Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 19:01   #1981
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII

Cytat:
Napisane przez mustangica Pokaż wiadomość
to fakt, ze bym zabulila ale dodatkowo w sklepach nic nie moglam znalezc z tego typu okryc :/chociaz ten z C&A drogi nie byl, na metce napisane 30 €.
Tak dumam czy nie zaryzykowac i wrzucic na pranie zimne, program welna, ale jak mi sie spierdzieli ten krotki plaszczyk to sie rozplacze
Doskonale cie rozumiem w tamtym roku szukalam czegos lekko za tylek welnianego bylam w 3 galeriach doslownie nic mi sie nie podobala a jak podobalo to 400 zl Wkoncu kupilam w h&m i zaplacilam ponad 200zl masakraaaa a po tym jak go kupilam za jakis czas znalazlam w sh plaszczyk Tommy Hilfiger
Ja tez sie boje wrzucic swoj ostatni plaszczykowy lup do pralki, kiedys wrzucilam sweter i z dl kardigana zrobilo mi sie bolerko

Edytowane przez candygirl666
Czas edycji: 2011-12-21 o 19:15
candygirl666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 19:14   #1982
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

A czy ktos mi moze powiedziec tak w wielkim skrocie jak wyglada czyszczenie na sucho, bo powiem szczerze, ze nie wiem na czym to polega???? Ja chyba zaniose do czyszczenia swoj plaszczyk mam nadzieje, ze nie beda chciec za duzo kasy za to...

U mnie dzis byla dostawa
Stanowczo u mnie za malo jest dolnej garderoby...Marza mi sie jakies fajne rurki, leggi z przeszyciami, skorzane rurki....

1. Primark
2. Serduszkowa Next
3. Oversize w motyle no name
4. Koszula h&m
5. Rajtki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1028.jpg (86,2 KB, 168 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1030.jpg (115,7 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1034.jpg (53,4 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1035.jpg (59,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1031.jpg (77,3 KB, 130 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1036.jpg (59,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 1047.jpg (60,7 KB, 68 załadowań)

Edytowane przez candygirl666
Czas edycji: 2011-12-21 o 19:16
Stary 2011-12-21, 19:40   #1983
majka521
Raczkowanie

Hej! Jestem nowa w tym dziale. Również czasem kupuję w sh, aczkolwiek nie są to takie ładne zakupy jak wasze . Może podpowiecie mi jaką macie metodę szukania? Być może była już o tym mowa, ale nie przeczytam całych wątków ( mogę tylko żałować, że tak późno tutaj dołączyłam )
Powiedzcie mi jeszcze: gdzie u was można kupić biżuterię? Ja szukałam chba wszędzie i nic...

Od kwietnia ćwiczę!

Moja wymiana!
majka521 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 19:55   #1984
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

Cytat:
Napisane przez majka521 Pokaż wiadomość
Hej! Jestem nowa w tym dziale. Również czasem kupuję w sh, aczkolwiek nie są to takie ładne zakupy jak wasze . Może podpowiecie mi jaką macie metodę szukania? Być może była już o tym mowa, ale nie przeczytam całych wątków ( mogę tylko żałować, że tak późno tutaj dołączyłam )
Powiedzcie mi jeszcze: gdzie u was można kupić biżuterię? Ja szukałam chba wszędzie i nic...
Najwazniejsze to na poczatek znalezc sh z dobrym towarem Trzeba miec czas na szperanie nie da sie wpasc na 5 min i liczyc, ze znajdziemy cos fajnego...
Ja chyba nie mam zadnej metody zazwyczaj sobie cos wczesniej postanowie, ze np dzis ide na spodnie...i ja zazwyczaj ide od poczatku po koleji po wieszakach, bo zauwazylam, ze sa dziewczyny ktore "skacza" troche tu troche tam...

Poczytaj sobie tutaj dziewczyna fajnie wszystko opisuje :
http://antytrendziara.blogspot.com/2...ie-zaowac.html

Stary 2011-12-21, 21:10   #1985
LadyAna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez candygirl666 Pokaż wiadomość
A czy ktos mi moze powiedziec tak w wielkim skrocie jak wyglada czyszczenie na sucho, bo powiem szczerze, ze nie wiem na czym to polega???? Ja chyba zaniose do czyszczenia swoj plaszczyk mam nadzieje, ze nie beda chciec za duzo kasy za to...

U mnie dzis byla dostawa
Stanowczo u mnie za malo jest dolnej garderoby...Marza mi sie jakies fajne rurki, leggi z przeszyciami, skorzane rurki....

1. Primark
2. Serduszkowa Next
4. Koszula h&m
5. Rajtki
koszula bardzo fajna

"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home... "

fitness, running, cycling

LadyAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:37   #1986
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
dawno mnie tu nie bylo ostatnio malo chodzilam po lumpkach bo pogoda skutecznie mnie zniecheca.... ale nawet rzadkie wyjscia zaowocowaly upragnionymi i dlugo poszukiwanymi plaszczykami

1.Clockhouse z C&A - 45 zl (nowka z metkami) - kurcze w lumpie wisialo ich tam ok 10 w roznych rozmiarach, nie wiem skad je pobrali, zadnych wad nie mialy ani nic z tych rzeczy, nawet lumpem nie smierdzialy, szukalam takiego od samego poczatku moich lumpowych poszukiwan wiec cene przeboleje

2. Laura Ashley - 28,50 zł - 100% welny, firma brytyjska a made in Poland

jestem przeszczesliwa z moich zdobyczy, to byly milosci od pierwszego wejrzenia oba plaszcze kupione w lumpkach z wycena, taniosc to nie byla ale u mnie w tych na wage kupic cos porzadnego z ciezszych rzeczy to trzeba wybulic majatek - nie oplaci sie krotko mowiac.

Załącznik 4400816Załącznik 4400817
Załącznik 4400818Załącznik 4400819

P.S. czy prala ktoras z was 100% welne w pralce? kiedys pytalam o plaszcz z dodatkiem welny i wiem, ze pralyscie w pralce, niby na metce jest napisane, ze prac na sucho ale same wiecie bulic ze 20 zl za pranie plaszcza za 28 troche bezsens
Fajne płaszczyki

Cytat:
U mnie dzis byla dostawa

1. Primark
2. Serduszkowa Next
4. Koszula h&m
5. Rajtki
Kobieto, Ty to masz oko do wyszukiwania świetnych ciuszków
Zazdroszczę A zakupy jak zwykle świetne
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 08:49   #1987
biala_bula
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie dzis byla dostawa

1. Primark
2. Serduszkowa Next
4. Koszula h&m
5. Rajtki
fajne ciuszki!!!
biala_bula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:03   #1988
isn88
Raczkowanie

Cytat:
Najwazniejsze to na poczatek znalezc sh z dobrym towarem Trzeba miec czas na szperanie nie da sie wpasc na 5 min i liczyc, ze znajdziemy cos fajnego...
Ja chyba nie mam zadnej metody zazwyczaj sobie cos wczesniej postanowie, ze np dzis ide na spodnie...i ja zazwyczaj ide od poczatku po koleji po wieszakach, bo zauwazylam, ze sa dziewczyny ktore "skacza" troche tu troche tam...

a ja mam wlaśnie inną metodę, nigdy nie idę po coś konkrentnego. biorę to co mi wpadnie w oko i w dobrym stanie. kiedyś potrafiam brać coś co mi się podoba, a nie koniecznie wdobrym stanie, nawet tego nie mierzyam, przez co przeleżaly swoje w szafie i wek. a teraz na nic się nie nastawiam, oglądam dokadnie jaki jest stan, mierze i przychdzę zadowolona do domu z zakupów (oczywiście od razu pranie wstawiam) i powiem Wam, że rzeczy które tak kupilam to moje ulubione ubrania

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

a dziewczyny jak Wasi faceci reagują na te zakupy? bo mój owszem zawiezie mnie, ale do środka nie wejdzie bo mówi, że wszystko zaczyna go swędzieć. kiedyś przypadkiem kupialam mu koszulke nike, to teraz mi mówi kup mi też coś, poszukaj dla mnie też czegoś itp. ale i tak przymierzy dopiero po wypraniu i do środka nie chce wejść, ale przeważnie zadowolony z tych zakupów. a Wasi faceci jak reagują? kupujecie im, coś czasem?
isn88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:13   #1989
pistacja88
Zadomowienie

hmm odnośnie facetów i sh .. to raz byłam na dostawie godzina 8 rano.. byłam w szoku gdyż taki chłopak przyszedł tak rano między tymi kobietami musiał biedaczyna się przeciskać i szukał ubrań dla swojej dziewczyny, bo później powiedział sprzedawczyni czy mogłaby to odłożyć bo jego dziewczyna zjawi się tutaj przed południem aby to poprzymierzać.. cóż za poświęcenie :

butoholizm nabyty

to na co teraz oszczędzamy??
pistacja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 10:18   #1990
isn88
Raczkowanie

oj ja to też bym chciala taka znajomą panią sprzedawczynie w sh, żeby mi coś odlożyla jak np. cena za kg jest wysoka i niekoniecznie oplaca się kupić
Stary 2011-12-22, 11:32   #1991
rudaaa90
Zadomowienie

Cytat:

U mnie dzis byla dostawa

1. Primark
2. Serduszkowa Next

4. Koszula h&m
5. Rajtki
2 pierwsze cudowne

Edytowane przez rudaaa90
Czas edycji: 2011-12-22 o 14:56
rudaaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 11:57   #1992
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isn88 Pokaż wiadomość

a dziewczyny jak Wasi faceci reagują na te zakupy? bo mój owszem zawiezie mnie, ale do środka nie wejdzie bo mówi, że wszystko zaczyna go swędzieć. kiedyś przypadkiem kupialam mu koszulke nike, to teraz mi mówi kup mi też coś, poszukaj dla mnie też czegoś itp. ale i tak przymierzy dopiero po wypraniu i do środka nie chce wejść, ale przeważnie zadowolony z tych zakupów. a Wasi faceci jak reagują? kupujecie im, coś czasem?
Mój czasem idzie razem ze mną, ale szczerze mówiąc wolę sobie sama na spokojnie pochodzić. Ale nie ma oporów generalnie, chociaż sam sobie nigdy nic nie kupi w sh. Ale jak ja mu coś kupię, to nosi.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 13:00   #1993
Rukmini
Raczkowanie

Mój mąż chodzi razem za mną. Tylko rzadziej, bo do późna pracuje.
Zaczęliśmy kupować w SH w listopadzie, po tym jak na zakupach w outlecie wydaliśmy 800 zł, a kupiliśmy tylko kilka rzeczy!
Zaszokowało nas to i następnego dnia razem po raz pierwszy weszliśmy do lumpeksu.
Ja mu nic nie kupuję. Wolę go zabrać ze sobą. On to lubi. Naprawdę!
Rukmini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 13:35   #1994
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja kiedys sama sie wstydzilam mężowi przyznac gdzie kupilam, potem juz sie przyznałam to sie smial, a jak zobaczyl jakie cuda czasem za grosze przynoszę to juz nic nie mowi, ale ze mna nie wejdzie Moja mama mu kupila kiedys spodnie dresowe z Adidasa w swietnym stanie, potem mowi mi kup mi drugie takie A ja zastanawiam sie co mu powiedziec jak w lumpku malo kiedy znajdzie sie druga taka sama recz To sie przyznalam ze to z lumpka Czasem mowi zebym do niego cos zobaczyla ale jeszcze nic nie przynioslam dla niego
Stary 2011-12-22, 13:43   #1995
isn88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rukmini Pokaż wiadomość
Mój mąż chodzi razem za mną. Tylko rzadziej, bo do późna pracuje.
Zaczęliśmy kupować w SH w listopadzie, po tym jak na zakupach w outlecie wydaliśmy 800 zł, a kupiliśmy tylko kilka rzeczy!
Zaszokowało nas to i następnego dnia razem po raz pierwszy weszliśmy do lumpeksu.
Ja mu nic nie kupuję. Wolę go zabrać ze sobą. On to lubi. Naprawdę!
fajne muszą być takie zakupy w sh ze swoim facetem, najpierw szperacie, każdy sobie, a później ostateczna wspólna selekcja. a on to lubi, bo nie musi Ci dawać milionów na ciuchy ( żartuje).a swoją drogą to faceci powinni być z nas dumni, że potrafimy się fajnie ubrać za grosze
Stary 2011-12-22, 14:13   #1996
Obsession blog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89szalona89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Podczytuje Was już od pewnego czasu i nieśmiało pytam czy mogę do Was dołączyć? Chciałabym Wam pokazać co ja upolowałam w ostatnim tygodniu w lumpku- zaraziła mnie tym koleżanka

Sweterek Atmosphere
Bluzeczka w centki Top Shop
Długi kardigan
Biały sweter- narzutka, jest po prostu pięknu zakochałam się w nim od razu
Tuniczka w centki
Pudrowy sweterek
Wszystko po 6 zł, nie wiem w jakiej galerii za takie pieniążki bym sie tak obkupiła
ale perełki
Stary 2011-12-22, 14:35   #1997
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

Cytat:
a ja mam wlaśnie inną metodę, nigdy nie idę po coś konkrentnego. biorę to co mi wpadnie w oko i w dobrym stanie. kiedyś potrafiam brać coś co mi się podoba, a nie koniecznie wdobrym stanie, nawet tego nie mierzyam, przez co przeleżaly swoje w szafie i wek. a teraz na nic się nie nastawiam, oglądam dokadnie jaki jest stan, mierze i przychdzę zadowolona do domu z zakupów (oczywiście od razu pranie wstawiam) i powiem Wam, że rzeczy które tak kupilam to moje ulubione ubrania

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Moj luby do sh nastawiony negatywnie i ja nawet tego nie proboje zmienic...czasem potrafi mi cos dogryzc, ale co mi tam-mi to nie przeszkadza I nic mu nie kupuje choc czesto widze fajne meskie ciuchy, bo po pierwsze nie wiem czy by to zalozyzl a po drugie ciezko dobrac mu odpowiedni rozm szczegolnie jesli chodzi o gore...

Stary 2011-12-22, 15:10   #1998
nattka
Raczkowanie

GG do nattka

Ja generalnie wole sama chodzić do sh bo mój mąż nie ma cierpliwości na zakupach i tylko by mnie popędzał, a poza tym ktoś musi zostać z naszą małą pociechą jak wybieram się na łowy . Jak wracam pyta się czy znowu tylko dla siebie kupiłam rzeczy i małego, marudzi wtedy że dla niego nic nie kupilam. Fakt że ciężko coś dla niego fajnego znaleźć. Ze zdobyczy dla męża to kilka koszulek, koszul w tym pamiętam koszule Wranglera za 2 zł , sweterki no i buty nike nówki udało mi się dostać. Ogólnie to narzeka, że za dużo już tych ciuchów mam i niedługo szafa pęknie.
nattka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 15:13   #1999
Rukmini
Raczkowanie

Cytat:
fajne muszą być takie zakupy w sh ze swoim facetem, najpierw szperacie, każdy sobie, a później ostateczna wspólna selekcja. a on to lubi, bo nie musi Ci dawać milionów na ciuchy ( żartuje).a swoją drogą to faceci powinni być z nas dumni, że potrafimy się fajnie ubrać za grosze
Myślę, że fajnie wyglądamy jako para.
Wchodzimy razem. Następnie każdy sobie sam szuka, a potem ja muszę go oglądać w każdej koszuli, spodniach i mówić, czy może być, czy ma odłożyć. Na końcu on idzie do kasy z naszymi łowami i za wszystko płaci bez narzekania, że po co mi to, czy tamto.
Rukmini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 15:46   #2000
mustangica
Raczkowanie

Cytat:

hihihi ja zabralam raz kolege zeby przejrzal sobie plyty cd bo bylo dosc sporo. jego mina byla bezcenna taki zazenowany, zawstydzony, skrepowany chodzil miedzy tymi polkami i wieszakami jakby procz niego byli tam sami bogale ktorzy przyszli tylko po to by ponabijac sie z plebsu min z niego w takich warunkach, z osoba totalnie zniechecona i zniesmaczona lumpeksem nie ma sensu chodzic. przez to jego zazenowanie i ja glupio sie czulam.
mustangica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 16:43   #2001
svamp
Zadomowienie

czasami chodzę z moim chłopakiem do sh, nie ciągam go za sobą na siłę, bo wiem, że sam z siebie by nie poszedł. raczej chodzi ze mną przy okazji, dla towarzystwa, pomaga. ma trochę uraz, bo ja chodzę zazwyczaj na dostawę, miejsca mało, ludzi pełno, jest głośno, duszno, wiadomo. ale lubię wypady z nim, dzięki temu nie biorę niepotrzebnych szmatek 'bo może kiedyś założę'
poza tym kiedyś wydawało mu się, że w lumpie można znaleźć tylko zużyte szmaty, ale po pierwszej wizycie przekonał się, że to istny skarbiec pełen perełek
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 17:17   #2002
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala_bula Pokaż wiadomość
Mimo, że skromniutko to i tak ładne to futerko do plaszcza! i cena powala!

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość

Moje buciki dzisiejsze. Niestety też koszt duży jak na buty z SH. Wczoraj kosztowały 51 zł, dziś za nie dałam 40 zł. ( Atmosphere)
Ekstra

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Świetne!!! I jakie taniutkie

Cytat:

U mnie dzis byla dostawa

1. Primark
2. Serduszkowa Next
4. Koszula h&m
5. Rajtki
Ekstra łowy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 17:20   #2003
Agoorka
Zadomowienie

Dziewczyny super łowy !
Mój chłopak założy jak mu coś kupię, ale chodzić nie lubi tam. Ostatnio się spotkaliśmy, po dordze mijamy ciuszka, więc musiałam zajrzeć, on za mną, ale marudził, a w dodatku mi powiedział, że jak grzebę w tych ciuchach, to wyglądam jakbym wpadła w trans , ot prawda

Agoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 17:33   #2004
agravvka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Dziewczyny super łowy !
Mój chłopak założy jak mu coś kupię, ale chodzić nie lubi tam. Ostatnio się spotkaliśmy, po dordze mijamy ciuszka, więc musiałam zajrzeć, on za mną, ale marudził, a w dodatku mi powiedział, że jak grzebę w tych ciuchach, to wyglądam jakbym wpadła w trans , ot prawda
Mój też zawsze prosi,żebym coś dla niego wygrzebała, ale ze mną nie chce iść, zawsze ma wymówki, a ja wiem,że on się po prostu wstydzi ! Skoro jest takim głupolkiem to jego strata...

xxxMikixxx, dziękuję

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 17:55   #2005
majka521
Raczkowanie

Cytat:

no, no dziewczyna ciekawie napisala! nastepnym razem pojde za waszymi wskazowkami i zobaczymy co z tego wyjdzie! dziekuję

Od kwietnia ćwiczę!

Moja wymiana!
majka521 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 18:47   #2006
bibrzok87
Raczkowanie

Dziewczętom z Radomia polecałabym szmateks naprzeciwko Politechniki, nazywa się "Tania odzież", obok Da grasso. Pozdrawiam
Stary 2011-12-22, 18:53   #2007
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bibrzok87 Pokaż wiadomość
Dziewczętom z Radomia polecałabym szmateks naprzeciwko Politechniki, nazywa się "Tania odzież", obok Da grasso. Pozdrawiam
ooo oo nie wiedziałam ze tam coś takiego jest
to w tych pawilonach tak?
Orientujesz się jak tam jest? Wycena, waga?
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 20:46   #2008
mandragora1717
Raczkowanie

1.bluzeczka- George
2.koszula- per una
3. na sylwka - Dorothy Perkins
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT4266.jpg (136,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT4272.jpg (165,3 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT4273.jpg (159,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT4276.jpg (89,9 KB, 89 załadowań)

mandragora1717 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:05   #2009
mustangica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abralm Pokaż wiadomość
ja prałam płaszczyk ktory ma 50 % wełny, ale nie zaryzykowałabym prania w pralce, nalałam do miski dość ciepłej wody wlałam delikatny płyn do prania (od silniego i od proszku moze sie odbarwić) i go 'naciskałam'
nie podnosiłam za bardzo bo bałam sie ze sie tez rozciągnie, ale nic sie z nim nie stało, wysechł i nadal go namiętnie używam ps. wrzuciłam go na chwile do wirówki, bo bałam sie powiesic taki ciezki i mokry
no wlasnie wlasnie, kiedys juz byl temat o praniu plaszcza z dodatkiem welny i dziewczyny mowily, ze praly w pralce na programie welna. tamten plaszcz o ktorym byla mowa upralam w reku w letniej wodzie i nic sie nie stalo bo to jednak tylko dodatek welny. i ten wczorajszy nowy ciemny tez upralam w wodzie, tym razem w pralce na zimno i jest ok. ten drugi z brązem to jednak sama welna, a 100% welna to troche co innego dlatego sie obawiam, szczegolnie, ze na metce napisane: prac na sucho.
jesli ktos pral plaszcz ze 100% welny w wodzie to niech sie podzieli tym ekscytujacycm doswiadczeniem
mustangica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-22, 21:27   #2010
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Cytat:
no wlasnie wlasnie, kiedys juz byl temat o praniu plaszcza z dodatkiem welny i dziewczyny mowily, ze praly w pralce na programie welna. tamten plaszcz o ktorym byla mowa upralam w reku w letniej wodzie i nic sie nie stalo bo to jednak tylko dodatek welny. i ten wczorajszy nowy ciemny tez upralam w wodzie, tym razem w pralce na zimno i jest ok. ten drugi z brązem to jednak sama welna, a 100% welna to troche co innego dlatego sie obawiam, szczegolnie, ze na metce napisane: prac na sucho.
jesli ktos pral plaszcz ze 100% welny w wodzie to niech sie podzieli tym ekscytujacycm doswiadczeniem
Moze zapytaj na Plotkowym w watku gdie dziewczyny o wszystko moga zapytać ? Tam predzej ktos Ci odpowie

mandragora1717 fajne łupy

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości