|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Wesołych Świąt.
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 sweterki, które sobie wybrałam od TŻ, kalendarz książkowy, robot z blenderem Zelmer, wyposażenie do kuchni typu zestaw solniczka+pieprzniczka, miska, 4 miseczki np. na słonecznik czy krakersy, tarka, czajnik, komplet okrągłych szklanek (urocze są ) no i słodycze
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
Szczęśliwych i radosnych Świąt Wam życzę, spędzonych z najbliższymi w cudownej atmosferze.
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z pasterki z TŻ
U mnie też wyjątkowo nie-kosmetycznie. Dostałam jedynie pędzel do różu z makijażowych akcesoriów. I suszarko-lokówkę od mamy A najbardziej powaliło mnie gigantyczne zdjęcie mojej ukochanej Marilyn Monroe oprawione w antyramie, które dostałam od TŻ |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie odpakowalam prezentow bo we Wloszech pierszenstwo maja dzieci, a jeszcze spia
No i czeka sie na 1 swieto, hihi jak fajnie wy juz jestescie po!
|
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Bilans błyszczykowy się prawie wyrównał Napisałam list do św. Mikołaja (do TŻ ) i wszystko dostałam to co chciałam. Tak zadziałał, że porozdzielał moje zachcianki po całej rodzinie ![]() ).A wczoraj miałam traumatyczną Wigilię. Zatrułam się czymś i rzygałam non stop Tak się umordowałam, jak nigdy. Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy to jakiś wirus czy przejedzenie ![]() A najlepsze jest to, że wszyscy chyba myślą że jestem w ciąży ![]() |
||
|
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze ![]() Cytat:
Daj znać, jak się będzie sprawował O ja ![]() Ojej, współczuję zatrucia U mnie bezprezentowo, bo w mojej rodzinie dajemy sobie tylko na Mikołaja Tylko z TŻ-em obdarowujemy się też na Gwiazdkę, no ale w tym roku na Mikołaja kupiliśmy sobie drogie zegarki, więc postanowiliśmy, że to będą prezenty mikołajkowo-świąteczne.Uff, pierwsza wspólna Wigilia była super Wszyscy ciepło go przyjęli, nie było żadnych dziwnych pytań, dziadkowie zaprosili go dziś do siebie na świąteczny obiad Na koniec TŻ mi powiedział, że bardzo mi dziękuję, że nie dałam mu w ogóle odczuć, że jest tu "obcy", tylko czuł się jak u siebie |
||
|
|
|
#1718 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie torebka, perfumy (sama wybierałam
), zawieszka do Pandory, charms z Apartu i zestaw genialnych noży kuchennych.
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez napisze, co dostalam
![]() - lokowko-suszarke z wymiennymi koncowkami ( prostownica, lokowka, szczotka) Bosch - koszulke nocna - ozdobne rajstopy z wzorkiem z boku nogi - zestaw Palmolive (zel, szampon, odzywka, myjka, kosmetyczka)
Edytowane przez Ł@siczk@ Czas edycji: 2011-12-25 o 13:25 |
|
|
|
#1720 |
|
|
Właściwie u mnie już po Świętach, siostra z mężem i synkiem wyjechała do rodziny męża i od razu zrobiło się pusto i cicho. Siedzę więc, czytam książkę i zastanawiam się nad noworocznymi postanowieniami... Zaczęłam też kurację Triacnealem, jestem ciekawa jak się spisze..
Świąteczne obżarstwo kiedyś mnie zabije.
|
|
#1721 |
|
Konto usunięte
|
U mnie o dziwo święta udane w tym roku
I super prezenty dostałam, choć jeden nietrafiony - no ale i tak większość sama wybierałam albo wręcz kupowałam sama ![]() Dostałam: - wypasioną mp3 Sony ![]() - książkę pełną przepisów na muffiny ![]() - książkę Martyny Wojciechowskiej "Kobieta na drugim krańcu świata" (Martyna jest moją idolką ostatnio) - paletę Sleek Monaco ![]() - kolczyki modelinowe żyrafki ![]() - ładny szal ![]() - ciepłe grube rajstopy od nadopiekuńczej teściowej ![]() - szampon z YR ![]() - lawendowy odświeżacz powietrza do pokoju tzn. taki w ozdobnym flakonie i z powtykanymi badylkami- zestaw szampon+odżywka Garnier... i to jest ten nietrafiony prezent, bo raz, że mam zapasy kosmetyków do włosów, dwa, że takich odżywek nie używam, trzy, że Garnier testuje na zwierzętach, więc sama bym w życiu nie kupiła. No ale jak już dostałam to szampon przygarnę, a odżywkę oddam mamie. Dużo się w tym roku prezentów uzbierało, nie pamiętam, kiedy ostatnio tyle było, ale to dlatego, że w tym roku duuużo osób na Wigilii mieliśmy, no i z koleżanką z uczelni prezenty sobie postanowiłyśmy zrobić ![]() I jeszcze czekam na prezent, który sama sobie sprawiłam, czyli 2 blachy na muffinki
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-12-25 o 19:33 |
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc ludziki...ja juz najedzona i prezenty otworzone!!! Jak co roku, strasznie bogato, az za, bo u mnie w rodzinie Swieta byly przewaznie skromne!
To moj super prezent Kate di Liu Jo, moje ulubione J'adore z kosmetyczka, szminka YSL rouge volupte, blyszczyk Lancome , sweterek i czapeczka Guess, przywieszke do bransoletki Swarovskiego. A wieczorem wybieramy sie na koncert. Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-12-25 o 20:00 |
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne prezenty dziewczynki
![]() Ja jakoś nie lubie świat ... przez pewien incydent kilka lat temu ... nawet nie mam w domu choinki. Jako prezent traktuje te 3 odsypki meteorytów i paczkę z wizażu z 4 kosmetykami eucerinu. Dzis byliśmy u ciotki, godzinę drogi w jedną strone autem - dla moich kręgów szyjnych katorga (ostatnio znów mi się coś przesunęło i boli jak .....) teraz mnie tak głowa boli ... muszę znów jechać na nastawianie. A tak nie chciałam tam jechać ... no ale jak mój tata powiedział mi dziś rano "kara musi być i masz jechać" nie mam pojęcia za co no ale ta świateczna atomosfera ludzi mnie przeraża .... |
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla mnie święta już zakończone, jutro siedzę w domu i odpoczywam
|
||
|
|
|
#1725 |
|
|
cuciola ale cudowne prezenty.. zazdroszczę zwłaszcza J'adore!
Nusia Gucci Flora Eau Fraiche
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem, jak pachnie, ale po Twojej reakcji i opiniach na KWC wnioskuję, że rewelacyjnie
Ja po Nowym Roku jadę na zakupy z TŻ-em, to przy okazji wstąpię do perfumerii i może znajdę już jakiś zapach dla siebie, żeby zrealizować kupon od mamy.Zapomniałam Wam wczoraj napisać, jaka ze mnie zdolna osoba Schodziłam po schodach w klatce i jak nie zahaczyłam obcasem, tak poleciałam wprost na kolana Niestety ucierpiały na tym moje jeansy (i delikatnie kolano - trochę boli), bo pękły na jednym kolanie... O dziwo idealnie wszerz, więc teoretycznie do chodzenia się nadają, bo ponoć taka moda haha Zużyłam płyn do płukania jamy ustnej Listerine, a babcia dała mi jakiś krem do stóp no name, bo nie używa. To już moje 18 zużycie |
|
|
|
#1727 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że miałaś szczęście.
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki, no juz w koncu koniec tego jedzenia!
![]() Ciesze sie ogromnie z wszystkich prezentow a najbardziej tym ze juz w piatek lece do Polski nosek J'adore to jeden z moich zapachowych Must have obok Miss Dior Cherie i Armani Code. Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
I jak po świetach?
Nasze zaliczam do bardzo miłych i udanych. Na szczęście mam jeszcze wolne Mąż zagania mnie do remontu mieszkania, więc nie odpocznę za bardzo ![]() Skoro o remoncie Kolejne zdjęcia z serii przed i po ![]() Wnęka po lewej stronie już była - poprzedni właściciele ustawili w niej paskudną szafkę (od podłogi po sufit). Chyba lepiej mieć w WC umywalkę Wnętrzka po prawej stronie jest zrobiona przez nas - o tyle została poszerzona łazienka. Wc straciło też metr długości na rzecz wnęki w łazience Poprzednio nie miałam zdjęć tej wnęki, daję teraz Paskudna niebieska rura na pierwszym zdjęciu jest obudowana od strony łazienki (zdj. 5, 6, 7) a na miejscu kibelka jest części wanny ![]() Robiłam ostatnio porządki w kartkach, na których rozrysowywałam WC i łazienkę - fajnie, że udało się zrealizować te plany
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-26 o 19:48 |
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć niezbyt mi się podoba.Wszędzie czyha niebezpieczeństwo Najpierw serce mi strasznie waliło, a później to już nie mogłam przestać się śmiać...Cytat:
Puściłam w świat tropikalny balsam do ciała Avonu - nie mogę znieść tego smrodu A najlepsze jest to, że niedawno kupiłam tropikalny krem do stóp i od kilku dni go używam Kompletnie nie skojarzyłam, że to ta sama seria, a taki zachwalany... No ale do stóp to jeszcze jakoś można przeżyć.
|
||
|
|
|
#1731 |
|
|
Hosenko fajnie Wam to wyszło. Dużo ciekawych pomysłów udało się zrobić, teraz to wszystko nie tylko lepiej wygląda ale i funkcjonalne jest.. Kiedy planujecie się wprowadzać?
![]() U mnie Święta całkiem dobrze, ale cieszę się, że już powoli koniec bo mój brzuch mógłby tego nie znieść. Jutro pewnie będzie -30% na kolorówkę w Sephorze, ale stwierdziłam, że praktycznie niczego mi nie trzeba, więc odpuszczam i zostaję w domu..
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: Może pod koniec stycznia/na początku lutego się uda
W WC trzeba było doprowadzić wodę - dla mnie laika ta konieczność wydawała się nie do zrealizowania, podobnie jak przesunięcie kibelka o metr w stronę drzwi Sciankę za wc i po prawej stronie murował TZ z teściem ![]() W tej wnęce w łazience planujemy 2 półeczki, prawdopodobnie szklane, ale nie chcę wystawki, więc tam będą tylko 3-4 kosmetyki kąpielowe i coś dekoracyjnego. http://fakty.interia.pl/swiat/news/m...ondynu,1739003EDYCJA: przypomniałam sobie, co miałam napisać ![]() Ostatnio moim must-have jest kredka SuperShock Melt chocolate + Cream dream, a właściwie beżowa część Początkowo chciałam ją oddać, ale po eksperymentach jednak zostawiam ![]() Okazuje się, że jest genialna jako baza pod beżowe cienie Wszystkie beżowe cienie były u mnie za białe, za transparentne albo zbyt żółte, a na tej kredce są takie jakie chcę - kolor widać bardzo wyraźnie, połysk kredki (jest dosyć mocno błyszcząca) jest stłumiony - takiego efekt chciałam!!Pięknie wygląda na niej też szary cień z paletki Hean, który ma delikatny złoty połysk z dodatkiem ciemniejszego szarego z tej samej paletki w zewnętrznych kącikach powieki. Dodam, że cienie bardzo dobrze się na niej trzymają
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-12-26 o 20:54 |
|
|
|
#1733 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
udało mi się nie dostać nic z pielęgnacji. Zużycia:
The Body Shop, Coconut Body Butter 200ml - dałam mamie The Body Shop, Pink Grapefruit Shower Gel (Żel pod prysznic i do kąpieli do skóry normalnej) 400ml - dałam kuzynce Montagne Jeunesse maseczka rozgrzewająca Karmel - Ziaja, Maska anty - stres z glinką żółtą 7ml - jaki badziew, odradzam w 100% Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml - wywaliłam, po terminie Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny peeling do twarzy i ciała 200g - oddałam kumpeli
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!!!
Na fb mozecie juz poogladac zdjecia z moich urodzin
|
|
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że wszystkie zadowolone z prezentów ^^
A ja właśnie spędziłam 4h w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym... Miałam podejrzenie kolejnej odmy płucnej, w drugim płucu, żeby było ciekawie... Na szczęście po 4h badań i czekania okazało się, że fałszywy alarm, a bolą mnie jakieś naciągnięte mięśnie na plecach... Ale ja już oczywiście panikowałam, że znowu 2 tygodnie spędzone nieruchomo w łóżku i że zawalę rok, bo teraz sporo projektów do oddania i kół do napisania, a ja już sobie nieobecności wykorzystałam przy poprzedniej odmie... Ale na szczęście jest OK, choć stresu się najadłam... Teraz tylko bolą mnie pokute palce i przedramię - już miałam pobieraną krew do mnóstwa badań i zakładany wenflon A babsko nieprzyjemne i niedelikatne, jak mnie raz w palec ukuła to byłam pewna, że na wylot igła przeszła
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
No i Święta dobiegły końca... Gratuluję Wam udanych prezentów (te perfumeryjne powalają
U mnie było wypoczynkowo i rodzinnie, widziałam się też z przyjaciółkami i TŻ. Z kosmetyków dostałam błoto z Morza Martwego, śmierdzi trochę, ale mam nadzieję że w użytkowaniu będzie fajne. ![]() Cytat:
Bardzo przyjemnie to wygląda. ![]() Widziałam na nk, bo nie mam fb, udana impreza. Bardzo do twarzy Ci w czerwieni. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31235502] A ja właśnie spędziłam 4h w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym... [/QUOTE] O rany, co za historia. Całe szczęście, że to jednak fałszywy alarm, ale wyobrażam sobie, że przeszłaś przez ogromne nerwy i strach... Dobzre, że już po wszystkim. Uważaj na siebie Bidulko, musisz chyba mocno dbać o swoje zdrowie.
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Orliczko zmartwilam sie jak przeczytalam na fb. Dobrze ze okazalo sie ze to falszywy alarm.
carrola a wiesz ze 1 raz ubralam sie na czerwono? Nigdy nic nie mialam czerwonego a teraz jakos tak mnie natchnelo przy tych ciemnych wlosach
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też niczego nie potrzebuję, ale jak będę w przyszłym tygodniu w galerii, to się rozejrzę Cytat:
Cóż, czasem zalicza się upadki, byleby nie były groźne.Też tak uważam, cuciola Zużyłam Nail Tek-a
|
||
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Super prezenty dziewczyny dostałyście
Ja mam problem z jednym, a mianowicie z suszarko-lokówką, o której wspominałam. Otóż dostałam pod choinkę model AS7050 E51 Remingtona i chyba nie będę jej używać Próbowałam i ciągle mi brakuje rąk albo mi mdleją, plączą mi się włosy i chyba nie potrafię jej używać :/ Mam długie i grube włosy i zanim je choć trochę zakręcę to mija godzina. Nie wspomnę o tym, że najpierw muszę podsuszyć włosy zwykłą suszarką... Nie wiem czy jej nie oddać, jak myślicie, czy przyjmą zwrot, jeśli mam paragon? Czy może spróbować się do niej przekonać? Może coś robię nie tak? A może takie suszarko lokówki nie nadają się do długich i bardzo grubych włosów?Gratuluję Wam zużyć ![]() Orlica, biedactwo... Uważaj na siebie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

A najbardziej powaliło mnie gigantyczne zdjęcie mojej ukochanej Marilyn Monroe oprawione w antyramie, które dostałam od TŻ

).
Tak się umordowałam, jak nigdy. Nie wiem czy mi coś zaszkodziło, czy to jakiś wirus czy przejedzenie 

Dobrze, że miałaś szczęście.
A najlepsze jest to, że niedawno kupiłam tropikalny krem do stóp i od kilku dni go używam