|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że jest w porządku
|
|
|
#4952 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Monia kciukasy zaciśniete, choć już na pewno jest po wszystkim i tulisz Michałka do siebie
![]() Sandra super wieści!!!! nikotynko jezeli chodzi o cc to robią przy rozwarciu, mnie zrobili jak miałam pełne 10 cm rozwarcia
|
|
|
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczynki!!
![]() U mnie troche zamieszanie z tymi Swietami Rodzice z bratem przyjezdzaja do nas do DE i chce zeby wszystko dobrze wypadlo,gotuje i sprzatam od rana Brzuszek mi sie stawia i twardnieje to miedzy gotowaniem kapusty a grzybow staram sie lezec ![]() U mnie juz 38tydzien,to wszystko moze sie zdarzyc.Tymbardziej,ze bylam wczoraj w klinice gdzie chce rodzic i zbadali mnie to mam 2 cm rozwarcia i mlody nisko glowka siedzi.Modle sie,zeby w Wigilie ani swieta nie rodzic Monia moze juz jest po wszystkim i tuli Michalka. Uska pewnie juz jutro wyjdzie. Ktora nastepna???Ja jeszcze te pare dni zaciskam nogi ![]() ![]()
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
siemano
![]() Sandra to super wieści ze zabierasz juz małą czekamy na wiecej fotek?? dziewcyznki a moze w K zrobiłybysmy oddzielny topic na foty dzieciaczków juz urodzonych?Monikaaaaaaaaaaaa!!!!!! doczekała się.... pewnie juz po wszystkim... kurka jakies miałam przeczucie, ze wejdę na wątek a tu rozmnożenie nastąpi jakies ciekawe....hmmmmUska na Was tez czekamy i na fotki małego
|
|
|
|
#4955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech im jeszcze powie, ze dzieci będą sobie mogły religie wybrać albo będą chowane jak katolicy Każdy kuba taki? Bo ja normalnego nie znam w takim razie żadnego. A Ci nasi różnią się tylko tym, że mojego mieszka z mamunią i tatuniem, ale trawsko, piwsko i cała reszta jak najbardziej. Bleeee, jak ja go nie cierpię!!!
|
|
#4956 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Jestem z siebie dumna bo zmobilizowałam się do pracy i ogarnełam kilka spraw, ale szło mi jak krew z nosa
![]() Cytat:
A tymi kobietami w lustrze się nie przejmuj, to w ciąży podobno normalne Ja swoich ostatnio pytałam czy widziały gdzieś Basię, ale nie znają takiej Cytat:
![]() Cytat:
Wspaniale, że razem spędzicie w domku Świeta Oczywiście dasz sobie doskonale radę!!!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że wszystko okCytat:
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Monika do nikogo nie pisała??? Ciekawe jak tam Michałek... Może napisać do niej smsa? Ja jestem po wizycie i chyba torbę mogę rozpakować Mały piękny, dorodny, wymiary wszystkie na 40tc... waży z pomiarów 3561g ale lekarz powiedział, że szyjka piękna i świetnie trzyma... i na ten moment nie widać, żeby cokolwiek miało się wcześniej zadziać. Za to powiedział, że macica mi się już jednak ładnie obniżyła i brzuch opadł (ja tam nie widzę tego) i wszystko jest jak powinno być. Wody ok i łożysko III stopnia. o losie, o której ty wstajesz??? Cytat:
oby brzuszek i jego zawartość ładnie rosły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój ostatnie kilka dni wypycha się jak szalony, wczoraj też z tż siedzieliśmy i patrzeliśmy na brzuch jak się przesuwa, jak mały tyłek wypina i nogami smyra ![]() a z tą ruchomością to różnie piszą, czasem że właśnie dziecko jest mniej aktywne, bo przygotowuje się na wyjście, a czasem wręcz przeciwnie, że nawet podczas skurczów się wierci niemiłosiernie. Więc dla mnie to żadna informacja ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4959 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam do Moni ale narazie cisza
|
#4960 | |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Na początek Monia trzymam mocno kciuki za Ciebie i Michałka. Sanda wyjście małej ze szpitala to wymarzony prezent na święta ![]() Uśka dla Was uściski Dzisiaj w końcu sie wyspałąm, spałąm do 10tej. Wczorajszy dzień dał mi w kość i był moment że myślałam ze urodzę ![]() Mamusia przyleciała ![]() Troche mi się plany pozmieniały bo miałąm jechać po południu na zakupy ostatnie a się okazało że tz musi jechać do Dublina po pracy i jestem bez auta, ale nie ma tego złego.....jedzie tam bo dostał druga pracę Cytat:
![]() Już mogę ogłosić że hasło nr. 10 wygrało
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Dla e-ciotek Kluskowa Syrka
A która pierwsza zgadnie co to na drugim zdjęciu to stawiam duże ciacho ![]() ![]() ![]() kasikzaki super że tż dostał drugą pracę ![]() teraz już możesz chyba zakładać kolejną część, bo tą chyba wykończymy niedługo
|
|
|
|
#4962 |
|
Rozeznanie
|
ewula83 ja tez zaciskam jeszcze nogi,ale 1 stycznia niech się dzieje co chce
|
|
|
|
#4963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super syska a to drugie to ja jojca obstawiam
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
hello
![]() cholercia pocytowałam sobie i mi zeżarło a niewiele pamiętam, bo robiłam to na raty ![]() Agatek nie martw się Moja Majeczka ostatnio po 3 tyg przybrała prawie 1 kg, a na następnej wizycie po 2 tyg to przybrała 200 g, więc to różnie bywa.... Sandra super, że zabierasz małą do domku i dasz radę, napewno!!!Pear Renata wózio piękny ja też zanim zobaczyłam wiadomośc od Mijus napisalam do Moniki, ale na razie odpowiedzi nie ma.... ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- patrze jak mój mężulo dzisiaj sprząta i ledwo się powstrzymuję od komentarzy......nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam...za 1,5h ma jechac po core do przedszkola, a on nie jest nawet w połowie ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Inutil czyżby jajca???
|
|
|
|
#4965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę że mala_stopka mnie ubiegła
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jojca jak się patrzy
|
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wy tu specjalistki od usg, bo jak lekarz pokazał stażystce, która się trochę spóźniła i kazał powiedzieć co to, to miała nie lada problem... hihihi
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() Sandra Monia 3mam kciuki, chociaz mam nadzieje ze juz dawno tulisz swojego Michałka w ramionach Agatek likas szkoda Was dziewczynki i tych maluszków w brzuszkach, ze Was tak męczą tymi szpitalami inutil ja tez pomyslałam ze jajca a szpytka jaka słodka Ja już ciacha zrobiłam bedzie rafaello i fale dunaju tz wlasnie skonczył sałatki , choinka ubrana i na dziś laba Pod wieczór sprzątne łazienke, jutro ostatnie mopowanie i świętujemy ! Chociaz po kłótni z tż cały czas nie jest jak być powinno i jakoś aż tak nie cieszą mnie te świeta
|
|
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
Mamuśki powolutku zapraszam do zameldowania się w nowej części- będę sprawdzać listę obecności ![]() ps. Inutil już wyczaiła ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31199043 #post31199043 ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- ![]() Dziękuję, już wcinam ![]() Moja siostra zawsze mówi że najbardziej uwielbia u takich dzieciaczków całować syrki
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pózniej strasznie doskwierał mi zylak ale psiukanie TR dało skutek i teraz moge chodzić w ciąży jeszcze z pół roku, tak dobrze sie czuje
|
||
|
|
|
#4971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wychodzisz! ![]() Cytat:
to nie rozumiem dlaczego Ty masz tak samo a nie stwierdzili niczego niepokojącego ![]() to było dawno temu Cytat:
wstawisz foty do klubiku w bieliźnie- tak jak ja ![]() Cytat:
chłopakowi pewnie się uszy pieką
|
|
#4972 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze i jak dojedziedz do stolicy skoro on nie może cię odebrać może ojca poprosi swojego aby pojechał z nim po ciebie ![]() ciekawe ile się czeka na kolejny raz i czy można tak szybko jak przy oblaniu egzaminu zwykłego ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki żebyś wytrwała, to już niedługo ja też mam nadzieję że wytrzymam choc do 3.01 ![]() Cytat:
kciuki Monia - czekamy na info Cytat:
![]() Cytat:
sprawdz prosze u innego bo może sprzęt miał źle skalibrowany albo niedokładnie zmierzył no chyba że mu ufasz na 100% Cytat:
super wiadomośćCytat:
choinkę i stroiki zakupy więc nie jest z tobą najgorzej Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niezłe jajcocha
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Lucy a Ty po jedzeniu nie masz zgagi, niestrawności, a może Ci się odbija czy co?
Jak tak to weź renie, ona mi pomaga jak mi się odbija jakimś jedzeniem ![]() Inutil jak torbę rozpakować przecie jak lekarz mówił, że się brzuch obniżył to za 2 tyg rodzisz nie? ![]() Ale gira!! ![]() A jajca jak berety dorodne ![]() kasikzaki za pracę tżta! Pijemy, nie ma co Cytat:
ale jest Ci to wybaczalne, w końcu brzuch uciska na mózg![]() Dziecko pod koniec ciąży mniej się rusza- bo brak miejsca
|
|
#4975 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam pierwsza
A jak........... pijemy pijemy
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma co... każdy argument jest dobry do pochlej-party.pl
![]() A gdzie n1kotynka???????
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-12-23 o 14:59 |
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to wszystkie na nowym wątku a tutaj jeszcze niedokończony
![]() ![]() ![]() Widziałyście jakie wyprzedaże w smyku... ciekawe czy w stacjonarnym też są takie ![]() http://www.smyk.com/wyprzedaz?kwnazw...&bannerId=2437 Cytat:
|
|
|
|
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie widzę
Już mi tu szybciutko wracać, bo jeszcze bana dostanę za za szybkie zakładanie wątku Chyba wiadomość o Moni ich tam tak ściągnęła ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- A odnośnie zabawek, czekałąm w argosie na dostawę lego duplo dla bratanka i miały przyjść wczoraj i cholerka nie przyszły a jutro Wigilia Muszę cos wymyślić
|
#4979 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie coś się nie odzywa nikotynka ej nieładnie tak nie dokończyć starego wątku a siedzieć na nowym :P
|
#4980 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie! Ale mam mętlik w głowie i sama nie wiem dlaczego
Gonitwa myśli i na niczym się nie mogę skupić. Straszne to. Nie wiem za co mam się zabrać. Nie wiem czy myśleć o świętach czy o porodzie czy o czym Normalnie jak w jakimś amokuCytat:
trzymajcie się dzielnie z Igorkiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.

. Mieszka na squacie, ma dredy, brodę i wygląda jak żul

Niech im jeszcze powie, ze dzieci będą sobie mogły religie wybrać albo będą chowane jak katolicy 
Gabrysia - 09.02.2012 

nosz kurna ja z tym brzuchem na krzesle, ręce w górze mdleja, a ten mi mówi postaraj się bardziej i czesc. 

bedzie rafaello i fale dunaju
to nie rozumiem dlaczego Ty masz tak samo a nie stwierdzili niczego niepokojącego 
wstawisz foty do klubiku w bieliźnie- tak jak ja
chłopakowi pewnie się uszy pieką
i dzisiaj go uwalili 
no i mam leżeć na lewym boku