|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Cytat:
Krótsze mogą się bardziej wycierać, bo dotykają ramion, ale przecież długi włos zanim długim się stanie, musi przejść przez ten etap do ramion i zdąży się wytrzeć.
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Cytat:
![]() Stało się coś? U dentysty byłam...weź mnie nie strasz... |
|
|
|
|
#4833 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ale był moment że Ci się gospodarka hormonalna posypała i obawiałaś się różnych dziwnych rzeczy, może to jest ciąg dalszy? Nie wiem, nie znam się na pryszczach
![]() Tak, w ciągu jednej doby złapałam kontrakt na fajną kasę, przywieźli mi nowe łóżko, listonosz przytaszczył masę ciuchów,kosmetyków i cynamonowe gumy do żucia i miałam kolację ze śniadaniem z moim lubym ![]() Jestem nieprzytomna ze szczęścia i z niewyspania ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Ała...
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Ach te nasze zachcianki
![]() Cytat:
Tak mają i chu ;] Cytat:
![]() Aktualny by przeżył dość mocno gdybym go nazwała imieniem eksa, zresztą ja też bym miała problem z czymś takim... Zresztą dość długo nie mówiłam do niego po imieniu, tylko używałam zdrobnień, hyhy. I jak powiedziałam do niego po imieniu, to usłyszałam, że to pierwszy raz odkąd się znamy . Faceci też zwracają uwagę na takie niuansiki...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- No tak w miarę
|
|
|
#4836 |
|
Nie depcze krokusów
|
Trzeba było pójść za moim przykładem i znaleźć nowego o imieniu eksa
Wspominałam już, że na nazwisko ma jak mój najpierwszy chłopak?
|
|
#4837 |
|
Raczkowanie
|
Jego mina była dziwna, on jest z tych, co potrafią mieć grobowy wyraz twarzy w każdej sytuacji. Dotknęło go to a ja nawet nie wiedziałam, jak się tłumaczyć
:confu sed: . Skakałam przy nim jakby coś mu się stało, miziałam go, głaskałam a on jak taki zbity pies, tylko się przytulił. Kara była brak seksu
|
|
|
|
#4838 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam okres, mogę mieć zachcianki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale wg mojej terapeutki za kilka dni-tygodni już taka nie będę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fubi wiesz, ze na poczatku nie moglam czytac Twoich wypowiedzi, bo Twój ex zachowywał się jak i mój... ale takiego numeru to mi nie odwalil. Twoja terapeutka ma racje, po jakims czasie Cie to może rzucić na podłogę, ale myślę, ze sobie poradzisz. |
|
|
|
|
#4841 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mój też. Nie mam urazu
|
|
#4842 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A u mnie zawsze było urozmaicenie imienne
Wystarczy że ja mam chyba najpopularniejsze imię na świecie, chłopy niech będą różni, a nie Ludwik XVI, Ryszard III itd itp :P
|
|
#4843 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A tak na serio z takimi rzeczami podskórnymi, ropnymi, kosmetyczka odsyła do dermatologa, więc do lekarza marsz i dobrze dziewczyny mówią, przebadaj się na obecność gronkowca. Ale może to być też coś związanego z hormonami.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jakiś miesiąc po rozstaniu z eksem, jak całowałam się z jednym kolesiem to mówiłam do niego po imieniu eksa ale to nie był mój facet, więc to coś innego. A znowu moja koleżanka ostatnio kręciła z tym samym kolesiem, i jak w końcu wylądowali w łóżku, to podobno on mówił do niej po moim imieniu Cytat:
![]() Też myślę, żeby iść do psychologa, nawet siostra pomagała mi szukać, ale nie mogę znaleźć żadnego polskiego tutaj w okolicy... nawet napisałam na polskiej stronie z North-East żeby mi podali namiary do jakiegoś, ale nie odpisali. A wiem, że był, bo moja siostra chodziła ze trzy lata temu ![]() Cytat:
![]() Jejku ale wieje u mnie, straszne
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki
Mi pomaga bardzo to, że wszyscy (czyli naprawdę bardzo dużo osób) mówią mi, że to co on odwalił, to się nie mieści w pale. A mam naprawdę dużo "wyzwolonych" znajomych. Mimo, że sama wiem, że to jest totalne przegięcie, to nawet jak największy luzak i wariat patrzy w szoku i mówi, że czegoś takiego się w życiu nie spodziewał po tym typie, to jest jakoś lżej. LetMeBeYourFantasy_ nie wiem czy rzuci to mną o podłogę. Może. Ale póki co czuję wielką wdzięczność, że nie dzielę już z tym człowiekiem życia, że wiem, że on teraz pojechał gdzieś w Polskę na imprezę i ja nie muszę się martwić co on robi, totalnie mnie to nie obchodzi i czuję taką jakąś... lekkość. Chociaż wciąż mnie to boli i nie mam ochoty go widzieć na oczy, to jednak jest mi tak lekko, jak nie było przez wiele tygodni. Chociaż wciąż jestem w szoku jak to jest możliwe, że jeszcze latem i wczesną jesienią był taki cudowny i kochający a teraz nagle jakaś totalna masakra. Ale chyba każdy by się zdziwił czymś takim, nie... Cieszę się, że nie musiałam się zdziwić tym, mając jego dziecko w brzuchu albo na przewijaku. Spędziłam te dni po tej sobotniej imprezie naprawdę na cieszeniu się życiem. Dziś się spotkałam ze starą paczką znajomych i po prostu poczułam się tak świetnie, że nie umiem tego opisać, tak za tym tęskniłam. Żeby już nie mieć trosk. Mam wciąż w sobie ból związany z niedaleką przeszłością, ale teraźniejszość jest po prostu... dobra Bez obaw. Taka spokojna. No po prostu: Przyjdzie na pewno czas, żeby oryczeć to wszystko, ale to już nie będzie ten sam ryk, co tydzień temu. To już jest coś zupełnie innego i mam nadzieję, że sobie z tym poradzę Bo widzę, że jest mi lepiej bez niego, niż z nim. ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- A i wiecie co jeszcze? Ja miałam w pewnym momencie poważne obawy, że ja jestem w stanie temu facetowi wybaczyć wszystko. Że wyznaczam pewne granice, on je przekracza i ja z wielkim bólem i wściekłością, może nie tyle że mu wybaczam, co wciąż z nim chcę być o ile poprosi. Czyli zasadniczo winy są darowane. Mam takie koleżanki, którym ich faceci mogą zrobić naprawdę wszystko. A one i tak z nimi będą, oczywiście po wielkiej burzy. Bałam się, że wybaczę facetowi, cokolwiek by mi nie zrobił i mimo, że wybaczyć nie chcę. Tymczasem okazało się, że jest taka granica, której nie da się przekroczyć. Po przekroczeniu której już nie ma do mnie powrotu. To jakoś tak przywraca wiarę w siebie. I dodaje skrzydeł, niczym pewien napój ![]() PS. Olej na włosy i jutro randka
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Fubizka - e?
niezły pajac, jak to mówią - tonący brzytwy się chwyta (łapie ). Z tym weterynarzem to palnęłaś jak Dzik w sosnę, nieźle! ![]() Krolowazimy - nie umiem się już powstrzymać, za każdym razem gdy słyszę tę piosnkę : http://www.youtube.com/watch?v=nu2BJB4PN_I to kojarzy mi się z Tobą
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ,że się rozglądałaś Chyba pójdę do krawcowej żeby mi uszyła bo nigdzie takiej nie ma ![]() Fubizka brak mi słów na jego zachowanie , po prostu bezczelny chu. Ale przynajmniej pokazał tym to,że on nie jest dla Ciebie i widać,że bardzo otworzył Ci tym oczy, tylko mu podziękować
|
|
#4847 |
|
Raczkowanie
|
Fubizka Poważnie brak słów na ostatnią sytuację... Nie umiem sobie tego wyobrazić ale koleś sobie ewidentnie zasłużył na Twój brak zainteresowania.
Szkoda, że u nas takich nie ma...Kurcze mam tak dobry humor ostatnio, że po prostu jestem w szoku Wszystko mi się układa w miarę i nie mam na co narzekać. To już prawie rok i myślałam, że te święta jakoś mnie przyprawią o zły humor zważywszy na to co działo się w tym okresie rok temu a tu kuku Cieszę się tymi świętami i zbliżającymi się urodzinami jak głupia i jak nigdy. Na wspomnienie tamtego tylko się śmieje, że jaka to ja głupia byłam i śmieszna... Może tymi świetami tak się cieszę bo rok temu ich w sumie nie miałam. Zważywszy na sytuację przeleżałam w łóżku cały ten czas. Może to zabawne, że tak się cieszę ale poważnie jestem tak zadowolona ze swojego samopoczucia, z tego że całe G mnie to teraz obchodzi a nawet doprowadza do śmiechu że sobie nie wyobrażacie![]() I w tym miejscu dzięki Wam bardzo bo to także dzięki Wam |
|
|
|
#4848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie to absolutna kaszanka jest. Tyle rzeczy się wali, że nie ogarniam wręcz. Na szczęście mam doświadczenie w przyjmowaniu ciosów na klatę i - mimo wyraźnych braków magnezu - nie będę się łamać. A co! |
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś wyślę mu butelkę jakiejś najtańszej, najobrzydliwszej wódki z podziękowaniem
![]() Co się dzieje? A ja super spędziłam wieczór z kolegą |
|
|
|
#4850 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Drogie, ale ileż radochy... ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
Będzie zdychał tydzień i pamiętał do końca swoich dni Ewentualnie po znajomości wyciągnę od celników podrabianą finlandię, też się podobno ładnie umiera ![]() To randka czy wieczór z kolegą w końcu?
|
|
|
#4851 |
|
Nie depcze krokusów
|
Potwierdzam! Zakupiłam niemieckie i zużyć nie mogę...
|
|
#4852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle wieczorem mnie naszło zastanowienie czy bezczelnie nie postawić tej pannie flachy, ale już całkiem normalnej zwyczajnej I serdecznie podziękować ![]() Cytat:
10 lat temu ją piliśmy i do tej pory wspominamy.Cytat:
Śniło mi się, że nadal go kocham i do niego wróciłam!
|
|||
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Buhaha mi też się śniło, że wróciłam do eksa
ale to był chyba sen o 3 ostatnich facetach w moim życiu w jednym - w śnie był to mój eks, o wyglądzie eks eksa (ale dopiero później mu się wygląd zmienił, bo na początku wyglądał normalnie jak on) i zachowaniu Młodego (jak jeszcze się ze mną spotykał i wydawał się normalny - ale to też się później zmieniło, bo na początku zachowywał się normalnie jak eks). Mieszanka wybuchowa ? Teraz wam mogę powiedzieć, że już bym nawet nie chciała do niego wrócić. Nie po tym wszystkim co przez niego przechodziłam (w sumie przechodzę dalej - ale już mogę powiedzieć, że jest lepiej). I nie chcę mieć z nim nic wspólnego, ani nie dam się więcej jego czułym słówkom jeśli kiedykolwiek w przyszłości będę z nim jeszcze rozmawiać (no właśnie - jeśli). Dlatego dla własnego dobra, żeby już całkiem się wyleczyć, moje postanowienie przed/ponoworoczne jest takie, że nie chodzę tam gdzie mogę go spotkać przynajmniej do marca mam nadzieję, że mi się uda.Właśnie wróciłam z przedświątecznych zakupów - część prezentów kupiona, jutro druga część... zbankrutuję chyba
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-15 o 17:50 |
|
|
|
#4854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Fubi wiem, właśnie powoli to do mnie dociera. Nie pozwolę sobie więcej przechodzić wszystkiego od nowa. Wiem też co robić, żeby do tego nie dopuścić. Teraz mam tylko problem z tym, żeby zapomnieć, bo wspomnienia i te dobre i złe nie dają mi spokoju. Ale najważniejsze, że właśnie to jedno sobie uświadomiłam - że ja już go nie chcę
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś tu kiedyś napisał, że na zimę ludzie zaczynają się parować i coś w tym jest bo już piąta osoba w ciągu trzech dni oznajmia, że jest w związku. Też chcę
![]() Grzechuwartka, kim jest ten szczęśliwiec? ![]() Malla w sylwestra, albo dzień przed lub po można Cię zastać w Krk?
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-12-15 o 20:16 |
|
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie o to samo miałam pytać, grzechuwartka
|
|
|
#4858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4859 |
|
Nie depcze krokusów
|
wypalona - tak, od 30.12 będę w Krk, a jakbyś nie miała pomysłu na imprezę, to robimy z paroma Wizażankami
|
|
#4860 |
|
Rozeznanie
|
Malla póki co jestem namawiana na Rotundę, ale jakby się coś pozmieniało to chętnie skorzystam z zaproszenia
Tak czy siak od 30, albo 31 jestem w Krk i jakbyś znalazła chwilkę to z chęcią się spotkam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

.
Wspominałam już, że na nazwisko ma jak mój najpierwszy chłopak?
:confu sed:

dziękuję ,że się rozglądałaś