|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część X
Ta spódniczka z załącznika jest śliczna, na początku chciałam ją kupić za "normalną" cenę, ale moim zdaniem jest źle zaprojektowana
Te tylnie kontrafałdy powinny być inaczej rozmieszczone lub powinno być ich 3, bo niestety to powoduje, że nawet mając małe pośladki wyglądamy jak Jennifer Lopez... Byłam wczoraj w H&M, podejście 2, bo mam jeszcze 3 karty ale znów mi się nic nie podobało Któraś z was pisała o marynarce z łatami, czy gdzieś je jeszcze widziałyście? Takie w drobną kratkę z łatami za 129 zł były...
|
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Wizażanek widziała na śląsku koszulę z załącznika? Interesuje mnie rozmiar 34, w niebieskie pasy, ale te szersze (nie ma tego wzoru na stronie). Ja widziałam ją w forum, ale najmniejsze 36
http://www.hm.com/pl/product/96271?a...rticle=96271-D |
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam w Ostrowie, w porównaniu z Poznaniem to aż przyjemnie się robiło. Sukienki w jelonki był, koszule były, sukienki w groszki był. Jedyne co mnie zasmuciło to to, że ani butów ani toreb nie było. Kupiłam sobie musztardowy sweter rozpinany przeceniony ze 130(!) na 60, piżamkę za 30 zł, czarny sweter za pupę z nowej kolekcji, dwie pary rurek - też z nowej kolekcji (para za 40 zł, są świetne, mają wysoki stan!, czapkę i szalik - swoja drogą śmieszne to było, bo czapka była za 30 zł nieprzeceniona, a szalik za 30 przeceniony, a to w sumei do kompletu
), no i jeszcze mojemu chłopakowi kupiłam szalik, czapkę i rękawiczki (duży wybór był w porównaniu z poznańskimi sklepami). Teraz żałuję, że nie przymierzyłam tej sukienki różowej, którą ktoś wyżej pokazywał, bo ciekawie wygląda Gdybym miała więcej kart to spokojnie znalazłabym coś do kupna, od torebek, po ciepłe swetry![]() Spodnie skórzane były! I to różne, ale niestety rozmiarówka przebrana ![]() Widziałam te z ten sweterek srebrny, którym wszyscy się tak podniecają. Jezu, stówy bym nigdy w życiu za niego nie dała, ani to ciepłe, ani przyjemne w dotyku. Masakra! ![]() Cytat:
Ta niebieska marynarka też mi się podobałą, jednak ja nie chodz e w marynarkach, a poza tym wszyscy ju z tak śmigają, więc troszke oklepanie. Sukienka musztardowa jest słodka! Oczywiście jestem za zostawieniem! A co do spódnicy to też mi się nie podoba, jakaś taka... Hmm..
Edytowane przez Mya1989 Czas edycji: 2011-12-18 o 17:34 |
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
A które to są te kolorowe spodnie za 40zł?
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko je znaleźć, bo są porozrzucane : (
http://www.hm.com/de/product/94931?article=94931-B tak wyglądają, akurat ja kupiłam czarne, bo żadnych czarnych nie ma, no i taki niebieski wpadający już w granat(tutaj na stronie tego nie ma), ciężko określić dokładnie. |
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, myślałam że o takie bardziej żywe kolory będą
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, żywe to były te droższe, może jednak w większych sklepach są z tego rodzaju żywe, bo np na tej stronie nie ma tego koloru, który mam ja. Zawsze warto się rozejrzeć
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat golfik nie dla mnie - na prezent dla kogoś kto lubi ciepłe swetry ![]() Sukienkę chyba zostawię, bo moja koleżanka też oceniła "na plus"
|
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3310 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ,widziałyście może gdzieś na jakimś blogu zdjęcie tego płaszczyka na osobie? Szarego lub czarnego. Chodzi mi o takie real zdjęcie na kimś, nie na modelce HM
|
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pojechałam też do H&M, ale nic dla siebie nie znalazłam a miałam 10 kart, więc kupiłam białą marynarkę z czarnymi klapami za 199 zł i za godzinę ją zwróciłam, żeby przerzucić kasę z kart na kartę. Teraz jestem spokojna, bo mam czas je wykorzystać w ciągu 2 lat
|
#3313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A za ile biała narzutka/marynarka jeśli można wiedzieć? nie widzałam takich u siebie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Przyczajenie
|
Już nie wchodze do haemu:P wydałam kupę kasy..:P
kupiłam granatowe tregginsy do tego różową koszulkę..teraz szukam czegoś na wierzch do tego w szafie. co byście proponowały? kupiłam też malinową/różową sukienko-tunikę basic..napewno do tego czarne rajstopy..jakaś marnarka.sukienka jest gładka..myśicie że czarna marynarką z delikatnymi prążkami będzie pasować albo czarny swetr o tej samej długościco sukienka? no i jeszcze tą czarną sukienkę http://www.hm.com/pl/product/94086?article=94086- i tez mam problem co na górę..:/ nie mam pomysłu i nie wiem czy jej nie zwrócę..a i pytanie do dziewczyn które ją mają..to odcięcie macie w pasie, czy trochę pod biustem?bo widziałam na stronie hmże laska na niektórych zdjęciah m,a typowo w pasie i dlugość wtedy niedużo przed kolano albo nawet za. i zastanawiam się czy nie mam małej chociąż moim zdaniem l;eży dobrze
|
|
|
|
#3315 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a kwote z karty trzeba wykorzystac pozniej jednorazowo? czy mozesz np kupic cos za 50 zl i reszte te 150 masz na kolejne zakupy? ![]() bo sama chyba bede cos oddawala i chcialam sie upewnic ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
potwierdzam jest boski!! ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#3316 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a znajde gdzies jeszcze tą kamizelkę??
Może wiecie czy jest przeceniona
Edytowane przez funkystar87 Czas edycji: 2011-12-18 o 20:44 |
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
myślę, że tak
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest pzeceniona, widuje je jeszcze dostępne
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
czy gdzieś we wrocławiu dostane jeszcze tą słynną sukienkę w renifery\koniki
?najlepiej rozmiar 36/38
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
A czy ktoś widział te bluzki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1324066052 w okolicy Katowic/Dąbrowy Górniczej/etc?
|
#3321 |
|
Przyczajenie
|
Nie za krótka ta kiecka?
Edytowane przez maaniaa Czas edycji: 2011-12-19 o 08:34 |
|
|
|
#3322 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3323 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3324 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja widzialam, nawet kupiłam! Napewno jeszcze w sobotę byly w Katowicach na Stawowej, w piątek bardzo dużo było w Katowicach na 3 Stawach (również granatowe). W Silesi ich nie widzialam.
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czwartek widziałam jeszcze jedną na Świdnickiej, nie patrzyłam na rozmiar, ale na oko był właśnie 36 albo 38, bo nie była zbyt duża. Konkretnie wisiała na poziomie 0, na lewo od wejścia. Ale to było w czwartek po południu, więc ktoś mógł ją już od tego czasu porwać.
|
|
|
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I też przylegały i dobrze wyglądały, tylko nie wiem czy to połączenie materiału z tym nieprzemakalnym wygląda ok strasznie się nad nimi zastanawiam....A skoro mowa o jelonkach, to może zapytam o groszki... z jakimi kolorami byście je łączyły, oprócz czarnych rajstop?
|
|
#3330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Te tylnie kontrafałdy powinny być inaczej rozmieszczone lub powinno być ich 3, bo niestety to powoduje, że nawet mając małe pośladki wyglądamy jak Jennifer Lopez... 
), no i jeszcze mojemu chłopakowi kupiłam szalik, czapkę i rękawiczki (duży wybór był w porównaniu z poznańskimi sklepami). Teraz żałuję, że nie przymierzyłam tej sukienki różowej, którą ktoś wyżej pokazywał, bo ciekawie wygląda

Ta niebieska marynarka też mi się podobałą, jednak ja nie chodz e w marynarkach, a poza tym wszyscy ju z tak śmigają, więc troszke oklepanie. Sukienka musztardowa jest słodka! Oczywiście jestem za zostawieniem! A co do spódnicy to też mi się nie podoba, jakaś taka... Hmm..

I też przylegały i dobrze wyglądały, tylko nie wiem czy to połączenie materiału z tym nieprzemakalnym wygląda ok