Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 11:25   #3991
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
szkoda że nie można ale spokojnie będę patrzeć dalej na rozwój sytuacji padłabym trupem jak się okaże że np kupił mieszkanie
He he.. oj cieszyłabyś się przecież jakby to zrobił Obserwuj go obserwuj
Stary 2011-12-19, 11:27   #3992
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o podróż poślubną - to uważajcie na Egipt. Byłam dwa razy, za każdym razem w innych hotelu niż zapłaciliśmy Raz z rodzicami, ok8 lat temu przydzielili nam wypaśny 5 gwiazdkowy, z TŻtem byliśmy 3 lata temu i dostaliśmy inny, też 4 gwiazdkowy, ale te 4 gwiazdki to on chyba 20 lat temu dostał Podobno w Egipcie taka zamiana hoteli to bardzo częsta praktyka, dowiadujecie się o tym dopiero po przylocie

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

stara się chłopak, to dobrze

[/COLOR]Moim klientom ani razu nie zmienili hotelu..a pracuje w tym zawodzie 6 dłuuuugich last...dodam, że mam 26

Bo z polskich biur robia takie przekrety, ale nie bardzo moge wymieniac i opisywac bo pewnie zaraz bym upomnienie dostała

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-12-19 o 11:29
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 11:29   #3993
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
[/COLOR]Moim klientom ani razu nie zmienili hotelu..a pracuje w tym zawodzie 6 dłuuuugich last...dodam, że mam 26

Bo z polskich biur robia takie przekrety, ale nie bardzo moge wymieniac i opisywac bo pewnie zaraz bym upomnienie dostała:hahaha
To ja tylko taka pechowa, 2 na 2 wyjazdy do Egiptu się tak skończyły
Stary 2011-12-19, 11:50   #3994
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
szkoda że nie można ale spokojnie będę patrzeć dalej na rozwój sytuacji padłabym trupem jak się okaże że np kupił mieszkanie

Cytat:
Jeżeli chodzi o podróż poślubną - to uważajcie na Egipt. Byłam dwa razy, za każdym razem w innych hotelu niż zapłaciliśmy Raz z rodzicami, ok8 lat temu przydzielili nam wypaśny 5 gwiazdkowy, z TŻtem byliśmy 3 lata temu i dostaliśmy inny, też 4 gwiazdkowy, ale te 4 gwiazdki to on chyba 20 lat temu dostał Podobno w Egipcie taka zamiana hoteli to bardzo częsta praktyka, dowiadujecie się o tym dopiero po przylocie
też się z tym spotkałam, moja kuzynka tak miała, ale im zmienili hotel na o wiele bardziej wypasiony niż sami wybrali, więc raczej nie narzekali
Ja co do wycieczek z biurami podróży nie mogę się za bardzo wypowiadać, bo tylko raz byłam - w Turcji - Alanya (polecam mimo ze hotel mieliśmy taki, co na forach był zjeżdżany przez turystów z góry na dół, a nam się podobało widocznie albo ludzie są marudni albo my niezbyt wymagający ) no i teraz jak dobrze pójdzie to pojedziemy na tę Majorkę w podróż poślubną.
Poza tym wszystkie inne wyjazdy zagraniczne (Włochy, Chorwacja, Bułgaria) sama organizowałam od początku do końca i bardzo to sobie chwaliłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:01   #3995
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

też się z tym spotkałam, moja kuzynka tak miała, ale im zmienili hotel na o wiele bardziej wypasiony niż sami wybrali, więc raczej nie narzekali
Ja co do wycieczek z biurami podróży nie mogę się za bardzo wypowiadać, bo tylko raz byłam - w Turcji - Alanya (polecam mimo ze hotel mieliśmy taki, co na forach był zjeżdżany przez turystów z góry na dół, a nam się podobało widocznie albo ludzie są marudni albo my niezbyt wymagający ) no i teraz jak dobrze pójdzie to pojedziemy na tę Majorkę w podróż poślubną.
Poza tym wszystkie inne wyjazdy zagraniczne (Włochy, Chorwacja, Bułgaria) sama organizowałam od początku do końca i bardzo to sobie chwaliłam
A noclegi rezerwowalaś za pośrednictwem jakiejś strony, czy bezpośrednio w jakichś pensjonatach?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:12   #3996
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A noclegi rezerwowalaś za pośrednictwem jakiejś strony, czy bezpośrednio w jakichś pensjonatach?
W Chorwacji za pośrednictwem strony, w Bułgarii też znalazłam na jakimś portalu ale później juz bezpośrednio z właścicielem się konatktowałam, a we Włoszech bezpośrednio po necie szukałam stronek z apartamentami teraz już nie pamiętam co to były za strony, ale jakby Ci zależało to mogę poszukać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-12-19, 12:38   #3997
Jamee
Zakorzenienie

Kindzia myślę, że do TŻta zaczyna docierać to co mu powiedziałaś i pewnie go to ruszyło 3mam żeby wszystko było dobrze

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 12:41   #3998
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
W Chorwacji za pośrednictwem strony, w Bułgarii też znalazłam na jakimś portalu ale później juz bezpośrednio z właścicielem się konatktowałam, a we Włoszech bezpośrednio po necie szukałam stronek z apartamentami teraz już nie pamiętam co to były za strony, ale jakby Ci zależało to mogę poszukać
No właśnie szukam czegoś z polecenia, bo w sumie stron wszelakiej maści to jest mnóstwo. A lepiej wiedzieć, gdzie uderzać
Stary 2011-12-19, 12:45   #3999
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie szukam czegoś z polecenia, bo w sumie stron wszelakiej maści to jest mnóstwo. A lepiej wiedzieć, gdzie uderzać
szukaj np. na http://www.booking.com

Synuś
Stary 2011-12-19, 12:47   #4000
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dziękować
Stary 2011-12-19, 12:51   #4001
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi... obchodzicie jakoś szczególnie tego ostatniego "panieńskiego" sylwestra? Bo moja świadkowa i jej siostra organizują imprezę w takim lokalu. One same wszytsko robią. I mają być sałatki itd, i cos na gorąco typu udko albo bigos. I za taką imprezę chcą 100 zł od osoby. Druga sprawa, że prawie nikogo tam nie znamy... A szkoda mi wydać 200 zł i żeby się okazało, że będzie do niczego... No a jeśli nie pójdziemy do nich to prawdopodobnie zostaniemy w domu... Żałuję, że nie mamy takich znajomych, z którymi można by coś przekminić jakiś bal czy coś...
My z racji tego, że mamy swoje mieszkanko w końcu, to organizujemy u siebie sylwestra i będzie nas łącznie 10 osób w naszym ciasnym, ale własnym 33 m M1. Będzie ścisk, ale miejmy nadzieję, że miło Jedzenie każdy organizuje tzn każda para robi sałatkę, na resztę rzeczy się składamy i robimy wspólne zakupy

Od dzisiaj mam urlop do 29 grudnia, umyłam okna i w sumie całe mieszkanie jest już na tip top wysprzątane teraz powolutku będę pichciła jedzonko na święta, ale nie za dużo, bo większość czasu to spędzimy u rodziny i pewnie nam coś powciskają.
Wczoraj spakowałam prezenty, zaraz się wam pochwalę. 3 godziny je pakowałam. Wczoraj też tak świątecznie chwilę było, bo z rana poprószył śnieg, ale szybko się stopił

Ja byłam w Egipcie i wyjazd był całkowicie udany, widocznie dobrze trafiliśmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg prezenty.jpg (64,5 KB, 51 załadowań)

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:04   #4002
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Dziś wróżba dla lipcoweczek. Jak tam u was pogoda? U mnie piękne słońce ani jednej chmurki na niebie. Tylko trochę wieje

A my dziś z TŻ mamy 5,5 roku razem
A skąd to wiadomo, że dziś dla lipcóweczek?? Bo jeśli taka będzie pogoda w lipcu to umrę ze szczęścia dobrze pamiętam jaka były pogoda w tym roku w lipcu
Stary 2011-12-19, 13:09   #4003
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
A skąd to wiadomo, że dziś dla lipcóweczek?? Bo jeśli taka będzie pogoda w lipcu to umrę ze szczęścia dobrze pamiętam jaka były pogoda w tym roku w lipcu
Tak jak już kiedyś dziewczynki pisały że jest taka wróżba która oczywiscie należy traktować z dystansem że pogoda w ostatnich 12dniach przed wiglia oznacza jaką pogoda będzie w poszczególne miesiące,dziś wypada na lipiec
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:10   #4004
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Dziś wróżba dla lipcoweczek. Jak tam u was pogoda? U mnie piękne słońce ani jednej chmurki na niebie. Tylko trochę wieje

A my dziś z TŻ mamy 5,5 roku razem
u mnie swieci slonko
gratuluje pieknego stazu

Wracajac do wakacji to ja juz chyba korzystalam z mozliwie kazdej opcji - odpoczynek, odpoczynek + zwiedzanie, wycieczka objazdowa, samodzielne organizowanie i na podroz poslubna polecalabym chyba ta pierwsza opcje, dodatkowo wykupilabym jakas wycieczke jednodniowa juz na miejscu. Odpoczynek + zwiedzanie jest dosyc rygorystyczne, bo jest dokladnie okreslone kiedy konkretnie odbywa sie zwiedzanie i trzeba sie do tego dostosowac. Wycieczka objazdowa z biura podrozy wydaje mi sie ze w ogole na podroz poslubna sie nie nadaje, bo co tu duzo mowic - jest to dosyc meczace i mimo iz przyjemne to wydaje mi sie ze podczas podrozy poslubnej swiety spokoj i odpoczynek sa jednak najwazniejsze

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:12   #4005
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
My z racji tego, że mamy swoje mieszkanko w końcu, to organizujemy u siebie sylwestra i będzie nas łącznie 10 osób w naszym ciasnym, ale własnym 33 m M1. Będzie ścisk, ale miejmy nadzieję, że miło Jedzenie każdy organizuje tzn każda para robi sałatkę, na resztę rzeczy się składamy i robimy wspólne zakupy

Od dzisiaj mam urlop do 29 grudnia, umyłam okna i w sumie całe mieszkanie jest już na tip top wysprzątane teraz powolutku będę pichciła jedzonko na święta, ale nie za dużo, bo większość czasu to spędzimy u rodziny i pewnie nam coś powciskają.
Wczoraj spakowałam prezenty, zaraz się wam pochwalę. 3 godziny je pakowałam. Wczoraj też tak świątecznie chwilę było, bo z rana poprószył śnieg, ale szybko się stopił

Ja byłam w Egipcie i wyjazd był całkowicie udany, widocznie dobrze trafiliśmy
Ślicznie zapakowane prezenty nie lubię dostawać prezentów w torebkach uwielbiam rozrywać papier

Stary 2011-12-19, 13:12   #4006
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
to wieczorkiem przejrzę moją skrzynkę pocztowa, pewnie się tam jeszcze jakieś namiary uchowały a jaki kraj Cię interesuje? któryś z tych w których ja byłam np?
Cytat:
o na Bookingu też czasem rezerwuję ale to jak np potrzebuję jakiejś nocki w hotelu (np w tym roku potrzebowaliśmy jednego noclegu w Genui to tam zarezerwowaliśmy) bo tam raczej hotele mają, kwater prywatnych mniej
Z takich portali polecam też http://www.venere.com/ (tylko nie mają polskiej wersji) Korzystałam ja i moja rodzina i było wszystko ok zawsze.
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

super zpakowane prezenty ja też się muszę zabrać za pakowania, ale na razie to nawet papieru jeszcze nie kupiłam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2011-12-19, 13:16   #4007
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

super zpakowane prezenty ja też się muszę zabrać za pakowania, ale na razie to nawet papieru jeszcze nie kupiłam
Też bym musiała dzisiaj zabrać się za pakowanie bo wyjeżdżam na dwa dni na uczelnię, przyjadę w czwartek i już w sumie nie będzie czasu a poza tym wszyscy mi się będą po domu plątać i jak w takich warunkach pakować a dzisiaj jestem względnie sama w domu ale papieru brak

Stary 2011-12-19, 13:18   #4008
E87
Wtajemniczenie

Czesc dziewczeta
Weekend mnie pochlonal... rpacowalam i sprzatalam, na koniec dnia maly wypoczynek - spotkanko w pubie ze znajomymi Dzis male problemy ze wstawaniem, ale dalam rade Jeszcze 4 dni i Swieta i szykowanko w kuchni uwielbiam to
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:21   #4009
Chatka
Wtajemniczenie

Witajcie!

Nie było mnie przez weekend, wczoraj nawet na chwilę nie włączyłam kompa (!), a siedziałam w domu, co mi się daaawno nie zdarzyło... Ogólnie wczorajszy dzień zaliczam do grupy megakijowych i cieszę się niezmiernie, że się skończył. Pół nocy nie spałam i jestem trochę nieprzytomna, ale daję radę.

Weekend spędziliśmy (oprócz wczoraj) bardzo przyjemnie, byliśmy w piątek na wigilii fundacji Nautilus (mój TŻ jest jednym z jej członków), a w sobotę na urodzinach mojej Przyjaciółki i było bardzo przyjemnie.

Wczoraj zaś najpierw pokłóciłam się z TŻtem, potem ledwo się pogodziliśmy przyszła moja Mama, z którą też się pożarłam, a w nocy dostałam telefon od Chłopaka jednej z moich Przyjaciółek, że się pokłócili i wyszła w noc bez telefonu i On nie może jej znaleźć (a była po %) Także tyle się jeszcze nadenerwowałam, na szczęście się znalazła u kolegi. Ale naprawdę, dzień okropny.

Gratuluję wszystkim DDŚ, zakupionego alkoholu, stażów związku i wszelkich sukcesów mniejszych i większych

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
i znowu powracam jak córka marnotrawna

u mnei mała zmiana planów, rodzinka przekonala mnie do nierobienia imprezy plenerowej, chyba maja racje bo pogoda w polsce jest nieprzewudywalna

bedziemy prawdopodobnie robic małe wesele w tej restauracji www.mazeltov.pl
Hej Impreza plenerowa to super sprawa, tylko właśnie niestety ryzykowna w naszych warunkach. Sala wygląda bardzo przyjemnie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A propos biżuterii to podjęłam wczoraj kontrowersyjną decyzję... Mam nadzieję, że mnie nie zbesztacie Otóż nie jestem zadowolona z wyglądu swojego pierścionka zaręczynowego - u góry ma takie zawijaski z białego złota, cały czas mi jakoś tak nie wiem, śniedzieją (?) a w jednym zakamarku mam wrażenie że jakaś powłoka odchodzi... W dodatku zawsze przeszkadzało mi to, że jak się obracał (a robi to ciągle :p) to pod spodem jest taki strasznie cieniuteńki... Robiłam podchody, żeby upewnić się, że TŻowi nie będzie przykro - skąd bidulek miał wiedzieć żeby zwracać uwagę na takie rzeczy... No i stanęło na tym, że przy wyrabianiu obrączek poprosimy aby koleś wstawił brylancik z pierścionka do mojej obrączki (bo i tak chciałam, a w ten sposób będę mieć większy niż planowałam ) a złoto z pierścionka wziął w rozliczeniu razem jeszcze z paroma złotymi drobiazgami jakie w domu mamy I w ten sposób duch pierścionka zaręczynowego będzie mi dalej towarzyszył, ale w obrączce... W międzyczasie kupimy inny pierścionek "zastępczy", ale z cyrkonią/cyrkoniami i posadzę go na palcu środkowym bo tam mniej mi się pierścionki kulają Ale nakręciłam, co :p?

A i ze ślubnych rzeczy to podjęłam jeszcze jedną, trudną decyzję... tym razem dotyczącą sukni
Poszukuję mniejszych push-up'ów i dorabiam ramiączka, żeby czuć się komfortowo i bezpiecznie Dekolcik owszem, pozostanie sexy i apetyczny, ale nie aż tak jak był za to ramiączka planuję na tyle delikatne (cieniutkie makaroniki obciągnięte tiulem?) żeby nie odwracały uwagi od zdobień na gorsecie Na to sądzę, że wszystkie przyklaśniecie biorąc pod uwagę Waszą reakcję na moje ostatnie fotki w kiecy
hej Piekna No ciekawą rzecz robisz z tym pierścionkiem i obrączką, jeśli Twojemu to nie przeszkadza, to uważam, że pomysł jest dobry
Ramiączka do sukni to świetny pomysł, powinno się je mieć przynajmniej na wszelki wypadek, gdyby.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Chatko: Ja wierzę,że dostaniesz tę pracę, na pewno. Trzymam kciuki!
Dzięki za wiarę Jeszcze się nie odezwali, więc nie sądzę, żeby do mnie zadzwonili, ale miło, że we mnie wierzysz

Cytat:
W normalnych okolicznościach bym się z Tobą na pewno zgodziła Ale ta PMka jest strasznie fałszywa, więc wolałam sobie darować- nie chciałabym wysłuchiwać jak to wszystko robimy po nich
Cieszę się, że go nie wzięliśmy także z innego powodu - cały czas reżyserował ich wesele, nawet w kościele kiedy mają kleknąć i się pomodlić
Aaa, to inna sytuacja, rzeczywiście. Lepiej się nie narażać na nieprzyjemności.
Reżyserowanie przez kamerzystę musi wyglądać strasznie zabawnie Ale naprawdę, nie wiem, dlaczego ludzie sobie na to pozwalają.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
czesc, oto moja suknia slubna
Suknia bardzo oryginalna, jeszcze takiej nie widziałam Wyglądasz pięknie, gratulacje

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Nie myślałam że kiedyś będę pisała relację z salonów no ALE mus to mus :P

1. Pierwszym salonem w którym byłam, to Madonna w Krk. Wogóle miałam stresa bo to pierwsza przymiarka i nie wiedziałam co mnie czeka
Ale na szczęście trafiłam na przesympatyczną Panią która pozwoliła mi przejrzeć katalogi opowiedzieć czego szukam i takie tam.
Jako że sama nie wiedziałam w czym mi dobrze, na pierwszy rzut poszła sukienka z nowej kolekcji (wole nie myśleć ile kosztowała) która wisiała na manekinie z cudnie mieniącą się broszką chyba albo wyszywanymi kryształkami.
Muszę przyznać że ładnie wyglądałam (zdjęć nie mogłam robić)
Kolejną sukienkę wybrała mi Ona mówiąc że widzi mnie w czymś zwiewnym- i ja sama stawiałam na taką sukienkę.
Tak też dostałam sukienkę z pióreczkami. na wieszaku wogóle mi się nie podobała, ale w sumie miała coś w sobie.
3,4 sukienka to w stylu tej co ma kocuuur i One najbardziej mi spasowały. Mierzyłam dwie bardzo podobne różniące się jedynie materiałem. Pierwsza byłą cudowna w dotyku, wogole nie czułam jej na sobie. Przepiękna, a druga bardzo podobna ale materiał już był gorszy. Tak wiec stawiam na razie na przedostatnią w stylu co ma kocuuur jeśli chodzi o salon MADONNA

2. Później byłam w kilku zobaczyć tylko sukienki ale jakoś nic nie przykuło mojej uwagi.. Nawet pod Koniec wchodziłam już z TŻtem bo biedak marznął pod salonami
Ale oczywiście nie widział jak wyglądam. Byłam też w innym salonie Nayadine ale tam jedynie skorzystałam bo była miła obsługa i mierzyłam sukienkę obcisłą koronkową, szeroką "A" i falbanki po skosie.. W żadnej z nich nie wyglądałam dobrze ale wolałam zmierzyć i wiedzieć czego unikac. Szkoda bo tam tylko pozwolono zrobic mi zdjecia ale beznadziejnie wyglądam wiec nie wiem czy jest sens wstawiania ich na forum.

W sumie odwiedziliśmy chyba z 6 salonów i na koniec zobaczyliśmy w kamienicy że na pietrze świeci się światełko i są manekiny z sukienkami. Tak wiec postanowiłyśmy że to będzie ostatni salon na dzisiaj.
Na wejściu spodobały mi się 2 sukienki. Jedna empire i druga podróbka very wang którą chciałam przymierzyć żeby wiedzieć jak w niej wyglądam. Empire miała boskie kryształki, a "vera wang".. kurcze całkiem inny styl. Niesamowicie bajkowy! I wogóle jak babki stwierdziły nie zginę na własnym weselu bo jestem chudzina i że super wyglądam...
Siostrom też się spodobały i ciężko się zdecydować bo to dwa odmienne style..
Zdjec nie mogłam zrobić. STrasznie pilnowały i nawet nie pozwoliły.

Tak wiec 1,2,3,4 to z Madonny
5,6 to w tym ostatnim salonie.
No i widzisz, źle nie było Przymierzyłaś śliczne sukienki, szkoda, że nie możemy Cię w nich zobaczyć. Najbardziej mi się podoba oczywiście ta ostatnia (tak marylko, bardzo chętnie bym taką przymierzyła ), aczkolwiek te wszystkie zwiewne też wyglądają fajnie Ty jesteś śliczną i chyba dość drobną dziewczyną, więc Tobie w każdej będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Kochane PMki. Muszę Was opuścić na jakieś 3 miesiące z przyczyn osobistych Za jakiś czas znowu powrócę na forum, więc nie bójcie się, że opuszczam Was na stałe. Będę starała się co jakiś czas podczytywać wątek. Z kalendarza mnie też nie wykreślajcie Będzie mi brakowało Was przez ten czas, no ale wyszło jak wyszło Mam nadzieję, że szybko zleci.
Życzę więc Wam owocnego planowania ślubów, Wesołych, rodzinnych, pełnych miłości nadchodzących świąt; hucznej zabawy sylwestrowej, aby godnie przywitać nasz 2012 rok i do zobaczenia za kilka tygodni
Kochana, załatwiaj, co masz załatwiać i wracaj do nas, kiedy możesz, będziemy tu czekać Wesołych Świąt i szczęścia w Nowym Roku

Kindziu, no proszę, jak się postarał ładnie. Ja coś czuję, że ten ślub to jednak będzie przecież tak naprawdę kochasz Go i chcesz z Nim spędzić życie, po prostu musi się chłopak ogarnąć. Jak widać właśnie zaczyna.
Powiedz Mu, że w zaproszeniu jest błąd :
„…Są dwa serca, ich ciągłe, nieustanne bicie
zdajE się w dwóch jestestwach jedno tworzy życie.
Łańcuch który nas wiąże, los nie skruszy zmianą,
Będą bić zawsze razem, albo bić przestaną…”

Madziuniusiu, no włoski ładnie wyglądają Jeszcze trochę jaśniej będzie i już lodzio miodzio jak dla mnie

madziu, fajnie, że sytuacja z Sylwestrem się rozwiązała. My póki co mamy już 2 propozycje i sama nie wiem... chętnie bym gdzieś potańczyła i się powygłupiała, teraz tylko kwestia, z którym towarzystwem

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-12-19 o 13:23
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:36   #4010
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witajcie!
Wczoraj zaś najpierw pokłóciłam się z TŻtem, potem ledwo się pogodziliśmy przyszła moja Mama, z którą też się pożarłam, a w nocy dostałam telefon od Chłopaka jednej z moich Przyjaciółek, że się pokłócili i wyszła w noc bez telefonu i On nie może jej znaleźć (a była po %) Także tyle się jeszcze nadenerwowałam, na szczęście się znalazła u kolegi. Ale naprawdę, dzień okropny.
Ty sie pokłóciłaś z Tż? Nie wierzę
Stary 2011-12-19, 13:42   #4011
(kicia)
Zakorzenienie

Chatko jak się pokłóciłaś z TŻ to na prawdę musiał być fatalny dzień przeciez wy się nie kłócicie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 13:48   #4012
kooocur
Zakorzenienie

Dziewczyny ja organizuje coś takiego. Myślę, że dla tych co lubia poleżeć i pozwiedzać idealne rozwiązanie..

http://www.cruisepool.com/affprog/in...9&shipType=MSC Kreuzfahrten&kat2=1&kat4= 1&kat5=1&kat6=1&UID=3747& esuche=G&size=625

lub ten link:

http://www.cruiseportal.de/modul/Cru...u4s8g6#no_jump

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2011-12-19 o 13:51
Stary 2011-12-19, 13:50   #4013
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ty sie pokłóciłaś z Tż? Nie wierzę
Cytat:
Chatko jak się pokłóciłaś z TŻ to na prawdę musiał być fatalny dzień przeciez wy się nie kłócicie
Hehe, wiedziałam, że się zdziwicie No nawet my się czasem na siebie obrażamy, ale tym razem ewidentnie winię mój PMS i głupotę Tżta Powiedział coś, co normalnie pewnie bym zbyła klapsem w tyłek i strzeleniem focha, ale że był pms, to mnie to dotknęło do żywego, zraniło i się poryczałam TŻ poszedł do sklepu po lekarstwa, bo się mi skończyły, a ja w tym czasie z nerwów całe mieszkanie odkurzyłam i umyłam podłogę w kuchni Także na coś się to wszystko przydało Jak wrócił ze sklepu to mnie przeprosił za głupotę, ja Jego za pmsa i już było ok
no, ale potem przyszła Mama... normalnie wczoraj żniwo jak ta lala.

Stary 2011-12-19, 13:54   #4014
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Ewusia dzięki za sugestie

Laski kopnijcie mnie. Kupa robotyw pracy, a ja się zebrać nie mogę.
Stary 2011-12-19, 13:56   #4015
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, to inna sytuacja, rzeczywiście. Lepiej się nie narażać na nieprzyjemności.
Reżyserowanie przez kamerzystę musi wyglądać strasznie zabawnie Ale naprawdę, nie wiem, dlaczego ludzie sobie na to pozwalają.
Oj wyglądało zabawnie z kościoła wychodzili 3 razy bo mu za każdym razem nie pasowało, mówił im kiedy i w jaki sposób mają zjeść tort, jak siedzieć podczas oczepin, itp itf, a co najlepszego - robił takie malutkie, ale bardzo szybkie kroczki - wyglądał przy tym jak gejsza, my z TŻtem pękaliśmy ze śmiechu
Stary 2011-12-19, 14:16   #4016
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej Laski!!!
Ja nie wiem kiedy mi ten weekend uciekł. Sobota minęła najpierw oficjalnie, na proszonym obiedzie, a po kawie to już towarzystwo naszej wiejskiej organizacji się rozluźniło i było ciekawie
A wczoraj pojechałam z TŻtem na ostatnie zakupy prezentowe. I tym sposobem mam już wszystko!!!!!

melod_y piękne suknie przymierzyłaś Oczywiście najbardziej podobają mi się te zwiewne, ale pozostałe też ładne.

Kindziulindzia no to się TŻ wziął za siebie

Cały dzień ściskam kciuki za prawo jazdy, tylko nie wiem, czy Blacky dzisiaj zdaje????

No i za resztę egzaminów (Aleksandreta też chyba coś wspominała) również ściskam mocne

Chatko zaskoczyłaś mnie Twoim postem no ale kto z nas się nie kłóci, lub nie focha na siebie. Takie smutne życie

Lecę do mojej siostrzenicy, bo za niedługo kończy 9miesięcy i już nie daje mi spokoju, cały czas musze się z nią bawic. A jak na chwilę odejdę to jest głośno na cały dom

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-19, 14:19   #4017
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj wyglądało zabawnie z kościoła wychodzili 3 razy bo mu za każdym razem nie pasowało, mówił im kiedy i w jaki sposób mają zjeść tort, jak siedzieć podczas oczepin, itp itf, a co najlepszego - robił takie malutkie, ale bardzo szybkie kroczki - wyglądał przy tym jak gejsza, my z TŻtem pękaliśmy ze śmiechu
Chcialabym to widziec! Chociaz najwieksze przegiecie to dla mnie "rezyserowana noc poslubna" ktora PM-ka wklejala juz do tego link...
Chatka mam nadzieje ze beznadziejny humorek juz minal A czasem "trzeba" sie poklocic... mam znajomych ktorzy sie w ogole nie kloca i niby jest sielankowo a mnie sie jakos w to wierzyc nie chce... bo to tak jakby ktos w ogole emocji nie okazywal
Stary 2011-12-19, 14:33   #4018
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Laski kopnijcie mnie. Kupa robotyw pracy, a ja się zebrać nie mogę.
na rozruch

Cytat:
Łomatko, chyba bym zejszła z chichotu Szkoda, że Im przysięgi nie kazał 2 razy powtórzyć, bo może coś Mu umknęło albo zaszumiało w mikrofonie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chatko zaskoczyłaś mnie Twoim postem no ale kto z nas się nie kłóci, lub nie focha na siebie. Takie smutne życie

Lecę do mojej siostrzenicy, bo za niedługo kończy 9miesięcy i już nie daje mi spokoju, cały czas musze się z nią bawic. A jak na chwilę odejdę to jest głośno na cały dom
No czasem widać trzeba Ale w sumie to nawet trudno to nazwać kłótnią, ja się po prostu poczułam zraniona i przestałam się odzywać

A takie małe to potrafią dać do wiwatu Masz praktykę przed własnym

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Chatka mam nadzieje ze beznadziejny humorek juz minal A czasem "trzeba" sie poklocic... mam znajomych ktorzy sie w ogole nie kloca i niby jest sielankowo a mnie sie jakos w to wierzyc nie chce... bo to tak jakby ktos w ogole emocji nie okazywal
Tak, dziś już jest w miarę. Co prawda mam jeszcze niechęć do świata, ale to dlatego, że @ jeszcze nie nadszedł
heh, no my się w zasadzie też nie kłócimy... czasem po prostu któreś pieprznie coś głupiego i w ten sposób drugie czuje się skrzywdzone. Taka kłótnia kłótnia to nam się chyba ze 3 razy na cały związek zdarzyła - a i tak zaraz się godziliśmy. My sobie ciągle okazujemy uczucia i emocje i bardzo dużo rozmawiamy i może właśnie dlatego mało jest konfliktów, bo swoje sprawy rozwiązujemy na bieżąco i nic w sobie nie dusimy. Poza tym jesteśmy ewidentnie dobrani pod względem charakterów, więc naprawdę trudno o większy konflikt, bo mamy bardzo podobne podejście do wszystkiego. Może Ci Twoi znajomi też tak mają.

Stary 2011-12-19, 14:51   #4019
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak, dziś już jest w miarę. Co prawda mam jeszcze niechęć do świata, ale to dlatego, że @ jeszcze nie nadszedł
heh, no my się w zasadzie też nie kłócimy... czasem po prostu któreś pieprznie coś głupiego i w ten sposób drugie czuje się skrzywdzone. Taka kłótnia kłótnia to nam się chyba ze 3 razy na cały związek zdarzyła - a i tak zaraz się godziliśmy. My sobie ciągle okazujemy uczucia i emocje i bardzo dużo rozmawiamy i może właśnie dlatego mało jest konfliktów, bo swoje sprawy rozwiązujemy na bieżąco i nic w sobie nie dusimy. Poza tym jesteśmy ewidentnie dobrani pod względem charakterów, więc naprawdę trudno o większy konflikt, bo mamy bardzo podobne podejście do wszystkiego. Może Ci Twoi znajomi też tak mają.
No to ja mam z Tż podobnie albo o jakas ☠☠☠☠☠☠☠e sie klocimy a tak na powaznie to moze z 2 klotnie byly... ale moj znajomi W OGOLE sie nie kloca, nie sprzeczaja... ani razu tak twierdza

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ok mykam w poszukiwaniu prezentow - mam nadzieje ze to juz ostatni wypad
Stary 2011-12-19, 15:03   #4020
kasia_kuku
Zakorzenienie

Witam się popołudniowo i w końcu popracowo ( post spłodzony, idę gotwać obiad)

Chatko: Oj tam, Oj tam, trochę popsztykania nikomu nie zaszkodziło Ja tam wiem, że Wy zgodni i takie tam się nie liczy I na pewno znajdziesz pracę, jak nie tą to inną, o!

Też się właśnie zdziwiłam, gdzie ten weekend. Za tydzień to już po świętach będzie

Chyba sobie kupie śnieg w sprayu...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości