|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: List do Świętego Mikołaja czyli biżuteryjne spełnienie marzeń! :D
A dla bilq joanna_w
|
|
#872 |
|
Zadomowienie
|
Mi się z prezentem dla Aillil Chimera kojarzy
ale pewna nie jestem, wypadłam z wizażu dawno
|
|
|
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisiory Asi są niepodrabialne - Bilq zazdraszam z całego serca
![]() A wisiorek AC - bardzo ładny - ale zgadywać nie będę
Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-12-18 o 18:33 |
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dla Aillil robiła wg mnie Chimera_mediterana. |
|
|
|
|
#875 |
|
Rozeznanie
|
No to ja się już przyznaję do prezentu dla Zanny, chociaż właściwie to nie ma się do czego przyznawać, bo od razu zostałam rozszyfrowana
Mam nadzieję, że kolory w bransoletce mogą być, chciałam zrobić choć jedną rzecz wg obrazka ![]() No a poza tym to wszystkie Wasze prezenty są cudowne!
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- to kiedy otworzyłam pudełeczko z bransoletką - po prostu dech mi zaparło z wrażenia!!! I odtąd twierdzę i twierdzić będę! , że suszona pomarańcza jest super! A kolczyki są boskie - uwielbiam granaty i mam sporo rzeczy z nimi. Tak że jeszcze raz dziękuję, dziękuję, dziękuję!!!! |
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze teraz z niecierpliwością czekam na reakcję mojej Wylosowanki, bo jeszcze chyba nie odebrała prezentu
|
|
|
#878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hehehe i cieszę się podwójnie, że przy okazji Twoja mama skorzysta ![]() Mam nadzieję, że z "przydasia" ceramicznego zrobisz sobie jeszcze coś ładnego - szkliwo jest cudnej urody, choć może na zdjęciu nie do końca to widać. Granat z białymi plamkami. Też chyba trafiony w kolorystyczne preferencje? ![]() A powiedz mi, skąd przeczucie, że akurat ja dla Ciebie prezent miałam wykonać? Zdjęcie-klucz faktycznie najbardziej pasowało do mnie ale chyba nie wybierałaś go właśnie po to, by zakląć rzeczywistość i czekać na przesyłkę z cynamonem, co? ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- E_W dziękuję . No cóż, raczej chyba skazana jestem na szybkie rozszyfrowanie w wymiankach chyba, że kiedyś specjalnie nie zrobię nic ani z ceramiki, ani z cynamonu ![]() . |
|
|
|
|
|
#879 |
|
Joanna d'Moder
|
a ja nadal nie wiem kto robił dla mnie.Proszę się przyznać
|
|
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Wisior jest również bardzo trafiony i nawet mam na niego już pomysł, żeby połączyć z drobnicą
![]() Domyślałam się że od Ciebie będzie paczuszka bo napisałaś komentarz że zdjęcie jakby pod Ciebie dobrane :P Nie pomyślałam o tym przy doborze zdjęcia ale widzę że na odpowiednią osobę trafiło ![]() No i jeszcze raz dziękuję za paczuszkę, szczególnie że poszerzyłaś moje biżuteryjne horyzonty
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
Same śliczności się tu pojawiają
Wrzucam lepsze zdjęcia mojego prezentu - takie cuda zdecydowanie na to zasługują ![]() Uzupełniam jeszcze zdjęcie klucz, chociaż jest kompletnie bez sensu i w ogóle nie pasuje do preferek Pierniczki mi się zawsze najbardziej ze świętami kojarzyły, a ze nie chciałam brązowych biżutów to usiłowałam znaleźć jakieś kolorowe i wyszło chyba jeszcze bardziej bezsensownie
Edytowane przez czarna kawa Czas edycji: 2011-12-18 o 21:17 |
|
|
|
|
#882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#883 |
|
PiLLow Design
|
dla Alilil lubomirka bankowo
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie! I proszę zgadywać autora moich sutaszowych kolczyków (a twórczynię do przyznania się
)
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
przyznawajcie się przyznawajcie, Twórczyni prezentów Sasilli zwłaszca, bo ona najdłużej "nieodgadnięta"
|
|
#886 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Miały być na pierwszej stronie uzupełnione pary- kto dla kogo, bo bez tego na prawdę trudno zgadywać. A tak wyeliminuje się już "zdemaskowane" Mikołajki i może jakoś to łatwiej i szybciej pójdzie....
|
|
|
|
|
#888 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny komu przesłać zdjęcia żeby się w abumie Picasa pojawiły?
|
|
#889 |
|
www.dulcedo.pl
|
No to ja się przyznaję do prezenciku dla Alili. Już myślałam że zaginął w przestrzeni Poczty Polskiej
.
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
ja nie chcę narzekać ale ja też jeszcze czekam...
i mam postanowienie! otworzę dopiero pod choinką aby Święta były bardziej radosne
|
|
#891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też miałam taki plan póki nie zobaczyłam listonosza
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
mogę się założyć
o wisiorek ?
|
|
#893 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak sprawdzę czy nie oszukujesz?
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
Kobiety drogie, bardzo przepraszam za tak długie milczenie, ale od tygodnia dzieje się u mnie zdecydowanie za dużo, nie mam nawet kiedy spać, dobrze ze chociaż o tej porze znalazłam kilka wolnych minut...
Swój prezent dostałam już z 10 dni temu, najpierw nie miałam aparatu, a później czasu żeby go sfotografować, za co moją Mikołajkę bardzo mocno przepraszam ![]() No ale, patrzcie i podziwiajcie co dostałam Pierwszy raz miałam w rękach frywolitki - coś niesamowitego, serio... a mój chłopak jak zwykle przy wymiankach powiedział, że to niemożliwe, żeby ktoś to sam rękami zrobił Nie dość, że super kolczyki i dodatkowe frywolitki, to jeszcze kamyki i pachnące herbatki (musiałam się mocno powstrzymywać, żeby zostały do sesji) a to wszystko w takim ładnym pudełku. Bardzo Ci dziękuję Mikołajko i przepraszam jeszcze raz, że tak długo czekałaś na mój odzew...Domyślam się że nikt nie będzie miał problemu z odgadnięciem twórczyni, ja wiedziałam od razu ![]() A teraz pogrążę się jeszcze bardziej... Prezent wysłałam dopiero w piątek, ale przed 15.00 więc jest jakaś szansa że dojdzie jeszcze dzisiaj. Chyba mnie znielubicie, słusznie zresztą W dodatku mój prezent jest zgodny chyba tylko z preferencjami, a ze zdjęciem-kluczem wcale. No to dałam ciała, trzeba przyznać :/
|
|
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko piękności dostałaś!
A teraz sprawa numer dwa, dziś już naprawdę się postaram uzupelnić pierwszy post. Sprawa numer trzy ma się tak, że paczuszka do jednej z nas jeszcze niewysłana, gdyż synek się Mikołajce rozchorował poważnie dość i w związku z tym życze mu dużo zdrówka, mam nadzieję, że Wy też
|
|
#897 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu udało mi się zrobić fotki
dostałam wisior piękny... kartkę z życzeniami świątecznymi i bileciki do prezentów, które zostaną wykorzystane w najbliższych dniach![]() Dziękuję Aniu z Przeworska... choć nie wiem kim jesteś ujawnij sięa tutaj moje zdjęcie klucz: http://1.bp.blogspot.com/-HvEy0YdDZ4...y+makowiec.jpg Edytowane przez lwica83 Czas edycji: 2011-12-19 o 10:24 |
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
O JEŻU!!!!! DOSTAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAA M!!! zdjęcia, jak się pozbieram ![]() |
|
|
|
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
Mam i ja swój mikołajowy prezent
![]() Dostałam w piątek, tylko nie miałam jeszcze jak pokazać. Jak tylko otworzyłam pudełeczko, to zaniemówiłam - pierwszy raz miałam w rękach coś tak pięknego i misternie zrobionego, na dodatek w technice, do której niezmiennie się ślinię... Dziękuję Ci serdecznie moja Mikołajko, początkowo kompletnie nie wiedziałam kim jesteś, ale teraz już chyba wiem ![]() Wisior jest absolutnie przecudowny, a zakładka coś mam wrażenie, że też ręcznie zrobiona ![]() Jak pokazałam swój prezent mężowi i objaśniłam, że te druciki to wszystko ręcznie owijane i te zawijaski też i w ogóle... to popatrzył, obejrzał z każdej strony i stwierdził, że to samobójstwo tak siedzieć i owijać ![]() DZIĘKUJĘ PIĘKNIE!!! A oto obrazek-klucz i zdjęcia mojego cuda.
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
|
Piekne prezenty!
Moje zabawy z koluszkami. Zapraszam ![]() Edytowane przez dwaslonca Czas edycji: 2011-12-19 o 10:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

jestem również

Biżuteria jest oryginalna i prześliczna, nigdy nie nosiłam rzeczy w tym stylu ale odkąd dostałam paczuszkę zakochałam się