![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista part 2
zgłaszam wizażankę Avu
wszystko opisane w plotkach post #773 i późniejsza dyskusja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Czy ktoś się umawiał na wymianę z Kropkara ??? Miesiąc temu umówiłyśmy się na wymianę jej torebka za moją kurtkę, miała wysłać pierwsza , wysyłka się opóźniła , bo ponoć zachorowała, aż w końcu dostałam od niej wiadomość, że torebka już została do mnie wysłana. Zapakowałam kurtkę dla niej , i leży do tej pory , bo torebki od niej nie dostałam do dziś....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
BAN stały
|
zgłaszam użytkowniczkę MeganArt ponieważ ciągle kreci, ze nie ma czasu bądź jest w szpitalu (gdzie nagle znajduje internet, aby odpisać i siedzi na wizażu) i tak od ponad miesiąca. Wysłałam jej bluzkę i spodnie, a ona miała mi wysłać miniaturki wód perfumowanych. Do tej pory ich nie otrzymałam ;/ Ciągle coś wymyśla i oszukuje. Moją paczkę dostała dawno dawno temu w październiku. Czuję się oszukana i proszę coś z tym zrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
BAN stały
|
do obojetnie kogo, byleby ktoś zareagował z modów
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- ... to jest ewidentne granie na czas ;/;/ sparwa ciągnie się ponad miesiąc, a ona dalej nie wysłała. Loguje sie a nie odpowiada ;/ Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-19 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Radzę się z tym przenieść na plotkowy.
Poza tym, nie wolno Ci przeklejać prywatnych wiadomości bez zgody drugiej strony. Moim zdaniem przesadzasz i niesłusznie wpisałaś wizażankę na bl. W dzisiejszych czasach korzystanie z internetu w szpitalu nie jest czymś niezwykłym. Dziewczyna przeprosiła, wytłumaczyła. Edytowane przez misianka Czas edycji: 2011-11-19 o 16:00 Powód: złamanie zasad |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
chciała bym zgłosić Lolinka5
okoł 2 misiecy temu miałysmy wymiankę jako że nie miałam jeszcze przekupek wysłałam jako pierwsza. do tej pory nie dostałam torby za która wysłałam jej bluzkę. około 2 tyg temu odezwała się do mnie że paczka do niej wróciła i juz leci na pocztę i ją dosyła. do tej pory zero kontaktu i zero przesyłki.
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
pomyłka
Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2011-12-02 o 09:28 Powód: Sytuacja wyjaśniona, wizażanka nie zasługuje na czarną listę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja czekam na paczkę od niej mimo ,że nie pisała do mnie wiem ,że później odebrała paczkę (kocham monitorowanie paczek ![]() Więc może rzeczywiście jakiś wypadek losowy ![]() Edit.: Wiadomość od męża, czekam na przesyłkę. Edit2.: Wszystko ok ![]() ![]()
http://https://wizaz.pl/forum/showth...3#post42229163 Edytowane przez Immo Czas edycji: 2011-11-29 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
pomyłka
Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2011-12-02 o 09:29 Powód: jw. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Anka4455
Wystawiłam negatywa i wpisuję na CZL. Bluzka rzekomo w stanie idealnym, prawie nowa okazała się okropna... Oprócz dziury wszędzie wystają nitki/gumki, jest cała pożółkła! Także nie polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Zgłosiłam w poście #2460 uzytkowniczkę nvmd. Przestrzegam wszystkie wizażanki przed wymiana z nią. Paczka doszła do mnie dopiero wczoraj, po interwencji policji (wymiana z września!). Rzecz niezgodna z opisem, uszkodzona. Swojej kurtki ani równowartości oczywiście nie odzyskałam...
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
zgłaszam wizażankę Vanessa176. Dziewczyna ma dużo przekupek, jednak od 05.12 milczy i nie pojawia się na wizażu. Wcześniej dwa razy przekładała wysłanie paczki. Pisałam do niej na FB, ale nie odpisuje, a widzę że tam jest aktywna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Konto usunięte
|
sylllvia89 - Dzis, po paru tygodniach w koncu raczyla sie odezwac.
Jako ze mam negatywy, umowilysmy sie na wysylke razem... Paczucha niby zostala wyslana, po czym kontakt sie urwal. Zero dowodow nadania do DZIS! Niby paczka zostala wyslana ze zlym kodem pocztowym, wrocila do uzytkowniczki, jako ze koszula niby ubrudzona itp dziewczyna postanowila odeslac moj gorset. No nic, stracilam nerwy, czas i pieniadze na wysylke. Przestrzegam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
Dostałam wiadomość od wizażanki, że z Vanessą176 trzeba być cierpliwym, ale bez przesady. Skoro potwierdza znajdomości i dodaje informacje do profilu na facebooku, to chyba może się odezwać na wizażu. Uparcie się tu nie loguje, a na fb nie odpisuje na wiadomości. Co mam zrobić? Nie chcę tolerować takiego kręcenia i w gruncie rzeczy złodziejstwa, bo nic od niej nie dostałam i wyraźnie unika kontaktu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
chciałam zgłosić -
KAPELUSZKA - Od 1 grudnia zero kontaktu - zero przesyłki żadnych wyjasnień. Stawiam NEGATYW ! ANETA001 - od 2 grudnia zero kontaktu - zero przesyłki żadnych wyjasnień. Stawiam NEGATYW ! kolezanka loguje się codziennie na wizaż ale odpisac mi nie ma zamiaru ... żenada za brak jakiegokolwiek kontaktu ! szkoda bo wysłałam dość wartościwe żeczy ....
bardzo przepraszam za błędy ortograficzne ! http://www.suwaczki.com/tickers/zem3cwa1wu9i2qk0.png wymianki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886 Edytowane przez aakkzzii Czas edycji: 2011-12-19 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Mam taki problem i proszę o radę:
Dostałam awizo przesyłki (list polecony). Niestety, na awizo jest napisane że przesyłka została uszkodzona. Nie wiem co w takiej sytuacji robić- czy odebrać ją czy reklamować?trudno mi stwierdzic teraz, czy uszkodzenie jest z winy poczty (bo zniszczyli podczas transportu) czy wizażanka nieodpowiednio ją zapakowała. Jutro pójdę na pocztę i zobaczę jak duże jest uszkodzenie, może to tylko pękniecie koperty i rzeczy w środku będą niezniszczone... Czy ktoś może mi doradzić jak i kiedy mogę reklamować zniszczoną przesyłkę? Na jakiej zasadzie i czy mam wtedy ją odebrać (podpisać druk odbioru) czy nie? Czy mam zachować awizo z informacją że przesyłka została uszkodzona? Czy ktoś miał już z podobną procedurą do czynienia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
zgłaszam HotterThanFire
Nadałam swoją paczkę 11.10. , dziewczyna kręciła, że nie dochodzi, w końcu po 3 tyg napisała, że doszła.. Od tamtej pory kręci, że rzekomo paczkę do mnie nadała, a skanu nadania nie pokaże ponieważ nie ma skanera , ani aparatu.. Od końca listopada przestała się nagle logowac.. Wysłałam jej za nowe spodnie i tunike w bdb stanie..NIE POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
Zgłaszam użytkowniczkę patatatatajjj
-umówiłyśmy się na wymianę 27 listopada 2011r. wizażanka miała wysłać paczkę pierwsza jako, że nie miała żadnej przekupki. Napisała, że postara się wysłać paczkę na początku tygodnia, o czym miała mnie poinformować. Bardzo długo nie miałam żadnej wieści od niej a więc napisałam jej wiadomość. Po długim zwlekaniu dostałam wiadomość, że bardzo mnie przeprasza, że była zajęta nauką do egzaminów i że jeśli nadal jestem zainteresowana -na pewno wyśle paczkę w poniedziałek (tj. 12.12.2011r.). Odpisałam, że lepiej późno niż wcale. Paczki jak nie było tak nie ma do tej pory, a ze strony wizażanki żadnego odzewu.
![]() |
#2485 |
Rozeznanie
|
zgłaszam użytkowniczkę adele_
po wymianie adresów nagle zaczęła kręcić, że buty mają jakieś plamy, miałam dostać zdjęcia tych plam, ale się nie doczekałam, teraz wizażanka przestała odzywać się w ogóle, choć się loguje
![]() |
#2486 |
BAN stały
|
zgłaszam użytkowniczkę swetrowa:
przed wysyłką butów zauważyłam, że mają jakieś plamy. buty ponownie wyprałam, użytkowniczkę poinformowałam o usterce i powiedziałam, że prześlę zdjęcia. niestety, nie mam stałego dostępu do sieci, o czym także jej napisałam w bardzo długiej wiadomości. napisała, że rozumie, czego efektem po dwóch dniach był neutral i czarna lista. PO DWÓCH DNIACH. a ja się nie logowałam, po prostu jestem na stałe zalogowana na dwóch komputerach i widnieję jako zalogowana. co na to poradzę? i gdzie tu niby było ZMYŚLANIE? ciężko uwierzyć, że ktoś może nie mieć dostępu do internetu? no przykro mi, że ktoś ma tak ograniczony umysł. przypomnę równiez o jej kręceniu z poprzedniej wymiany: sukienka, która miała być w stanie idealnym, była cała zmechacona. poinformowałam ją o tym, na co jedynie odpisała: moja wina, mogłam o tym napisac. i to nie jest kręcenie, ale jak ktoś uczciwie napisze o plamach, zrobi zdjęcia tylko nie mam jak ich dodać to już kręci? powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do poprzedniej wymiany -mogłaś to wtedy tutaj wpisać i podsumować, a teraz robisz to tylko w odwecie -ale jeśli tego sobie życzysz to przypomnij sobie jak długo Ty zwlekałaś z wysyłką choć ustalałyśmy konkretny termin tyle w temacie, bo to nie plotkowy
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Proszę się z dyskusjami przenieść na prv albo plotkowy... To jest Czarna Lista, a nie wątek do pogaduszek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bluzka do niej wróciła dzień przed tym akurat, jak napisała do niej moderatorka/administratorka, gdyż to zgłosiłam. na kolejny dzień miała mi przesłac kwitek, że wysłała. do tej pory cisza... mięło ok. 2 mies. od czasu, kiedy miała przesłac bluzkę. wiem, że miałam ja na pewno przed Świetami odstac, bo na nie miałam plan ją założyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TU JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE WPISYWANIE NA BL !!! Tysiąc razy się napisze a i tak nie dociera ... ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-01-30 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.