|
|
#4951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kielczanki PO :)
Oj Izasalamon, jak ja Cię świetnie rozumiem z tymi prezentami. Życzę duuuużo silnej woli
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, witam witam
![]() Dziękuję Łowczyni za zaproszenie ja pierwsza kwoka Gąbina, pozdrawiam wszystkie Kieleckie kury domowe zwane Żonami w przeddzień wigilii, pewnie każda coś pichci
|
|
|
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
Barwineczek jak miło Cię widzieć
Witaj Kochane! Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!! Oby były spędzone w miłej, rodzinnej atmosferze, a w Waszych rodzinach zagościło ciepło i radość. Jeszcze raz Wesołych Świąt!!!
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim zacznę nadrabiać zaległości z czytania to Zycze wszystkim wesołych świąt, ciepłych, rodzinnych
![]() Wrzucam jeszcze zdjęcia Nicoli bo dawno wam nic nie wklejałam chyba od dnia jej urodzin a troche sie zmienila od tamtego czasu ![]()
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2011-12-23 o 19:52 |
|
|
|
#4956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczna niunia! JEst przesłodka Parę postów dalej pisałaś, że fizjoterapeuta powiedział Ci, że córka ma dużą asymetrię. JA nie jestem lekarzem, fizjoterapeutą, ani nikim podobnym, więc moja wiedza w tym temacie nie jest fachowa. Przejdę do sedna. Moim skromnym zdaniem to po Twojej córce w ogóle nie widać żadnej asymetrii. Moja bratanica, kiedy była w wieku Twojej Nicoli nigdy nie leżała "normalnie", czyli prosto - jej ciało było wygięte w rogalik, a zarys prawej część twarzy znacząco różnił się od lewej (jakby z jednej strony twarz owalna, a z drugiej kwadratowa). Na takich zdjęciach, jak wstawiłaś od razu zorientowałabyś się, że jest coś nie tak. Oczywiście, ja nie podważam opinii lekarzy, ale jeśli to jest duża asymetria to moja bratanica miała Giga_asymetrię. Oprócz mojej bratanicy, znam jeszcze jedno dziecko z asymetrią i też ta asymetria jest znacznie bardziej widoczna niż u Twojej córki. |
|
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
joaaa83 dzięki za opinie osoby z boku. Ja uważam że również fizjoterapeuta przesadził. Od wczoraj (tz 2 razy jeszcze ćwiczyliśmy ale zamiast 4) przestaliśmy ją męczyć metodą Woyty tylko wciąż bardziej staram się aby pracowałam prawą stroną (dłoń, głowa). I powiem wam że po pierwsze dzisiaj Nicola jest innym dzieckiem, pogodnym, spałą mi już po 2,5 do 3 godzin w nocy, na spacerze przespala 3 godziny, po jedzeniu rannym 45 minut, wieczornym kolejna godzinę. Wróciła nasza kochana córka
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2011-12-23 o 20:29 |
|
|
|
#4958 |
|
Zadomowienie
|
Lowczyni - jaka cudna
barwineczek- Witaj Mój mąż właśnie kroi składniki na sałatkę. A mi został tylko do zrobienia blok czekoladowy. Sernik już stygnie, a keks jest w piekarniku
|
|
#4959 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
barwineczek witaj .Ja dziś prawie wcale nie pichcę, tylko mięsa zamarynowałam i zrobiłam sałatkę. Pakuję zato tony prezentów i końca nie widać ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego i najweselszego na święta dziewczyny!!! |
||
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
|
Barwineczek no wreszcie
jak ci się tam mieszka? jak się układa w pracy?Łowczyni świetna jest. I faktycznie do Marysi podobna. Ja skończyłam sprzątać. Teraz ciasta i potem jeszcze muszę uprać parę bluzek w rękach. Może koło 24 skończę.. Wszystkiego najlepszego, pogodnych wesołych śiąt spędzonych w gronie rodzinnym..
|
|
#4961 |
|
Rozeznanie
|
Lowczyni prześliczna córcia
i patrząc na zdjęcie twojego męża to wykapany tatuś ![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny dla Was i całych rodzin, zdrowych i wesołych Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesamowita! Wiesz, ja chyba też będę miała Córcie (nie wiem czy już to u Was pisałam) - tak się wydawało lekarzowi na ostatnim usg
|
|
|
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Lowczyni - cora jest swietna z tymi minami.
My bylismy rano po drobne zakupy i odebrac kurtke z pralni. Spotkalam znajoma ze szkoly . Dzisiaj na Wigilie idziemy do jednej ciotki do ktorej schodzi sie prawie cala familia. Nawet maja byc ci ktorzy sie z nimi nie odzywaja. Ciekawe jak to bedzie wygladalo. No i to moja pierwsza wloska Wigilia. Opowiem wam wszystko pozniej! By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie! Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!
|
#4964 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny życzę Wam wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia
|
|
|
|
#4965 |
|
Zadomowienie
|
Moje Drogie Wizażanki, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam dużo dużo zdrowia, szczęścia, ślicznych i zdrowych dzieciaczków i spełnienia najskrytszych marzeń. Obyśmy w nadchodzącym Nowym Roku były tak samo zgrane jak teraz
|
|
#4966 |
|
Rozeznanie
|
Ja dopiero dzisiaj ale też życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt
![]() Lowczyni śliczną masz tą córeczkę i ma fajowe włoski No i trudno powiedzieć, do którego z rodziców jest bardziej podobna
|
|
|
|
#4967 |
|
Rozeznanie
|
Łowczyni twoje maleństwo wg mnie to cały Zbyszek.
My wczoraj byliśmy wkoncu tylko na 1nej wigilii. Mąż rano był w pracy, przyszedł koło 13, a dziś do pracy na 8 rano szedl na 24h
|
#4968 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze na te Święta Bożego Narodzenia!
Przepraszam, że dopiero dziś... |
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wszystkiego dobrego dla Was i Waszych rodzin!
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane jak święta u mnie wyglądają tak że po wczorajszym jedzeniu to się ruszać nie mogę i dziś stop zero jedzenia tlko same lekkie rzeczy. A wiecie moja mama gdzieś tak słyszała że przez święta to można przytyć nawet i 5 kg nieźle prawda.
Ok spadam życzę miłego świętowania |
|
|
|
#4971 |
|
Rozeznanie
|
Rzeczywiscie przez swieta mozna przybrac (nie przytyc) nawet 5 kg, ale wiadomo ze czesc to woda zatrzymana w organizmie przez slone poptrawy. Ja osobiscie nie lubie sie objadac. U mojej mamy na wigili byly np. 3 potrawy - barszczyk z uszkami, zupa grzybowa i rybka z ziemniakami
Bylo tez ciasto wiec trudno bylo sie przejesc. Wczoraj maz byl w pracy wiec moi rodzice przyszli do mnie i siedzielismy sobie przed TV i tez bez szykowania żarła na stół. Dzis siedzimy sobie sami w domku. Moja babcia cop[rawda szykuje obiad dla rodziny ale ja nielubie takiego chodzenia po gosciach, wiec wole sobie poprostu posiedziec w domu.
|
#4972 |
|
Rozeznanie
|
A ja chciałam podziękować Agacie za przepis na sernik z jagodami i malinami
No tak dobrego sernika to dawno nie jadłam, już dawno cały zniknął
|
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Lowczyni Nicola sliczniutka- piekne wloski i chociaz u niej uchowaly sie czarne a nie jak u mojej Marysienki blond sie robia. Duza jest jak na swoje 3,5 miesiaca i mega podobna do taty - do mojej Marysi troszke, za siostry moglyby uchodzic :brzydal :Ja sie standard przejadlam i ciotki TZ bo narobilysmy 3 salatki i rybe po grecku a ona przed naszym przyjazdem 4 rodzaje sledzi, pierogi, krokiety, barszczyk z uszkami itd. I polowe tego przywiozlam do domu. |
|
|
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł dziewczyny jak tam po świętach ja dziś ranny ptaszek bo do lekarza jadę przejedzona jestem że ho ho
Lowczyni śliczną masz córcię i mnie też się wydaje że do męża jestem podobna bardzo ![]() Ja się musze zacząć odchudzać to będzie moje noworoczne postanowienie bo każdy kto mnie widział mówi że przybyło mnie troszkę |
|
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem taka niedobra, że nie złożyłam Wam życzeń
Ale to dlatego, że jak w piątek wyłączyłam komputer, to nie włączałam go przez święta. Ja też robiłam sernik z przepisu Agaty, spód wyszedł trochę twardawy, ale dało się zjeść. Jak na mój gust był tylko trochę za słodki. Ale wszyscy chwalili go A to był mój pierwszy sernik w życiu Dziś też zaspaliśmy do pracy, ale co tam
|
|
|
|
#4976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten sernik jest na prawdę mało słodki, ale widocznie dla Ciebie jeszcze za Pierwsze koty za płoty, będziesz wiedziała na przyszłość ile cukru do sernika
|
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Izasalamon znowu zaspalas
|
|
|
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie poświątecznie.Ja się przejeść nie zdołałam,ale trochę poluzowałam dietę i popróbowałam różnych pyszności-bez kremów i innych mlecznych dodatków,ale pierogów i rybki już sobie nie odmówiłam-Gosia dzielnie to zniosła -jak na razie tylko parę kropek na buzi, czyli na szczęście mama jej tak strasznie nie zaszkodziła
.Teraz powoli zabieramy się a porządki,jak to po świętach niestety.Mamusie jaki butelki polecacie? Musimy powoli zacząć naukę picia butli żeby nie było tragedii jak do pracy wrócę a moja gwiazda na razie nie umie wcale, tylko łyżeczką wcina .Mamy jedna Lovi,ale wogóle nie skumała o co tą butlą chodzi ,więc może jej jakaś inna podejdzie.. |
|
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
eveewe - zastępca szefa także zaspał, więc może nie będzie tak źle
Aha - ja z przepisu Agaty piekłam jeszcze babkę czekoladową, tyle że w formie keksowej. Też pyszna ![]() A wiecie co dostałam od męża pod choinkę? Eurobiznes. Pamiętacie jeszcze taką grę?
|
|
|
|
#4980 |
|
Rozeznanie
|
Uff...juz po Świętach, jak tam u Was? ja starałam się nie najeść, ale teściowa zrobiła pyszny placek i nie moglam sie oprzeć
. Teraz przygotowania do Sylwestra |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

Ciekawe jak to bedzie wygladalo.
:brzydal :
Ale to dlatego, że jak w piątek wyłączyłam komputer, to nie włączałam go przez święta.