Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-28, 10:02   #391
baskaeta
Zadomowienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć, można dołączyć?
biorę ślub w sierpniu, więc za rok pierwszy sylwester z mężem
Witaj

[QUOTE=Chatka;31245293]Witam poświątecznie! Nie pamiętam już takiego fenomenu, żebym przed 2 doby pod rząd nie włączała komputera, ale tak się właśnie stało w te Święta Nie miałam ani czasu ani ochoty na net, prawie też nie było nas w domu
Wigilia minęła zadziwiająco spokojnie i przyjemnie, wszyscy się starali i jestem dumna z mojej Matki i Ciotki (które na co dzień się nie spotykają, bo się przestały lubić). Święta też w harmonii. Jedyne, co teraz muszę odchorować, to całe to żarcie, przez które czuję się jak dorodny salceson owinięty tłustym boczkiem i nadziany suszoną śliwką

fajnie - i jak się podobały? Rodzice wzruszeni?
No i... OTWORZYŁAŚ JUŻ PACZKI???

[QUOTE]

u mnie w pracy po świętach ludzie zamawiali fast foody bo mieli dość ryb - to a propo jedzenia w święta

Tak - moim się podobało a teściom... hmmm trudno ich wyczuć choć moi jak czytali to tak chwyciło mnie za gardło

tak tak pootwierane i mam foty na telefonie teraz kwestia kiedy wrzuce zdjęcia zaproszenia też sfotografowane

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

dziewczyny święta minęły mi cudownie tżcikowo wigilia w domu a 1 i 2 dzień świąt z rodzinką tżcika u jego babci pierwsze zaproszenia rozdane rodzina tżcika bardzo się ucieszyła większość od razu mówiła że przyjdzie odpadło na, od razu jedno małżeństwo dziadki w wieku ok 80 lat ale to było wiadomo. (od nich dostaliśmy pierwszy prezent ślubny wcisnęli nam $). A zaproszenia robią furorę wszystkim się podobają mówili że śliczne oryginalne że takich jeszcze nie widzieli itd ogólnie super nie mogę się doczekać kiedy będziemy rozdawać resztę ja normalnie luzik zero stresu a tżcik trząsł się jak osika. I zamiast na ślub zapraszał na wesele więc przejęłam inicjatywę i ja potem gadałam.
wow fajne uczucie dawać zaproszenia

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Haha koooocham to po prostu! zdecydowanie boskie ponadczasowe filmy i teksty!

~~~~~~~~

Madziu Yeeeah! SUperr Kochana! graaaatulaaaacjeeee!! Szerokości życzę

~~~~~~
~~~~~~
Dziewczynki, powiedzcie mi czy jak chcę iść na poszukiwanie sukni w marcu to za późno? :/
(bardzo przytylam i chcę schudnąć i wtedy dopiero przymierzać...)

też miłam taki zamiar ale posłuchałam Chatki i poszłam teraz - przynajmniej wiem co do mnie pasuje

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Co za ludzie

Gratulacje!

My mamy ślub tydzień później i póki co nic nie mierzyłam. Tż mnie wygania, że mam iść szukać sukni, a mi jakoś nie po drodze... Boję się, że we wszystkim będę źle wyglądać Mi się wydaje, że pół roku wystarczy, ale nie wiem jak w salonach to wygląda...
mi pani w salonie powiedziała ze mozna przyjsc nawet 4 miesiace przed choć pamietam jak chodziąłm z koleżnką to powiediząły ze 0,5 roku przed to minimum... wiec pewnie zalezy od salonu

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Madziu gratulejszyn

o proszę

wiecie co, zmienilismy koncepcję na pierwszy taniec nie będzie tanga bo z płyty nie chcemy a zespół i kwartet to już zbyt duża fanaberia, nawet jak na mnie Zatem będzie walczyk do Flightless Bird American Mouth (fanki zmierzchu wiedzą o co kaman). Mam ciarki przy tym utworze
my też juz wybraliśmy utwór pozostało pójść na tańce

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

mmm... niezle
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Byłam z bratem tachać wódkę do samochodu, a potem zawieźliśmy ją do domu Tż. Noi mamy spokój.
Ciągle zastanawiamy się nad samochodem... już myślałam, żeby brać nasz, ale to znowu problem z odprowadzeniem jest (chociaż moglibyśmy też go zostawić pod salą), poza tym zaoszczędzimy albo niewiele, albo wcale (facet od którego wynajmujemy auto chce od nas 250 zł razem z przystrojeniem i kierowcą). Teraz kolega zaoferował, że zawiezie nas swoim czarnym mercedesem, ale znowu on chce żeby auto mu umyć, zatankować, dać mu wódkę i jeszcze posadzić go na obiedzie (plus wiadomo-dekoracja), czyli w sumie znowu wyjdzie mi na to samo, albo i więcej, bo a nuż z wesela nie będzie chciał wyjść Ech, nie wiem, nie wiem, muszę jeszcze podyskutować z Tż ale będziemy wybierać między naszym, a tamtego faceta za 250 zł.

Tż poszedł do kolegów ze szkoły średniej na jakieś spotkanie, a ja się nudzę. Myślałam, że wieczory kiedy będę miała wolne spędzimy razem, a tu zonk... siedzę i czekam na znak kiedy mam po niego podjechać
my zamówiliśmy samochód i mamy wszystko w cenie ale tak czy siak i tak drogi interes

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Pracuję w branży związanej z rehabilitacją i odpowiadam: TAKIE PASY NIE POMAGAJĄ I WRĘCZ SZKODZĄ, bo Ty się z pozoru przestajesz garbić, bo urządzenie bzyczy, ale Twój kręgosłup i postawa Twojego ciała zaczynają "obchodzić"; ten system i wykształcają kolejną patologię - taką postawę ciała, która spowoduje, że odgłosu nie będzie, ale będzie nadal nieprawidłowa! Na takk zwanego żółwika najlepsze są ćwiczenia na kręgosłup - ja mam identyczną wadę postawy, ale do tego jeszcze objawy neurologiczne i muszę ćwiczyć, aby to wyeliminować do ślubu. Nie mam niestety samozaparcia i nie umiem się zmusić...

Brawo!!
hmm ja myślałm o takich gumach żeby je zakładac pod ubranie w sensie na koszulkę bawełniana - nie piszczące

a myślisz że skakanka pomoze - w sumie przy niej trzeba sie prostować.... chyba zaczne raczyć sie skakanką

Madzia gratuluje zdania prawka

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Kessi, Koziczko zdrowia szczescia pomyślonści
Stary 2011-12-28, 10:07   #392
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Nena będziecie tańczyć walca angielskiego do tej piosenki ze "Zmierzchu'?

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:10   #393
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nena będziecie tańczyć walca angielskiego do tej piosenki ze "Zmierzchu'?
Kocham zmierzch ale ksiązka przebija film o 1000% to tak a propo bo mi sie przypomniało ale muzyka jest doskonałym uzupełnieniem naprawde świetna

a wiecie ze schudłam po świętach kolejny 1,2 kg <jupi>
Stary 2011-12-28, 10:10   #394
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mam 168cm i noszę rozmiar 38 więc mam nadzieję że wiele poprawek byś nie miała
wzrost ten sam a rozmiar 36, ale z tendencja wzrostowa... jeszcze rok temu bylam 34 ale co tam mam teraz ladniejsza pupe niz przy rozmiarze 34 wiec wcale mnie to nie martwi, poza tym nie lubie byc na diecie i pochlaniam tony slodyczy, wiec wole byc wieksza i szczesliwa niz mniejsza, na diecie i nieszczesliwa
reasumujac - sytuacja z poprawkami sukienki mialaby sie calkiem dobrze

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:13   #395
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
wzrost ten sam a rozmiar 36, ale z tendencja wzrostowa... jeszcze rok temu bylam 34 ale co tam mam teraz ladniejsza pupe niz przy rozmiarze 34 wiec wcale mnie to nie martwi, poza tym nie lubie byc na diecie i pochlaniam tony slodyczy, wiec wole byc wieksza i szczesliwa niz mniejsza, na diecie i nieszczesliwa

heh a wiesz ja sie śmieję że jak zdrowo teraz sie odżywiam to mój żołądek jest uśmiechnięty i zadowolony
Stary 2011-12-28, 10:13   #396
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jest jesli masz mały rozmiar a jeśli rozbija sie miedzy rozmiarem 40 to sytuacja juz jest pewnie gorsza.

Ja tez miałam 34 a teraz mam 36 i jest lepiej..ale to tez zasługa tabsów od których mam pełno wody w organizmie...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:20   #397
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
heh a wiesz ja sie śmieję że jak zdrowo teraz sie odżywiam to mój żołądek jest uśmiechnięty i zadowolony
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tak jest jesli masz mały rozmiar a jeśli rozbija sie miedzy rozmiarem 40 to sytuacja juz jest pewnie gorsza.

Ja tez miałam 34 a teraz mam 36 i jest lepiej..ale to tez zasługa tabsów od których mam pełno wody w organizmie...
a ja zauwazylam ze jak mam zly okres w zyciu to chudne... a jak dobry to przybieram na wadze, a ze teraz jestem bardzo szczesliwa to jestem wieksza ale nie jest tak zle jak sie wydaje, bo wczesniej mialam 34 i prowadzilam siedzacy tryb zycia i np. moje nogi byly jak patyczki a teraz biegam na silownie, na fitness i tez pewnie dlatego mnie troche przybylo bo w koncu pojawily mi sie jakies miesnie ale niestety do zadnych spodni juz nie moge sie wcisnac

mam jeszcze jedno postanowienie - ze bede sie niesamowicie zdrowo odzywiac jak bede zaorzeszkowana teraz jeszcze moge poszalec ze swinstwami

Stary 2011-12-28, 10:22   #398
ewika19
Zadomowienie

Cytat:

ja też byłam wczoraj u kosmetyczki wypytać o wszystko. Próbny makijaż kosztuje 30 zł ale bez podkładu i zastanawiam się czy to normalne w dniu ślubu makijaż kosztuje 50 zł. Chcę umówić się na próbny na 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę więc makijaż byłby wykorzystany

A poza tym TŻ powiedział mi, że do ślubu zostało 9 miesięcy i co miesiąc będzie mi dawał pieniądze żebym mogła wypróbowywać makijaż i fryzury próbne wariat
U mnie jest tak, że za makijaż ślubny bierze 100zł i próbny jest wliczony w tą cenę... Także myślę, że fajna opcja .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:26   #399
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
U mnie jest tak, że za makijaż ślubny bierze 100zł i próbny jest wliczony w tą cenę... Także myślę, że fajna opcja .
No to jest super opcja. Ja waham się między dwoma. Jedna bierze 60 zł (+próbny 30) a druga 100 zł (+70 próbny). I nie wiem skąd taka rozbieżność.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:27   #400
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
bardzo proszę http://allegro.pl/kp6002-komplet-3-c...968840831.html

strona jest już w archiwum ale jutro wrzucę fotkę swojej

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

kiciu to ta http://weloniki.pl/pl/p/Podwiazka-sl...zacja-2012/288
tylko że ja mam odwrotne kolory: to co niebieskie- ja mam białe, a to co białe- ja mam niebieskie. ale to ta podwiązka.
dziękuję za odpowiedź

ja wybiorę chyba tą bo i mi i TŻ się spodobała

http://weloniki.pl/pl/p/Podwiazka-sl...Hit-2012-1/294

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
mi najbardziej pierwsza i trzecia

ja tak od wczoraj stopniowo ograniczam wielkie żarcie a od poniedziałku tylko woda do picia jeden duży posiłek (obiad) i mniejsze pomiędzy max do 18 no i ćwiczenia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:27   #401
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
a ja zauwazylam ze jak mam zly okres w zyciu to chudne... a jak dobry to przybieram na wadze, a ze teraz jestem bardzo szczesliwa to jestem wieksza ale nie jest tak zle jak sie wydaje, bo wczesniej mialam 34 i prowadzilam siedzacy tryb zycia i np. moje nogi byly jak patyczki a teraz biegam na silownie, na fitness i tez pewnie dlatego mnie troche przybylo bo w koncu pojawily mi sie jakies miesnie ale niestety do zadnych spodni juz nie moge sie wcisnac

mam jeszcze jedno postanowienie - ze bede sie niesamowicie zdrowo odzywiac jak bede zaorzeszkowana teraz jeszcze moge poszalec ze swinstwami
ooooo ja to sobie nie wyobrażam chodzić np do maka będąc w ciaży....
Stary 2011-12-28, 10:29   #402
gamariel
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, która jest Waszym faworytem? Żadna z tych sukni nie jest na mnie dobra. Wodzą wyobraźni pokierujcie się. Dziękuję za wszystkie rady i sugestie
Mnie sie podoba 1 i 2. 2 jest oryginalna i nieoklepana
gamariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:30   #403
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

To zdrowe odrzywianie to ja juz wprowadziłam..tylko wciaz sie zastanaiam kiedy tasby rzucić...mam ciagłe dylematy...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:30   #404
niusia_87
Zakorzenienie

Zdjęcia sukienek wstawiłam na stronie 13.
Zabrałam wczoraj brata do jednego z salonu, mu się podobała ta 4 w stylu retro, widział jeszcze 5 i jeszcze jedną, ale nie mam zdjęcia jej, jest z nowej kolekcji i nawet na stronie nie ma (odrzuciłam ją, więc nie ważne). Na te ze zdjęć nawet nie chce patrzeć. Może dlatego, że tamte widział na żywo?
Tacie retro się nie podoba.
Mojej mamie podoba się 2 i 3.
Mi się podoba 3 i 4 najbardziej, 2 mi się też podoba, muszę się zapytać krawcowej o wykonanie tych sukien. By potem nie były brzydkie, ale to chyba po Nowym Roku.
Czekam na TŻ go dalej nie ma, gdzie on jest?

Wszystkim świętującym, wszystkiego naj.
Gratuluje zdania prawka.
Witam nową PM

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2011-12-28 o 10:34
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:31   #405
(kicia)
Zakorzenienie

Kochane Solenizantki Koziczko i Kessi wszystkiego naj naj naj w tym szczególnym dniu ostatnich panieńskich urodzin, samych sukcesów w życiu spełnienia marzeń tych mnieji bardziej związanych ze ślubem,dużo miłości i samych radości

Stary 2011-12-28, 10:31   #406
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Mnie tata obudził bo ksiądz po kolędzie przyszedł. Zapytałam go jak to jest z rezerwowaniem godziny i powiedział mi, że książkę już mają od 2 miesięcy i ze musimy się wybrać i zapisać.

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1325054535

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1325054535

ta też mi się podoba ale ma coś w sobie co mnie drażni ale nie wiem co
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1325054535

Ale to ogólnie mój typ sukienki. A ty w jakiej najlpeiej się czułaś??

Kessi i Koziczko wszytskiego naj naj naj

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:33   #407
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:

mi sie podoba nr 6 ale to dlatego że lubię proste twory niestety do mnie ten typ sukienki nie pasuje bo mam puchate ramiona i tylko uwydatnia jeszcze bardziej

do Ciebie pasuja te sukienki co dziewczyny pisza - zgadzam sie z nimi

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
To zdrowe odrzywianie to ja juz wprowadziłam..tylko wciaz sie zastanaiam kiedy tasby rzucić...mam ciagłe dylematy...
nie rób tego przed ślubem bo mozesz skończyc jak ja z nadmiarem wody w organiźmie...

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-28 o 10:36
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:33   #408
(kicia)
Zakorzenienie

kurcze chciałam zamówić tą podwiązkę ale mają tylko wysyłkę pocztą i teraz się boje

Stary 2011-12-28, 10:36   #409
__Paulinka__
Zakorzenienie

Heej!!!

Koziczko i Kessi Wszystkiego najlepszego, duuzo milosci, wymarzonego Slubu i gromadki dzieci zaraz po Slubie buziaki*

boje sie troche bo zaraz jade na przymiarki.. na 12 mam w Agnes, a na 14 w Madonnie.. normalnie co chwila chodze na kibelek ze strachu..:P

pozdrowionka
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:36   #410
ladystar
Zakorzenienie

Dziewczyny!! dzis jest miedzynarodowy dzien pocalunku
z okazji tego dnia sle wam wszystkim 1000 calusow a podwojna ilosc solenizantkom

koniec gaduszenia, biore sie do pracy

Stary 2011-12-28, 10:37   #411
melod_y
Zakorzenienie

Gorska_Kozica i Kessi_86
Wszystkiego najlepszego dziewczyny!
Obłędnego wesela, niezapomnianych ślubów, mało problemów i aby wszystkie tego co sobie same życzycie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Mnie tata obudził bo ksiądz po kolędzie przyszedł. Zapytałam go jak to jest z rezerwowaniem godziny i powiedział mi, że książkę już mają od 2 miesięcy i ze musimy się wybrać i zapisać.
U mnie dzisiaj też ksiądz będzie po kolędzie a ja jeszcze w łóżku
Kusi mnie wypytanie o te zapisy, ale jednak zostawię to na głowie TŻtowi

Jagodziu. Kurcze nie wiem co Ci powiedzieć. Może faktycznie skoro sukienka przestała Ci się podobać to "odpocznij" od niej. Możesz pochodzić też po salonach i zobaczyć w czym teraz "lepiej" wyglądasz, w końcu też nie mało zrzuciłaś
Będzie dobrze, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

boje sie troche bo zaraz jade na przymiarki.. na 12 mam w Agnes, a na 14 w Madonnie.. normalnie co chwila chodze na kibelek ze strachu..:P

pozdrowionka
bez stresu Będzie dobrze

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:44   #412
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Heej!!!

Koziczko i Kessi Wszystkiego najlepszego, duuzo milosci, wymarzonego Slubu i gromadki dzieci zaraz po Slubie buziaki*

pozdrowionka

będzie dobrze. Dziś witamy 1 na suwaczku więc w tym radosnym akcencie znajdziesz cudowną suknie

Stary 2011-12-28, 10:48   #413
niusia_87
Zakorzenienie

Znalazła się moja zguba, czyt. TŻ.

Mam taką ochotę zapytać w sprawnie sukien TŻ, ale się powstrzymuje

Czy ta retro mnie pogrubia?
Stary 2011-12-28, 10:53   #414
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazła się moja zguba, czyt. TŻ.

Mam taką ochotę zapytać w sprawnie sukien TŻ, ale się powstrzymuje

Czy ta retro mnie pogrubia?

przepraszam za szczerość ale wg mnie tak przynajmniej na zdjęciu

ja TŻtowi pokazałam 10 zdjęć sukien i miał wybrać najładniejszą wybrał dwie w tym moją

zamówiłam podwiązkę

Stary 2011-12-28, 10:55   #415
Chatka
Wtajemniczenie

Koziczko! Wielu nieprzemierzonych jeszcze szlaków, zawsze wygodnych butów, mnóstwa miłości od TŻta, więcej miłości od Rodziny i samych najpiękniejszych chwil

Kessi, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, samych najlepszych życiowych decyzji i miłości, miłości i jeszcze raz miłości

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
7 miesięcy do ślubu

Dziś idę z rodzicami na maraton po salonach - zaczynamy od 9.00, bo jeden salon jest dość daleko, a później jeszcze dwa w moim mieście Tak, zdradzam Mori Lee, ale muszę mieć pewność, że to ta wymarzona suknia - jak na razie żadna nie okazała się piękniejsza, w Mori czuję, że to ta jedyna, ale pojawia się jakieś wewnętrzne "ale"...
Trzymajcie kciuki

A tymczasem dobranoc
za mdś

I czekamy na relację z salonów

Cytat:
No no, trochę się naprzymierzałaś Mnie najbardziej podobasz się w pierwszych trzech Aczkolwiek wydaje mi się, że Twoja figura najlepiej wygląda w tej 4tej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1325054535
A tak w ogóle to we wszystkich wyglądasz naprawdę fajnie i akby je dopasować, to by każda pasowała, także faktycznie masz trudny orzech do zgryzienia

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ta trzecia wygląda jak imitacja JA
Mnie się zdaje, że to jest JA

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mam 168cm i noszę rozmiar 38 więc mam nadzieję że wiele poprawek byś nie miała

Ty nie patrz tylko idź do tego salonu bo jak nie te falbanki Cię urzekną to jest w tym salonie wiele innych i mam nadzieję że wreszcie znajdziesz coś dla siebie kochana
No jutro się przejdę, już się umówiłam z Przyjaciółką, oblecimy Kijowską i Targową, bo jak byłam tam ostatnio, to wszystkie mówiły, żeby przychodzić po 15 grudnia
Hehe, no ja Twojej sukni nie musiałabym przerabiać w ogóle Rozmiar 38 i 169 cm Może jednak się skuszę na bycie trzecią w kolejce

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Oj długo mnie nie było, długo. A do ślubu już tylko 8 miesięcy. Dzisiaj idę do jednego z salonów ślubnych gdzie jest moja faworytka. Mam nadzieję, że gdy ją ubiorę to nie będę miała już żadnych wątpliwości .
Udało się nam zakupić obrączki, jednak jest to historia na trochę dłuższą chwilę, załatwiłam kosmetyczkę, zaproszenia wybraliśmy i to chyba na tyle... Pozdrawiam
oo, hej Dawno Cię tu nie było Zdaj nam później relacje z salonów
No i poookaż nam obrączki

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
tak tak pootwierane i mam foty na telefonie teraz kwestia kiedy wrzuce zdjęcia zaproszenia też sfotografowane
No, brawo! To czekamy na fotki tych wszystkich cudów

Cytat:

Mnie się zdaje, że każdy tak ma. Im gorzej w życiu, tym bardziej żyje się w takim, no jakby to nazwać, stresie i wtedy zupełnie inaczej działa organizm. Bo cały czas coś się robi, gdzieś się biega, no człowiek stara się wypełnić sobie czas, sprawiać sobie drobne radości i na to idzie i energia i niepotrzebne sadełko. A jak jest dobrze, to się rozleniwiamy i już nam się tak nic nie chce, że siedzimy i dupa rośnie

A co do orzeszka, to po Twoim poście naszła mnie taka refleksja Jak oglądam te wszystkie I didn't know I was pregnant i widzę, jak te laski nie wiedząc, że są w ciąży paliły, piły, napychały się świństwami, a potem oj, gdybym wiedziała, że jestem w ciąży, to bym... Moim zdaniem lepiej już teraz sobie wyrabiać dobre nawyki żywieniowe, co by potem szoku nie było I tak sobie uświadomiłam, że jakbym ja teraz taką ciążę w niewiedzy przeżyła, to poza tym, że mało się ruszam, to nie miałabym sobie nic do zarzucenia - nie palę, nie piję prawie nic, jem zdrowo, żadnych chipsów i fast foodów, czasem jakieś słodycze, ale też rzadko. Dlatego jedyne, co muszę poprawić, to właśnie zacząć się więcej ruszać, ćwiczyć. Nie chcę, żebyś odebrała to jako krytykę czy coś po prostu akurat po tym, co napisałaś mnie tak naszło, sorki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 10:56   #416
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
przepraszam za szczerość ale wg mnie tak przynajmniej na zdjęciu
Chodziło mi o szczerość.
retro ta ta 4.
W której jeszcze źle wyglądam?

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2011-12-28 o 10:57
Stary 2011-12-28, 10:59   #417
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi o szczerość.
retro ta ta 4.

czekaj to mi się numery sukien pomyliły bo zakladki były w innej kolejności na mojej przeglądarce

w nr 4 jest ok choć nie w moim stylu to w nr 5 mi się wydaje ze tak dziwnie w brzuszku cię pogrubia

Stary 2011-12-28, 11:04   #418
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Chodziło mi o szczerość.
retro ta ta 4.
Moim zdaniem w tej ostatniej Twoje ramiona wyglądają trochę masywnie, jakbyś szła na walkę Ale ta 4ta absolutnie Cię nie pogrubia, pięknie podkreśla Ci figurę, najlepiej ze wszystkich.

A w ogóle właśnie sobie uświadomiłam... Dziś 7 MDŚ

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:06   #419
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
1.: Bardzo mi się podoba!
2. Wybacz, ale mi się kojarzy z firanką- odpada.
3. TAKKKK, JA <3 Brać A całkiem na poważnie, świetnie Twoja figura w niej wygląda, lepiej niż w 1.
4. Nieee, jakieś takie kiepskie te falbany.
5.Brzydka koronka, i jeśli mam być szczera niekorzystkie wygląda Twój brzuch, lepiej w JA.
6. Ładnie, ale lepiej Ci w rozkloszowanych

JA wygrał dla mnie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
śr
świetna wiadomość
ale ślub jednak w 2013? czy uda Wam się jeszcze w 2012?
Nie, został ostatecznie 13

Cytat:
Znalazłam na necie zdjęcie kolczyków takich jak ja mam (tylko, że ja mam zapinany bigiel)
Ładne

Cytat:

ja też byłam wczoraj u kosmetyczki wypytać o wszystko. Próbny makijaż kosztuje 30 zł ale bez podkładu i zastanawiam się czy to normalne w dniu ślubu makijaż kosztuje 50 zł. Chcę umówić się na próbny na 15 lutego bo wtedy idziemy na imprezę więc makijaż byłby wykorzystany

A poza tym TŻ powiedział mi, że do ślubu zostało 9 miesięcy i co miesiąc będzie mi dawał pieniądze żebym mogła wypróbowywać makijaż i fryzury próbne wariat
No to miło ze strony TŻ. No i radzę zmienić kosmetyczkę :P
1. A skąd wiesz, że ma idealnie dobrany podkład i generalnie gamę kolorów? Jak masz jasną karnację a ona Cię w dniu ślubu walnie czekoladowym odcieniem?

2. A jak dostaniesz uczulenia na podkład, którym Cię nie pomalowała na próbie? Jak będzie zły i będzie Ci spływał?

3. Cienie do powiek też się inaczej zachowują na pełnym makijażu.

Jeśli nie masz możliwości zmiany, to jej dopłać te 20zł i niech Ci zrobi pełny. Choć radzę zmienić, bo z osób, których makijaże oglądam nikt nie bierze za ślubny mniej niż 100zł... Jakiś haczyk węszę.

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ja jak pisalam do niego w zeszlym roku to cena zaczynala sie od 7900,00zł...
Moglabym prosic o cennik na maila? Wysle priv

Pewnie, daj maila.

Dziewczynkom, które dziś spędzają swoje ostatnie urodziny w stanie panieńskim, Sto Lat! Dużo radości, uśmiechów, spełnienia marzeń!

Brawa! Teraz to już te 7 miesięcy z górki!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2011-12-28 o 11:07
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-28, 11:12   #420
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czekaj to mi się numery sukien pomyliły bo zakladki były w innej kolejności na mojej przeglądarce

w nr 4 jest ok choć nie w moim stylu to w nr 5 mi się wydaje ze tak dziwnie w brzuszku cię pogrubia
chodzi Ci o ten z ta gipiurą w kwiaty i tym nibieskim kwiatem, że źle wyglądam?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości