Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 21:17   #721
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Taka typowo dla graczy, z maaasa dodatkowych klawiszy i funkcji, podswietlana i inne bajery Ale juz widze usmiech TZ i ten blysk w oku, czasem mezczyzni sa jak dzieci
Dziekuje

i
No duzi chłopcy, a zobaczą grę czy elektronikę z bajerami to oczy jak pięciozłotówki.

Moja koleżanka np uważa, że to niedorzeczne, że dorośli faceci siedzą przed play station, dla mnie to źle nie jest, lepsze to niż wiele innych rzeczy, poza tym dopóki pracują i normalnie żyją to niech odpoczywają jak lubią(tzn w granicach zdrowego rozsądku)

Niektórzy to chyba za wiele filmów się naoglądali i nie wiem czego oczekują.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:18   #722
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
nie wiem czy rozumiem
Taka po prostu refleksyjna myśl o zyciu, zakupach i zarobkach, nic wielkiego.... zresztą w pracy nic innego teraz nie kasuje jak same wieeelkie wózki z zakupami przed świętami

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:18   #723
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NUTELLA87 Pokaż wiadomość
niestety nie mieszkamy razem ale często bywam u niego w domu
stąd to sprzątanko w jego pokoju bo sam by sie za to nie zabrał
Hah jak u TŻ w pokoju jest bałagan, to jak przychodze i to widzę to ma dwo opcje: albo szybko sprząta i spędzamy miło czas albo wracam do domu bo bałagan mnie denerwuje Więc biedny nie ma wyboru... Ja u niego sprzątać nie mam zamiaru, z resztą ja swój bałagan jedynie lubię sprzątać tj w moim mieszkaniu. No i u niego jest skomplikowana syt. rodzinna i w sumie ma rodzeństwa i jak bym miała po nich jeszcze sprzątać to by mnie kur.. wzięła

Cytat:
wszystko

żel do twarzy- z takiego z sls na taki bez sls- np biedronkowy z mikrogranulkami i lotosem- bo slsy na dłuższą metę suszą co potem przetluszcza znowu cerę i błędne koło mamy a teraz myję metodą ocm

toniki do twarzy- bez propylene glycol(np ma lierene) teraz tylko hydrolatów używam

nawilżanie- kremy bez silikonów, glikonu propylenowego i paraffinum liquidium
Smarowałam się też olejem arganowym i tłustym masłem saloos, dla niektorych może dziwne, że tłusta cera i tłuste kosmetyki, ale i tłustej może brakować nawilżenia
Do tego żel z hialuronem, który wiążę wodę.
Regularnie robiłam maseczki- ale zrezygnowałam z mocno oczyszczających, używałam glinek(ale takich z dodatami nawilżającymi) i maseczek montague jenuesse.

W sumie nie wiem co mi najbardziej pomogło, ale coś musiało.

Dzisiaj myłam twarz koło 9, jest po 19 i świecę się odrobinkę, kiedyś jak o 12 przyłożyłam chusteczkę to tona sebum.

No i wiadomo- podkład bez talku, silikonów itp- u mnie to byli najwięksi wrogowie matowej cery.

Generalnie unikamy kosmetyków matujących i głęboko oczyszczających, a nawilżamy i na noc natłuszczamy(tylko niekomodogennymi kosmetykami)
Mojej cerze się poprawiło dokąd stosuję podobne metody - delikatne żele do demakijażu i oczyszczania, mocne nawilżanie i odżywianie na noc, na dzień lekki krem nawilżający lub delikatny matujący, a zwykłą kolorówkę zamieniłam na minerały i podkład z Bourjois z ecocertem I jak ognia wystrzegam się alkoholu w produktach do twarzy.. W ogóle nie stusuję alkoholu denat. w pielęgnacji I moja mieszana cera ma się świetnie i się nie błyszczy przez cały dzień jak kiedyś... Pamiętam jak kiedyś żeby pozbyć się pryszczy nakładałam na nie wacik namoczony tonikiem Clean&Clear - na pierwszym miejsu alkohol denat. Trzymałam godzinę a potem zdziwinie, że twarz pali żywym ogniem Młodym i głupim się było

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ja jak się kiedyś wkurzę a nie bedzie wtedy K. to mu powycieram kurze w pokoju jestem za ładem artystycznym ale nie za kurzem
Ja na kurz jestem uczulona i TŻ musi codziennie wycierać jeśli ma ochotę mnie zaprosić Chociaż u niego i tak kicham itp bo ma psa, a niestety jestem uczulona, ale to moja ogromna miłość, więc cierpię w imię tej miłości :brzyda l: Tylko wredny pies na moją miłośc reaguje gryzieniem mnie w stopy

Cytat:
hehe tylko wiecie zapomniałam dodać że ja się już tam tak zadomowiłam, że czuje się jak u siebie w domu i wszędzie są moje fatałaszki i pierdołki dlatego czuję się też zobowiązana do takich porządków ale fakt czasem sam mógł by polatać ze ściereczką spokojnie nie dam zrobić z siebie kury domowej
Eee.. Mój TŻ bywał u mnie codziennie i nie czułam alby obligowało go to do sprzątania u mnie Czasem pomagał mi powyciągać naczynie ze zmywarki, albo umył naczynia po obiedzie ale to czasem, jeśli sam zaproponował
Kiedyś jak moi rodzice byli na wakacjach to obiecałam, że umyje okna w całym domu i TŻ był wtedy i jak zobaczył jak mi to idzie to sam za mnie pomył kochany
Ja za to prasuję mu koszulki przed wakacjami - raz na 2 lata

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
ja tez sprzatam TZtowi ale to dlatego ze czasem na weekend jestem u niego a mama TZ powaznie chora i nie jest w stanie nic zrobic wiec sprzatkam pokoj TZ ( niedlugo juz nasz pokoj) no i pomagam tesciowej przy sprzataniu...
Ja jeśli bym pomieszkiwała u TŻ to pewnie pomogła bym mu posprzątać, ale pomogła a nie sprzątała za niego, bo by się przyzwyczaił i za dobrze by mu było

Cytat:
ale Ci zazdroszcze takich wakacji! ja jeszcze nie bylam nigdzie za granica w sumie na wakacjach, moze kiedys sie uda, poki co musze znalezc prace jakas dobra
Mi się marzy Japonia : love: I Tajlandia:lov e:
Na razie podróżuję po krajach arabskich, bo są stosunkowo tanie

Cześć Wam tak w ogóle Jeszcze tylko jutro i mam wolne, już się doczekać nie mogę, bo nie mam ani chwili dla siebie, codziennie mam kilka zaliczeń i mnie szlak trafia...
Z pielęgnacją to lece na podstawach, czasem nawet nie mam kiedy nabalsamować się. Za to od piątku wprowadzam nowe zasady do pielęgnacji, zaczynam m.in. mycie odżywką
Teraz robię projek na Podstawy Projektowania Maszyn i Mechanizmów i w przerwie pomalowałam paznokcie i wyszły mi istnie sylwestrowo Na czarnej bazie fuksjowy brokat i fleksy i do tego pomarańczowo-zielone fleksy opalizujące..
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:20   #724
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:

Moja koleżanka np uważa, że to niedorzeczne, że dorośli faceci siedzą przed play station, dla mnie to źle nie jest, lepsze to niż wiele innych rzeczy, poza tym dopóki pracują i normalnie żyją to niech odpoczywają jak lubią(tzn w granicach zdrowego rozsądku)

Ja uwielbiam z moim TŻ grać na ps2 Marzy mi się ps3 z PS move albo xbox 360 z kinektem... Nie ma to jak wyładować złość na TŻ młócąc go w Tekkena albo w NBA
Stary 2011-12-21, 21:27   #725
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze, zasłużyłaś sobie

Cytat:
No duzi chłopcy, a zobaczą grę czy elektronikę z bajerami to oczy jak pięciozłotówki.

Ja tez nie mam nic przeciwko jak TZ sobie gra Praktycznie razem mieszkamy a nie da sie wszystko ciagle robic razem, dla mnie to jest takie zaglaskanie. Lubie jak np On sobie gra a ja wtedy poczytam ksiezke albo cos naukowego albo po prostu ponadrabiam wizaz

W ogole od kilku dni smaruje twarz kremem zmieszanym z kropla kw hialuronowego i jestem zachwycona - nawilza o wieeeele lepiej
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:28   #726
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Taka typowo dla graczy, z maaasa dodatkowych klawiszy i funkcji, podswietlana i inne bajery Ale juz widze usmiech TZ i ten blysk w oku, czasem mezczyzni sa jak dzieci
Dziekuje

Oj, masz tak geste wlosy ze mysle ze bedziesz ok wygladac bo nawet wyprostowane nie straca na objetosci

Mój tez uwielbia grać na kompie, ciągle jakaś nowa gra, a o takiej klawiaturze pierwsze słyszę Na pewno będzie szczęśliwy
A co do włosów, to wcale nie są takie gęste niestety, jak się powywijają lub na dyfuzorze wysuszę to faktycznie wydaje się ich dużo więcej, samych w sobie jest ich mało

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:32   #727
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:

Ja tez nie mam nic przeciwko jak TZ sobie gra Praktycznie razem mieszkamy a nie da sie wszystko ciagle robic razem, dla mnie to jest takie zaglaskanie. Lubie jak np On sobie gra a ja wtedy poczytam ksiezke albo cos naukowego albo po prostu ponadrabiam wizaz

W ogole od kilku dni smaruje twarz kremem zmieszanym z kropla kw hialuronowego i jestem zachwycona - nawilza o wieeeele lepiej

Ja lubię patrzyć jak TŻ gra w jakąś przygodówkę albo strategię - jestem jego największym kibicem Czasem robimy sobie maraton i najpierw gramy w jego gry jak wlaśnie Tekken, MBA, Dragon Balla itp a potem w moje czyli albo God of War albo w Crasha - to moja ulubiona gra, pamiętam jak miałam z 10 lat, mieliśmy z bratem Play Station jedynkę i on mi bez okazji kupił właśnie tą grę
Stary 2011-12-21, 21:33   #728
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ide zrobić w końcu te podstawy bo jutro zaś ostry zapierdziel w robocie

Dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:44   #729
snowhitee
Zakorzenienie

ja też się kładę już, dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 21:49   #730
zielone_oko
Zakorzenienie

Tallu woooooooooooooooooow zazdroszczę
Stary 2011-12-21, 21:49   #731
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja gram z tż w tylko jedną grę, bo więcej mi się nie chciało opanować
A mianowice virtual fighter, bo wyścigi mnie nie bawią, jak grać to się bić nic innego

tallu: jedziecie na tydzień czy dwa?

I jakaś cywilizacja czy same plaże i hotele? Nie byłam to nie wiem co i jak

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-12-21 o 21:51
Stary 2011-12-21, 22:25   #732
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
U mnie nie ma bingo, prosiłam siostrę , żeby mi kupiła w gdyni ale szukała i też nie ma
u mnie są w tesco, ale tylko dwa rodzaje niestety.

Cytat:

A którą dokładnie masz? bo nie pamiętam

Ja z tej limitki mam puder do rzęs- nie umiem się tym obsłużyć i lisptain czerwony- trwałe to, aż ciężko zmyć, a wyglądam jak wampir przy mojej obecnej bladości, ale jak będę mieć inny kolor cery będzie ok.
z keratyną.

mnie ten puder do rzęs przeraża, bałabym się, że te "niteczki", czy jak to inaczej określić, wpadłyby mi do oka. na zdjęciach wyglądają na bardzo kłujące i w ogóle jakoś do mnie nie przemawia ten produkt.

Cytat:
No i chcialam sie pochwalic ze uzbieralam na Karaiby dla siebie i TZ, w pol roku - to byl moj cel zeby miec tyle na koncie na to przed nowym rokiem i udalo sie Normalnie sama z siebie jestem dumna Tylko teraz jeszcze musze to utrzymac nieruszone do wrzesnia
wow, gratuluję, na pewno Ci się należy, za te wszystkie godziny pracy

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam z moim TŻ grać na ps2 Marzy mi się ps3 z PS move albo xbox 360 z kinektem... Nie ma to jak wyładować złość na TŻ młócąc go w Tekkena albo w NBA
mamy kinecta i jest ekstra na prawdę świetna rozrywka, szczególnie lubię gry sportowe i taneczne

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

w ogóle musiałam jeszcze raz pojechać na uczelnie,żeby zrobić analizę z chemii i padam ze zmęczenia. wstałam o 5-ej, miałam koło i zwykłe zajęcia i teraz najchętniej walnęłabym się do łóżka nic ze sobą nie robiąc, ale rozsądek podpowiada mi, że muszę znaleźć choć trochę siły i przynajmniej podstawy zrobić
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 22:37   #733
kobietasukcesu
zawsze mam racje

samara: ja się spodziewałam pudru, a nie takiej waty, chyba kosz to powita

<3 <3 <3
Stary 2011-12-21, 22:47   #734
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Czesc
Ja wlasnie wrocilam z pracy, posiedze troszke na wizazu i bede jechac po TZta

Jutro robimy sobie Wigilie bo ja zaraz w pt po pracy smigam do Rodzicow, ale sie stesknilam ostatni raz sie widzielismy we wrzesniu.
Dojade pewnie kolo polnocy bo mam prawie pol Polski do przejechania Mam nadzieje ze bedzie spokojnie na drodze bo TZ konczy prace po 22 wiec pewnie poloze sie po polnocy, pobudka o 6, w pracy do 15 i kolo 17 planuje ruszyc wiec bede zmeczona.

Dziekuje Dziewczyny, mi tez sie prezenty podobaja

A co do karty z H&M to ja mam jedna i jeszcze jej nie wydalam, pewnie juz tego nie zrobie bo jest chyba wazna do pt a ja jutro spedzam popoludnie w pracy bo piszemy z kolezanka prace naukowa

Angelinmyheart - ja mam zestaw czerwony z szarym

Nutella
- hej O kurcze, mi by sie nie chcialo u TZ sprzatac, zreszta ja nie mam czasu u siebie posprzatac Zreszta On czesciej bywa u mnie, wiec sprzatamy u mnie razem

Ghana - bardzo niefajnie sie zachowal Twoj Tz, jak jakis ksiaze W ogole co to za tekst ze poza Twoim zakresem finansowym, to bylo chamskie i bezczelne. Moglas mu powiedziec ze jak jest takim materialista to niech sam sobie kupi Poza tym co, on az tyle zarabia zeby takie teksty rzucac?

W ogole zapomnialam dopisac ze tak zachwalacie to serum do posladkow z eveline ze tez sie skusilam

No i chcialam sie pochwalic ze uzbieralam na Karaiby dla siebie i TZ, w pol roku - to byl moj cel zeby miec tyle na koncie na to przed nowym rokiem i udalo sie Normalnie sama z siebie jestem dumna Tylko teraz jeszcze musze to utrzymac nieruszone do wrzesnia
wow ale super nie ma co, zasluzylas sobie, ciezko pracujesz to odpoczynek sie nalezy
tak jak kobieta, myslalam ze mieszkacie razem
Cytat:

otoz to

moze tez powinnam sprobowac z tym kwasem ostatnio mam jakos bardzo przesuszona twarz, chyba od tych ciaglych zmian temperatur
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mnie ten puder do rzęs przeraża, bałabym się, że te "niteczki", czy jak to inaczej określić, wpadłyby mi do oka. na zdjęciach wyglądają na bardzo kłujące i w ogóle jakoś do mnie nie przemawia ten produkt.
no wlasnie, a np ja nosze soczewki i nie wyobrazam sobie, zeby ten pylek, te wloski mialy mi do oczu wchodzic czy przyklejac sie do soczewek

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 22:49   #735
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko

żel do twarzy- z takiego z sls na taki bez sls- np biedronkowy z mikrogranulkami i lotosem- bo slsy na dłuższą metę suszą co potem przetluszcza znowu cerę i błędne koło mamy a teraz myję metodą ocm

toniki do twarzy- bez propylene glycol(np ma lierene) teraz tylko hydrolatów używam

nawilżanie- kremy bez silikonów, glikonu propylenowego i paraffinum liquidium
Smarowałam się też olejem arganowym i tłustym masłem saloos, dla niektorych może dziwne, że tłusta cera i tłuste kosmetyki, ale i tłustej może brakować nawilżenia
Do tego żel z hialuronem, który wiążę wodę.
Regularnie robiłam maseczki- ale zrezygnowałam z mocno oczyszczających, używałam glinek(ale takich z dodatami nawilżającymi) i maseczek montague jenuesse.

W sumie nie wiem co mi najbardziej pomogło, ale coś musiało.

Dzisiaj myłam twarz koło 9, jest po 19 i świecę się odrobinkę, kiedyś jak o 12 przyłożyłam chusteczkę to tona sebum.

No i wiadomo- podkład bez talku, silikonów itp- u mnie to byli najwięksi wrogowie matowej cery.

Generalnie unikamy kosmetyków matujących i głęboko oczyszczających, a nawilżamy i na noc natłuszczamy(tylko niekomodogennymi kosmetykami)

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

dzieki, bardzo ciekawe informacje

tylko jesli chodzi o kremy tluste to derma absolutnie zabronila mi ich uzywac - przy tlustej cerze nie sa wskazane, te nawilzajace jak najbardziej ale te tluste juz nie... tlustej cerze przewaznie brakuje nawilzenia, bo w wiekszosci ja wysuszamy zeby sie nie swiecila, dlatego trzeba ja nawilzac ale absolutnie nie natluszczac.
Co do podkladu/pudru/rozu to mam spokojna glowe bo czyste mineralki wiec jedynie musze poogladac kosmetyki pod wzgledem tych skladnikow ktore podalas.
Stary 2011-12-21, 22:50   #736
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2011-12-21, 23:02   #737
miucciaable
Raczkowanie

Dziewczyny od jakiego czasu (min. od czasu mojej obecnosci na forum) interesuje sie skladem kosmetykow. Pewnie uznacie, ze Ameryki nie odkrylam, ale chcialabym Wam podac link do jednej strony.
http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=579592
Powiedzcie co o tym myslicie, bo mi sie wlos na glowie jezy....
I co najsmieszniejsze, w moich kremach (niektorych dosc drogich!) znajduja sie jakies paskudztwa!!! Jak Wy sie na to zapatrujecie?

Edytowane przez miucciaable
Czas edycji: 2011-12-21 o 23:08
miucciaable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 23:08   #738
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Dziewczyny od jakiego czasu (min. od czasu mojej obecnosci na forum) interesuje sie skladem kosmetykow. Pewnie uznacie, ze Ameryki nie odkrylam, ale chcialabym Wam podac link do jednej strony.

I co najsmieszniejsze, w moich kremach (niektorych dosc drogich!) znajduja sie jakies paskudztwa!!! Jak Wy sie na to zapatrujecie?
no tak to niestety wyglada, dlatego ja staram sie zmieniac moje kosmetyki w miare mozliwosci, jak kupuje cos nowego to staram sie albo zeby byly to czyste mineraly, albo jakies eko rzeczy, tylko wiadomo, te eko nieraz wiele kosztuja, ale w sklepach mamy coraz wiecej takich kosmetkow w przystepnych cenach, warto po nie siegac zamiast zwyklych kosmetykowwiele osob tego nie robi bo nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji jakie moga wywolywac powszechnie stosowane podklady, kremy...
Stary 2011-12-22, 01:22   #739
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

jest prawie 1-30 a ja rodzę jeża przy testach z hiszpańskiego ale nie pojde spac, poki tego nie skoncze xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 07:29   #740
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Ja gram z tż w tylko jedną grę, bo więcej mi się nie chciało opanować
A mianowice virtual fighter, bo wyścigi mnie nie bawią, jak grać to się bić nic innego
Ja za wyscigami w sumie tez nie przepadam, ale tez gram czasem

Cytat:
mamy kinecta i jest ekstra na prawdę świetna rozrywka, szczególnie lubię gry sportowe i taneczne
Ja namawiam k. zeby kupic, bo tez mi sie strasznie podobaja takie gry
Cytat:
Ja składami kremów zaczęłam się interesować stosunkowo nie dawno i teraz dążę do tego, aby mieć same naturalne kosmetyki, jalepiej jeszcze ekologiczna.. To niestety kosztuje, ale np Yvea Rocher ma genialna serię z EcoCertem i krem wychodzi koło 38 zł ze zniżką:P
Więc tragedii nie ma. W TBS mają też świetne kosmetyki... Jak spojrzalam na sklady kremow w Sephorze to się przeraziłam czasami, jak ludzie daja sie nabierac i placa za krem np 1600 zl a tam sama chemia i minimum skladnikow aktywnych. Nie moje pieniadze wiec nie powinno mnie to obchodzic, ale denerwuje mnie takie zerowanie na ludzkiej naiwnosci.
Chociaz tez to rozumiem z drugiej strony. Moja mama ma dosc spore kompleksy na punkcie workow pod oczami i kupuje kremy itp w nadziei ze jej to pomoze... No a chyba tylko operacyjnie da sie to usunac. Ona je ma przez problemy z krazeniem limfy i zadne oklady, zele nie dzialaly. Moze macie jakis pomysl na cos co moglo by pomoc? Chcialabym kupic jej cos co sprawi ze bedzie usmiechnieta i bez niepotrzebnych kompleksow Moim zdaniem nie wyglada to jakos bardzo zle, ale same wiemy ze jesli cos jest naszym kompleksem to potrafi zepsuc humor...

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
jest prawie 1-30 a ja rodzę jeża przy testach z hiszpańskiego ale nie pojde spac, poki tego nie skoncze xD
Zazdroszcze samozaparcia ja zawsze wole sie wyspac niz nauczyc

Jestem juz w drodze na uczelnie i przeraza mnie ciemnosc wokol
Stary 2011-12-22, 08:34   #741
NUTELLA87
Raczkowanie

Cytat:

Zgadzam się
Mój TŻ też często siedzi na play station albo gierkach komputerowych do tego dochodzą piłkarzyki ale to zimą bo latem jest quad i ścigacz (co akurat nie bardzo mnie cieszy ) ale uważam, że to bardzo dobrze że ma takie hobby i pomaga mu to odstresować się po pracy. I najważniejsze, że ja jestem na pierwszym miejscu i jeśli ma wybrać mnie albo grę to wiem że wybierze mnie bo u niektórych hierarchia jest inna niestety i to już fajne nie jest.

-stawiam sobie cele, które realizuję, powoli... ale realizuje
NUTELLA87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:46   #742
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Cytat:
Jestem juz w drodze na uczelnie i przeraza mnie ciemnosc wokol
w końcu dzisiaj najkrótszy dzień w roku

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-12-22 o 08:47
Stary 2011-12-22, 10:00   #743
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Dla mnie to byłoby dziwne tak wszystko razem robić wręcz

I też wielbię kwas hialuronowy- masz jakiś ze sklepów z półproduktami czy jaką wersję?
Ja daję na wilgotną twarz spryskaną hydrolatem, tak zalecali na jakiejś stronie, rano na to krem, wieczorem jeszcze olejek, potem krem.

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
dzieki, bardzo ciekawe informacje

tylko jesli chodzi o kremy tluste to derma absolutnie zabronila mi ich uzywac - przy tlustej cerze nie sa wskazane, te nawilzajace jak najbardziej ale te tluste juz nie... tlustej cerze przewaznie brakuje nawilzenia, bo w wiekszosci ja wysuszamy zeby sie nie swiecila, dlatego trzeba ja nawilzac ale absolutnie nie natluszczac.
Co do podkladu/pudru/rozu to mam spokojna glowe bo czyste mineralki wiec jedynie musze poogladac kosmetyki pod wzgledem tych skladnikow ktore podalas.
Tylko moje to masło shea/kakaowe z olejkami, nie typowe kremy tłuste na glicerynie, parafinie itd- tego bym nie użyła, takich też nie można? ani olejku arganowego?

Dla mnie olejki mimo tłustości też są dobrze nawilżające. Chociaż ekspertem biochemicznym nie jestem, wiem tylko co moja cera lubi.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Hmmm, widziałam kiedyś tę stronę, ale jak dla mnie opisy przesadzone.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Zgadzam się
Mój TŻ też często siedzi na play station albo gierkach komputerowych do tego dochodzą piłkarzyki ale to zimą bo latem jest quad i ścigacz (co akurat nie bardzo mnie cieszy ) ale uważam, że to bardzo dobrze że ma takie hobby i pomaga mu to odstresować się po pracy. I najważniejsze, że ja jestem na pierwszym miejscu i jeśli ma wybrać mnie albo grę to wiem że wybierze mnie bo u niektórych hierarchia jest inna niestety i to już fajne nie jest.
A ja tam sobie czasem wybiorę swoje zajęcia i nie uważam tego za spaczenie, po prostu nie potrzebuje tyle czasu razem co tż. Wiadomo, że jakby się coś u niego działo i potrzebował wsparcia to nie wybiorę wizażu czy gazety, ale tak to przecież bogiem żadnym nie jest

<3 <3 <3
Stary 2011-12-22, 11:02   #744
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja za wyscigami w sumie tez nie przepadam, ale tez gram czasem

Ja składami kremów zaczęłam się interesować stosunkowo nie dawno i teraz dążę do tego, aby mieć same naturalne kosmetyki, jalepiej jeszcze ekologiczna.. To niestety kosztuje, ale np Yvea Rocher ma genialna serię z EcoCertem i krem wychodzi koło 38 zł ze zniżką:P
Więc tragedii nie ma. W TBS mają też świetne kosmetyki... Jak spojrzalam na sklady kremow w Sephorze to się przeraziłam czasami, jak ludzie daja sie nabierac i placa za krem np 1600 zl a tam sama chemia i minimum skladnikow aktywnych. Nie moje pieniadze wiec nie powinno mnie to obchodzic, ale denerwuje mnie takie zerowanie na ludzkiej naiwnosci.
Chociaz tez to rozumiem z drugiej strony. Moja mama ma dosc spore kompleksy na punkcie workow pod oczami i kupuje kremy itp w nadziei ze jej to pomoze... No a chyba tylko operacyjnie da sie to usunac. Ona je ma przez problemy z krazeniem limfy i zadne oklady, zele nie dzialaly. Moze macie jakis pomysl na cos co moglo by pomoc? Chcialabym kupic jej cos co sprawi ze bedzie usmiechnieta i bez niepotrzebnych kompleksow Moim zdaniem nie wyglada to jakos bardzo zle, ale same wiemy ze jesli cos jest naszym kompleksem to potrafi zepsuc humor...
ja moge od siebie polecic kosmetyki Ziaji- one tez zawieraja skladniki, zaaprobowane przez ECOCERT, jestem zachwycona kremem naprawczym do twarzy z kuracji lipidowej, jesli Cie interesuje to tutaj http://lightblondhair.blogspot.com/2...ziaja-med.html wymienilam skladniki naturalne oraz wkleilam zdjecie skladu naprawde, swietny krem, a na dozie kosztuje 17,69

Stary 2011-12-22, 11:22   #745
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
[LEFT]witam

w końcu dzisiaj najkrótszy dzień w roku
Zapomniałam całkowicie:P

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja moge od siebie polecic kosmetyki Ziaji- one tez zawieraja skladniki, zaaprobowane przez ECOCERT, jestem zachwycona kremem naprawczym do twarzy z kuracji lipidowej, jesli Cie interesuje to tutaj http://lightblondhair.blogspot.com/2...ziaja-med.html wymienilam skladniki naturalne oraz wkleilam zdjecie skladu naprawde, swietny krem, a na dozie kosztuje 17,69
Rzeczywiście ciekawie zapowiada się ten krem Jak wykończę kremy wszystkie to będę musiała się mu przyjrzeć
Ja Ziaję bardzo lubię, a nie miałam chyba nigdy nic z ich serii med.. Chyba po ostatniej przygodzie z Micelem Sopot SPA przestałam zwracać uwagę na ich produkty
Stary 2011-12-22, 11:29   #746
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzien dobry
spoko, ze wczoraj po 3 skonczyłam sie uczyc, a dzisiaj zapomnialam wylaczyc dzwieku w telefonie i rpzyjaciolka mnie obudzila SMSem. Jestem nieprzytomna. I ie mam nic w lodowoce sensownego, wiec dzisiaj na sniadanie 'zdrowo' red bull xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 11:40   #747
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Rzeczywiście ciekawie zapowiada się ten krem Jak wykończę kremy wszystkie to będę musiała się mu przyjrzeć
Ja Ziaję bardzo lubię, a nie miałam chyba nigdy nic z ich serii med.. Chyba po ostatniej przygodzie z Micelem Sopot SPA przestałam zwracać uwagę na ich produkty
slyszalam o tym micelu- mam go w domu, wiec jak wykoncze swoje produkty do demakijazu (a aktualnie uzywam trzech) to otworze ten z ziaji med

Stary 2011-12-22, 11:43   #748
miucciaable
Raczkowanie

Dzieki Dziewczyny za odpowiedz o naturalnych kosmetykach. Dla mnie samej te bio kosmetyki, to bylo kiedys badziewie dla naiwniakow. Ze to tylko takie gadanie, ze bio eko... Ale zaczynam widziec, ze to ma sens.
Teraz jestem w Yves Rocher stalym klientem, takze zobacze te eko kosmetyki.

Co do grania na ps i x boxie. To mojemu tztowi na poczatku bylo glupio, ze tak lubi grac. My jesli juz gramy razem w NFS . Lubie wyscigi
A niektore gry sa z sensem i trzeba sie naglowkowac.
A wiecie, ze chirurdzy, ktorzy graja w gry wideo maja lepszy refleks przy operacjach?
Stary 2011-12-22, 11:50   #749
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dzieki Dziewczyny za odpowiedz o naturalnych kosmetykach. Dla mnie samej te bio kosmetyki, to bylo kiedys badziewie dla naiwniakow. Ze to tylko takie gadanie, ze bio eko... Ale zaczynam widziec, ze to ma sens.
Teraz jestem w Yves Rocher stalym klientem, takze zobacze te eko kosmetyki.

Co do grania na ps i x boxie. To mojemu tztowi na poczatku bylo glupio, ze tak lubi grac. My jesli juz gramy razem w NFS . Lubie wyscigi
A niektore gry sa z sensem i trzeba sie naglowkowac.
A wiecie, ze chirurdzy, ktorzy graja w gry wideo maja lepszy refleks przy operacjach?
wlasnie na innym watku poprosilam znajoma wizazanke, o analize kremu 60+ (dla babci) i ma naprawde bardzo fajny, eko sklad. Mowa tu o Sorayi BioRepair 60+. Sa tez inne wersje- 30+ 40+ 50+. Takze to eko to nie taki bajer
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 858_huge.jpg (39,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9801.jpg (44,8 KB, 7 załadowań)

Stary 2011-12-22, 11:52   #750
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej
ja od dziś mam już wolne
też mam kinecta (a właściwie to mój brat ;p) i najbardziej lubię tańczyć ale w sport też lubię sobie pograć

Talullah ojej Karaiby super że udało ci się na nie uzbierać ja z tż i rodzicami lecimy we wrześniu do Egiptu

loluska woow to się wykosztowałaś dla tż, na pewno będzie skakał ze szczęścia

ale u mnie dużo śniegu, czuć juz swięta

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości