|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Cytat:
![]() Pisałam do niego na tel z numeru mojej mamy, sprawdzić czy wda się w flirty a najlepsze - jak jeszcze się spotykaliśmy, nie oficjalnie jako para, to też założyłam numer gg i do niego wypisywałam, że jestem jego sąsiadką i mi się podoba i czy pożyczy mi jakieś filmy ![]() A i na nk jakaś laska zaczęła do niego wypisywać, co on ją tak podgląda (on oczywiście zaprzeczał), a ja jako on jej odpisałam, że nie mam potrzeby jej podglądać, gdyż mam wspaniałą kobietę i żeby spadała ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- wtf?
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2011-12-22 o 01:43 |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to jestem przy was święta
Bez urazy ale nie wyobrażam sobie jak można tak kogoś sprawdzać, sama bym nie chciała być tak sprawdzana.
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Baa, ja też nie, ale skoro on zaczął mnie w taki sposób sprawdzać,wszystko podczytywał, a u siebie z kolei prowadził "ciekawe konwersacje" to chyba każdy by się wkurzył:P
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam przewrażliwiona na tym punkcie.
Chciałam wszystko wiedzieć. Nawet to czy gadał i o czym gadał ze swoimi koleżankami.. A że on mi o tym nie mówił, to sama to sprawdzałam Teraz żałuję, wiadomo, bo ten błąd popełniłam w październiku, kiedy on się najbardziej starał o nasz powrót. No i musiałam spieprzyć sprawę.. Do tej pory mówi, że wtedy mi za szybko zaufał... |
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, mój mi zaproponował spotkanie jak wrócę do domu ![]() ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- Magda, Twój ex też pozmieniał hasła na fb i wszędzie?
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
źle się czuję dziś, mój dół jest dalej. w nocy płakałam... co się ze mną dzieje?
|
|
|
|
#1747 | |
|
Raczkowanie
|
Eks do mnie wczoraj napisał, że nie jest mu obojętne to wszystko, że mówił to w złości, że chce ze mną spędzić sylwestra. Nie odpisywałam. Po dwóch godzinach napisał mi smsa, gdzie zaczął mi się tłumaczyć, że ta koleżanka (tak, to ta sama o którą zrobiłam awanturę) ma chłopaka od 2 lat, nie jest w jego typie, nic ich nie łączy, a spotkali się na 20 min bo miał sprawę. Też nie odpisałam i poszłam spać.
Cytat:
Madziu, ja mam do Ciebie pytanie ![]() Sama z siebie się nie odzywasz do Niego jak pisze, czy ustaliliście, że nie będziecie ze sobą pisać?
"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe Edytowane przez superMENKAAAAAAA Czas edycji: 2011-12-22 o 09:45 |
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
I pewnie się z nim spotkasz, prawda?
Mandy, sama robisz sobie krzywdę. Elve, Malla i inne dziewczyny tutaj wałkują Ci setki razy co powinnaś robić, a czego nie, a Ty i tak swoje. Czego więc oczekujesz od tego wątku? Chcesz przeczekać czas kiedy nie jesteś z nim? Bo (chciałabym się mylić, bardzo) jestem praktycznie przekonana, że albo do niego wrócisz, bo Ci napisze jakiś łzawy tekst o tym, że tęskni i byłabyś cudowną matką jego dzieci, albo spotkasz się z nim w święta, skończy się łóżkiem, a potem płaczem, bo jednak wybierze piwo, no i on nie wie co czuje, i to tak wyszło spontanicznie, taki poryw, hormony, emocje. Ty jesteś uzależniona od faceta, który w najmniejszym stopniu na Ciebie nie zasługuje. Dzieci, pierścionki, rodzinka... Słowa, słowa, słowa, które w żadnym stopniu nie mają pokrycia z rzeczywistością. A Ty karmisz się tymi kłamstwami, jakby były Ci niezbędne do życia. Nie są. Popraw maturę, bo z tego co czytałam w innym wątku, miałaś taki zamiar. Odpocznij w święta, spędź czas z rodziną, przemyśl sobie pewne sprawy, ale przede wszystkim-zerwij z nim kontakt. CAŁKOWICIE. Chociażby Ci teraz kupił milion pierścionków, postawił pod oknem super furę i błagał o wybaczenie- nie ma. Młoda jesteś, mądra, czasami nawet z sensem prawisz , ale pogubiłaś się okrutnie. Tyle, że my tutaj nie damy rady Ci pomóc, jeśli Ty będziesz pisała do niego, zgadzała się na spotkania i jęczała, że miś to był jednak cudowny. Zamykasz sobie drogę do zobaczenia tego, jak facet może na prawdę cudownie traktować kobietę, którą kocha.---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Kompletnie nie rozumiem takiego zachowania, no chyba, że ktoś ma 15 lat i mniej. Mandy, nie masz pojęcia co to jest zdrowa miłość. To na pewno nie była.
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2011-12-22 o 09:02 |
|
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
a ja dochodze do wniosku, że chyba on mnie nigdy nie kochał i nie wiem czemu ze mną był tyle lat... teraz jest szczęśliwy...
|
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
ech
"Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać." — Marilyn Monroe Edytowane przez superMENKAAAAAAA Czas edycji: 2011-12-22 o 09:45 |
|
|
|
#1751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz rację, że nie odpisałaś, musisz nabrać dystansu. |
|
|
|
|
#1752 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak się dowiedziałam o nieudanej zdradzie po 5 latach związku? Eks poszedł spać, na ekranie mrugała wiadomość gg od koleżanki ze studiów. Chciałam odpisać, że on już śpi, nieraz tak robiliśmy - on nie miał archiwum gg, więc jakbym zamknęła okno, wiadomość by przepadła. Patrzę w okienko, a tam "myślisz, że możemy nadal się spotykać wiedząc, co nas łączy?". Zbaraniałam. Spokojny sen eksa zakłóciła moja pięść na jego twarzy ![]() I dobrze. Trwaj w tym. Widzisz, jak eks Mandy się miota. Jeśli Twojemu naprawdę zależy, to prędko się nie podda, teraz powoduje nim urażona męska duma, że króliczek się wyrwał. Ale pamiętaj, że gdyby mu zależało, to by nie gadał, że "jeszcze" nie jesteście w związku, więc może robić, co chce. Albo związek, albo nic i nie daj się namówić na układ pośredni. Cytat:
Cytat:
Poczytaj jej posty, to się dowiesz, kto, kiedy i jak o tym zadecydował, przecież dopiero co o tym pisała Magda mądrze wybrała.
|
|
|
#1753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to wszystko przez te święta, już jakoś tam było. wciąż cierpiałam, ale dawałam radę. moja starsza wczoraj mi powiedziała, że się cofam... |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Ja się wczoraj zresetowałam u przyjaciółki - wypiłysmy litra baccardi, ponadawałyśmy na facetów (jej się też w głowie to nie mieści).
Poszłam spać o 4 do pracy wstałam o 7 - jestem kompletnie rozbita i nie do życia, ale przynajmniej wiem, że to po alko a nie przez niego. Jutro będzie gorzej |
|
|
|
#1756 | |
|
Rozeznanie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Tak czytam sobie Was i czytam i tak sobie uświadamiam, że większość wksów to dupki i maci emieć o co pretensje... A ja? Za to, że przestał mnie kochać i spakował się w 2 dni? Co raz bardziej mi się on wybiela i co raz bardziej czuje się winna tego rozstania. |
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co najbardziej mnie wkurza.. ze wiedział ze nie jestem ta właściwą i mi o tym nie powiedział wcześniej
|
#1758 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie. Ja z kolei myślałam, że kiedyś się doczekam, a jak nie to przecież i tak jest dobrze. Sama go umacniałam w tym myśleniu, więc teraz obstawiam, że się oświadczy tej wywłoce.
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Świadomość, że to TO nie pojawia się nagle, tylko buduje przez lata.
|
|
|
#1760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
2. W jakim sensie Cię opuścili?
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie z nim nie męczyłam . Miał swoje odpały ale muszę powiedzieć ze byłam szczęśliwa . On najwyraźniej nie był i postanowił mi o tym powiedzieć dopiero po prawie 5 latach...
|
#1763 |
|
Nie depcze krokusów
|
To nie znaczy, że przez 5 lat był nieszczęśliwy.
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
No nie , ale pewnie od dłuższego czasu . Nie rozumiem po co tracić czas drugiej osobie . Zwlaszcza ze byl nawet ze mną pierścionki oglądać...I kurde w życiu był nie pomyślała ze on jest nieszczęśliwy .
|
#1765 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad. 2 Wiele znajomych osób o mnie zapomniało, przestało się do mnie odzywać mimo moich prób nawiązywania kontaktu (fakt, część z tych osób była bardziej "jego", z tym że mi na nich zależało). W tym moja przyjaciółka, która w ogóle zachowała się totalnie nielojalnie. Wiesz Malla? Ty masz tyle racji i jak tak czytam bez emocji i patrze realnie to się zgadzam, ale co ja na to pradzę, że "on jest mój i ma być ze mną i nie ma prawa być szczęśliwy beze mnie i do tego z jakąś raszplą"? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Ja tez się nie spodziewałam i nie myślałam, że mu tak źle. Nic nie mówił, jego zachowanie nie było inne, więc dostałam obuchem w łeb. Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-12-22 o 12:11 |
||
|
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
dostałam zaproszenie na randkę
i chętnie skorzystam, oderwę się od tego wszystkiego i od dzisiejszego smsa jakiego od Niego dostałam
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Będzie dobrze
![]() I jak Malla napisała, że jak mu będzie zależało to się postara
|
#1769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nawet nie jest obuch - to jest oberwanie z działa przeciwczolgowego... |
|
|
|
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
a mój ex znów do mnie pisze...o codziennych sprawach, jakby nigdy nic, opowiada co się u niego dzieje..nie odpisałam.
już mi było tak dobrze. wychodziłam na prostą ! przestałam o nim myśleć, wracać pamięcią do czasów jak mieszkaliśmy razem, a tu BUM! nagle zburzył mój wewnętrzny spokój!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

no i niestety 3 razy mój plan legł w gruzach, bo mój ukochany nie miał ochoty na flirty z nieznajomymi