![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Najbardziej mnie zdziwiła ta praktyka tych utajnionych klientów ;o, jestem w zupełnym szoku, nigdy bym nie pomyślała, że w H&M taka sytuacja będzie miała miejsce. Widziałam dziś jakiś ochroniarzy, ale to w okresie wyprzedażowym jest normalne. Odłożyłam dziś sobie ubrania do jutra, aczkolwiek jadę z samego rana o 9, więc nie wejdę nawet na wizaż i nie poczytam żadnej waszej relacji czy czegoś nie zmienili z tymi kartami
![]() ![]()
#2882 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jaka dobra wola? Tzn co, jeśli zamierzam cos kupić albo chociaż przymierzyc, to powinnam mieć oczy wokół głowy i najpierw posprzątać przymierzalnię? ![]() A może od razu niech postawią taczki w przymierzalni, żeby móc pomieścić do wywiezienia ten bałagan o który ewidentnie nie dbają. Wynajęli tajniaków do podglądania ludzi w przymierzalniach , a towarem na sklepie nie ma zająć się kto, tymczasem wszystkie wieszaki przed dawno były pełne tak że rzeczy z nich spadały na ziemię tworząc stertę, no ale H&M się tym nie zainteresuje, można deptać. Cytat:
Cytat:
A opinia poszła w świat i nie jest odosobniona. Ale nie ma tego złego, więcej pieniędzy za to zostawię w Zarze ![]()
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-12-14 o 23:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a h&m zamiast opłacać 'tajniaków' mogliby zatrudnić normalnych pracowników, którzy staliby przy przymierzalniach i dawali numerki. masakra... Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 Czas edycji: 2011-12-14 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31064459]i co zrobiłaś w tej sytuacji? u mnie w zarze nie ma ochrony i zwykłe pracownice podchodzą i proszą o pokazanie tego, co jest w torebce, kiedy się zapiszczy
![]() ![]() a h&m zamiast opłacać 'tajniaków' mogliby zatrudnić normalnych pracowników, którzy staliby przy przymierzalniach i dawali numerki. masakra...[/QUOTE] Do mnie właśnie też podeszła normalna pracownica a nie ochroniarz. W zasadzie powinnam była wyjśc i się nie oglądać na nic bo byłam niewinna, wróciłam się jednak do sklepu, ekspedientka kazała mi otworzyć torebke na co ja jej powiedziałam że ma wezwać policję, po krótkiej wymianie zdań zrobiła minę i sobie poszła. Za drugim razem miałam ze sobą (w torebce) parasolkę z Zary która często mi piszczała w różnych sklepach. No i powiedziałam ekspedientce że to napewno to. Jako że parasolka była sprzed 2 lat ![]() ![]() Niestety w tej kwestii brak jest kultury i znajomości prawa wśród sprzedawców. W ogóle w Zarze czuję się wiecznie jako potencjalna złodziejka, numerków przestrzegają zażarcie, wieczne przykładanie torebki przy wejściu, kamery, ochroniarz... Niby wiem po co to wszystko ale mimo to nie jest to komfortowe, zwłaszcza jak tak na każdym kroku sprawdzają, a potem coś Ci piszczy i od razu chcą wywalić zawartość Twojej torebki na ziemię na środku Zary... Edytowane przez Nelly99 Czas edycji: 2011-12-15 o 01:30 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie jestem fanką H&M, nawet powiedziałabym, że czuję niechęć do tego sklepu. Ale jestem fanką Lisbeth Salander i jej stylu więc wybrałam sobie na stronie kilka ciuchów do kupienia z kolekcji Dragon Tattoo. Miałam ambitny plan być tam o 13 ale zaspałam i w końcu pojechałam dopiero na 16. Wieszaki z kolekcją prze-trze-bio-ne! Tych za☠☠☠istych legingów/tregginsów/cokolwiek nie było już w ogóle, ciemnych koszulek z flagą tak samo, porwanych też, czarne bluzy poszły w siną dal, identycznie skórzane kurtki i te dziurawe swetry na skos zapinane (które mnie akurat nie interesowały). Oczywiście nie było też ani jednego płaszcza. Zostały same jasne z flagą, rozmiary 34 i 36, jedyne 38 kupiłam ja. Kupiłam też szare spodnie z kieszeniami na udach i szarą bluzę (znów jedyny rozmiar 38 a tak to same małe). Cytat:
Ogólnie podobno kolekcję wywiało już pół godziny po otwarciu i jak znam życie, to wcale nie fanki kupiły tylko ludzie, którzy wyniuchali zysk i zobaczymy te ciuchy na allegro za podwójną cenę. Ze złości kupiłam inne 'skórzane' leginsy, 60pln droższe ![]() edit. Tych białych i... ciemnych ![]() Widziałam też na szafach za kasą odłożony dla kogoś ten bordowy sweter z dziurami. Ogólnie jeśli ktoś ma czas (ja nie) i cierpliwość (zdecydowanie nie) to warto przejrzeć każdusieńką rzecz w sklepie, która jest w kolorze kolekcji. Bo na przykład swoją białą z flagą znalazłam przechodząc obok rzeczy przecenionych. Ja trochę przejrzałam inne wieszaki ale ludzi było tyle, że dałam sobie spokój i wyszłam w sumie niepocieszona (te leginsy ![]() Kolekcja jest na schodach prowadzących na poziom 1. Bardzo niewygodnie swoją droga. A! I było trochę jeansowych kurtek ze 'skórzanymi' rękawami i te jeansowe mini, które chyba są bardzo mini mini... mini. ---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ---------- http://allegro.pl/dragon-tattoo-dzie...997615113.html ![]() Są też do licytacji za 100 jak ktoś chce ale już widać, że ludzie będą licytować ostro ![]() Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2011-12-15 o 03:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dajcie znać do jakiego H&M warto sie wybrwać: Gliwice, Zabrze, Bytom
![]() Już czekam na wasze recenzje z dzisiejszego dnia ![]() ![]()
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Cześć a ja czekam na Wasze recenzje ws 'płacenia kartami z avanti'
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś widział te sukienki w Rzeszowie?? w któryms H&M???? jesli tak to w którym i jak one wygladaja na żywo?? jak leża jesli mierzyłyście.
http://www.hm.com/pl/product/95719?article=95719-A |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A bluzeczka pierwsza klasa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam w weekend w M1, ale stwierdzili, że klipsa mogę usunąć tylko w Malcie, bo klipsy z Malty różnią się od tych w M1 ![]() Przy okazji oczywiście wykorzystam karty ![]() To jest foto z bloga Kasi Tusk ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
Wrocław
Krotka relacja - karty łączą, zwroty z zakupów za karty Avanti do 28 dni, zwrot na HM karte Edytowane przez hocloco Czas edycji: 2011-12-15 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
a gdzie bylas we wrocku??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
Można łączyć kilka kart na jeden zakup?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
ja płaciłam dziś kartami, miałam 5 sztuk i płaciłam za 1 rzecz, Pani przyjęła bez wahania. na paragonie mam napisane że zwrot i wymiana do 28 dni, a pani przy kasie mówiła o tych zwrotach na kartę podarunkową.
teraz strasznie żałuję, że nie udało mi się dorwać więcej kart ![]()
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
tak, od samego poczatku mozna bylo laczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, są u was w sklepach jeszcze te sweterki? Ile kosztują? Zakupiłaby mi któraś rozmiar S?
![]()
"A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki". Edytowane przez ever-dream Czas edycji: 2011-12-15 o 09:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak sytuacja z płaszczami, kurtkami? są jeszcze jakieś? nie muszą być przecenione
![]()
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2011-12-15 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy kojarzycie białą sukienkę z dłuższym tyłem z czarnymi rękawami za 129,90?
Czy to starsza kolekcja? Ok 2 tygodnie temu widziałam jedną i nie mogłam zlokalizować gdzie wisi reszta ![]() Zdjęcia niestety nie posiadam ![]()
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2901 |
Raczkowanie
|
Wrocław
- dziś zakup był w pasażu , tez wizyta w magnolii - Wybieram sie jeszcze na swidnicka i do arkad PS Rano było mało ludzi w obu galeriach, PS2 w Magnolii - bieda z asortymentem (zresztą jak zwykle ![]() Edytowane przez hocloco Czas edycji: 2011-12-15 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie w magnolii bylam przedwczoraj i lipa byla... choc ja bardzije na dzieciece bede polowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, w którym łódzkim centrum jest najmniej przebrana %?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj nie wiedziałam, że to z jej bloga - fotka dołączona była do posta więc tylko chciałam zgłosić, że zapożyczyłam fotkę ![]() a btw - nikt nie widział tych butków? ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- 149 o ile dobrze pamiętam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi, bo to mnie ciekawi, skoro można oddać zakupy za karty Avanti w ciągu 28 dni i dostaje się zwrot na kartę - jak długo ta karta "zwrotna" jest ważna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luzik ![]() ![]() W Poznaniu tych butów nie widziałam niestety ![]()
![]() |
#2907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
ten wątek obecnie przeglądają: 69 (56 użytkowników i 13 gości)
haha szał avanti ^^
#2909 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AŻ strach co tam się dzieje w tych sklepach do dziewczyn co już robiły zakupy tak tragicznie pod względem ludzi?? kiedy dziewczyny macie zamiar iść ?? ja myślę żeby poczekać parę dni aż ten szał avantii minie tylko boję się znowu że zawieszą tą promocje Edytowane przez ewaballack Czas edycji: 2011-12-15 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.