|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: List do Świętego Mikołaja czyli biżuteryjne spełnienie marzeń! :D
Jakie śliczności! I jakie ładne zdjęcia-klucze poznajdowałyście.
W ac robią Kama, Chimera i Lubomirka. Na Lubomirkę mi prezent Tolinki nie wygląda, więc Kama albo Chimera. Wrzucam jeszcze raz zdjęcia moich prezentów od Kasi. I tak nie najlepsze, ale może lepsze niż poprzednie
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
cudności - śliczności same...
ja czekam - cierpliwie ![]() w sumie na 6 przesyłek (w tym ta z tej wymianki)... żadnej dziś nie było ![]() cóż... cierpliwość jest podobno cnotą, no to czekam dalej - cierpliwie ![]() z tym, że trudno być cierpliwym, jak takie śliczności do was docierają nie, no wiem, że to co do mnie dojdzie będzie najśliczniejsze ze wszystkich ale ta świadomość wcale mojej cierpliwości nie pomaga... a wręcz przeciwnie
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Ale cudaaa
Killa- skoro się przyznałas to oficjalnie bardzo bardzo dziękuję i jeszcze raz przepraszam za ten obrazek Ja we wszystkich wymiankach dawałam bardzo krótkie i ogólne preferencje, zostawiające dużą swobodę, ale tu były takie wymogi że i zdjęcie i list napisać trzeba i jakoś tak to wyszło...Mam nadzieję, że to nie moja ostatnia wymianka, chociaż zrozumiem jeśli juz nie będziecie chciały się ze mna bawić bo.. wysłałam dopiero dzisiaj Jest mi strasznie głupio i wstyd, paczuszka miała pójść wczoraj ale z mojej głupoty to się nie udało i bedzie jeszcze bardziej spóźniona. Mam tylko nadzieję, że moja wylosowanka mi wybaczy, bo bardzo się starałam pracując nad prezencikiem i liczę na to, że trafię w jej gust. Jak już paczka dojdzie to opowiem wam co takiego zrobiłam, że wczoraj nie wysłałam,ale nie będzie to świadczyło dobrze o mojej inteligencji
|
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
Mam, mam, są piękne
![]() Dostałam także moje ulubione czekoladki Merci. Jestem zachwycona kolczykami, kolor kamyczków prześliczny, niestety także nie mam pojęcia komu dziękować. Nie znam się też na kamykach, więc jak już się moja Mikołajka ujawni, to proszę o info co to za kamyczki. Stawiałabym po raz kolejny na Lubomirkę, ale na kopercie był adres Gdańsk... Oto moje piękności i zdjęcie klucz (moja działkowa sosenka). Jednak mam kandydatkę. Obstawiam dagus_gd. W wątku u niej widziałam kolczyki na ślicznej srebrnej blaszce, jak te moje. Naprawdę są cudowne. Ręce mi się trzęsły z wrażenia przy robieniu zdjęcia, więc może w pełni nie oddaje uroku. A jeszcze w dodatku dziś kupiłam sobie tunikę w identycznym kolorze Edytowane przez onaania Czas edycji: 2011-12-16 o 14:47 |
|
|
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
A mnie się wydaje że to dzieło Dagus
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
Równocześnie to napisałyśmy
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
z gdańska jest daguś, i wiem że eksperymentuje z lutowaniem
śliczne kolczyki
|
|
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
Prześliczne kolczyki.
Ja się nie doczekałam prezentu Przyszły koraliki i złom Ag, prezent jeszcze nie dotarł. Czekam więc dalej- może w poniedziałek???....
Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2011-12-16 o 14:53 |
|
|
|
|
#819 |
|
Rozeznanie
|
A dla Loquacee robiła moim zdaniem Zanna. Śliczne kolory i idealnie dobrane do zdjęcia. To samo zresztą miałam napisać o kolii zrobionej przez Sol. W ogóle w tej wymiance chyba głównie kolory bierzemy pod uwagę ze zdjęć...
|
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale wysyp![]() Pinki, cudne czerwienie, ale czyje? ![]() Iwogg, a to nie Dagusi dzieło? Albo i Piechotka...U Tolinki to już w ogóle nie wiem Loquace, onaania również cuda, tylko...ja już się zgubiłam Kathinko uzupełnij kto komu bo już nie wiem I do prezentu Sasi chyba się jeszcze nikt nie przyznał?A ja jeszcze dokładam bo zmolestowałam listonosza Znowu i miał mój prezencik! Ja się delektuję przesyłką, oglądam, obracam, a córka do mnie ,,no rwij w końcu!" Było się przez co przedzierać, oj było I wiem, a wy zgadujcie.Kochana Mikołajko, jestem zachwycona Twoją pracą i niepotrzebnie czułaś się zapędzona w kozi róg Kocham moją nową bransoletę i jest najpiękniejsza w tej wymiance, nie protestować
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
ale cudności dostałyście.
Iwogg zazdraszczam tych motylków ![]() Tolinko słodkości dostałaś ![]() Loquacee śliczne fiolety. Obłędnie się prezentują ![]() Onaania nieźle strzelasz hehehe. Miałam spakowane do wysłania i chciałam ci coś nowego robić, ale tylko pomyliłam lut z drutem więc cały lut 0.8 stopiłam ![]() ![]() heurek ale masz boską bransę. i te kolorki łoł Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2011-12-16 o 15:08 |
|
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
jeju, ja już nie wyrabiam oglądając Wasze cuda
![]() ![]() a moje listonosza ani widu ani słychu ![]() :brzyda l:![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1324042647 |
|
|
|
|
#823 |
|
Zadomowienie
|
Wygląda na to, że moja wylosowanka dostanie swój prezencik dopiero w poniedziałek
Mam nadzieję że zawartość wynagrodzi mojej wylosowance czas oczekiwania.
|
|
#824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też. Jak to dobrze, że nie robiłaś nic innego Daguś. Napisz jeszcze, co to za kamyczki? Czekoladki też pyszne. A co do bransoletki, to też bym obstawiała Zannę, więc już nie wiem... Może faktycznie trzebaby podopisywać na pierwszej stronie, co już wiemy, bo cięzko się połapać. |
|
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
O jaaaa... ale ekstra Heurkowa bransa!!! Boska
![]() I widzę na drugim zdjęciu ceramiczną rybę? Hę? Pojęcia nie mam, czyje to dzieło. |
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja na niedoczas cierpię niestety, postaram się dziś wieczorkiem uzupełnić pierwszy post, nie bijcie
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Przygniotłyście mnie dziś tymi wspaniałymi prezentami!
No i pogratuluję staśce przyznaję się bez bicia - prezent dla dwa słońca to ode mnie
|
|
|
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie jeszcze raz dziękuję
|
|
#829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak jakoś mi się wydaje
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
patrzę szybko i widzę, że prezenciki docierają do Was. Mój też dotarł
Cieszę się, że trochę szalone motylki się podobają. Mam nadzieję, że Iwogg nie jest zawiedziona kolczykami, ktore w sumie jakoś przypominają te kolczyki Iwogg http://2.bp.blogspot.com/-JxglBpCTIUY/TfuwPrP8aDI/AAAAAAAAAqc/BoGmL2ovNU8/s1600/verdessima4_filtered.jpg A moja Mikolajka niech się nie stresuje. Ja mam jakichs idiotycznych listonoszy ostatnio. Codziennie sprawdzam skrzynkę jak wracam do domu, potem jestem, więc gdyby listonosz przyszedł, nie mialby powodu zostawiac awiza. 13 grudnia wyciągnęłam awizo z datą 12. Dzisiaj mialam w skrzynce awizo z datą 14 I teraz nie wiem czy mam po co teraz leciec na pocztę, bo de facto list z 14 grudnia powinien już leżec na poczcie, dzisiejszy będzie dopiero wieczorem albo i jutro. ![]() |
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
Heurku zazdroszczę.. bransa BOOOOOSKA!
Choinkowe kolce na bank od Daguś Wkońcu chociaż na Wizażu zrobiło się świątecznie, bo sklepy i ulice to u nas bynajmniej jakoś marnie w tym roku |
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#834 |
|
Zadomowienie
|
Po scrapach poznałam
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę dziś znowu tu takie śliczności...
. A ja wciąż czekam i chyba pierwszy raz chcę, aby weekend już się skończył, tak się nie mogę doczekać
Mój blog: http://rozsypane-koraliki-niki.blogspot.com/ Mój wątek biżuteryjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479437 Preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=39022741&p ostcount=350 |
|
|
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
Same cuda i to jeszcze w jakiej ilości
FK, dziękuję jeszcze raz za prezent od ciebie, jest niesamowity ![]() Jednocześnie przyznam się do prezentu dla ak_pinki, mam nadzieję, że podoba się choć trochę. Kolczyki są z fimo, nie decu, mogą tak wyglądać bo są mocno lakierowane, żeby błyszczały jak bombka, poza tym zdjęcie lekko rozmyło wzór Aż się zdziwiłam, że tek szybko doszły, bo wysyłałam w środę późnym popołudniem
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
Niestety, Onananiu, żaden z typowanych przez Ciebie prezentów nie jest mojej roboty, ale miło że takie śliczności mogą się ze mną kojarzyć...
Moja wylosowanka, natomiast, zdjęć nie pokazuje, więc chyba niezbyt zachwycona jest
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że chociaż one mają jakiś rozpoznawalny styl
|
|
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
Nie pokazują, bo może jeszcze nie mają czego pokazać
![]() Ja czekam także.. to dla rozmycia wątpliwości
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
Mam, mam, mam!!!!!
Cuda!!! I wiem od kogo Ja to w ogole mam szczęście. W każdej wymiance dostaję coś super ekstra, ja naprawdę nie bylam taka grzeczna ![]() ![]() Mikołajko moja kochana
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

ale ta świadomość wcale mojej cierpliwości nie pomaga... a wręcz przeciwnie 

Ale wysyp

Moja wylosowanka, natomiast, zdjęć nie pokazuje, więc chyba niezbyt zachwycona jest