Scent Bar XXXVI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-20, 12:05   #2191
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXVI

Macham znad cebuli

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:06   #2192
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Łohoho, u wszystkich pikne chujki
Ja jeszcze nie mam i najchętniej wcale bym nie kupowała ale TŻ nalega. Fogle nie lubię świąt.
bo częstują jedzeniem?
Stary 2011-12-20, 12:14   #2193
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze nie mam i najchętniej wcale bym nie kupowała ale TŻ nalega. Fogle nie lubię świąt.
Święta mogą być, ale na co ta cała otoczka i tony jedzenia co je cza najpierw zrobić, bo samo robić się nie chce?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Choinki macie piękne.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:18   #2194
kamena
ʞɐɯǝuɐ

ziuty znad zimnej kawy po ciachu i szampanie
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
kiedy czasem przelatuję bar, czytając pobieżnie i spoglądając tylko awatary, to mi się barowicze czasem mieszają i tak właśnie trzeci raz się złapałam, że aw Gryksia biorę za Rozterkę, a przed chwilą byłam przekonana, że powyższego napisała Spoora
więcej grzechów nie pamiętam
to normalne, też tak mam, trzeba by wprowadzić zakaz zmiany avków

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A słyszeliście o tej sprawie z UK, gdzie Polak poraził swą dziewczynę paralizatorem, zapakował w karton i zakopał w lesie, a ona wydostała się dzięki pomocy pierścionka zaręczynowego, którym otworzyła swą tekturową trumnę?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Gryx - pierwsze slyszę o tak tfardym kartonie -

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Rozważam choinkę leżącą - profilaktycznie - ze względu na kotę , która jeszcze nigdy choinki nie widziała

Cytat:
Moje owce , ale się nie śmiejcie za głośno
Osieł jest Młodej
jakie śmiejcie, owce 100% owcowate i takie rozmarzone spojrzenie mają

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Gucio ciągle mówił "Kupimy gugi"- myślę sobie, co to jest ten "gugi"? może jak o tym marzy, to faktycznie kupić? Tylko CO?
Aż się wyjaśniło- kiedy Wojtek przełączył "Wielkiego czerwonego psa Clifforda" na "Raport Turbo"- Gucio powiedział "O nie, sisol (telewizor) do dupy, kupimy gugi sisol" i pokiwał głową z przekonaniem

Cytat:
żeneko
był też siemć
i sweterek ząłożony na lewość
oraz słynna mąka - czyli biedronka
mąka a co to żeneko?

Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 12:24   #2195
agnyska81
Zakorzenienie

Poczuliście choć, że Was przeleciałam?

Cytat:
Rozważam choinkę leżącą - profilaktycznie - ze względu na kotę , która jeszcze nigdy choinki nie widziała
Niegłupi pomysł Moja kota w pierwszym swym sezonie choinkowym przewróciła drzewko z milion razy, bo skakała jak na pniak. No i połowa bombek poszła w pył.
Owce

Cytat:
to ze mnie się dzieci będą śmiały abo miały żal że "mama ni umi rysować"

kurcze rodzic z talentem plastycznym to jest coś - do dziś wspominam rysunki mego taty dla mnie na plastykę i inne wczesnoszkolne akcje

lepszy jest tylko ten z talentem matematycznym - reszta to nuuuuuuuuda
Uff, przynajmniej ten talent matematyczny mam

Miałaś owce w domu, tak jak Flo kozę, czy naprawdę?

Cytat:
Gucio ciągle mówił "Kupimy gugi"- myślę sobie, co to jest ten "gugi"? może jak o tym marzy, to faktycznie kupić? Tylko CO?
Aż się wyjaśniło- kiedy Wojtek przełączył "Wielkiego czerwonego psa Clifforda" na "Raport Turbo"- Gucio powiedział "O nie, sisol (telewizor) do dupy, kupimy gugi sisol" i pokiwał głową z przekonaniem

I co, kupisz mu gugi?

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:14   #2196
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
bo częstują jedzeniem?

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Święta mogą być, ale na co ta cała otoczka i tony jedzenia co je cza najpierw zrobić, bo samo robić się nie chce?
A potem narzekanie, że cały dzień przy garach
Zaraz napiszę czemu mnie święta wkurzają ale to w drugim poście bo mi Firefox pada jak za długo myślę co napisać.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Otóż święta wkurzają mnie od czasu zmęścia (piękne słowo) albowiem są trzy Wigilie do obskoczenia (rodzice TŻta są rozwiedzeni, poobrażani na siebie i nie chcą się spotykać, moi z różnych względów wolą siedzieć u siebie) i chociaż są trzy dni świąt to wszyscy mają parcie na ten łzawy wigilijny wieczór, że ach och rodzina razem srututu, nieważne, że widzieliśmy się wczoraj. Myślał by kto.
Dodatkowo zazwyczaj musiałam siedzieć w pracy w Wigilię bo wszyscy "musieli jechać do rodziny gdzieś tam gdzieś tam, mają małe dzieci a ty jesteś stacjonarnie, dzieci nie masz to siedź w robocie".
Tak więc byliśmy z TŻtem ganiani na trzy wigilie naraz, na szczęście moich dało się ustawiać na inne dni świąt albo robiliśmy u nas ale w zeszłym roku była ogromna afera, o której w kolejnym poście :P

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:31   #2197
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ja w swojej fobii w związku z nieświecacymilampkamichoi nkowymi , sprzed lat , trochę w ostatnich latach przesadziłam , mam 6 świecących kompletów 3 x 100 i 3 ź 60 diod, w tym dwa komplety z programatorami do migania ,a
choinke mam najwyżej 150 cm

ja mam jedne jedyne, ale fiefiórka obgryzła wtyczkę

Cytat:
Włosy?
Nowy zapach?
Nowy makijaż?
Ciuch/buty?
Piękne zdjęcie sobie- choćby miało być wybrane ze 100 innych takich sobie?
Wszystko po kolei?

ad1. nowy mąż

ad2. boskie

Cytat:
Nie umiem focic choinek .

Dobranoc i miłego poranka
ładne dzewko

Cytat:
pod moją firmą przy budowie drogi znaleźli w krzakach rozłożonego trupa, ponoć prawie sam szkielet.
Akurat tego dnia system nawalał, to siedzieliśmy w oknie i się gapiliśmy, jak policja przeszukuje teren, prokurator przyjeżdża, wynoszą co znaleźli w czarnym worku itp
pamiętam

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
A to moja chujka
też ładne dzewko

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

nienawidzę świąt

dobry

miałam na zakupy jechać, ale późno wstałam i wogle mi się nie chce

ale muszę, bo żarcie na święta trza produkować

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:41   #2198
Redhaired Witch
Nindżopesz

W zeszłym roku z góry zapowiedzieliśmy z drżącymi sercami (bo stół mały i krzeseł mało), że Wigilia jest u nas, zapraszamy więc wszystkich. Ojciec TŻta na szczęście odmówił integracji z N. Latającym, reszta się zgodziła i luz.
Ze dwa dni przed N.L. nagle przypomniał sobie, że ma dawno niegoszczonych braci, których też wypada zaprosić. W sensie do nas albo przenieść Wigilię do niej. My na to, że u nas odpada, nie mamy tylu krzeseł, moi rodzice natomiast chcieli oblukać nasze nowe mieszkanie (tzn. ojciec bo pracuje w innym mieście i wpada raz na pół roku) więc woleli u nas. Ustaliliśmy, że będą dwie Wigilie - jedna u NL z jej braćmi bez moich rodziców, druga u nas bez braci. I znowu było ok.
A w pierwszy dzień świąt NL zrobił mi wielką awanturę z płaczem, że czuje się pokrzywdzony bo zaprosiłam moich rodziców a jej braci dyskryminuję i życzy sobie na przyszłość żebym albo nie zapraszała nikogo albo zapraszała wszystkich
W sumie mogliśmy zrobić tę Wigilię u niej a potem skoczyć na afterparty do nas ale kto wiedział, że to będzie taki problem

Tak więc nie lubię świąt

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Jak już piszę epopeje to jeszcze napiszę o imprezie w pracy TŻta - tej od strojów galowych.
Stroje mają być wieczorowe ale nie wiadomo co z tego wyjdzie bo rychło w czas oganizatorzy zapowiedzieli, że tylko część pracowników, ta na wyższych stanowiskach, jest zaproszona z os. tow. Ja się łapię W dziale TŻta pracuje ich czworo, z czego dwie osoby nie załapały się na os. tow. więc zbojkotowały imprezę i nie przyjdą. Ostał się TŻ z kolegą i jeszcze się namyślają czy w związku z tym iść czy też olać. Żona tego kolegi ma termin porodu tydzień po imprezie więc jej uczestnictwo ogólnie stoi pod znakiem zapytania.
Dobrze, że nie kupiłam jakiejś powłóczystej kreacji A kieckę włożę na Wigilię

Stary 2011-12-20, 13:42   #2199
Parabelka
Panaroja

Ziuty wony znad zielonej herbatki

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ad2. śliczne
Cytat:
Cytat:
o matulu przenajświętsza - Ty tak rysujesz - ( sorri po dekupażu powinnam nie być we szoku) ale potrafisz anrysowac prawdziwą owcę - wiem bo mieliśmy owce -

rany julek szapo ba

to ze mnie się dzieci będą śmiały abo miały żal że "mama ni umi rysować"

kurcze rodzic z talentem plastycznym to jest coś - do dziś wspominam rysunki mego taty dla mnie na plastykę i inne wczesnoszkolne akcje

klask i: za owce - ale zazdraszczam Twym odbiorcom

Ale nie jestem taka zdolna jak myślisz - ofca narysowana na podstawie ślicznej fotki z sieciuni po czym wycięta i następna odrysowana po konturze - o północy nie byłam pewna powtarzalności odwzorowania
a odbiorcą jasełka w przedszkolu
Cytat:
cudne

ja w swojej fobii w związku z nieświecacymilampkamichoi nkowymi , sprzed lat , trochę w ostatnich latach przesadziłam , mam 6 świecących kompletów 3 x 100 i 3 ź 60 diod, w tym dwa komplety z programatorami do migania ,a
choinke mam najwyżej 150 cm

Cytat:

to ja chyba też muszę gugi , bo u mnie też ciągle prawie TVN Turbo straszy

Cytat:
piękna

Znad kawy

Wy naprawdę chcecie śnieg? ja bym może w wigilię przeżyła jakby 1 cm spadł ale później niech snika i tak już muszeu auto skrobać bo mróz jest biały i trzaskający

Fogóle to kukufiłam się bo miałam sobie dzis spokojnie siedzieć i pracować a tu mi tata dzwoni że muszę mu coś pilnie załatwić. No oczywiście ja przecież nie pracuję i mogę sobie zmieniać plany co chwila

Ja tam chcę śnieg na święta , bo święta bez śniegu to marnota i fogle nie takie

Cytat:
ziuty znad zimnej kawy po ciachu i szampanie

jakie śmiejcie, owce 100% owcowate i takie rozmarzone spojrzenie mają

mąka a co to żeneko?
Fiu fiu

no fłaśnie , o wyjaśnienia uprasza sieu
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Niegłupi pomysł Moja kota w pierwszym swym sezonie choinkowym przewróciła drzewko z milion razy, bo skakała jak na pniak. No i połowa bombek poszła w pył.
Owce

1.Uff, przynajmniej ten talent matematyczny mam
Na wszelki wypadek odkąd mam koty mam bombki z plastiku wyłącznie ale nie mając możliwości ufiksowania choinki coby nie rypła jestem w strachu jak Lalka zareaguje , a że skoczna jest i ciekawska nad podziw - czarno to fidzeu
Ostatecznie można by malutką choineczkę chować na noc do łazienki ale z drugiej strony w dzień też się nie da upilnować - wartownika przy choince nie postawię
Coś czeba będzie wymyślić
2.
3.talent matematyczny to talent nie do przecenienia , ile się nacierpiałam przez jego brak wprawdzie ojciec miał , ale za to nie miał talentu pedagogicznego , więc z matematycznego pożytku nie miałam

Śliczne macie choinki

Wczoraj narobiłam się jak gupi miś - robiłam farsz do pierogów , udusiłam dwa kilo drobniutko posiekanej kapuchy kiszonej , posiekałam drobniutko ponad kilo pieczarek , od czego mało mię szlag jasny nie trafił , potem stałam nad garami i toto mieszałam , i wyszło mi farszu pół garnka , diabelstwo się skurczyło haniebnie i musze jeszcze jakiegoś dziś dorobić , bo za mało będzie

I na dodatek mam katar

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:42   #2200
Maja102
Zakorzenienie

nauczyłam się konturować kości policzkowe
niby łatwe, a wychodziło do kitu. Dopiero dzięki temu prostemu mierzeniu pędzelkiem się okazało, że miziałam się za nisko http://www.snobka.pl/artykul/katosu-...turowanie-6485
machnęłam wyżej matowym bronzerem (Rejcz ) wzdłuż przyłożonego ołówka, roztarłam czystym pędzlem i jest całkiem nieźle
Stary 2011-12-20, 13:45   #2201
gryx82
BAN stały

Znad bułki z konserwą i gorącej kawy

Cytat:
Wy naprawdę chcecie śnieg?
Taaaaak!!!

Cytat:
A to moja chujka
Fajna

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Macham znad cebuli

Cytat:
miałam na zakupy jechać, ale późno wstałam i wogle mi się nie chce

ale muszę, bo żarcie na święta trza produkować
Żarcie na Święęętaaa!

---

Mnie wkurza najbardziej ten przymus sterylnego wysprzątania całej chaty, wuj z tym, że za tydzień jest tak samo, jak i przed (choć, z drugiej strony, gdyby nie Święta, kurzu z pewnych zakamarków mojego pokoju pewnie nigdy bym nie wytarł)

Piekł kto chleb w garnku (ale żeliwnym, nie rzymskim)?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:51   #2202
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem ocb ale tulam
No to, że mi komp wolno śmiga, przez małą ilość ramu

Cytat:
jak kto chciał trupa i patologię to było na weekend do mnie przyjechać wykopali jednego, dosłownie za rogiem od 6 grudnia pod ziemią leżał

Cytat:

Wy macie chujki, pierniki i inne świąteczne cuda

a ja mam

Śnieg!!!!

Cytat:

Mój znajomy, jak był dzieckiem, znalazł w dużym garnku uciętą głowę nad Jeziorkiem Czerniakowskim. Jąkał się tak długo, że już wszyscy myśleli, że mu tak zostanie- ale nie

Cytat:

Osieł jest Młodej
Pięknie rysujesz

Cytat:
bo częstują jedzeniem?

Cytat:

Otóż święta wkurzają mnie od czasu zmęścia (piękne słowo) albowiem są trzy Wigilie do obskoczenia (rodzice TŻta są rozwiedzeni, poobrażani na siebie i nie chcą się spotykać, moi z różnych względów wolą siedzieć u siebie) i chociaż są trzy dni świąt to wszyscy mają parcie na ten łzawy wigilijny wieczór, że ach och rodzina razem srututu, nieważne, że widzieliśmy się wczoraj. Myślał by kto.
Dodatkowo zazwyczaj musiałam siedzieć w pracy w Wigilię bo wszyscy "musieli jechać do rodziny gdzieś tam gdzieś tam, mają małe dzieci a ty jesteś stacjonarnie, dzieci nie masz to siedź w robocie".
Tak więc byliśmy z TŻtem ganiani na trzy wigilie naraz, na szczęście moich dało się ustawiać na inne dni świąt albo robiliśmy u nas ale w zeszłym roku była ogromna afera, o której w kolejnym poście :P

Zmarzłam wczoraj w Kościele i już mnie coś łamie w kościach, a wieczorem jak się położyłam częsło mnie ze zimna

Witojta
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 13:52   #2203
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jedna z ważniejszych umiejętności.
A na poważnie mnie coś takiego przerasta - chyba mam za wąską twarz? I jeszcze wszędzie coś do zakorektorowania, tu czerwone, tam blade, normalnie nie ma miejsca na zabawę różem, bronzerem itp. To samo z malowaniem oczu - próbowałam zrobić sobie konkretne szare smokey eyes więc praktycznie po brwi umazałam się na czarno a roztarta kredka pod oczami zmieszała się z sińcami i TŻ spytał czemu mam limo, czy wpadłam na futrynę czy coś

Stary 2011-12-20, 13:56   #2204
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja tam chcę śnieg na święta , bo święta bez śniegu to marnota i fogle nie takie

Cytat:
Wczoraj narobiłam się jak gupi miś - robiłam farsz do pierogów , udusiłam dwa kilo drobniutko posiekanej kapuchy kiszonej , posiekałam drobniutko ponad kilo pieczarek...
Taki farsz chcę zrobić do rożków z ciasta francuskiego (jak mi się chciało będzie i jak nie stwierdzę, patrząc, co wyprawia mama "eee, trzydziesta szósta potrawa wigilijna to lekka przesada...")
Stary 2011-12-20, 13:58   #2205
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

ad1. nowy mąż

Cytat:

Tak więc nie lubię świąt
Się nie dziwię

Cytat:
niby łatwe, a wychodziło do kitu. Dopiero dzięki temu prostemu mierzeniu pędzelkiem się okazało, że miziałam się za nisko http://www.snobka.pl/artykul/katosu-...turowanie-6485
machnęłam wyżej matowym bronzerem (Rejcz ) wzdłuż przyłożonego ołówka, roztarłam czystym pędzlem i jest całkiem nieźle

Cytat:
Znad bułki z konserwą i gorącej kawy
Iście świąteczne jedzenie od wczoraj łykasz
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-12-20 o 14:00
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:07   #2206
Parabelka
Panaroja

Cytat:
W zeszłym roku z góry zapowiedzieliśmy z drżącymi sercami (bo stół mały i krzeseł mało), że Wigilia jest u nas, zapraszamy więc wszystkich. Ojciec TŻta na szczęście odmówił integracji z N. Latającym, reszta się zgodziła i luz.
Ze dwa dni przed N.L. nagle przypomniał sobie, że ma dawno niegoszczonych braci, których też wypada zaprosić. W sensie do nas albo przenieść Wigilię do niej. My na to, że u nas odpada, nie mamy tylu krzeseł, moi rodzice natomiast chcieli oblukać nasze nowe mieszkanie (tzn. ojciec bo pracuje w innym mieście i wpada raz na pół roku) więc woleli u nas. Ustaliliśmy, że będą dwie Wigilie - jedna u NL z jej braćmi bez moich rodziców, druga u nas bez braci. I znowu było ok.
A w pierwszy dzień świąt NL zrobił mi wielką awanturę z płaczem, że czuje się pokrzywdzony bo zaprosiłam moich rodziców a jej braci dyskryminuję i życzy sobie na przyszłość żebym albo nie zapraszała nikogo albo zapraszała wszystkich
W sumie mogliśmy zrobić tę Wigilię u niej a potem skoczyć na afterparty do nas ale kto wiedział, że to będzie taki problem

Tak więc nie lubię świąt

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Jak już piszę epopeje to jeszcze napiszę o imprezie w pracy TŻta - tej od strojów galowych.
Stroje mają być wieczorowe ale nie wiadomo co z tego wyjdzie bo rychło w czas oganizatorzy zapowiedzieli, że tylko część pracowników, ta na wyższych stanowiskach, jest zaproszona z os. tow. Ja się łapię W dziale TŻta pracuje ich czworo, z czego dwie osoby nie załapały się na os. tow. więc zbojkotowały imprezę i nie przyjdą. Ostał się TŻ z kolegą i jeszcze się namyślają czy w związku z tym iść czy też olać. Żona tego kolegi ma termin porodu tydzień po imprezie więc jej uczestnictwo ogólnie stoi pod znakiem zapytania.
Dobrze, że nie kupiłam jakiejś powłóczystej kreacji A kieckę włożę na Wigilię
1. - a może w przyszłym roku Ty zaproś do niej kogoś ze swojej rodziny , kogo ona nie zna

wiem , łatwo się mówi , a awantury w święta (i bez świąt)to paskudztwo . A nie możecie po prostu zrobić sobie własnych świąt dla Was i dziecka , sami na swoim , nie dopasowując się do wszystkich naokoło ?
2.organizatorzy rozgarnięci jak kupa liści jesiennych
Cytat:
Jedna z ważniejszych umiejętności.
A na poważnie mnie coś takiego przerasta - chyba mam za wąską twarz? I jeszcze wszędzie coś do zakorektorowania, tu czerwone, tam blade, normalnie nie ma miejsca na zabawę różem, bronzerem itp. To samo z malowaniem oczu - próbowałam zrobić sobie konkretne szare smokey eyes więc praktycznie po brwi umazałam się na czarno a roztarta kredka pod oczami zmieszała się z sińcami i TŻ spytał czemu mam limo, czy wpadłam na futrynę czy coś
Łączę się w bólu - po takich próbach wykonturowania czy jak to się zwie , na ogół wyglądam jakby mnie kto obił po pysku albo jakbym miała nierównomierny pijacki rumień co w połączeniu z korektorem daje naprawdę nieoczekiwane efekty wizualne
Myślę , że żeby to dawało zaplanowany efekt , trzeba miec nienaganną cerę i nienaganne rysy twarzy , jak dziewczyna na zdjęciu instruktażowym

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Taki farsz chcę zrobić do rożków z ciasta francuskiego (jak mi się chciało będzie i jak nie stwierdzę, patrząc, co wyprawia mama "eee, trzydziesta szósta potrawa wigilijna to lekka przesada...")
36=3x12 - zatem wcale nie przesada , po prostu kolejna dwunastka wigilijnych dań

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-12-20, 14:11   #2207
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

wszyscy mają parcie na ten łzawy wigilijny wieczór, że ach och rodzina razem srututu, nieważne, że widzieliśmy się wczoraj. Myślał by kto.
no dokładnie, tez mnie to zawsze zastanawia co ta wigilia ma takiego w sobie
Cytat:
czuje się pokrzywdzony bo zaprosiłam moich rodziców a jej braci dyskryminuję i życzy sobie na przyszłość żebym albo nie zapraszała nikogo albo zapraszała wszystkich

Cytat:
rychło w czas oganizatorzy zapowiedzieli, że tylko część pracowników, ta na wyższych stanowiskach, jest zaproszona z os. tow. Ja się łapię W dziale TŻta pracuje ich czworo, z czego dwie osoby nie załapały się na os. tow. więc zbojkotowały imprezę i nie przyjdą.
bezzenzu totalnie nie dziwię się zbojkotowaniu
Cytat:
Fiu fiu
szampan prawdziwy i nawet dobry. a jaki był genialny sernik
szkoda tylko że tak się najadłam że nie wepchnę w siebie obiadu, a akurat ugotowałam więcej i nie udało mi się pożreć wszystkiego wieczorem, co za peszek
Cytat:
nie mając możliwości ufiksowania choinki coby nie rypła jestem w strachu jak Lalka zareaguje , a że skoczna jest i ciekawska nad podziw - czarno to fidzeu
za rok już będziecie wiedzić co i jak ale na pierwszy raz najgorzej
Cytat:
Wczoraj narobiłam się jak gupi miś - robiłam farsz do pierogów , udusiłam dwa kilo drobniutko posiekanej kapuchy kiszonej , posiekałam drobniutko ponad kilo pieczarek , od czego mało mię szlag jasny nie trafił , potem stałam nad garami i toto mieszałam , i wyszło mi farszu pół garnka , diabelstwo się skurczyło haniebnie i musze jeszcze jakiegoś dziś dorobić , bo za mało będzie
gupi farsz
Cytat:
Piekł kto chleb w garnku (ale żeliwnym, nie rzymskim)?
co to je gar rzymski
Cytat:
próbowałam zrobić sobie konkretne szare smokey eyes więc praktycznie po brwi umazałam się na czarno a roztarta kredka pod oczami zmieszała się z sińcami i TŻ spytał czemu mam limo, czy wpadłam na futrynę czy coś
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-12-20, 14:11   #2208
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Iście świąteczne jedzenie od wczoraj łykasz
Nie zaprzeczam

Cytat:
2.organizatorzy rozgarnięci jak kupa liści jesiennych

Cytat:
Łączę się w bólu - po takich próbach wykonturowania czy jak to się zwie , na ogół wyglądam jakby mnie kto obił po pysku albo jakbym miała nierównomierny pijacki rumień co w połączeniu z korektorem daje naprawdę nieoczekiwane efekty wizualne

Cytat:
36=3x12 - zatem wcale nie przesada , po prostu kolejna dwunastka wigilijnych dań
Sprytnie

---

Lete
Stary 2011-12-20, 14:29   #2209
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A nie możecie po prostu zrobić sobie własnych świąt dla Was i dziecka , sami na swoim , nie dopasowując się do wszystkich naokoło ?

organizatorzy rozgarnięci jak kupa liści jesiennych

Myślę , że żeby to dawało zaplanowany efekt , trzeba miec nienaganną cerę i nienaganne rysy twarzy , jak dziewczyna na zdjęciu instruktażowym
1. myślałam o tym ale NL nie przepuści - trzeba razem, rodzinnie i basta.
2. pięknie powiedziane
3. Ja mam wrażenie, że oprócz idealnej cery trzeba mieć dużą twarz, na której jest pole do manewru. Moja koleżanka ma taką, plus widoczne kości policzkowe, duże oczy, duże usta, poza tym nie ma żadnych widocznych porów, krost, bruzd, koloryt jednolity, nigdy się nie świeci... Na takiej facjacie można se mazać kolorami a na mojej powstanie tylko jajecznica

Cytat:
no dokładnie, tez mnie to zawsze zastanawia co ta wigilia ma takiego w sobie
To przez te seriale i rzewne filmidła

Parabelko
, my musieliśmy za pierwszy zamachem przyczepiać chujkę do sufitu bo kot właził A i tak zwalił raz. W tym roku na okoliczność dida będzie mała na stole.

Stary 2011-12-20, 14:31   #2210
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Osieł jest Młodej
śliczne

ale schowaj gdzieś, bo mole mogą pomylić z prawdziwym futrem

Cytat:

to ja

Cytat:

Cytat:

mój ojciec spisywał moje słowa

ich ulubionym było

żeneko
był też siemć
i sweterek ząłożony na lewość
oraz słynna mąka - czyli biedronka

przefajoski ten czas

nabrał mnie też cfaniak jeden Guć

myślałam ze chce papugi

idę rozmyślać - ciao

dobrego dnia wszystkim

Cytat:
Nie umiem focic choinek .

Dobranoc i miłego poranka

Chujkę Ewusi widziałam na fejsie - bardzo ładna

ja jeszcze nie wiem czy będę miała - nie mam kasy na drzewko, a starą zostawiłam w piwnicy w poprzednim mieszkaniu

były chujki, pora na Mikołajów
Stary 2011-12-20, 14:33   #2211
Parabelka
Panaroja

Cytat:
szampan prawdziwy i nawet dobry. a jaki był genialny sernik
szkoda tylko że tak się najadłam że nie wepchnę w siebie obiadu, a akurat ugotowałam więcej i nie udało mi się pożreć wszystkiego wieczorem, co za peszek
za rok już będziecie wiedzić co i jak ale na pierwszy raz najgorzej
gupi farsz
co to je gar rzymski
1.fiu fiu
2.a na jutro nie możesz zostawić ?
3.niewątpliwie potem będzie luuuzik na razie będzie wielka niewiadoma
4. gupi ale dobry
5.znam kalafiora rzymskiego , ale gara nie może ma rzeźby albo kolumny albo senator go trzymie

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-12-20, 14:35   #2212
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
5.znam kalafiora rzymskiego , ale gara nie może ma rzeźby albo kolumny albo senator go trzymie
gryksiu i garnek z senatorem?

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 14:39   #2213
Parabelka
Panaroja

Cytat:
1. myślałam o tym ale NL nie przepuści - trzeba razem, rodzinnie i basta.
2. pięknie powiedziane
3. Ja mam wrażenie, że oprócz idealnej cery trzeba mieć dużą twarz, na której jest pole do manewru. Moja koleżanka ma taką, plus widoczne kości policzkowe, duże oczy, duże usta, poza tym nie ma żadnych widocznych porów, krost, bruzd, koloryt jednolity, nigdy się nie świeci... Na takiej facjacie można se mazać kolorami a na mojej powstanie tylko jajecznica

Parabelko, my musieliśmy za pierwszy zamachem przyczepiać chujkę do sufitu bo kot właził A i tak zwalił raz. W tym roku na okoliczność dida będzie mała na stole.
1.współczuję
o , a może na przyszłe święta ufunduj jej wycieczkę gdzieś daleeeeko i z trudnym powrotem tak żeby wyjechała przed , myśląc , że wróci na , ale żeby nie zdążyła
3.no po prostu czeba być urodziwom , powiecmy to sobie szczerze
4.mam hak w suficie , ale nad kanapom , nie nad miejscem , gdzie choinka zwykle stoi , więc raczej nieprzydatny , chyba żeby się powiesić samemu , ale może nie zdzierżyć

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
śliczne

ale schowaj gdzieś, bo mole mogą pomylić z prawdziwym futrem

były chujki, pora na Mikołajów
1.
poszedły do przedszkola na jasełka
2.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-12-20, 14:52   #2214
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
o , a może na przyszłe święta ufunduj jej wycieczkę gdzieś daleeeeko i z trudnym powrotem tak żeby wyjechała przed , myśląc , że wróci na , ale żeby nie zdążyła

no po prostu czeba być urodziwom , powiecmy to sobie szczerze

mam hak w suficie , ale nad kanapom , nie nad miejscem , gdzie choinka zwykle stoi , więc raczej nieprzydatny , chyba żeby się powiesić samemu , ale może nie zdzierżyć
1. O, albo do Włoszczowej choćby.
2. no dobra, właśnie o to chodzi
3. przestaw kanapę

Stary 2011-12-20, 15:46   #2215
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
To przez te seriale i rzewne filmidła
no jak mogłam na to nie wpaść
Cytat:
2.a na jutro nie możesz zostawić ?
jednak zjadłam
Cytat:
może ma rzeźby albo kolumny albo senator go trzymie
o!
Cytat:
1.współczuję
4.mam hak w suficie , ale nad kanapom , nie nad miejscem , gdzie choinka zwykle stoi , więc raczej nieprzydatny , chyba żeby się powiesić samemu , ale może nie zdzierżyć
to może zawieście choinkę nad kanapom będzie nowa świecka tradycja

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-12-20 o 15:48
Stary 2011-12-20, 15:52   #2216
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
to może zawieście choinkę nad kanapom będzie nowa świecka tradycja
nie taka nowa

Stary 2011-12-20, 16:00   #2217
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nie taka nowa
o, gdzie wieszają?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-12-20, 16:11   #2218
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
o, gdzie wieszają?
na obwarzanku

Stary 2011-12-20, 16:38   #2219
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Czeeee

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-20, 16:47   #2220
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, Luszek... rozbieraj się i gaś światło

Trochę długo potrwało, zanim odkryłeś tom straszliwom mondrość

1. Zaczymanam się Cię bać
2. Wczoraj teściłem pierwszy raz, więc nie trwało to długo
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości