Katalogi Avonu - Strona 542 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-20, 16:17   #16231
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
ja je mam są z papieru kolor taki jak na zdjęciu, z tyłu mają magnesik, więc mozna je np na lodówke przywiesic
a przy okazji witam krajankę, jaki masz nr okręgu???ja jestem 497
Witaj witaj....mój okręg to 696 a Oks to p. Iwona Nalepa....jestem zadowolona jeśli o nią chodzi. pozdrawiam. i dziękuję za odpowiedź.
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:18   #16232
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maryd Pokaż wiadomość
Musisz jak najszybciej się z tą klientka skontaktować.
Nie jestem konsultantką, ale moja kumpela jest i siostra, i czasami mi się wydaje, że klientki myślą, że konsultantka zarabia nie wiadomo jaka kasiore na sprzedaży i że całe pieniądze jakie jej dają za kosmetyki, idą do jej kieszeni.
Przede wszystkim myślą, że jak im proponuję kosmetyki to muszę im padać do nóg, bo przez nie zarabiam....

Ale nadrabiałam uhuhu
Kalendarz z Claudii super

Jutro pobiorą mi zamówienie i już wiem, że nie będzie Tomorrow dla niego i ogromna szkoda, bo zamawia to koeżanka siostry z pracy i w ogóle pierwszy raz coś u mnie i tu od razu brak
Mam nadzieję, że przyjdzie w drugim terminie.

Z k13 dla siebie wzięłam tylko:
-zimowy krem do twarzy
-spray unoszący włosy u nasady AT (przekonam się na własnych włosach)
-w drugim terminie zestaw Individual dla Tż z minikatalogu
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:19   #16233
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
mam juz podgląd fakturki. tak jak sie spodziewałam - nie ma zestawu tomorrow dla niego, mam nadzieję, że doślą przy drugim terminie i klient nie bedzie musiał czekać w nieskończoność.
nie mam też serum na zniszczone końcówki z netto i atomizerków.
poza tym z netto brałam 2 świeczniki i budzik - przyjda.
jak na ponad 40 pozycji nie jest najgorzej.

aaa - i dostane scrub re-charge zamiast sake.
A ja się zeźliłam okrutnie bo mi przysłali tylko kosmetyczkę i krem z tego zestawu tomorrow - bez wody. Klientka mi się rozmyśliła bo chciała to w tym tygodniu na prezent Uroczy Pan na infolinii mówi mi że mi wodę przyślą w grudniu (wznawiają produkcję 29 listopada) albo mam im odesłać kosmetyczkę i ten krem. Jasne.... zafakturowali mi kosmetyczkę i krem na 10 zł Powiedziałam że mogę im wysłać na ich koszt - to ich problem że mi przysłali fragment zestawu.
Facet mi kazał poczekać. Zobaczymy co wymyślą teraz.

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zamawiała któraś z Was coś z tych 'Niespodzianek na święta' czyli notes z magnesem, kartke albo ramkę? Najbardziej mnie te dwie ostatnie pozycje interesują, bo notes wiem jak chyba wygląda. Ale jaka jest ta kartka? Ma z tyłu życzenia? Jakie? No i czy ta ramka na zdjęcie jest papierowa (mam takie podejrzenia, 5 zł za 5 sztuk, to chyba musi być papier) czy jakaś plastikowa?
Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie...witajcie tak na wstępie...a pytanie jest takie...czy któraś z miłych koleżanek - wizażanek widziała na swoje oczęta te ramki z ornamentem świątecznym - po 5szt. za 5zł. czy one są z metalu, papieru czy plastiku....i te kolorki jakie są...proszę o możliwie szybką odpowiedź bo jutro składam zamówienie...pozdrawiam. Aneta z Lublina.
Ja zamówiłam te ramki i takie sobie - papierowe. Z tyłu magnes - można przyczepić na lodówkę. Nie spodziewałam się że będą plastikowe, ale liczyłam na nieco grubszą tekturę, a tu takie badziewie trochę. Ale o dziwo, klientkom którym dałam w prezencie bardzo się podobały, więc nie jest najgorzej. Myślę jednak że już te notesiki są lepsze. takie jak w zeszłym roku na święta, tylko inny obrazek.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:24   #16234
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez _Kasia23_ Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny miałyscie może kiedys taki problem, że wam niezbyt dobrze znana osoba złożyła zamówienie na wysoką kwotę dostała je a potem nie zapłaciła....
Zazwyczaj tak jest, ze zamawiający płacą 1 -2 dni później, czyli nie ma przekazania "z ręku do ręki", zresztą większość klientek się zna dobrze.
A teraz mam problem. Zamówienie na 232 zł, babka dostała wszystko i co? Może przedłuza, ale kurde nie wiem....
ja zamawiam głównie znajomym osobom-ostatnio jednak mam kilka klientek które zgłosiły się do mnie na gg ale z nimi jest tak z ręki do ręki-daję kosmetyki one płacą-tak jest najbezpieczniej jeśli kogoś nie znasz

mampytanko-orientujecie się może czy przychodzą zestawy z pierwszej strony k01 za 44,90?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:25   #16235
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
A ja się zeźliłam okrutnie bo mi przysłali tylko kosmetyczkę i krem z tego zestawu tomorrow - bez wody. Klientka mi się rozmyśliła bo chciała to w tym tygodniu na prezent Uroczy Pan na infolinii mówi mi że mi wodę przyślą w grudniu (wznawiają produkcję 29 listopada)
ja mam z drugiego terminu paczkę na 6. grudnia to powinno przyjść

po co wprowadzają zestawy skoro nie ma ich najważniejszej części
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:31   #16236
Domina
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze dziewczyny miałyscie może kiedys taki problem, że wam niezbyt dobrze znana osoba złożyła zamówienie na wysoką kwotę dostała je a potem nie zapłaciła....
Zazwyczaj tak jest, ze zamawiający płacą 1 -2 dni później, czyli nie ma przekazania "z ręku do ręki", zresztą większość klientek się zna dobrze.
A teraz mam problem. Zamówienie na 232 zł, babka dostała wszystko i co? Może przedłuza, ale kurde nie wiem....
Jeśli jest tak wysokie zamówienie od niezbyt znanej osoby to przed zamówieniem biorę połowę ceny a potem przy odbiorze resztę. Tak jest najbezpieczniej. Nigdy nie dałabym osobie niezbyt znanej kosmetyków. Przecież nigdy nic nie wiadomo!
https://www.facebook.com/Wstazki/?fref=ts MOJE CUDEŃKA WSTĄŻKOWE
Domina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:32   #16237
Estella
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę; uaktualniamy kosmetyki w KWC z serii Advance Techniques i potrzebujemy składy - zwłaszcza odżywek, masek i sprayów.
Posiadam następujące składy szamponów: do włosów farbowanych, blond, kręconych, dodający objętości, nawilżający, wygładzający, 2w1 i nabłyszczający.
Jeśli któraś z Was mogłaby przepisać i wkleić pozostałe składy nowej serii kosemtyków, byłabym bardzo wdzięczna - do mnie na PW lub na forum technicznym KWC

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:40   #16238
tangerynka
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3114747]ja mam z drugiego terminu paczkę na 6. grudnia to powinno przyjść [/quote]
Tak, powinno przyjść. Facet powiedział że od 29 będą wysyłać.

Cytat:
po co wprowadzają zestawy skoro nie ma ich najważniejszej części
A po co je bez najważniejszej części wysyłają
Stary 2006-11-20, 16:42   #16239
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę; uaktualniamy kosmetyki w KWC z serii Advance Techniques i potrzebujemy składy - zwłaszcza odżywek, masek i sprayów.
Posiadam następujące składy szamponów: do włosów farbowanych, blond, kręconych, dodający objętości, nawilżający, wygładzający, 2w1 i nabłyszczający.
Jeśli któraś z Was mogłaby przepisać i wkleić pozostałe składy nowej serii kosemtyków, byłabym bardzo wdzięczna - do mnie na PW lub na forum technicznym KWC
mogę przepisać skład sprayu nabłyszczającego i kuracji dotleniającej bo tylko to mam
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 16:53   #16240
Konto usunięte

Cytat:
A po co je bez najważniejszej części wysyłają
bo avon to dba o konsultantki (powinni pisac co powiemy klientkom/klientom...)
Stary 2006-11-20, 16:54   #16241
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
wysłałam skład przeciwłupieżowego na Twoje PW
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 17:11   #16242
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
tak, są 3 filiżanki i 3 spodeczki (talerzyki) do nich
zaraz zmierzę ich wymiary, bo akurat je mam i napiszę - mnie się te filiżaneczki bardzo podobają

a więc tak - szerokość filiżanki to 8,5 cm.,, ich wyskość to 5,5 cm. natomiast szerokość talerzyka to 14 cm.
Cytat:
hmmmm zaraz zobaczymy

wchodzi prawie cała normalna szklanka , czyli niecałe 250 ml.
dzięki za odpowiedź

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość
A ja się zeźliłam okrutnie bo mi przysłali tylko kosmetyczkę i krem z tego zestawu tomorrow - bez wody. Klientka mi się rozmyśliła bo chciała to w tym tygodniu na prezent Uroczy Pan na infolinii mówi mi że mi wodę przyślą w grudniu (wznawiają produkcję 29 listopada) albo mam im odesłać kosmetyczkę i ten krem. Jasne.... zafakturowali mi kosmetyczkę i krem na 10 zł Powiedziałam że mogę im wysłać na ich koszt - to ich problem że mi przysłali fragment zestawu.
Facet mi kazał poczekać. Zobaczymy co wymyślą teraz.
ja uważam to za totalną pomyłkę, oni nawalili, a Ty masz jeszcze na swój koszt odsyłać towar? przecież to gorzej niż porażka... już rozumiem fakt, że jak coś nam nie pasuje to odsyłamy na nasz koszt... ale i tak jeśli chodzi np. o naturalsa to nie wiem czy warto bulić 5zł za przesyłkę, skoro sam kosmetyk jest niewiele więcej wart. już lepiej jest go komuś podarować, komuś kto będzie z niego zadowolony.
to tyle
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 17:17   #16243
Konto usunięte

żeby mi tak nie zrobili
Stary 2006-11-20, 17:21   #16244
tangerynka
Rozeznanie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3115201]żeby mi tak nie zrobili
[/QUOTE]
Ja miałam już na podglądzie faktury widoczne ze mi zafakturowali ten krem i kosmetyczkę. Także jeśli Tobie nie zafakturowali, to pewnie nie przyślą.
Stary 2006-11-20, 17:31   #16245
joanna_k
Joanna d'Moder

dziewczyny przeszukałam wątek,ale nie znalazłam odpowiedzi .Jaki odcień ma metaliczna kredka do powiek Mystifield?Szary,srebny,n iebieski?
Stary 2006-11-20, 17:37   #16246
littlevenus
Raczkowanie

Witam dziewczyny Dołączyłam do waszego forum w czwartek,kiedy to czekałam na swoją paczkę. Opiszę wam teraz sytuację,która mi się przytrafiła. Otóż jestem związana z firmą avon od ok. 6 lat, pracuję razem z koleżanką. Tzn. na współkę zbieramy zamówienia i zawsze po równo dzielimy się procentem. I przechodząc do sedna sprawy--> w czwartek był termin dostawy I zamówienia z katalogu 13. Zebrałayśmy zamówienie na 1492,60 zł (!!!!) Sukces normalnie ALE,no właśnie, paczka nie dotarła do dziś Już w czwaretk wieczorem obdzwoniłyśmy kurierów i naszą koordynatorkę. Jakoś o 23.00 ta kobita zadzwoniła i powiedziała,że pieniądze za ostatnią paczkę doszły do avonu 12 godz. za późno... Dlatego wstrzymano nam zamówienie i przeniesiono na drugie. Myślałam,że szlag mnie za przeproszeniem trafi!!!! Jakim cudem?? Fakt,zdarzało się,że wysyłałyśmy pieniądze po terminie,ale zawsze wszystko było ok. Tym razem pieniądze poszły 5 dni przed składaniem zamówienia,a ona mi wciska,że nie dotarły na czas. Totalne bzdury!! Jednak jakoś udało się załagodzić sytuację i za opłatą 28 zł kurier ponoć ma mi przywieźć jutro paczkę... Nawet nie pytajcie,jak się czułam,gdy musiałam poinformować o tym moje klientki... Niby żadna nie była zła i mówiły,że jest ok, to i tak strasznie głupio się czułam. Ja normalnie myślałm,że wyjdę z siebie i stanę obok,taka byłam zła. Na domiar tego, dam sobie rękę uciąć,że coś nie przyjdzie i znowu tłumaczenie się... Ehhhh...

Chciałam dodać,że strasznie mi się podoba to forum Można się tu dowiedzieć mnóstwo ciekawych rzeczy... Pozdrawiam!
Stary 2006-11-20, 17:45   #16247
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Dołączyłam do waszego forum w czwartek,kiedy to czekałam na swoją paczkę. Opiszę wam teraz sytuację,która mi się przytrafiła. Otóż jestem związana z firmą avon od ok. 6 lat, pracuję razem z koleżanką. Tzn. na współkę zbieramy zamówienia i zawsze po równo dzielimy się procentem. I przechodząc do sedna sprawy--> w czwartek był termin dostawy I zamówienia z katalogu 13. Zebrałayśmy zamówienie na 1492,60 zł (!!!!) Sukces normalnie ALE,no właśnie, paczka nie dotarła do dziś Już w czwaretk wieczorem obdzwoniłyśmy kurierów i naszą koordynatorkę. Jakoś o 23.00 ta kobita zadzwoniła i powiedziała,że pieniądze za ostatnią paczkę doszły do avonu 12 godz. za późno... Dlatego wstrzymano nam zamówienie i przeniesiono na drugie. Myślałam,że szlag mnie za przeproszeniem trafi!!!! Jakim cudem?? Fakt,zdarzało się,że wysyłałyśmy pieniądze po terminie,ale zawsze wszystko było ok. Tym razem pieniądze poszły 5 dni przed składaniem zamówienia,a ona mi wciska,że nie dotarły na czas. Totalne bzdury!! Jednak jakoś udało się załagodzić sytuację i za opłatą 28 zł kurier ponoć ma mi przywieźć jutro paczkę... Nawet nie pytajcie,jak się czułam,gdy musiałam poinformować o tym moje klientki... Niby żadna nie była zła i mówiły,że jest ok, to i tak strasznie głupio się czułam. Ja normalnie myślałm,że wyjdę z siebie i stanę obok,taka byłam zła. Na domiar tego, dam sobie rękę uciąć,że coś nie przyjdzie i znowu tłumaczenie się... Ehhhh...

Chciałam dodać,że strasznie mi się podoba to forum Można się tu dowiedzieć mnóstwo ciekawych rzeczy... Pozdrawiam!
biedna
możesz już teraz sprawdzić, czy będą braki w strefie konsultantki na stronie avonu
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 17:46   #16248
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy serdecznie
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 18:00   #16249
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
ja na Twoim miejscu, jesli ta klientka nie da pieniązków w terminie najblizszych 2 dni, skontaktowałabym się z Nią - najpierw telefonicznie, jeśli masz możliwość, a/albo później skontaktowała się Nią osobiście i powiedziała, że mam do dnia takiego i takiego wpłacić pieniądze i proszę o zapłatę - jesli odmówi albo powie,że teraz nie ma pieniędzy to proszę o oddanie kosmetyków

Cytat:
mam nową piankę dodającą włosom objętości, zaraz skrobne skład
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 18:00   #16250
littlevenus
Raczkowanie

Matko, ile rzeczy mi nie przyjdzie!!!! Spojrzałam na fakturę.... Boże, co ja ludziom powiem??
Stary 2006-11-20, 18:10   #16251
Scarlet23
Zadomowienie

Witam serdecznie
Cytat:

mam nową piankę dodającą włosom objętości, zaraz skrobne skład
Warto kupić tę piankę??

Cytat:
Matko, ile rzeczy mi nie przyjdzie!!!! Spojrzałam na fakturę.... Boże, co ja ludziom powiem??
A co masz w brakach??

Ja z 13 na razie dla siebie zamówiłam
1.błyszczyk mauvelous metal - bardzo naturalny odcien przyznam się że wolałąbym żeby był bardziej wyraźny ale ogólnie może byc
2.Lakier gratis do błyszczyka mystic mile mnie zaskoczył jedyny minus to że długo schnie
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 18:11   #16252
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
a co Ci nie przyjdzie?
masz może COK w swoim mieście albo gdzieś w pobliżu? bo można dokupić brakujące produkty w COKu
ja w COKu w Krakowie dokupiłam ostatnio 4 kosmetyczki SSS i pianke dodającą włosom objętości - wszystko to, czego mi brakowało akurat mieli (a nie miałam tylko tego-mało jak na ponad 100 produktów zamówionyc, miałam farta)

scarlet23 - nie mam pojęcia czy tą piankę kupić, ponieważ zamówiła ją koleżanka, a będę się z nią dopiero w czw widzieć i wtedy dam jej zamówienie, dlatego akurat mam jeszcze tą piankę przy sobie i mogłam jej skład przepisać
Stary 2006-11-20, 18:18   #16253
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie co masz w brakach?
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 18:19   #16254
littlevenus
Raczkowanie

Braki:
1)zestaw do francuskiego manicure
2)zestaw ultimate
3)zestaw wygładzający solutions
4)zestaw oczyszczający solutions
5)zestaw rozpromieniający solutions
6)zestaw celebrate me
7)zestaw provibe
8)zestaw muśnięcie słońca
9)zestaw for men
10)zestaw little black dress
11)zestaw piaski arizony
12)pudełko na prezenty złote
13)kulka provibe
14)szampon nabłyszczający AT
15)cień bronze
16)serum na końcówki
17)atomizer
18)elegancka paleta cieni
19)rękawiczki

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Stary 2006-11-20, 18:24   #16255
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Braki:

2)zestaw ultimate

6)zestaw celebrate me
ja na to mam zamowienie wiec jak mi nie dojdzie to sie zalamie ale jutro sie dowiem co i jak
co do tego serum z netto wiadomo bylo od tygodnia ze nie bedzie ale reszty to ja jestem w SZOKU
Stary 2006-11-20, 18:27   #16256
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Braki:
2)zestaw ultimate
6)zestaw celebrate me
7)zestaw provibe
9)zestaw for men
11)zestaw piaski arizony
13)kulka provibe
15)cień bronze
16)serum na końcówki
17)atomizer
19)rękawiczki

Wow w szoku jestem a nie masz czasem zestawów zafakturowanych tak ze przy zesatawie pisze 0 a potem ejst rozbite na czesci ? Bo straszne duzo tych braków

Dzięki Kalex jak coś będziesz wiedzieć to daj znać.
Aha jeszcze jedno pytanko macie może ten nowy lakier do włosów bo tweż mnie kusi
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-20, 18:30   #16257
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Braki:
2)zestaw ultimate
6)zestaw celebrate me
7)zestaw provibe
9)zestaw for men
11)zestaw piaski arizony
13)kulka provibe
15)cień bronze
16)serum na końcówki
17)atomizer
19)rękawiczki

o rany koguta
ja też miałam zamówienia na ten zestaw wygładzający Solutions i mi przyszły, przyszły mi tez zestawy Celebrate me, zestawy for men też dostała,, tak samo z:LBD, piaskami arizony(caly przyszedl). Reszty nie miałam w zamówieniu-to znaczy miałam atomizery, ale wiedziałam,ze one nie przychodza no, ale ja miałam tydzień temu dostawę...
ale dali plame...ja nie moge, chyba bym dzwoniła do nich z awanturą....
Stary 2006-11-20, 18:32   #16258
Anka :)
Wtajemniczenie

A serum do końcówek z netto jest że produkcja zakończona, proszą nie zamawiać ? czy niby ma przyjść w nastepnym zamówieniu ?
Stary 2006-11-20, 18:37   #16259
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Wow w szoku jestem a nie masz czasem zestawów zafakturowanych tak ze przy zesatawie pisze 0 a potem ejst rozbite na czesci ? Bo straszne duzo tych braków

Dzięki Kalex jak coś będziesz wiedzieć to daj znać.
Aha jeszcze jedno pytanko macie może ten nowy lakier do włosów bo tweż mnie kusi
Cytat:
o rany koguta
ja też miałam zamówienia na ten zestaw wygładzający Solutions i mi przyszły, przyszły mi tez zestawy Celebrate me, zestawy for men też dostała,, tak samo z:LBD, piaskami arizony(caly przyszedl). Reszty nie miałam w zamówieniu-to znaczy miałam atomizery, ale wiedziałam,ze one nie przychodza no, ale ja miałam tydzień temu dostawę...
ale dali plame...ja nie moge, chyba bym dzwoniła do nich z awanturą....
Gdyby tak bylo to ja tez bym im zrobila awanture mi niby pisze na fakturce ze dojda wiec mam nadzieje ze tak bedzie jutro sie okaze jak przyjdzie paczka
Stary 2006-11-20, 18:57   #16260
littlevenus
Raczkowanie

Sprawdzałm z 5 razy, podane przeze mnie produkty nie przyjdą.... Odpisuję tak późno,bo byłam w sklepie po piwo... Muszę wypić,bo chyba szału dostanę... Co do serum na końcówki,to piszą,że brak w magazynie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości