Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 13:44   #2341
kasia0912
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)

czytałam,że było 30 pojazdów. Ale nie nie jechali pierwsi chyba? więc ktoś tym stresuję czy to wybucha w jakimś czasie?

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:50   #2342
BYou
MBZ♥

Kasiu są różne rodzaje IED-improwizowanych ładunków wybuchowych. jedne są naciskowe czyli coś na nie depnie i wybucha inne są sterowane np przez telefonicznie. niewiadomo ile ten ładunek był tam zakopany, mógł być 2 dni a może to być tak zwany: śpioch. leżaćy tam od wiosny. balon też chyba nic nie zarejestrował : żadnych kopaczyteraz tam trwa sezon przerzutu narko więc działania bojówkarzy są wzmożone. nie wiem które auto nie miało szczęścia raczej nawet rosomak by nie wytrzymał a co dopiero taki mvrap.

Edytowane przez BYou
Czas edycji: 2011-12-21 o 13:51
BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:52   #2343
kasia0912
Zakorzenienie

BYou aha. No bo dla mnie to czarna magia i tak się zastanawiałam.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 14:27   #2344
justyna_dt
Zakorzenienie

Śnieg sypie! a ja chciałam bez stresu na basen iść lipaaaa... może przestanie... chociaż wielkiej różnicy to nie robi, i tak będę musiała czuwać

W ogóle dzwoniłam do jednego zakładu i chciałam przyciszyć muzykę, żeby dobrze gościa słyszeć i niechcący pogłośniłam na full... jakie piętolnięcie w całej ulicy! sąsiedzi się ze mnie śmieją

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 14:56   #2345
Hawwa87
Zakorzenienie

Padnę przy tych ubezpieczeniach...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:24   #2346
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość

Arrakis się czaisz a to trza prosto do chłopa: hej mały chodź do remizy pobansować, jak się spiszesz pójdziemy na spacer za stodołe, czaisz blusa?
padlam

a kolega obejrzal auto i juz wiem co nie dziala - silniczek wycieraczek padl i trzeba wymienic... gorsza wiadomosc - nie wie czy zdazy mi znalezc ta czesc na jakims szrocie do jutra - w piatek musze jechac do Polski wiec pewnie naprawie to u mojego mechanika po swietach - wiec kciukajcie mocno by w piatek w Dani, Niemczech i na dolnym slasku nic nie padalo
Stary 2011-12-21, 15:48   #2347
peach_passion
Zakorzenienie

arrakis w takim razie mocne kciuki za pogodę albo za to, żeby kolega dorwał część

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

aaa stygmatku zapomniałam! kochana jesteś z tymi życzeniami wesołych świąt
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:49   #2348
justyna_dt
Zakorzenienie

Super... sypie, to zadzwoniłam po kolegę, żeby jechał. Jeszcze nie dojechał na bazę, a tu akcja, że nasza droga stoi na górce i jest nieprzejezdna ☠☠☠☠a!!! Miły akcent na koniec 10 h pracy, przede mną jeszcze meldunek, raport, wieczór na drodze i nie wiem, czy się na basen wyrwę, a jutro będę nieprzytomna, bo na pewno w nocy trzeba będzie jechać :/

Stary 2011-12-21, 15:50   #2349
carmelova
Zakorzenienie

Ale jestem wściekła :/
Jeden z handlowców chciał zrobić ze mnie idiotkę przed szefem. Wysłałam gościowi listę osób, do których ma wysłać paczki (listę akceptował mój szef). Ten koleś wysłał paczki do innych osób według swojego uznania, nic nikomu o tym nie mówiąc. Teraz wkurzony szef dzwoni do mnie z pretensjami i pyta, czy wysłano paczkę do osoby X, bo ten handlowiec mówi, że nie wysyłał. Na szczęście mam potwierdzenie, że mu wysyłałam tę listę, a ten na beszczelnego twierdzi, że był wtedy zajęty jak mu to wysyłałam. Ale kur***wa siedziałam z tym Młotkiem w pokoju, ze 3 razy przypominałam mu, do kogo ma wysłać paczki, a ten oczywiście przytakiwał! Na szczęście udało mi się wykombinować jedną dodatkową paczkę i wysłać kurierem, żeby na jutro była o klienta :/

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

arra w naszej Reni tez padł silniczek wycieraczek :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 15:53   #2350
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jeden z handlowców chciał zrobić ze mnie idiotkę przed szefem. Wysłałam gościowi listę osób, do których ma wysłać paczki (listę akceptował mój szef). Ten koleś wysłał paczki do innych osób według swojego uznania, nic nikomu o tym nie mówiąc. Teraz wkurzony szef dzwoni do mnie z pretensjami i pyta, czy wysłano paczkę do osoby X, bo ten handlowiec mówi, że nie wysyłał. Na szczęście mam potwierdzenie, że mu wysyłałam tę listę, a ten na beszczelnego twierdzi, że był wtedy zajęty jak mu to wysyłałam. Ale kur***wa siedziałam z tym Młotkiem w pokoju, ze 3 razy przypominałam mu, do kogo ma wysłać paczki, a ten oczywiście przytakiwał! Na szczęście udało mi się wykombinować jedną dodatkową paczkę i wysłać kurierem, żeby na jutro była o klienta :/

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Co za burak :/

Stary 2011-12-21, 16:03   #2351
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Super... sypie, to zadzwoniłam po kolegę, żeby jechał. Jeszcze nie dojechał na bazę, a tu akcja, że nasza droga stoi na górce i jest nieprzejezdna ☠☠☠☠a!!! Miły akcent na koniec 10 h pracy, przede mną jeszcze meldunek, raport, wieczór na drodze i nie wiem, czy się na basen wyrwę, a jutro będę nieprzytomna, bo na pewno w nocy trzeba będzie jechać :/
o kurde to az tak nasypało? mam nadzieję, że wszystko szybko załatwisz i zdążysz na basen
poza tym tak patrzę, że ten śnieg to chyba tylko taki jednorazowy wypadek i przez jakiś czas powinien być spokój
Cytat:

co za typek dobrze, że masz wszystko udokumentowane i nie zwali winy na Ciebie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 16:04   #2352
Hawwa87
Zakorzenienie

Od 2,5h siedzę i próbuję znaleźć, ale nie umiem, więc może któraś z Was będzie wiedziała, gdzie szukać, co zrobić, jak pracodawca nie opłaca składek ZUS, a wydarzy się śmiertelny wypadek przy pracy? Czy np. żona zmarłego może dochodzić uregulowania składek przez pracodawcę?

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Carmi, co za typ

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 16:32   #2353
peach_passion
Zakorzenienie

dostałam grafik i 1. stycznia wolne tylko zero planów na sylwestra więc dupa trochę
Stary 2011-12-21, 16:56   #2354
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

Frezi jak się ogarnę, to będę niedługo dzwonić
jesteś mega, mega MEGA super!!! dzięki Tobie i Twojemu poświęceniu już dzisiaj wieczorem odbiorę sobie z autobusu przesyłkę

masz u mnie duże piwo!

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Frezi, mi się kolor BARDZO podoba, uważam że wyglądasz naprawdę fantastycznie więc się nie przejmuj już!!!
Cytat:
Frezi ale Faudzio ma sexy and stylish kubraczek
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Freziu super Fauder wygląda
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ojej co ty mu zrobiłaś.
Cytat:
Napisane przez hawananana Pokaż wiadomość
Frezi Fauderek w polarowym kubraczku to mistrzostwo świata jeszcze buciki by mu się przydały żeby łapki nie marzły
dziękujemy za opinie, ale nie chodzimy w tym polarze zbyt często...

w sumie mam go tylko na mocne mrozy.... chociaż tak jak pisałam, Fauder okropnie się trzęsie na spacerach... wygrzana dupka i jaja sobie młody robi

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaa Frezi!!!!!!!!!!!!! to działa!!!
spałam 7 godzin ale bez przerwy w środku nocy - nad ranem obudziła mnie pralka, ale zasnełam znowu do 09.30
cieszę się, że w jakimś stopniu się do tego przyczyniłam

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Przecież on tak przesłodko wygląda że można by było go schrupać

Otworzyli mi obok domu biedronkę i wiecie co takich pielgrzymek na moim osiedlu to ja jeszcze nie widziałam
dziękuję

no to się przyzwyczajaj, bo teraz już tak będzie niestety

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Frezi, Twoj piesio wymiata !!!!!! jest mega
odnosnie włosów, jest ok A nie przeswituje Ci nigdzie blond? Bo po takich zabiegach czesto tak bywa.. albo kolor nowy sie splukuje po kilku myciach i widac stary... Jak bys cos takiego miala, to na reklamację!
A my wczoraj mielismy fajny dzien tzn cały dzien padałam ze zmeczenia, ale po pracy przyszedł P. i jego siostra- zrobilismy obiad i pojechalismy na zakupy swiateczne. Niby taka zwykla rzecz, a tak jej potrzebowałam... Kupiłam dla Żelusia taki fajny kombinezon i ubranka.... jak ja go kocham A on nas chyba... Zawsze jak tz do niego gada i głaszcze ręką po brzuchu to mały daje popis zdolnosci akrobatycznych dla Taty i wystawia dupkę żeby go głaskać i taka fajną górkę widac przez skorę

no kolor na całej głowie wyszedł idealnie... nie ma żadnych prześwitów... tylko troszkę na odroście jest jaśniejszy, ale to mi powiedziała, że tak może być nim zaczęła...

nieważne - przeżyję, tylko następnym razem kupię po prostu dwie farby po 25zł w takim kolorze

Żeluś jest cudowny.... już wyobrażam sobie, jak to będzie kiedy będzie z Wami po tej stronie brzuszka

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Frezi co do włosów to naprawdę jest ok, ładnie wyglądasz A na ostatnim zdjęciu jak się uśmiechasz, to jakoś tak bardzo mi Najeczkę przypominasz
dziękuję

do najeczki????

Kawa - Lolka jako renifer będzie super - mój Fauder ma kupiony na święta frak jest to jedno wdzianko, które ma w sobie biały przód z muszką i cały czarny frak do ogonka (oczywiście zakładane tylko na przednie łapki) zakładamy tylko na moment wejścia na Wigilię w dwa miejsca zapłaciłam za niego całe 30zł, więc na pierwsze wrażenie warto

kasia- jesteś mistrzem painta!

naj - dziękuję za opinię o choince dzisiaj jeszcze ją troszkę wzbogacam. I możesz marudzić ile chcesz

a kuzyn P. zachował się totalnie nietaktownie! i też jestem tego zdania co Ty. Nie ma znaczenia ile kosztuje prezent... my mamy tradycję dawania małych drobiazgów, ale miłych i przede wszystkim chodzi o pamięć....

med - będę małego pilnować, żeby nikomu krzywdy swoim wyglądem nie zrobił Sake dla TŻta??? próbowałam i jest fuj...

BYou - ..... to okropnie smutne z tymi żołnierzami

carmel - i bardzo dobrze! nie daj się zwieść jego rzekomej dobroci do Ciebie po tym jaką szopkę odstawił

kasia- no to bratanica pojechała TŻtowi równo i bardzo dobrze!

stygma - Tobie równie wesołych i spokojnych Świąt!

carmel - co za cioł! myślisz, że zrobił to specjalnie? ma coś do Ciebie?
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:28   #2355
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ja idę dziś do mojej ulubionej fryzjerki która nigdy mi jeszcze nic nie spieprzyła Kupiłam farbę, trochę inną niż zwykle, ciekawe jak wyjdzie
Ciekawi mnie jak teraz wyglądasz ale na pewno się zna skoro zawsze do niej chodzisz i wyjdzie coś ładnego, na co TŻtowi zmięknie serce i kolana
Cytat:
jak kto lubi, tyle że zwiększa ryzyko cukrzycy i zawału serca

zaraz idę was nadrabiać tylko jeszcze was powkurzam opisem mojego idealnego chłopaka w Poznaniu padał śnieg i rzucaliśmy się dziś śnieżkami, oglądaliśmy też film i 3 razy graliśmy na kobzie (HIMYM) a gdy mnie odprowadził na przystanek to jeszcze stał potem i sprawdzał czy przeszłam bezpiecznie koło dresów w ogóle jest tak fajnie, w ogóle się nie kłócimy, jak mamy problem to o nim gadamy i aaaaa dziewczyny, tak to powinno wyglądać

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kkasia007 Pokaż wiadomość
Ostatnio moja bratanica była u mnie w odwiedzinach (ma 12 lat) i przekomarza się z moim tż. Nagle tż idzie do kuchni zrobić nam kanapki a ona stoi taka oburzona i mówi : P tobie to chyba trzeba zamknąć lodóweczkę na kłódkę to odnajdziesz drogę do jubilera.
i dobrze mówi mała

naj, ten kuzyn P. jakiś okrutny jest nie wiem, według mnie w ogóle się nie żartuje na takie tematy i sama nie mam poczucia humoru jeśli chodzi o wyśmiewanie czegoś co daję od serca

może się jeszcze wtrącę do sporu "o brzuch" - być może odczuwa się to jako niesprawiedliwość ale równocześnie gdyby się było w takiej samej sytuacji to też by się chciało być traktowanym. Co z tego że teraz jej pójdą na rękę jak później straci rok czy dwa ? Myślę że nie ma sensu patrzeć innym ludziom na ręce.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 17:31   #2356
justyna_dt
Zakorzenienie

Dziewczyny, trzymajcie mnieeee... TIR stanął na naszej drodze, już ruszył, ale stres był. Resztę sypią już i odśnieżają. Ej normalnie... ładny start :/ w nocy ma sypać... Oby już jutro nie.

Stary 2011-12-21, 17:32   #2357
peach_passion
Zakorzenienie

Ilsa, no tak ma byc i tak ma pozostać cieszę się bardzo, że wypracowaliście sobie taki związek

mam dzisiaj mega plan na wieczór tż wysłalam do drugiego pokoju z kolegą, a ja ładuje sobie 2 filmy i będę leżeć z laptopem w łózku, może popijając drina. ach raaaaj
Stary 2011-12-21, 17:32   #2358
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

frezi bardzo ladnie wygladasz juz po oisie myslalam, ze jakis ciemny braz wyszedl czy cos...
Stary 2011-12-21, 17:34   #2359
peach_passion
Zakorzenienie

zuza jak tam Twoje czi?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 17:39   #2360
Zuzik06
Wtajemniczenie

hej

prawdopodobnie to coś bakteryjnego. \jutro mamy zrobić badania, ale juz Tz dostal drugi antybiotyk.

Kupilismy choinke, papilotki na muffiny, suszki na kompot i grzyby jest szansa ze jutro pojedziemy z tym ze znowu mialam niefajna rozmowe z mama - bo brat od tygodnia uwzial sie na remont lazienki i dzisiaj ciagle jest na etapie kucia scian. przez co nikt nie moze sprzatac, a nie wiadomo kiedy on skonczy - ogolnie dwie lewe rece... a ja nie moge przyjechac poki bedzie pyl, bo jestem praktycznie astmatykiem. powiedzialam ze zadzwonie za 2 godziny i chce wiedziec czy mam w ogole przyjechac na swieta;/

Najka cham i prostak z tego gostka. Naatepnym razem daj mu bon do Carrefura, niech sobie paczke fajek kupi

Kasia07 mega|z t a bratanica

Smerf nastepne dusigrosze

Hawana

Siodemka

Motyl o kurde....

Carmi co za ziomal. Z liscia mu

Frezi po duzym piwie to ja juz spiewam, nie chcesz miec takiego obciachu

Ilsa to fajnie, ze Wam dobrze

Piczko ammmm moje czi wraca do poziomu naladowania ja tez chce taki wieczorek niestety mam stresa zyciowego i nici
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 17:41   #2361
BYou
MBZ♥

Arra będę trzymać kciuki za niepadanie i za znaleznienie części

Karmelku no co burako-kretyn dobrze, ze masz kopięw wysłanych

Tysiek mam nadzieję że Twoje piaskarki dadzą radę

Frezyjko mi się podobasz w tych włosach

Hawwa nie znam się na tym niestety

Mąż usnąła mnie czkea prasowanie. ale narazie relaks

Stary 2011-12-21, 17:43   #2362
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
nie mogliby podać, że Ktoś zginął bez powiadomienia rodzin takie są procedury. mój TŻ mówi, że Wszyscy już wiedzą
kurczę straszna tragedia, a czemu nie powiadomili mediów dopiero po rodzinach ? Widać nie można ufać PAP, co za szumowiny

Stary 2011-12-21, 17:44   #2363
BYou
MBZ♥

Ilsa oby tak dalej się układało

Zuuuu ale sobie wybrał termin na remont:/

Stary 2011-12-21, 17:46   #2364
justyna_dt
Zakorzenienie

By, piaskarki dadzą radę, za to ja wymięknę za chwilę

Zazdroszczę Wam wszystkim przygotowań do świąt, mi wiecznie brakuje czasu ten basen teraz to jakieś wybawienie... Choć pewnie będę musiała co 10 minut latać do telefonu :/

Stary 2011-12-21, 17:48   #2365
BYou
MBZ♥

Ilsa nie wiem pierwszy info podał reuters. a nasz pap podał dalej narażając 2500 rodzin na stres i nerwy żeby tylko mieć o czym mówić i pisać. hieny pojechały nawet pod macierzystą jednostkę poległych by nagabywać żołnierzy żeby wydobyć nazwiska i podać na antenie mam nadzieję że ktoś za to beknie. przygotowywana jest w tej sprawie petycja.

Stary 2011-12-21, 17:59   #2366
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że od kilku dni nie mam czasu na nic.... Dlatego znowu przepraszam, że nie nadrobię Wczoraj byłam z Mrówką rano na szczepieniu, jak wróciłyśmy zajęłam się sprzątaniem i tak jak zaczęłam ok. godz. 11 tak skończyłam o 19... - tak to jest jak się w międzyczasie karmi, przewija i zabawia Ale nawet okna umyłam i zrobiłam obiad Także od wczoraj uważam się za wzorową gospodynię
kurczę, masz dziecko na głowie a idzie Ci lepiej niż nam
a mąż może by się ucieszył z sernika ? U nas to tradycja by piec sernik na święta tylko wtedy mama go robi i mimo że zawsze się zapada i przypala to jest to urokliwe
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Gwizdak, dobrze rozumiem Twojego męża... I ja mam mieszane uczucia, co do mijającego roku - z jednej strony ślub, na który bardzo czekałam, ale jakoś na koniec nie umiem powiedzieć, że to był szczęśliwy rok... Z pewnością mógł być lepszy i mam nadzieję, że 2012 będzie lepszy od tego
ślubu już nie powtórzysz ale myślę że rok 2012 ma szansę być lepszym pod pewnym względem
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Okropne wiadomości...
Kolezanka z pracymówiła mi,że jej brat był wczoraj na treningu i przyjechał jakis ich nowy kolega.
Potem spieszył się do domu,wyszedł wczesniej z treningu i... rozbił się samochodem na drzewie,zginął na miejscu. I miał 19 lat.
Coś strasznego
to pewnie przez śliską jezdnię

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
kochana:
- masz potwierdzenie wysłania listy
- w kryzysowej sytuacji znalazłaś rozwiązanie i klient nie będzie pominięty
ja bym miała uznanie dla takiej pracownicy, na pewno możesz być z siebie zadowolona
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
mam dzisiaj mega plan na wieczór tż wysłalam do drugiego pokoju z kolegą, a ja ładuje sobie 2 filmy i będę leżeć z laptopem w łózku, może popijając drina. ach raaaaj
mniam, jaki to drin ? Ja ciągle teraz popijam herbatki z miodem a później lecą siki Weroniki, powinnam się ograniczać
Cytat:
Kupilismy choinke, papilotki na muffiny, suszki na kompot i grzyby
a z grzybów robisz bigos czy pierogi ? Bo my jutro lepimy z kapustą i z grzybami będzie na wigilię
Cytat:
Ilsa nie wiem pierwszy info podał reuters. a nasz pap podał dalej narażając 2500 rodzin na stres i nerwy żeby tylko mieć o czym mówić i pisać. hieny pojechały nawet pod macierzystą jednostkę poległych by nagabywać żołnierzy żeby wydobyć nazwiska i podać na antenie mam nadzieję że ktoś za to beknie. przygotowywana jest w tej sprawie petycja.
może ktoś nowy tam pracował i do głowy mu nie przyszło że tak się nie robi

Stary 2011-12-21, 18:01   #2367
Gwizdak
Zakorzenienie

TYLKO 1 STRONA?????????????????? Chyba sobie kpicie.... My już po wizycie u koleżanki Fajnie było To kumpela ze studiów, więc sobie obgadałyśmy z pół naszego roku Jej córka taka fajna - biega, gada, normalnie łał. Łał zrobił też mój niemowlak, który najpierw się jej przyglądał badawczo, a potem zaczepiał wydając różne ciekawe dźwięki Tym samym wykazała pierwsze chyba w swym życiu społeczne zachowania a jeszcze śmiesznie, że mają tak samo na imię Tylko, jak koleżanka chciała moją na rękach potrzymać, to tamta w krzyk :" Nie, nie, nie!!! Moja, moja" i płacz. Mrówka natomiast przyglądał się temu ze stoickim spokojem
Cytat:

Gwzidaku a jak Ją obudzisz to będzie zła?
nie, zła nie,ale ja jej strasznie nie lubię wybudzać. Sama nie lubię, jak mnie ktoś budzi i jakoś tak uważam, że ja jej też nie powinnam - niech sobie śpi, jak śpiąca No ale dzisiaj strasznie chciałam się spotkać z tą koleżanką, więc ją na śpiocha ubrałam i się udało
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
gwizdaku, chciałabym, by przyszły rok był dla mnie choć w połowie tak dobry, jak dla Ciebie był ten. a chyba będzie najcięższym
wiesz co, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Czasem się wydaje, że nie może być gorzej, a wszystko się tak układa, że jest nawet lepiej. Pomyśl jaką ja miałąm sytuację pod koniec zeszlego roku - kto by pomyślał, że teraz będę w tym miejscu, w którym jestem?
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Od 2,5h siedzę i próbuję znaleźć, ale nie umiem, więc może któraś z Was będzie wiedziała, gdzie szukać, co zrobić, jak pracodawca nie opłaca składek ZUS, a wydarzy się śmiertelny wypadek przy pracy? Czy np. żona zmarłego może dochodzić uregulowania składek przez pracodawcę?

może, a nawet powinna. Pracodawca jeszcze karę dostanie.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 18:01   #2368
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
ja ☠☠☠☠☠☠☠e to juz ponizej pasa.....nawet tego nie skomentuje...
Stary 2011-12-21, 18:02   #2369
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a mąż może by się ucieszył z sernika ?
sernik własnie zeżarliśmy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 18:05   #2370
BYou
MBZ♥

Józia nie wymiękaj zepnij swój zgrabny tyłek i do przodu

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Gwizdak czyli Mrówka pokazała klasę na spotkaniu

Ilsa wątpię po prostu ktoś zapomniał użyć mózgu

Picz też się wściekłam na szczęście żołnierze pokazali im gdzie raki zimują

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości