moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was? - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 19:35   #4861
kapukat
Zakorzenienie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Cytat:
Napisane przez Fast dead Pokaż wiadomość
Ja już po egzaminie, dziękuję za wsparcie z Waszej strony, jednak, niestety i tym razem się nie udało, oblałam na zmienianiu pasa ruchu - kierowca za mną chciał mnie puścić, ale pan egzaminator uznał, że nie umiem zachować się wobec innych kierujących i egzamin mi zakończył Jak już zamieniliśmy się miejscami, to powiedział mi, że ja bardzo dobrze jeżdżę, no gdyby nie ten pas Eh, trudno, następne podejście 29 grudnia, więc teraz zostaje mi tylko cieszyć się w pełni Świętami i zapomnieć o dzisiejszym zdarzeniu. Zamówiłam dzisiaj krem dla kolegi, ten, o którym pisałyście i zestaw herbat dla znajomej, bo uwielbia takie rzeczy. Jeszcze do dokupienia kilka drobiazgów dla mamy i ciotki i pozostanie frajda pakowania no i odliczanie godzin do 24 grudnia Miłego wieczorku!

ewidentnie chciał wyrobić plan niezdających - pamiętam na moim egzaminie - jak egzaminator chce Cię przepuścić to przymknie oko na jakieś delikatne błędy - szczególnie że wie że to duży stres - ale mój brat opowiadał jak bardzo bywają czepiaslcy - jego oblała za olej a właściwie za odpowiedź, bo jak zapytała jaki używa się olej do silnika, on odpowiedział, że taki do samochodu a tak prawdę mówiąc jakby nie wiedział to jedzie do mechanika i pyta, jeśli nie potrafi znaleźć w instrukcji.... a ona że syntetyczny - i go oblała....ale postawa Twoja fantastyczna - następny też będziemy trzymac kciuki
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:52   #4862
tennen
Raczkowanie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no cóż - jednych leń dopada a drugich ADHD - tęsknie za świętami z rodziną, w tym roku tylko ja R i jego znajomy, będzie dziwnie, zawsze dom pełen ludzi - ale cóż i tak czekam na choinkę i na ciasta i na ten przedświąteczny rozgardiasz

co do prezentów - najgorzej jest kupować je kiedy ktoś lubi "praktyczne" wtedy opcje wielu prezentów odpadają - bo przecież jak ktoś ma rzucić to gdzieś w kąt to lepiej już nic nie kupić
a moim zdaniem praktyczne łatwiej kupować no chyba, że każdy ma na myśli co innego mówiąc praktyczne

ja już mam wszystkie prezenty
tennen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:52   #4863
kapukat
Zakorzenienie

ja też mam wszystkie - jedynym probleme stanowi zawsze mój tata - któremu nigdy nic nie jest potrzebne
Stary 2011-12-13, 20:59   #4864
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Parvati- cieszę się, że lepiej się czujesz A z prezentami niestety nie pomożesz, ale dziękuję kombinuję coś związanego z kosmetykami.
Oh Peggy Brown- oczywiście, że to bardzo fajny pomysł!
Fastdead- przykro mi... Mam nadzieję, że przy następnym podejściu Ci się uda!
Kapukat- też chciałabym już choinkę
Miłego wieczoru
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:24   #4865
ellish
Zakorzenienie

a ja straciłam juz klimat świąteczny, dowiedzialam sie dzisiaj, ze Nowy Rok zaczne od bezrobocia. Nic mnie nie cieszy, mialam sie dzisiaj po poludniu wybrac na zakupy swiateczne, ale zrezygnowalam. Pierwszy raz takie swieta beda...takie nijakie
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:39   #4866
kapukat
Zakorzenienie

Mariposa3 a jak u Ciebie z prezentami? kupione, opakowane? i kiedy ta Twoja choinka będzie?

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
a ja straciłam juz klimat świąteczny, dowiedzialam sie dzisiaj, ze Nowy Rok zaczne od bezrobocia. Nic mnie nie cieszy, mialam sie dzisiaj po poludniu wybrac na zakupy swiateczne, ale zrezygnowalam. Pierwszy raz takie swieta beda...takie nijakie
ej no - nie rób sobie tego - święta to święta, mogą być jedynie bardziej okrojone w pyszności. Będzie dobrze, patrząc z mojej perspektywy to ja powinnam w ogóle mieć do nich awersję - w zeszłym roku totalny niewypał - o czym wcześniej pisałam, a w tym roku nie dość że zwolniłam się z pracy przez bulling to jeszcze zmieniłam miejsce zamieszkania - czyli z daleka od przyjaciół rodziny i znajomych - to na dodatek dowiedziałam się że w ciąży jestem - a jednak na święta się cieszę drobiazgi pokupowane, prezenty do rodziców wysłane, a co będzie po świętach - zacznę martwić się PO....zatem ciesz się - będzie lepiej - to czas zmian zobaczysz - przynajmniej ja chcę w to wierzyć
Stary 2011-12-13, 21:46   #4867
YOUdith
Rozeznanie

Cytat:
ej no - nie rób sobie tego - święta to święta, mogą być jedynie bardziej okrojone w pyszności. Będzie dobrze, patrząc z mojej perspektywy to ja powinnam w ogóle mieć do nich awersję - w zeszłym roku totalny niewypał - o czym wcześniej pisałam, a w tym roku nie dość że zwolniłam się z pracy przez bulling to jeszcze zmieniłam miejsce zamieszkania - czyli z daleka od przyjaciół rodziny i znajomych - to na dodatek dowiedziałam się że w ciąży jestem - a jednak na święta się cieszę drobiazgi pokupowane, prezenty do rodziców wysłane, a co będzie po świętach - zacznę martwić się PO....zatem ciesz się - będzie lepiej - to czas zmian zobaczysz - przynajmniej ja chcę w to wierzyć
Ja ponad pół roku temu skończyłam studia i do dziś jestem bezrobotna...moje postanowienie noworoczne: znajdę pracę choćby nie wiem co! A z ciąży to ja bym się nawet cieszyła... ale jak na razie wszystko wskazuje na to, że może nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Poza tym nie mam z kim...
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:54   #4868
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YOUdith Pokaż wiadomość
Ja ponad pół roku temu skończyłam studia i do dziś jestem bezrobotna...moje postanowienie noworoczne: znajdę pracę choćby nie wiem co! A z ciąży to ja bym się nawet cieszyła... ale jak na razie wszystko wskazuje na to, że może nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Poza tym nie mam z kim...
uważaj uważaj - mi też mówiono - co prawda że mam 1% ale bez pomocy medycznej właściwie jest to niemożliwe.... zatem moje zaskoczenie było tak samo wielkie jak niespodziewane
a co to za zdanie - nie mam z kim? moja babcia mówiła zawsze - co dla kogo przeznaczone to na drodze rozkraczone i dodawała potem że każda potwora znajdzie swego amatora - zatem Optymizm górą
Stary 2011-12-13, 22:04   #4869
Inalinka
Raczkowanie

Cytat:

no to jakie te pozostałe prezenty? ale mam dokładnie tak jak Ty czekam niecierpliwie na przyszly tydzień co by wreszcie zacząć piec.... i ten zapach choinki

Moja mała lista prezentów:
Mama - zestaw kosmetyków,czekoladowy mikołaj,Merci + dokupię garnek,który jej się podoba oraz pewnie świąteczny kubek,bo bardzo je lubi
Tata - bielizna tj.skarpety i majtki,bo narzeka,że mu brak hehe.. + dokupię sweterek
Partnerka Taty - wspólnie kupiliśmy jej z tatą buty
+ wspólny prezent dla Taty i Jego partnerki - Merci i ramka z ich zdjęciem,bo żadnego nie mieli..
Syn Taty partnerki - czekolada + jeszcze mu może jakiś drobiazg dokupię
Przyjaciółka - czekoladowy mikołaj + dokupię lakier do paznokci i ewentualnie biżuteria
Dobry kolega - tu muszę wymyślić jakiś drobiazg,który wyślę pocztą
Dodatkowo dla osób ,z którymi spędzę Wigilię kupiłam po czekoladzie.Prócz tego każdy otrzyma ode mnie paczuszkę z pierniczkami i możliwe,że jeszcze z innymi ciasteczkami.

Inalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 22:09   #4870
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inalinka Pokaż wiadomość
Moja mała lista prezentów:
Mama - zestaw kosmetyków,czekoladowy mikołaj,Merci + dokupię garnek,który jej się podoba oraz pewnie świąteczny kubek,bo bardzo je lubi
Tata - bielizna tj.skarpety i majtki,bo narzeka,że mu brak hehe.. + dokupię sweterek
Partnerka Taty - wspólnie kupiliśmy jej z tatą buty
+ wspólny prezent dla Taty i Jego partnerki - Merci i ramka z ich zdjęciem,bo żadnego nie mieli..
Syn Taty partnerki - czekolada + jeszcze mu może jakiś drobiazg dokupię
Przyjaciółka - czekoladowy mikołaj + dokupię lakier do paznokci i ewentualnie biżuteria
Dobry kolega - tu muszę wymyślić jakiś drobiazg,który wyślę pocztą
Dodatkowo dla osób ,z którymi spędzę Wigilię kupiłam po czekoladzie.Prócz tego każdy otrzyma ode mnie paczuszkę z pierniczkami i możliwe,że jeszcze z innymi ciasteczkami.
pomysł z pierniczkami jest kapitalny, aż mi smaka narobiłaś. Fajna lista - każdy coś a nie wydałaś majątku - podejście mi się bardzo podoba

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Inalinka - tak zauważyłam w podpisie dużą zmianę - na jakiej diecie?
Stary 2011-12-13, 22:13   #4871
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katrusiaa Pokaż wiadomość
Fajniutka, taka mała zgrabna
Mmmm widzę pyszne choinkowe czekoladki
no mam nadzieje ze beda pyszne zjem jak bede rozbierac choineczke

Cytat:
W stonce widziałam dziś fajne ozdoby za 3,99, takie koraliki i jakieś inne pierdółki, może coś takiego by się nadawało?
no wlasnie myslalam o takich koralikach na lancuszku, i nawet w Pepco sie dzis nad nimi zawahalam..i nie wzielam
a stonka to w sensie biedronka?

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Kasia.diet ładniutka choineczka moja też ma kokardę na czubku
Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
kasia.diet - urocza, też mam taką malutką
Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Kasia.diet- fajna choinka! i ta kokardka
Cytat:
a Twoja - jest fantastyczna!!! i ze światełkami wygląda jak księżniczka z lasu

och dziekuje

Cytat:
Napisane przez ygga8 Pokaż wiadomość
w dzisiaj w DDTVN mówili że śnieg spadnie ale dopiero przed samymi świętami , nie dużo ale ma być no ciekawe bo u mnie deszcz i szara szmata za oknem
no to nie zostalo mu duzo czasu na spadniecie, pospieszyl by sie
oby sie ta prognoza sprawdzila!

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
To już oficjalne: SKOŃCZYŁAM KOMPLETOWAĆ PREZENTY
noo gratuluje i wciaz zazdroszcze bo ja narazie mam tylko 1 z 2 prezentow dla mamy i to wsio mam nadzieje ze do konca tego tygodnia tez skompletuje prezenty, a w przyszlym bede mogla piec ciasta i dekorowac pierniczki
Stary 2011-12-13, 23:01   #4872
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YOUdith Pokaż wiadomość
Ja ponad pół roku temu skończyłam studia i do dziś jestem bezrobotna...moje postanowienie noworoczne: znajdę pracę choćby nie wiem co!
Oooo to to...zażynałam się żeby pogodzić 2 kierunki dziennie, skończyłam w czerwcu tego roku i nawet do parzenia kawy mnie nie biorą nigdzie

Ale nie będę tu wprowadzać smutnego nastroju...dziś zaczęłam porządne świąteczne sprzątanie (takie z myciem szafek, sprzątaniem w szafkach = wywalaniem zbędnych rzeczy) obkupiłam się w chemikalia i caluśki dzień sprzątałam, a to dopiero początek

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 23:58   #4873
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
[SIZE=2][COLOR=Gray]...dziś zaczęłam porządne świąteczne sprzątanie (takie z myciem szafek, sprzątaniem w szafkach = wywalaniem zbędnych rzeczy) obkupiłam się w chemikalia i caluśki dzień sprzątałam, a to dopiero początek
Też dziś zaczęłam latać ze szmatami jak nawiedzona, narobiłam sie jak wół, ale za to najgorsze przynajmniej już za mną. Czuje, ze bede spala jak dzidzia ; P
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 01:35   #4874
peggy7
Zadomowienie

Dziewczyny... Moja świąteczna radość gaśnie jakoś. Wiem, że w Święta nie spróbuję nic z tych wszystkich smakołyków. Wcześniej mnie to nie obchodziło, ale teraz jestem wkurzona, bo jednak ta świąteczna beztroska mi się nie może udzielić. Spędzę Święta nad michą kapusty i ze szklaneczką coli light (dobre i to...). Niby Święta nie powinny kręcić się wokół jedzenia, ale same wiecie, jak jest.

Na dzień dzisiejszy nawet pierników nie chcę piec, żeby sobie nie robić smaku:/

A z pozytywnych rzeczy, to powiem, że mam już prezent dla mamy i pół dla siostry Jeszcze tylko tata, brat i dla koleżanek jakieś drobiazgi.
peggy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 01:53   #4875
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peggy7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... Moja świąteczna radość gaśnie jakoś. Wiem, że w Święta nie spróbuję nic z tych wszystkich smakołyków. Wcześniej mnie to nie obchodziło, ale teraz jestem wkurzona, bo jednak ta świąteczna beztroska mi się nie może udzielić. Spędzę Święta nad michą kapusty i ze szklaneczką coli light (dobre i to...). Niby Święta nie powinny kręcić się wokół jedzenia, ale same wiecie, jak jest.

Na dzień dzisiejszy nawet pierników nie chcę piec, żeby sobie nie robić smaku:/

A z pozytywnych rzeczy, to powiem, że mam już prezent dla mamy i pół dla siostry Jeszcze tylko tata, brat i dla koleżanek jakieś drobiazgi.
Kochana czy uważasz , że od dręczenia się i stresu , że nie możesz nic dobrego zjeść przybędzie Ci urody?? Ja w to wątpię, dlatego może na te dwa dni odpuść sobie restrykcyjną dietę..Wiadomo, nie ma co rzucać się na sałatki w których jest słoik majonezu, ale małe grzeszki krzywdy nie zrobią
Stary 2011-12-14, 05:00   #4876
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Ja już po egzaminie, dziękuję za wsparcie z Waszej strony, jednak, niestety i tym razem się nie udało, oblałam na zmienianiu pasa ruchu - kierowca za mną chciał mnie puścić, ale pan egzaminator uznał, że nie umiem zachować się wobec innych kierujących i egzamin mi zakończył Jak już zamieniliśmy się miejscami, to powiedział mi, że ja bardzo dobrze jeżdżę, no gdyby nie ten pas Eh, trudno, następne podejście 29 grudnia, więc teraz zostaje mi tylko cieszyć się w pełni Świętami i zapomnieć o dzisiejszym zdarzeniu. Zamówiłam dzisiaj krem dla kolegi, ten, o którym pisałyście i zestaw herbat dla znajomej, bo uwielbia takie rzeczy. Jeszcze do dokupienia kilka drobiazgów dla mamy i ciotki i pozostanie frajda pakowania no i odliczanie godzin do 24 grudnia Miłego wieczorku!
Nie martw się, mój brat nie włączył świateł skręcania podczas parkowania. A już wracał na plac... Ma na 9 stycznia poprawkę

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ----------

9 dni !!!

Nie wierzę... A ja znowu do pracy Przedostatnia ranka . Dam radę
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:09   #4877
sugarfreeee
Zakorzenienie

9 dni, jak to zleciało! już nawet nie mamy 1 przed!!

Każdy ma swoje smuteczki, ale ja mam t taki magiczny czas w roku - właśnie TEN czas, w którym mam immunitet - małe niepowodzenia mnie nie zrażają. Wprowadzam u siebie taki 'świąteczny immunitet' - to jest mój święty czas, nikt nie ma prawa go tknąć
Chyba, że wali się świat mój wewnętrzny, także rozumiem Was, każdy ma w swoim życiu priorytety, które nas obchodzą najbardziej na świecie - nie potrafiłabym z tym dojść do porządku, nawet w święta.

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 08:25   #4878
Inalinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ----------

9 dni !!!

Nie wierzę... A ja znowu do pracy Przedostatnia ranka . Dam radę
W końcu brak dwóch cyferek! Powodzenia w pracy.

Inalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 10:27   #4879
asik1503
Zakorzenienie

Parvati jeżeli Cię to interesuje to na pl. Konstytucji znowu rozkładają się te budki o których wspominałam
ja muszę jeszcze kupić prezent dla mamy i jakieś drobiazgi dla rodzinki tż'a
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:07   #4880
Anonimka1992
Wtajemniczenie

Cytat:
w zeszlym roku mialam wlasnie egzamin 29 grudnia i zdalam
wiec napewno ty tez zdasz;]

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

ja jakos juz nie czuje świąt.. powiem szczerze ze bardziej czulam w listopadzie
to wszystko przez to slońce i brak czasu!!!
Anonimka1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:43   #4881
YOUdith
Rozeznanie

Niby do kupienia zostały mi same drobiazgi, typu papier do prezentów, słodycze, ale jakoś nie mogę się zorganizować. W sobotę wyjeżdżam na 4 dni, a jak wrócę to już prawie Święta! A tu jeszcze tyle do zrobienia! Do tego do fryzjera wypadałoby się wybrać...
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 11:55   #4882
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Napisałam dzisiejsze kolokwium na 96% Jeszcze tylko 2 koła i kartkówka i mogę cieszyć się powrotem do domu i sprzątaniem domu, gotowaniem, pieczeniem i w końcu świętowaniem.

cudo <3

Edytowane przez Oh Peggy Brown
Czas edycji: 2011-12-14 o 11:56
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 14:12   #4883
agniesikk
Zakorzenienie

Ja już też mam wszystkie prezenty Tylko muszę je zapakować.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 14:34   #4884
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura2112 Pokaż wiadomość
Też dziś zaczęłam latać ze szmatami jak nawiedzona, narobiłam sie jak wół, ale za to najgorsze przynajmniej już za mną. Czuje, ze bede spala jak dzidzia ; P
A ja jakoś nie mogłam zasnąć

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Parvati jeżeli Cię to interesuje to na pl. Konstytucji znowu rozkładają się te budki o których wspominałam
ja muszę jeszcze kupić prezent dla mamy i jakieś drobiazgi dla rodzinki tż'a
Oo dziękuję za info mam nadzieję, że jutro/pojutrze też będą, bo dziś nie mam jak się wybrać chociaż to niedaleko.
Wstyd przyznać, ale na tym głównym jarmarku tez jeszcze nie byłam muszę koniecznie w ten weekend iść, a tyle mam do zrobienia

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:07   #4885
peggy7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiaen1 Pokaż wiadomość
Kochana czy uważasz , że od dręczenia się i stresu , że nie możesz nic dobrego zjeść przybędzie Ci urody?? Ja w to wątpię, dlatego może na te dwa dni odpuść sobie restrykcyjną dietę..Wiadomo, nie ma co rzucać się na sałatki w których jest słoik majonezu, ale małe grzeszki krzywdy nie zrobią
Ojj Kasiu, to nie takie proste. Z moim szczęściem, to w 2 dni Świąt odrobiłabym 4 kg :/ Dlatego wolę nie zaczynać. A coś takiego jak 1 pierniczek czy 1 kosteczka czekolady to dla mnie iluzja.. Jak zacznę, to zjem 10 tys. kalorii jednego dnia.. Takie życie, muszę przecierpieć.

Ja dziś kupiłam resztę prezentu dla siostry.. Jeszcze tata i brat
peggy7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:21   #4886
Fast dead
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja skończyłam studia w czerwcu i do listopada nie miałam pracy, miesiąc temu wylądowałam w biedronce jako kasjer. Byłam załamana, bo na 100 wysłanych cv dostałam odpowiedź na 5, a na rozmowach wstępnych byłam tylko dwóch. Także ja wierzę, że i Ty sobie poradzisz, naprawdę głowa do góry! Mam nadzieję, że ten wspaniały przedświąteczny czas, którego zostało już nam tak malutko, jeszcze zdążysz należycie wykorzystać. Na zakupy śmiało się wybierz, dla mnie to jedna z najprzyjemniejszych czynności. Nie musisz tracić fortuny, ale nie odmawiaj sobie tego. Zobaczysz, że znajdziesz niedługo pracę i będzie dobrze!
Cytat:
Mariposa3 a jak u Ciebie z prezentami? kupione, opakowane? i kiedy ta Twoja choinka będzie?

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Gratuluję odmiennego stanu!
Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
no mam nadzieje ze beda pyszne zjem jak bede rozbierac choineczke

no wlasnie myslalam o takich koralikach na lancuszku, i nawet w Pepco sie dzis nad nimi zawahalam..i nie wzielam
a stonka to w sensie biedronka?
Tak tak, stonka to jako biedronka
noo gratuluje i wciaz zazdroszcze bo ja narazie mam tylko 1 z 2 prezentow dla mamy i to wsio mam nadzieje ze do konca tego tygodnia tez skompletuje prezenty, a w przyszlym bede mogla piec ciasta i dekorowac pierniczki
To się laska musisz postarać z tymi zakupami, żeby zdążyć

Cytat:
Napisane przez Anonimka1992 Pokaż wiadomość
w zeszlym roku mialam wlasnie egzamin 29 grudnia i zdalam
wiec napewno ty tez zdasz;]
Dziękuję bardzo za wsparcie, będę próbować do skutku, kiedyś w końcu wypadałoby, żeby się udało

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiejsze kolokwium na 96% Jeszcze tylko 2 koła i kartkówka i mogę cieszyć się powrotem do domu i sprzątaniem domu, gotowaniem, pieczeniem i w końcu świętowaniem.
O kurcze, jaki kujon się trafił Moje kolokwia to zazwyczaj na minimalne minimum były pisane W każdym razie - gratuluję!
Fast dead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:26   #4887
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Cytat:
A ja jakoś nie mogłam zasnąć :brzydal
Ja pospałam sobie słusznie, ale nic mi się dziś nie chce, nawet głupich firan do pralki wrzucić ; P
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:44   #4888
IwonaMazury
Rozeznanie

SDC14581.jpgSDC14647.jpgjutro postaram sie wiecej wstawić bo ubrałam dzis małą choineczkę
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 17:56   #4889
Fast dead
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
Załącznik 4390775Załącznik 4390776jutro postaram sie wiecej wstawić bo ubrałam dzis małą choineczkę
Wypasiste, znaczy się super! Wstawiaj więcej!
Fast dead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 18:07   #4890
IwonaMazury
Rozeznanie

to mój kupiony aniolek za jedyne 1,45
i mikołaj którego zrobilam

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

oj ten czas leci ,zakupiłam karneciki na prezenty jutro postaram się foto zrobić były po 0,30 groszy i dostalam rabat 10% hehe
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości