Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-24, 21:17   #1711
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

Wesołych Świąt.
Stary 2011-12-24, 22:11   #1712
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt, jak najmniej kosmetycznych prezentów, dużo miłości i pojemnego żołądka
U mnie pierwszy raz bez kosmetyków

2 sweterki, które sobie wybrałam od TŻ, kalendarz książkowy, robot z blenderem Zelmer, wyposażenie do kuchni typu zestaw solniczka+pieprzniczka, miska, 4 miseczki np. na słonecznik czy krakersy, tarka, czajnik, komplet okrągłych szklanek (urocze są ) no i słodycze

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-24, 23:33   #1713
carrola
Zadomowienie

Szczęśliwych i radosnych Świąt Wam życzę, spędzonych z najbliższymi w cudownej atmosferze.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 01:46   #1714
zywieczdroj
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciłam z pasterki z TŻ U mnie też wyjątkowo nie-kosmetycznie. Dostałam jedynie pędzel do różu z makijażowych akcesoriów. I suszarko-lokówkę od mamy A najbardziej powaliło mnie gigantyczne zdjęcie mojej ukochanej Marilyn Monroe oprawione w antyramie, które dostałam od TŻ
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 09:16   #1715
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

A ja jeszcze nie odpakowalam prezentow bo we Wloszech pierszenstwo maja dzieci, a jeszcze spia No i czeka sie na 1 swieto, hihi jak fajnie wy juz jestescie po!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 10:38   #1716
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Księżniczko, gratuluję zużycia błyszczyków! To nie lada wyczyn!
A ja się pochwalę, że zużyłam podkład LRP Unifiance Creme satin 10ml wprawdzie, ale bardzo się cieszę, bo został mi tylko 1 pełnowymiarowy podkład Lancome!
Dzięki Gratuluję podkładu
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Aha, czyli w zasadzie tylko stylizacja Ci zalega, czyli tragedii nie ma
Oj, do ogarnięcia O cieniach to nawet wspominać nie będę
za błyszczyki!
W zasadzie z tej stylizacji zalegają mi 3-4 pianki, reszta to stylizacja po jednej sztuce typu: krem modelujący, lakier do włosów, krem do prostowania itp., które mam po jednej sztuce. Używam nie wszystko na raz i nie często, dlatego tak wolno się zużywają, ale wszystko jest potrzebne.
Dzięki

Bilans błyszczykowy się prawie wyrównał
Napisałam list do św. Mikołaja (do TŻ ) i wszystko dostałam to co chciałam. Tak zadziałał, że porozdzielał moje zachcianki po całej rodzinie Dostałam dwa pout painty (peachy keen i niebieski), tangle teezera , biustonosz do ćwiczeń z turbo fire , naczynie z podgrzewaczami do podawania dań Poza tym: książka jak być dobrą mamą (jakieś ciche sugestie ), koszyk do pieczywa, olejek do kąpieli (jakiś apteczny, ale na parafinie ).

A wczoraj miałam traumatyczną Wigilię. Zatrułam się czymś i rzygałam non stop Tak się umordowałam, jak nigdy. Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy to jakiś wirus czy przejedzenie
A najlepsze jest to, że wszyscy chyba myślą że jestem w ciąży
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 12:00   #1717
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z pasterki z TŻ U mnie też wyjątkowo nie-kosmetycznie. Dostałam jedynie pędzel do różu z makijażowych akcesoriów. I suszarko-lokówkę od mamy A najbardziej powaliło mnie gigantyczne zdjęcie mojej ukochanej Marilyn Monroe oprawione w antyramie, które dostałam od TŻ
No to widzę, że z TŻ już wszystko ok To dobrze

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Napisałam list do św. Mikołaja (do TŻ ) i wszystko dostałam to co chciałam. Tak zadziałał, że porozdzielał moje zachcianki po całej rodzinie Dostałam dwa pout painty (peachy keen i niebieski), tangle teezera , biustonosz do ćwiczeń z turbo fire , naczynie z podgrzewaczami do podawania dań Poza tym: książka jak być dobrą mamą (jakieś ciche sugestie ), koszyk do pieczywa, olejek do kąpieli (jakiś apteczny, ale na parafinie ).

A wczoraj miałam traumatyczną Wigilię. Zatrułam się czymś i rzygałam non stop Tak się umordowałam, jak nigdy. Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy to jakiś wirus czy przejedzenie
A najlepsze jest to, że wszyscy chyba myślą że jestem w ciąży
Ale kochany
Daj znać, jak się będzie sprawował Ostatni pierwszy raz gdzieś o nim przeczytałam i jestem ciekawa.
O ja Ciche to te sugestie raczej nie są...
Ojej, współczuję zatrucia Mam nadzieję, że dziś już wszystko ok.

U mnie bezprezentowo, bo w mojej rodzinie dajemy sobie tylko na Mikołaja Tylko z TŻ-em obdarowujemy się też na Gwiazdkę, no ale w tym roku na Mikołaja kupiliśmy sobie drogie zegarki, więc postanowiliśmy, że to będą prezenty mikołajkowo-świąteczne.

Uff, pierwsza wspólna Wigilia była super Oczywiście okazało się, że niepotrzebnie się w ogóle stresowaliśmy Wszyscy ciepło go przyjęli, nie było żadnych dziwnych pytań, dziadkowie zaprosili go dziś do siebie na świąteczny obiad Na koniec TŻ mi powiedział, że bardzo mi dziękuję, że nie dałam mu w ogóle odczuć, że jest tu "obcy", tylko czuł się jak u siebie
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 12:03   #1718
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

U mnie torebka, perfumy (sama wybierałam ), zawieszka do Pandory, charms z Apartu i zestaw genialnych noży kuchennych.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 13:22   #1719
Ł@siczk@
Zakorzenienie

To ja tez napisze, co dostalam

- lokowko-suszarke z wymiennymi koncowkami ( prostownica, lokowka, szczotka) Bosch
- koszulke nocna
- ozdobne rajstopy z wzorkiem z boku nogi
- zestaw Palmolive (zel, szampon, odzywka, myjka, kosmetyczka)

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne

Edytowane przez Ł@siczk@
Czas edycji: 2011-12-25 o 13:25
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 18:20   #1720
noseknosek

Właściwie u mnie już po Świętach, siostra z mężem i synkiem wyjechała do rodziny męża i od razu zrobiło się pusto i cicho. Siedzę więc, czytam książkę i zastanawiam się nad noworocznymi postanowieniami... Zaczęłam też kurację Triacnealem, jestem ciekawa jak się spisze..

Świąteczne obżarstwo kiedyś mnie zabije.

biegam
Stary 2011-12-25, 19:31   #1721
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

U mnie o dziwo święta udane w tym roku I super prezenty dostałam, choć jeden nietrafiony - no ale i tak większość sama wybierałam albo wręcz kupowałam sama
Dostałam:
- wypasioną mp3 Sony
- książkę pełną przepisów na muffiny
- książkę Martyny Wojciechowskiej "Kobieta na drugim krańcu świata" (Martyna jest moją idolką ostatnio)
- paletę Sleek Monaco
- kolczyki modelinowe żyrafki
- ładny szal
- ciepłe grube rajstopy od nadopiekuńczej teściowej
- szampon z YR
- lawendowy odświeżacz powietrza do pokoju tzn. taki w ozdobnym flakonie i z powtykanymi badylkami
- zestaw szampon+odżywka Garnier... i to jest ten nietrafiony prezent, bo raz, że mam zapasy kosmetyków do włosów, dwa, że takich odżywek nie używam, trzy, że Garnier testuje na zwierzętach, więc sama bym w życiu nie kupiła. No ale jak już dostałam to szampon przygarnę, a odżywkę oddam mamie.

Dużo się w tym roku prezentów uzbierało, nie pamiętam, kiedy ostatnio tyle było, ale to dlatego, że w tym roku duuużo osób na Wigilii mieliśmy, no i z koleżanką z uczelni prezenty sobie postanowiłyśmy zrobić

I jeszcze czekam na prezent, który sama sobie sprawiłam, czyli 2 blachy na muffinki

Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Czas edycji: 2011-12-25 o 19:33
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 19:58   #1722
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc ludziki...ja juz najedzona i prezenty otworzone!!! Jak co roku, strasznie bogato, az za, bo u mnie w rodzinie Swieta byly przewaznie skromne!
To moj super prezent Kate di Liu Jo, moje ulubione J'adore z kosmetyczka, szminka YSL rouge volupte, blyszczyk Lancome , sweterek i czapeczka Guess, przywieszke do bransoletki Swarovskiego.
A wieczorem wybieramy sie na koncert.

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2011-12-25 o 20:00
Stary 2011-12-25, 20:56   #1723
porzeczka2602
Zakorzenienie

Piękne prezenty dziewczynki

Ja jakoś nie lubie świat ... przez pewien incydent kilka lat temu ... nawet nie mam w domu choinki. Jako prezent traktuje te 3 odsypki meteorytów i paczkę z wizażu z 4 kosmetykami eucerinu.

Dzis byliśmy u ciotki, godzinę drogi w jedną strone autem - dla moich kręgów szyjnych katorga (ostatnio znów mi się coś przesunęło i boli jak .....) teraz mnie tak głowa boli ... muszę znów jechać na nastawianie.
A tak nie chciałam tam jechać ... no ale jak mój tata powiedział mi dziś rano "kara musi być i masz jechać" nie mam pojęcia za co no ale ta świateczna atomosfera ludzi mnie przeraża ....

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-25, 22:56   #1724
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
U mnie torebka, perfumy (sama wybierałam ), zawieszka do Pandory, charms z Apartu i zestaw genialnych noży kuchennych.
Jakie?

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc ludziki...ja juz najedzona i prezenty otworzone!!! Jak co roku, strasznie bogato, az za, bo u mnie w rodzinie Swieta byly przewaznie skromne!
To moj super prezent Kate di Liu Jo, moje ulubione J'adore z kosmetyczka, szminka YSL rouge volupte, blyszczyk Lancome , sweterek i czapeczka Guess, przywieszke do bransoletki Swarovskiego.
A wieczorem wybieramy sie na koncert.
Ale wspaniałości

Dla mnie święta już zakończone, jutro siedzę w domu i odpoczywam
Stary 2011-12-25, 23:51   #1725
noseknosek

cuciola ale cudowne prezenty.. zazdroszczę zwłaszcza J'adore!

Nusia Gucci Flora Eau Fraiche

biegam
Stary 2011-12-26, 13:07   #1726
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Nusia Gucci Flora Eau Fraiche
Niestety nie wiem, jak pachnie, ale po Twojej reakcji i opiniach na KWC wnioskuję, że rewelacyjnie Ja po Nowym Roku jadę na zakupy z TŻ-em, to przy okazji wstąpię do perfumerii i może znajdę już jakiś zapach dla siebie, żeby zrealizować kupon od mamy.

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, jaka ze mnie zdolna osoba Schodziłam po schodach w klatce i jak nie zahaczyłam obcasem, tak poleciałam wprost na kolana Cud, że to był przedostatni schodek, bo tak to bym się chyba zabiła... I dobrze, że nie przywaliłam głową o ścianę Niestety ucierpiały na tym moje jeansy (i delikatnie kolano - trochę boli), bo pękły na jednym kolanie... O dziwo idealnie wszerz, więc teoretycznie do chodzenia się nadają, bo ponoć taka moda haha

Zużyłam płyn do płukania jamy ustnej Listerine, a babcia dała mi jakiś krem do stóp no name, bo nie używa. To już moje 18 zużycie I na tym raczej koniec.
Stary 2011-12-26, 15:53   #1727
noseknosek

Cytat:
Niestety nie wiem, jak pachnie, ale po Twojej reakcji i opiniach na KWC wnioskuję, że rewelacyjnie Ja po Nowym Roku jadę na zakupy z TŻ-em, to przy okazji wstąpię do perfumerii i może znajdę już jakiś zapach dla siebie, żeby zrealizować kupon od mamy.
To taki świeży, lekki, kwiatowy zapach, zwiewny, dziewczęcy. Trochę w typie Versace Bright Crystal i D&G L'Imperatrice.
Cytat:
Napisane przez Nusia7
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, jaka ze mnie zdolna osoba Schodziłam po schodach w klatce i jak nie zahaczyłam obcasem, tak poleciałam wprost na kolana Cud, że to był przedostatni schodek, bo tak to bym się chyba zabiła... I dobrze, że nie przywaliłam głową o ścianę Niestety ucierpiały na tym moje jeansy (i delikatnie kolano - trochę boli), bo pękły na jednym kolanie... O dziwo idealnie wszerz, więc teoretycznie do chodzenia się nadają, bo ponoć taka moda haha
O rany, było naprawdę groźnie. Dobrze, że miałaś szczęście. Ja ostatnio tak spadałam ze schodów do metra, na szczęście dosyć blisko był taki wydłużony schodek i jakoś wylądowałam.

biegam
Stary 2011-12-26, 16:12   #1728
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc kobietki, no juz w koncu koniec tego jedzenia!
Ciesze sie ogromnie z wszystkich prezentow a najbardziej tym ze juz w piatek lece do Polski Moja mama ma dla mnie ten kuferek z Biedronki z maslem i peelingiem..pamietacie? I jeszcze cala siatke zakupow

nosek J'adore to jeden z moich zapachowych Must have obok Miss Dior Cherie i Armani Code.

Cytat:
To już moje 18 zużycie

Stary 2011-12-26, 19:44   #1729
Hosenka*
Zakorzenienie

I jak po świetach? Nasze zaliczam do bardzo miłych i udanych. Na szczęście mam jeszcze wolne Mąż zagania mnie do remontu mieszkania, więc nie odpocznę za bardzo
Skoro o remoncie Kolejne zdjęcia z serii przed i po
Wnęka po lewej stronie już była - poprzedni właściciele ustawili w niej paskudną szafkę (od podłogi po sufit). Chyba lepiej mieć w WC umywalkę Wnętrzka po prawej stronie jest zrobiona przez nas - o tyle została poszerzona łazienka. Wc straciło też metr długości na rzecz wnęki w łazience Poprzednio nie miałam zdjęć tej wnęki, daję teraz Paskudna niebieska rura na pierwszym zdjęciu jest obudowana od strony łazienki (zdj. 5, 6, 7) a na miejscu kibelka jest części wanny
Robiłam ostatnio porządki w kartkach, na których rozrysowywałam WC i łazienkę - fajnie, że udało się zrealizować te plany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2756.jpg (32,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3181.jpg (20,8 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3180.jpg (18,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3182.jpg (19,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3178.jpg (21,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3185.jpg (23,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3186.jpg (25,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3179.jpg (24,6 KB, 26 załadowań)

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-26 o 19:48
Stary 2011-12-26, 19:47   #1730
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
To taki świeży, lekki, kwiatowy zapach, zwiewny, dziewczęcy. Trochę w typie Versace Bright Crystal i D&G L'Imperatrice.

O rany, było naprawdę groźnie. Dobrze, że miałaś szczęście. Ja ostatnio tak spadałam ze schodów do metra, na szczęście dosyć blisko był taki wydłużony schodek i jakoś wylądowałam.
O, Bright Crystal kojarzę Choć niezbyt mi się podoba.
Wszędzie czyha niebezpieczeństwo Najpierw serce mi strasznie waliło, a później to już nie mogłam przestać się śmiać...

Cytat:
a najbardziej tym ze juz w piatek lece do Polski Moja mama ma dla mnie ten kuferek z Biedronki z maslem i peelingiem..pamietacie? I jeszcze cala siatke zakupow
Super

Puściłam w świat tropikalny balsam do ciała Avonu - nie mogę znieść tego smrodu A najlepsze jest to, że niedawno kupiłam tropikalny krem do stóp i od kilku dni go używam Kompletnie nie skojarzyłam, że to ta sama seria, a taki zachwalany... No ale do stóp to jeszcze jakoś można przeżyć.
Stary 2011-12-26, 20:09   #1731
noseknosek

Hosenko fajnie Wam to wyszło. Dużo ciekawych pomysłów udało się zrobić, teraz to wszystko nie tylko lepiej wygląda ale i funkcjonalne jest.. Kiedy planujecie się wprowadzać?

U mnie Święta całkiem dobrze, ale cieszę się, że już powoli koniec bo mój brzuch mógłby tego nie znieść.
Jutro pewnie będzie -30% na kolorówkę w Sephorze, ale stwierdziłam, że praktycznie niczego mi nie trzeba, więc odpuszczam i zostaję w domu..

biegam
Stary 2011-12-26, 20:18   #1732
Hosenka*
Zakorzenienie

Nosku: Może pod koniec stycznia/na początku lutego się uda

W WC trzeba było doprowadzić wodę - dla mnie laika ta konieczność wydawała się nie do zrealizowania, podobnie jak przesunięcie kibelka o metr w stronę drzwi Sciankę za wc i po prawej stronie murował TZ z teściem
W tej wnęce w łazience planujemy 2 półeczki, prawdopodobnie szklane, ale nie chcę wystawki, więc tam będą tylko 3-4 kosmetyki kąpielowe i coś dekoracyjnego.

http://fakty.interia.pl/swiat/news/m...ondynu,1739003

EDYCJA:
przypomniałam sobie, co miałam napisać

Ostatnio moim must-have jest kredka SuperShock Melt chocolate + Cream dream, a właściwie beżowa część
Początkowo chciałam ją oddać, ale po eksperymentach jednak zostawiam
Okazuje się, że jest genialna jako baza pod beżowe cienie Wszystkie beżowe cienie były u mnie za białe, za transparentne albo zbyt żółte, a na tej kredce są takie jakie chcę - kolor widać bardzo wyraźnie, połysk kredki (jest dosyć mocno błyszcząca) jest stłumiony - takiego efekt chciałam!!
Pięknie wygląda na niej też szary cień z paletki Hean, który ma delikatny złoty połysk z dodatkiem ciemniejszego szarego z tej samej paletki w zewnętrznych kącikach powieki.
Dodam, że cienie bardzo dobrze się na niej trzymają

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2011-12-26 o 20:54
Stary 2011-12-26, 21:18   #1733
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

udało mi się nie dostać nic z pielęgnacji. Zużycia:

The Body Shop, Coconut Body Butter 200ml - dałam mamie
The Body Shop, Pink Grapefruit Shower Gel (Żel pod prysznic i do kąpieli do skóry normalnej) 400ml - dałam kuzynce
Montagne Jeunesse maseczka rozgrzewająca Karmel -
Ziaja, Maska anty - stres z glinką żółtą 7ml - jaki badziew, odradzam w 100%
Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml - wywaliłam, po terminie
Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny peeling do twarzy i ciała 200g - oddałam kumpeli
Stary 2011-12-26, 22:25   #1734
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Brawo!!!

Na fb mozecie juz poogladac zdjecia z moich urodzin

Stary 2011-12-26, 23:43   #1735
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Widzę, że wszystkie zadowolone z prezentów ^^

A ja właśnie spędziłam 4h w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym... Miałam podejrzenie kolejnej odmy płucnej, w drugim płucu, żeby było ciekawie... Na szczęście po 4h badań i czekania okazało się, że fałszywy alarm, a bolą mnie jakieś naciągnięte mięśnie na plecach... Ale ja już oczywiście panikowałam, że znowu 2 tygodnie spędzone nieruchomo w łóżku i że zawalę rok, bo teraz sporo projektów do oddania i kół do napisania, a ja już sobie nieobecności wykorzystałam przy poprzedniej odmie... Ale na szczęście jest OK, choć stresu się najadłam...
Teraz tylko bolą mnie pokute palce i przedramię - już miałam pobieraną krew do mnóstwa badań i zakładany wenflon A babsko nieprzyjemne i niedelikatne, jak mnie raz w palec ukuła to byłam pewna, że na wylot igła przeszła
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 00:04   #1736
carrola
Zadomowienie

No i Święta dobiegły końca... Gratuluję Wam udanych prezentów (te perfumeryjne powalają ) i cieszę się, że dla większości to był miły czas. U mnie było wypoczynkowo i rodzinnie, widziałam się też z przyjaciółkami i TŻ. Z kosmetyków dostałam błoto z Morza Martwego, śmierdzi trochę, ale mam nadzieję że w użytkowaniu będzie fajne.

Cytat:
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, jaka ze mnie zdolna osoba Schodziłam po schodach w klatce i jak nie zahaczyłam obcasem, tak poleciałam wprost na kolana Cud, że to był przedostatni schodek, bo tak to bym się chyba zabiła... I dobrze, że nie przywaliłam głową o ścianę .
Brr, dobrze że w sumie nic wielkiego się nie stało, ale wychodzi na to że naprawdę trzeba uważać na każdym kroku.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Skoro o remoncie Kolejne zdjęcia z serii przed i po
Bardzo przyjemnie to wygląda.

Cytat:
Na fb mozecie juz poogladac zdjecia z moich urodzin
Widziałam na nk, bo nie mam fb, udana impreza. Bardzo do twarzy Ci w czerwieni.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31235502]
A ja właśnie spędziłam 4h w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym... [/QUOTE]

O rany, co za historia. Całe szczęście, że to jednak fałszywy alarm, ale wyobrażam sobie, że przeszłaś przez ogromne nerwy i strach... Dobzre, że już po wszystkim. Uważaj na siebie Bidulko, musisz chyba mocno dbać o swoje zdrowie.

Stary 2011-12-27, 00:26   #1737
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Orliczko zmartwilam sie jak przeczytalam na fb. Dobrze ze okazalo sie ze to falszywy alarm.

carrola a wiesz ze 1 raz ubralam sie na czerwono? Nigdy nic nie mialam czerwonego a teraz jakos tak mnie natchnelo przy tych ciemnych wlosach

Stary 2011-12-27, 00:44   #1738
carrola
Zadomowienie

Cytat:
carrola a wiesz ze 1 raz ubralam sie na czerwono? Nigdy nic nie mialam czerwonego a teraz jakos tak mnie natchnelo przy tych ciemnych wlosach
No naprawdę świetnie wyglądasz, bardzo Ci to pasuje.

Stary 2011-12-27, 10:18   #1739
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie Święta całkiem dobrze, ale cieszę się, że już powoli koniec bo mój brzuch mógłby tego nie znieść.
Jutro pewnie będzie -30% na kolorówkę w Sephorze, ale stwierdziłam, że praktycznie niczego mi nie trzeba, więc odpuszczam i zostaję w domu..
Prawidłowa decyzja Ja też niczego nie potrzebuję, ale jak będę w przyszłym tygodniu w galerii, to się rozejrzę Choć nie sądzę, żebym cokolwiek kupiła.

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Brr, dobrze że w sumie nic wielkiego się nie stało, ale wychodzi na to że naprawdę trzeba uważać na każdym kroku.

Bardzo do twarzy Ci w czerwieni.
Od tego też można by zwariować Cóż, czasem zalicza się upadki, byleby nie były groźne.
Też tak uważam, cuciola

Zużyłam Nail Tek-a
Stary 2011-12-27, 11:24   #1740
zywieczdroj
Zakorzenienie

Super prezenty dziewczyny dostałyście Ja mam problem z jednym, a mianowicie z suszarko-lokówką, o której wspominałam. Otóż dostałam pod choinkę model AS7050 E51 Remingtona i chyba nie będę jej używać Próbowałam i ciągle mi brakuje rąk albo mi mdleją, plączą mi się włosy i chyba nie potrafię jej używać :/ Mam długie i grube włosy i zanim je choć trochę zakręcę to mija godzina. Nie wspomnę o tym, że najpierw muszę podsuszyć włosy zwykłą suszarką... Nie wiem czy jej nie oddać, jak myślicie, czy przyjmą zwrot, jeśli mam paragon? Czy może spróbować się do niej przekonać? Może coś robię nie tak? A może takie suszarko lokówki nie nadają się do długich i bardzo grubych włosów?

Gratuluję Wam zużyć

Orlica, biedactwo... Uważaj na siebie
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości