|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
Na prawej łopatce, wzór graficiarza Banksy'ego (czy jak to tam się pisze) to jest dziewczynka z czerwonym balonikiem serduszkiem
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Związki zakończone w 2010 roku, czyli porozstaniowe offtopy w roku Pańskim 2011
A ja właśnie wróciłam z bardzo miło spędzonego wieczoru. Wczorajszy wieczór spędzony w podobnie miłym tonie. No ale oczywiście bez zgrzytów z mojej strony nie może się obyć.
Muszę przerzucić dane na nowego laptopa, więc dostałam od nowego jego przenośny dysk twardy. Pomijam fakt, że od razu byłam w wielkim szoku, że mi go daje, bo eks w życiu nie pozwoliłby mi nawet siąść do swojego komputera (jak się okazało nic dziwnego, bo przecież wypisywał do różnych dziewuch różne rzeczy :P). Tymczasem sami mi zaproponował ten dysk, więc w ogóle super. No ale patrzę sobie teraz, i tak... na dysku jest nadal katalog jego byłej. W katalogu miliard zdjęć. Byłam przekonana, że się rozstali gdzieś z roku temu, tymczasem wynika, że chyba nie bardzo. Ostatnie zdjęcia są z czerwca. Co prawda o tym, że się rozstali rok temu wiem od znajomych, nie od niego, ale jednak... dziwnie. Ogólnie, co sądzicie? O tym, że taki katalog w ogóle ma. O tym, że to jednak był czerwiec, czyli pół roku, nie rok :/. I ostatecznie o tym, że wiedząc o tych zdjęciach dał mi dysk. Dobrze to czy źle? Delikatny sposób na spławienie mnie, czy wręcz odwrotnie, pokazania że go to nie obchodzi? Bo ja zdjęcia z czasów eksa też mam, no przecież. Nie będę wykasowywać 6,5 roku na zdjęciach. Co myśleć? |
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Conff nie przesadzasz trochę? może zapomniał, że ma tam te zdjęcia? Zresztą sam dał ci ten dysk, więc nie ma problemu. Co to w ogóle za pomysł, że to próba spławienia cię... Ja na laptopie mam mnóstwo zdjęć z eks eksem i nie widzę w tym nic dziwnego, nawet ich nie oglądam, one po prostu są. A co do tego, że to był czerwiec, to przecież nie on ci powiedział, że miał być rok, tylko twoi znajomi, więc cię nie okłamał, w czym problem? Może po prostu go zapytaj (tylko na spokojnie)
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-17 o 00:18 |
|
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zastanawiam się, czy mam zacząć przesadzać, bo tak jak napisałam, ja mam zdjęcia z czasów z eksami i pozbywać się ich nie zamierzam. Więc co, norma chyba.
No ale z tym czerwcem to jednak zrobiło mi się trochę źle, bo wiadomo... Im krócej od rozstania, tym gorzej dla mnie, no nie?
|
|
|
|
#4895 |
|
Raczkowanie
|
A ja muszę się pochwalić
. Wzięłam dziś pieska, który miał trafić do schroniska . Mała czarno brązowa kruszynka . Byłam dziś na randce, wracam a mama do mnie: bierz tego diabełka bo nie zasne!! Teraz siedzi ze mną na łózku i zaczepia Franka .Malla współczuje Ci tej relacji bo widać było w postach, że dawałaś wiele szans a z niego była d... w koralach. |
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to zawsze czuję dziką chemię dopiero jak kogoś poznam. Ale ja to zawsze porąbana byłam.
Cytat:
Ja piernicze a ile u Ciebie minęło od rozstania? 3 tygodnie? ![]() Conff, sorry ale jak dla mnie to szukasz dziury w całym, niczym Kurski podczas kampanii wyborczych. I w końcu ją znajdziesz, tylko nie wiem po co. |
|
|
|
|
#4897 | ||||||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Starsza, sporo starsza, a jeszcze jędrna (i bez botoksów! ) - chłop się dowartościowuje że starsza go chciała, a i ją uczucie młodszego nieco odmładza Wiem coś o tym ![]() Cytat:
i który jest w związku ). A miesiąc później już byłam totalnie stracona dla świata. Ku mojemu szczeremu zdziwieniu ![]() Do tej pory działało, to i teraz próbuje. Cytat:
Marzy mi się Banksy na ścianie albo chociaż na kubku ![]() Cytat:
![]() A w Blondasie jestem zakochana po uszy. Nawet bym zaryzykowała stwierdzenie, że więcej niż zakochana. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4898 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Fubi, ale ja wiem, że szukam dziury w całym, tylko że to jest podświadome. Dzięki temu, że sobie z tego zdaję sprawę, mogę spytać się np. was i upewnić, że mam chorą jazdę. Nie jestem masochistką, ale pamiętajmy, że nikt tu na wątku nie ma monopolu na problemy z psychiką . Ja też swoje mam, i to całkiem niemałe. Właśnie u mnie od rozstania z eksem minęły trzy dni, dlatego niby nie powinnam się odzywać, prawda? Ale ja z nim byłam dwa miesiące, nie śmiałabym powiedzieć, że go kocham czy coś w tym stylu (no jak?). Od rozstania z eks-eksem minęło 10 miesięcy. Eks-eksa kochałam strasznie, tyle że... zanim się rozstaliśmy, to się wypaliło. To też nie jest miarodajny przypadek, prawda? A on ze swoją byłą był długo, więc można w ciemno założyć, że coś do niej czuł. No, whatever. Cytat:
Ja już część prezentu mam, reszta będzie w przyszłym tygodniu. Więc ten problem mi odpada . Ja też mam na laptopie zdjęcia, bo niestety dysku przenośnego się nie dorobiłam . Jeszcze parę godzin temu te zdjęcia z eksami były zresztą na wspomnianym dysku przenośnym należącym do nowego .Ale ja nie wiem przecież, ile czasu on się musiał zbierać. W sensie - nie wiem, czy jest pozbierany, no nie? Kuurrrrrde chora jestem, smarkam i kicham!! Nienawidzę być chora. Najlepsze jest to, że chodziłam z siebie taka dumna, że się w tym sezonie jeszcze nie rozchorowałam. No i proszę, nie warto kusić losu :/. |
||
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się podoba
Fajnie byłoby mieć na ścianie to samo co na ciele ![]() A Ty enjoy masz jakiś tatuaż?
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie to niemożliwe, bo raz, że u mnie w domu jest już pies siostry, a dwa takim małym to się trzeba dużo zajmować, żeby go jakoś wyszkolić, a ja nie miałabym czasu. Taka mała psinka nie może zostawać sama w domu na 9-10 godzin. Ale kiedyś napewno ![]() Ja mam motyla na lewej łopatce ![]() A chciałabym sobie zrobić coś na zewnętrznej stronie prawego uda, ale na takiej wysokości, żeby można było zakryć w razie W tylko jeszcze nie wiem co...Dzisiaj mam imprezę świąteczną ode mnie z pracy, nie mogę się doczekać Zaraz idę farbować włosy
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Conff, skoro wiesz, że masz problem, to skup się na nim, bo w tej chwili skupiasz się na tuszowaniu swojego problemu. Oczywiście, że nie masz monopolu na problemy psychiczne i każda na tym wątku jakieś tam problemy ma. Ale te problemy się rozwiązuje a nie zamiata pod dywan. A Ty wynajdując coraz to nowe problemy w tym facecie, tuszujesz swoje własne.
|
|
|
|
#4902 |
|
Zadomowienie
|
Nie sposób się nie zgodzić, że problem mam. Ale w jaki sposób go tuszuję? Ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że on jest. Niestety rozwiązanie żadne mi się nie nasuwa, poza wizytą u lekarza, na co mnie w danej chwili zwyczajnie nie stać. Ot co.
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, nawet jakbym chciała Ci pomóc, to nie mogę, bo po prostu nie wiem jakie jest sedno sprawy. Ale wydaje mi się, że boisz się zaangażować i zaufać komuś. A dlaczego? Nie wiem, może przez eksa a może wcale nie przez niego, może jest coś głębiej. Nad tym już musisz sama się zastanowić. A co do lekarza, ja chodzę za zupełne darmo i sobie bardzo chwalę
![]() Zastanawiam się, czy zadzwonić na święta do jego mamy i złożyć życzenia, w sumie do tej kobiety nie mam żadnych pretensji o nic, a trochę mi w życiu pomogła. Tylko nie wiem czy to wypada czy nie, bo normalnie do niej nie dzwoniłam, tylko składałam życzenia osobiście. Z drugiej strony boję się, że mnie to jakoś rozczuli, że zatęsknię za tą rodziną czy coś...
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeee ale mi ciemny kolor wyszedł
ale spłucze się trochę mam nadzieję
|
|
#4905 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Pytałaś go, kiedy się rozstali, czy opierasz się tylko na opinii znajomych? 3. Może niektórzy nie wiedzą, że widywali się później albo spotykali się po kumpelsku? 4. Może nie patrzył na ten dysk przez pół roku i nie wiedział, że ma te zdjęcia? Cytat:
Szukasz dziury w całym. Powiedz mu, że na dysku był katalog ze zdjęciami jego byłej, który skasowałaś bez pytania i popatrz, jak zareaguje Zanim będziesz drzeć włosy z głowy, zaczerpnij informacji u źródła.Jak znalazłam w pozostawionym u mnie przez Słodziaka jako back up pendriva firmowego katalog ze zdjęciami przytulnymi z byłą, to mu powiedziałam prosto z mostu, luźnym tonem "ej, masz zdjęcia z panną marudną". Usłyszałam "A skąd się tam wzięły, skoro skasowałem pół roku temu? Weź wywal...". Delete i szare rajstopki już mi nie zajmują miejsca na kompie ![]() Cytat:
To koty mają zabawkę ![]() Po jakich rodzicach, duży będzie?
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa dopiero teraz zobaczyłam, że Flanelka ma pieska! Super!
|
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie kaszanka, bo choć zawzięcie uciekam, problemy niezrównoważonych członków mojej rodziny odnajdują mnie i ściągają w otchłań
![]() Nie, nie da się tych problemów rozwiązać. Próbowałam. Na szczęście nie jestem bezradna. Planuję uciec jeszcze dalej ![]() Poza tym trochę innych spraw się psuje, ale tu też naprawiam, kurdę. Trochę tylko jestem zmęczona stresem. A teraz najgorsze! Pisałam tu o tym panu, co się jakiś czas temu znowu odezwał. Ten, który traktuje mnie jak siostrę, a dla mnie jest spełnieniem najskrytszych marzeń, bratnią duszą, brakującą połówką itd. Wiecie co. Znowu mnie "bierze". Skręty w brzuchu, zakłopotanie, fruwanie miast chodzenia. No zakochałam się w nim, drugi raz ![]() Wiem, że to się dla mnie źle skończy. To jest typ elvowego niedoszłego-eksa. Pocieszam się, że to tylko chwilowe osłabienie powodowane kaszankowatością ostatnich dni. Poza tym jestem twarda i niczego nie okazuję |
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się tylko,że zejdzie mi jeszcze trochę tego tuszu i zostanie taki ciemno szary a ja chcę takiego bardzo czarnego A mi się marzy jeszcze na żebrach ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Też go lubię
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zrobiłabym sobie kolorowego ![]() Zanim ci zejdzie do ciemno szarego minie kilka dobrych lat, ale wtedy zawsze można odświeżyć. Ja mam jakieś półtora roku i dalej jest czarniutki
|
|
|
#4910 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak, za darmo?? Teraz mnie zainteresowałaś! Proszę ślicznie o szczegóły, bo nie ukrywam, że to by mnie ratowało .To wszystko zależy od tego, jakie miałyście stosunki. Ja do matki eksa bym nie zadzwoniła, bo to by była z mojej strony po prostu hipokryzja . Jeśli byłyście ze sobą bardzo blisko, to zadzwoń. Cytat:
2. Nie pytałam. Nie rozmawialiśmy tak na dobrą sprawę o byłych. On wie o moim od znajomych, ja o jego tą samą drogą. 3. Bardzo możliwe. 4. Może nie patrzył, zresztą szczerze mówiąc mnie to nie obchodzi, bo naprawdę nie mam nic przeciwko temu, że on te zdjęcia ma. Po prostu zastanawiam się, czy pół roku od rozstania to w jego przypadku nie za krótko. Może jednak nie? A na pewno powinnam z nim pogadać, tylko po prostu nie wiem jak się za to zabrać. . Nie no, coś Ty - Ty tak serio? Nie jestem świnią, może on nie ma zapasowych kopii. Ja bym się wręcz wk*rwiła . No tak, ale to jednak Twój pendrive był, tak? Też bym się czuła dziwnie mając zdjęcia jego byłej na swoim dysku . A w ogóle to ja sobie zdaję sprawę z tego, że on jest super i w ogóle świetny, a ja odpierdzielam dziwne akcje. Po prostu... on jest chyba wymyślony. Musi mieć jakieś wady .
|
||
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę mnie pocieszyłaś ale zauważyłam,że troszkę schodzi ten tusz i w kilku miejscach jest taki jakby jaśniejszy, mam nadzieję,że gdy się wygoi będzie równy i czarny jeśli nie, to pójdę tam i mu to pokaże bo może za słabo wbijał igły, gdzieś tak wyczytałam
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się wygoiło to wszystko było ok
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam znać jak się u mnie wygoi
|
|
#4914 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Zrób jak czujesz. Cytat:
To się skończy bardzo dobrze, potem Ci Los wynagrodzi taką głupawką jak moja
|
|
|
#4915 |
|
Raczkowanie
|
Koty mają problem, jest mniejsza od nich a Franz to już w ogóle ma prze....e
, piesek na chama ciągnie go za ogonOna będzie malutka bo ojciec był mały, mama też, widziałam rodzeństwo i ona jako jedyna jest malutka taka . Taki kochany kundelek ale tyle radości daje bo szajbus nieziemski .Elve to miłość mnie tak nakręca i mam takie dni czasem, że zbawiłabym cały świat ale nie mogę .
|
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się bardziej jakichś tekstów w stylu "przykro mi, że się nie zobaczymy" albo czegoś takiego... Nie byłam z nią nie wiadomo jak blisko, ale lubiłam ją bardzo. Chyba jednak zadzwonię. Dzień przed wigilią, żeby w razie czego zdążyć się ogarnąć.Pierwszy raz od rozstania robię jakieś rzeczy dla swojej własnej, cholernie egoistycznej przyjemności, nie dlatego, żeby na siłę sobie poprawić humor albo żeby się nie pogrążać w rozpaczy, tylko dlatego, że po prostu mam na to ochotę Świetne uczucie ![]() ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- W ogóle... Już tydzień równy nie ryczałam. I się poryczałam Ale tak jak podejrzewałam, już nie ryczę za nim, tylko ogólnie ze złości i z tego wszystkiego.
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam powiedzieć, że się wybawiłam wczoraj za wszystkie czasy, a dzisiaj nie mogę chodzić, bo biodra mnie bolą od tańczenia
![]() I oczywiście cholera, poszliśmy ze znajomymi do innego klubu, który jest obok tego co bywa eks, a i tak musiałam go spotkać, no szlag mnie trafi ufff. Tylko trochę mnie to z równowagi wytrąciło. Później jeszcze podszedł do mnie jego przyjaciel i się mnie pytał czemu go z fb usunęłam no ale...Ale poza tym było świetnie ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-12-18 o 13:58 |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co enjoy, dla mnie to ten jego przyjaciel jest jakiś dziwny, ciągle o nim z Tobą gada, pyta się dlaczego go usunęłaś z fb (no chyba można się domyślić
). Mnie jakoś eksa przyjaciele nie pytają czemu go wszędzie poblokowałam, jest to raczej do wyczajenia. Strasznie się wtrąca ten koleś, ja nie wiem czy to jest normalne.
|
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje, że on nie jest aż tak wtajemniczony w to, co było między mną i eksem, i dlatego też np nie mógł się domyślić dlaczego usunęłam go z fb. On nie mówił mi nic o eksie, tylko wtedy jak się poznaliśmy powiedział, że wie, że coś do eksa czuję i tyle było w tym temacie.
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to i tak jest dziwne. Po co oni wszyscy z Tobą o nim gadają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

może zapomniał, że ma tam te zdjęcia? Zresztą sam dał ci ten dysk, więc nie ma problemu. Co to w ogóle za pomysł, że to próba spławienia cię... Ja na laptopie mam mnóstwo zdjęć z eks eksem i nie widzę w tym nic dziwnego, nawet ich nie oglądam, one po prostu są.

. Ja też swoje mam, i to całkiem niemałe.
ale u mnie to niemożliwe, bo raz, że u mnie w domu jest już pies siostry, a dwa takim małym to się trzeba dużo zajmować, żeby go jakoś wyszkolić, a ja nie miałabym czasu. Taka mała psinka nie może zostawać sama w domu na 9-10 godzin. Ale kiedyś napewno

). Mnie jakoś eksa przyjaciele nie pytają czemu go wszędzie poblokowałam, jest to raczej do wyczajenia. Strasznie się wtrąca ten koleś, ja nie wiem czy to jest normalne.