę
Stary 2011-12-14, 21:15   #4901
peggy7
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny, cały czas myślę... Już nie będę tu swoich smutków wylewać
Kapukat, niestety po miesiącu diety na kosztowaniu by się nie skończyło
peggy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:21   #4902
tipsiara
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=Eg5hROFcWd0

heheh koty śpiewają cicha noc
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 21:29   #4903
Madaaa
Zakorzenienie

Święta tuz tuza a ja jestem w tyle z porzadkami, prezentami i w ogóle
Dzisiaj z tz kupilismy prezenty tyko dla dwóch osób, a kupić musimy jeszcze 5 . Dla tezeta mam już, ale jeszcze chcem coś dokupić. Jutro idę do miasta woec mam nadzieje, że wszystko kupię
W tym roku chcem jakoś fajne po pakować prezenty. Macie jakieś pomysł na bileciki robione samemu, ale dla nieuzdolnionej osoby ?

Pierogi nie zrobione, karp za to sie zamrozil i pierniczki gotowe, czekają na udekorowanie. Kupiłam barwnik spożywczy. Chce zeby w tym roku były kolorowe

A na ozdobach świątecznych to kompletnie nie mam pomysłu. Zrobilabym gałązki choinkowe w wazonie, ale nie mam jeszcze drzewka i nie wiem kiedy będę mieć
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:09   #4904
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Kapukat- przede wszystkim gratuluję! To już w ogóle są dla Ciebie wyjątkowe Święta
A u mnie choinka będzie pewnie w przyszłym tygodniu Prezentów jeszcze nie ma, ale planuję w piątek pojechać i kupić.
Nimfa- śliczne lampki!
Pa
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:26   #4905
IwonaMazury
Rozeznanie

SDC14651.jpg
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 22:52   #4906
YOUdith
Rozeznanie

Iwona gdzie kupiłaś te karneciki???
Stary 2011-12-14, 22:59   #4907
IwonaMazury
Rozeznanie

ach te Święta aż strach pomyśleć że tak uciekną . A ja po niedzieli myśle bedę w domku ale to jeszcze nie pewne ale się ciesze bo bedę mogła prezenty popakować a już u mnie po mału widać przystrojone okna balkony

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

u mnie jest to sklep z artykułami papierniczymi ,ozdobami "ALFA PRINT"
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 00:25   #4908
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, cały czas myślę... Już nie będę tu swoich smutków wylewać
Kapukat, niestety po miesiącu diety na kosztowaniu by się nie skończyło
dobrze nie namawiam do grzechu i trzymam kciuki za następne postępy

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Święta tuz tuza a ja jestem w tyle z porzadkami, prezentami i w ogóle
Dzisiaj z tz kupilismy prezenty tyko dla dwóch osób, a kupić musimy jeszcze 5 . Dla tezeta mam już, ale jeszcze chcem coś dokupić. Jutro idę do miasta woec mam nadzieje, że wszystko kupię
W tym roku chcem jakoś fajne po pakować prezenty. Macie jakieś pomysł na bileciki robione samemu, ale dla nieuzdolnionej osoby ?

Pierogi nie zrobione, karp za to sie zamrozil i pierniczki gotowe, czekają na udekorowanie. Kupiłam barwnik spożywczy. Chce zeby w tym roku były kolorowe

A na ozdobach świątecznych to kompletnie nie mam pomysłu. Zrobilabym gałązki choinkowe w wazonie, ale nie mam jeszcze drzewka i nie wiem kiedy będę mieć
są w sklepach papierniczych takie zestawy do zrobienia samemu kartek i karnetów, z mikołajami i innymi - fajna zabawa, półgotowce można posiedzieć - ale czy Ty znajdziesz czas jak tu jeszcze prezenty, sprzątanie i choinka

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Kapukat- przede wszystkim gratuluję! To już w ogóle są dla Ciebie wyjątkowe Święta
A u mnie choinka będzie pewnie w przyszłym tygodniu Prezentów jeszcze nie ma, ale planuję w piątek pojechać i kupić.
Nimfa- śliczne lampki!
Pa
dziękuję - tak w tym roku wyjątkowe święta.... jutro chłopcy jadą po choinki
Stary 2011-12-15, 08:31   #4909
Fast dead
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję - tak w tym roku wyjątkowe święta.... jutro chłopcy jadą po choinki
I ja jutro będę miała chojnę w końcu, narazie w piwnicy, ale ważne, że będzie już tak blisko mnie A tymczasem niestety, czas do pracy
Fast dead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 08:42   #4910
Inalinka
Raczkowanie

Cytat:
Załącznik 4390775Załącznik 4390776jutro postaram sie wiecej wstawić bo ubrałam dzis małą choineczkę
Bardzo ładne,w dodatku pozazdrościć aniołka za taką cenę !

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Pięknie !

Cytat:
Ja mimo diety w święta sobie odpuszczam. A zazwyczaj nawet w weekendy.

Cytat:
Karneciki bardzo mi się podobają,w dodatku za grosze..

Cytat:
Napisane przez Fast dead Pokaż wiadomość
I ja jutro będę miała chojnę w końcu, narazie w piwnicy, ale ważne, że będzie już tak blisko mnie A tymczasem niestety, czas do pracy
Miłego dzionka w pracy!

Oraz życzę wszystkim miłego dnia!

8 dni do Wigilii!

Inalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:12   #4911
sugarfreeee
Zakorzenienie

O jak ja się cieszę Jutro chyba jeszcze zrobię drugie podejście do jarmarku bożonarodzeniowego, może coś mi wpadnie w oko Mam już powoli dość natłoku obowiązków, najchętniej dziś siedziałabym w domu i nie wychdziła z łóżka - babskie dni mnie napadły, boli mnie tył, przód, nic tylko leżeć i umierać

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 11:41   #4912
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fast dead Pokaż wiadomość

no to już krok dzieli Cię od choinki - moja dzisiaj ma być kupiona - ale ubrana w przyszłym tygodniu bo żywa
a boję się że w przyszłym tygodniu tutaj już żadnej żywej choinki nie dostanę

Cytat:
O jak ja się cieszę Jutro chyba jeszcze zrobię drugie podejście do jarmarku bożonarodzeniowego, może coś mi wpadnie w oko Mam już powoli dość natłoku obowiązków, najchętniej dziś siedziałabym w domu i nie wychdziła z łóżka - babskie dni mnie napadły, boli mnie tył, przód, nic tylko leżeć i umierać
oj nie zazdroszczę, ja dzisiaj też jakoś nie mam weny a tyle spraw do pozałatwiania - cholera trzeba się zebrać w sobie - słyszałyście dziewczyny 8 DNI, toż to zaraz
kupiłam wczoraj susz na kompot z suszu, ale muszę chyba iść i go jeszcze sobie dokupić, bo przecież jak popatrzyłam na ilość to za dużo tego nie ma
Stary 2011-12-15, 14:53   #4913
Parvati
Zakorzenienie

A mnie męczy gorączka cały dzień dziś i nawet muzyczka świąteczna nie poprawia nastroju

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:02   #4914
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tipsiara Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=Eg5hROFcWd0

heheh koty śpiewają cicha noc
Super. Wysłałam TŻ, on też jest kociarzem

Cytat:
Mi @ wypadnie na święta Teoretycznie mogłabym nie mieć okresu w tym miesiącu (biorę tabsy), ale pewnie spuchłabym jak bańka- trudno. Ibuprom Max i jazda...

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
A mnie męczy gorączka cały dzień dziś i nawet muzyczka świąteczna nie poprawia nastroju
Biedna Zdrowiej!
Stary 2011-12-15, 16:06   #4915
kapukat
Zakorzenienie

Parvati a brałaś coś przeciw gorączkowego? oj... tak przed świętami się rozłożyć to najgorzej tutaj tyle spraw do załatwienia - przykro mi - trzymaj się!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Agniesikk a no-spa nie lepsza?
Stary 2011-12-15, 16:09   #4916
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Parvati a brałaś coś przeciw gorączkowego? oj... tak przed świętami się rozłożyć to najgorzej tutaj tyle spraw do załatwienia - przykro mi - trzymaj się!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Agniesikk a no-spa nie lepsza?
Na mnie nie działa
Stary 2011-12-15, 16:15   #4917
asik1503
Zakorzenienie

Aniesik to przy braniu tabsów masz bóle? :ekk: ja właśnie teraz nie zrobiłam przerwy bo wypada mi ona akurat przed świętami kiedy mam lecieć samolotem, dużo się przemieszczać itd. w ogóle zaczęłam się pakować muszę sprawdzić czego mi jeszcze brakuje, kupić prezenty dla rodziców tż'a i już wszystko będzie gotowe
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 16:38   #4918
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Aniesik to przy braniu tabsów masz bóle? :ekk: ja właśnie teraz nie zrobiłam przerwy bo wypada mi ona akurat przed świętami kiedy mam lecieć samolotem, dużo się przemieszczać itd. w ogóle zaczęłam się pakować muszę sprawdzić czego mi jeszcze brakuje, kupić prezenty dla rodziców tż'a i już wszystko będzie gotowe
Ano Może z czasem będzie lepiej. Mam nadzieje, bo okres skrócił mi się z 6 do 4 dni
Stary 2011-12-15, 17:07   #4919
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Ano Może z czasem będzie lepiej. Mam nadzieje, bo okres skrócił mi się z 6 do 4 dni
na pewno będzie lepiej - w końcu to święta

Asik a Ty gdzie lecisz?

dziewczyny MAM CHOINKĘ żywą, stoi za domem i czeka do przyszłego tygodnia, chociaż pewnie wcześniej ją wstawię bo tak długo nie wytrzymam
a teraz wypiekam pierniczki...ciekawe jak mi wyjdą
Stary 2011-12-15, 18:06   #4920
YOUdith
Rozeznanie

Zaczyna się mój ulubiony okres w roku - ostatnie dni przed Świętami. Ostatnie przygotowania, lukrowanie pierników, przystrajanie domu, ostatnie porządki, ubieranie choinki! To lubię najbardziej!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości