|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
ewidentnie chciał wyrobić plan niezdających - pamiętam na moim egzaminie - jak egzaminator chce Cię przepuścić to przymknie oko na jakieś delikatne błędy - szczególnie że wie że to duży stres - ale mój brat opowiadał jak bardzo bywają czepiaslcy - jego oblała za olej a właściwie za odpowiedź, bo jak zapytała jaki używa się olej do silnika, on odpowiedział, że taki do samochodu a tak prawdę mówiąc jakby nie wiedział to jedzie do mechanika i pyta, jeśli nie potrafi znaleźć w instrukcji.... a ona że syntetyczny - i go oblała....ale postawa Twoja fantastyczna - następny też będziemy trzymac kciuki
|
|
|
|
|
#4862 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
![]() ja już mam wszystkie prezenty |
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam wszystkie - jedynym probleme stanowi zawsze mój tata - któremu nigdy nic nie jest potrzebne
|
|
|
|
#4864 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Parvati- cieszę się, że lepiej się czujesz A z prezentami niestety nie pomożesz, ale dziękuję kombinuję coś związanego z kosmetykami. Oh Peggy Brown- oczywiście, że to bardzo fajny pomysł! Fastdead- przykro mi... Mam nadzieję, że przy następnym podejściu Ci się uda! Kapukat- też chciałabym już choinkę Miłego wieczoru
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
a ja straciłam juz klimat świąteczny, dowiedzialam sie dzisiaj, ze Nowy Rok zaczne od bezrobocia. Nic mnie nie cieszy, mialam sie dzisiaj po poludniu wybrac na zakupy swiateczne, ale zrezygnowalam. Pierwszy raz takie swieta beda...takie nijakie
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Mariposa3 a jak u Ciebie z prezentami?
kupione, opakowane? i kiedy ta Twoja choinka będzie?---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
drobiazgi pokupowane, prezenty do rodziców wysłane, a co będzie po świętach - zacznę martwić się PO....zatem ciesz się - będzie lepiej - to czas zmian zobaczysz - przynajmniej ja chcę w to wierzyć
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak na razie wszystko wskazuje na to, że może nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Poza tym nie mam z kim...
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to za zdanie - nie mam z kim? moja babcia mówiła zawsze - co dla kogo przeznaczone to na drodze rozkraczone i dodawała potem że każda potwora znajdzie swego amatora - zatem Optymizm górą
|
|
|
|
|
#4869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama - zestaw kosmetyków,czekoladowy mikołaj,Merci + dokupię garnek,który jej się podoba oraz pewnie świąteczny kubek,bo bardzo je lubi ![]() Tata - bielizna tj.skarpety i majtki,bo narzeka,że mu brak hehe.. + dokupię sweterek Partnerka Taty - wspólnie kupiliśmy jej z tatą buty + wspólny prezent dla Taty i Jego partnerki - Merci i ramka z ich zdjęciem,bo żadnego nie mieli.. ![]() Syn Taty partnerki - czekolada + jeszcze mu może jakiś drobiazg dokupię Przyjaciółka - czekoladowy mikołaj + dokupię lakier do paznokci i ewentualnie biżuteria ![]() Dobry kolega - tu muszę wymyślić jakiś drobiazg,który wyślę pocztą ![]() Dodatkowo dla osób ,z którymi spędzę Wigilię kupiłam po czekoladzie.Prócz tego każdy otrzyma ode mnie paczuszkę z pierniczkami i możliwe,że jeszcze z innymi ciasteczkami.
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Inalinka - tak zauważyłam w podpisie dużą zmianę - na jakiej diecie? |
|
|
|
|
#4871 | |||
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje ze beda pyszne
zjem jak bede rozbierac choineczke![]() Cytat:
a stonka to w sensie biedronka? Cytat:
![]() och dziekuje ![]() Cytat:
oby sie ta prognoza sprawdzila! noo gratuluje i wciaz zazdroszcze bo ja narazie mam tylko 1 z 2 prezentow dla mamy i to wsio mam nadzieje ze do konca tego tygodnia tez skompletuje prezenty, a w przyszlym bede mogla piec ciasta i dekorowac pierniczki
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie będę tu wprowadzać smutnego nastroju...dziś zaczęłam porządne świąteczne sprzątanie (takie z myciem szafek, sprzątaniem w szafkach = wywalaniem zbędnych rzeczy) obkupiłam się w chemikalia i caluśki dzień sprzątałam, a to dopiero początek
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Raróg
|
Też dziś zaczęłam latać ze szmatami jak nawiedzona, narobiłam sie jak wół, ale za to najgorsze przynajmniej już za mną. Czuje, ze bede spala jak dzidzia ; P
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... Moja świąteczna radość gaśnie jakoś. Wiem, że w Święta nie spróbuję nic z tych wszystkich smakołyków. Wcześniej mnie to nie obchodziło, ale teraz jestem wkurzona, bo jednak ta świąteczna beztroska mi się nie może udzielić. Spędzę Święta nad michą kapusty i ze szklaneczką coli light (dobre i to...). Niby Święta nie powinny kręcić się wokół jedzenia, ale same wiecie, jak jest.
Na dzień dzisiejszy nawet pierników nie chcę piec, żeby sobie nie robić smaku:/ A z pozytywnych rzeczy, to powiem, że mam już prezent dla mamy i pół dla siostry Jeszcze tylko tata, brat i dla koleżanek jakieś drobiazgi.
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- 9 dni !!! Nie wierzę... A ja znowu do pracy Przedostatnia ranka . Dam radę
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
9 dni, jak to zleciało! już nawet nie mamy 1 przed!!
Każdy ma swoje smuteczki, ale ja mam t taki magiczny czas w roku - właśnie TEN czas, w którym mam immunitet - małe niepowodzenia mnie nie zrażają. Wprowadzam u siebie taki 'świąteczny immunitet' - to jest mój święty czas, nikt nie ma prawa go tknąć Chyba, że wali się świat mój wewnętrzny, także rozumiem Was, każdy ma w swoim życiu priorytety, które nas obchodzą najbardziej na świecie - nie potrafiłabym z tym dojść do porządku, nawet w święta. |
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Parvati jeżeli Cię to interesuje to na pl. Konstytucji znowu rozkładają się te budki o których wspominałam
ja muszę jeszcze kupić prezent dla mamy i jakieś drobiazgi dla rodzinki tż'a
|
|
|
|
#4880 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec napewno ty tez zdasz;] ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ja jakos juz nie czuje świąt.. powiem szczerze ze bardziej czulam w listopadzie ![]() to wszystko przez to slońce i brak czasu!!!
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Rozeznanie
|
Niby do kupienia zostały mi same drobiazgi, typu papier do prezentów, słodycze, ale jakoś nie mogę się zorganizować. W sobotę wyjeżdżam na 4 dni, a jak wrócę to już prawie Święta! A tu jeszcze tyle do zrobienia! Do tego do fryzjera wypadałoby się wybrać...
|
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam dzisiejsze kolokwium na 96%
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2011-12-14 o 11:56 |
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też mam wszystkie prezenty
|
|
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wstyd przyznać, ale na tym głównym jarmarku tez jeszcze nie byłam muszę koniecznie w ten weekend iść, a tyle mam do zrobienia |
||
|
|
|
#4885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś kupiłam resztę prezentu dla siostry.. Jeszcze tata i brat
|
|
|
|
|
#4886 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje kolokwia to zazwyczaj na minimalne minimum były pisane W każdym razie - gratuluję!
|
|||||
|
|
|
#4887 | |
|
Raróg
|
Ja pospałam sobie słusznie, ale nic mi się dziś nie chce, nawet głupich firan do pralki wrzucić ; P
|
|
|
#4888 |
|
Rozeznanie
|
SDC14581.jpgSDC14647.jpgjutro postaram sie wiecej wstawić bo ubrałam dzis małą choineczkę
|
|
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wstawiaj więcej!
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Rozeznanie
|
to mój kupiony aniolek za jedyne 1,45
i mikołaj którego zrobilam ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- oj ten czas leci ,zakupiłam karneciki na prezenty jutro postaram się foto zrobić były po 0,30 groszy i dostalam rabat 10% hehe |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

Jak już zamieniliśmy się miejscami, to powiedział mi, że ja bardzo dobrze jeżdżę, no gdyby nie ten pas
Miłego wieczorku!
a tak prawdę mówiąc jakby nie wiedział to jedzie do mechanika i pyta, jeśli nie potrafi znaleźć w instrukcji.... a ona że syntetyczny - i go oblała....ale postawa Twoja fantastyczna - następny też będziemy trzymac kciuki

Poza tym nie mam z kim...

muszę koniecznie w ten weekend iść, a tyle mam do zrobienia