|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
kiliana pamiętamy
![]() chatko się trzymają oby dzisiejszy dzień był dla Ciebie owocny i nie zapominaj o fotkach wiktusiaczek dawaj te zdjęcie ![]() marcia jak dla mnie odważna ta suknia i widziałam już ją na PM i ślicznie wyglądały
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Nasi rodzice ogolnie sa dupni, bo jak my z Tż wyjezdzamy gdzies to Ci sie spotykaja na imprezce raz to u jednych a raz u drugich, z nami oczywiscie tez, tak sie polubili Wiec radze Ci wziac sprawy w swoje rece ![]() Chatka 3mamy mocno kciukasy, zeby te poszukiwania dzisiejsze byly owocne!
|
|
|
|
|
#693 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny orientują się doskonale co, gdzie i jak ![]() swojego czasu widziałam coś takiego w tesco. Kupiłam sobie czarną, jest identycznie szyta. Była jeszcze ecru i czerwona, wszystkie miały czarne paseczki. Cytat:
właśnie szukam, może znajdę akurat tę. Moja świadkowa zrobiła jakieś foto telefonem, nie za bardzo wyszło, ale jak będę u niej, to sobie zgram i wstawię, może akurat coś tam będzie widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślisz, że z tym szalem to będzie ok? Ale ramiona trochę będą odsłonięte, czy ksiądz mnie nie pogoni? Heheh.Chatko, ja na Twoim miejscu niewiele bym skracała, jeśli chcesz coś skrócić, to naprawdę tylko troszkę, bo obciąć zawsze można, a zapuszcza się długo, więc co jeśli za parę miesięcy pożałujesz tej decyzji? Z dłuższych włosów więcej można zrobić, z krótszych nieco mniej. Ja sama do końca nie jestem zdecydowana na fryzurkę, również chcę coś prostego, nieskomplikowanego, ale postanowiłam zapuścić mocno włosy i zbaczymy co z tego wyjdzie. Już mnie trochę denerwują, bo są prawie do pasa Nakupiłam odżywek, serum, masek, by były zdrowe.Chatko mocno trzymam kciuki, aby się poszczęściło P.s. polecam dziewczyny serum witaminowe biovax A+E, robi cuda z włosami Melody, ja też jeszcze nie zapoznałam teściów z moją mamą Kindzia, witaj kochana właśnie szukam fotek katalogowych. NIestety, nie jest to znana mi firma, pierwszy raz widziałam tę firmę i nie ma jej na necie, ale szukam na stronie salonu, może będzie.to jakiś nowy model na 2012 i nie jestem pewna, czy już wrzucili foto, ale zobaczymy
Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-12-29 o 11:10 |
||||
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melod_y a może razem z TŻ-tem zorganizujcie rodzicom wypad do restauracyjki? wiesz, tak, że to Wy zapraszacie jednych i drugich rodziców na kolacyjkę czy obiadek? |
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Miałam plan wstać o 8:30. budzik zadzwonił. ja go wyłączyłam i poszłam dalej spać. i tym sposobem obudziłam się o 9:30 krokiety mam już zrobione. "kupki" z rzeczami są poukładane na tapczanie....kosmetyczka prawie spakowana.... teraz pozostaje mi tylko wszystko włożyć do torby i..... ruszamy ![]() Cytat:
chętnie przejechałabym się na taką imprezę (oczywiście na koszt PM )czekam na fotki! ![]() Gratuluję wszystkim PMkom, które kupiły albo wybrały swoje suknie ![]() Coraz więcej szczęśliwych posiadaczek sukni
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
chatko ![]() kiliana marcia witajcie i gratuluję zakupu sukni No to wpadłam się przywitać a teraz lecę na ostatnie kosmetyczne zakupy w tym roku
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
To ja sie chwale swoim zdobyczami z ostatnich kilku dni ![]() Księga Gości( 1,2,3,4 zdjęcie) - Myślałam ze troszkę bardziej starannie będzie zrobiona ale nie jest jeszcze tak źle Jestem zadowolona bo nie odbiega od oryginału ![]() Zaproszenia (5,6,7) - Takie jak chcieliśmy, do każdego były koperty, mamy nawet nadmiar kilku. Czasem nie moge od nich oderwac wzroku bo tak mi sie podobają ![]() Buty(8)- podobne jak na zdjęciu ale z 6 cm obcasikiem, maja mniejszy czubek bo ten na zdęciu jakiś taki duży ale to może proporcjonalnie do wielkości buta a ja zamówiałam rozmiar 36. Pani dała mi z 8 cm obcasem ale noga mi sie w nich chwiała i stwierdziałam ze jesli o buty chodzi to mało kto je bedzie widział i zwracał na nie uwage a najważniejsze żeby były wygodne i żebym nie marudziła Tż potem na weselu jakie to ja sobie niewygodne buty wziełam. Nie wiedziałam ze moja stopa bedzie taka wymagająca, duzo bytów odpadło bo były tak niewygodne ze nie mogłam dac paru kroków w nich. Kolczyki i bransoletka(9) Brak zdjęcia bransoletki bo poszła do skrócenia ale jest cała z rzędem cyrkonii takich jak w kolczykach u samej góry. Jak ja dostanę to pokaże zdjęcie. Kolczyki jak na zjęciu. Niezbyt długie ale nic innego nie udało mi się znaleźć a jak była okazja dostać i kolczyki i bransoletke pasującą do siebie to kupiłam
|
|
#698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, resteuracja nie przejdzie tym bardziej że mieszkamy na wsi i do miasta nie ma sensu jechac.. Na pewno spotkanie odbędzie się w domu ale niesamowicie się tego boje. Wogóle chyba najbardziej tego że będzie "sztywno" i będą poruszane tematy wesela i nie chcę zgrzytów..
Oni się znają. Sa na tak zwanym "dzień dobry"... Nie wiem kiedy to spotkanie zrobimy. Tym bardziej że mój tata jest tylko na weekendy, a chwila obecna odpada z powodu "niemiłej atmosfery w powietrz"..
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję załatwionych spraw!Chatko - powodzenia! ściskam kciukasy! Zmykam się pakować. A przy okazji poćwiczę sobie kroki http://www.youtube.com/watch?v=2wz7Mh8trLA Także życzę Wam moje kochane: SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚCIA W NOWYM (NASZYM!!!!) ROKU!!!! |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jeśli Twoi rodzice nie będą chętni zapraszać ich do siebie, to zorganizujcie spotkanie w swoim mieszkanku na tzw. kawie. Niem artw się Co do białego złota to też mi tak mówili jubilerzy, poza tym koleżanka ma pierścionek zaręczynowy z białego złota i rzeczywiście zrobił się już bardziej "żółty"
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia, dokąd jedziesz? Pytam, bo dawno mnie nie było i dopiero przed kilkunastoma minutami trafiłam z powrotem na wątek
|
|
|
|
#703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
tusia_m udanego wyjazdu
malwus20 sporo tych zdobyczy melody może po Nowym Roku atmosfera sie oczyści i będzie łatwiej coś zorganizować |
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wyjeżdzamy już dzisiaj a wracamy 1.01
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa muszę się z Wami podzielić jedną z radosnych wieści: znaleźliśmy baaardzo atrakcyjne mieszkanie ( i lokalizacyjnie i cenowo) w miasteczku niedaleko naszych rodziców- centralnie pomiędzy jednymi a drugimi- i w sobotę jedziemy je oglądać
bardzo Was proszę o kciuki, żeby się udało
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
malwuś
sporo załatwiłaś księga bardzo mi się podoba melody moim zdaniem nic na siłę, jak atmosfera się polepszy to wtedy warto mamuśkę podpytać np jak ona sobie wyobraża spotkanie z przyszłymi teściami albo porozmawiaj z TŻ jakbyście woleli żeby takie spotkanie gdzie i kiedy się odbyło
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
A.... i zapomniałam dodać że brat Tż ze swoją już narzeczoną zgodzili się być naszymi świadkami
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie kupilas bizuterie?
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Może faktycznie po Nowym Roku bedzie na to lepszy czas..
Wiem że moi rodzice nie wywlekali by teraz brudów, zresztą to jest wiecie, taka typowa sprzeczka między Nimi. Nie chce spotkania które jest dla mnie ważne w takie "sztucznej atmosferze", i poniekąd "zmuszać" ich w obecnej chwili na spotkanie z rodzicami TŻta. TŻet też wciąż porusza ten temat bo na pewno też nasłucha się od matki, dlaczego jeszcze ich nie zaprosiliśmy.. A mnie to tak drażni.
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje za kupno sukienki jak będziesz miała fotki to wstawiaj jak najszybciej się da.
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z innej beczki.
Nie wiecie czy można matowić obrączki?
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia śliczna, widziałam już kilka PM na niej
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysle ze tak...
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
U jubilera w Lublinie, w jednym kolczyki( dwa kroki od saonu tak gdzie Kicia kupiła suknię) a u innego bransoletkę
![]() Jesli chcesz np. matowe obraczki to tylko mówisz ze chcesz takie a nie np błyszczące. U nas w obrączkach można sobie było pozmieniac środek i ogólnie całośc na takie jakie sie chce, czy błysk, mat.
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
nas jubiler pytał czy mają być matowe czy błyszczące, więc można
|
|
|
|
#718 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no to kolejna sprawa ślubna pozytywnie załatwiona
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
E87, malwus20, evoonia86 - tylko z tym matem wiecie jak jest.. Ponoć się ściera a kolejne matowienia zwężają z czasem obrączkę..
A tak bardzo podobają mi się matowe
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

się trzymają oby dzisiejszy dzień był dla Ciebie owocny i nie zapominaj o fotkach
19.05.2012 

Wiec radze Ci wziac sprawy w swoje rece 
moze na stronce salonu jest suknia, to nam pokazesz?
dzisiaj i jutro będzie baaaardzo intensywne leczenie 
Nakupiłam odżywek, serum, masek, by były zdrowe.
Najlepsze jest jednak to, że państwo młodzi zasponsorowali najbliższej rodzinie pana młodego bilety. No więc kumpel w zasadzie za free poleciał sobie właśnie grzać tyłek na dwa tygodnie na Filipny. Z racji tego, że on sam jest fotografem, to jak wróci - nie omieszkam wrzucić paru zdjęć na pocztę

, ale ja Was pamiętam doskonale