|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
[QUOTE=Chatka;31245293]Witam poświątecznie! Nie pamiętam już takiego fenomenu, żebym przed 2 doby pod rząd nie włączała komputera, ale tak się właśnie stało w te Święta Nie miałam ani czasu ani ochoty na net, prawie też nie było nas w domu Wigilia minęła zadziwiająco spokojnie i przyjemnie, wszyscy się starali i jestem dumna z mojej Matki i Ciotki (które na co dzień się nie spotykają, bo się przestały lubić). Święta też w harmonii. Jedyne, co teraz muszę odchorować, to całe to żarcie, przez które czuję się jak dorodny salceson owinięty tłustym boczkiem i nadziany suszoną śliwką fajnie - i jak się podobały? Rodzice wzruszeni? No i... OTWORZYŁAŚ JUŻ PACZKI??? [QUOTE] u mnie w pracy po świętach ludzie zamawiali fast foody bo mieli dość ryb - to a propo jedzenia w święta Tak - moim się podobało a teściom... hmmm trudno ich wyczuć choć moi jak czytali to tak chwyciło mnie za gardło tak tak pootwierane i mam foty na telefonie teraz kwestia kiedy wrzuce zdjęcia zaproszenia też sfotografowane Cytat:
Cytat:
też miłam taki zamiar ale posłuchałam Chatki i poszłam teraz - przynajmniej wiem co do mnie pasuje Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a myślisz że skakanka pomoze - w sumie przy niej trzeba sie prostować.... chyba zaczne raczyć sie skakanką Madzia gratuluje zdania prawka ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Kessi, Koziczko zdrowia szczescia pomyślonści
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Nena będziecie tańczyć walca angielskiego do tej piosenki ze "Zmierzchu'?
|
|
|
|
#393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to tak a propo bo mi sie przypomniało ale muzyka jest doskonałym uzupełnieniem naprawde świetna a wiecie ze schudłam po świętach kolejny 1,2 kg <jupi>
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzrost ten sam a rozmiar 36, ale z tendencja wzrostowa... jeszcze rok temu bylam 34 mam teraz ladniejsza pupe niz przy rozmiarze 34 wiec wcale mnie to nie martwi, poza tym nie lubie byc na diecie i pochlaniam tony slodyczy, wiec wole byc wieksza i szczesliwa niz mniejsza, na diecie i nieszczesliwa reasumujac - sytuacja z poprawkami sukienki mialaby sie calkiem dobrze
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heh a wiesz ja sie śmieję że jak zdrowo teraz sie odżywiam to mój żołądek jest uśmiechnięty i zadowolony
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez miałam 34 a teraz mam 36 i jest lepiej..ale to tez zasługa tabsów od których mam pełno wody w organizmie... |
|
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie jest tak zle jak sie wydaje, bo wczesniej mialam 34 i prowadzilam siedzacy tryb zycia i np. moje nogi byly jak patyczki a teraz biegam na silownie, na fitness i tez pewnie dlatego mnie troche przybylo bo w koncu pojawily mi sie jakies miesnie ale niestety do zadnych spodni juz nie moge sie wcisnac mam jeszcze jedno postanowienie - ze bede sie niesamowicie zdrowo odzywiac jak bede zaorzeszkowana teraz jeszcze moge poszalec ze swinstwami
|
|
#398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
No to jest super opcja. Ja waham się między dwoma. Jedna bierze 60 zł (+próbny 30) a druga 100 zł (+70 próbny). I nie wiem skąd taka rozbieżność.
|
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wybiorę chyba tą bo i mi i TŻ się spodobała http://weloniki.pl/pl/p/Podwiazka-sl...Hit-2012-1/294 Cytat:
ja tak od wczoraj stopniowo ograniczam wielkie żarcie a od poniedziałku tylko woda do picia jeden duży posiłek (obiad) i mniejsze pomiędzy max do 18 no i ćwiczenia
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia sukienek wstawiłam na stronie 13.
Zabrałam wczoraj brata do jednego z salonu, mu się podobała ta 4 w stylu retro, widział jeszcze 5 i jeszcze jedną, ale nie mam zdjęcia jej, jest z nowej kolekcji i nawet na stronie nie ma (odrzuciłam ją, więc nie ważne). Na te ze zdjęć nawet nie chce patrzeć. Może dlatego, że tamte widział na żywo? Tacie retro się nie podoba. Mojej mamie podoba się 2 i 3. Mi się podoba 3 i 4 najbardziej, 2 mi się też podoba, muszę się zapytać krawcowej o wykonanie tych sukien. By potem nie były brzydkie, ale to chyba po Nowym Roku. Czekam na TŻ go dalej nie ma, gdzie on jest? Wszystkim świętującym, wszystkiego naj. Gratuluje zdania prawka. Witam nową PM Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2011-12-28 o 10:34 |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Solenizantki Koziczko i Kessi wszystkiego naj naj naj w tym szczególnym dniu ostatnich panieńskich urodzin, samych sukcesów w życiu spełnienia marzeń tych mnieji bardziej związanych ze ślubem,dużo miłości i samych radości
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Mnie tata obudził bo ksiądz po kolędzie przyszedł. Zapytałam go jak to jest z rezerwowaniem godziny i powiedział mi, że książkę już mają od 2 miesięcy i ze musimy się wybrać i zapisać. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1325054535 ta też mi się podoba ale ma coś w sobie co mnie drażni ale nie wiem co https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325054535 Ale to ogólnie mój typ sukienki. A ty w jakiej najlpeiej się czułaś?? Kessi i Koziczko wszytskiego naj naj naj
|
|
#407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi sie podoba nr 6 ale to dlatego że lubię proste twory niestety do mnie ten typ sukienki nie pasuje bo mam puchate ramiona i tylko uwydatnia jeszcze bardziej do Ciebie pasuja te sukienki co dziewczyny pisza - zgadzam sie z nimi ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- nie rób tego przed ślubem bo mozesz skończyc jak ja z nadmiarem wody w organiźmie...
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-12-28 o 10:36 |
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chciałam zamówić tą podwiązkę ale mają tylko wysyłkę pocztą i teraz się boje
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Heej!!!
Koziczko i Kessi Wszystkiego najlepszego, duuzo milosci, wymarzonego Slubu i gromadki dzieci zaraz po Slubie ![]() buziaki *boje sie troche bo zaraz jade na przymiarki.. na 12 mam w Agnes, a na 14 w Madonnie.. normalnie co chwila chodze na kibelek ze strachu..:P pozdrowionka
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!! dzis jest miedzynarodowy dzien pocalunku
z okazji tego dnia sle wam wszystkim 1000 calusow koniec gaduszenia, biore sie do pracy
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gorska_Kozica i Kessi_86
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! Obłędnego wesela, niezapomnianych ślubów, mało problemów i aby wszystkie tego co sobie same życzycie Cytat:
![]() Kusi mnie wypytanie o te zapisy, ale jednak zostawię to na głowie TŻtowi ![]() Jagodziu. Kurcze nie wiem co Ci powiedzieć. Może faktycznie skoro sukienka przestała Ci się podobać to "odpocznij" od niej. Możesz pochodzić też po salonach i zobaczyć w czym teraz "lepiej" wyglądasz, w końcu też nie mało zrzuciłaś ![]() Będzie dobrze, trzymam kciuki ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Będzie dobrze
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze. Dziś witamy 1 na suwaczku więc w tym radosnym akcencie znajdziesz cudowną suknie
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazła się moja zguba, czyt. TŻ.
Mam taką ochotę zapytać w sprawnie sukien TŻ, ale się powstrzymuje Czy ta retro mnie pogrubia? |
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam za szczerość ale wg mnie tak przynajmniej na zdjęciu ja TŻtowi pokazałam 10 zdjęć sukien i miał wybrać najładniejszą wybrał dwie w tym moją zamówiłam podwiązkę
|
|
#415 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Koziczko! Wielu nieprzemierzonych jeszcze szlaków, zawsze wygodnych butów, mnóstwa miłości od TŻta, więcej miłości od Rodziny i samych najpiękniejszych chwil
Kessi, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, samych najlepszych życiowych decyzji i miłości, miłości i jeszcze raz miłości Cytat:
za mdś I czekamy na relację z salonów ![]() Cytat:
Mnie najbardziej podobasz się w pierwszych trzech Aczkolwiek wydaje mi się, że Twoja figura najlepiej wygląda w tej 4tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325054535A tak w ogóle to we wszystkich wyglądasz naprawdę fajnie i akby je dopasować, to by każda pasowała, także faktycznie masz trudny orzech do zgryzienia ![]() Mnie się zdaje, że to jest JA ![]() Cytat:
![]() Hehe, no ja Twojej sukni nie musiałabym przerabiać w ogóle Rozmiar 38 i 169 cm Może jednak się skuszę na bycie trzecią w kolejce ![]() ![]() Cytat:
Dawno Cię tu nie było Zdaj nam później relacje z salonów ![]() No i poookaż nam obrączki ![]() Cytat:
To czekamy na fotki tych wszystkich cudów ![]() Cytat:
![]() A co do orzeszka, to po Twoim poście naszła mnie taka refleksja Jak oglądam te wszystkie I didn't know I was pregnant i widzę, jak te laski nie wiedząc, że są w ciąży paliły, piły, napychały się świństwami, a potem oj, gdybym wiedziała, że jestem w ciąży, to bym... Moim zdaniem lepiej już teraz sobie wyrabiać dobre nawyki żywieniowe, co by potem szoku nie było I tak sobie uświadomiłam, że jakbym ja teraz taką ciążę w niewiedzy przeżyła, to poza tym, że mało się ruszam, to nie miałabym sobie nic do zarzucenia - nie palę, nie piję prawie nic, jem zdrowo, żadnych chipsów i fast foodów, czasem jakieś słodycze, ale też rzadko. Dlatego jedyne, co muszę poprawić, to właśnie zacząć się więcej ruszać, ćwiczyć. Nie chcę, żebyś odebrała to jako krytykę czy coś
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o szczerość.
retro ta ta 4. W której jeszcze źle wyglądam? Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2011-12-28 o 10:57 |
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekaj to mi się numery sukien pomyliły bo zakladki były w innej kolejności na mojej przeglądarce w nr 4 jest ok choć nie w moim stylu to w nr 5 mi się wydaje ze tak dziwnie w brzuszku cię pogrubia
|
|
#418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ta 4ta absolutnie Cię nie pogrubia, pięknie podkreśla Ci figurę, najlepiej ze wszystkich.A w ogóle właśnie sobie uświadomiłam... Dziś 7 MDŚ
|
|
#419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Wybacz, ale mi się kojarzy z firanką- odpada. 3. TAKKKK, JA <3 Brać A całkiem na poważnie, świetnie Twoja figura w niej wygląda, lepiej niż w 1.4. Nieee, jakieś takie kiepskie te falbany. 5.Brzydka koronka, i jeśli mam być szczera niekorzystkie wygląda Twój brzuch, lepiej w JA. 6. Ładnie, ale lepiej Ci w rozkloszowanych ![]() JA wygrał dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i radzę zmienić kosmetyczkę :P 1. A skąd wiesz, że ma idealnie dobrany podkład i generalnie gamę kolorów? Jak masz jasną karnację a ona Cię w dniu ślubu walnie czekoladowym odcieniem? ![]() 2. A jak dostaniesz uczulenia na podkład, którym Cię nie pomalowała na próbie? Jak będzie zły i będzie Ci spływał? 3. Cienie do powiek też się inaczej zachowują na pełnym makijażu. Jeśli nie masz możliwości zmiany, to jej dopłać te 20zł i niech Ci zrobi pełny. Choć radzę zmienić, bo z osób, których makijaże oglądam nikt nie bierze za ślubny mniej niż 100zł... Jakiś haczyk węszę. Cytat:
Pewnie, daj maila. ![]() Dziewczynkom, które dziś spędzają swoje ostatnie urodziny w stanie panieńskim, Sto Lat! Dużo radości, uśmiechów, spełnienia marzeń! ![]() Brawa! Teraz to już te 7 miesięcy z górki!
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-12-28 o 11:07 |
|||||
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi Ci o ten z ta gipiurą w kwiaty i tym nibieskim kwiatem, że źle wyglądam?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

wzrost ten sam
jeszcze rok temu bylam 34
mam teraz ladniejsza pupe niz przy rozmiarze 34 wiec wcale mnie to nie martwi, poza tym nie lubie byc na diecie i pochlaniam tony slodyczy, wiec wole byc wieksza i szczesliwa niz mniejsza, na diecie i nieszczesliwa
ale nie jest tak zle jak sie wydaje, bo wczesniej mialam 34 i prowadzilam siedzacy tryb zycia i np. moje nogi byly jak patyczki a teraz biegam na silownie, na fitness i tez pewnie dlatego mnie troche przybylo bo w koncu pojawily mi sie jakies miesnie 

w dniu ślubu makijaż kosztuje 50 zł. Chcę umówić się na próbny na 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę więc makijaż byłby wykorzystany
ale jutro wrzucę fotkę swojej

bo mam puchate ramiona