|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Agusia -
Badymka - nie daj się podłemu choróbsku... mówię Ci to ja - która dzisiaj w końcu normalnie się najadła Kasza - wiesz, jak na moje, to u Ciebie kuleje już drugi poziom - własnie brak stabilizacji życiowej powoduje zachwianie poczucia bezpieczeństwa. Uwierz mi - to nie moja teoria - ja się z tym borykam na co dzień w pracy - i wiem, że dopóki nie przeskoczy się tego poziomu - nie da się tak naprawdę przeć dalej do przodu... Trzeci poziom nie oznacza tylko przynależności w związku - ale przynależności jako takiej - np. do jakiejś grupy społecznej - a tego też chyba u Ciebie nie ma (może dopiero teraz kiełkuje)... mogę się mylić, bo Ty sama wiesz najlepiej, jak czujesz - ale - proszę - spójrz na to z boku i w szerszym kontekście... ![]() no to się nawymądrzałam... ![]() Mww - padłam jaka dizajnerska choineczka ![]() Seph - taka mała, sztuczna choineczka kojarzy mi się z dzieciństwem ![]() a co do Twoje pytania zadanego na fb - pozwól, że zacytuję: "w co ja mam się ubrać?" odpowiem słowami mojej wyjątkowo praktycznej w temacie ubioru teściowej: "ob*anym na wierzch"... I choć mam dziwne przeczucie, że ta opcja Cię nie zachwyci - to jednak przekazuję Ci tę mądrość zyciową matki mojego wybranka ![]() a to moja choinka - Młoda wybierała i ubierała - więc i tak niejako wymusiliśmy trzeci łańcuch, po zawiesiła dwa i stwierdziła, że więcej nie zawiesza, bo będzie wyglądało "gówniano" Ja się chyba nie znam na ubieraniu drzewek światecznych... ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-12-28 o 15:41 |
|
|
|
#2852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III
Cytat:
![]() hehhe pozdrów teściową sama nie skorzystam, ale "sprzedam" dalej i może komuś pomysł przypadnie do gustu zaraz mnie coś trafi.... zaczęłam robić bigos, ładnie się gotuje , a tu niespodzianka- nie mam soli pogoda nie zachęca a muszę się zwlec do sklepu
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaku dwójeczkę "załatwiłam" również będąc tutaj (dopiero). Z trójką również nie mam problemu. Dlatego nie mam chęci stąd wyjeżdżać, mając nadzieję na małe zakotwiczenie.
P.S. jestem po rozmowach z TŻem, zna mój punkt widzenia. Nie wiem, jaki będzie finał.
Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-12-28 o 16:37 |
|
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
A no właśnie Kasza
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
a to moja choinka zdjecie troche teges ale robione telefonem wiec przepraszam
Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi. Edytowane przez takajb Czas edycji: 2011-12-28 o 19:27 |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaku - ja bardzo lubię takie mniej pospolite ozdoby
![]() Tak sobie kombinuję czy nie zacząć studiów florystycznych
|
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
Takajb - jak widać - dom z dzieciami wymaga solidnej gabarytowo choinki
Mww - rób dziewczyno, jeśli masz ochotę - potem, jak się zaobrączkujesz i rozmnożysz - będzie Ci trudniej logistycznie
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
Kurczaku nie jest wielka ma niecałe 150 na zdjeciu taaaaaaaka wyszła a jest z korzeniem na wiosne bedzie w ogrodzie mam nadzieje ze sie przyjmnie
Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi. Edytowane przez takajb Czas edycji: 2011-12-28 o 20:04 |
|
|
|
#2859 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziewoje moje, jestem chora, ale że uzależniona to przypełzłam. Co do chorowania kontra wyjazdu. Sytuacja jest kiepawa. Moja przyjaciółka, a jednocześnie wieloletnia współlokatorka, to bardzo schorowana osoba. Bardzo szybko łapie wszelkie zarazki, a to grozi bardzo Jej zdrowiu, a w cięższych przypadkach nawet życiu. Nie chcę Jej sprzedać żadnej paskudy, a potem mieć na sumieniu to, że choruje. Chciałam pojechać ale w tej sytuacji lepiej jak zostanę w domu. Chujałkę pokarzę jak się domyśle gdzie mój kabel od telefonu, żebym mogła przerzucić foty na kompa. W tym roku jest na prawdę chujałkowa bo ojciec i siostra powiesili większość bombek jaka była i masę cukierków, których już połowy nie ma. Jest żywa i pachnąca, w dodatku nie kradziona a wycięta z własnego lasu ![]() Lecę do łóżka s powrotem ... szkoda, że sama... ;(
|
|
#2860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Film Listy do M super.Stuhr rewelka nawet Karolak znośny (jak się nie uśmiechnie szparą ) ogólnie o zakochaniu i romantycznej miłości. PolecamCytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczak Tajkab jakie sliczne chujalki
![]() Olla jakiego Ty tam Bartka masz(ogladnelam go sobie wirtualnie) Chcesz nas czy nie Skarbie? Mww florystyka lubisz to czy po co Ci to? Jak chcesz jakies kwiatki do slubu to Ci machne kilka bukietow ![]() A Agusia poloznictwo( tez bym sie wybrala) ale ze mam lenia to nawet kurs mi idzie pod gore obecnie, ale zabiore sie zaraz sumiennie za niego choc obawiam sie ze i tak mi malo z tego zostanie. Echhh
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Dzinek - lubię to
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi, wiem, że tak jest lepiej, no ale wiecie...staram się...naprawdę.
Choinkę pokażę jutro, jak pyknę zdjęcie, kabel gdzieś mam...mam nadzieję, że znajdę gada w tym roku jestem z niej dumna ![]() A mój kumpel (poniekąd to eks, ale bez szału było, takie bardziej spotykanie), robi ze mnie coś na kształt terapeuty po związkowego (tak sobie namieszał, że aż strach się bać, prawie rok "związku" z laską dzieciatą i pozostającą w małżeństwie...nie no, szkoda gadać Kasza jestem z Ciebie dumna ![]() Kurczaku dzięki zostaniesz moim psycholem ? yyy eee znaczy się psychologiem ??Mówiłam już, że Cię kocham?? aaa mówiłam, nawet się oświadczałam, ale co tam A tak swoją drogą jak wszystko pójdzie dobrze, niedługo będę adopcyjną mamą świnka o imieniu Gabryś, tylko muszę przejść pozytywnie rozmowę przed adopcyjną i zakupić klatkę na dwa świnki (będzie też jeden chłopak od znajomej znajomej) Gabryś jest rozetką i jest cudownie rudziasty już nie mogę się doczekaćMww ja jestem za wszelkimi formami dokształcania i rozwijania się, więc popieram ![]() Dzinek jedziemy do Olli ?Olla mnie Listy do M też się bardzo podobały ![]() Seph co żeś wymyśliła w końcu na sylwka, bo chyba miałaś inne plany coś kojarzę ?Wiecie, że samo pisanie do Was poprawia mi humor ![]() A gdzie Malla? Badymka kurde, szkoda, że nie mam męskiej klaty, wymyziałabym Cię Takajb też liczę, że się moja chujałka przyjmie w ogródku u rodziców Jak tam Twoje chłopaki w przerwie międzyświątecznej? ja jako "uczycielka" chwalę wszystkich świętych za to wolne ![]() Wróciła mi wena na pisanie do Was staruchy, a może to zasługa przesunięcia mojej nocy na godz 4-12 (tak, tak 4 w nocy, 12 w południe
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-12-29 o 00:33 |
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
"Siedzielismy w aucie i on nagle powiedzial do mnie "chcesz zobaczyc jak mały Marcinek chodził po plaży?" Nie wiedzialam o co mu chodzi, spojrzałam na chwilę w szybę w drugą stronę, gdy odwrócilam głowę on siedział ze spuszczonymi gaciami....."
zobaczcie co znalazłam na jednym z forów opisujących akcje facetów
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Agusia - ja tez mam przesuniętą nocke z 1 na 10 i jak sobie pomyślę, ze w poniedziałek mój kochany budzik zadzwoni o 6 to Dobrze, ze masz takiego kolegę, który rozmawia z Toba i wybija Ci ex'a z głowy (czasami potrzebne jest męskie spojrzenie na kobiece problemy) No i koniec weny ale to tylko dlatego, że jeszcze nie zjadłam śniadania (właśnie zaparzyłam kawę ![]() No i mogę dołaczyc do grona uzależnionych od grobowca, bo jak wstaję to pierwsze kroki z łazienki są w strone lapka i przeczytania co u Was ![]() Dla wszystkich |
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mww ale to Aguś robi za kozetkę i poduszkę do płakania, a nie jest wspierana... przynajmniej ja tak zrozumiałam...
Swoją drogą znam to bardzo dobrze, też robię za poduszkę do wbijania wątpliwości i zalewania żółcią i łzami. Tylko dziwnym trafem jak ja potrzebuję męskiego towarzystwa, tylko po to żeby pobyć z testosteronem, to nikogo nie ma i nikt nie ma czasu, bo dziewczyny, narzeczone, żony rodziny. Parszywe życie. Ze mną gorzej niż wczoraj wyślę tylko kumpeli notatkę i idę do łóżka. Kocham Was ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Padłam jak to przeczytałam ... nie mogę się śmiać bo huczy mi w zatokach ale ...
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Matko też jestem uzależniona... łazienka-wizaż-reszta życia...yyy czy to się leczy ?Mww, jak napisała Badymka, to ja służę jako terapeuta... i chyba będę musiała Pana poinformować, że mi to ciąży... A ja czekam na Indiańców... w przeciwnym razie Trąbalski będzie miał suprise... ale nieeeeSwoją drogą jaki ja sen dziś miałam, spierniczałam z sali operacyjnej przed wycięciem migdałków
|
|
#2868 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia też się przyłączę do tych co im się dzień z nocą myli
i podobnie jak mww się boję budzika w poniedziałek ![]() Ty wspierasz kumpla to niech on powspiera ciebie, wygadasz się i zawsze będzie trochę lżej Trzymam kciuki , żeby adopcyjne dzieciątka szybko były z tobą oczywiście musisz je pokazać ![]() Na domówkę do znajomych idę, nic specjalnego, składkowa impreza ok 8 osób, ale wole tak, niż siedzieć w domu. Od rana jeździłam z bratem po dentystach, bo go od wczoraj ząb napierdzielał, ale prywatnie nie pójdzie, bo szkoda kasy,skąpy idiota. Na nfz nikt go nie chciał przyjąć, to go zawiozłam do kliniki akademickiej i tam mnie pani profesor mile zaskoczyła, bo go przyjęła bez gadania. I nie zapłacił ani grosza. Muszę iść na większe zakupy i wymyslić co przygotuje na sylwka. Przy okazji mam plan, że uzbroję się w plecak i wygodne buty i zrobię długi spacer, bo dalej się czuję obżarta . Badymka zdrowiej dzień dobry wszystkim
|
#2869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- o patrz, upadl Agusia chetnie jesli tylko Olla wyrazi chec i mozliwosci. Malla jest chwilowo odneciona Mww to dawaj Przytulam wszystkie i sle
|
|
#2870 |
|
Raczkowanie
|
agusia moje chłopaki ok gorzej ze mam jednego lapka i jest kłótnia bo żaden sie nie nasiedział dzis zrobiłam po godzinie i póki co nawet ja sie dopchałam koło południa
![]() czekam na kolede od rana miał byc koło 9 jest 13 a go ani widu ani słychu i cały dzień w oczekiwaniu.Nie lubie tak Badymka duuuuuuuuuuuuuzo zdrówka Co to sie robi na sylwka do jedzenia mam ciasta tzn. wiem co zorbie ale nie wiem co tresciwszego jedna sałatke z kurczakiem wedzonym ale co jeszcze
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki chętnie ale nie dawałyście znaku i sąsiadka nas zaprosiła .Nic wielkiego 4 lub 6 osób d 20 d 24.30.Tak,że w każdym innym terminie.Całuje
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#2872 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoko Olla fajnie ze wiemy
Tajbab wyznacz im "czasowki" przed lapkiem i siebie tez uwzglednij
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
13:37 a ja w łóżku. Z powodu problemów uczuciowych staram się nie wracać przed rankiem do domu, spędzać czas gdzie indziej, niż w domu, z komputerem i problemami. Lepiej się wygadać gdzieś indziej, cieszę się, że są osoby, które mnie wspierają. Nie ma lekko, moje panie
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Takajb wesoło masz
![]() ale czasówki najlepsze są, jasne zasad i finito ![]() Olla spokojnie, najedziemy Cię jeszcze, a znać nie dawałam, bo miałam iść do znajomej i jej męża, ale on ją poprosił "by odwołała plany sylwestrowe i została z nim w domu" Kasza skąd ja to znam....
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
Agusia czasami aż za wesoło, ale czasowka zdała egzamin dzis każdy zadowolony każdy miał taka sama ilośc czasu na kompa. Ja troche dluzej zabieram sie jutro za quilling i ucze się
![]()
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najedzcie mnie .Cały 2011 prosiłam , MOŻE W 2012 SIĘ ZIŚCI. a TAK btw JAKIE MACIE PLANY I POSTANOWIENIA NA NAJBLIŻSZYT Rok? przetłumacz proszę.
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Olla, ja chyba powinnam najpierw usiąść z kartką i długopisem i wszystko rozpisać, co mogłoby się w tych planach zawrzeć...
Ale przede wszystkim zamierzam być szczęśliwa!
|
|
#2878 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Widzę, że ominęło mnie pogotowie techniczno-medyczne... Jak tam gardła i komputery?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2879 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam Sylwkowy plan zrelaksowac sie sama w domu, z nadzieja ze mi sie usta do tego czasu wylecza
Olla jestem teraz, pozniej nie wiem, wiec na poczatku stycznia, jak najbardziej Cie nawiedze Tajkab dobra mama jestes Kasza przystopuj ciutke bo niesamotne szwedanie sie po nocach problemu nie rozwiaze a moze skomplikowac zycie dosc znacznie. ![]() Sciskam was Edit: Malla jak tam?
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-12-29 o 22:16 |
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Dzinku, nie szwędam się pijacko i nie oddaję się na prawo i lewo
Dziś z TŻem więcej porozmawialiśmy i klimat jakby się wyluzował. Dużo dodał do tego, co mówił wczoraj (wczoraj był w szoku, więc dużo głupstw naplótł). Spotkamy się, jak przylecę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

mówię Ci to ja - która dzisiaj w końcu normalnie się najadła 

jaka dizajnerska choineczka 
Ja się chyba nie znam na ubieraniu drzewek światecznych... 

pogoda nie zachęca a muszę się zwlec do sklepu

jakiego Ty tam Bartka masz(ogladnelam go sobie wirtualnie)
choc obawiam sie ze i tak mi malo z tego zostanie. Echhh

??
w przeciwnym razie Trąbalski będzie miał suprise...
ale nieeee