|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Ja się nie mierzyłam (nie mam cm krawieckiego), ale efekty zauważę po spodniach
. Dzisiejsze bum bum za mną .
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ja już skończyłam program lift and shape teraz na razie robie klasyczny. Ciężko mi powiedzieć czy są efekty,napisze wam co twierdzi mój men,mam nadzieje,że coś zauważy! (widzimy sie co 3 miesiące)
Jak nie to chyba padne...Za to nogi napewno mam mocniejsze niż kiedykolwiek. Kiedy widzę te laski wykonujące ćwiczenia obok Leosia,to chyba najbardziej podoba mi sie ciało takiej opalonej blondynki co tańczy przy plaży...Jedna,co równiez co na dworze ćwiczy ma kucyk,ciemne wlosy i nie jest opalona jest za bardzo męska...Ja natomiast jestem szczupła mam 45 kilo przy 168 cm nawet nie próbuje grubnąć,bo strata czasu,ćwicze,zeby nie mieć płaskiego zadku
|
|
|
|
#3843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i jak efekty? Nie dam rady przebrnąć przez calutki wątek, trochę postów przeczytałam wybiórczo, ale nadal nie wiem na jakiej zasadzie dobrać zestaw ćwiczeń dla siebie... Czy tego typu zajęcia są prowadzone w jakimś klubie sportowym czy siłowni itp? U mnie w pokoju miejsca brak na przykład ;p czy nadają się te ćwiczenia dla osób nieskoordynowanych? (nie cierpię na przykład aerobiku, bo chyba mam jakieś problemy z koordynacją ruchów
)
|
|
|
|
#3845 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie do dziewczyn, ktore ćwiczą, ćwiczyły albo po prostu sie na tym znają. Możecie mi powiedzieć, które z tych ćwiczeń podnoszą i utwardzają pupe najbardziej? Chodzi mi o to że np. robienie samego filmiku Sculpt da mi taki efekt?
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz skończyłam ten program, co do wynikow, to spadl mi cm (w sumie nie chcialam spadku, tylko podniesienia i wyrzezbienia, ale to bylo do przewidzenia ), pupa sie podniosła, bo ołówek juz spod niej wypada, wypukła się jakoś za bardzo nie zrobiła, moze jest ciutek mniej plaska. Uda mi jeszcze bardziej umięśniły, co mnie cieszy.
|
|
#3847 |
|
Rozeznanie
|
Ja chyba zrezygnuję z wykonywania 6 czy 7 razy w tyg. ćwiczeń na pupę/uda, bo uda stają sie za bardzo masywne
, chyba że bym ćwiczyła po 5 min tylko ... Ograniczę treningi do 2 w tyg. na te części ciała po 30 min, a w pozostałe dni będę ćwiczyła dalej na całe ciało, aby równomiernie "rozwijać" różne grupy mięśniowe.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Moje akurat ładnie wysmuklały i nabrały kształtu, wiec jestem zadowolona
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
czyli na podniesienie, zaokrąglenie i uwypuklenie pupy jest najlepszy high&tight?
|
|
|
|
#3850 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
I ja postanowiłam poćwiczyć mój tyłek, zależałoby mi na wysmukleniu go i uniesieniu (jestem szczupła i mam wielki tyłek - 64cm w talii, 100 w najszerszym miejscu w pupie - i nie chciałabym go już uwypuklać bardziej) Mam kilka pytań, które mogę wydawać się nieco infantylne, ale naprawdę przeraża mnie czytanie 130 stron wątku! Dlatego bardzo proszę: pomóżcie i nie krzyczcie Ściągnęłam z chomika folder BBL, znajduje się kilka filmików o następujących tytułach: abs rapido, basics, bum bum live, bum bum rapido, bum bum, high&tight, sculpt, tummy tuck, cardio axe, uppercuts. W pierwszym poście wyczytałam, że istnieją trzy programy, mi spodobał się najbardziej ten trzeci: wyszczuplenie i uniesienie. Nie wiem, który z programów ściągnęłam! Aha, jest jeszcze plik o nazwie workout calendar, którego nie potrafi otworzyć w żadnym programie - nie wiecie, jak go włączyć? może tam znajdują się informacje o programach? Pomóżcie kochane
Edytowane przez poziomkaag Czas edycji: 2011-12-26 o 14:00 |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
ale ze mnie geniusz Oo. Już sobie ściągnęłam program, który obsługuje format .rar i wszystko wiem
Rozpoczynam program the Pear Solution
|
|
|
|
#3853 |
|
Raczkowanie
|
Aktualnie ćwiczę Mel b, nie chciało mi się przeczytać od początku do końca. Tylko przeczytałam na stronie beachbody jako recenzja, i piszą że mogą wysmuklać pośladki, tyłek, brzuch i talia. Mam pytanie do was, które ćwiczą ,więc takie ćwiczenia mogą wyszczuplać łydki? Z góry dzięki.
studentka UŁ - przyszła informatyczka ![]() Ćwiczę z P90X i inne: Biegam - 4 razy w tygodniu Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min. plat.wib. - codziennie przez 20 min. |
|
|
|
#3854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3855 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mialam jakis rok temu przerwe w treningach i stracilam ksztalt, wiec baardzo doceniam te odrobine miesnia pod skora - nawet po malym swiatecznym obzarstwie nie stracilam ksztaltu ![]() ---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
I ja chciałam do Was dołączyć jeśli można Zacznę ćwiczyć od poniedziałku ...takie postanowienie noworoczne ..mam nadzieje, że i u mnie będzie widać efekty i chęci mi szybko nie opuszczą..bo z tym u mnie najgorzej ![]() Pozdrawiam
|
#3857 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
.Efekty na pewno jakieś bedą, tylko trzeba sie przyłożyć
|
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
ja nie jestem do końca zadowolona.
ćwiczyłam lift and shape, właściwie nie dlatego żeby coś podnieść, tylko żeby pozbyć się cellulitu. Od lat trenuje karate, mam naprawde mocne nogi, ćwiczenia nie sprawiały mi trudności. Cellulit pojawił się odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i nie potrafie się go pozbyć od tego czasu. Przeszłam cały program, chodząc równocześnie na treningi a różnicy wielkiej nie ma. Może mi ktoś mądrzejszy powie co z tym zrobić? Z tego co słyszałam mięśnie ud zaczynają reagować dopiero po 3-4 miesiącach regularnych ćwiczeń izolowanych na te partie. Czy któraś z Was wie coś więcej na ten temat? aha, nie twierdze że ćwiczenia są złe, uważam że to naprawdę dobry, kompleksowy zestaw.warto próbować! mam nadzieję, że nikogo nie zniechęciłam. a jeszcze jedno pytanie- czy któraś z Was ćwiczyła zestaw turbo fire czy coś w tym stylu i ma porównanie do BBL?
Jeśli nie pokonasz swojej tendencji do poddawania się zbyt szybko, twoje życie będzie prowadzić donikąd. Masutatsu Oyama Edytowane przez possiblymaybe Czas edycji: 2011-12-28 o 22:28 |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny wątek! Dziękuję
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej! Dołączam, dziś postaram się zrobić basic i bum bum oraz ćwiczenia na brzuch! Moim celem jest pozbycie się boczków i cellulitu
Myślę,że te ćwiczenia są do tego stworzone ![]() Zrobiłam tylko basic i padłam!! O mamo... Czuję , że żyję ![]() A mam jeszcze pytanie, czy robicie najpierw cały zestaw na jedną stronę, a potem od początku na drugą, czy od razu, na zmianę? Edytowane przez Narc Czas edycji: 2011-12-29 o 16:18 |
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja też mogę prosić o link?
|
#3862 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To jest chyba tylko po to, zeby zapoznac sie z rodzajami cwiczen... w nastepnej serii chyba wrecz pomine... o ile nie trafi mnie moja nadgorliwosc i nie bede wszystkiego fikac na obydwie strony po n razy az padne :/ ---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ---------- http://pokazywarka.pl/znycbb/ |
|
|
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! I ja się dołączę do wątku, jeśli pozwolicie
Rozpoczęłam program Lift & shape, bo pupę mam małą (TŻ mieści cały mój pośladek w jednej dłoni ), ale zawsze całkiem okrąglutką, mimo tego że jestem szczupła w biodrach i generalnie, a ostatnio zauważyłam, że na pośladki coraz bardziej zaczyna działać grawitacja Chcę ją unieść i zaokrąglić, choć wiem, że latynoska pupa jest w moim przypadku nierealna Dziś mam trzeci dzień programu, czyli przerwa Czyli coś się dzieje! Moje drogie, bądźcie moją motywacją do wytrwania chociaż 30 dni...
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim walczącym
!Drugi dzień za mną. Robię program Slim & Lift i mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca. BBL cwiczyłam często ale mieszałam go z innymi cwiczeniami. Chyba ciężko mi będzie wytrwac, ale tak łatwo się nie poddam .
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() Czuję się zainspirowana tym wątkiem, choć nie udało mi się przebrnąć przez wszystkie strony to ściągam już filmiki i tylko z doborem programu mam problem... Otóż tyłek mam mały, ale za to bardzo flakowaty (więc pierwsza myśl była lift&shape), ale za to udziska mocne, z już zaznaczonymi mięśniami i nieproporcjonalnie otłuszczone w górnej części. Chciałabym choć odrobinę zmniejszyć obwód w udach, a tyłek wyrzeźbić i unieść. Piszecie, że BBT działa też na uda, więc pomyślałam, że byłyby 2 pieczenie na 1 ogniu ![]() Czy możecie doradzić który program byłby najlepszym dla mnie rozwiązaniem? |
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam podobnie jak ty i robiłam lift&shape- nie martw się, przy tym programie i tak cm spadają
Udka mam teraz szczuplejsze i bardziej wyrzezbione, zadek sie podniosl, ale tez troche schudł, to bylo raczej nieuniknione. mozesz tez spróbować programu classic, on jest dla takich wahających sie.
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za radę, zdecydowałam się na ten lift&shape
![]() Jestem po pierwszym treningu i stwierdzam co następuje: ten bum bum to jest MASAKRA jakaś ![]() Myślałam, że jak trochę biegam i od czasu do czasu przerabiam Tamilee to mam jakąś tam kondycję, a tu d....a! Miałam też problem z równowagą, koordynacją i techniką, w trakcie zaczęłam czuć kolana, a po bolały mnie głównie uda, a nie tyłek... Ale nie poddam się i mam nadzieję, że będzie lepiej. |
|
|
|
#3869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wczoraj obmierzyłam jeszcze raz i wyszło, ze straciłam podczas bum bum 2 i 3 cm z ud, a z pupy 2- na lift&shape.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

.
.

Jak nie to chyba padne...Za to nogi napewno mam mocniejsze niż kiedykolwiek. Kiedy widzę te laski wykonujące ćwiczenia obok Leosia,to chyba najbardziej podoba mi sie ciało takiej opalonej blondynki co tańczy przy plaży...Jedna,co równiez co na dworze ćwiczy ma kucyk,ciemne wlosy i nie jest opalona jest za bardzo męska...
)
, chyba że bym ćwiczyła po 5 min tylko ... Ograniczę treningi do 2 w tyg. na te części ciała po 30 min, a w pozostałe dni będę ćwiczyła dalej na całe ciało, aby równomiernie "rozwijać" różne grupy mięśniowe.

Aha, jest jeszcze plik o nazwie workout calendar, którego nie potrafi otworzyć w żadnym programie - nie wiecie, jak go włączyć? może tam znajdują się informacje o programach? 

), ale zawsze całkiem okrąglutką, mimo tego że jestem szczupła w biodrach i generalnie, a ostatnio zauważyłam, że na pośladki coraz bardziej zaczyna działać grawitacja
Chcę ją unieść i zaokrąglić, choć wiem, że latynoska pupa jest w moim przypadku nierealna