Kielczanki PO :) - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-27, 09:30   #4981
_Ciastko_
Rozeznanie

Dot.: Kielczanki PO :)

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
eveewe - zastępca szefa także zaspał, więc może nie będzie tak źle

Aha - ja z przepisu Agaty piekłam jeszcze babkę czekoladową, tyle że w formie keksowej. Też pyszna

A wiecie co dostałam od męża pod choinkę? Eurobiznes. Pamiętacie jeszcze taką grę?
Pamietam i mam ta gre, tzn Kacper ma i ciagle chce w nia grac.

Cytat:
Napisane przez moniiikaaa89 Pokaż wiadomość
Uff...juz po Świętach, jak tam u Was? ja starałam się nie najeść, ale teściowa zrobiła pyszny placek i nie moglam sie oprzeć .

Teraz przygotowania do Sylwestra ! Gdzie wybieracie sie dziewczyny?
Majac male dzieci to moge zapomniec o wyjsciu na sylwestra (z czego sie akurat bardzo ciesze ), maz i tak bedzie w pracy. A szczerze to szkoda by mi bylo wydac z 300 zl (nie mowiac juz o wiekszej kwocie) za kilka godzin na "balu". Przyjda do mnie moi rodzice i posiedzimy razem

Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r

Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes -
_Ciastko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 09:38   #4982
lilyth80
Raczkowanie

Cytat:
eveewe - zastępca szefa także zaspał, więc może nie będzie tak źle

Aha - ja z przepisu Agaty piekłam jeszcze babkę czekoladową, tyle że w formie keksowej. Też pyszna

A wiecie co dostałam od męża pod choinkę? Eurobiznes. Pamiętacie jeszcze taką grę?
Ja jestem maniaczką Monopolu czyli ten sam klimat .Niestety mój mąż ze mną grać nie lubi bo się nudzi

Cytat:
Uff...juz po Świętach, jak tam u Was? ja starałam się nie najeść, ale teściowa zrobiła pyszny placek i nie moglam sie oprzeć .

Ja podobnie jak ciastko do dużego pokoju na kanapę Mój mąż dla odmiany w Nowy Rok pracuje a nasz maluch za bardzo do mamy przywiązany,żeby go na tak długo ostawić.Zresztą my oboje nie należymy do imprezowiczów ,więc za bardzo nie żałujemy
lilyth80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:10   #4983
lenka05
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Widzę, że nie tylko mi nie wyszło nie objadanie się w święta zawsze sobie obiecuję,że w tym roku tak nie będzie
agata gratulacje, teraz chłopczyk, później dziewczynka i będzie parka
lenka05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:25   #4984
sjoanna
Zakorzenienie

Przezylam te swieta choc atmosfera byla zupelnie inna.

Wigilia zaczela sie wypadem z mezem do sklepu gdzie odstalismy swoje w dlugasnej kolejce (choc to byla taka specjalna - dla ludzi ktorzy maja do 10 rzeczy w koszyku - a raczej w ramionach)
Spotkalam kolezanke ze szkoly z mezem. Wiec sie poznali.
Potem maly obiad - pasta z sosem pomidorowym i pieknienie sie przed kolacja (z tego planu zrealizowalam tylko regulacje brwi i prysznic )
Potem ponad 2 godziny rozmawialam z rodzina na skypie - polamalismy sie oplatkiem - oni u siebie a my u siebie.
Smutne to troche bylo.

Potem o 20 tesc pojechal po swoja dziewczyne a my zaraz potem zeszlismy do wujka i cioci na parter.
Tak wiec przy stole siedzialo nas 10 osob.
Kolacja zaczela sie od prosby o wlaczenie tv. Zeby cos gadalo.
Potem byly przystawki - salatka z owocow morza w occie i druga to salatka z krewetek, salaty i rozowego sosu.
I tak rybnie od poczatku do konca.
Potem byla pasta z jakims glowonogiem (homarowate cos ale mniejsze) ryba w sobie pomidorowym z oliwkami, malze gotowane, frittura - czyli smazone w ciescie kwiaty cukini nadziewane mozarella i szczypce kraba smazone w panierce.
Do tego jeszcze ziemniaki pieczone w piekarniku i taka babka ziemniaczana. Do tego na koniec ciasto - wloska babka, owoce i orzechy.
Duuuzo za duzo.
Oczywiscie na koniec dla lepszego trawienia grappa - nie lubie wiec podziekowalam.

Oj musze juz sie szykowac - musimy porobic zakupy.
Wieczorkiem zajrze to opowiem o atmosferze i o pierwszym dniu swiat.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 10:55   #4985
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A ja niedobra Wam życzeń światecznych nie złożyłam - przepraszam
Święta spędzilismy u jednych i drugich rodziców i napatrzyłam się na 3miesięczną bratanicę męża i normalnie nie mogę się doczekać kiedy ten nasz szkrab wyjdzie z brzuszka I po kilku latach popracujemy nad córcią
I się przejadłam oczywiście, aż mi wyszły nowe rozstępy i jak kładłam się spać to ryczałam
Dziewczyny co możecie polecić jak się już pojawią nowe rozstępy, ale jeszcze czerwone

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
It's a BOY!
Gratulacje Teraz więcej rodzi się chłopców niż dziewczynek - wojna chyba będzie i jak dzis czuję wiercenie Kuby w brzuchu to coś w tym musi być

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
Witam, witam witam
Dziękuję Łowczyni za zaproszenie ja pierwsza kwoka Gąbina, pozdrawiam wszystkie Kieleckie kury domowe zwane Żonami w przeddzień wigilii, pewnie każda coś pichci
Hey

Lowczyni niezłą czuprynę ma Nikola Słodziachna

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Izasalamon znowu zaspalasszef cie w koncu ukarze
Albo zwolni

Cytat:
Robimy imprezkę u siebie, ale najchętniej to posiedziałabym w domu i już.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 12:26   #4986
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilyth80 Pokaż wiadomość
Mamusie jaki butelki polecacie? Musimy powoli zacząć naukę picia butli żeby nie było tragedii jak do pracy wrócę a moja gwiazda na razie nie umie wcale, tylko łyżeczką wcina .Mamy jedna Lovi,ale wogóle nie skumała o co tą butlą chodzi ,więc może jej jakaś inna podejdzie..
Mojej bardzo podpasiła z Tomy Tipe, na razie tylko raz z niej jadla ale nie bylo zadnego problemu Jak dla mnie ma bardzo podobny ksztalt do piersi i sudka kobiecego

Cytat:
oczywiscie, uwielbialam ja

Cytat:
My nigdzie, jak rok temu chcielismy isc na bal to maz w pracy a w tym nie damy rady bo Małą. Moze do znajomych podskoczymy ale jeszcze nie wiemy kogo nawiedzimy

Mam takie marzenie ze za pare lat znow wyladujemy na Sylwestrze w Kurozwekach, tam gdzie mielismy wesele i raz byliśmy na sylwestra - było świetnie.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I się przejadłam oczywiście, aż mi wyszły nowe rozstępy i jak kładłam się spać to ryczałam
Dziewczyny co możecie polecić jak się już pojawią nowe rozstępy, ale jeszcze czerwone
Lowczyni niezłą czuprynę ma Nikola Słodziachna
Smaruj i smaruj, jak jeden krem ci nie pasuje kup inny i 2 razy dziennie smaruj. Te co sa czerwone z czasem zblakną.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2011-12-27 o 12:29
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:26   #4987
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej rzadko tu zaglądam bo w sumie na temat dzieci się nie mam jak wypowiedziec ale chcialam Wam przedstawić Zuzannę
http://fabrykafajnychfot.pl/?p=3485

a tutaj trochę innych zdjęc dzieciecych

http://fabrykafajnychfot.pl/?cat=88

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2011-12-27 o 13:27
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:44   #4988
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Zanim zacznę nadrabiać zaległości z czytania to Zycze wszystkim wesołych świąt, ciepłych, rodzinnych

Wrzucam jeszcze zdjęcia Nicoli bo dawno wam nic nie wklejałam chyba od dnia jej urodzin a troche sie zmienila od tamtego czasu
jaka już duża, i ma kapitalne włosy ale widać, że cały tatuś

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Barwineczek no wreszcie jak ci się tam mieszka? jak się układa w pracy?
.[/B]
taka praca to nie praca jak sobie sama zajecia nie znajdę to mogę siedzieć w jednym miejscu i nikt na to uwagi nie zwraca, to czy mam cos do roboty czy nie i o której wychodze zależy ode mnie, a przynajmniej narazie, zobaczymy na innych stażach, a mieszka się dobrze, przyzwyczailam sie juz, narazie skupiam się na nauce bo mam przedostatni egzamin, za dwa miesiące, od niego zalezy moja przyszłość...
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:55   #4989
moniiikaaa89
Rozeznanie

To widze, że większość z Was, albo na "domówkach" albo przed tv? Ja w tym roku sie zbuntowałam i powiedziałam, ze musze gdzieś wyjść i idziemy z 8 znajomych na bal do hotelu Miedziana Góra
moniiikaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 13:58   #4990
_Ciastko_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej rzadko tu zaglądam bo w sumie na temat dzieci się nie mam jak wypowiedziec ale chcialam Wam przedstawić Zuzannę
http://fabrykafajnychfot.pl/?p=3485

a tutaj trochę innych zdjęc dzieciecych

http://fabrykafajnychfot.pl/?cat=88
A kto to jest ta Zuzanna ??

Stary 2011-12-27, 14:06   #4991
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barwineczek Pokaż wiadomość
jaka już duża, i ma kapitalne włosy ale widać, że cały tatuś

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

taka praca to nie praca jak sobie sama zajecia nie znajdę to mogę siedzieć w jednym miejscu i nikt na to uwagi nie zwraca, to czy mam cos do roboty czy nie i o której wychodze zależy ode mnie, a przynajmniej narazie, zobaczymy na innych stażach, a mieszka się dobrze, przyzwyczailam sie juz, narazie skupiam się na nauce bo mam przedostatni egzamin, za dwa miesiące, od niego zalezy moja przyszłość...
Może i tatuś, ale w 100% od pasa w dół cała mamusia no i udało mi się na górę przeszmuglować dołek po mnie jak się śmieje.

Trzymam kciuki że egzamin, cieszę się że do nas tutaj dołączyłaś
Stary 2011-12-27, 14:12   #4992
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
A kto to jest ta Zuzanna ??
klientka zdjęcia autorstwa mojego Narzuta

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 15:59   #4993
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

hejka w klubie napisałam że nie mam co czytać 1o stron....

święta święta i po świętach...

sliczne dziewczynki Evve, Lowczyni

Agata gratuluję syneczka

Srubka dzięki słonka było troszkę

ominęło mnie tyle przepisów....
miczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 16:21   #4994
booziaczek
Zadomowienie

Exclamation Dot.: Kielczanki PO :)

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
klientka zdjęcia autorstwa mojego Narzuta
a gdzie słoń:P
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 17:06   #4995
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie,
Lowczyni Nicola sliczniutka- piekne wloski i chociaz u niej uchowaly sie czarne a nie jak u mojej Marysienki blond sie robia.
Moja chrześnica urodziła się z długimi czarnymi włosiskami. Potem zaczęły jej jasnieć a obecnie ma kręcone, blond włoski

Cytat:
Pamiętam Ja bym mogła dostać taki prezent, ale nie miałabym z im grać :/ Kiedyś kupiłam na urodziny Mężowi Scrable i ucieszył się, ale jego radość minęła szybko, bo cały czas przegrywa Kiedyś to nawet obiecałam mu, że wygra i całkiem nieźle mu szło, baaardzo starałam się nie wygrać, ale się nie dało Strzelił focha i powiedział, że przecież obiecywałam, że wygra

Cytat:
My siedzimy w domku.

Cytat:
To widze, że większość z Was, albo na "domówkach" albo przed tv? Ja w tym roku sie zbuntowałam i powiedziałam, ze musze gdzieś wyjść i idziemy z 8 znajomych na bal do hotelu Miedziana Góra
My tam mieliśmy wesele Ale coś mi Mąż mówił, że chyba Sylwester kosztuje tam 500 zł. Troszkę za drogo na nas tuż przed przyjściem Dzidka na świat

Pochwalę się, że w końcu zaczęłam przygotowywać pokoik dla Wojtusia Niestety jeszcze ubranek i w ogóle nic nie poprałam, bo pralka była zajęta świątecznym praniem Ale jutro mam nadzieję, że przejaśni się na dworze i wszystko pięknie popiorę i wyschnie na świeżym powietrzu
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 17:21   #4996
monini2507
Zakorzenienie

Hej no i ja nie będę oryginalna sylwester w domu w gronie znajomych. Zaprosiliśmy koleżankę z mężem siostra z mężem i brat z dziewczyną i będzie sobie taka domówka
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:06   #4997
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witajcie, ja dzis dzien wariata, niedawno gosci odprawilam.
No wiec tak Iza uwielbiam i eurobiznes i monopol, maz ciagnal jak w realu bylo stoisko zeby kupic ale stwierdzilam, ze szkoda kasy, ale zaluje bo lubie czasem.a jak zastepca szefa zaspal - to super nie jestes winna tylko wspolwinna
co do prezentow mala dostala osmiorniczke co gra, i z fisher price garnuszek ten co gra i spiewa, sukienke (za mala na nia), kombinezon z polaru i 3 pary bluzek z dlugim rekawem od szwagierki (przyniosla tesciowa), no i bluzeczke i pajaca - nie licze kasy ktora ladujemy ostro do skarbonki
a ja dziewczynki dostalam od meza - upragniona MASZYNKE DO MIESA z wkladem do szatkowania itd i to w specjalnej wersji silvertakze teraz nie bede musiala trzec ziemniakow na placki na tarce tylko hop do maszynki.
miczkagdzie zdjecia z maroka, gdzie opis co i jak!!!!!!!!!!!!!!!
sylwester - hmmmm biala salatzn chyba wpadna z najomi, kolezanka w ciazy i dwuletnim synkiem. W tym roku chcemy spedzic skromnie sylwestra bo juz mamy dosc zgielki itd. A 400 zl za bal i ubior itd nie swiezbi mnie w kieszeni.

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2011-12-27 o 18:07
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:23   #4998
_Ciastko_
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie, ja dzis dzien wariata, niedawno gosci odprawilam.
No wiec tak Iza uwielbiam i eurobiznes i monopol, maz ciagnal jak w realu bylo stoisko zeby kupic ale stwierdzilam, ze szkoda kasy, ale zaluje bo lubie czasem.a jak zastepca szefa zaspal - to super nie jestes winna tylko wspolwinna
co do prezentow mala dostala osmiorniczke co gra, i z fisher price garnuszek ten co gra i spiewa, sukienke (za mala na nia), kombinezon z polaru i 3 pary bluzek z dlugim rekawem od szwagierki (przyniosla tesciowa), no i bluzeczke i pajaca - nie licze kasy ktora ladujemy ostro do skarbonki
a ja dziewczynki dostalam od meza - upragniona MASZYNKE DO MIESA z wkladem do szatkowania itd i to w specjalnej wersji silvertakze teraz nie bede musiala trzec ziemniakow na placki na tarce tylko hop do maszynki.
miczkagdzie zdjecia z maroka, gdzie opis co i jak!!!!!!!!!!!!!!!
sylwester - hmmmm biala salatzn chyba wpadna z najomi, kolezanka w ciazy i dwuletnim synkiem. W tym roku chcemy spedzic skromnie sylwestra bo juz mamy dosc zgielki itd. A 400 zl za bal i ubior itd nie swiezbi mnie w kieszeni.
Laura też dostała ten garnuszek i jest bardzo zadowolona Ja jej kupiłam Lalke i non stop się do niej śmieje, jeszcze kilka prezentów miała. A Kacper od nas dostał upragnioną wieże i jak to stwierdził "mocno wali" i faktycznie jak włączy się muzyke to basy ma naprawdę niezłe - współczuje sąsiadom hehe
A 400zł no to naprawde wole wydać na coś konkretnego szczegolnie ze trzeba by kupic jakas suknie, zrobic fryzurke i kasa jak nic za dwoje by wyszla nawet z 600 zł

Stary 2011-12-27, 18:31   #4999
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

kropeczka brawa za pokoj dla wojtusiawiem jak to jest, najgorsze dla mnie pranie i prasowanie, ale bylo minelo. Teraz moja Kluska marudzi na lezaczku bo pora na kapiel i krzyczy i nas nawoluje
co do wloskow TZ ma ciemny blond ja czarne naturalne, wiec moze temu Marysi sie zmieniaja, ale i tak jest urocza z ta czupryna, zwlaszcza jak wstanie i jest taka poczochrana

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
Laura też dostała ten garnuszek i jest bardzo zadowolona Ja jej kupiłam Lalke i non stop się do niej śmieje, jeszcze kilka prezentów miała. A Kacper od nas dostał upragnioną wieże i jak to stwierdził "mocno wali" i faktycznie jak włączy się muzyke to basy ma naprawdę niezłe - współczuje sąsiadom hehe
A 400zł no to naprawde wole wydać na coś konkretnego szczegolnie ze trzeba by kupic jakas suknie, zrobic fryzurke i kasa jak nic za dwoje by wyszla nawet z 600 zł
dokladnie ciastko przemyslalam to w ten sam sposob i szkoda kasy. Ten garnuszek swietny, za mala troszke na niego jeszcze jest ale sie nie zmarnuje, bo zaraz tylko czekac 11 stycznia i bedzie juz 5 miesiecy.
Kacper super prezent dostal, a sasiedzi przezyja jakos

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

P.S. Kiedy wyskakujecie na wyprzedaze?? Ja sie zastanawiam czy mi cos potrzeba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-27, 18:34   #5000
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
no to chyba dostalysmy ten sam prezentja tez maszynke elektryczna do miesa z szatkowaniem na grubych i cienkich ostrzach, z plasterkowaniem, wyciskaczem do sokow, i sokowniem a takze mlynkiem do mielenia ziarna, orzecow, kawy ect
Mala dostala sanki od dziadków i oczywiscie kase-odlozona do skarbonki.

Co do wysprzedazy, wyczailam dzisiaj fajne 2 zestawy ubran na allegro i wlasnie je licytuje: http://allegro.pl/show_item.php?item=2009535619 i http://allegro.pl/show_item.php?item=2010219095
Jeszcze mi sie ten podoba http://allegro.pl/next-cudna-kolorow...005899464.html jak zadnego z poprzednich nie wygram to sprobuje zapolowac na ten

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2011-12-27 o 18:38
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:42   #5001
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
no to chyba dostalysmy ten sam prezentja tez maszynke elektryczna do miesa z szatkowaniem na grubych i cienkich ostrzach, z plasterkowaniem, wyciskaczem do sokow, i sokowniem a takze mlynkiem do mielenia ziarna, orzecow, kawy ect
Mala dostala sanki od dziadków i oczywiscie kase-odlozona do skarbonki.

Co do wysprzedazy, wyczailam dzisiaj fajne 2 zestawy ubran na allegro i wlasnie je licytuje: http://allegro.pl/show_item.php?item=2009535619 i http://allegro.pl/show_item.php?item=2010219095
hmm ja dostalam maszynke zelmera ale az tyle funkcji co twoja chyba nie ma. Nawet dobrze nie patrzylam tak szczerze. Mala tez ma skarbonke i ostro co dostanie kase to jej z mezem tam kase ladujemy. Plus ma na lokacie zebrane z chrzcin.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

ja nie licytuje, moja juz teraz wiekszosc rzeczy nosi w rozm 74 co powinna wg rozmiarowki 68, wiec ciezko mi cos kupic. ale ciuszki sliczne
Stary 2011-12-27, 18:49   #5002
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
co do wloskow TZ ma ciemny blond ja czarne naturalne, wiec moze temu Marysi sie zmieniaja, ale i tak jest urocza z ta czupryna, zwlaszcza jak wstanie i jest taka poczochrana
Nie zawsze dzieci mają włoski po rodzicach. Pamiętam jak wymarzyłam sobie moją chrześnicę z blond loczkami. No i niby loczki to mogła mieć po swojej mamusi, ale skąd blond skoro oboje ze szwagrem mają ciemne włosy a mała miała gdzieś geny i jest blondyneczką taką jaką sobie wymarzyłam
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 18:58   #5003
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

No to my standardowo sylwestra też w domu spędzamy

Lowczyni tak oglądałam te aukcje i ta druga tak patrze i myślę sobie jaka śliczna dziewczynka i jaka grzeczna, cały czas śpi na zdjęciach dopiero na końcu się zorientowałam, że to lalka

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 20:32   #5004
barwineczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
No to my standardowo sylwestra też w domu spędzamy
my też w domu w tym roku, zawsze gdzies bylismy- bale, domowki, a teraz chcemy sami...
podobno w tym roku bardzo malo par decyduje sie na sylwestra w lokalu, wlasciciele bardzo narzekaja
barwineczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-27, 21:04   #5005
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dziewczęta, przekroczyłyśmy 5000 postów, także stworzyłam drugą część "Kielczanek po".
Zapraszam!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582467
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości