|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Przepraszm ale nie mam dzis juz sily nadrabiac co pisalyscie.
Muffiny sa bez nadzienia-ale mozna z jablkami zrobic. Przepis troche sama wymyslilam-fajne wyszly bo takie puszyste i lekko mokre. ja zrobilam na nie lukier i posypalam pusypka kolorowa. Moja mama i maz sie zachwycali! Wrzuce teraz do kulinarnego. |
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
samba
![]() ![]() Cytat:
niby jeden dzin dobrze, a klejny wszystko od nowa. chyba jakies dziwne wirusy atakujaCytat:
u nas w zeszłym roku była taka przykra sytuacja. Przy wigilijnym stole tesc dostał wiadomosc, ze zmarła jego siostra. smutne |
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba - kiedy powtorka testu?? ja juz po cichu gratuluje i trzymam kciuki z druga gruba kreche!! mona - smutno, przykro bardzo |
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i racja mozna sie usmiac Cytat:
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie!
Pogoda nadal okropna, a tak chciałam iść na rodzinny spacer Obiad dla nas i Marcelinki na szczęście mam, także dzisiaj dzień byczenia się
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super i trzymam kciuki aby drugi test był mega wyraźnyCytat:
|
||
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Zabcia gdyby nie pomysł z szafą to dalej byśmy tego pokoju nie robili. Ale niestety przy dziecku szafy nie chcemy robić. India ja mam za TV tapetę. Taką szerokość jak szafki tylko. Śliweńko w pudełku plastikowym i nawet na noc nie wkłądałam do lodówki. Samba aaaaaa ![]() Mona Wczoraj byliśmy u znajomych , pobawiłam się z małą . Ma 6 mce i tak ślicznie raczkuje po całym mieszkaniu, wspina się i stoi przy meblach
|
|
|
|
#2620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a komin super Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
laski udało wam się (jeśli któraś kupowała) zebrać wszystkie trzy płyty z lidla? u nas kurde od początku nie było dziadka do orzechów no i mam baśnie andersena i opowieść wigilijną, miałam nadzieję że wczoraj dostanę dziadka i d.. a sa ta tak fajnie nagrane że dzieciakom chciałam wziąć bo Baśni tak pięknie słuchały.. no nic..
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale \nowu sobie pospałam ![]() Juz wstawiłam pranie, a teraz czas na krokiety ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
aż mam ciary...
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dawno w Lidlu nie byłam to nawet nie wiem co jest u nas.
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno dam znać! Już się nie mogę doczekać ![]() Mam w planach zrobienie kruchych babeczek z kajmakiem i szukam dobrego przepisu zarówno na babeczki jak i na masę kajmakową
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu i Ktosiu jak z kwietnia to ma już 8 miesięcy
Lila wczoraj skończyła 7 a jest z maja
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu tak, tak na sam koniec kwietnia, więc pod koniec roku będzie miała 7 m-ce. oo fuck 8 m-ce
Nie wiem jak ja liczyłam |
|
|
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaczek dla Lilusi Cytat:
![]() Marcela lada moment wystartuje chyba z raczkowaniem, bo od wczoraj namiętnie buja sie na czworakach. Wcześniej jej się zdarzało sporadycznie, a od wczoraj kombinuje Ponadto równie namiętnie piszczy, we wszystkich możliwych tonacjach No i wreszcie śmieje się rechocząc a nie kaszląc A wszystko za sprawą tż, który ją rozśmieszył... bekaniem na zawołanie
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-12-18 o 11:08 |
||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu Lilka buja się już chyba z 2 tygodnie jak nie więcej a czworakować nie ma zamiaru
tak, tak czworakowac bo raczkowanie to poruszanie do tyłu za to wspaniale opanowała czołganie się po ziemi, ma to po tatusiu żołnierzu, dupka w dole, rączki na zmianę przekładane i nóżki też i pełznie po podłodze z szybkością światła
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie o pierogi, bo co roku robie w wigilie i zawsze takie świezynki wrzucałam do wody. tym razem chyba zaczne lepic je wczesniej, planuje zamrozić, ale boje się ,ze pozniej wrzucane na wode beda pekac. macie jakas metode, zeby jednak nie pekały?
|
|
|
|
#2631 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale chyba jeszcze za wczesnie na gratulacje ja codziennie jak ide do kibla to ide z przerazeniem i sprawdzam za kazdym razem czy przez przypadek ciota nie przyjechala zwlaszcza ze moj organizm lubi platac mi figle, ale ostatnio mialam bardzo regularna ciote jak nigdy a w ogole od ponad tygodnia kiedy to mialam dostac ciote boli mnie podbrzusze i jajniki, a najbardziej to mnie boli w pracy jak siedze bez ruchu 8 godzin, i z poczatku to bylam pewna ze to na ciote ale teraz to juz sama nie wiem co to ![]() w tym tygodniu planuje powtorzyc test ![]() a w ogole to wczoraj kupilam sobie 2 sweterki: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...digany/65815/2 http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...digany/66135/1 ale na zywo na mnie ladniejsze ![]() no i lecze sie metodami naturalnymi... pije herbate z miodem i cytryna i mama ma mi zrobic to mleko jak wroci ze spaceru ale nie wiem czy to przelkne... a rutinoscorbin to mi wolno czy tez nie? |
||||||
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie sweterek w paski. Mozesz rutinoskorbin |
|
|
|
|
#2633 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to jednak się nie udało trza samemu się zabrać! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem z siebie dumna - zrobiłam wczoraj stroik!
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
India moja mama je mrozi normalnie. Najpierw wrzuca na tacy do komory szybkiego mrożenia a potem pakuje w pudełka i normalnie mrozi.
iwka pokaż jaki
|
|
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
test powtórzysz i będzie piękna druga krecha, nawet jak druga wyszła słaba to w teście pisze że pomyłki nie ma ![]() Cytat:
TŻ tylko zajął się najgorszym lampkami a co do paracetamolu to mi lekarka powiedziała że mogę dopiero powyżej temperatury 38st. a tak to metody naturalne, a na katar to tylko krople do nosa żadnych tabletek
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Sliwenka - pokaz choinke
![]() ja juz mecze Tz ze chce choinke-bedziemy na dniach kombinowac z choinka. |
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
wstydzę się
nie jest zapewne piękna jak wasze
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A trzeci następnego dnia - jak juz miałam 3 to co nie zrobię jak zrobię
|
||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie weekendowo - niedzielnie!
![]() ![]() Baja jestem w szoku jeśli chodzi o postawę rodziców. Szok! Martucha no lubię taki szał, jak był w piątek. Nie umiem się tego pozbyć Jeżeli chodzi o płytki to popatrzę u siebie. jak będzie to dam Ci znać i kupięSamba po cichu Ci gratuluję Mona bardzo Ci współczuję i mocno przytulam! India co do pierogów to nie pomogę, bo nigdy sama nie robiłam Iwka poka stroiki? I widzę, że też słuchasz Trójki Ktosia, Martucha w końcu nie jestem sama!!! ![]() Katunia widziałam przepis na muffiny, będę musiala wypróbować Śliweńka pokazuja tą choinkę, a nie wydziwiaj! ![]() Magda myślę, że Twoja mama po kimś odziedziczyła numer i nie ruszałabym tego. Jeszcze chciałam komuś coś napisać, ale nie pamiętam... aaa Aguś nie byłam przekonana do tych żeberek w coli, i co? Faktycznie dobre? Wczoraj byliśmy na zakupach. Wydaliśmy mnóstwo kasy na prezenty, ale jestem zadowolona. Jeszcze mi została siostra, ale to już jutro No i sama tez sobie zrobiłam prezent Kupiłam sobie piękną sukienkę w Mohito. Mąż stwierdził, że to poza Aniołkiem, żebym mogła w niej wystąpić w wigilię .A później pojechaliśmy do znajomych. Super było. Dzisiaj mąż w pracy a ja robię te gołąbki Farsz wyszedł mi super teraz czekam aż ostygnie i najtrudniejsza rzecz, czyli zawijanie. I jeszcze nie wiem czy nie mam za mało kapusty... no ale na razie walczę dzielnie
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż sukienkę! No i powodzenia przy robieniu gołąbków
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Byliśmy dzisiaj na zakupach, muszę jeszcze tylko kupić portfel dla mamy, coś dla mamy Tż i rybę do rybki po grecku
niby jeden dzin dobrze, a klejny wszystko od nowa. chyba jakies dziwne wirusy atakuja
jeszcze przed świetami zaliczymy pogrzeb
polecam