Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz. XVI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 11:56   #721
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
U jubilera w Lublinie, w jednym kolczyki( dwa kroki od saonu tak gdzie Kicia kupiła suknię) a u innego bransoletkę
Aaa faktycznie teraz mi cos swita, ze o tym pisalyscie myslalam, ze moze na allegro
Dostalam kaske na Swieta i teraz szukam na necie jakiegos prezentu ciuszkowego dla siebie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:01   #722
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
A dziewczyny mam suknię
pokaże wam ale dopiero w sobotę bo właśnie jadę do TŻ powiem tylko że Ms Moda

czekam na fotki
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heellooo!!

Dotarlam dopiero do domu Wiecie co mam teraz wieeelki dylemat, bo dzisiaj kazdą suknie co mierzylam wygladala na mnie pieknie!!!! no szok bo nawet rybki mi pasowaly!!! no mowie Wam jestem w wielkim szoku i juz sama nie wiem. Mojej siosrty powiedzialy mi swoje typy, ale powiedzialy tez ze obojetnie ktorą wybiorę bedzie super, nie to co ostatnio

Na początku bylam w Agnes. Mierzylam tam 4 suknie. Mam swoją faworytkę mierzylam tez suknie Malwus i tez pieknie.. nie chcialam jej juz przymierzac, bo ostatnio TZ stwierdzil po katalogowych zdjeciach ze ma za wysoki stan, ale no cos, Pani powiedziala w salonie ze w tej wyglądam wyjątkowo:P hehe

W Madonnie przemila obsluga, myslalam, ze tam mnie juz nic nie zaskoczy, ale jednak tak:P mierzylam bardzo podobną suknie do Malwus, ale chyba jeszcze piekniejszą, niestety nie moge znalezc zdjec i jeszcze jedną w ktorej bylo mi tez cudnie:P wiec ja kompletnie nie wiem co mam robic, chyba musze zrobic losowanie

A wiec tak: wiem, ze za chwile bede przez Was przekleta ale wymyslilam, ze wezme jutro ze sobą TZ i On mi powie w ktorej mi najlepeij i jutro zamawiam!!! Chce podobac sie JEMU, a mi w kazdej bylo naprawde ladnie, wiec licze na Niego:P Oczywiescie nigdzie nie moglam zrobic fotek.. ale jutro sie obfoce cala jak juz wplace zaliczke. Do konca roku w Agnes jest znizka -10% na wszystkie suknie wiec musze sie spieszyc:P Jutro bede miala swoją suknie!!!! Pokazalam w necie TZtowi zdjecia mojej faworytki i powiedzial, ze jest bardzo fajna! a ja w niej wygladam lepeij niz na modelce <tak tak skromna jestem> sorki za chaotycznego posta ale jestem podjarana

jakie emocje czekam na ciąg dalszy
Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Długi post wyszedł, ale dawno nie pisałam:P A teraz suknia. Tu na wątku coraz więcej posiadaczek sukien a ja dalej bez. Jedna mi sie podoba i myślę o niej cały czas, ale chce jeszcze pochodzić po salonach by byc pewna na 1000% a nie mam kiedy. a jak znajde czas to nie mam wtedy z kim, bo TZ nie wezem, chce zeby niespodzianke mial Wstawiam zdjęcia w mojej faworytce, napiszcie co myślicie.
piękna jest ta suknia uwielbiam ten model
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
już jest lepiej, a nawet o tyle lepiej, że WCZORAJ KUPIŁAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ. PO prostu jestem tak podekscytowana tym faktem, że postanowiłam prędko wejść na wizaż i napisać do moich PM 2012, żeby podzielić się tą radością.

Niestety, fotek jeszcze nie mam, bo moja świadkowa wzięła aparat , a nie wzięła baterii

ale opiszę mniej więcej, co wybrałam. Może pamiętacie, że chciałam coś prostego, klasycznego, bez ozdób itd? Nie podobały mi się księżniczki, wyszłam z księżniczką
Otóż byłam w 3 salonach, nic mi się nie podobało na tyle, by było WOW. Już myślalam, że wezmę coś, byleby wziąć, za co dostałam burę od świadkowej
W końcu zrezygnowana weszłam do ostatniego salonu, wybór był minimalny, ale pani spojrzała na mnie i wyciągnęła suknię, która mi się w ogóle nie podobała. Gorset wysadzany maleńkimi kamyczkami i kwiatuszkami (jak stokrotki, tylko jeszcze mniejsze), dół z tiulu, bardzo zwiewnego i szykownego, taka księżniczka typowa rozkloszowana. Mówię, a co mi tam, przymierzę. Gdy ją założyłam na siebie.... po prostu było WOW NAD WOWY
świadkowa stwierdziła, że muszę ją wziąć, bo to jest to.

Zauważyłyście że u nas w wątku z sukniami to jakoś tam falami idzie? cisza przez jakiś czas a później nagle kilka PMek na raz kupioną suknię

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:01   #723
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a w ogóle, to mój kolega w poniedziałek poleciał na ślub na Filipiny, który odbędzie się w Sylwestra. Brat jego dziewczyny na co dzień mieszka w Anglii, tam poznał Filipinkę, oświadczył się...no i ślub w rodzinnych stronach Pmki. Podróż z czterema przesiadkami, a cena biletu to 4 tys. zł Najlepsze jest jednak to, że państwo młodzi zasponsorowali najbliższej rodzinie pana młodego bilety. No więc kumpel w zasadzie za free poleciał sobie właśnie grzać tyłek na dwa tygodnie na Filipny. Z racji tego, że on sam jest fotografem, to jak wróci - nie omieszkam wrzucić paru zdjęć na pocztę
ulala, nieźle czekam na zdjęcia
Stary 2011-12-29, 12:05   #724
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
E87, malwus20, evoonia86 - tylko z tym matem wiecie jak jest.. Ponoć się ściera a kolejne matowienia zwężają z czasem obrączkę..
A tak bardzo podobają mi się matowe
to chyba nie ma sensu ich niestety brac...
Stary 2011-12-29, 12:17   #725
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
to chyba nie ma sensu ich niestety brac...
my będziemy mieli matowe bo błyszczące TŻ się nie podobają ale stanie pewnie na tym że środek będziemy mieli matowy na zewnętrzną część błyszczącą
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:17   #726
evoonia86
Zakorzenienie

lecę na miasto załatwić kilka spraw. do przeczytania później
Stary 2011-12-29, 12:19   #727
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
my będziemy mieli matowe bo błyszczące TŻ się nie podobają ale stanie pewnie na tym że środek będziemy mieli matowy na zewnętrzną część błyszczącą
nam się znowóż bardzo podobają błyszczące i takowe będziemy chcieli zakupic

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:20   #728
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe a Tobie sie podobaja blyszczace? Ze matowe tylko beda w srodku? Cfaniara
Stary 2011-12-29, 12:20   #729
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hejka

To ja sie chwale swoim zdobyczami z ostatnich kilku dni

Księga Gości( 1,2,3,4 zdjęcie) - Myślałam ze troszkę bardziej starannie będzie zrobiona ale nie jest jeszcze tak źle Jestem zadowolona bo nie odbiega od oryginału

Zaproszenia (5,6,7) - Takie jak chcieliśmy, do każdego były koperty, mamy nawet nadmiar kilku. Czasem nie moge od nich oderwac wzroku bo tak mi sie podobają
Buty(8)- podobne jak na zdjęciu ale z 6 cm obcasikiem, maja mniejszy czubek bo ten na zdęciu jakiś taki duży ale to może proporcjonalnie do wielkości buta a ja zamówiałam rozmiar 36. Pani dała mi z 8 cm obcasem ale noga mi sie w nich chwiała i stwierdziałam ze jesli o buty chodzi to mało kto je bedzie widział i zwracał na nie uwage a najważniejsze żeby były wygodne i żebym nie marudziła Tż potem na weselu jakie to ja sobie niewygodne buty wziełam. Nie wiedziałam ze moja stopa bedzie taka wymagająca, duzo bytów odpadło bo były tak niewygodne ze nie mogłam dac paru kroków w nich.

Kolczyki i bransoletka(9) Brak zdjęcia bransoletki bo poszła do skrócenia ale jest cała z rzędem cyrkonii takich jak w kolczykach u samej góry. Jak ja dostanę to pokaże zdjęcie. Kolczyki jak na zjęciu. Niezbyt długie ale nic innego nie udało mi się znaleźć a jak była okazja dostać i kolczyki i bransoletke pasującą do siebie to kupiłam
Gratuluję super że tyle już udało się wam załatwić

Kochana mam do Ciebie pytanie jaki kolor kredki dla mnie będzie najlepszy przy czerwono czarnym makijażu. Oryginalnie w tym z którego czerpie pomysł (wygląda mniej więcej tak że w wewnętrzym kąciku na górnej powiece jest czerwień i przechodzi w czerń) jest czarna kredka i nie wiem jak ją zastąpić.

No to zakupki zrobione
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:23   #730
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Długi post wyszedł, ale dawno nie pisałam:P A teraz suknia. Tu na wątku coraz więcej posiadaczek sukien a ja dalej bez. Jedna mi sie podoba i myślę o niej cały czas, ale chce jeszcze pochodzić po salonach by byc pewna na 1000% a nie mam kiedy. a jak znajde czas to nie mam wtedy z kim, bo TZ nie wezem, chce zeby niespodzianke mial Wstawiam zdjęcia w mojej faworytce, napiszcie co myślicie.
Bardzo ładna. Ja bardzo długo mówiłam, że nie chcę brać ze sobą TŻa jednak w końcu go wzięłam i nie żałuję

Cytat:
Hej dziewczyny tak dawno się nie odzywałam, że pewnie nikt mnie nie pamięta , ale ja Was pamiętam doskonale

nie odzywałam się, bo miałam problemy zdrowotne i brak czasu na wizaż

już jest lepiej, a nawet o tyle lepiej, że WCZORAJ KUPIŁAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ. PO prostu jestem tak podekscytowana tym faktem, że postanowiłam prędko wejść na wizaż i napisać do moich PM 2012, żeby podzielić się tą radością.

Niestety, fotek jeszcze nie mam, bo moja świadkowa wzięła aparat , a nie wzięła baterii

ale opiszę mniej więcej, co wybrałam. Może pamiętacie, że chciałam coś prostego, klasycznego, bez ozdób itd? Nie podobały mi się księżniczki, wyszłam z księżniczką
Otóż byłam w 3 salonach, nic mi się nie podobało na tyle, by było WOW. Już myślalam, że wezmę coś, byleby wziąć, za co dostałam burę od świadkowej
W końcu zrezygnowana weszłam do ostatniego salonu, wybór był minimalny, ale pani spojrzała na mnie i wyciągnęła suknię, która mi się w ogóle nie podobała. Gorset wysadzany maleńkimi kamyczkami i kwiatuszkami (jak stokrotki, tylko jeszcze mniejsze), dół z tiulu, bardzo zwiewnego i szykownego, taka księżniczka typowa rozkloszowana. Mówię, a co mi tam, przymierzę. Gdy ją założyłam na siebie.... po prostu było WOW NAD WOWY
świadkowa stwierdziła, że muszę ją wziąć, bo to jest to.

Wahałam się, ale po ugadaniu się z panią, że zrobi mi za darmo kilka przeróbek "po mojemu", zdecydowałam się. Z miejsca podpisałam umowę, wpłaciłam połowę kwoty za suknię no i mam ją Co do poprawek, to w talii będzie miała bordową szarfę a w gorsecie nieco mniej kamyczków, do tego zamiast bolerka ma mi uszyć w cenie sukni tiulowy szal na ramiona, bym nie świeciła golizną w kościele. Myślicie, że ten szal, to dobry pomysł? POwiedziała, że zrobi go za darmo z identycznego mateiału jak jest suknia.

Suknię będę miała za 3 miesiące. Teraz mam szukać butów bordo i materiału na szarfę.

Aha, moja suknia ma kolor ivory.

Jestem taka szczęśliwa, że ją mam I że znowu jestem z Wami
Mi wczoraj pani w salonie mówiła, że bardzo często dziewczyny chcą np. rybki a wychodzą z księżniczkami itp. Mi ponad rok chodziły po głowie falbanki a jednak z ich nie będzie. Czekam na zdjęcia .

Ja niestety suknie dopiero mam do odbioru miesiąc przed ślubem także żadnych zdjęć nie posiadam...;(

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny ja nie mam siły juz
Całą noc nie spałam przez ten katar, smarkam i smarkam i nic, nie mam jak oddychac

za 2 dni sylwester a ja co
Życzę duuuużo zdrówka!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa, Laski, jak Wam tak świetnie idzie to kupowanie, to może i mnie się dziś poszczęści! Lecę zaraz na salony, więc proszę Was, 3majcie mocno kciuki, co bym i ja mogła dziś wyjść z któregoś salonu z bananem na gębie
Faktycznie teraz jest ogromny wysyp sukni

Cytat:
hej.
A ja będę miała dzisiaj zły dzień, chociaż jeszcze z łóżka nie wstałam i nie składam tego na "lewą" nogę.

Wogóle męczy mnie fakt że jeszcze nie zapoznaliśmy rodziców moich z TŻta, ale czy to ja mam ich zaprosić czy czekać na reakcję moich? W końcu z przymusu nie chcę aby się spotykali
Mama TŻta wciąż napiera a mi jest coraz głupiej.. Tym bardziej że wiem że będzie poruszać tematy mieszkania, i takich innych spraw które nie do konca jeszcze mamy między sobą załatwione..
No i inna sprawą jest też to, że moi rodzice mają teraz "ciche dni" więc tym bardziej nie widzę tego spotkania...
No i nienawidzę takich "spotkań oficjalnych- jak to się mówi zmowy?"
Wolałabym aby ot tak przyjechali na kawę a nie... Sama nie wiem. nie widzę tego
No i nie wiem jak to zorganizować.. Serio.

Z innych spraw byliśmy wczoraj oglądać obrączki w Aparcie i Yes.
W Yes strasznie cwaniakowata obsługa. Weszłam w dyskusję z Panem na temat obrączek- chcemy białe złoto, na co pan powiedział że i tak się nam wytrą do złotego (bo to rodowane) Czy to prawda?
A w Aparcie spodobały Nam się jedne ale cena powala..
Co gorsze zawsze chciałam nosić zaręczynowy i obrączkę na jednym palcu, ale po prostu fatalnie to wygląda i pewnie przełożę zaręczynowy na lewą, bo na środkowy palec w prawej mi sie nie zmieści.

No to się wygadałam
Nie masz się co przejmować tym spotkaniem, naprawdę to nie jest nic strasznego . U nas miała być tylko kawa i ciastko a wyszli od nas dopiero o 23... ;D
Ja okropnie nie lubię cwaniakowatej obsługi. Swoją drogą to właśnie w YES taką spotkałam i stwierdziłam, że już tam nigdy nie pójdę. Tam gdzie kupiliśmy obrączki była tak przemiła obsługa, że jeszcze nieraz tam wrócę. I tak powinno być wszędzie.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
aaaa muszę się z Wami podzielić jedną z radosnych wieści: znaleźliśmy baaardzo atrakcyjne mieszkanie ( i lokalizacyjnie i cenowo) w miasteczku niedaleko naszych rodziców- centralnie pomiędzy jednymi a drugimi- i w sobotę jedziemy je oglądać jeśli jest takie, jak opisał mi przez telefon właściciel to będzie super i zaraz po Nowym Roku je kupimy

bardzo Was proszę o kciuki, żeby się udało

Cytat:
a tak z innej beczki.
Nie wiecie czy można matowić obrączki?
Z tego co wiem to można
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:30   #731
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:31   #732
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Stary 2011-12-29, 12:31   #733
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:31   #734
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
jedziemy na Sylwka do domku letniskowego TŻta ze znajomymi. Domek jest w górach (Beskid Śląski) I wyjeżdzamy już dzisiaj a wracamy 1.01
oo fajnie my też w góry,ale do Szklarskiej Poręby . miłego świętowania
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
aaaa muszę się z Wami podzielić jedną z radosnych wieści: znaleźliśmy baaardzo atrakcyjne mieszkanie ( i lokalizacyjnie i cenowo) w miasteczku niedaleko naszych rodziców- centralnie pomiędzy jednymi a drugimi- i w sobotę jedziemy je oglądać jeśli jest takie, jak opisał mi przez telefon właściciel to będzie super i zaraz po Nowym Roku je kupimy

bardzo Was proszę o kciuki, żeby się udało
bardzo się cieszymy i trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
My też się cieszymy że jesteś znów z nami i na pewno jest wiele dziewczyn które cię pamięta Gratulacje za kupno sukienki jak będziesz miała fotki to wstawiaj jak najszybciej się da.
dzięki Lubcia
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Zauważyłyście że u nas w wątku z sukniami to jakoś tam falami idzie? cisza przez jakiś czas a później nagle kilka PMek na raz kupioną suknię
tak jak wczoraj byłam w 1 salonie, to 7 dziewczyn siedziało i czekało na swoją kolej. Ja nie miałam czasu i nie czekałam, mimo że to najlepszy i najlepiej zaopatrzony salon w moim regionie. No i okazało się, że dobrze na tym wyszłam, bo do kolejnego weszłam nie licząc na cuda, a wyszłam z podpisaną umową i zakupioną suknią
Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Mi wczoraj pani w salonie mówiła, że bardzo często dziewczyny chcą np. rybki a wychodzą z księżniczkami itp. Mi ponad rok chodziły po głowie falbanki a jednak z ich nie będzie. Czekam na zdjęcia .

Ja niestety suknie dopiero mam do odbioru miesiąc przed ślubem także żadnych zdjęć nie posiadam...;(
Masz szytą suknię?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:35   #735
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe a Tobie sie podobaja blyszczace? Ze matowe tylko beda w srodku? Cfaniara
bo ja cwana bestia jestem błysk się ściera i pojawiają się rysy więc wole piaskowane obrączki ale w elementem błyszczącym

Cytat:
Hej

żeby nie było że się nie przywitałam
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:37   #736
kilianna
Zakorzenienie

Udało mi się znaleźć najbardziej zbliżoną wyglądem do mojej sukni, moja to jest właśnie coś takiego, z tym że przy dekolcie ma maluteńkie haftowane kwiatuszki-stokrotki a w talii będzie przewiązywana bordową szarfą. Do tego bordowe butki mi się marzą i bordo bukiecik.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2010646405.jpg (29,0 KB, 53 załadowań)
Stary 2011-12-29, 12:40   #737
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Masz szytą suknię?
W salonie mi ją uszyją. W czerwcu jadę się mierzyć, a w lipcu będzie do odbioru, ewentualnie jeszcze będą poprawki ale to góra tydzień będę już potem czekać
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:40   #738
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Udało mi się znaleźć najbardziej zbliżoną wyglądem do mojej sukni, moja to jest właśnie coś takiego, z tym że przy dekolcie ma maluteńkie haftowane kwiatuszki-stokrotki a w talii będzie przewiązywana bordową szarfą. Do tego bordowe butki mi się marzą i bordo bukiecik.
No ksiezniczka jak ta lala Dol sukni wyglada jakby byl leciuski...
Stary 2011-12-29, 12:43   #739
nena1984
Zakorzenienie

widzę że dziś znów wysyp sukienkowy

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
tż mi właśnie mówi że dzisiaj mamy święto moja mina bezcenna pytam się jakie święto na co on że no zdałaś egzamin więc mamy święto i dzisiaj zamawiamy pizzę i kupujemy piwko
hehe nie ma to jak świętować sukces przez tydzień

malwus - kolczyki bardzo ładne

Cytat:
Dziewcyzny pomozcie... szukam takiej sukienki jak filmowa Bella ma na fotce z 48 sekundy... http://www.youtube.com/watch?v=HycCyZQLEoQ
hehe przypomniało mi się, że mam taką tylko jaśniejszą - zdjęcie poniżej, niestety szyta przez krawcową - dziś będę w galerii to oblukam, czy nie ma czegoś podobnego, bo coś mi chodzi po głowie, że w orsay'u były podobne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7190014.jpg (37,8 KB, 52 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:45   #740
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
W salonie mi ją uszyją. W czerwcu jadę się mierzyć, a w lipcu będzie do odbioru, ewentualnie jeszcze będą poprawki ale to góra tydzień będę już potem czekać
aha, ja też mam szytą na miarę. Ale już zaczęli mi szyć i ma być w marcu, a później tylko poprawki.

Cytat:
No ksiezniczka jak ta lala Dol sukni wyglada jakby byl leciuski...
tak, jest bardzo lekki i wygodny
Nie jest to w ogóle mój styl, ja jestem z natury nieśmiałą, niewyróżniającą się osobą (także strojem), stąd moje marzenia o delikatnej, prostej, bez żadnych zdobień sukni. A wybrałam tę, bo poczułam się jakoś tak.. wyjątkowo. Mam nadzieję, że nie będę żałować pewnie niedługo będę oglądać inne suknie i pożałuję
Stary 2011-12-29, 12:48   #741
kasia_kuku
Zakorzenienie

Wcięłam się tam z rana odnośnie foto, ale nadrobiłam i teraz oficjalnie się witam

Chatko : Trzymam kciuki! Dobra passa na forum, więc wierzę, że i Ty dziś znajdziesz swoją falbankę

Tusiu: Dobrej zabawy!

Ja tam chcę obrączki proste, zwykle, takie coś jak ma Nena Wydaje mi się, że takie najszybciej można odnowić, wypolerować i będą jak nowe. A i się boję,że wymyśle wyjdą z mody a taka klasyka zawsze będzie wyglądać na obrączkę ślubną

Gratuluję Wszystkim dziewczynom wyboru sukni! Cieszę się z Wami

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:

hehe przypomniało mi się, że mam taką tylko jaśniejszą - zdjęcie poniżej, niestety szyta przez krawcową - dziś będę w galerii to oblukam, czy nie ma czegoś podobnego, bo coś mi chodzi po głowie, że w orsay'u były podobne
Wyglądasz jak Middleton

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:50   #742
kilianna
Zakorzenienie

Dziewczyny, a mam takie pytanie do Was: czy na Waszych ślubach będą jakieś małe dzieci? Chodzi mi o takie naprawdę małe - roczne, dwu- i trzyletnie. Pytam, bo u mnie będą, ale ostatnio zaczęłam się namyślać, czy dyskretnie nie poprosić, by rodziny nie przyprowadzały maluchów do kościola. Myślicie, że to będzie chamskie? Chciałam tak zrobić, bo ostatnio mój kamerzysta mówił mi, że takie malutkie dziecko podczas przysięgi małżeńskiej zaczęło się wydzierać : kupę! Mama ja chcę kupę!
Na cały kościół
Bratanek mojego TŻ też jest taki, ostatnio w kościele na Boże Narodzenie wydzierał się: Siku!!!!
Stary 2011-12-29, 12:51   #743
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
widzę że dziś znów wysyp sukienkowy

hehe nie ma to jak świętować sukces przez tydzień

malwus - kolczyki bardzo ładne

Dziekuje Ci bardzo serdecznie! Sukienke masz sliczna... marzy mi sie wlasnie taka prosta... ale ma swoj urok oj ma...
Cytat:
aha, ja też mam szytą na miarę. Ale już zaczęli mi szyć i ma być w marcu, a później tylko poprawki.

tak, jest bardzo lekki i wygodny
Nie jest to w ogóle mój styl, ja jestem z natury nieśmiałą, niewyróżniającą się osobą (także strojem), stąd moje marzenia o delikatnej, prostej, bez żadnych zdobień sukni. A wybrałam tę, bo poczułam się jakoś tak.. wyjątkowo. Mam nadzieję, że nie będę żałować pewnie niedługo będę oglądać inne suknie i pożałuję
To tak jak ja... chcialam prosta sukienke, ale w przeciwienstwie do Ciebie kupilam w literke A, chociaz mierzylam ksiezniczki i tez czulam sie w nich wyjatkowo... Jednak postawilam na wieksza wygode... bo jestem dosc szalona, wiec tancowac bede fest na weselichu i balam sie, ze taka suknia bedzie mi przeszkadzac i jakos do mojej osobowosci nie pasuje... A Ty jak sie cuzlas w niej super to nie ma w ogole o czym mowic/pisac! Bylo wow i to sie liczy
Stary 2011-12-29, 12:51   #744
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo ja cwana bestia jestem błysk się ściera i pojawiają się rysy więc wole piaskowane obrączki ale w elementem błyszczącym

Hej

żeby nie było że się nie przywitałam
Mam mase roboty..witam sie tylko

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:52   #745
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ja tam chcę obrączki proste, zwykle, takie coś jak ma Nena Wydaje mi się, że takie najszybciej można odnowić, wypolerować i będą jak nowe. A i się boję,że wymyśle wyjdą z mody a taka klasyka zawsze będzie wyglądać na obrączkę ślubną
kierowaliśmy się dokładnie tymi samymi względami
poza tym moi rodzice mają identyczne obrączki (jakieś 5 lat temu kupili sobie na rocznicę) - proste i ścięte po bokach (co im nadaje trochę mniej klasycznego charakteru) i od tego czasu nic sie z nimi nie dzieje. Nie są może tak samo błyszczące jak w dniu zakupu, ale to wiadomo.

Kasiu - nie patrz na moje włosy - tak oto wyglądają, kiedy pozwolę im żyć swoim życiem

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:53   #746
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a mam takie pytanie do Was: czy na Waszych ślubach będą jakieś małe dzieci? Chodzi mi o takie naprawdę małe - roczne, dwu- i trzyletnie. Pytam, bo u mnie będą, ale ostatnio zaczęłam się namyślać, czy dyskretnie nie poprosić, by rodziny nie przyprowadzały maluchów do kościola. Myślicie, że to będzie chamskie? Chciałam tak zrobić, bo ostatnio mój kamerzysta mówił mi, że takie malutkie dziecko podczas przysięgi małżeńskiej zaczęło się wydzierać : kupę! Mama ja chcę kupę!
Na cały kościół
Bratanek mojego TŻ też jest taki, ostatnio w kościele na Boże Narodzenie wydzierał się: Siku!!!!
W niedziele byłam w kościółku i były chrzciny... Przede mną siedzieli znajomi z małym dzieckiem... Co ono wyprawiało to głowa mała, a rodzice banan na gebie i się cieszą
O tym samym sobie pomyślałam, że co to będzie jak takie dziecko pół mszy bedzie płakało, albo krzyczało...
Masakra jakaś..A nie zawsze rodzice wychodza z takimi dziećmi.

U mnie dwoje rocznych dzieci pewnie będzie. Choć możliwe ze rodzice nie zabiorą ich na slub i wesele..

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-12-29 o 12:55
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:55   #747
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
W niedziele byłam w kościółku i były chrzciny... Przede mną siedzieli znajomi z małym dzieckiem... Co ono wyprawiało to głowa mała, a rodzice banan na gebie i się cieszą
O tym samym sobie pomyślałam, że co to będzie jak takie dziecko pół mszy bedzie płakało, albo krzyczało...
Masakra jakaś..A nie zawsze rodzice wychodza z takimi dziećmi
właśnie... tego się boję, bo niektórzy rodzice nic nie robią z takimi dziećmi. Brat mojego TŻ na przykład cieszy się, gdy maly w kościele rozrabia, mówi, że to będzie chyba ksiądz, dlatego tak buszuje po kościele. Bardzo się boję małych dzieci na ślubie w kościele. Na sali to niech tam sobie wariują, ale w kościele jak będą beczeć, czy drzeć, że chcą siku/kupę, to będę nieźle rozproszona.
Stary 2011-12-29, 12:55   #748
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Śliczna ta sukienka jeśli Twoja jest bardzo podobna do tej to gratuluje wyboru bo jest naprawdę śliczna
Widzę, że kolor bordo będzie u ciebie dominował to tak jak u mnie mamy coś wspólnego ze sobą
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:57   #749
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
kierowaliśmy się dokładnie tymi samymi względami
poza tym moi rodzice mają identyczne obrączki (jakieś 5 lat temu kupili sobie na rocznicę) - proste i ścięte po bokach (co im nadaje trochę mniej klasycznego charakteru) i od tego czasu nic sie z nimi nie dzieje. Nie są może tak samo błyszczące jak w dniu zakupu, ale to wiadomo.

Kasiu - nie patrz na moje włosy - tak oto wyglądają, kiedy pozwolę im żyć swoim życiem
Twoje włosy wyglądają super! Moich nie widziałaś

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-29, 12:57   #750
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Śliczna ta sukienka jeśli Twoja jest bardzo podobna do tej to gratuluje wyboru bo jest naprawdę śliczna
Widzę, że kolor bordo będzie u ciebie dominował to tak jak u mnie mamy coś wspólnego ze sobą
Lubcia, Ty również kolor bordo? A bordo butki? Jeśli tak, to gdzie wypatrzyłaś i jakie, bo ja właśnie przymierzam się do poszukiwań
Jestem trochę do tyłu z wątkami, więc nie wiem, co, kto i jak z sukniami i dodatkami Wybacz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości