|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. III
Wrrr dziewczyny, ale zdzierstwo, aż się nóż w kieszeni otwiera.
![]() Znalazłam wczoraj na allegro zestaw 15 kamuflaży (te słynne ebayowe) na licytacji cena 4zł + 15zł wysyłka, 18 godzin do końca. Zapisałam, wchodzę dzisiaj, chciałam sprawdzić, czy ktoś licytuje, czy uda mi się je ustrzelić w fajnej cenie. Cena bez zmian, godzina do końca, za to koszt wysyłki 30zł!!! czy tak w ogóle można robić? jakbym wczoraj zaczęła licytować, to sprzedający już by nie mógł zmienić kosztu wysyłki, czy jakby zmienił to musiałabym zapłacić 2 razy więcej?
|
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie na Operze nie chcą się wgrywać, za to na FF odrazu.. A jakiej Ty uzywasz przeglądarki?
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie zaraz się popłaczę.. Znów mi się zdarł paznokieć, a jako że miałam ciemno dżinsowym CA to zmyłam wszystkie, nie dość że wyglądają tragicznie, to od nowa muszę malować, no nie idzie mi dziś
|
|
#1145 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż się normalnie pisać odechciewa, jak się muszę męczyć ze zdjęciami co najmniej 2h. ![]() Nie wspominając już o tym, że jak się w koncu pojawią w polu edycji notki, to nijak nie idzie ich w żaden sposób ustawić. Tzn w jakiś sposób idzie, ale nigdy nie taki, jak ja chcę. O zmianie kolejności wgranych już zdjęc, mogę pomarzyć. ![]() Cytat:
Zamówię chyba z ebaya.
|
||
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Drozja, a ile kosztuja na ebayu?
|
|
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
Drozja ja wstawiam zdjęcia pojedynczo, wtedy nie ma problemu z wstawianiem ich w odpowiednie miejsce. Może masz za słaby net i przy większej ilości sobie nie radzi
|
#1148 | |
|
Zadomowienie
|
W sumie nie pamiętam, ale chyba podobnie cenowo wychodzą, to wolę zamówić u źródła, niż dać zarobić oszustowi. Napisałam mu wiadomośc z prośba o wyjasnienie drożejącej wysyłki, ciekawe czy odpisze.
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Z internetem to raczej nie ma nic wspólnego, tak samo jak i ze zgrywaniem zdjęc pojedynczo, bo przeciez pisze, że wszystkie nie chcą mi się zgrać i muszę je wklejac pojedynczo, a ustawić i tak ich nie idzie. Moim zdaniem ten edytor po prostu jest beznadziejny. |
|
|
|
|
#1149 |
|
Moderator
|
Wstawiłam wpis z fotkami z wyjazdu. Więc te które chciały zobaczyć to zapraszam
|
|
#1150 |
|
po prostu Em :)
|
Można zmieniać aukcje dopóki nikt nie licytuje.
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam dziś napad na centrum handlowe - w MACu zaszalałam za moje stypendium i kupiłam 5 wkładów cieni i wkład różu, potem kupiłam sobie dwa filmy Disneya (mam na tym punkcie hopla i kolekcjonuję wszystkie ich filmy, stare najchętniej ), dostałam kolejną książkę kucharską na prezent, a na koniec w douglasie dopadłam wysuszacz lakieru essence - już nic więcej nie kupuję, bo szczęśliwie kasa mi sie skończyła ale cieszę się, że mam już pomysł na sylwestrowy makijaż |
|
|
|
|
#1152 |
|
Moderator
|
A ja dziś zrobiłam super interes bo kupiłam 2 bazy ud (po 11 ml) original i sin na 28e
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na paznokcie na pewno nałożę Circus Confetti to jakoś inaczej będzie
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie pazurki zrobię srebrne albo zostawię te zmalowane Fantasy Glitter od Sensique.
![]() Uf, napisałam jeszcze post informacyjny i chyba się kopsnę na kanapę poczytać. Trochę odpoczynku. Miłego wieczoru.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1155 | ||||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tyle notek miałam napisać i co
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
no i podejście numer 3, albo w zasadzie numer 4 do ostatniego mani w 2011. Robię dziś, bo jutrzejszy dzień to będzie pewnie jak zwykle wariatkowo. Dla ciekawskich mani, bez wytartych skórek jeszcze :P
Nic się narazie nie odcisnęło, nie zamazało, nie zepsuło, powiedzcie, że ładnie!
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
ładne
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
ładne
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
od razu mi lepiej, dzięki dziewczynki
, wiedziałam, że na Was można liczyć (Ewalucjo, moja guru paznokciowa, tym bardziej )Teraz się będę wręcz modlić, żeby się nic nie popsuło!
|
|
#1160 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Nigdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ależ Ci zazdroszczę! ![]() Tak patrzę na wyniki ankiety u mnie i trochę przykro mi, że nikogo nie zainteresowałam serią przepisów jak na razie (że herbaty Was nie zaciekawiły to rozumiem, bo tylko jeden post na razie był). Dla mnie dużo przyjemniej jest pisać takie różne posty, niż recenzje, zresztą nawet wyświetleń bloga mam wtedy znacznie więcej. Nie wiem teraz, czy jest sens dalej publikować przepisy czy coś tam o herbatach - serię z tekstami faceta i o włosach zostawiam, bo to interesuje większość akurat. Co myślicie? Zaniosłam dziś po jednej jabłkowej muffinie rodzinie mojego Pana i Władcy (ale nie będę znowu wyjaśniać, czemu go tak nazywam ) i w efekcie mam zamówienie na dwa rodzaje muffin na sylwestra teściów, a na naszego też obiecałam upiec kilkanaście i kopiec kreta... Także całą sobotę mam z głowy w kuchni ^^"
|
|||||
|
|
|
#1161 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O ile nie mam jakiegos uniwersalnego koloru na paznokciach, to zdarza mi sie przemalowac je, by pasowly do stroju
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
co do paznokci na sylwestra to mam ochotę poeksperymentowac z jakims wzorkiem w fajerwerki bo i tak nigdzie nie idę
w swięta i w czasie wigilijki biurowej miałam na paznokciach renifery odgapione od Ewalucji i zrobiy furrorę, ze 20 osób oglądało ![]() nie wiecie gdzie znajdę kogos, kto chce kupic ze mną na pół zestaw z dwokma beautyblenderami? wtedy jeden wychodzi duzo taniej
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31296912]Widzę, że nagłówka już nie ma, ale jakoś strrrasznie długo ładuje mi się Twój blog.
Oho, no to się nieźle napracowałaś! Ja się jakoś nie mogę zabrać nawet za cykanie zdjęć na razie... Nigdy ![]() Jakoś ten wcześniejszy mi się bardziej podobał, z tego robi się lekka pikseloza, jakiś taki nieostry jest, no i szminka sama w sobie bardziej mi się podobała ![]() Chamstwo straszne ![]() Świetne zdjęcia Ależ Ci zazdroszczę! ![]() Tak patrzę na wyniki ankiety u mnie i trochę przykro mi, że nikogo nie zainteresowałam serią przepisów jak na razie (że herbaty Was nie zaciekawiły to rozumiem, bo tylko jeden post na razie był). Dla mnie dużo przyjemniej jest pisać takie różne posty, niż recenzje, zresztą nawet wyświetleń bloga mam wtedy znacznie więcej. Nie wiem teraz, czy jest sens dalej publikować przepisy czy coś tam o herbatach - serię z tekstami faceta i o włosach zostawiam, bo to interesuje większość akurat. Co myślicie? Zaniosłam dziś po jednej jabłkowej muffinie rodzinie mojego Pana i Władcy (ale nie będę znowu wyjaśniać, czemu go tak nazywam ) i w efekcie mam zamówienie na dwa rodzaje muffin na sylwestra teściów, a na naszego też obiecałam upiec kilkanaście i kopiec kreta... Także całą sobotę mam z głowy w kuchni ^^"[/QUOTE]Przestań robić te ankiety, tylko pisz o tym o czym chcesz pisać. Przecież ci za to nie płacą. Na obserwatorach świat się nie kończy, nikt nie przestanie obserwować, tylko dlatego że jako przerywnik wrzucasz jakieś przepisy. Ja szczerze mówiąc przepisów na Twoim blogu akurat nie czytam, ale to dla mnie nie jest powód dla którego miałabyś przestać o tym pisać, skoro sprawia ci to przyjemność. A ty ciągle tylko ankiety i ankiety. To jest twój kawałek wirtualnej przestrzeni i wykorzystaj go tak, jak tobie jest wygodnie.![]() Cytat:
Bo tak to bym na pewno dała hello holo na paznokcie, ale do cekinów to będzie za pstrokato.
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile wtedy wychodzi za jeden?
|
|
#1165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale dla kogoś jednak piszę te notki i nie wiem, czy jest sens pisać coś, co nikogo nie interesuje. Postaram się po prostu zachować równowagę pomiędzy kosmetycznymi tematami a innymi "babskimi"
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31298055]Hehe, no może i masz rację
Ale dla kogoś jednak piszę te notki i nie wiem, czy jest sens pisać coś, co nikogo nie interesuje. Postaram się po prostu zachować równowagę pomiędzy kosmetycznymi tematami a innymi "babskimi" [/QUOTE]szowinistka!
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
na to liczyłam :P dwupak z przesyłką kosztuje 126,90 (chyba, ze inpostem to wtedy 124,90 ale u nie nie ma inpostu), więc wychodzi 63,45 za jajo plus wysyłka od jednej osoby do drugiej, więc łącznie pewnie niecałe 70 zł zamiast około 90
zostaje kwestia dogadania się kto zamawia a kto ma pudełko
|
|
|
|
#1168 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Drozja, ja bym postawiła na czarne albo srebrne paznokcie chyba
Zalezy od dodatków
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuję się zaszczyconaFajnie dobrałaś kolory uważaj na nie!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Zamówię chyba z ebaya.

, wiedziałam, że na Was można liczyć