|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
powiedziałm mu że żeby się z bratem chajtał a nie ze mną w takim razie, bo już mi nerwy puściły w tym momencie... do cholery trochę niezależności a nie wiecznie coś na pół z bratem.... a ekspres nawet jakbyśmy SOBIE kupili to braciszek by go i tak używał na tzw krzywy ryj bo ostatnio oświadczył że zwykłej kawy to on pił nie będzie bo woli z ekspresu
|
#4292 | |
|
Wtajemniczenie
|
na początku jak zaczęłam mieszkać z bratem to kupowaliśmy do mieszkania wszystko wspólnie, ale po pewnym czasie odpuściłam sobie, bo potem jak podzielić te wszystkie rzeczy? Odkurzacz na pół? garnki wg wagi, czy jak? Teraz każdy kupuje to co uważa, że jest potrzebne no i każdy korzysta z tego bez ograniczeń, ale jak się bedę wyprowadzać albo on to nie będziemy mieli problemu z podziałem
![]() Morał z tego taki, że Twoj TŻ musi sobie uświadomić, że nie ma sensu kupować czegoś na spółkę z bratem jak w niedługim czasie wspólne będzie oznaczało Was a nie ich ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
ehh ciezki nasz zywot, ja sie obawiam bardzo mieszkania u TZ z tesciami
bedzie wspolna kuchnia sypialnia rodzicow obok naszej, niby beda 2 lazienki ale w naszej bedzie prysznic czyli mama TZ bedzie sie tam prysznicowala bo ma chory kregoslup i nie moze w wannie, a w swojej nie moga zrobic wanny bo maja baterie juz do betonu przymocowana czy jakos tak.. ja nie wiem co mam robic, czy dalej blagac TZ o jakies zbieranie na mieszkanie czy dac sobie spokoj i probowac sie przyzwyczaic.. bo tesciow mam bardzo fajnych, milych ale jednak to ja tam bede obca i zawsze beda jakies problemy a ze bede w mniejszosci to bede postrzegana jako ta zla.. wiecie o co mi chodzi, mam metlik w glowie, nie chce mieszkac w mieszkaniu bo od zawsze mam dom i nie umiem bez ogrodka, ale nie chce tez brac kredytu na 30 lat i badz tu czlowieku madry.
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
ja się w ostateczności zgodziłam na mieszkanie z teściami ale w tym czasie będziemy zbierac na mieszkanie bo chcemy mieszkanie na dom raczej nas stac nie będzie a teściowie chcą nam do mieszkania dołożyc 50tys jeszcze
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Nattiv do zobaczenia kochana za niedługo gratuluję Wam wszelkich zakupów alkoholowych, upływających dni, rocznik i wszelakich ślubnych (i nie tylko) zakupów ![]() party_girl7 witaj w gronie PM2012 niuto mi w oko wpadły te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1324375153 Magdzia0108 my mamy obrączki 5mm w tym roku Wigilię będziemy spędzać z TŻ ![]() badania- przebadali mnie od stóp do głów i pobrali z połowę krwi jaką w sobie miałam ale plus jest taki, że nie znaleźli żadnych guzków na tarczycy ani na żadnych innych narządach ![]() ale jak to stwierdziła pani doktor: tym na razie sie nie przejmujemy. tak więc do końca roku jestem na zwolnieniu, odpocznę trochę w domku i nabiorę sił na nowy rok
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak się wyprowadzi to zabierze od maszynki kabelek, a bratu zostawi obudowę
|
||||
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on nie widzi w tym nic złego że coś z nim na pół kupuje i oczywiście ja jestem ta zła... tylko po cholerę coś z kimś kupowac na pół jak można to dostac w prezecie za darmo wytłumaczcie mi to bo ja chyba jakaś jestem albo nie normalna albo niekumata
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
z racji tego, że TŻ tyyyyyle dni był sam zabieram się za ugotowanie mu pysznego rosołku
![]() aaa właśnie- mój telefon nie sprawdził się zalogować się na forum mogłam, ale nie mogłam kompletnie nic napisać dlatego byłam od Was odcięta przez te kilka dni. jedyny plus jest taki, że bardzo dobrze mi się tam spało mogłam bez problemu spokojnie zasypiać, budziłam się tylko na badania i dalej pod kocyk
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
evoonia hej
![]() Cytat:
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4304 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przy okazji wszystko się wygładza i nie widać gdzie się majciochy odcinają, a gdzie rajstopy. ![]() party_girl7 helloł Ja też bym się bała z teściową. My mieszkamy u mojej Mamy i jest super, ale wiadomo - nie ma jak u Mamy. A z prawie obcą kobietą dzielić kuchnię, sprzątanie, itd - może być kiepsko. Moja Mama tak mieszkała z teściową raptem 3 lata, ale do dziś obie nie mogą sobie tego wybaczyć... Zamówiłam dziś kuriera po paczkę dla rodziców M. - drogo, bo prawie 50zł, ale paczka dojdzie kolejnego dnia przed 17.00, więc zdąży przed Świętami.
|
|
|
#4305 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się ciesze, że wszystko z Twoim zdrówkiem w porządku ![]() A ja spękałam dzisiaj i nie poszłam po wyniki padań m.in na prolaktynę, którą muszę kontrolować Cytat:
I z uśmiechem na Twarzy zapytaj się TŻta, czy łoże małżeńskie też z bratem chce dzielić ![]() Ja tez się wkurzam, jak chce coś TŻtowi kupić, a okazuje się, że on albo już to kupił, albo zamierza sobie sam kupić. Ale po czasie przechodzi. Tylko szkoda, że pomysł z prezentem nie wypalił. Dokładnie, dla Ciebie
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wróciłam z pracy
![]() Dzisiaj jest u mnie -3 stopnie !!! ![]() Moze jakims cudem spadnie snieg na swieta
|
#4308 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego w końcu trzeba sie na coś zdecydować Cytat:
a ja się bardzo źle czułam w szerszych) Cytat:
Cytat:
![]() wiem jak to jest bo mieszkałam tylko z siostrą przez długi czas i dużo rzeczy miałyśmy wspólnych, a jak sie wyprowadzała to ciężko było z podziałem Cytat:
teście chcieli żebyśmy z nimi zamieszkali bo mają dom idealny do tego, dwurodzinny, ale my się kategorycznie nie zgodziliśmy Koziczko Górska, zgodnie z wczorajszą obietnicą poszperałam w starych mailach i znalazłam miejsca/portale które mogę polecić do rezerwacji wakacji. W Włoszech byliśmy w tym roku tutaj: http://www.holidaysresidence.net/eng/booking.php . Rezerwowaliśmy bezpośrednio z tej strony. Żadne wypasy ale basen był wiec wystarczyło ![]() Do Bułgarii rezerwowaliśmy stąd: http://www.wakacyjnywynajem.pl/noclegi/.wlasciciel/303 - dokładnie u tego gościa, akurat nie ma tu teraz apartamentowca w którym mieszkaliśmy, ale ogólnie polecam szczerze bo było super wszystko, no i bardzo tanio za świetne warunki Poza tym na tym portalu są jeszcze różne inne destynacje, można poszperać za tym co Was interesuje Niestety nie mogę znaleźć portalu przez który rezerwowaliśmy nocleg w Chorwacji, być może to nie ja wtedy rezerwowałam tylko moja siostra, nie pamiętam już bo to dawno było, 2,5 roku temu
|
|||||
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej pogodzicie się ale nie powiem pobił sam siebie tą maszynką... ja rok temu mojemu TŻ kupiłam i sam stwierdził że to mu się bardziej opłaca niż kupować samemu ja dopiero siadłam na chwilę na dupce masakra Pojechaliśmy po prezenty. W empiku w lublinie nie ma działu zdrowie i medycyna więc nie kupiłam książki dla babci muszę czekać aż przywiozą tą zamówiioną. Kupiłam dla taty skorzane etui na dokumenty bo już mu się rozwala to co ma teraz i jeszcze poszukam fajnego zestawu kosmetyków męskich. Dla mamy nie znalazłam nic... ale za to mam w 99,9 % kompletny strój ślubny. Dziś moja koleżanka przywiozła mi pończoszki które u niej zamówiłam na 3 paczkach zaoszczędziłam 21 zł w porównaniu z cenami sklepowymi śnieg dalej sypie chce ktoś?? ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- aaaa evoniu witaj z powrotem
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-20 o 19:46 |
|
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyda się na pewno.---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
za dzielność wśród tych wszystkich szalonych ludzi przed świętami. za jutrzejsze koło.No i poproszę śniegu
|
||
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
Evoonia super że wreszcie do nas wróciłaś i że ze zdrowiem jest dobrze
Kicia ja dziękuje za śnieg do właśnie zaczęło i u mnie padać wreszcie się biało zrobiło
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
ahahaha koleżanka z pracy zabiła mnie najpierw swoją propozycją, a później ja ją zabiłam śmiechem jak ona mi ją przedstawiła
w wielkim skrócie. Ona przychodzi do pracy 1 stycznia, ja 3. I chciała, żebym ja wzięła jej zmianę a ona weźmie moją
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkim PMkom którym brakuje śniegu wysyłam po wiaderku albo po całej cieżarówie
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Nieważne, że już rok temu ja byłam 1 stycznia w pracy
a co tam w końcu mam 70 lat, żadnych planów, i mogę siedzieć w pracy! Ba! Mogę siedzieć 48 godzin cały Sylwester i 1 stycznia też wezmę A co z rozpędu posiedzę w pracy w Wigilię (jak rok temu) i przez dwa dni świąt![]() ![]()
|
#4318 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
odebraliśmy wódkę na 130 osób wesele jednodniowe na drugi dzień 5h obiad dla około 40 gości. Sądzę że starczy wiadomo, że kilka osób też nam odmówi przyjazdu. A ok.15 osób mamy niepijących.Cytat:
słuchaj głosu swojego serca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o rozmiar to ja dopiero mam paluchy - rozmiar to 16![]() Kiciu i proszę nie szastaj tak na prawo i lewo naszym śniegiem bo jak oddamy wszystko to nam nic nie zostanie a ja chcę białe święta ![]() Sprawdzałam pogodę na icm (wierzę tylko w newmeteo i kontrolnie zawsze sprawdzam jeszcze pogodynkę) i nie jest źle bo będzie przymrozek więc to co nam spadnie powinno się utrzymać. |
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
starczy starczy mam nadzieję że nie dąży zniknąć ten śnieg
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

bedzie wspolna kuchnia

ale plus jest taki, że nie znaleźli żadnych guzków na tarczycy ani na żadnych innych narządach 

hej
a ja się bardzo źle czułam w szerszych) 
więc nie kupiłam książki dla babci muszę czekać aż przywiozą tą zamówiioną. Kupiłam dla taty skorzane etui na dokumenty bo już mu się rozwala to co ma teraz i jeszcze poszukam fajnego zestawu kosmetyków męskich. Dla mamy nie znalazłam nic...
Przyda się na pewno.
za jutrzejsze koło.
takiego dostałam smsa od TŻ 
słuchaj głosu swojego serca
18.08.2010 - zaręczyny