|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
Cytat:
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
kindziulindzia ojej przykro mi bardzo
. Ale trzymam kciuki żeby jakoś się ułożyło.Ja też na początku myślałam, że TŻ mało mi będzie pomagał przy organizacji ale jestem mile zaskoczona. Ogólnie ja załatwiam większość rzeczy, tzn. oglądam w internecie, szukam, bo on nie ma netu i pracuje. Ale wszystko ogólnie uzgadniamy razem. Też musiałam się go długo prosić o listę gości. Teraz szukamy tej chole.rnej wódki. Już mi się odechciewa. Jutro jedziemy po tego szampana do Biedronki bo stwierdziliśmy, że się opłaca go brać. za MDŚJa idę zaraz do dermatologa z tą moją głową, bo od smarowania tym płynem strasznie mi lecą włosy i mało tego, że to łysienie to jeszcze do wesela wszystkie mi wypadną. Masakra.
|
#3543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że potrzebujesz czasu, żeby sobie wszystko w głowie poukładać. Podejrzewam, że teraz nawet nie chcesz Go widzieć za bardzo, ale z drugiej strony chyba w końcu będziecie musieli się spotkać i pogadać o tym wszystkim. Jakoś spróbować się dogadać, co dalej i jak sobie to wyobrażacie. Nawet sobie nie mogę wyobrazić, jak się teraz czujesz w takim zawieszeniu, bo niby decyzję jedną podjęłaś (bardzo ważną i bardzo odważną), ale ta decyzja pociąga za sobą tyle innych, jeszcze nie podjętych, że będziesz teraz potrzebowała dużo siły, żeby je podjąć. Zyczę Ci jej jak najwięcej ![]() goszu, niewyobrażalnym jest dla mnie przyjąć faceta po takiej akcji i dalej dzielić z nim życie. Fajnie, że się zmienił, ale myślisz, że to trwała zmiana? Czy raczej do następnego momentu, kiedy ustalą następną datę ślubu i będzie miał ją "w garści". Tego nigdy nie wiadomo, ale dziewczyna też odważna.
|
|
#3544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widać, ze jesteś zdecydowana i decyzja o odwołaniu ślubu musiała u Ciebie kiełkować już od dawna. Podziwiam Cię i gratuluję odwagi. Wg mnie podejmujesz dobrą decyzję - nie czekasz do ślubu z nadzieją, że po wypowiedzeniu słów przysięgi przyleci jakaś wróżka, która całkowicie odmieni Twego wybranka. Za to ![]() ![]() Natomiast o tym, czy chcecie być ze sobą dalej, to już musicie we dwoje porozmawiać i ustalić. Jeśli jesteście sobie przeznaczeni (w sensie, że to ten jedyny a Ty jesteś dla niego tą jedyną), to ślub kiedyś się odbędzie.
|
|
|
#3545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja niedawno wróciłam od dermatologa. Przy okazji kupiłam nawilżacz powietrza może coś mi pomoże. Cytat:
Cytat:
Zastanawiam się jakie wino kupić i jakiego szampana no i oczywiście czy już czy czekać. Dzisiaj gadałam z Tż i mówiłam mu, że według mnie szampany będą tańsze przed sylwestrem bo będą promocje, a on znów twierdzi, że będą droższe bo będzie większy popyt. A co do wina to na pewno słodkie i półsłodkie. Moje koleżanki piją CinCin ale ja nie jestem przekonana do niego. Ja z kolei Carlo Rosi (najlepiej różowe), a znów rodzina Tż często jakieś na F ale nie pamiętam nazwy. Któraś z was ostatnio pytała mnie jakiej firmy koszulkę kupiłam Tż na mikołaja i mówiła chyba, że pracuje w sklepie sportowym. Moja pamięć jak zwykle zawodzi kiedy nie powinna. W każdym razie teraz poszukuję rękawiczek na rower dla Tż na urodziny i potrzebuję rady jakie kupić????!!
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojej.. duzo tego wiesz co ja bym wybrała to, które Wy lubicie - bo jak zostanie to pewnie Wy na różnych okazjach bedziecie pić to co zostanie - jesli chodzi o wino tak mi się wydaje....matko ja w ogóle nie piję i sie zastanawiam że jak zostanie -> to u nas będzie juz na chrziciny ![]() a wogóle przepraszam że to napisze ale musze moja frustrację wyrzucić - ja chcę już być taka jak kiedyś chuda........... RATUNKUUUU dobija mnie to że przez te debilne środki jestem grubsza o tyle... chętnie bym już przymierzała jakieś sukienki a tu lipa bo w każdej pewnei bede wygladac obleśnie... mam dość tej dodatkowej wagi dzięki tym tabletkom......... chudniecie jest takie powolne....
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-12-15 o 14:31 |
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu kochana straszniemi przykro
, ale masz 100% racji. Druga strona też musi się angażować. Plus, że wszystko z siebie wyrzuciłaś.Mimo wszystko jednak będę trzymała kciuki za Was. Niech się TŻ ogarnie, żeby się Wam ułożyło. Jestem z Tobą |
|
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też z poczatku tyle planowaliśmy kupić butelek ale teraz stwierdzilismy że to za dużo bedzie i to na 2 dni bo ostatnio znajomy opowiadał że on a na swoim weselu miał 300 butelek na 270 gości i zostało mu ponad 100 , z kolej moja siostra miała tyle butelek co gości i też jej zostało ale nie dużo bo chyba z 5 tylko i stwierdziliśmy że to będzie za dużo kasia_kuku szkoda że nic z tego nie wyszło
|
|
#3549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też wódki nie pijemy w ogóle, ale chrzcin na miarę drugiego wesela nie planujemy na pewno, więc będziemy kupować tak, żeby niewiele zostało i damy to pewnie Rodzicom na rozczęstowanie na rodzinnych imprezkach. Szczególnie, że pewnie to Oni będą tę wódkę kupować, więc niech zabierają i się cieszą, nam to niepotrzebne
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas z dorosłych też będzie coś koło 170 osób dorosłych i planujemy kupić 220 butelek no bo będą jeszcze poprawiny i od razu kilka butelek na kawalerskie no i u nas nie daje się gościom na odchodne i myślimy że spokojnie wystarczy A jak wy dacie ten karton to i tak tyle jeszcze będziecie mieć przecież
|
|
#3552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak Cytat:
Kazda PMka jest sliczna, nawet jakbys przytyla 100 kg! A Ty pewnie nawet z 50 nie przytylas?
|
||
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
Kindziu tak bardzo Ci współczuje tej sytuacji, jakbym mogła to bym Cie ścisnęła tak mocno na pocieszenie
Z tego co przeczytałam decyzja już podjęta i popieram Cie w niej. Bardzo dobrze zrobiłaś, nalezy sie Twojemu Tż wstrząs i to solidny bo może tylko dzięki temu sie opamieta. Tylko problem jest w tym co pisała Gosza, czy jak sie opamieta to na zawsze a nie na 5 minut. Nie znamy Cie na tyle by wiedziec jak wyglądał tak do końca Twój związek, Ty najlepiej znasz Tż wiesz czy jeśli chce się zmienić to zmienia coś na stałe a nie tylko na odrobinę czasu żeby Cie zadowolić a potem wrócić do swoich "nawyków".Życzę Ci z całego serca żeby wam się jednak ułożyło, wiadomo że nie od razu ale za jakiś czas
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko przepisuja....Cytat:
![]() ![]() ![]() i mam doła.... bo nigdy tak nie wygladałam..... i smutno mi... i w ogóle...... dobra dziewczyny uciekam do domu - dziękuje Wam za wsparcie....
|
|
#3556 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkopałam stary wątek i już wiem... Nattiv potrzebuję pomocy w sprawie rękawiczek na rower!!! Mam nadzieję, że tym razem mojego posta nie przegapisz
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Ja mykam, do jutra
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja nawet w pracy mam zwieszenie - rzeczywistość do mnie nie dociera
Na niczym się skupić nie mogę i sobie Was włączyłam, ale nie pomogło, także spadam |
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
kindziu bardzo Ci wspołczuje tej sytuacji Kochana
Jednak moim zdaniem postąpiłas prawidłowo. Teraz dopiero zobaczysz jak bardzo mu zależy i na Tobie i na ślubie, wspólnym życiu.... Jakoś to będzie na pewno, zobaczysz! Mam tylko nadzieję, że nie będziesz tej decyzji o anulowaniu ślubu żałować.... Trzymaj się Kochana!!
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie szykuję ciasto na pierniczki. Jutro będę wypiekać
![]() Uwielbiam! |
|
|
|
#3563 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tżcikowi zrobiłąś niezłą niespodziankę ![]() Cytat:
Cytat:
tyle ci chciałam napisać ale słów mi brak ściskam cię bardzo cieplutko wirtualnie nie będę się powtarzać więc powiem tylko że zgadzam się z goszą (tak jak pod spodem). Wspieram Cię całym swoim serduszkiem! A i kochana proszę Cię nie opuszczaj nas.Cytat:
|
|
#3564 |
|
Podróżniczka
|
Kindziu kochana
Moc wspierałek dla Ciebie Trudne chwile teraz Cię czekają, ale jesteś silną kobietą i z tego co zauważyłam na forum i co mi się bardzo spodobało - nie dajesz sobie w kaszę dmuchać, więc dobrze, że to z siebie wyrzuciłaś |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
kindziu chyba wszystko co najważniejsze zostało już powiedziane... Trzymaj się i nie opuszczaj nas bo nie jesteśmy tylko gronem PMek jesteśmy wirtualnymi koleżankami i nic tego nie zmieni. Podjełaś słuszną decyzję. Dobrze że teraz to wyrzuciłaś z siebie a nie po ślubie... Odpocznijcie trochę od siebie i potem na spokojnie pomyślcie co dalej... Czy chcecie być razem itp. Jesteśmy z Toba
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wszystkie są w amoku przedświątecznym i uskuteczniają porządki, kupują prezenty i robią stado różnych rzeczy.
W sumie sama się powinnam zebrać za sprzątanie, ale jakoś tak mi się nie chce
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Też się właśnie zastanawiałam czy wszystkie sprzątają. Ja w ubraniach już posprzątałam. Sukcesywnie za każdym razem oddaje kuzynkom cześć swoich nieużywanych ciuchów, żeby jakieś miejsce dla Tż się znalazło jak się przeprowadzi.
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero z pracy wrocilam
![]() dzisiaj z tz robimy sobie wieczor kinowy wiec uciekam juz
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

26.11.2011
19.05.2012 
. Ale trzymam kciuki żeby jakoś się ułożyło.
za MDŚ
też musi poczekać wiatropylna nie jestem ale na orzeszka też przyjdzie pora
Myślę, że potrzebujesz czasu, żeby sobie wszystko w głowie poukładać. Podejrzewam, że teraz nawet nie chcesz Go widzieć za bardzo, ale z drugiej strony chyba w końcu będziecie musieli się spotkać i pogadać o tym wszystkim. Jakoś spróbować się dogadać, co dalej i jak sobie to wyobrażacie. 

my też będziemy mieli sporo tej wódki nie tylko ty niektóre dziewczyny zakupiły po 300 szt
a z ciekawości ile wzieliście

Mam tylko nadzieję, że nie będziesz tej decyzji o anulowaniu ślubu żałować.... Trzymaj się Kochana!! 
18.08.2010 - zaręczyny