Miłośniczki H&M - część X - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-14, 23:22   #2881
Hedvigis
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

Najbardziej mnie zdziwiła ta praktyka tych utajnionych klientów ;o, jestem w zupełnym szoku, nigdy bym nie pomyślała, że w H&M taka sytuacja będzie miała miejsce. Widziałam dziś jakiś ochroniarzy, ale to w okresie wyprzedażowym jest normalne. Odłożyłam dziś sobie ubrania do jutra, aczkolwiek jadę z samego rana o 9, więc nie wejdę nawet na wizaż i nie poczytam żadnej waszej relacji czy czegoś nie zmienili z tymi kartami I oczywiście moje wcześniej upatrzone rzeczy zostały w rozmiarach 40 w górę, ale za to odłożyłam kilka koszul z divided, co mnie akurat niezmiernie cieszy ) Zdziwiła mnie też "przecena" spódnicy z 59,90 na 60 zł z czerwoną metką...

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 23:46   #2882
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Ja się z Tobą nie zgodzę. Po pierwsze klient nie po to idzie do sklepu, żeby "wykazywac dobrą wolę", czytaj: wykonywac prace pracownikow i odnosic za innymi klientami rzeczy lub metki gdziekolwiek.
Każdy odpowiada za siebie. To sieć H&M powinna wykazać dobrą wolę i zmienić system ochrony.
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie obowiazuje domniemanie niewinnosci i nawet w sprawach powaznych naruszen prawa konieczne dla oskarzenia jest uprawdopodobnienie faktu popelnienia przestepstwa i przeprowadzenie postepowania dowodowego.
Znalezienie oderwanych metek to poszlaka, a nie przesłanka podejrzen.
Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
ja rowniez sie nie zgodze z haiem.
Jesli ochroniarz bylby dobry w swoim fachu to ich obecnosc nie przeszkadzalaby nikomu, a to ze szastaja na prawo i lewo oskarzeniami ze leza papierowe metki to znaczy ze ktos cos zabral to moim zdaniem malo profesjonalne. A jak piszcza bramki to co ? czesto nie ma w poblizu nikogo, raz tak mialam no i stoje i czekam.....nikogo nie ma....nikt nie podejdzie nawet no to sama poszlam do kasy i byl nieodczepiony klips. Tak samo jak piszesz zeby odniesc metki, ja kiedys wskazalam w kieszonce kilka klipsow jak wybieralam rozmiar spodni i dziekuje za takie cos- szeptanie, przygladanie sie, przekazywanie dalej kolezankom i pokazywanie na mnie, jakbym to ja zrobila a chcialam dobrze
a tak w ogole jaka przeslanka sa metki, bo przeciez to nie metki piszcza (czy sie myle?) tylko klips wiec oderwanie metki papierowej nic nie da, a juz napewno zdarza sie to przypadkiem przy przebieraniu.
Popieram bez dwóch zdań!
Jaka dobra wola? Tzn co, jeśli zamierzam cos kupić albo chociaż przymierzyc, to powinnam mieć oczy wokół głowy i najpierw posprzątać przymierzalnię?
A może od razu niech postawią taczki w przymierzalni, żeby móc pomieścić do wywiezienia ten bałagan o który ewidentnie nie dbają. Wynajęli tajniaków do podglądania ludzi w przymierzalniach , a towarem na sklepie nie ma zająć się kto, tymczasem wszystkie wieszaki przed dawno były pełne tak że rzeczy z nich spadały na ziemię tworząc stertę, no ale H&M się tym nie zainteresuje, można deptać.

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość

No nie wierzę! Masakra.... Ja wiem jakie przysługują nam prawa i zrobiłabym tam taką aferę że to się w głowie nie mieści. Za taki dyshonor...
Niemniej jednak, baardzo zdziwiła mnie ta sytuacja w H&M-ie. W Zarze 2 razy mi się zdarzyło że coś piszczało i też chcieli pokazania torebki (niedoczekanie!). Natomiast H&M słynie z tego że bardzo łatwo tam coś ukraść, mają chyba największy odsetek kradzieży ze wszystkich sieciówek i co znamienne to jedyny sklep gdzie pracownikom nie potrąca się z pensji za kradzieże(o ile się nie mylę). Cieszę się że w końcu "wzięli się" za złodziei ale sposób w jaki to robią jest skandaliczny!
Oderwana metka to jest standard nie tylko w h&m ale i w Zarze - po prostu przy przymierzaniu się odrywają. Tego problemu nie mają sklepy które mają "przywiązywane" metki lub w inny sposób mocowane.
Najczęściej gdy wchodze do przymierzalni to metek jest pełno ale prawdziwe stosiki to są właśnie zabezpieczeń! Nieraz w jednej kabinie widziałam z 5-6 tych "piszczotek" . Także teraz jakbym wyszła z takiej kabiny to pracownicy H&M-u by mnie chyba od razu skazali na 5 lat więzienia
Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Najbardziej mnie zdziwiła ta praktyka tych utajnionych klientów ;o, jestem w zupełnym szoku, nigdy bym nie pomyślała, że w H&M taka sytuacja będzie miała miejsce. Widziałam dziś jakiś ochroniarzy, ale to w okresie wyprzedażowym jest normalne. Odłożyłam dziś sobie ubrania do jutra, aczkolwiek jadę z samego rana o 9, więc nie wejdę nawet na wizaż i nie poczytam żadnej waszej relacji czy czegoś nie zmienili z tymi kartami I oczywiście moje wcześniej upatrzone rzeczy zostały w rozmiarach 40 w górę, ale za to odłożyłam kilka koszul z divided, co mnie akurat niezmiernie cieszy ) Zdziwiła mnie też "przecena" spódnicy z 59,90 na 60 zł z czerwoną metką...
Ja szczerze nie mam ochoty juz mierzyć czegokolwiek, w jakimkolwiek H&M. Jak już będę musiała to wezmę co chcę i zmierzę w domu a jak nie podpasuje zwrócę. H&M chyba chce zaoszczędzić swoimi tajniakami ale w moich (i nie tylko) oczach stracili dużo, z takim podejściem każdego klienta jak widać traktują jako potencjalnego złodzieja. W głowie mi się to nie mieści i nie pozwolę tak sie traktować. Nie wyobrażam sobie robić zakupów pod presją. I pay I demand.
A opinia poszła w świat i nie jest odosobniona.
Ale nie ma tego złego, więcej pieniędzy za to zostawię w Zarze

Edytowane przez Mirell
Czas edycji: 2011-12-14 o 23:47
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-14, 23:49   #2883
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość

No nie wierzę! Masakra.... Ja wiem jakie przysługują nam prawa i zrobiłabym tam taką aferę że to się w głowie nie mieści. Za taki dyshonor...
Niemniej jednak, baardzo zdziwiła mnie ta sytuacja w H&M-ie. W Zarze 2 razy mi się zdarzyło że coś piszczało i też chcieli pokazania torebki (niedoczekanie!). Natomiast H&M słynie z tego że bardzo łatwo tam coś ukraść, mają chyba największy odsetek kradzieży ze wszystkich sieciówek i co znamienne to jedyny sklep gdzie pracownikom nie potrąca się z pensji za kradzieże(o ile się nie mylę). Cieszę się że w końcu "wzięli się" za złodziei ale sposób w jaki to robią jest skandaliczny!
Oderwana metka to jest standard nie tylko w h&m ale i w Zarze - po prostu przy przymierzaniu się odrywają. Tego problemu nie mają sklepy które mają "przywiązywane" metki lub w inny sposób mocowane.
Najczęściej gdy wchodze do przymierzalni to metek jest pełno ale prawdziwe stosiki to są właśnie zabezpieczeń! Nieraz w jednej kabinie widziałam z 5-6 tych "piszczotek" . Także teraz jakbym wyszła z takiej kabiny to pracownicy H&M-u by mnie chyba od razu skazali na 5 lat więzienia
i co zrobiłaś w tej sytuacji? u mnie w zarze nie ma ochrony i zwykłe pracownice podchodzą i proszą o pokazanie tego, co jest w torebce, kiedy się zapiszczy raz nawet byłam świadkiem jak kobieta nie zatrzymała się przy bramce i pracownica za nią wybiegła... wiadomo, że prawie każdy dla świętego spokoju pokaże, co ma w torebce... jeśli ani pracownik sklepu ani ochroniarz, nie może nas skontrolować, to wychodzi na to, że w centrach handlowych powinni stale dyżurować policjanci, w razie pikań na bramce

a h&m zamiast opłacać 'tajniaków' mogliby zatrudnić normalnych pracowników, którzy staliby przy przymierzalniach i dawali numerki. masakra...

Edytowane przez e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Czas edycji: 2011-12-14 o 23:52
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 01:28   #2884
Nelly99
Rozeznanie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;31064459]i co zrobiłaś w tej sytuacji? u mnie w zarze nie ma ochrony i zwykłe pracownice podchodzą i proszą o pokazanie tego, co jest w torebce, kiedy się zapiszczy raz nawet byłam świadkiem jak kobieta nie zatrzymała się przy bramce i pracownica za nią wybiegła... wiadomo, że prawie każdy dla świętego spokoju pokaże, co ma w torebce... jeśli ani pracownik sklepu ani ochroniarz, nie może nas skontrolować, to wychodzi na to, że w centrach handlowych powinni stale dyżurować policjanci, w razie pikań na bramce

a h&m zamiast opłacać 'tajniaków' mogliby zatrudnić normalnych pracowników, którzy staliby przy przymierzalniach i dawali numerki. masakra...[/QUOTE]

Do mnie właśnie też podeszła normalna pracownica a nie ochroniarz. W zasadzie powinnam była wyjśc i się nie oglądać na nic bo byłam niewinna, wróciłam się jednak do sklepu, ekspedientka kazała mi otworzyć torebke na co ja jej powiedziałam że ma wezwać policję, po krótkiej wymianie zdań zrobiła minę i sobie poszła. Za drugim razem miałam ze sobą (w torebce) parasolkę z Zary która często mi piszczała w różnych sklepach. No i powiedziałam ekspedientce że to napewno to. Jako że parasolka była sprzed 2 lat łaskawie pozwoliła mi wyjść
Niestety w tej kwestii brak jest kultury i znajomości prawa wśród sprzedawców. W ogóle w Zarze czuję się wiecznie jako potencjalna złodziejka, numerków przestrzegają zażarcie, wieczne przykładanie torebki przy wejściu, kamery, ochroniarz... Niby wiem po co to wszystko ale mimo to nie jest to komfortowe, zwłaszcza jak tak na każdym kroku sprawdzają, a potem coś Ci piszczy i od razu chcą wywalić zawartość Twojej torebki na ziemię na środku Zary...

Edytowane przez Nelly99
Czas edycji: 2011-12-15 o 01:30 Powód: literówka
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 02:48   #2885
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
czy ktoras Warszawianka jedzie popatrzec na ta nowa kolekcje Dragon Tatoo?
Popatrzeć to sobie mogła, pół godziny po otwarciu

Nie jestem fanką H&M, nawet powiedziałabym, że czuję niechęć do tego sklepu. Ale jestem fanką Lisbeth Salander i jej stylu więc wybrałam sobie na stronie kilka ciuchów do kupienia z kolekcji Dragon Tattoo. Miałam ambitny plan być tam o 13 ale zaspałam i w końcu pojechałam dopiero na 16.
Wieszaki z kolekcją prze-trze-bio-ne!
Tych za☠☠☠istych legingów/tregginsów/cokolwiek nie było już w ogóle, ciemnych koszulek z flagą tak samo, porwanych też, czarne bluzy poszły w siną dal, identycznie skórzane kurtki i te dziurawe swetry na skos zapinane (które mnie akurat nie interesowały). Oczywiście nie było też ani jednego płaszcza.
Zostały same jasne z flagą, rozmiary 34 i 36, jedyne 38 kupiłam ja. Kupiłam też szare spodnie z kieszeniami na udach i szarą bluzę (znów jedyny rozmiar 38 a tak to same małe).

Cytat:
Napisane przez misiaq Pokaż wiadomość
A ja nieśmiało podpytam Warszawianki, jak tam z Dragonami?

Szczególnie interesują mnie spodnie za 79,90: http://www.hm.com/pl/product/97652?a...rticle=97652-A

Nie wiecie może czy koturny z tej kolekcji będą w ogóle u nas dostępne?
Zapomnij...

Ogólnie podobno kolekcję wywiało już pół godziny po otwarciu i jak znam życie, to wcale nie fanki kupiły tylko ludzie, którzy wyniuchali zysk i zobaczymy te ciuchy na allegro za podwójną cenę.
Ze złości kupiłam inne 'skórzane' leginsy, 60pln droższe

edit.
Tych białych i... ciemnych na ramiączka też ni widu ni słychu. Chociaż jedna biała mi się objawiła na wieszakach w przebieralni ale znów 34.
Widziałam też na szafach za kasą odłożony dla kogoś ten bordowy sweter z dziurami.
Ogólnie jeśli ktoś ma czas (ja nie) i cierpliwość (zdecydowanie nie) to warto przejrzeć każdusieńką rzecz w sklepie, która jest w kolorze kolekcji. Bo na przykład swoją białą z flagą znalazłam przechodząc obok rzeczy przecenionych. Ja trochę przejrzałam inne wieszaki ale ludzi było tyle, że dałam sobie spokój i wyszłam w sumie niepocieszona (te leginsy ). Biorąc pod uwagę, że jutro ruszają te karty to będzie jeszcze większy sajgon niż wczoraj.

Kolekcja jest na schodach prowadzących na poziom 1. Bardzo niewygodnie swoją droga.

A! I było trochę jeansowych kurtek ze 'skórzanymi' rękawami i te jeansowe mini, które chyba są bardzo mini mini... mini.

---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ----------

http://allegro.pl/dragon-tattoo-dzie...997615113.html jak mówiłam xD

Są też do licytacji za 100 jak ktoś chce ale już widać, że ludzie będą licytować ostro

Edytowane przez 201604190949
Czas edycji: 2011-12-15 o 03:10
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 05:47   #2886
britnay
Zakorzenienie

dziewczyny dajcie znać do jakiego H&M warto sie wybrwać: Gliwice, Zabrze, Bytom
Już czekam na wasze recenzje z dzisiejszego dnia Co tam się będzie działo
Stary 2011-12-15, 07:16   #2887
Cekiny
Zadomowienie

Cześć a ja czekam na Wasze recenzje ws 'płacenia kartami z avanti'

Cel... ??

W moim portfeliku widnieje od dziś prawo jazdy.

Kocham
Cekiny jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 07:21   #2888
anusia.d7
Raczkowanie

Czy ktoś widział te sukienki w Rzeszowie?? w któryms H&M???? jesli tak to w którym i jak one wygladaja na żywo?? jak leża jesli mierzyłyście.
http://www.hm.com/pl/product/95719?article=95719-A
anusia.d7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 07:54   #2889
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Goosie Pokaż wiadomość
Jej, jak mnie by się taka sytuacja przytafiła to nie wiem co bym zrobiła. Chociaż kiedyś czujnik w markecie mi zaświergotał, bo miałam papierek po batonie, który kupiłam i zjadłam kilka dni wcześniej. Ale miałam stresa
Ja do niedawna "pikałam" przy każdym wejściu do sklepu i zawsze proszono mnie na bok Wszystko przez portfel ze Stradivariusa, który przez wszyte zabezpieczenie "pikał". Chodziłam do Stradiego, rozmagnesowywałam go, ale po jakimś czasie problem wracał. Pewnego razu małżon się wkurzył i tak przy portfelu grzebał, że zabezpieczenie złamał Teraz już problemu z "pikaniem" nie mam, ale nie ukrywam, że stresik był

Cytat:
Napisane przez Cekiny Pokaż wiadomość
Oto, mój zestaw, odłożyłam bo nie wiem.

Dziewczyny jak w nim wygladam grubo?
Bardzo ładnie wyglądasz w tej spódnicy
A bluzeczka pierwsza klasa

Cytat:
Napisane przez Bunia1988 Pokaż wiadomość
W Browarze dziś był tłum że nie szło nic pooglądać. Plaza to mój cel na jutro. W m1 i w malcie byłam w poniedziałek i dało się spokojnie pobuszować
Ja może dzisiaj skoczę do Malty, bo mam jeszcze do rozklipsowania szal Ostatnio pan sprzedawca tak się spieszył, że nie usunął klipsa, a ja zauważyłam to dopiero w domu Najlepsze jest to, że tak łaziłam z tym szalem po sklepach, ale nigdzie nie pikałam
Byłam w weekend w M1, ale stwierdzili, że klipsa mogę usunąć tylko w Malcie, bo klipsy z Malty różnią się od tych w M1
Przy okazji oczywiście wykorzystam karty

Cytat:
Napisane przez Nyuna Pokaż wiadomość

* zdjęcie zapożyczone od użytkownika fjee

To jest foto z bloga Kasi Tusk
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:18   #2890
hocloco
Raczkowanie

Wrocław

Krotka relacja - karty łączą, zwroty z zakupów za karty Avanti do 28 dni, zwrot na HM karte

Edytowane przez hocloco
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:57
hocloco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:19   #2891
mloda1989
Zakorzenienie

a gdzie bylas we wrocku??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 09:28   #2892
coffee and cigarettes
Rozeznanie

Można łączyć kilka kart na jeden zakup?
coffee and cigarettes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:31   #2893
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

ja płaciłam dziś kartami, miałam 5 sztuk i płaciłam za 1 rzecz, Pani przyjęła bez wahania. na paragonie mam napisane że zwrot i wymiana do 28 dni, a pani przy kasie mówiła o tych zwrotach na kartę podarunkową.
teraz strasznie żałuję, że nie udało mi się dorwać więcej kart
Stary 2011-12-15, 09:31   #2894
mloda1989
Zakorzenienie

tak, od samego poczatku mozna bylo laczyc
Stary 2011-12-15, 09:34   #2895
ever-dream
Wtajemniczenie

Dziewczyny, są u was w sklepach jeszcze te sweterki? Ile kosztują? Zakupiłaby mi któraś rozmiar S?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (34,5 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez ever-dream
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:36
ever-dream jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 09:34   #2896
Haylee
Zakorzenienie

dziewczyny, jak sytuacja z płaszczami, kurtkami? są jeszcze jakieś? nie muszą być przecenione
Stary 2011-12-15, 09:37   #2897
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak sytuacja z płaszczami, kurtkami? są jeszcze jakieś? nie muszą być przecenione
Po tych weekendowych zniżkach może być cieniutko z płaszczami
Stary 2011-12-15, 09:40   #2898
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Po tych weekendowych zniżkach może być cieniutko z płaszczami
szkoda bo szukam płaszcza jako zamiennika... muszę oddać ten co teraz w nim chodzę do czyszczenia, a tak to mam albo grube płaszcze na ostrą zimę albo już na wiosnę...

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:43
Haylee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 09:42   #2899
Irja
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy kojarzycie białą sukienkę z dłuższym tyłem z czarnymi rękawami za 129,90?
Czy to starsza kolekcja? Ok 2 tygodnie temu widziałam jedną i nie mogłam zlokalizować gdzie wisi reszta Wybrałabym się po nią dzisiaj, ale nie wiem czy jest szansa nastawiać się na nią, czy raczej marne szanse..
Zdjęcia niestety nie posiadam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 09:44   #2900
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda bo szukam płaszcza jako zamiennika... muszę oddać do czyszczenia, a mam albo grube płaszcze na ostrą zimę albo już na wiosnę...
Rozejrzyj się w Bershce Na wyprzedażach można tam upolować fajne płaszczyki
Stary 2011-12-15, 09:55   #2901
hocloco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
a gdzie bylas we wrocku??
Wrocław

- dziś zakup był w pasażu , tez wizyta w magnolii
- Wybieram sie jeszcze na swidnicka i do arkad

PS Rano było mało ludzi w obu galeriach,
PS2 w Magnolii - bieda z asortymentem (zresztą jak zwykle)

Edytowane przez hocloco
Czas edycji: 2011-12-15 o 09:58
Stary 2011-12-15, 09:56   #2902
mloda1989
Zakorzenienie

no wlasnie w magnolii bylam przedwczoraj i lipa byla... choc ja bardzije na dzieciece bede polowac
Stary 2011-12-15, 09:58   #2903
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

dziewczyny, w którym łódzkim centrum jest najmniej przebrana %? chociaż planuję jechać dopiero w sobotę i sytuacja może się drastycznie zmienić
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:07   #2904
Nyuna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja do niedawna "pikałam" przy każdym wejściu do sklepu i zawsze proszono mnie na bok Wszystko przez portfel ze Stradivariusa, który przez wszyte zabezpieczenie "pikał". Chodziłam do Stradiego, rozmagnesowywałam go, ale po jakimś czasie problem wracał. Pewnego razu małżon się wkurzył i tak przy portfelu grzebał, że zabezpieczenie złamał Teraz już problemu z "pikaniem" nie mam, ale nie ukrywam, że stresik był

Bardzo ładnie wyglądasz w tej spódnicy
A bluzeczka pierwsza klasa

Ja może dzisiaj skoczę do Malty, bo mam jeszcze do rozklipsowania szal Ostatnio pan sprzedawca tak się spieszył, że nie usunął klipsa, a ja zauważyłam to dopiero w domu Najlepsze jest to, że tak łaziłam z tym szalem po sklepach, ale nigdzie nie pikałam
Byłam w weekend w M1, ale stwierdzili, że klipsa mogę usunąć tylko w Malcie, bo klipsy z Malty różnią się od tych w M1
Przy okazji oczywiście wykorzystam karty

To jest foto z bloga Kasi Tusk

Oj nie wiedziałam, że to z jej bloga - fotka dołączona była do posta więc tylko chciałam zgłosić, że zapożyczyłam fotkę

a btw - nikt nie widział tych butków?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez fjee Pokaż wiadomość
A ile one kosztuja?
149 o ile dobrze pamiętam
Nyuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:10   #2905
Maqua
Zakorzenienie

powiedzcie mi, bo to mnie ciekawi, skoro można oddać zakupy za karty Avanti w ciągu 28 dni i dostaje się zwrot na kartę - jak długo ta karta "zwrotna" jest ważna?
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 10:11   #2906
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie wiedziałam, że to z jej bloga - fotka dołączona była do posta więc tylko chciałam zgłosić, że zapożyczyłam fotkę

Luzik Wczoraj po prostu rzuciło mi się w oczy to zdjęcie na jej blogu

W Poznaniu tych butów nie widziałam niestety
Stary 2011-12-15, 10:11   #2907
fjee
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

149 o ile dobrze pamiętam
a nie sa przecenione?
fjee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-15, 10:15   #2908
Haylee
Zakorzenienie

ten wątek obecnie przeglądają: 69 (56 użytkowników i 13 gości)

haha szał avanti ^^
Stary 2011-12-15, 10:16   #2909
hocloco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
no wlasnie w magnolii bylam przedwczoraj i lipa byla... choc ja bardzije na dzieciece bede polowac
Wrocław -
dzieciece tez lipa
Stary 2011-12-15, 10:19   #2910
ewaballack
Raczkowanie

Cytat:
ten wątek obecnie przeglądają: 69 (56 użytkowników i 13 gości)

haha szał avanti ^^

AŻ strach co tam się dzieje w tych sklepach do dziewczyn co już robiły zakupy tak tragicznie pod względem ludzi?? kiedy dziewczyny macie zamiar iść ?? ja myślę żeby poczekać parę dni aż ten szał avantii minie tylko boję się znowu że zawieszą tą promocje

Edytowane przez ewaballack
Czas edycji: 2011-12-15 o 10:20
ewaballack jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości