Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 00:07   #4891
tuliiipanek
Zakorzenienie

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

Na prawej łopatce, wzór graficiarza Banksy'ego (czy jak to tam się pisze) to jest dziewczynka z czerwonym balonikiem serduszkiem
Stary 2011-12-17, 00:12   #4892
Connff
Zadomowienie

Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011

A ja właśnie wróciłam z bardzo miło spędzonego wieczoru. Wczorajszy wieczór spędzony w podobnie miłym tonie. No ale oczywiście bez zgrzytów z mojej strony nie może się obyć.

Muszę przerzucić dane na nowego laptopa, więc dostałam od nowego jego przenośny dysk twardy. Pomijam fakt, że od razu byłam w wielkim szoku, że mi go daje, bo eks w życiu nie pozwoliłby mi nawet siąść do swojego komputera (jak się okazało nic dziwnego, bo przecież wypisywał do różnych dziewuch różne rzeczy :P). Tymczasem sami mi zaproponował ten dysk, więc w ogóle super.

No ale patrzę sobie teraz, i tak... na dysku jest nadal katalog jego byłej. W katalogu miliard zdjęć. Byłam przekonana, że się rozstali gdzieś z roku temu, tymczasem wynika, że chyba nie bardzo. Ostatnie zdjęcia są z czerwca. Co prawda o tym, że się rozstali rok temu wiem od znajomych, nie od niego, ale jednak... dziwnie.

Ogólnie, co sądzicie? O tym, że taki katalog w ogóle ma. O tym, że to jednak był czerwiec, czyli pół roku, nie rok :/. I ostatecznie o tym, że wiedząc o tych zdjęciach dał mi dysk. Dobrze to czy źle? Delikatny sposób na spławienie mnie, czy wręcz odwrotnie, pokazania że go to nie obchodzi?

Bo ja zdjęcia z czasów eksa też mam, no przecież. Nie będę wykasowywać 6,5 roku na zdjęciach. Co myśleć?
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 00:13   #4893
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
Na prawej łopatce, wzór graficiarza Banksy'ego (czy jak to tam się pisze) to jest dziewczynka z czerwonym balonikiem serduszkiem
Sprawdziłam w google, ciekawy

Conff nie przesadzasz trochę? może zapomniał, że ma tam te zdjęcia? Zresztą sam dał ci ten dysk, więc nie ma problemu. Co to w ogóle za pomysł, że to próba spławienia cię... Ja na laptopie mam mnóstwo zdjęć z eks eksem i nie widzę w tym nic dziwnego, nawet ich nie oglądam, one po prostu są.
A co do tego, że to był czerwiec, to przecież nie on ci powiedział, że miał być rok, tylko twoi znajomi, więc cię nie okłamał, w czym problem? Może po prostu go zapytaj (tylko na spokojnie)

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-12-17 o 00:18
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 00:25   #4894
Connff
Zadomowienie

Właśnie zastanawiam się, czy mam zacząć przesadzać, bo tak jak napisałam, ja mam zdjęcia z czasów z eksami i pozbywać się ich nie zamierzam. Więc co, norma chyba.

No ale z tym czerwcem to jednak zrobiło mi się trochę źle, bo wiadomo... Im krócej od rozstania, tym gorzej dla mnie, no nie?
Stary 2011-12-17, 01:01   #4895
Flanelka_
Raczkowanie

A ja muszę się pochwalić. Wzięłam dziś pieska, który miał trafić do schroniska. Mała czarno brązowa kruszynka. Byłam dziś na randce, wracam a mama do mnie: bierz tego diabełka bo nie zasne!! Teraz siedzi ze mną na łózku i zaczepia Franka.

Malla współczuje Ci tej relacji bo widać było w postach, że dawałaś wiele szans a z niego była d... w koralach.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 03:26   #4896
Fubizka
Zakorzenienie

Ja za to zawsze czuję dziką chemię dopiero jak kogoś poznam. Ale ja to zawsze porąbana byłam.

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
No ale patrzę sobie teraz, i tak... na dysku jest nadal katalog jego byłej. W katalogu miliard zdjęć.
Ja mam z eksem też milion katalogów i miliard zdjęć. Nie zamierzam tego teraz segregować, może za rok, jak już wszystkie emocje opadną. A i wtedy nie usunę wszystkich, tylko te bardziej intymne. Nie wykasuję sobie przecież tylu lat życia, wszystkich podróży. Sama zresztą napisałaś, że Ty podobnie.
Cytat:
Im krócej od rozstania, tym gorzej dla mnie, no nie?
Ja piernicze a ile u Ciebie minęło od rozstania? 3 tygodnie?

Conff, sorry ale jak dla mnie to szukasz dziury w całym, niczym Kurski podczas kampanii wyborczych. I w końcu ją znajdziesz, tylko nie wiem po co.
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 06:56   #4897
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jeden plus, że mnie od Zakalca uwolnił i pokazał, że sposób, w jaki podchodziłam do dotychczasowych związków, jest poprawny, czyli mam oczekiwać zwariowania na czyimś punkcie ze wzajemnością, a nie stopniowego poznawania się, "a miłość przyjdzie później". Nie jestem romantyczką, ale nie ma miłości bez zakochania, no nie ma i tyle.
Stopniowe poznawanie się jest ok, ale MUSZĄ w tym być JAKIEKOLWIEK emocje. Związek polega na emocjach, to jest temat uczuciowy, a nie kuźwa transakcja, nie biznes. My nie króliczki Hefnera, żeby się w biznesy na tym polu bawić

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
I ja.

Kurczę, dostałam na mikołajki moją wymarzoną torbę, wcześniej bez okazji kupił mi toaletkę , a ja nie mam żadnego pomysły na prezent
To jest przerażające, totalna pustka w głowie. Zero. A Święta za moment...nawet jeśli mi chłop na nie nie wróci z trasy, to wróci po, prezent być musi. I naprawdę nie wiem jaki...po prostu nie wiem. Bu.

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że Młody spotyka się z dziewczyną, która jest rok starsza ode mnie (czyli 5 lat starsza od niego). Chyba zapoczątkowałam w nim jakiś pociąg do starszych dziewczyn do tego dziewczyna ma 3 dzieci, w tym jedno ma już 6 lat. A on tak mi kiedyś mówił jakby to on chciałby mieć już dzieci, a tu proszę, nagle trójka buhaha
Ale to jest idealny moment na sprawdzenie jak to jest ze starszą kobitką Starsza, sporo starsza, a jeszcze jędrna (i bez botoksów! ) - chłop się dowartościowuje że starsza go chciała, a i ją uczucie młodszego nieco odmładza Wiem coś o tym

Cytat:
U mnie zawsze od pierwszego wejrzenia, zawsze! A raczej od pierwszego spotkania, pierwszej rozmowy.
Od rozmowy, tak. Ale nie pierwszej. Na punkcie Blondyna trzasnęło mnie jakoś po 2 miesiącach bardzo luźnej znajomości (zresztą jaka może być znajomość z człowiekiem którego wiecznie nie ma i który jest w związku ). A miesiąc później już byłam totalnie stracona dla świata. Ku mojemu szczeremu zdziwieniu

Cytat:
Słodziak przyjął taktykę skrzywdzonego zwierzątka
Do tej pory działało, to i teraz próbuje.

Cytat:
Rozkoszny Marzy mi się Banksy na ścianie albo chociaż na kubku

Cytat:
Właśnie zastanawiam się, czy mam zacząć przesadzać, bo tak jak napisałam, ja mam zdjęcia z czasów z eksami i pozbywać się ich nie zamierzam. Więc co, norma chyba.
Ja mam zdjęcia na dysku w lapku, to większe przestępstwo. A, w dodatku na półce stoi grupowe na którym jest mój poprzedni eks. A niedługo stanie zdjęcie Młodego.
A w Blondasie jestem zakochana po uszy. Nawet bym zaryzykowała stwierdzenie, że więcej niż zakochana.

Cytat:
No ale z tym czerwcem to jednak zrobiło mi się trochę źle, bo wiadomo... Im krócej od rozstania, tym gorzej dla mnie, no nie?
To zależy. Ja bym się nieco zaniepokoiła jego wpływem na nią, skoro była taka a nie inna, a on się musiał aż rok zbierać. Pół roku jest takie...zdrowe

Cytat:
Napisane przez Flanelka_ Pokaż wiadomość
A ja muszę się pochwalić. Wzięłam dziś pieska, który miał trafić do schroniska. Mała czarno brązowa kruszynka. Byłam dziś na randce, wracam a mama do mnie: bierz tego diabełka bo nie zasne!! Teraz siedzi ze mną na łózku i zaczepia Franka.
Ostatnio czego byś tu nie napisała, to rozczulasz
Stary 2011-12-17, 09:59   #4898
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja za to zawsze czuję dziką chemię dopiero jak kogoś poznam. Ale ja to zawsze porąbana byłam.

Ja mam z eksem też milion katalogów i miliard zdjęć. Nie zamierzam tego teraz segregować, może za rok, jak już wszystkie emocje opadną. A i wtedy nie usunę wszystkich, tylko te bardziej intymne. Nie wykasuję sobie przecież tylu lat życia, wszystkich podróży. Sama zresztą napisałaś, że Ty podobnie.

Ja piernicze a ile u Ciebie minęło od rozstania? 3 tygodnie?

Conff, sorry ale jak dla mnie to szukasz dziury w całym, niczym Kurski podczas kampanii wyborczych. I w końcu ją znajdziesz, tylko nie wiem po co.
Ja też zawsze miałam tak, że dopiero jak kogoś poznałam, to coś tam było. Zresztą ja się łatwo nie zakochuję. Żeby mi się facet spodobał - ok, to przejdzie szybko. Ale zakochać się? Nieee... W eks-eksie się zakochałam w LO. I teraz się zakochałam, tyle że już niestety od pierwszego spotkania .

Fubi, ale ja wiem, że szukam dziury w całym, tylko że to jest podświadome. Dzięki temu, że sobie z tego zdaję sprawę, mogę spytać się np. was i upewnić, że mam chorą jazdę. Nie jestem masochistką, ale pamiętajmy, że nikt tu na wątku nie ma monopolu na problemy z psychiką . Ja też swoje mam, i to całkiem niemałe.

Właśnie u mnie od rozstania z eksem minęły trzy dni, dlatego niby nie powinnam się odzywać, prawda? Ale ja z nim byłam dwa miesiące, nie śmiałabym powiedzieć, że go kocham czy coś w tym stylu (no jak?). Od rozstania z eks-eksem minęło 10 miesięcy. Eks-eksa kochałam strasznie, tyle że... zanim się rozstaliśmy, to się wypaliło. To też nie jest miarodajny przypadek, prawda? A on ze swoją byłą był długo, więc można w ciemno założyć, że coś do niej czuł. No, whatever.

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Stopniowe poznawanie się jest ok, ale MUSZĄ w tym być JAKIEKOLWIEK emocje. Związek polega na emocjach, to jest temat uczuciowy, a nie kuźwa transakcja, nie biznes. My nie króliczki Hefnera, żeby się w biznesy na tym polu bawić

To jest przerażające, totalna pustka w głowie. Zero. A Święta za moment...nawet jeśli mi chłop na nie nie wróci z trasy, to wróci po, prezent być musi. I naprawdę nie wiem jaki...po prostu nie wiem. Bu.

Od rozmowy, tak. Ale nie pierwszej. Na punkcie Blondyna trzasnęło mnie jakoś po 2 miesiącach bardzo luźnej znajomości (zresztą jaka może być znajomość z człowiekiem którego wiecznie nie ma i który jest w związku ). A miesiąc później już byłam totalnie stracona dla świata. Ku mojemu szczeremu zdziwieniu

Ja mam zdjęcia na dysku w lapku, to większe przestępstwo. A, w dodatku na półce stoi grupowe na którym jest mój poprzedni eks. A niedługo stanie zdjęcie Młodego.
A w Blondasie jestem zakochana po uszy. Nawet bym zaryzykowała stwierdzenie, że więcej niż zakochana.

To zależy. Ja bym się nieco zaniepokoiła jego wpływem na nią, skoro była taka a nie inna, a on się musiał aż rok zbierać. Pół roku jest takie...zdrowe
Amen.

Ja już część prezentu mam, reszta będzie w przyszłym tygodniu. Więc ten problem mi odpada .

Ja też mam na laptopie zdjęcia, bo niestety dysku przenośnego się nie dorobiłam . Jeszcze parę godzin temu te zdjęcia z eksami były zresztą na wspomnianym dysku przenośnym należącym do nowego .

Ale ja nie wiem przecież, ile czasu on się musiał zbierać. W sensie - nie wiem, czy jest pozbierany, no nie?

Kuurrrrrde chora jestem, smarkam i kicham!! Nienawidzę być chora. Najlepsze jest to, że chodziłam z siebie taka dumna, że się w tym sezonie jeszcze nie rozchorowałam. No i proszę, nie warto kusić losu :/.
Stary 2011-12-17, 11:07   #4899
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam w google, ciekawy
Cytat:
Rozkoszny Marzy mi się Banksy na ścianie albo chociaż na kubku
Strasznie mi się podoba Fajnie byłoby mieć na ścianie to samo co na ciele

A Ty enjoy masz jakiś tatuaż?
Stary 2011-12-17, 11:32   #4900
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Jejj ja też chcę pieska ale u mnie to niemożliwe, bo raz, że u mnie w domu jest już pies siostry, a dwa takim małym to się trzeba dużo zajmować, żeby go jakoś wyszkolić, a ja nie miałabym czasu. Taka mała psinka nie może zostawać sama w domu na 9-10 godzin. Ale kiedyś napewno

Cytat:
A Ty enjoy masz jakiś tatuaż?
Ja mam motyla na lewej łopatce
A chciałabym sobie zrobić coś na zewnętrznej stronie prawego uda, ale na takiej wysokości, żeby można było zakryć w razie W tylko jeszcze nie wiem co...

Dzisiaj mam imprezę świąteczną ode mnie z pracy, nie mogę się doczekać
Zaraz idę farbować włosy
Stary 2011-12-17, 12:28   #4901
Fubizka
Zakorzenienie

Conff, skoro wiesz, że masz problem, to skup się na nim, bo w tej chwili skupiasz się na tuszowaniu swojego problemu. Oczywiście, że nie masz monopolu na problemy psychiczne i każda na tym wątku jakieś tam problemy ma. Ale te problemy się rozwiązuje a nie zamiata pod dywan. A Ty wynajdując coraz to nowe problemy w tym facecie, tuszujesz swoje własne.
Stary 2011-12-17, 12:41   #4902
Connff
Zadomowienie

Nie sposób się nie zgodzić, że problem mam. Ale w jaki sposób go tuszuję? Ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że on jest. Niestety rozwiązanie żadne mi się nie nasuwa, poza wizytą u lekarza, na co mnie w danej chwili zwyczajnie nie stać. Ot co.
Stary 2011-12-17, 12:52   #4903
Fubizka
Zakorzenienie

Wiesz, nawet jakbym chciała Ci pomóc, to nie mogę, bo po prostu nie wiem jakie jest sedno sprawy. Ale wydaje mi się, że boisz się zaangażować i zaufać komuś. A dlaczego? Nie wiem, może przez eksa a może wcale nie przez niego, może jest coś głębiej. Nad tym już musisz sama się zastanowić. A co do lekarza, ja chodzę za zupełne darmo i sobie bardzo chwalę

Zastanawiam się, czy zadzwonić na święta do jego mamy i złożyć życzenia, w sumie do tej kobiety nie mam żadnych pretensji o nic, a trochę mi w życiu pomogła. Tylko nie wiem czy to wypada czy nie, bo normalnie do niej nie dzwoniłam, tylko składałam życzenia osobiście. Z drugiej strony boję się, że mnie to jakoś rozczuli, że zatęsknię za tą rodziną czy coś...
Stary 2011-12-17, 13:40   #4904
enjoy89
Zakorzenienie

Eeeee ale mi ciemny kolor wyszedł ale spłucze się trochę mam nadzieję
Stary 2011-12-17, 13:44   #4905
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Świetny! Lubię go
Cytat:
Ogólnie, co sądzicie? O tym, że taki katalog w ogóle ma. O tym, że to jednak był czerwiec, czyli pół roku, nie rok :/. I ostatecznie o tym, że wiedząc o tych zdjęciach dał mi dysk.
1. Ty masz, on nie może?
2. Pytałaś go, kiedy się rozstali, czy opierasz się tylko na opinii znajomych?
3. Może niektórzy nie wiedzą, że widywali się później albo spotykali się po kumpelsku?
4. Może nie patrzył na ten dysk przez pół roku i nie wiedział, że ma te zdjęcia?
Cytat:
Delikatny sposób na spławienie mnie, czy wręcz odwrotnie, pokazania że go to nie obchodzi?
To już lekka paranoja...

Szukasz dziury w całym. Powiedz mu, że na dysku był katalog ze zdjęciami jego byłej, który skasowałaś bez pytania i popatrz, jak zareaguje Zanim będziesz drzeć włosy z głowy, zaczerpnij informacji u źródła.

Jak znalazłam w pozostawionym u mnie przez Słodziaka jako back up pendriva firmowego katalog ze zdjęciami przytulnymi z byłą, to mu powiedziałam prosto z mostu, luźnym tonem "ej, masz zdjęcia z panną marudną". Usłyszałam "A skąd się tam wzięły, skoro skasowałem pół roku temu? Weź wywal...". Delete i szare rajstopki już mi nie zajmują miejsca na kompie
Cytat:
O jaaaa, słodkości, pokaż!
To koty mają zabawkę
Po jakich rodzicach, duży będzie?
Stary 2011-12-17, 13:47   #4906
Fubizka
Zakorzenienie

O jaaaa dopiero teraz zobaczyłam, że Flanelka ma pieska! Super!
Stary 2011-12-17, 15:22   #4907
krolowazimy
Wtajemniczenie

U mnie kaszanka, bo choć zawzięcie uciekam, problemy niezrównoważonych członków mojej rodziny odnajdują mnie i ściągają w otchłań

Nie, nie da się tych problemów rozwiązać. Próbowałam.

Na szczęście nie jestem bezradna. Planuję uciec jeszcze dalej

Poza tym trochę innych spraw się psuje, ale tu też naprawiam, kurdę. Trochę tylko jestem zmęczona stresem.

A teraz najgorsze!
Pisałam tu o tym panu, co się jakiś czas temu znowu odezwał. Ten, który traktuje mnie jak siostrę, a dla mnie jest spełnieniem najskrytszych marzeń, bratnią duszą, brakującą połówką itd.
Wiecie co. Znowu mnie "bierze". Skręty w brzuchu, zakłopotanie, fruwanie miast chodzenia.
No zakochałam się w nim, drugi raz
Wiem, że to się dla mnie źle skończy. To jest typ elvowego niedoszłego-eksa.

Pocieszam się, że to tylko chwilowe osłabienie powodowane kaszankowatością ostatnich dni. Poza tym jestem twarda i niczego nie okazuję
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 15:45   #4908
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam motyla na lewej łopatce
A chciałabym sobie zrobić coś na zewnętrznej stronie prawego uda, ale na takiej wysokości, żeby można było zakryć w razie W tylko jeszcze nie wiem co...
Czarny czy kolorowy? boję się tylko,że zejdzie mi jeszcze trochę tego tuszu i zostanie taki ciemno szary a ja chcę takiego bardzo czarnego

A mi się marzy jeszcze na żebrach

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Świetny! Lubię go
Też go lubię
Stary 2011-12-17, 15:48   #4909
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Czarny czy kolorowy? boję się tylko,że zejdzie mi jeszcze trochę tego tuszu i zostanie taki ciemno szary a ja chcę takiego bardzo czarnego

A mi się marzy jeszcze na żebrach
Czarny nie zrobiłabym sobie kolorowego
Zanim ci zejdzie do ciemno szarego minie kilka dobrych lat, ale wtedy zawsze można odświeżyć. Ja mam jakieś półtora roku i dalej jest czarniutki
Stary 2011-12-17, 16:18   #4910
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz, nawet jakbym chciała Ci pomóc, to nie mogę, bo po prostu nie wiem jakie jest sedno sprawy. Ale wydaje mi się, że boisz się zaangażować i zaufać komuś. A dlaczego? Nie wiem, może przez eksa a może wcale nie przez niego, może jest coś głębiej. Nad tym już musisz sama się zastanowić. A co do lekarza, ja chodzę za zupełne darmo i sobie bardzo chwalę

Zastanawiam się, czy zadzwonić na święta do jego mamy i złożyć życzenia, w sumie do tej kobiety nie mam żadnych pretensji o nic, a trochę mi w życiu pomogła. Tylko nie wiem czy to wypada czy nie, bo normalnie do niej nie dzwoniłam, tylko składałam życzenia osobiście. Z drugiej strony boję się, że mnie to jakoś rozczuli, że zatęsknię za tą rodziną czy coś...
Ja też nie mam pojęcia, skąd mi się to wzięło. Tzn. nigdy nie byłam specjalnie ufna, jeśli chodzi o ludzi, ale czy znowu eks tak strasznie mnie skrzywdził? No chyba nie bardzo... To znaczy może i tak, ale na pewno nie polegało to na tym, że zawiódł moje zaufanie. Co to, to nie. Pod tym względem zawsze był całkowicie w porządku.

Ale jak, za darmo?? Teraz mnie zainteresowałaś! Proszę ślicznie o szczegóły, bo nie ukrywam, że to by mnie ratowało .

To wszystko zależy od tego, jakie miałyście stosunki. Ja do matki eksa bym nie zadzwoniła, bo to by była z mojej strony po prostu hipokryzja . Jeśli byłyście ze sobą bardzo blisko, to zadzwoń.

Cytat:
1. Ty masz, on nie może?
2. Pytałaś go, kiedy się rozstali, czy opierasz się tylko na opinii znajomych?
3. Może niektórzy nie wiedzą, że widywali się później albo spotykali się po kumpelsku?
4. Może nie patrzył na ten dysk przez pół roku i nie wiedział, że ma te zdjęcia?

To już lekka paranoja...

Szukasz dziury w całym. Powiedz mu, że na dysku był katalog ze zdjęciami jego byłej, który skasowałaś bez pytania i popatrz, jak zareaguje Zanim będziesz drzeć włosy z głowy, zaczerpnij informacji u źródła.

Jak znalazłam w pozostawionym u mnie przez Słodziaka jako back up pendriva firmowego katalog ze zdjęciami przytulnymi z byłą, to mu powiedziałam prosto z mostu, luźnym tonem "ej, masz zdjęcia z panną marudną". Usłyszałam "A skąd się tam wzięły, skoro skasowałem pół roku temu? Weź wywal...". Delete i szare rajstopki już mi nie zajmują miejsca na kompie
1. On też może.
2. Nie pytałam. Nie rozmawialiśmy tak na dobrą sprawę o byłych. On wie o moim od znajomych, ja o jego tą samą drogą.
3. Bardzo możliwe.
4. Może nie patrzył, zresztą szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi, bo naprawdę nie mam nic przeciwko temu, że on te zdjęcia ma. Po prostu zastanawiam się, czy pół roku od rozstania to w jego przypadku nie za krótko. Może jednak nie?

A na pewno powinnam z nim pogadać, tylko po prostu nie wiem jak się za to zabrać.

. Nie no, coś Ty - Ty tak serio? Nie jestem świnią, może on nie ma zapasowych kopii. Ja bym się wręcz wk*rwiła .

No tak, ale to jednak Twój pendrive był, tak? Też bym się czuła dziwnie mając zdjęcia jego byłej na swoim dysku .

A w ogóle to ja sobie zdaję sprawę z tego, że on jest super i w ogóle świetny, a ja odpierdzielam dziwne akcje. Po prostu... on jest chyba wymyślony. Musi mieć jakieś wady .
Stary 2011-12-17, 16:28   #4911
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Czarny nie zrobiłabym sobie kolorowego
Zanim ci zejdzie do ciemno szarego minie kilka dobrych lat, ale wtedy zawsze można odświeżyć. Ja mam jakieś półtora roku i dalej jest czarniutki
Mi też się kolorowe za bardzo nie podobają, jeszcze zależy co trochę mnie pocieszyłaś ale zauważyłam,że troszkę schodzi ten tusz i w kilku miejscach jest taki jakby jaśniejszy, mam nadzieję,że gdy się wygoi będzie równy i czarny jeśli nie, to pójdę tam i mu to pokaże bo może za słabo wbijał igły, gdzieś tak wyczytałam
Stary 2011-12-17, 16:42   #4912
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się kolorowe za bardzo nie podobają, jeszcze zależy co trochę mnie pocieszyłaś ale zauważyłam,że troszkę schodzi ten tusz i w kilku miejscach jest taki jakby jaśniejszy, mam nadzieję,że gdy się wygoi będzie równy i czarny jeśli nie, to pójdę tam i mu to pokaże bo może za słabo wbijał igły, gdzieś tak wyczytałam
Mi też się tak wydawało, a najbardziej bałam się, że mi gdzieś odejdzie tusz razem ze strupkiem ale jak się wygoiło to wszystko było ok
Stary 2011-12-17, 16:53   #4913
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się tak wydawało, a najbardziej bałam się, że mi gdzieś odejdzie tusz razem ze strupkiem ale jak się wygoiło to wszystko było ok
Ja jeszcze strupków nie mam, ale gdy będą odchodzić pewnie znów będę panikować dam znać jak się u mnie wygoi
Stary 2011-12-17, 20:00   #4914
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Z drugiej strony boję się, że mnie to jakoś rozczuli, że zatęsknię za tą rodziną czy coś...
Też bym się tego bała. Zwłaszcza że pewnie padnie pytanie jak się czujesz itd itp...

Zrób jak czujesz.

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Wiem, że to się dla mnie źle skończy. To jest typ elvowego niedoszłego-eksa.
Eeetam To się skończy bardzo dobrze, potem Ci Los wynagrodzi taką głupawką jak moja
Stary 2011-12-17, 20:19   #4915
Flanelka_
Raczkowanie

Cytat:
To koty mają zabawkę
Po jakich rodzicach, duży będzie?
Koty mają problem, jest mniejsza od nich a Franz to już w ogóle ma prze....e , piesek na chama ciągnie go za ogon

Ona będzie malutka bo ojciec był mały, mama też, widziałam rodzeństwo i ona jako jedyna jest malutka taka. Taki kochany kundelek ale tyle radości daje bo szajbus nieziemski.

Elve to miłość mnie tak nakręca i mam takie dni czasem, że zbawiłabym cały świat ale nie mogę.
Flanelka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 02:33   #4916
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym się tego bała. Zwłaszcza że pewnie padnie pytanie jak się czujesz itd itp...
Akurat pytania jak się czujesz się nie boję, bo czuję się dobrze Boję się bardziej jakichś tekstów w stylu "przykro mi, że się nie zobaczymy" albo czegoś takiego... Nie byłam z nią nie wiadomo jak blisko, ale lubiłam ją bardzo. Chyba jednak zadzwonię. Dzień przed wigilią, żeby w razie czego zdążyć się ogarnąć.

Pierwszy raz od rozstania robię jakieś rzeczy dla swojej własnej, cholernie egoistycznej przyjemności, nie dlatego, żeby na siłę sobie poprawić humor albo żeby się nie pogrążać w rozpaczy, tylko dlatego, że po prostu mam na to ochotę Świetne uczucie

---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

W ogóle... Już tydzień równy nie ryczałam. I się poryczałam Ale tak jak podejrzewałam, już nie ryczę za nim, tylko ogólnie ze złości i z tego wszystkiego.
Stary 2011-12-18, 13:03   #4917
enjoy89
Zakorzenienie

A ja chciałam powiedzieć, że się wybawiłam wczoraj za wszystkie czasy, a dzisiaj nie mogę chodzić, bo biodra mnie bolą od tańczenia

I oczywiście cholera, poszliśmy ze znajomymi do innego klubu, który jest obok tego co bywa eks, a i tak musiałam go spotkać, no szlag mnie trafi ale to już na samym końcu, wyszłam najpierw sama z klubu, spotkałam go, to podszedł do mnie i zagadał, a miał tego nie robić!!! Ale to była dosłownie minuta rozmowy, co słychać, gdzie byłam, czy dobrze się bawiłam. A później nadeszło moje zbawienie, czyli moi znajomi (oni nic o eksie nie wiedzą), którzy zaczęli mnie wołać, po czym podeszli do mnie, a jak podeszli to eks się zmył ufff.
Tylko trochę mnie to z równowagi wytrąciło. Później jeszcze podszedł do mnie jego przyjaciel i się mnie pytał czemu go z fb usunęłam no przecież mu nie będę tłumaczyć wszystkiego. Swoją drogą wielka szkoda, że ten koleś jest przyjacielem eksa, bo jakby nie to, to bym się za niego brała, jest niesamowicie sympatyczny i zabawny, i wiem, że mu się podobam, więc może by coś fajnego z tego wyszło no ale...

Ale poza tym było świetnie

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2011-12-18 o 13:58
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-18, 15:47   #4918
Fubizka
Zakorzenienie

Wiesz co enjoy, dla mnie to ten jego przyjaciel jest jakiś dziwny, ciągle o nim z Tobą gada, pyta się dlaczego go usunęłaś z fb (no chyba można się domyślić ). Mnie jakoś eksa przyjaciele nie pytają czemu go wszędzie poblokowałam, jest to raczej do wyczajenia. Strasznie się wtrąca ten koleś, ja nie wiem czy to jest normalne.
Stary 2011-12-18, 16:06   #4919
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co enjoy, dla mnie to ten jego przyjaciel jest jakiś dziwny, ciągle o nim z Tobą gada, pyta się dlaczego go usunęłaś z fb (no chyba można się domyślić ). Mnie jakoś eksa przyjaciele nie pytają czemu go wszędzie poblokowałam, jest to raczej do wyczajenia. Strasznie się wtrąca ten koleś, ja nie wiem czy to jest normalne.
Ale ja nie mówię o tym co ze mną o nim gadał itp, tylko o innym, którego poznałam niedawno mi się wydaje, że on nie jest aż tak wtajemniczony w to, co było między mną i eksem, i dlatego też np nie mógł się domyślić dlaczego usunęłam go z fb. On nie mówił mi nic o eksie, tylko wtedy jak się poznaliśmy powiedział, że wie, że coś do eksa czuję i tyle było w tym temacie.
Stary 2011-12-18, 16:39   #4920
Fubizka
Zakorzenienie

Dla mnie to i tak jest dziwne. Po co oni wszyscy z Tobą o nim gadają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości