|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prokrastynacja - czyli zgubne odkładanie na później...
Prezenty:
Dla Tż płyta z jego muzą + chcę jeszcze coś dokupić. Dla jego mamy koc i krem pod oczy antyzmarszczkowy (może się nie obrazi ![]() Dla taty - miód pitny jakis malinowy. Dla cioci ładny hm.. świecznik i na razie mydełko glicerynowe mandarynkowe, dokupimy płytę z muzą relaksacyjną. Znacie jakąś muzę do polecenia? Dla wujka też miód pitny - półtorak. Dla Julci - hm... szufladki na pierdółki, choć chcieliśmy jej kupić coś jeszcze. Ma już jedne szufladki - potrójne, dokupiliśmy drugie w trochę innych kolorach. Myślę, ze dobrze je wykorzysta. ??? ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2011-12-22 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że gorączka zakupów prezentowych już panuje
![]() ![]() za to mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dzisiaj doprowadzić swój pokój do porządku i może ubrać choinkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
tree hugger
|
Oj, przydało się. Dziękuję!
![]() A co to takiego? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dołączając się do ogólnowątkowego trendu, Isza i jej projekt dyplomowy życzą Wam dokładnie takich świąt, jakich sobie życzycie, o! http://imageshack.us/photo/my-images/860/great.jpg/
Nie potrafię zmierzyć się z codziennością, choć nadal zdarza mi się wierzyć w cuda i marzyć o lataniu. Edytowane przez isza89 Czas edycji: 2011-12-22 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zadomowienie
|
Gratuluje Wam wytrwałości i sukcesów. Mam tu na myśli zarówno utrzymywanie swojego życia w ryzach jak i zaliczanie projektów. WOW. Ja jestem pod mega wrażeniem! Muszę się za siebie wziąć
![]() Co do Świat ja już mam wszystko za sobą, dziś właśnie zakupiłam ostatni prezent - perfumy dla mojej mamy. Dla mnie największym prezentem jest spędzenie Świat w górach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
tree hugger
|
Jutra nie ma - kiedy się rano budzisz, zawsze jest DZIŚ. Remember it i do nauki!
![]()
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Zadomowienie
|
witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Wesołych Świąt, duzo zapału pozytywnej energii i sukcesów w Nowym Roku ![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2012-01-03 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Raczkowanie
|
Wesołych i spokojnych Świąt, Dziewczyny! Bez poczucia winy!
Tego i sobie życzę!! Isza, Twoje hasła powalają mnie na łopatki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, życzę Wam spokojnych Świąt (mimo wszystkich problemów z jakimi się borykami i żab skrzeczących nam za uchem), takich które dadzą siłę do realizowania w nowym roku wszystkich naszych postanowień!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez wszystkim Wam zycze wszystkiego dobrego.
Emilce by nadal byla pogodna i pelna zapalu mimo drobnych potkniec Patri, by mimo wielkiego huraganu udalo jej sie odnalezc plasterek spokoju i zbudowac na nim dobry falochron na przyszlosc. Iszy, by skonczyla ten meczacy kierunek (jak mniemam architekture), bo z autopsji wiem, ze to koszmarek (moj tz sie neidlugo broni na WAPW) i zebys zawsze zachowala ten czarny, jakze wyrafinowany humor. Verdzie by dalsza droga, mimo iz trudniejsza, przyszla z latwoscia. Tygryskowi, by osiaganie celow bylo tak 'proste' i przyjemne jak do tej pory. Lasubmersion, bys jednak byla pewna tego co chcesz i zebys osiagnela z TZ tego czego sobie zyczysz (i nie tylko z nim ![]() Isia_de bys stanela na nogi, jezeli czytasz. Oraz juz mniej personalnie, ale nadal ze szczerego serca wszystkim innym - radosci, szczescia, zdrowia, oraz latwosci w pokonywaniu strachu, przeciwnosci losu i osiaganiu celow w sferze zawodowej oraz osobistej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Wam dziewczyny życzę wszystkiego, co najlepsze w te święta. Byście znalazły energię do walki z przeciwnościami i siłę ducha do zniesienia to czego już zmienić się nie da. Wesołych świąt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt dziewczyny!
![]() Życzę zjadania wszelkich żab już na śniadanie i więcej luzu w życiu ![]() ![]()
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszło do pierwszego postu.
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Taki mały off zrobię...
ale mam pytanie do Ciebie- skoro Twoja Dracaena Reflexa nie lubi nadmiaru wody, to czemu trzymasz jej korzenie zanurzone w wodzie? W zimie potrzebują wody bardzo mało.. Obawiam się, że mozesz jej tym zaszkodzić, zacznie ci gnić i co wtedy? |
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Inkwizytor
|
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
![]() ![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim spokoju, ciepełka, radości, odpoczynku, przyjemnego spędzenia czasu w przyjemnej atmosferze.
Do sklikania ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Rozeznanie
|
Z okazji nadchodzących Świąt życzę nam wszystkim radości życia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
tree hugger
|
Plan na dziś:
Nie potrafię zmierzyć się z codziennością, choć nadal zdarza mi się wierzyć w cuda i marzyć o lataniu. Edytowane przez isza89 Czas edycji: 2011-12-25 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to? Czemu, jesli mozna spytac, odwolujesz plany sylwestrowe? Nie pisz mi tylko ze zostajesz w domu... pracowac! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
tree hugger
|
Cytat:
![]()
Nie potrafię zmierzyć się z codziennością, choć nadal zdarza mi się wierzyć w cuda i marzyć o lataniu. Edytowane przez isza89 Czas edycji: 2011-12-25 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Zadomowienie
|
Cześć!
![]() Pamiętacie mnie jeszcze? Byłam z Wami przez jakiś czas, ale na początku listopada skończyła nam się umowa na internet i z powodu zmiany adresu, przez miesiąc nie miałam dostępu do sieci. Potem grudzień - czyli jedna wielka gonitwa i nie miałam czasu do Was zajrzeć i przeprosić, bo zaczynałam z Wami 30-dniową zmianę i nagle zniknęłam ![]() Przyjmiecie mnie z powrotem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam, że tak wypaliłam z tym pytaniem.. Współczuję straty... Trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Święta już praktycznie za nami. Jakieś refleksje? Jakieś obserwacje? U mnie mnóstwo słodyczy. Każdy z gości przynosi ze sobą jakieś czekoladki/bombonierki czy inne słodkości. Ja po świętach(w czwartek bo we wtorek i w środę będę jeszcze u koleżanki) zamierzam się ostro wziąć w garść(jeśli chodzi o kwestie jedzeniowo-wagowe). Jak to zwykle bywa w naszym związku-duża awantura,która pięknie oczyściła powietrze między nami. Z tego też powodu myślę,że nie ma sensu, abym w tym wątku(czy w ogóle gdzieś w internecie) pisała o naszym związku. Mija się to zupełnie z celem bo nie istnieje ''jedna rzeczywistość'' i ''jeden rodzaj przyczyn, które spowodowało określone zachowanie''. Na wizażu widzę sporo wątków,których założenie jest totalnie bezcelowe bo każdy człowiek jest inny co powoduje,że nie można nikogo wrzucić w określony typ zachowania. Przeglądałam sobie dzisiaj internet i coraz bardziej jestem zaszokowana otwartością niektórych osób. Wiedziałyście o istnieniu Forum 28 dni? To forum ma na celu umożliwianie wiedzy na temat naturalnych metod planowania rodziny. Na forum kobiety umieszczają wykresy swoich płodności i wymieniają się najlepszymi metodami na zajście w ciąże. Osoba postronna(która nie ma konta na tym portalu) może przeczytać praktycznie wszystko. Dziwnie bym się czuła pisząc o moim śluzie lub o kolejnych pozycjach i jakości spermy mojego Tż. a wy co myślicie na temat upubliczniania tak intymnych faktów z własnego życia? Zbliża się koniec roku. Czas podsumowań i planów na kolejny rok. Ja powolutku tworzę swoją listę. Postaram się zamieścić w czwartek. Może taka lista mnie zmotywuje mocniej do działania. Dzisiaj dzień na luzie- po południu przychodzi Tż. Do tego czasu chcę zrobić parę unitów z biznesowego angielskiego. Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 | |
Inkwizytor
|
Cytat:
Ja już mam listę postanowień prawie gotową, za parę dni pewnie ją opublikuję na blogu ![]()
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
tree hugger
|
Raport:
+/- opracować 50 pytań do egzaminu dyplomowego (~10/50 + pościągane materiały) - poszkicować koncepcje brył + odwołać plany sylwestrowe - odpisać na smsy + pójść spać przed północą Plan na dzisiejszy wieczór:
#4407 |
Rozeznanie
|
Postęp!!!
Postęp!!! Dzisiaj definitywnie pożegnałam się z g...zwanym Farmą na FB. Sprzedałam wszystkie wirtualne zwierzątka, zagrody i inne bzdety. Zablokowałam też zaproszenia od innych na Farmę. Jestem wolna. Ludzie uważają mnie za inteligentną osobę więc dlaczego do jasnej anielki poświęciłam tyle czasu na taki badziew? Jutro jadę na 2 dni do Wawy. Jutro wsiądę w pociąg. Jutro wreszcie poczuję słodki aromat innego miasta niż Łódź. Dziewczyny, odkryłam cudowną piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=TrT-44Kewh4 Mikołaj lekko ''podrasował'' Tż. Kochany słodki misio. Jestem zasypywana miłymi słowami i czułymi gestami. Będąc blisko niego uświadamiam sobie tą całą biologię, która wykopuje ze mnie fizyczne pożądanie. Właściwy człowiek. Właściwe uczucia. Za chwilkę będzie właściwe miejsce. Trzy razy ''wu'' ![]() W święta byliśmy na spotkaniach rodzinnych(razm ![]() ![]() Na czwartek i piątek przewiduję roboty umysłowe(korepetycje razy 5 oraz góry materiału do przyswojenia na styczniowo-lutowe sesje). Czas zrobić listę z wszystkimi przedmiotami i pracami, które muszą wykonać, aby osiągnąć wyznaczony przeze mnie cel. Końcówka roku gorąca, ale im więcej tym lepiej bo wtedy życie nabiera rumieńców. Jak Wam minęły święta? Jestem ciekawa jak Nebulka dała radę na spotkaniu z przyszłym teściem ![]() Dziewczyny, mykam się pakować bo jutro o 5 trzeba wstać. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, muszę się pożalić... Święta były fajne, ale ja nic nie zrobiłam, żeby coś ruszyć ze swoim życiem (a planowałam). przyśniło mi się dzisiaj, że jestem w liceum i nie mam zadania domowego. i w sumie sobie myślę, że to był taki aktualny sen - nie mam zadania domowego, bo nie skupiam się na priorytetach. fajnie jest żyć chwilą i w ogóle kupa drobiazgów jest ważna, i spotkania z ludźmi, i kontakt z ludźmi i odpoczynek itd - to lista moich wymówek. śniło mi się dalej, że ponieważ nie miałam tego zadania to zdecydowałam zostać w domu, a potem zajrzałam jeszcze do sklepu i zrobiłam porządek na biurku, i zrobiło się popołudnie, i zrobiłam się zmęczona, a zadania nie tknęłam. obudziłam się z postanowieniem zrobienia dzisiaj CZEGOŚ, ale znowu nic konkretnego nie zrobiłam.
nic nie robię, bo nie wiem na co się zdecydować/boję się i nie wiem na co się zdecydować/boję się, bo nic nie robię ![]() i tyle moich refleksji poświątecznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź przestań sie zamartwiać. Zrób TERAZ coś z listy, któa na Ciebie czeka. Będziesz o krok dalej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.