|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
Macham znad cebuli
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Choinki macie piękne. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2194 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ziuty znad zimnej kawy po ciachu i szampanie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#2195 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poczuliście choć, że Was przeleciałam?
![]() Cytat:
Moja kota w pierwszym swym sezonie choinkowym przewróciła drzewko z milion razy, bo skakała jak na pniak. No i połowa bombek poszła w pył.Owce Cytat:
![]() Miałaś owce w domu, tak jak Flo kozę, czy naprawdę? ![]() Cytat:
I co, kupisz mu gugi?
|
|
#2196 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Zaraz napiszę czemu mnie święta wkurzają ale to w drugim poście bo mi Firefox pada jak za długo myślę co napisać. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Otóż święta wkurzają mnie od czasu zmęścia (piękne słowo) albowiem są trzy Wigilie do obskoczenia (rodzice TŻta są rozwiedzeni, poobrażani na siebie i nie chcą się spotykać, moi z różnych względów wolą siedzieć u siebie) i chociaż są trzy dni świąt to wszyscy mają parcie na ten łzawy wigilijny wieczór, że ach och rodzina razem srututu, nieważne, że widzieliśmy się wczoraj. Myślał by kto. Dodatkowo zazwyczaj musiałam siedzieć w pracy w Wigilię bo wszyscy "musieli jechać do rodziny gdzieś tam gdzieś tam, mają małe dzieci a ty jesteś stacjonarnie, dzieci nie masz to siedź w robocie". Tak więc byliśmy z TŻtem ganiani na trzy wigilie naraz, na szczęście moich dało się ustawiać na inne dni świąt albo robiliśmy u nas ale w zeszłym roku była ogromna afera, o której w kolejnym poście :P |
|
|
|
|
#2197 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jedne jedyne, ale fiefiórka obgryzła wtyczkę Cytat:
ad2. boskie ładne dzewko Cytat:
![]() też ładne dzewko Cytat:
Cytat:
nienawidzę świąt dobry miałam na zakupy jechać, ale późno wstałam i wogle mi się nie chce ![]() ale muszę, bo żarcie na święta trza produkować
|
|
|
#2198 |
|
Nindżopesz
|
W zeszłym roku z góry zapowiedzieliśmy z drżącymi sercami (bo stół mały i krzeseł mało), że Wigilia jest u nas, zapraszamy więc wszystkich. Ojciec TŻta na szczęście odmówił integracji z N. Latającym, reszta się zgodziła i luz.
Ze dwa dni przed N.L. nagle przypomniał sobie, że ma dawno niegoszczonych braci, których też wypada zaprosić. W sensie do nas albo przenieść Wigilię do niej. My na to, że u nas odpada, nie mamy tylu krzeseł, moi rodzice natomiast chcieli oblukać nasze nowe mieszkanie (tzn. ojciec bo pracuje w innym mieście i wpada raz na pół roku) więc woleli u nas. Ustaliliśmy, że będą dwie Wigilie - jedna u NL z jej braćmi bez moich rodziców, druga u nas bez braci. I znowu było ok. A w pierwszy dzień świąt NL zrobił mi wielką awanturę z płaczem, że czuje się pokrzywdzony bo zaprosiłam moich rodziców a jej braci dyskryminuję i życzy sobie na przyszłość żebym albo nie zapraszała nikogo albo zapraszała wszystkich W sumie mogliśmy zrobić tę Wigilię u niej a potem skoczyć na afterparty do nas ale kto wiedział, że to będzie taki problem ![]() Tak więc nie lubię świąt ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Jak już piszę epopeje to jeszcze napiszę o imprezie w pracy TŻta - tej od strojów galowych. Stroje mają być wieczorowe ale nie wiadomo co z tego wyjdzie bo rychło w czas oganizatorzy zapowiedzieli, że tylko część pracowników, ta na wyższych stanowiskach, jest zaproszona z os. tow. Ja się łapię W dziale TŻta pracuje ich czworo, z czego dwie osoby nie załapały się na os. tow. więc zbojkotowały imprezę i nie przyjdą. Ostał się TŻ z kolegą i jeszcze się namyślają czy w związku z tym iść czy też olać. Żona tego kolegi ma termin porodu tydzień po imprezie więc jej uczestnictwo ogólnie stoi pod znakiem zapytania.Dobrze, że nie kupiłam jakiejś powłóczystej kreacji A kieckę włożę na Wigilię
|
|
|
|
#2199 | ||||||
|
Panaroja
|
Ziuty wony znad zielonej herbatki
Cytat:
Ale nie jestem taka zdolna jak myślisz - ofca narysowana na podstawie ślicznej fotki z sieciuni po czym wycięta i następna odrysowana po konturze - o północy nie byłam pewna powtarzalności odwzorowania ![]() ![]() a odbiorcą jasełka w przedszkolu Cytat:
Cytat:
to ja chyba też muszę gugi , bo u mnie też ciągle prawie TVN Turbo straszy ![]() Cytat:
Ja tam chcę śnieg na święta , bo święta bez śniegu to marnota i fogle nie takie Cytat:
![]() no fłaśnie , o wyjaśnienia uprasza sieu ![]() Cytat:
ale nie mając możliwości ufiksowania choinki coby nie rypła jestem w strachu jak Lalka zareaguje , a że skoczna jest i ciekawska nad podziw - czarno to fidzeu Ostatecznie można by malutką choineczkę chować na noc do łazienki ale z drugiej strony w dzień też się nie da upilnować - wartownika przy choince nie postawię ![]() Coś czeba będzie wymyślić ![]() 2. 3.talent matematyczny to talent nie do przecenienia , ile się nacierpiałam przez jego brak wprawdzie ojciec miał , ale za to nie miał talentu pedagogicznego , więc z matematycznego pożytku nie miałam ![]() Śliczne macie choinki Wczoraj narobiłam się jak gupi miś - robiłam farsz do pierogów , udusiłam dwa kilo drobniutko posiekanej kapuchy kiszonej , posiekałam drobniutko ponad kilo pieczarek , od czego mało mię szlag jasny nie trafił , potem stałam nad garami i toto mieszałam , i wyszło mi farszu pół garnka , diabelstwo się skurczyło haniebnie i musze jeszcze jakiegoś dziś dorobić , bo za mało będzie I na dodatek mam katar
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
nauczyłam się konturować kości policzkowe
niby łatwe, a wychodziło do kitu. Dopiero dzięki temu prostemu mierzeniu pędzelkiem się okazało, że miziałam się za nisko http://www.snobka.pl/artykul/katosu-...turowanie-6485 machnęłam wyżej matowym bronzerem (Rejcz
|
#2201 | ||
|
BAN stały
|
Znad bułki z konserwą i gorącej kawy
Taaaaak!!! Cytat:
![]() Cytat:
--- Mnie wkurza najbardziej ten przymus sterylnego wysprzątania całej chaty, wuj z tym, że za tydzień jest tak samo, jak i przed (choć, z drugiej strony, gdyby nie Święta, kurzu z pewnych zakamarków mojego pokoju pewnie nigdy bym nie wytarł) ![]() Piekł kto chleb w garnku (ale żeliwnym, nie rzymskim)?
|
||
|
|
|
#2202 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmarzłam wczoraj w Kościele ![]() Witojta
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2203 |
|
Nindżopesz
|
A na poważnie mnie coś takiego przerasta - chyba mam za wąską twarz? I jeszcze wszędzie coś do zakorektorowania, tu czerwone, tam blade, normalnie nie ma miejsca na zabawę różem, bronzerem itp. To samo z malowaniem oczu - próbowałam zrobić sobie konkretne szare smokey eyes więc praktycznie po brwi umazałam się na czarno a roztarta kredka pod oczami zmieszała się z sińcami i TŻ spytał czemu mam limo, czy wpadłam na futrynę czy coś
|
|
|
|
#2204 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Się nie dziwię Cytat:
![]() ![]() Iście świąteczne jedzenie od wczoraj łykasz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-12-20 o 14:00 |
|
|
|
|
#2206 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
- a może w przyszłym roku Ty zaproś do niej kogoś ze swojej rodziny , kogo ona nie zna ![]() wiem , łatwo się mówi , a awantury w święta (i bez świąt)to paskudztwo . A nie możecie po prostu zrobić sobie własnych świąt dla Was i dziecka , sami na swoim , nie dopasowując się do wszystkich naokoło ?2.organizatorzy rozgarnięci jak kupa liści jesiennych ![]() Cytat:
co w połączeniu z korektorem daje naprawdę nieoczekiwane efekty wizualne ![]() Myślę , że żeby to dawało zaplanowany efekt , trzeba miec nienaganną cerę i nienaganne rysy twarzy , jak dziewczyna na zdjęciu instruktażowym ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2207 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie dziwię się zbojkotowaniu szampan prawdziwy i nawet dobry. a jaki był genialny sernik ![]() szkoda tylko że tak się najadłam że nie wepchnę w siebie obiadu, a akurat ugotowałam więcej i nie udało mi się pożreć wszystkiego wieczorem, co za peszek Cytat:
Cytat:
co to je gar rzymski ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2208 | ||
|
BAN stały
|
Nie zaprzeczam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Lete |
||
|
|
|
#2209 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. pięknie powiedziane 3. ![]() Cytat:
![]() Parabelko, my musieliśmy za pierwszy zamachem przyczepiać chujkę do sufitu bo kot właził A i tak zwalił raz. W tym roku na okoliczność dida będzie mała na stole.
|
||
|
|
|
#2210 | |||
|
Zakorzenienie
|
śliczne
ale schowaj gdzieś, bo mole mogą pomylić z prawdziwym futrem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Chujkę Ewusi widziałam na fejsie - bardzo ładna ja jeszcze nie wiem czy będę miała - nie mam kasy na drzewko, a starą zostawiłam w piwnicy w poprzednim mieszkaniu ![]() były chujki, pora na Mikołajów
|
|
#2211 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a na jutro nie możesz zostawić ? 3.niewątpliwie potem będzie luuuzik na razie będzie wielka niewiadoma ![]() 4. ![]() 5.znam kalafiora rzymskiego , ale gara nie może ma rzeźby albo kolumny albo senator go trzymie
|
|
|
|
#2213 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
o , a może na przyszłe święta ufunduj jej wycieczkę gdzieś daleeeeko i z trudnym powrotem tak żeby wyjechała przed , myśląc , że wróci na , ale żeby nie zdążyła ![]() 3.no po prostu czeba być urodziwom , powiecmy to sobie szczerze ![]() 4.mam hak w suficie , ale nad kanapom , nie nad miejscem , gdzie choinka zwykle stoi , więc raczej nieprzydatny , chyba żeby się powiesić samemu , ale może nie zdzierżyć Cytat:
poszedły do przedszkola na jasełka ![]() 2.
||
|
|
|
#2214 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no dobra, właśnie o to chodzi 3. przestaw kanapę
|
|
|
|
|
#2215 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no jak mogłam na to nie wpaść
jednak zjadłam ![]() Cytat:
Cytat:
będzie nowa świecka tradycja
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-20 o 15:48 |
||
|
|
|
#2217 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2219 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czeeee
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2220 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

klask i: za owce - ale zazdraszczam Twym odbiorcom
wprawdzie ojciec miał , ale za to nie miał talentu pedagogicznego , więc z matematycznego pożytku nie miałam 

wiem , łatwo się mówi , a awantury w święta (i bez świąt)to paskudztwo . A nie możecie po prostu zrobić sobie własnych świąt dla Was i dziecka , sami na swoim , nie dopasowując się do wszystkich naokoło ?