Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-17, 16:38   #4441
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

wczoraj mnie tak zamuliło, że zasnęłam wcześnie ale w nocy obudziłam się z bólem brzucha później rano tak samo i z tego wszystkiego spałam do prawie 13 oczywiście o 13 też ból ale już mi przeszło brałam nospy

a dziś sprzątnie właśnie kończe z łazienką i w zasadzie weszłam tylko na chwilkę

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 16:48   #4442
19claudia91
Rozeznanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Właśnie zadzwonił i powiedział "Nie chce z Tobą być, na nic ode mnie już nie licz". Bardzo miły prezent Boże narodzeniowy Gratuluje mu braku mózgu i odpowiedzialności, no ale cóż Takie życie.. Ja sobie poradzę, wsparcie w rodzicach mam i pomoc po porodzie.. Nie potrzebuje osoby która mnie nie rozumie, która ma rozum pięciolatka i w ogóle szkoda gadać.. a ja się załamywać nie będę Jest nie wart mnie i tyle

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 16:53   #4443
karolca
Zakorzenienie

Claudia, bardzo mi przykro, że to sie tak układa
Bądź silna dla synka

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 16:55   #4444
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Claudia, bardzo mi przykro, że to sie tak układa
Bądź silna dla synka
Jestem i będę! Dziękuje za wsparcie!) Teraz mi napisał że jemu synek podziękuje a mnie znienawidzi.

Fabianek
Stary 2011-12-17, 16:58   #4445
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Jestem i będę! Dziękuje za wsparcie!) Teraz mi napisał że jemu synek podziękuje a mnie znienawidzi.
Wiesz co... on jest naprawdę niepoważny Wziąc go i lac mordę i patrzeć czy równo puchnie. Jak on śmie tak pisać.
Wyłącz telefon i odpocznij, on naprawdę ma nierówno pod sufitem.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:02   #4446
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
claudia za wizytę, super, że wszystko dobrze.

konia dobre z tym karmieniem

cziqua ale fajna niespodzianka , ja z TŻ uważamy, że zmywarka to cud techniki

A co do świąt, to w tym roku mam wenę. Pierniczki już gotowe, za parę dni się okaże czy są dobre, jak trochę zmiękną. W przyszłym tygodniu lepię pierogi i uszka wigilijne. Mama dała mi słoik suszonych grzybów, także mam z czego robić. I jeszcze na święta na pewno zrobię szarlotkę królewską co tydzień temu robiłam, bo genialnie wyszła. A święta podzielone, moi rodzice też nie są razem, ale w Wigilię spotykam się i z tatą, a potem jadę do mamy. Ciężko trochę czasowo tak się wyrabiać, ale spoko jest, pierwszy rok fatalny był, bo mama moja była niepocieszona, że późno na kolację przyjeżdżamy, ale mi to na rękę, bo zwala się rodzina jej faceta, za którą średnio przepadam Okropna jestem, wiem, no ale.. Teraz spoko, bo u mamy wtedy siedzimy do oporu, do późnych godzin nocnych i gadamy itp itd

A wczoraj były te wyniki, jakoś jak wczoraj pisałam posta to zapomniałam się pochwalić No więc otrzymałam jednak dotację, jestem też zaskoczona, że całą pełną kwotę dostanę, a nie pomniejszoną jak niektórzy. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej strony jestem przerażona. Boo do roboty trzeba się brać dalej... Dziewczyny na L4 idą, a ja im bliżej porodu tym większa harówa w pracy - zakładanie firmy, wszystkie te formalności, kontakty, spotkania, zamówienia, rozliczanie, księgowość itp itd jak ja to ogarnę. W zasadzie wcześniej się tym tak nie martwiłam, ale wiecie, ja myślałam, że nie dostanę tej dotacji..
gratulacje
Cytat:
A ja chyba będę samotną matką.. TŻ zachowuje się jak niedorozwój bo inaczej tego się nie da ująć.. Jest wściekły że nie mógł mnie zawieźć do ginekologa ale tylko przez swoje kręcenie, po czym zaraz napisał wczoraj że mój ojciec ma mu oddać połowę za łóżko na które się złożył i na którym ja śpię, to wzięłam te pieniądze (200 zł) na wizyty dwie bo ja sama nie pracuje to powiedział że rozporządzam jego pieniędzmi.. Wyszła kłótnia straszna gdzie ja nie miałam w ogóle prawa głosu, Nie odzywamy się cały dzień jest tak fatalnie jak nigdy nie było. Napisał tylko że zobaczymy komu sąd przyzna dziecko, i że chce zwrot pieniędzy za wizyty od samego początku jak dawał. Nic nie odpisałam śmię twierdzić że zachowuje się jak dziecko, nic nie da sobie powiedzieć i szczerze powiedziawszy nie wiem czy chce to dalej ciągnąć. Było tak dobrze.. Oboje się cieszyliśmy, a teraz jedna głupia kłótnia prowadzi do takiego rozwoju sytuacji, przed chwilą zadzwonił i mówił że jeśli nie będzie miał nic do powiedzenia to zrzeka się praw rodzicielskich.. Co za nie odpowiedzialny dupek! Wiem że to sprawa prywatna ale musiałam komuś się wyżalić bo wiem że płakać nie mogę bo nie będę się denerwować.
współczuję, może Twój Tż sie opanuje i zrozumie swoje zachowanie. Nie denerwuj się dla dobra dzidzi, wiem że to trudne ale trzymam za Was kciuki z całej siły i mam nadzieję że się dogadacie i dalej będzie super

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

agabi super aniołek, zdolniacha z Ciebie. Ja nie miałabym tyle cierpliwości.

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:07   #4447
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolca ma racje, wylacz telefon dla swojego i dzidzi spokoju. jak on moze tak postepowac

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:17   #4448
tynka88
Zadomowienie

Tz mnie dzis wykorzystał tzn bylismy kupic choinke, pozniej na malych zakupach bo TZ ma dzis urodziny , zrobiłam salatke, posprzatałam ii plecy mnie bola.

Juliczka gratulacje

agabi przepiekny ten obraz

Claudia co za .... strasznie Ci wspolczuje tego ze w takim stanie musisz sie uzerac z TZ. Ja bym go na twoim miejscu calowicie teraz olała, moze przemysli i dojdzie do jakichs wnioskow, ale tego ze takie jaja odwala to ja bym mu chyba do konca zycia nie zapomniała.

Lece sie ubrac i doprowadzic do porzadku, bo Tz i moj brat z sympatiami swoimi przyjda.
U nas choinka juz ubrana.

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:21   #4449
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
To się nawet nie nadaje do skomentowania. Brak słów. Dziewczyny mają rację po prostu wyłącz telefon. Masz na kogo liczyć i to jest najważniejsze a on tylko pokazał jakim jest dupkiem. Wiem, że może to trudne ale dla dziecka staraj się nie denerwować
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:35   #4450
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość

a ja właśnie skończyłam wyszywać aniołka dla mojego Gabrysia jak na pierwszy mój "obraz" wyszedł chyba całkiem dobrze

Pięknie!

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

julliczka super ciuszki))

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

MoniaHan, ziemniaków u nas idzie duzo. Uwielbiam dobre ziemniaki i dania z ziemniaków. Pod każdą postacią. Kilogram dla dwóch osób to u nas norma. Dobrze, że jeszcze nie są drogie, bo 50 groszy za kilo można przeżyć
Nie wyobrażam sobie teraz mieszkać gdzies, gdzie ziemniaków nie ma lub są niesmaczne

Karolca mniam, ja też uwielbiam ziemniaki, pod każdą postacią,, no może puree nie bardzo. Ale wszelkie placki, talarki, gotowane, smażone, pieczone..

claudia, porozmawiaj na POWAŻNIE ze swoim TŻ, tak nie może byc - jesteś w ciąży - musisz miec spokój, a On pierwszy powinien to rozumiec..
Pogadajcie na spokojnie... i nie przez smsy..

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-17 o 17:36
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 17:37   #4451
agabi
Rozeznanie

claudia- brak słów ...trzymaj się Kochana tutaj zawsze możesz liczyć na wsparcie

dzięki dziewczyny za komplementy odnośnie mojego aniołka Mikołąj mi przyniesie ramkę i szybkę ,tak więc obraz pięknie będzie oprawiony i zawiśnie nad łóżeczkiem

julliczka-jakie piękne te ubranka ja nie mam jeszcze nic dla mojego Malucha...
Stary 2011-12-17, 17:38   #4452
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Biedulka(( Trzymaj się dzielnie!
Stary 2011-12-17, 17:40   #4453
MoniaHan
Wtajemniczenie

JULLICZKA sliczne ubranka...najbardziej wpadla mi sukieneczka na szelkach w rozowe albo czerwone pasy

AGABI ile zajelo Ci zrobienie aniolka? to chyba bardzo pracochlonne prawda?

Stary 2011-12-17, 17:46   #4454
Capsta
Raczkowanie

Cytat:
A ja chyba będę samotną matką..
Nie mi oceniać, ale podsumowując ekscesy o których wspominasz ciężko nie wywnioskować, że chłopak nie dojrzał jeszcze do bycia ojcem. Myślę, że (dla dobra własnego i dziecka) powinnaś zastanowić się nad, przynajmniej tymczasową, izolacją od jego buzujących jeszcze hormonów. Wszyscy przechodziliśmy okres dorastania. U niektórych trwa krócej, u innych dłużej (wręcz nieskończenie długo). To, że jeszcze razem nie mieszkacie ma swoje dobre i złe strony. Nie chcę nawet próbować doradzać. Zmierzam tylko do tego, że nie grozi Ci bycie "samotną" tak długo, jak masz przy sobie najbliższych
Znam kilka tzw. "samotnych mam", które radzą sobie z pomocą rodziców, cioć i kuzynostwa, rodzeństwa, znajomych (głównie tych nowych, poznanych już po urodzeniu dziecka). Człowiek ma niezwykłą zdolność dostosowywania się do zmiennych warunków otoczenia, a wszelkie zmiany przerażają tylko zanim nastąpią. Po czasie z niedowierzaniem zauważamy, że to czego najbardziej się obawialiśmy okazało się na dłuższą metę najkorzystniejsze
Cokolwiek postanowisz staraj się skupiać całą swoją uwagę na rzeczach przyjemnych i rozweselających (łatwo mówić, sama mam z tym problem!). W końcu każda z nas chciałaby aby jej dziecko miało piękny, szczery uśmiech!

Baby ticker mówi mi, że obchodzę dziś 100-dniówkę Brzuchol rośnie w oczach, kręgosłup boli (już nawet nie obchodzi mnie przyczyna moich bóli, bo ciągle coś gdzieś pobolewa... ). Perspektywa nadchodzących świąt zniechęca mnie do wszystkiego
Najchętniej dałabym się zamknąć na tych kilka dni w szpitalnej izolatce. A tu jeszcze news: w drugi dzień świąt przyjeżdża wesoła gromadka młodszych, bezdzietnych kuzynek chętnych popatrzeć jak wyglądam w ciąży
Na nieszczęście: nie mogę się ulotnić i przynajmniej na 2-3h będę musiała wystawić swoją osobę niczym eksponat muzealny bądź zwierzę w cyrku...
Na szczęście: miewam się całkiem dobrze i wyglądam lepiej niż się spodziewają.
Jak co roku więc, tryskam "optymizmem" na myśl o okresie Bożego Narodzenia...

No dobra, ubieram się i idę do sklepu po pistacje!
Capsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 18:10   #4455
agabi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
JULLICZKA sliczne ubranka...najbardziej wpadla mi sukieneczka na szelkach w rozowe albo czerwone pasy

AGABI ile zajelo Ci zrobienie aniolka? to chyba bardzo pracochlonne prawda?
zaczęłam pod koniec września praktycznie codziennie troszkę czasu na to poświęcałam. jest to pracochłonne, ale też relaksuje niesamowicie i wręcz...uzależnia
Stary 2011-12-17, 18:45   #4456
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
zaczęłam pod koniec września praktycznie codziennie troszkę czasu na to poświęcałam. jest to pracochłonne, ale też relaksuje niesamowicie i wręcz...uzależnia
ale za to jaki efekt

Stary 2011-12-17, 18:53   #4457
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

zjadłam pysznego gołąbka i mam ochotę na jeszcze

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-17, 19:11   #4458
Karo89
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!
Klikam już z mieszkania z jednej strony się cieszę i to bardzo, własne 4-kąty, ale z drugiej jakaś taka smutna jestem...

Claudia bardzo mi przykro, że tak Ci się układa zgadzam się z dziewczynami, że powinnaś wyłączyć telefon i odpocząć, nie możesz się denerwować! Myśl o sobie i o dziecku, bo to teraz najważniejsze!

Dzisiaj mamy studniówkę wg suwaczka

Tż poszedł do sklepu i ma dla mnie lody

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:21   #4459
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
claudia za wizytę, super, że wszystko dobrze.

konia dobre z tym karmieniem

cziqua ale fajna niespodzianka , ja z TŻ uważamy, że zmywarka to cud techniki

A co do świąt, to w tym roku mam wenę. Pierniczki już gotowe, za parę dni się okaże czy są dobre, jak trochę zmiękną. W przyszłym tygodniu lepię pierogi i uszka wigilijne. Mama dała mi słoik suszonych grzybów, także mam z czego robić. I jeszcze na święta na pewno zrobię szarlotkę królewską co tydzień temu robiłam, bo genialnie wyszła. A święta podzielone, moi rodzice też nie są razem, ale w Wigilię spotykam się i z tatą, a potem jadę do mamy. Ciężko trochę czasowo tak się wyrabiać, ale spoko jest, pierwszy rok fatalny był, bo mama moja była niepocieszona, że późno na kolację przyjeżdżamy, ale mi to na rękę, bo zwala się rodzina jej faceta, za którą średnio przepadam Okropna jestem, wiem, no ale.. Teraz spoko, bo u mamy wtedy siedzimy do oporu, do późnych godzin nocnych i gadamy itp itd

A wczoraj były te wyniki, jakoś jak wczoraj pisałam posta to zapomniałam się pochwalić No więc otrzymałam jednak dotację, jestem też zaskoczona, że całą pełną kwotę dostanę, a nie pomniejszoną jak niektórzy. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej strony jestem przerażona. Boo do roboty trzeba się brać dalej... Dziewczyny na L4 idą, a ja im bliżej porodu tym większa harówa w pracy - zakładanie firmy, wszystkie te formalności, kontakty, spotkania, zamówienia, rozliczanie, księgowość itp itd jak ja to ogarnę. W zasadzie wcześniej się tym tak nie martwiłam, ale wiecie, ja myślałam, że nie dostanę tej dotacji..

Gratuluję sukcesu Oby dalej z firmą szło jak należy

Cytat:
A ja chyba będę samotną matką.. TŻ zachowuje się jak niedorozwój bo inaczej tego się nie da ująć.. Jest wściekły że nie mógł mnie zawieźć do ginekologa ale tylko przez swoje kręcenie, po czym zaraz napisał wczoraj że mój ojciec ma mu oddać połowę za łóżko na które się złożył i na którym ja śpię, to wzięłam te pieniądze (200 zł) na wizyty dwie bo ja sama nie pracuje to powiedział że rozporządzam jego pieniędzmi.. Wyszła kłótnia straszna gdzie ja nie miałam w ogóle prawa głosu, Nie odzywamy się cały dzień jest tak fatalnie jak nigdy nie było. Napisał tylko że zobaczymy komu sąd przyzna dziecko, i że chce zwrot pieniędzy za wizyty od samego początku jak dawał. Nic nie odpisałam śmię twierdzić że zachowuje się jak dziecko, nic nie da sobie powiedzieć i szczerze powiedziawszy nie wiem czy chce to dalej ciągnąć. Było tak dobrze.. Oboje się cieszyliśmy, a teraz jedna głupia kłótnia prowadzi do takiego rozwoju sytuacji, przed chwilą zadzwonił i mówił że jeśli nie będzie miał nic do powiedzenia to zrzeka się praw rodzicielskich.. Co za nie odpowiedzialny dupek! Wiem że to sprawa prywatna ale musiałam komuś się wyżalić bo wiem że płakać nie mogę bo nie będę się denerwować.
Biedna Ty Nie przejmuj się albo naprawdę mu odbiło, albo chce Cię wziąść na litość żebyś się nad nim płaszczyła nie odzywaj się sam zrozumie. Mówiłaś, że jego rodzice są ok także sądzę, że będą mu przemawiać do rozumu i być może będzie to miało jakiś wpływ. A jak się nie uda to przynajmniej będziesz miała tą pewność, że skończyło się w tym momencie gdzie jeszcze sobie możesz jakoś poradzić a nie później.

Cytat:
Właśnie zadzwonił i powiedział "Nie chce z Tobą być, na nic ode mnie już nie licz". Bardzo miły prezent Boże narodzeniowy Gratuluje mu braku mózgu i odpowiedzialności, no ale cóż Takie życie.. Ja sobie poradzę, wsparcie w rodzicach mam i pomoc po porodzie.. Nie potrzebuje osoby która mnie nie rozumie, która ma rozum pięciolatka i w ogóle szkoda gadać.. a ja się załamywać nie będę Jest nie wart mnie i tyle
A co do pieniędzy za wizyty to powiedz, że mu zwrócisz jak dostaniesz porodowe. Albo wcale niech spada wkońcu dziecko to połowa jego i niech nie ucieka od odpowiedzialności.

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
zjadłam pysznego gołąbka i mam ochotę na jeszcze
No to śmiało

Och dziewczyny po 3 latach od ślubu dziś wywaliłam rozkładane łóżko za które dałam prawie 2 tys a okazała się fatalnym badziewiem. Kupiłam super fajną wersalkę w promocji za niecałe 600 zł. Jak się za 3 lata rozwali to bynajmniej mi nie będzie szkoda aż tylu pieniędzy.

Byłam w ciuchu kupiłam pełno pięknych i jak nowych ubranek dla dziewczynki w rozmiarach 56- 62 Muszę w końcu porobić fotki i wam co nie co pokazać

A mó syn wniebowzięty, że ma tatę i pewnie do wiosny Warszawy nie odwiedzi No cóż w portfelu będzie mniej ale może tu znajdzie coś za najmniejszą krajową, ale będziemy razem i to najważniejsze

A te koło do siedzenia po porodzie myślę , że dobry nabytek ale można przecież zwykłe kółko dziecięce kupić i używać. Ciężko się siedzi gdy pupa boli
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:23   #4460
19claudia91
Rozeznanie

Dziękuje dziewczyny za wszystkie słowa wsparcia Na pewno podniosło mnie to na duchu i wiem że dam sobie radę. Poczekam, może zrozumie jaką krzywdę mi zrobił i przeprosi szczerze.
Maleństwo moje kopie jak szalone, wypięło się główką i zrobiło mi krzywy brzuch z prawej strony
Jutro będę stroić choinkę, dzisiaj już nie mam siły chociaż miałam to zrobić. Byłam w mieście kupiłam kilka rzeczy dla maleństwa m.in. smoczek Lovi (10.50) Szczoteczkę z naturalne włosia, gruszeczkę, myjkę, wkłady poporodowe skarpeteczki, i wydałam około 35 zł, resztę dokupię po świętach. Ale zakupy sprawiły mi radość do czasu kiedy nie zaczęło mi się robić słabo i zdążyłam wejść do apteki poprosić o szklankę wody.. wrr nienawidzę tego uczucia, ale pani była bardzo miła i powiedziała że mam usiąść i odpocząć bo widzi jak mi ciężko a że ja drobna jestem i duży brzuszek :P bo mam jedynie 163

Fabianek
Stary 2011-12-17, 19:24   #4461
Roksape
Zadomowienie

Ochh no i wznieśmy toast za dzisiejsze 100 dniówki
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:28   #4462
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
No to śmiało
nie nie bo jak zjem za dużo to potem zdycham masakrycznie
wolę jeść częściej a mniej...
wczoraj przesadziłam i zjadłam za dużo na raz...potem zdychałam

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-17, 19:31   #4463
Karo89
Zakorzenienie

Roksape no to

Tż mi kupił piccolo na poprawę nastroju

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:32   #4464
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Ochh no i wznieśmy toast za dzisiejsze 100 dniówki
Ja studniówkę miałam wczoraj ) Gratuluje ! Dziewczyny za niedługo maluszki będą z nami! :MLECZKO:

Fabianek

Edytowane przez 19claudia91
Czas edycji: 2011-12-17 o 19:34
Stary 2011-12-17, 19:48   #4465
gosica502
Wtajemniczenie

A my właśnie ubraliśmy choinkę z mężulem Piękna wyszła

Claudia a Ciebie mocno tulę Trzymaj się dzielnie, oby TŻ zrozumiał co może stracic przez swoje kretyńskie zachowanie. WIerzę że Ty tak czy inaczej będziesz szczęśliwa
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 19:50   #4466
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

Claudia a Ciebie mocno tulę Trzymaj się dzielnie, oby TŻ zrozumiał co może stracic przez swoje kretyńskie zachowanie. WIerzę że Ty tak czy inaczej będziesz szczęśliwa

Fabianek
Stary 2011-12-17, 19:54   #4467
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

o jak fajnie ze juz macie choinke my dzis pojechalismy zakupic, ale nie znalezlismy zadnej ladnej, tzn byla sliczna - jak prawdziwa wygladala...ale za 100 funtow...to ja dziekuje jak juz kupimy choinke to bedzie tylko z czerwonymi ozdobami....dzisiaj widzialam tak ubrana i wygladala slicznie.

Stary 2011-12-17, 20:31   #4468
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
co za kretyn ( za przeproszeniem), nie jest napewno Ciebie wart i nie jest jeszcze dojrzaly aby byc ojcem, jesli nie teraz to napewno kiedys w przyszlosci zrozumie co stracil a wtedy niestety bedzie za pozno, czasu nie cofnie!
Biedna Ty
Ale dasz rade, kobieta dla dziecka moze duzo!
Najwazniejsze ze masz wspaniala rodzine, ktora daje Ci wsparcie
Nie jestes sama, nosisz w sobie nowe zycie i jestes wyjatkowa!
Glowa do gory

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-17, 20:34   #4469
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
co za kretyn ( za przeproszeniem), nie jest napewno Ciebie wart i nie jest jeszcze dojrzaly aby byc ojcem, jesli nie teraz to napewno kiedys w przyszlosci zrozumie co stracil a wtedy niestety bedzie za pozno, czasu nie cofnie!
Biedna Ty
Ale dasz rade, kobieta dla dziecka moze duzo!
Najwazniejsze ze masz wspaniala rodzine, ktora daje Ci wsparcie
Nie jestes sama, nosisz w sobie nowe zycie i jestes wyjatkowa!
Glowa do gory
No cały czas mi wypisuje że do poniedziałku widzi 200 zł, ale mniejsza z tym człowiekiem.
Ja się teraz denerwować nie będę bo noszę pod sercem mój największy skarb którym jest mój synek! I On mi daje największe szczęście!
Uciekam dziewczyny myć się i na tvn

Fabianek
Stary 2011-12-17, 20:42   #4470
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
No cały czas mi wypisuje że do poniedziałku widzi 200 zł, ale mniejsza z tym człowiekiem.
Ja się teraz denerwować nie będę bo noszę pod sercem mój największy skarb którym jest mój synek! I On mi daje największe szczęście!
Uciekam dziewczyny myć się i na tvn
a niech sobie te 200zl w d..... wsadzi
trzymaj sie cieplutko CLAUDIA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości