|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Witam
![]() Byłam z Tż oglądać mieszkanie o którym wam mówiłam. Niestety musimy czekać do jutra na odpowiedź właściciela gdyż chcemy je wynająć na krótki okres a on woli na dłużej i za nami przyszła inna para :/ Jedno mnie pocieszy, że sprawiliśmy bardzo dobre wrażenie na nim Jeszcze przed tym byliśmy w YES przymierzyliśmy obrączki które wybraliśmy przez stronę i wcale nam się nie podobały ![]() A i na menu i zawieszki kupiłam papier wizytowy w kratkę To na tle jestem strasznie zmęczona nadrobię was jutro na wykładzie :p Pozdrawiam ciepło ![]() P.S. Najbardziej do gustu przypadły nam te obrączki: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...Z-R04-OBR-901D Mi szczególnie te: http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-Z-R04-OBR-911 |
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te są sliczne też o nich myśleliśmy
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-19 o 21:19 |
|
|
|
|
#4083 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a Wy też planujecie winietki, zawieszki na alkohol i menu dla gości?? Nigdy nie spotkałam sie z menu na weselu (tak na stołach dla gości)
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4085 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehhh...myslalam ze bedzie lepiej lezal, tak go wszedzie zachwalali, ale chyba jak sie ma conajmniej rozmiar D, bo przy moim B mialam mniejszy niz bez niego...tzn generalnie myslam ze jest z Push Upem, ale niestety nie ( szkodza, bo za☠☠☠iscie mi sie spodobal, a na zywo wyglada jeszcze peikniej ![]() Tutaj linkacz: http://www.figleaves.com/uk/product....id=WA-9323-ULT Znalazlam dzis jeszcze takie dwa: http://www.perfectlybasics.nl/maiden...177121105.aspx http://www.lasenza.co.uk/bras/push_u...&img=SS111_203 Ale poki co nie znalzlam sklepu gdzie by je mieli a przez interenet kupowac stanik to mi sie jakos nie usmiecha... Cytat:
Problem z czapki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Taki rejsik to mi sie zawsze po Karaibach marzyl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Mówią że, kiedy rodzi się człowiek...z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części...Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy...połowy samego siebie..." Cytat:
Lepiej poweidz jaki stroj kupilas i gdzie, bo ja teraz rozpaczliwie poszukuje, i jak na zlosc nic nie ma...albo jakis rozmiarowki XXL A marzy sie czerwony w groszki ![]() taki: http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx...7&img=SS611_49 Jak nigdzie nie znjade to kupie z tej strony, ale wolalabym przymierzyc przed zakupem
|
||||||||
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie uwierzycie ale widziałam dzisiaj śnieg
stałam na przystanku czekałam na busa i jechał samochód z taką czapą śniegu na dachu że szok
|
#4087 | |
|
Wtajemniczenie
|
dłuższa przyjemność z tłuczenia
Cytat:
|
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko: Super te staniki! Szkoda, że nie okazał się wygodny ;/
La senzy nie możesz znaleźć stacjonarnej? ![]() ŚNIEG! ![]() http://27.media.tumblr.com/tumblr_lw...r8r3o1_500.gif
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-19 o 21:42 |
|
|
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
winietki, zawieszki na alkohol i menu Bylam na dwoch weselach gdzie bylo menu i bylo to bardzo fajne bo mozna bylo sprawdzic jakie danie bedzie nastepne i samodzielnie rozplanowac sobie jedzenie - ja np. jestem straszny niejadek bo mi wiele rzeczy nie smakuje wiec wiedzialam czy mam zjesc czegos wiecej czy mniej zeby pozniej nie byc glodna lub tez nie pekac w szwach
|
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do winietek to inny temat, dla mnie wesele moze byc bez nich i u mnie tak bedzie
|
|
|
#4092 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U brata ciotecznego na weselu było menu i fajnie to wyglądało ale u nas tego nie będzie. |
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tak łatwo. Komitet kolejkowy nie pozwoli byś zagarnęła ten cudowny towar deficytowy - śnieżyczek - tylko dla siebie
|
|
|
|
#4095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4096 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4097 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz jakies namiary???Cytat:
|
||
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( ale dopiero po nowym roku, wiec jak Ci zależy szybko to zapytaj innych dziewczyn z Wawy, czy nie będą w okolicy )
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
![]() Dopieroskonczylam piec i dekorowac pierniczki swiateczne ![]() Ale ich wyszlo! z podwójnej porcji robilam. Chyba z 6 blach wyszlo ![]() Jutro jak wystygnie lukier to zrobie fotki i Wam pokaże je
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jak bedziesz to zerknij Na razie nie ma pospiechu. A ja jeszcze sie tutaj rozejrze, moze cos znajde A tutaj podrzucam wam stronke z ciekawa bizuteria, perly i krysztalki Swarovskiego... http://www.marart.pl/galeriaslubna/kategoria/1 |
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja juz prawie spakowana:P torba zaraz peknie i mam problem z zamknieciem
jak zwykle wkoncu jedziemy tylko na 2 tygodnie hehe TZ marudzi dlaczego tyle tego biore hihi ![]() Cytat:
takbym pewnie tez narzekala![]() Dzisiaj dostalismy propozycje pojscia na sylwka na bal z siostrą TZ i jej męzem, ale nam sie to nie usmiecha:P zero znajomych.. wolimy domowke ![]() Cytat:
jak znajde to wstawie Wam jedno bardzo ciekawe zdjecie
|
||
|
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
Widzę przygotowania do świąt ruszyły pełną parą, bo się spodziewałam nowego wątku dziś, bo od czwartku byłam poza światem....
![]() ech, na nic czasu..... buziaki Kobiety!
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomóżcie mi. Jak połączyć wierszyk o totolotku z wierszykiem o pieniążkach?
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat tak się składa, że Jamee bardziej widzi mi się w tym pierwszym Cytat:
![]() No i za alkohol!Cytat:
Byłam z moimi siostrami w kinie na Listach do M. Szkoda, że TŻta obok mnie nie było... Ale z siostrami bawiłyśmy się świetnie!!!!
|
|
#4106 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no, ja się tam nie zamierzam przejmować, czy zginę, czy nie, grunt, żebym się w niej czuła dobrze i swobodnie. I cholera coraz bardziej mi się ta kiecka podoba, muszę ją przymierzyć!Cytat:
Cytat:
![]() Dajesz Go! Niech płacze i zgrzyta siekaczami! ![]() Cytat:
![]() uuu, to jak ja wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze nie wiem, jak będzie wyglądać, pewnie zaszalejemy, jak się nam kreatywność włączy wraz z adrenaliną, że mało czasu zostało ![]() Lecę spać Dziewczątka, dobrej nocki
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-19 o 23:43 |
||||||
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka- ta sukienka na prawde jest bajeczna! I sama mam rozkminkę tylko tak jak Ty stawiasz na falbanki, ja stawiam na zwiewną empire
Ciekawe czy u Ciebie w okolicy jest ten salon.. Bardzo podobną tylko z innym gorsetem sukienkę mają w salonie NABLA a tamtą 6. mierzylam w http://www.elizabethpassion.com/kole...n-2012/e-2340t dobranoc
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-12-19 o 23:54 |
|
|
|
#4108 | ||
|
Zadomowienie
|
Dobry środek nocy
![]() Miałam jakieś mega zawieszenie (które nadal trwa) i sobie Was włączyłam parę razy i nie mogłam się skupić i nie odpisywałam... Cytat:
Właśnie sobie ten brakujący dorobiłam żelem na formie - niedoszła stylistka plus dawno nieużywane produkty i teraz maluję je na różowo z pękającym lakierem na serdecznym i kciuku ![]() melod_y: ta suknia jest przepiękna Ja myślę tak samo - kindziu trzymam kciuki za Ciebie Cytat:
Ta rada była bezcenna Margida: to ja na koniec kolejki staję i chcę śniegu!! Nawet może być tylko jedna, malutka kulka śniegowa!! ![]() arletka: bardzo oryginalna suknia Marylka: jak ktoś wymiotuje na moich oczach to robię to samo - współczuję! Lipiec dla PMek z południa Polski zapowiada się niezwykle ciepły i słoneczny - oby ta wróżba działała ![]() Podróż poślubna: Majorka u Nas nadal na pierwszym miejscu, ale może Nas nie puścić cena i wtedy coś tańszego - Grecja ?? ![]() Duży off, ale traumatyczne przeżycia z początku weekendu i jego pozytywne zakończenie leżą mi na sercu: W piątek miałam bardzo nieciekawy dzień: mamę jednej z naszych pacjentek wiatr dosłownie zrzucił ze schodów i jako "nieodorobiony" ratownik medyczny ją ratowałam - nawet nie umiała powiedzieć co Ją boli i jak się to wszystko stało, wstrząśnienie mózgu+szok+ cała reszta: nie będę Wam tu opisywać, co jej dokładnie było, ale zabrało Ją pogotowie, a ja przez cały weekend czułam na sobie Jej krew... Wczoraj (poniedziałek) zadzwoniła podziękować za pomoc i jest mi Jej bardzo szkoda, bo nadal była mało logiczna i ma 9 szwów na twarzy. Teraz już przyjemniejsza część weekendu: w sobotę byłam z rodzicami na zakupach świątecznych, a po południu był "baby day": miałam z TŻem jechać do kuzyna i Jego żony- kupili dom, wyremontowali go, do tego mają córeczkę i miesiąc temu się z Nimi umówiłam na kawę. Ale TŻ się rozchorował i pojechałam sama: dzieciątko kochane, malutkie. Później pojechałam do TŻa, żeby Go odwiedzić a że Jego siostra robiła małą imprezkę to sobie posiedzieliśmy z Nimi, mój chory TŻcik wyglądał jak sierotka... A ja niańczyłam dzieciaczka jednej ze znajomych, bo jest ciężki i ją już bolą ręce- mały, cudownych chłopczyk pachnący niemowlakiem A na temat ślubny: wszyscy Ci znajomi, którzy byli w sobotę na domówce to tacy najbliżsi dla Nas, choć to bardziej towarzystwo siostry TŻa, oni znają problemy mojego Ł. i powiedzieli, że widać, jak On bardzo się zmienił na korzyść i że wierzą, że ta zmiana to już na stałe - oby, bo ja też wierzę, że TŻ dla Nas da radę już na zawsze ograniczyć spożywanie alkoholu i że się ułoży i choć ta zmiana to na razie miesiąc czasu to wszystko jest na dobrej drodze Dobranoc
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-12-20 o 01:35 |
||
|
|
|
#4110 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez sie to marzy...
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bylam wczoraj na zakupkach swiatecznych, ale juz taka jestem, ze co chwile jeszcze cos wymyslam i ide jeszcze zrobic jakies zakupki dla rodziny Tż-ta, dla babci i rodzicow Zrobilam im juz stroik - tzn jeszcze mysze go wykonczyc. Dzis mam zamiar przystroic wczoraj upieczone ciasteczka i zrobic choinke z makaronu ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Dziewcyzny pomozcie! Podoba mi sie ten stroj http://www.lasenza.co.uk/level3.aspx...6&img=SS611_68 jak sie stamtad zamawia i jak rozmiary wychodza? Normalnie nosze rozmiar 38 strojow kapielowych, czy to jest standardowa rozmiarowka?
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

( ale dopiero po nowym roku, wiec jak Ci zależy szybko to zapytaj innych dziewczyn z Wawy, czy nie będą w okolicy
a no i zamówiliśmy alkohol
za alkohol!
nie no, ja się tam nie zamierzam przejmować, czy zginę, czy nie, grunt, żebym się w niej czuła dobrze i swobodnie. I cholera coraz bardziej mi się ta kiecka podoba, muszę ją przymierzyć!

Ale teraz są za złotówkę, a będą za ponad 2 złote... Moim zdaniem mogą leżeć