Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-22, 23:55   #3841
StayInShape
Rozeznanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Ja się nie mierzyłam (nie mam cm krawieckiego), ale efekty zauważę po spodniach .
Dzisiejsze bum bum za mną .
Stary 2011-12-23, 13:59   #3842
Patisha87
Raczkowanie

Kurcze ja już skończyłam program lift and shape teraz na razie robie klasyczny. Ciężko mi powiedzieć czy są efekty,napisze wam co twierdzi mój men,mam nadzieje,że coś zauważy! (widzimy sie co 3 miesiące) Jak nie to chyba padne...Za to nogi napewno mam mocniejsze niż kiedykolwiek. Kiedy widzę te laski wykonujące ćwiczenia obok Leosia,to chyba najbardziej podoba mi sie ciało takiej opalonej blondynki co tańczy przy plaży...Jedna,co równiez co na dworze ćwiczy ma kucyk,ciemne wlosy i nie jest opalona jest za bardzo męska...
Ja natomiast jestem szczupła mam 45 kilo przy 168 cm nawet nie próbuje grubnąć,bo strata czasu,ćwicze,zeby nie mieć płaskiego zadku
Patisha87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-23, 14:52   #3843
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patisha87 Pokaż wiadomość
Kurcze ja już skończyłam program lift and shape teraz na razie robie klasyczny. Ciężko mi powiedzieć czy są efekty,napisze wam co twierdzi mój men,mam nadzieje,że coś zauważy! (widzimy sie co 3 miesiące) Jak nie to chyba padne...Za to nogi napewno mam mocniejsze niż kiedykolwiek. Kiedy widzę te laski wykonujące ćwiczenia obok Leosia,to chyba najbardziej podoba mi sie ciało takiej opalonej blondynki co tańczy przy plaży...Jedna,co równiez co na dworze ćwiczy ma kucyk,ciemne wlosy i nie jest opalona jest za bardzo męska...
Ja natomiast jestem szczupła mam 45 kilo przy 168 cm nawet nie próbuje grubnąć,bo strata czasu,ćwicze,zeby nie mieć płaskiego zadku
Ja kilka lat temu ważyłam 43 kg przy podobnym wzroście, na szczęście mam już to za sobą. Też ćwiczę, żeby pupa się uniosła, bo wyszczuplenia w tych partiach nie potrzebuję. Po kilku razach widzę jak moje uda "rosną".
Stary 2011-12-24, 13:38   #3844
Dinulka
Zakorzenienie

Dziewczyny i jak efekty? Nie dam rady przebrnąć przez calutki wątek, trochę postów przeczytałam wybiórczo, ale nadal nie wiem na jakiej zasadzie dobrać zestaw ćwiczeń dla siebie... Czy tego typu zajęcia są prowadzone w jakimś klubie sportowym czy siłowni itp? U mnie w pokoju miejsca brak na przykład ;p czy nadają się te ćwiczenia dla osób nieskoordynowanych? (nie cierpię na przykład aerobiku, bo chyba mam jakieś problemy z koordynacją ruchów )
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 16:33   #3845
Cicca
Przyczajenie

Mam pytanie do dziewczyn, ktore ćwiczą, ćwiczyły albo po prostu sie na tym znają. Możecie mi powiedzieć, które z tych ćwiczeń podnoszą i utwardzają pupe najbardziej? Chodzi mi o to że np. robienie samego filmiku Sculpt da mi taki efekt?
Cicca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 18:57   #3846
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cicca Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, ktore ćwiczą, ćwiczyły albo po prostu sie na tym znają. Możecie mi powiedzieć, które z tych ćwiczeń podnoszą i utwardzają pupe najbardziej? Chodzi mi o to że np. robienie samego filmiku Sculpt da mi taki efekt?
sam sculpt nie, bo on jest głównie na ramiona nastawiony, prędzej high&tight bym polecała.

ja juz skończyłam ten program, co do wynikow, to spadl mi cm (w sumie nie chcialam spadku, tylko podniesienia i wyrzezbienia, ale to bylo do przewidzenia), pupa sie podniosła, bo ołówek juz spod niej wypada, wypukła się jakoś za bardzo nie zrobiła, moze jest ciutek mniej plaska. Uda mi jeszcze bardziej umięśniły, co mnie cieszy.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 23:09   #3847
StayInShape
Rozeznanie

Ja chyba zrezygnuję z wykonywania 6 czy 7 razy w tyg. ćwiczeń na pupę/uda, bo uda stają sie za bardzo masywne , chyba że bym ćwiczyła po 5 min tylko ... Ograniczę treningi do 2 w tyg. na te części ciała po 30 min, a w pozostałe dni będę ćwiczyła dalej na całe ciało, aby równomiernie "rozwijać" różne grupy mięśniowe.
Stary 2011-12-25, 23:34   #3848
traicionera
Zakorzenienie

Moje akurat ładnie wysmuklały i nabrały kształtu, wiec jestem zadowolona
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-12-26, 12:20   #3849
Dinulka
Zakorzenienie

czyli na podniesienie, zaokrąglenie i uwypuklenie pupy jest najlepszy high&tight?
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 13:58   #3850
poziomkaag
Rozeznanie

Cześć dziewczyny I ja postanowiłam poćwiczyć mój tyłek, zależałoby mi na wysmukleniu go i uniesieniu (jestem szczupła i mam wielki tyłek - 64cm w talii, 100 w najszerszym miejscu w pupie - i nie chciałabym go już uwypuklać bardziej) Mam kilka pytań, które mogę wydawać się nieco infantylne, ale naprawdę przeraża mnie czytanie 130 stron wątku! Dlatego bardzo proszę: pomóżcie i nie krzyczcie

Ściągnęłam z chomika folder BBL, znajduje się kilka filmików o następujących tytułach: abs rapido, basics, bum bum live, bum bum rapido, bum bum, high&tight, sculpt, tummy tuck, cardio axe, uppercuts. W pierwszym poście wyczytałam, że istnieją trzy programy, mi spodobał się najbardziej ten trzeci: wyszczuplenie i uniesienie. Nie wiem, który z programów ściągnęłam! Aha, jest jeszcze plik o nazwie workout calendar, którego nie potrafi otworzyć w żadnym programie - nie wiecie, jak go włączyć? może tam znajdują się informacje o programach?

Pomóżcie kochane

Edytowane przez poziomkaag
Czas edycji: 2011-12-26 o 14:00
poziomkaag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-26, 14:20   #3851
Jigoku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkaag Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny I ja postanowiłam poćwiczyć mój tyłek, zależałoby mi na wysmukleniu go i uniesieniu (jestem szczupła i mam wielki tyłek - 64cm w talii, 100 w najszerszym miejscu w pupie - i nie chciałabym go już uwypuklać bardziej) Mam kilka pytań, które mogę wydawać się nieco infantylne, ale naprawdę przeraża mnie czytanie 130 stron wątku! Dlatego bardzo proszę: pomóżcie i nie krzyczcie

Ściągnęłam z chomika folder BBL, znajduje się kilka filmików o następujących tytułach: abs rapido, basics, bum bum live, bum bum rapido, bum bum, high&tight, sculpt, tummy tuck, cardio axe, uppercuts. W pierwszym poście wyczytałam, że istnieją trzy programy, mi spodobał się najbardziej ten trzeci: wyszczuplenie i uniesienie. Nie wiem, który z programów ściągnęłam! Aha, jest jeszcze plik o nazwie workout calendar, którego nie potrafi otworzyć w żadnym programie - nie wiecie, jak go włączyć? może tam znajdują się informacje o programach?

Pomóżcie kochane
Ja mam w workout calander informacje o programach, otwiera mi się w każdym programie graficznym, przeglądarce fotografii itd

kosmetyki [urlhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1170481][/url]
książki
Jigoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:29   #3852
poziomkaag
Rozeznanie

ale ze mnie geniusz Oo. Już sobie ściągnęłam program, który obsługuje format .rar i wszystko wiem Rozpoczynam program the Pear Solution
poziomkaag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 16:04   #3853
Bronkar
Raczkowanie

GG do Bronkar

Aktualnie ćwiczę Mel b, nie chciało mi się przeczytać od początku do końca. Tylko przeczytałam na stronie beachbody jako recenzja, i piszą że mogą wysmuklać pośladki, tyłek, brzuch i talia. Mam pytanie do was, które ćwiczą ,więc takie ćwiczenia mogą wyszczuplać łydki? Z góry dzięki.

Ćwiczę z P90X
i inne:
Biegam - 4 razy w tygodniu
Jeżdżę na rowerze - 3 razy w tygodniu
Hula hop z masażem - klika razy w tygodniu przez 30 min.
plat.wib. - codziennie przez 20 min.
Bronkar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 00:35   #3854
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bronkar Pokaż wiadomość
Aktualnie ćwiczę Mel b, nie chciało mi się przeczytać od początku do końca. Tylko przeczytałam na stronie beachbody jako recenzja, i piszą że mogą wysmuklać pośladki, tyłek, brzuch i talia. Mam pytanie do was, które ćwiczą ,więc takie ćwiczenia mogą wyszczuplać łydki? Z góry dzięki.
Mi po kilku razach bum bum "urosły" uda i łydki (mam je szczupłe i nie potrzebuję rozwoju mięśni w tych partiach), dtatego też postanowiłam, że ogranicze te ćwiczenia, ale u Ciebie może być inaczej.
Stary 2011-12-28, 03:28   #3855
mandarynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez StayInShape Pokaż wiadomość
Ja chyba zrezygnuję z wykonywania 6 czy 7 razy w tyg. ćwiczeń na pupę/uda, bo uda stają sie za bardzo masywne
Moze pomysl o jakims masazu? Moje abt po cwiczeniach "na miesnie" robi sie jakby lekko opuchniete i tez wydaje mi sie masywne. Wtedy robie przerwe na mniej wiecej tyle czasu, zeby przy rozciaganiu nic mnie juz nie bolalo i ta "opuchlizna" schodzi. Kiedy przesadzilam z cwieczeniami na te partie, to zrobily sie nie tyle masywne, co zbyt "meskie" (miedzy miesniami zarysowaly sie "dolinki", ktore kojarzyly mi sie z meska pupa). O rany, same cudzyslowy
Mialam jakis rok temu przerwe w treningach i stracilam ksztalt, wiec baardzo doceniam te odrobine miesnia pod skora - nawet po malym swiatecznym obzarstwie nie stracilam ksztaltu

---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Bronkar Pokaż wiadomość
Ja mam lydki jak patyki (pewnie bym sie chetnie z Toba zamienila) i staram sie je ksztaltowac - w sumie to zalezy mi na tym, zeby ich przybylo, ale pewnie ma to tez jakis efekt "rzebiacy" czy "wysmuklajacy". Tam sa cwieczenia, ktore bardzo przypominaja mi te, ktore robie na lydki (np. wszystko we wspieciu na palcach). Co mnie troche kiedys zaskoczylo, trener na silowni powiedzial mi, ze przysiady narciarskie (tez je tam masz) rowniez ksztaltuja lydki.
mandarynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 14:30   #3856
ona911
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny

I ja chciałam do Was dołączyć jeśli można Zacznę ćwiczyć od poniedziałku ...takie postanowienie noworoczne ..mam nadzieje, że i u mnie będzie widać efekty i chęci mi szybko nie opuszczą..bo z tym u mnie najgorzej

Pozdrawiam

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 19:26   #3857
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mandarynki Pokaż wiadomość
Moze pomysl o jakims masazu? Moje abt po cwiczeniach "na miesnie" robi sie jakby lekko opuchniete i tez wydaje mi sie masywne. Wtedy robie przerwe na mniej wiecej tyle czasu, zeby przy rozciaganiu nic mnie juz nie bolalo i ta "opuchlizna" schodzi. Kiedy przesadzilam z cwieczeniami na te partie, to zrobily sie nie tyle masywne, co zbyt "meskie" (miedzy miesniami zarysowaly sie "dolinki", ktore kojarzyly mi sie z meska pupa). O rany, same cudzyslowy
Mialam jakis rok temu przerwe w treningach i stracilam ksztalt, wiec baardzo doceniam te odrobine miesnia pod skora - nawet po malym swiatecznym obzarstwie nie stracilam ksztaltu
Lekko zarysowane miesnie są jak najbardziej na tak, ale żeby nie za bardzo, bo zależy mi na tym, żeby nadal wyglądać kobieco ... nie chcę miec "grubszych" ud, bo zawsze miałam smukłe. Zaczęłam łykać algi, mają bardzo dużo białka, który jest budulcem mięsni i może stąd takie szybkie efekty, bo wczesniej musiałam się natrudzić żeby było widać mieśnie. Niemniej jednak zdecydowalam, że zamiast treningu nastawionego tylko na pupę/uda bedę wykonywała naprzemiennie ćwiczenia cardio i siłowe .

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

I ja chciałam do Was dołączyć jeśli można Zacznę ćwiczyć od poniedziałku ...takie postanowienie noworoczne ..mam nadzieje, że i u mnie będzie widać efekty i chęci mi szybko nie opuszczą..bo z tym u mnie najgorzej

Pozdrawiam
Witamy w naszych skromnych progach .
Efekty na pewno jakieś bedą, tylko trzeba sie przyłożyć
Stary 2011-12-28, 22:22   #3858
possiblymaybe
Raczkowanie

ja nie jestem do końca zadowolona.
ćwiczyłam lift and shape, właściwie nie dlatego żeby coś podnieść, tylko żeby pozbyć się cellulitu. Od lat trenuje karate, mam naprawde mocne nogi, ćwiczenia nie sprawiały mi trudności. Cellulit pojawił się odkąd zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne i nie potrafie się go pozbyć od tego czasu. Przeszłam cały program, chodząc równocześnie na treningi a różnicy wielkiej nie ma. Może mi ktoś mądrzejszy powie co z tym zrobić?
Z tego co słyszałam mięśnie ud zaczynają reagować dopiero po 3-4 miesiącach regularnych ćwiczeń izolowanych na te partie. Czy któraś z Was wie coś więcej na ten temat?

aha, nie twierdze że ćwiczenia są złe, uważam że to naprawdę dobry, kompleksowy zestaw.warto próbować! mam nadzieję, że nikogo nie zniechęciłam.

a jeszcze jedno pytanie- czy któraś z Was ćwiczyła zestaw turbo fire czy coś w tym stylu i ma porównanie do BBL?

Edytowane przez possiblymaybe
Czas edycji: 2011-12-28 o 22:28
possiblymaybe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 11:19   #3859
elkiza81
Zakorzenienie

Świetny wątek! Dziękuję
Stary 2011-12-29, 14:18   #3860
Narc
Wtajemniczenie

Hej! Dołączam, dziś postaram się zrobić basic i bum bum oraz ćwiczenia na brzuch! Moim celem jest pozbycie się boczków i cellulitu Myślę,że te ćwiczenia są do tego stworzone

Zrobiłam tylko basic i padłam!! O mamo... Czuję , że żyję
A mam jeszcze pytanie, czy robicie najpierw cały zestaw na jedną stronę, a potem od początku na drugą, czy od razu, na zmianę?

Edytowane przez Narc
Czas edycji: 2011-12-29 o 16:18
Narc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 11:42   #3861
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ma-li-na Pokaż wiadomość
widze że mój post został nie zauważony więc prosze jeszcze raz o link
Czy ja też mogę prosić o link?
Stary 2011-12-30, 20:01   #3862
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elkiza81 Pokaż wiadomość
Czy ja też mogę prosić o link?
Dziewczyny na chomiku są ćwczenia
Stary 2012-01-01, 04:16   #3863
mandarynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narc Pokaż wiadomość
A mam jeszcze pytanie, czy robicie najpierw cały zestaw na jedną stronę, a potem od początku na drugą, czy od razu, na zmianę?
Tez mialam takie pytanie na poczatku. Dziewczyny odpisaly, ze robia jedna strone, bo w koncu dopiero potem jest glowny gwozdz programu
To jest chyba tylko po to, zeby zapoznac sie z rodzajami cwiczen... w nastepnej serii chyba wrecz pomine... o ile nie trafi mnie moja nadgorliwosc i nie bede wszystkiego fikac na obydwie strony po n razy az padne :/

---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:15 ----------

http://pokazywarka.pl/znycbb/
mandarynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:58   #3864
Magdalene29
Rozeznanie

Cześć dziewczyny! I ja się dołączę do wątku, jeśli pozwolicie Rozpoczęłam program Lift & shape, bo pupę mam małą (TŻ mieści cały mój pośladek w jednej dłoni ), ale zawsze całkiem okrąglutką, mimo tego że jestem szczupła w biodrach i generalnie, a ostatnio zauważyłam, że na pośladki coraz bardziej zaczyna działać grawitacja Chcę ją unieść i zaokrąglić, choć wiem, że latynoska pupa jest w moim przypadku nierealna
Dziś mam trzeci dzień programu, czyli przerwa Cieszę się, bo w trakcie Bum bum (robiłam 3 przerwy) i po myślałam, że umrę. High & tight było trochę lepsze, ale dziś mam problemy z siadaniem Czyli coś się dzieje!
Moje drogie, bądźcie moją motywacją do wytrwania chociaż 30 dni...

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 16:40   #3865
piwonia91
Raczkowanie

Cześć wszystkim walczącym !
Drugi dzień za mną. Robię program Slim & Lift i mam nadzieję, że tym razem dotrwam do końca.
BBL cwiczyłam często ale mieszałam go z innymi cwiczeniami.
Chyba ciężko mi będzie wytrwac, ale tak łatwo się nie poddam .

piwonia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 13:26   #3866
PrivateMember
Raczkowanie

Cześć wszystkim

Czuję się zainspirowana tym wątkiem, choć nie udało mi się przebrnąć przez wszystkie strony to ściągam już filmiki i tylko z doborem programu mam problem...

Otóż tyłek mam mały, ale za to bardzo flakowaty (więc pierwsza myśl była lift&shape), ale za to udziska mocne, z już zaznaczonymi mięśniami i nieproporcjonalnie otłuszczone w górnej części. Chciałabym choć odrobinę zmniejszyć obwód w udach, a tyłek wyrzeźbić i unieść. Piszecie, że BBT działa też na uda, więc pomyślałam, że byłyby 2 pieczenie na 1 ogniu
Czy możecie doradzić który program byłby najlepszym dla mnie rozwiązaniem?
PrivateMember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 21:55   #3867
traicionera
Zakorzenienie

ja miałam podobnie jak ty i robiłam lift&shape- nie martw się, przy tym programie i tak cm spadają Udka mam teraz szczuplejsze i bardziej wyrzezbione, zadek sie podniosl, ale tez troche schudł, to bylo raczej nieuniknione. mozesz tez spróbować programu classic, on jest dla takich wahających sie.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 23:21   #3868
PrivateMember
Raczkowanie

Dziękuję za radę, zdecydowałam się na ten lift&shape

Jestem po pierwszym treningu i stwierdzam co następuje: ten bum bum to jest MASAKRA jakaś
Myślałam, że jak trochę biegam i od czasu do czasu przerabiam Tamilee to mam jakąś tam kondycję, a tu d....a! Miałam też problem z równowagą, koordynacją i techniką, w trakcie zaczęłam czuć kolana, a po bolały mnie głównie uda, a nie tyłek...
Ale nie poddam się i mam nadzieję, że będzie lepiej.
PrivateMember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 23:25   #3869
StayInShape
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PrivateMember Pokaż wiadomość
Dziękuję za radę, zdecydowałam się na ten lift&shape

Jestem po pierwszym treningu i stwierdzam co następuje: ten bum bum to jest MASAKRA jakaś
Myślałam, że jak trochę biegam i od czasu do czasu przerabiam Tamilee to mam jakąś tam kondycję, a tu d....a! Miałam też problem z równowagą, koordynacją i techniką, w trakcie zaczęłam czuć kolana, a po bolały mnie głównie uda, a nie tyłek...
Ale nie poddam się i mam nadzieję, że będzie lepiej.
Ze swojej strony poleciłabym Tobie najpierw zrobić, program klasyczny, a pozniej unoszący pupę. Zgubisz cm, a następnie ją wyrzezbisz .
Stary 2012-01-06, 23:29   #3870
traicionera
Zakorzenienie

ja sie wczoraj obmierzyłam jeszcze raz i wyszło, ze straciłam podczas bum bum 2 i 3 cm z ud, a z pupy 2- na lift&shape.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości