Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 17:22   #1531
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
od tamtego roku za mna chodziły łyżwy i jak wczoraj poszłam na lodowisko i znowu wydałam 7zł za wypozyczenie łyżew to uznałam ze kupie i koniec
Z tego samego powodu rok temu również kupiłam sobie łyżwy. Wcześniej za każdym razem musiałam wydawać 6 zł za wypożyczenie i często łyżwy gdzieś mnie obcierały albo uciskały. Swoje to jednak swoje. W tym roku jeszcze nie byłam na lodowisku.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Przeżyłam jakoś.
Super, że Ci dobrze poszło. Początki zawsze są najtrudniejsze, ale na pewno szybko rozpracujesz te wszystkie dzieciaki i będzie Ci łatwiej.
Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
No i na dodatek moje zakupy ciuchowe z zeszłego tygodnia.
Koszulka z muffinką jest moim hitem.
Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość

Życie bez moich setek cieni byłoby nie tym samym życiem
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Aż tyle?!
Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Wow, cóż za asceza Też bym chciała mieć swoją tylko jedną paletę, a nie jeszcze kilkanaście cieni, których i tak praktycznie nie używam i pewnie do końca życia ich nie zużyję
Pewnie gdybym umiała się malować, to cieni (i w ogóle kolorówki) miałabym więcej. Czasem zaglądam na MM albo na blogach oglądam makijaże i się zachwycam. Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - rozcieranie granic, dobieranie kolorów, wyciąganie pod łuk brwiowy czy na zewnątrz oka itd. I jeszcze zmalować to samo na obu oczach! Mam dwie lewe ręce i już. Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Aaa, i jeszcze mi coś uciekło z posta.

Orlica, zywieczdroj, rozumiem, że jest Wam teraz ciężko i jesteście zarobione po uszy, ale (jakkolwiek dziwnie to zabrzmi) sama chciałabym być teraz w takim stanie i strasznie Wam zazdroszczę... Trzymam kciuki, żebyście się ze wszystkim uporały. Może święta przyniosą trochę odpoczynku?

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:23   #1532
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31062635]No bardzo podobnie to u mnie wygląda niestety, choć więcej muszę robić jakichś projektów niż się uczyć, choć i kół nie brakuje...
Jestem po dentyście, przeżyłam, o dziwo nawet się nie poryczałam na fotelu, a teraz faktycznie wieeelka ulga - może dziś się wreszcie wyśpię, bo jutro mam zajęcia na 9:30 - dopiero [/QUOTE]

Rozumiem. Mój TŻ z kolei wracając po pracy musi siedzieć nad projektami po kilka godzin, więc wiem jakie to ciężkie. Ja też się wyspałam w poniedziałek w nocy i od razu lepiej się czuję

Cytat:
A u mnie jakoś nie działają... Tzn. jeśli jestem śpiąca (tylko wtedy kładę się w ciągu dnia), to później wprawdzie chce mi się mniej spać, ale czuję się rozmemłana i boli mnie głowa

Ojej, strasznie dużo rzeczy masz ostatnio. Mam nadzieję, że wszystko pozaliczasz, będziesz już mieć z głowy i odpoczniesz
Zupełnie tak, jak ja Całe życie mdlałam. Niedawno poszłam na badania (raz na kilka lat wypadałoby...) i od razu na wstępie uprzedziłam babkę, że będę mdleć. Ona mi na to, żebym w takim razie nie siadała, tylko się położyła, oddychała głęboko i liczyła na głos oddechy - podziałało! Byłam w szoku, ale pierwszy raz w życiu nie mdlałam

Przez Święta też będę miała trochę nauki, ale mam nadzieję, że mniej. A zaraz po Świętach praktycznie jest sesja....
Ja też ciągle mdleję. Miło, ze nie jestem sama Mnie kiedyś szczepili na leżąco i też przeżyłam

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Znam ten ból tylko ja sie nie boje ale mam bardzo głęboko żyły i nikt nie może sie wkłóć w żyłę. Ostatnio jak miałam mieć wstrzyknięty kontrast do badania to pani pielęgniarka oplastrowała mi całą prawą rękę bo co wbiła to nic i plasterek. Ale jak prosiłam żeby próbowałą z lewą ręką bo tam jest lepiej to nie bo ona wie co robi.
Moja kuzynka ma to samo i kiedyś nawet się zastanawiałyśmy co by było w razie wypadku, bo tu trzeba szybko działać.
Ojej, aż mdleć się chce od samego czytania, brrr! Fakt, ja niestety chyba nigdy nie będę potrafiła nikomu pomóc przy wypadku...
Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Zuzylam serum modelujace do ciala Perfect Body Ori i peeling oliwkowy do ciala z Biedronki

Cytat:
Akurat błotną bardzo lubię, już kolejną tubkę używam. Pozostałe maseczki jakoś nie zrobiły na mnie wrażenia.

Udało mi się zaliczyć poprawkę Na 3.5, ale przynajmniej mam już z głowy

Zużyłam żel pod prysznic Nivea.
Super, gratuluję 3,5 to nie tak źle, ważne, że do przodu!

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość

Pewnie gdybym umiała się malować, to cieni (i w ogóle kolorówki) miałabym więcej. Czasem zaglądam na MM albo na blogach oglądam makijaże i się zachwycam. Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - rozcieranie granic, dobieranie kolorów, wyciąganie pod łuk brwiowy czy na zewnątrz oka itd. I jeszcze zmalować to samo na obu oczach! Mam dwie lewe ręce i już. Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Aaa, i jeszcze mi coś uciekło z posta.

Orlica, zywieczdroj, rozumiem, że jest Wam teraz ciężko i jesteście zarobione po uszy, ale (jakkolwiek dziwnie to zabrzmi) sama chciałabym być teraz w takim stanie i strasznie Wam zazdroszczę... Trzymam kciuki, żebyście się ze wszystkim uporały. Może święta przyniosą trochę odpoczynku?
Ja też nie uważam się za mistrzynię makijażu, ale nie przeszkadza mi to kupować coraz to nowych kolorowych kosmetyków

A czego tu zazdrościć? Mi się marzy chwila odpoczynku, ale w środę idziemy z TŻ na wellness i spa, więc może chociaż na chwilę odpoczniemy. A tak to nawet nie mam czasu prowadzić swojego bloga z biżuterią i dorabiać nowych rzeczy :/ Ciągle nauka i nauka, a i tak czuję, że ciągle jestem w tyle. A jeszcze myślę, czy by do pracy nie pójść? Ale muszę to sobie wybić z głowy Jutro mam duże kolokwium i zaraz się biorę za naukę. Ale za to po zajęciach pójdę na mały shopping, może kupię jakiś prezent, bo wkurza mnie, że kupuję wszystko na ostatnią chwilę. Zawsze już miesiąc przed lubiłam się szwendać po galeriach i wybierać prezenty i dekoracje, a teraz nie ma kiedy... Pojadę do domu na weekend to zrobię porządki dopiero, ale pewnie nie zdążę wszystkiego, a później wracam w piątek przed Wigilią i też mamie zbyt wiele nie pomogę... Nie lubię tak!

Z dobrych rzeczy to wygrałam ostatnią kartę do rossmanna na 100 zł i coś czuję, że mój styczniowy bilans nie będzie pomyślny
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:34   #1533
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Orlico, zobaczyłam na Twoim blogu lakier Orly - Ingenue i... zakochałam się chyba go kupię
Stary 2011-12-15, 19:13   #1534
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
ZPewnie gdybym umiała się malować, to cieni (i w ogóle kolorówki) miałabym więcej. Czasem zaglądam na MM albo na blogach oglądam makijaże i się zachwycam. Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - rozcieranie granic, dobieranie kolorów, wyciąganie pod łuk brwiowy czy na zewnątrz oka itd. I jeszcze zmalować to samo na obu oczach! Mam dwie lewe ręce i już. Nawet czasem przy rysowaniu kreski muszę się mocno napracować, żeby nie wyszła mi fala Dunaju.
A myślisz, że inne dziewczyny urodziły się i już potrafiły się malować? Wszystkiego trzeba się nauczyć - ćwicz, próbuj i na pewno za niedługo będzie świetna

Cytat:
Ja też ciągle mdleję. Miło, ze nie jestem sama Mnie kiedyś szczepili na leżąco i też przeżyłam

Mi się marzy chwila odpoczynku, ale w środę idziemy z TŻ na wellness i spa, więc może chociaż na chwilę odpoczniemy.

Jutro mam duże kolokwium i zaraz się biorę za naukę.

Z dobrych rzeczy to wygrałam ostatnią kartę do rossmanna na 100 zł i coś czuję, że mój styczniowy bilans nie będzie pomyślny
Mnie nie szczepiła, tylko pobierała krew Ja ogólnie mam jakiś lęk co do igieł, nawet jak w filmie się pojawia, to zasłaniam oczy i tylko do TŻ-a "powiedz jak będzie koniec" Ale o dziwo szczepienie mnie nie rusza
Dobrze, że pójdziecie do spa - należy Ci się relaks
Powodzenia na kolosie
Jak dostałaś kartę, to może nie być pomyślny Ważne, że swoich pieniędzy niepotrzebnie nie wydajesz.

Przed chwilą dostałam od mamy sms-a, że przyszła paczka z YR Co za radość
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:19   #1535
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:

Zużyłam żel pod prysznic Nivea.

Cytat:
Gratulacje

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Miałam dziś przed pracą iść do gina na kontrolę, a pod koniec pracy służbowo na spotkanie autorskie z moim dawnym nauczycielem, który opublikował swoją pracę doktorską i wszystko przeszło mi koło nosa ...

...z powodu grypy pokarmowej Cały dzień leżałam na przemian z bieganiem do łazienki, a po południu dołączyła gorączka Po Apapie troche mi lepiej. Ciekawe, czy choróbsko okaże się jednodniówką i jutro będę funkcjonować normalnie, czy nie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:50   #1536
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Gratulacje

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Miałam dziś przed pracą iść do gina na kontrolę, a pod koniec pracy służbowo na spotkanie autorskie z moim dawnym nauczycielem, który opublikował swoją pracę doktorską i wszystko przeszło mi koło nosa ...

...z powodu grypy pokarmowej Cały dzień leżałam na przemian z bieganiem do łazienki, a po południu dołączyła gorączka Po Apapie troche mi lepiej. Ciekawe, czy choróbsko okaże się jednodniówką i jutro będę funkcjonować normalnie, czy nie
Gani, wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale napij się Coli - będziesz miała przez parę godzin spokój

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
Orlico, zobaczyłam na Twoim blogu lakier Orly - Ingenue i... zakochałam się chyba go kupię
To poczekaj, bo niedługo pokażę bardzo podobny, ale ciut ładniejszy, też Orly Rock the World
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 21:20   #1537
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31077907]Gani, wiem, że to zabrzmi dziwnie, ale napij się Coli - będziesz miała przez parę godzin spokój [/QUOTE]

O metodzie "na colę" też słyszałam, w wersji rozgazowanej . Popijałam ją sobie gdzieś od 11 i potem faktyczne "górą" nic już ze mnie nie leciało

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-12-15, 21:54   #1538
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
A czego tu zazdrościć?
Oj uwierz mi, że jest czego zazdrościć. Moje studia trochę się posypały i najchętniej cofnęłabym czas o 1-2 lata, ale się nie da. Po prostu brakuje mi tego naukowego zapracowania.
Gratuluję wygranej! To był jakiś konkurs na Wizażu czy gdzieś indziej?
Cytat:
A myślisz, że inne dziewczyny urodziły się i już potrafiły się malować? Wszystkiego trzeba się nauczyć - ćwicz, próbuj i na pewno za niedługo będzie świetna
Szczerze? Tak mi się właśnie wydaje. W cienie na pewno nie pójdę, ale jeśli chodzi o trening, to kreska na oku idzie mi coraz lepiej.
Cytat:
O metodzie "na colę" też słyszałam, w wersji rozgazowanej . Popijałam ją sobie gdzieś od 11 i potem faktyczne "górą" nic już ze mnie nie leciało
Sama na sobie tej metody nie stosowałam, ale od stosujących słyszałam, że naprawdę pomaga. I słone paluszki do tego. Mam nadzieję, że jutro będziesz już w pełni sił.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 22:08   #1539
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej, współczuję Mam nadzieję, że jutro już będzie wszystko ok!

Cytat:
Oj uwierz mi, że jest czego zazdrościć. Moje studia trochę się posypały i najchętniej cofnęłabym czas o 1-2 lata, ale się nie da. Po prostu brakuje mi tego naukowego zapracowania.

Szczerze? Tak mi się właśnie wydaje. W cienie na pewno nie pójdę, ale jeśli chodzi o trening, to kreska na oku idzie mi coraz lepiej.
To może zacznij drugi kierunek?
Może być i sama kreska - ważne, żeby Tobie pasowało
Stary 2011-12-15, 22:20   #1540
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie nie szczepiła, tylko pobierała krew Ja ogólnie mam jakiś lęk co do igieł, nawet jak w filmie się pojawia, to zasłaniam oczy i tylko do TŻ-a "powiedz jak będzie koniec" Ale o dziwo szczepienie mnie nie rusza
Dobrze, że pójdziecie do spa - należy Ci się relaks
Powodzenia na kolosie
Jak dostałaś kartę, to może nie być pomyślny Ważne, że swoich pieniędzy niepotrzebnie nie wydajesz.

Przed chwilą dostałam od mamy sms-a, że przyszła paczka z YR Co za radość
Mi TŻ zawsze zakrywa oczy gdziekolwiek się nie pojawi krew Ja mdleję nawet jak ktos mówi o jakims wypadku albo o jakichś chorobach wewnętrznych...
Mam nadzieję, że się odprężę, ale będą TŻ 2 koleżanki mojej koleżanki i mam kompleksy, bo są dużo szczuplejsze No ale jakoś to będzie, wejdę szybko do wody i nie będzie widać
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
Już niedługo będę robić listę co by tu za to kupić Gorzej jak mama mi się wtryni ze swoimi zakupami
Ja też robiłam ostatnio zamówienie z YR, dokładnie w sobotę. A Tobie po jakim czasie przyszła paczka? Co zamówiłaś?

Cytat:
Gratulacje

Dziękuję
Biedactwo Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Cytat:
Gratuluję wygranej! To był jakiś konkurs na Wizażu czy gdzieś indziej?

Z tymi studiami to w ogóle ciężko jest. Ja sama co semestr boję się, że odpadnę... A Ty zawsze możesz sobie pójść na jakis dodatkowy kurs albo zapisać się do koła naukowego lub znaleźć jakąś fajną pracę lub praktyki

Dziękuję Nie, nie na Wizażu, na stronie rossnet.pl Trzeba było przysłać zdjęcie w jesiennej stylizacji
Stary 2011-12-15, 22:43   #1541
carrola
Zadomowienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31068734]Dziewczyny, na blogu kosmetycznym umieściłam ankietę (na górze bocznego panelu), bardzo Was proszę o odpowiedzi - możecie zaznaczyć kilka [/QUOTE]

Kliknięte, próbowałam coś wybrać, choć powinnam zaznaczyć wszystko.

Cytat:
Gratulacje!! Masz to za sobą i to się liczy.

Cytat:
Koszulka z muffinką jest moim hitem.
Też mi się niesamowicie spodobała. Znalazłam ją w Pull&Bear, może u Ciebie też będzie.

Cytat:
Mi się marzy chwila odpoczynku, ale w środę idziemy z TŻ na wellness i spa, więc może chociaż na chwilę odpoczniemy.

Ale fajnie z tym SPA, odpocznijcie i zrelaksujcie się!
Gratuluję wygranej.

Cytat:

Ojeju współczuję bardzo, oby szybko Cię to dziadostwo opuściło! Trzymaj się!

Składam zaraz zamówienie na Eskulapie.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 22:50   #1542
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że się odprężę, ale będą TŻ 2 koleżanki mojej koleżanki i mam kompleksy, bo są dużo szczuplejsze No ale jakoś to będzie, wejdę szybko do wody i nie będzie widać
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

Ja też robiłam ostatnio zamówienie z YR, dokładnie w sobotę. A Tobie po jakim czasie przyszła paczka? Co zamówiłaś?
Masz się relaksować, a nie wpadać w kompleksy Skoro TŻ jest z Tobą, a nie z tymi koleżankami, to widocznie ma powody i nie masz się co przejmować
Zamówiłam 7.12 (z kuponu z Groupona), ale dwie rzeczy były w brakach i paczka przyszła dziś. Zamówiłam płukankę octową z malin, tonik Pure System, krem do mycia twarzy Sebo Specific, bazę rozświetlająca z wyciągiem z róży, migdałowy żel pod prysznic Jardins du Monde i odżywczy balsam do ust

Cytat:
Gratulacje!! Masz to za sobą i to się liczy.

Składam zaraz zamówienie na Eskulapie.
Dziękuję
Nie zapomnij się nam tu pochwalić, co zamówiłaś
Stary 2011-12-15, 23:58   #1543
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Już się robi. Wzięłam dla siebie tonik Iwostinu (to przez Hosenkę ), płyn micelarny Sensibio (jeszcze go nie miałam ) i żel do mycia twarzy Nuxe, a dla TŻ Emolium. To wszystko.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 00:43   #1544
Maliniarka
Zakorzenienie

nie wiem co już pisałam, ale zużycia ładne więc piszę (chyba pisałam, że się kończy)
-LRP, Effaclar żel - 200 ml (miałam go chyba z rok )
-LRP, Effaclar Duo - 40ml
-żel Bielenda z rzepą 250ml (kupię raczej znowu ten lub inny bielendy)
-Joanna Naturia b/s len i rumianek 200ml - miałam go 6m-cy czyli nieźle (na pewno kupię znowu)
-Isana z babassu odżywka - 300ml (też 6 m-cy)
-Garnier odżywka z avocado i karite - 200ml (kupię go albo alterrę morelową)
-do tego plasterek i maseczkę w saszetce

czyli trochę będzie zakupów 1 za 1, ale zużycia spore i cieszą
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 07:47   #1545
ganimedea
Zakorzenienie

U mnie wskoczyło pierwsze () grudniowe zużycie - krem do twarzy

Dziś na szczęście, czuję się już dobrze , dzięki za wsparcie

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-12-16, 07:59   #1546
Parsifal
Zadomowienie

Gani, super, że już się dobrze czujesz ja miałam w zeszłym roku w Wigilię grypę żołądkową, i nie trwała ona jeden dzień...

Hosenko, z Helfów chciałabym zamowić m.in. oleje Sesa, Khadi i ten co Ty na blogu polecałaś , szampon do zmywania olei, maskę Vatika, mydło Aleppo itd...

dziewczyny Mali i Aktogimko, czy dobrze pamiętam, że Wy zmieniałyście pielęgnację włosów, na taką po której macie fale? od czego zacząłyście i jak szybko było widać efekty?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 09:04   #1547
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Już się robi. Wzięłam dla siebie tonik Iwostinu (to przez Hosenkę ), płyn micelarny Sensibio (jeszcze go nie miałam ) i żel do mycia twarzy Nuxe, a dla TŻ Emolium. To wszystko.
A to nie tak źle

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
nie wiem co już pisałam, ale zużycia ładne więc piszę (chyba pisałam, że się kończy)
-Joanna Naturia b/s len i rumianek 200ml - miałam go 6m-cy czyli nieźle (na pewno kupię znowu)

No no, pięknie

Cytat:

Cała gani
To super

Ale się cieszę, bo w poniedziałek, wtorek i środę mam wolne Bo odbijam sobie soboty, które w tym miesiącu mam wszystkie pracujące W któryś dzień na pewno pójdę na łyżwy A w niedzielę idę na 5-godzinny kurs makijażu Moją przygodę z wizażem uważam za otwartą
Stary 2011-12-16, 09:19   #1548
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31077907]To poczekaj, bo niedługo pokażę bardzo podobny, ale ciut ładniejszy, też Orly Rock the World [/QUOTE]
obejrzałam słocze w internecie też jest śliczny, cyknęłabyś fotkę porównawczą, że na 1 paznokciu rock, a na drugim ingenue?
Stary 2011-12-16, 09:27   #1549
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajnie z tym SPA, odpocznijcie i zrelaksujcie się!
Gratuluję wygranej.
Dziękuję Też mam nadzieję, że będzie fajnie

Cytat:
Masz się relaksować, a nie wpadać w kompleksy Skoro TŻ jest z Tobą, a nie z tymi koleżankami, to widocznie ma powody i nie masz się co przejmować
Zamówiłam 7.12 (z kuponu z Groupona), ale dwie rzeczy były w brakach i paczka przyszła dziś. Zamówiłam płukankę octową z malin, tonik Pure System, krem do mycia twarzy Sebo Specific, bazę rozświetlająca z wyciągiem z róży, migdałowy żel pod prysznic Jardins du Monde i odżywczy balsam do ust

Dziękuję
Aj wiem, no ale wiecie jakie jest babskie myślenie. Będę się trochę ograniczać z jedzeniem, pić więcej czerwonej herbaty i smarować się balsamem brązującym, może będę choć trochę lepiej wyglądać do środy. No tak, kupa czasu
Ja zamawiałam z oferty z Dobrych Rad, gdzie gratis był krem na noc Richie i 2 kosmetyczki. Ale u mnie same zakupy praktycznie dla mamy oprócz właśnie tych kosmetyczek i mleczka do demakijażu Za to u Ciebie bardzo fajne zamówienie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość

Cytat:

to dobrze, że przeszło

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Gani, super, że już się dobrze czujesz ja miałam w zeszłym roku w Wigilię grypę żołądkową, i nie trwała ona jeden dzień...
O nie, akurat na Swięta, co za pech...
Stary 2011-12-16, 10:07   #1550
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, z Helfów chciałabym zamowić m.in. oleje Sesa, Khadi i ten co Ty na blogu polecałaś , szampon do zmywania olei, maskę Vatika, mydło Aleppo itd...
Też chcę Sesę Zaraz dopiszę co tam mam jeszcze na liście

Jest jakiś szał na to mydło o którym piszesz - co właściwie ono robi i do czego się go używa?

Wzięłam sobie wolne od czwartku i wracam do pracy już w 2012

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Ale się cieszę, bo w poniedziałek, wtorek i środę mam wolne Bo odbijam sobie soboty, które w tym miesiącu mam wszystkie pracujące
Ja już nawet liczę ile powinnam odebrać za przepracowane soboty.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-16 o 10:14
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:09   #1551
Parsifal
Zadomowienie

hej Hosenko

no ja bym to mydło chciała właśnie dlatego że jest na nie taki szał, podobno super oczyszcza, pomaga też przy różnego typu zmianach skórnych (i na to najbardziej liczę)

ja wzięłam wolne od środy 21 grudnia, ale pracuję w przerwie między świętami a nowym Rokiem (ale bez wtorku)

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 10:38   #1552
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wow, zazdraszczam ja wzięłam w poniedziałek w tym tyg urlop, byłam na weekend u TZ i tak sobie przedluzylismy miedzy swietami jednak nie planuje brac, moze jakos w styczniu pare dni wezme
Stary 2011-12-16, 10:56   #1553
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
wow, zazdraszczam ja wzięłam w poniedziałek w tym tyg urlop, byłam na weekend u TZ i tak sobie przedluzylismy miedzy swietami jednak nie planuje brac, moze jakos w styczniu pare dni wezme
Tzn od następnego Jednak piatku, nie czwartku.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Jejku, chciałam popatrzeć co mam w koszyku na Helfach a tam pusto Myślałam, ze zapisały się te pozycje

Instagram

Stary 2011-12-16, 11:35   #1554
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Aj wiem, no ale wiecie jakie jest babskie myślenie. Będę się trochę ograniczać z jedzeniem, pić więcej czerwonej herbaty i smarować się balsamem brązującym, może będę choć trochę lepiej wyglądać do środy. No tak, kupa czasu
Ja zamawiałam z oferty z Dobrych Rad, gdzie gratis był krem na noc Richie i 2 kosmetyczki. Ale u mnie same zakupy praktycznie dla mamy oprócz właśnie tych kosmetyczek i mleczka do demakijażu Za to u Ciebie bardzo fajne zamówienie
Wiesz... wiara w siebie to podstawa
Może to i lepiej, że dla Ciebie za wiele nie ma? Przynajmniej nie robisz sobie niepotrzebnych zapasów Na szczęście ja nie kupiłam niczego zbędnego.

Cytat:
No i dobrze, należy Ci się

Cytat:
ja wzięłam wolne od środy 21 grudnia, ale pracuję w przerwie między świętami a nowym Rokiem (ale bez wtorku)
Ja pracuję nawet w Wigilię Na szczęście do 14:00, a nie do 17:00. Ale już widzę, jak ludzie będą w ten dzień walić drzwiami i oknami, żeby kupić mieszkanie... Za to łaskawie w Sylwestra mam wolne

Właśnie wróciłam od gina, miałam mieć zrobioną cytologię, ale gość stwierdził, że nie ma już czasu, bo miał dużo pacjentek, w tym dwie ciężarne i żebym przyszła w styczniu A co mnie to interesuje, że nie umie sobie zorganizować czasu pracy No ale zapisałam się wtedy co mama, to wyobraźcie sobie, że pacjentki zapisują w 15-minutowym odstępie czasu - to co się dziwić, że się gość nie wyrabia?

Edytowane przez Nusia7
Czas edycji: 2011-12-16 o 11:36
Stary 2011-12-16, 11:41   #1555
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam szampon Loreal 400 ml

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 11:50   #1556
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

A ja właśnie odpoczywam po dwudniowej wizycie Taty.
Zużycia grudniowe idą bardzo dobrze. Prawie nic nie kupiłam w grudniu, a już na pewno nic niepotrzebnego! Oczywiście mówię o pielęgnacji.

Za to kupiłam kupony na manicure i peeling kawitacyjny+kwas migdałowy+regulacja brwi.
Jak dobrze, że dziś już piątek.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Zważyłam się też dzisiaj, po urodzinowym obżarstwie i... ważę 55 kg! Wreszcie w miarę stabilnie się trzyma.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 11:57   #1557
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pracuję nawet w Wigilię Na szczęście do 14:00, a nie do 17:00. Ale już widzę, jak ludzie będą w ten dzień walić drzwiami i oknami, żeby kupić mieszkanie... Za to łaskawie w Sylwestra mam wolne
Wigilia jest normalnym dniem pracy, tak samo jak sylwester

Przyzwyczajona do wolnego w te dni w trakcie szkoły i studiów długo nie mogłam się z tym pogodzić

Instagram

Stary 2011-12-16, 12:17   #1558
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Za to kupiłam kupony na manicure i peeling kawitacyjny+kwas migdałowy+regulacja brwi.

Zważyłam się też dzisiaj, po urodzinowym obżarstwie i... ważę 55 kg! Wreszcie w miarę stabilnie się trzyma.
No to będziesz się pięknić
Super!

Cytat:
Wigilia jest normalnym dniem pracy, tak samo jak sylwester
Wiem o tym Chodzi mi o to, że na 100% nikt w te dni nie będzie chciał niczego kupować. A biorąc pod uwagę fakt, że w soboty NIGDY się nic nie dzieje, to w Wigilię i Sylwestra nagle szału nie będzie Jak np. pracowałam w SP, to to oczywiście rozumiałam, ale chodzi mi tu konkretnie o biuro nieruchomości.
Stary 2011-12-16, 17:42   #1559
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Zuzylam zmywacz do paznokci Essence.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-16, 17:42   #1560
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam od gina, miałam mieć zrobioną cytologię, ale gość stwierdził, że nie ma już czasu, bo miał dużo pacjentek, w tym dwie ciężarne i żebym przyszła w styczniu A co mnie to interesuje, że nie umie sobie zorganizować czasu pracy No ale zapisałam się wtedy co mama, to wyobraźcie sobie, że pacjentki zapisują w 15-minutowym odstępie czasu - to co się dziwić, że się gość nie wyrabia?
U mnie do gina zapisują pacjentki co 5-10 minut, więc praktycznie po pół godzinie od otwarcia gabinetu są obsuwy . Kiedyś miałam na 9 (otwarte od 8:30), a weszłam 20 po . To co mają potem powiedzieć kobiety z np. 10 czy 10:30, gdy się więcej opóźnień skumuluje?

Zazdraszczam wolnego w okresie świątecznym, u mnie jest to nie do pomyślenia... Nie dość, że w Wigilię wydłużone godziny pracy (9-15, zamiast sobotniego 10-14), handlowa najbliższa niedziela, to jeszcze kilkudniowy remanent po świętach

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości