|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Zadomowienie
|
Dot.: List do Świętego Mikołaja czyli biżuteryjne spełnienie marzeń! :D
Dziewczyny - widzę tu same cudeńka. Podobnie jak i te, ktore ja dostalam. Zła trochę jestem, że na zdjęciu 2 różne rodzaje kamyczkow wyglądają na zupełnie inne w odcieniu, a na żywo tak nie jest. Wiadomo - są to inne kamyki i wiadomo, że jakaś rożnica jest, ale w życiu bym nie powiedziała, że to 2 zupelnie inne odcienie zielonego. Szkoda, że na zdjęciu tak to wygląda, bo IMO psuje trochę efekt tych naprawdę przecudnych kolczykow
![]() ![]() Mikolajko moja - raz jeszcze dziękuję ![]() A teraz podziwiajcie ![]() Dziewczyny, jak tylko internet przepuści mi gdziekolwiek fotki, to je wstawię, teraz walczę, bo nawet do picasy nie da się przesłac, nie wiem co za czort jeden ![]() No, już uzupełniam, mam nadzieję ![]() Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2011-12-19 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
To ja oficjalnie dziękuję Lubomirce
![]() Kofeinaa Twoje kolce są cudowne po prostu A moja Mikołajka milczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 | |
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
![]() U mnie cisza w skrzyneczce ![]()
![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Warto było poczekać, oj warto !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mój blog: http://rozsypane-koraliki-niki.blogspot.com/ Mój wątek biżuteryjny: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=479437 Preferencje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=39022741&p ostcount=350 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Wtajemniczenie
|
dla Pillow - loquacee - też tak myślę
![]() Aniu zostałaś rozszyfrowana w pierwszym strzale ![]() Dziękuję ślicznie - aniołki zadebiutowały już i bardzo się wszystkim podobały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
Ja też mam! Doszedł dziś rano
![]() ![]() ![]() Link do klucza..śnieg Dziewczyny, śliczności bez wyjątku! Edytowane przez agnieszkamundra Czas edycji: 2011-12-19 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
Ja tam się bez bicia przyznaję do kolczyków dla Pillow
![]() ![]() agnieszkimundry to chyba robiła Sasilla ![]() ![]()
![]() |
#939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolczyki Pillow ![]() ![]() ![]()
Sutaszuję ![]() Główna przyczyna rozwodów? Kobiety myślą, że po ślubie mężczyzna się zmieni, a on się nie zmienia, natomiast mężczyźni mają nadzieję, że kobieta się nie zmieni, a ona się zmienia. Edytowane przez Dorotheaa Czas edycji: 2011-12-19 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
Nika element w środkowej części to ceramika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zadomowienie
|
Ale piękne prezenty , te ostatnie dni to prawdziwy wysyp
![]() kolczyki do Loquace wstyd by było nie poznać, obłędne te zawijaski. tak samo z Klejnotkami ( mam już coś z poprzedniej wymianki od ,,Pana Macieja " ![]() kolczyki dla Piechotki tez bym ukradła, Kofeinowe delikatności z resztą też. wisior dla pctrx przepiękny ![]() a ja z dumą nosze sobie już drugi tydzień moje śliczne sutaszki od Pinki, i wprost uwielbiam łypiący na nie wzrok kobietek w pracy które takich nie mają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Raczkowanie
|
Wszystko pikne! A jak zobaczyłam Aniołki dla Killi to oniemiałam! JA TEŻ TAKIE CHCE!!!!!! ;( na szczęście mą rozpacz z powodu nie mania takich aniołków wczoraj rozwiał listonosz, który rpzyniósł mi przecudny prezencik!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Dodam jeszcze, że zaczynam się niep[okoić bo swój prezencik wysłałąm w zeszły poniedziałek (12.12) - poleconym priorytetem a moja wylosowanka nie zgąłsza otrzymania paczuszki ![]() Edytowane przez chimera_mediterana Czas edycji: 2011-12-20 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Wtajemniczenie
|
No wiecie co, ale ten Mikołaj w tym roku to pracowity i do tego jaki hojny i zdolny
![]() ![]()
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
A czy moja mikołajka mogłaby się przyznać?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje się do wykonania prezenciku dla Lwicy i mam nadzieję, że choć troszeczkę przypomina makowe święta
![]() ![]() A za swój prezencik pięknie dziękuję Gosi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
Ach, jakie piękności się pojawiają
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Czyżby dla Niki zrobiła Aillil?? ![]() A dla Chimery Karmazynowy? ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Dla adnieszkamundra może Orangecountry? ![]() A moja wylosowanka milczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Oficjalnie, jeszcze raz dziękuję Sasilli!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Rozeznanie
|
Melduję się po długiej nieobecności, to znaczy nieobecność była częściowa, bo podglądałam co się dziele, tylko pisać nie miałam siły, bo roboty miałam tyle, że schodziłam z komputera średnio o drugiej w nocy a dodatkowo najpierw dzieć mi się rozłożył i siedział w domu, a potem rozłożyłam się ja i pracowałam walcząc z zarazą, więc już zupełnie nie mogłam się ogarnąć.
Skoro się wytłumaczyłam to będę: -przepraszać że nie chwaliłam cudzych prezentów, a wszystko piękne, że oczu oderwać nie można ![]() -przyznawać się - aniołki Killi mojej produkcji - zdjęć dostałam tyle że nie wiedziałam co robić więc podążyłam tropem "ogólnoświątecznym". Mogły być jeszcze choinki, ale uznałam, że aniołki będą bardziej całoroczne ![]() - dziękować i przepraszać łącznie bo dostałam prezent cudnej urody już wczoraj, ale chciałam od razu wrzucić zdjęcia i dopiero teraz mi się udało zrobić. Mikołajko moja miła kolczyki są prześliczne i bardzo "do obrazka" dziękuję również za ominięcie tego niebieskiego elementu. Złocistość aniołka tak mnie zachwyciła, że dopiero po wysłaniu preferek zaczęłam się martwić czy niebieska bombka nie zostanie odczytana jako sugestia kolorystyczna. Do prezentu był również załącznik słodkościowy, ale jak zwykle nie doczekał do zrobienia zdjęć. Zdjęcia zresztą wyszły takie sobie i zdecydowanie nie oddają urody kolczyków, ktore są naprawdę śliczne i wyglądają jak koroneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
klejnotko - cudne kolczyki dostałaś
![]() ![]() jeszcze raz ci Dziękuję - aniołki są super ![]() ![]() ty to chyba mi w myślach czytasz normalnie ![]() ![]() zdrówka kochana ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Mnie na razie TŻ doniósł, że dotarł mój Big Shot
![]() ![]()
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Klejnotki- cudniaste kolczyki, ale nie będę zgadywać od kogo, bo pomysłów brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
zakochałam sie w tych klejnotkowych kolczykach
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
MAM MAM MAM MAM MAM !!!!! swoją paczusię!!!! Już pół czekolady wtranżoliłam, zaraz zrobię sobie czekoladowy kubek.
Otwieram kopertę i po obejrzeniu słodyczy znalazłam sznureczek w woreczku. Zaczęłam zachodzić w głowę do czego mi kawałek sutaszu ![]() ![]() ![]() Dziękuję Ci baaaardzo moja Mikołajko!! Zdjęcia zrobię jak wrócę z pracy, chyba że uda mi się zerwać, aby złapać resztki światła. Idę urabiać szefa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zbieg okolicznosci bardzo mnie rozbawil, milo bylo moc sie "zrewanzowac". ![]()
![]() |
![]() |
#957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No co Wy dziewczyny, nie pozgadujecie? Lista robi się coraz krótsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
O to ja jeszcze przy okazji poproszę Ekolinę o ujawnienie się
![]()
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Tak, tak Laquacee, to ja jestem autorką Twoich kolczyków. W środku onyks, na zewnątrz miyuki, a u dołu perły Swarovskiego. Mam nadzieję, że będą Ci dobrze i długo służyły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.