Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-30, 23:03   #1741
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
z pewnoscia To kiedy moge wpasc na kawke?

Ja mam trzy opakowania. Ale to dlatego, ze jak mi wody odeszly to jedno opakowanie przy porodzie poszlo, a mialam chyba wtedy dwa opakowania i maz musial dokupywac.

To daj znac jak bedziesz miala wyniczki. Oj bidulko
Aguśka ale laktacyjnymi wkładkami to chyba sobie tego rejonu nie opatrywałaś , co ?>
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:06   #1742
Aguśkaa83
Zakorzenienie

karolcia ale Ci fajnie podskakuje mala Ewelinka
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:07   #1743
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
z pewnoscia To kiedy moge wpasc na kawke?
Hmm.. teraz mam bigos, więc jak chcesz się załapać to teraz. A jak wolisz ciacho to kiedy chcesz

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:11   #1744
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Aguśka ale laktacyjnymi wkładkami to chyba sobie tego rejonu nie opatrywałaś , co ?>

nie no chyba pan dentysta wbijajac mi dzis cos w dziaslo wszedl do mozgu bo tak to czulam i poszlo na oczy

przeczytalam rzecz jasna: wkladek (podpasek)

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Hmm.. teraz mam bigos, więc jak chcesz się załapać to teraz. A jak wolisz ciacho to kiedy chcesz
oczywiscie moze byc bigos
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 23:14   #1745
koniakonia
Zakorzenienie

idę podgrzać spaghetti, bo mi tż zje dałabym mu, no ale...... mało jest

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:

nie no chyba pan dentysta wbijajac mi dzis cos w dziaslo wszedl do mozgu bo tak to czulam i poszlo na oczy

przeczytalam rzecz jasna: wkladek (podpasek)

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

oczywiscie moze byc bigos
dlugie wiertło musiał mieć dobrze,że już jesteś w ciązy jak on taki penetrator
Stary 2011-12-30, 23:16   #1746
Aguśkaa83
Zakorzenienie

balbinko prosze bardzo
Dwa pierwsze zdjecia to farba strukturalna z duzego pokoju, dwa nastepne to zdjecia z kuchni tez farba strukturalna ale ma inna strukture.
Mam nadzieje, ze widac troszke, bo zdjecie telefonem robilam wiec jakosc kiepska.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 301220111685.jpg (42,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 301220111686.jpg (54,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 301220111687.jpg (57,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 301220111689.jpg (55,0 KB, 13 załadowań)
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 23:18   #1747
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

dlugie wiertło musiał mieć dobrze,że już jesteś w ciązy jak on taki penetrator
a Ty znowu masz kosmate mysli
jakie mial wiertlo to nie widzialam, bo zalozyl mi okulary
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 23:20   #1748
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty znowu masz kosmate mysli
jakie mial wiertlo to nie widzialam, bo zalozyl mi okulary
oj to ale on ma fantazje, powiercić okularnice chciał
Stary 2011-12-30, 23:25   #1749
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ja się całkowicie zgadzam. Tylko wiesz jak to jest. Każda z nas była w jej wieku, nie raz w toksycznych związkach (o czym też pisałyście) i też wtedy inni mogli doradzać i uświadamiać, że partner jest zły. Ona jest o tyle w złej sytuacji, że jest z tym chłopakiem w ciąży i nic już tego nie zmieni. Stało się i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Nie każdemu tak życie się układa jak sobie wymarzył.
oczywiście że różnie się układa, wiem.. i nie zazdroszczę sytuacji..
tylko nie powinna się obrażac bo nikt przeciw niej nie był, a chciał uświadomic, żeby dążyła do realizacji planów, nieoglądając się na chłopaka, bo niestety na razie mało dojrzały się okazuje. I właśnie o to chodziło pewnie Aguśce. Dlatego dziwię się reakcji pati..
A też myślę, że czasem lepiej w takiej sytuacji jest bez faceta, niż z takim co tyle przykrości powoduje
Ważne żeby w samej sobie znaleźc siłę, by iśc do przodu.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
idę podgrzać spaghetti, bo mi tż zje dałabym mu, no ale...... mało jest
spaghetti... dawno nie jedłam... aż mi ślinka leci..;/

Aguśka super te ściany!
Stary 2011-12-30, 23:25   #1750
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Dziękuję Aguśka!
fajnie to wygląda ja zawsze myślalam,że coś takiego to tylko wyłącznie na zewnątrz się nadaje ale będę musiała Tomkowi podsunąć taki pomysł

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:27   #1751
Zia_
Zadomowienie

Oj dziewczyny, bacik sie nalezy Do kina tlyko wyszlam a we 5 stron naprodukowalyscie! Ja ostatnio malo pisze bo weny nie mam, ale czytam caly czas, pewnie nie znikam nawet z paska na dole
W kinie bylam na Sherlocku Holmsie 2, ale tak do domu to pewnie latwiej bedzie pozyskac jedynke! Bardzo polecam, bo zabawny ale nie w glupawy sposob

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Tz brat powiedzial ze uzywali czegos takiego i zdalo egzamin:
http://www.amazon.com/dp/B00171WXII/..._am_us?ie=UTF8

ja myslalam aby to zamowic:
http://www.mothercare.com/Beaba-Nasa...qid=1324935300
.
Monia, ostatnio obgadywalam z dzieciatymi znajomymi kwestie dzieciecej elektroniki i powiedzieli ze na poczatku mieli fride i termometr w smoczku, ale ostatnio kupili taki wlasnie aspirator jak wkleilas i termometr szybkomierzacy do ucha browna. Kolezanka mowila ze frida dobrze dziala ale niestety zdarzylo jej sie zarazic od malej katarem, bo to sie jednak to powietrze wciaga przeciez.

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
dziękuję
ja się zastanawiam nad laktatorem Medela Mini Electric, słyszałam jeszcze że z Aventu są dobre. Ale o TT nic nie słyszałam.
U mnie tak jak u Moni jest duza promocja na laktator elektryczny TT, ale troche sie przestraszylam negatywnych opinii w necie i w koncu kupilam dzis ten Medela Mini Electric. Aguskaa, czy to ten wlasnie uzywalas przez pare miesiecy po urodzeniu Filipka? Oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i potestowalam, najpierw na cycku TZ

Karolca, niesamowity filmik z ruchami Ewelinki - wcale nie takie niesmiale. Moja Ania tez ostatnio szaleje i chyba mi brzuch przyspiesza we wzroscie - koncowka 26 tygodnia. Dobranoc mamuski, ide sie oddawac mojemu hobby - spaniu

PS. jeszcze komentarze do zdjec, bo jak zwykle jest sie czym zachwycic i tak fajnie was poogladac:
Cytrynka i Niki89 - pienke zdjecia slubne, czym dalej od slubu tym bardziej wzruszajace jest ich ogladanie, nie
Aguskaa, Kumkura - jakie juz duze macie brzuszki! Ale obie jestescie pare tygodni przede mna, az trudno uwierzyc zmoj tez bedzie juz neidlugo taaaaki duzy!
Aalegna i Lena - piekne sesje! Ogladam z mala zazdroscia z odmetow kanapy i podziwiam wasz profesjonalny look (wiecie, makijaz, porzadne kadry i te sprawy ) Mam nadzieje ze tez sie jeszcze zmotywuje do jakies fajnej brzuchowej sesji, na wiekszosci moich zdjec nie ma nawet mojej glowy , tylko brzucho
Karolca - super efekty remontu. Nas jeszcze czeka malowanie sypialni i kuchni, ja po etapie kolorowym mam ochote na bialo, w kazdym razie sciany juz wolaja - odswiez mnie :P
Gosia - gdzie chowasz brzuszek?
Monia - super zdjecia! To z TZ niesamowite, ciekawe sa zdjecia z 'historia' w tle

Edytowane przez Zia_
Czas edycji: 2011-12-30 o 23:41
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:31   #1752
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście że różnie się układa, wiem.. i nie zazdroszczę sytuacji..
tylko nie powinna się obrażac bo nikt przeciw niej nie był, a chciał uświadomic, żeby dążyła do realizacji planów, nieoglądając się na chłopaka, bo niestety na razie mało dojrzały się okazuje. I właśnie o to chodziło pewnie Aguśce. Dlatego dziwię się reakcji pati..
A też myślę, że czasem lepiej w takiej sytuacji jest bez faceta, niż z takim co tyle przykrości powoduje
Ważne żeby w samej sobie znaleźc siłę, by iśc do przodu.
Otóż to,
czasem trzeba wstrząsu , prawdy w oczy,żeby się z ręką w nocniku nie obudzić ....znam z innego forum taki przykład, pierwsze dziecko, facet zero odpowiedzialności,pomiata nie mlodą mamą, potem kino , czekoladki, piękne słowa, po roku bliźnięta, mama bez pieniędzy na jedzenie dla dzieci...bieda aż piszczy ....sama miłość niestety nie wystarczy...a głównym problemem mamy było to czy on ją kocha i co jej powiedział czy nie powiedział, a to są tylko słowa ....
Stary 2011-12-30, 23:35   #1753
Mravka
Zadomowienie

nadrabiam i nadrabiam i co chwile nowe posty produkujecie
My cały dzien dziś praktycznie w rozjazdach...do przeprowadzki pozostał mc. mam nadzieje,ze wszystko sie uda ogarnac, bo juz mam wizje,ze mieszkam z "fachowcami" pod jednym dachem.

Widzę, że tu zwawe dyskusje...niezaleznie od opinii nie ma się co obrazac. Aguska dobrze napisalaś w pełni popieram. przeciez w dyskusji nie chodzi o głaskanie sie tylko po glowach i przytakiwanie...i nikt nie ma zamyslu sprawiac sobie nawzajem przykrosci. Dwa, ze wlasnie to o czym piszemy i w jaki sposob pozwala sobie wyrobic w pewien sposob zdanie na nasz temat innym.
Pewne sprawy zauwaza się po czasie i mysle, ze wtedy sobie dopiero przypomina,ze kiedys..ktos cos tam wspominal.

Emigra super zakupy, tez wlasnie sie przymierzam do zakupu TT mysle, ze moze na poczatek taki zestaw "startowy" jest w sam raz.

My dzis zakupilismy dwa kocyki i okrycie do kąpieli iiii...rajstopki ( no coz mimo,ze facet to rajty bedzie nosil najwyzej kiedys mi wygarnie )

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
to ja chyba postawie na TT cena całkiem fajna jak na ten zestaw
popieram te buteleczki tak ladnie leza w dloni- dzis wymacalam.

mam tu przed sobą taka ulotke z Medeli z informacja "zanim zdecydujesz sie na zakup laktatora sprawdz jaka jest srednica Twojej brodawki " i wyciete rozne średnice od 21 do 36mm

Dziewczyny super zdjęcia!
Lenka
bardzo fajną pamiatke bedziecie mieli z TZ ) slicznie wyszłaś
Monia noo czarno-białe jest przeswietne, uwielbiam)) reszta tez w "moim stylu"))

karolca nie uwierzysz, ale tą alpejska łąke mamy miec w pokoju Małego i zastanawialam sie caly czas jak to na zywo wychodzi,bo bałam się ,że kolor bedzie bardzo intensywny...Przymierzam się do zakupu próbki i pomalowaniu kawałka sciany.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:36   #1754
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

U mnie tak jak u Moni jest duza promocja na laktator elektryczny TT, ale troche sie przestraszylam negatywnych opinii w necie i w koncu kupilam dzis ten Medela Mini Electric. Aguskaa, czy to ten wlasnie uzywalas przez pare miesiecy po urodzeniu Filipka? Oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i potestowalam, najpierw na cycku TZ

Karolca, niesamowity filmik z ruchami Ewelinki - wcale nie takie niesmiale. Moja Ania tez ostatnio szaleje i chyba mi brzuch przyspiesza we wzroscie - koncowka 26 tygodnia. Dobranoc mamuski, ide sie oddawac mojemu hobby - spaniu
haha i jakie wrażenia TŻta ?

Ja też po przejrzeniu stron z opiniami dochodze do wniosku że Medela Mini Electric jest najlepiej oceniana. Aguśka pisała własnie że ten miała i była zadowolona. Też chyba go kupię

Mravka dziękuję a czy mi się zdaje czy masz nowego avatarka? śliczne zdjęcie!!! gdzie robiłaś 3D?

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-30 o 23:39
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:39   #1755
karolca
Zakorzenienie

Czy i co wykrztuśnego można bezpieczne brać w ciąży?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
karolca nie uwierzysz, ale tą alpejska łąke mamy miec w pokoju Małego i zastanawialam sie caly czas jak to na zywo wychodzi,bo bałam się ,że kolor bedzie bardzo intensywny...Przymierzam się do zakupu próbki i pomalowaniu kawałka sciany.
bardzo ładnie wygląda na żywo.
Zapraszam na kawkę, zobaczysz

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-30, 23:44   #1756
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
oj to ale on ma fantazje, powiercić okularnice chciał

Cytat:

Aguśka super te ściany!
dzieki
Tylko jak Filip na ta w kuchni polecial raz to sie troszke pocharatal, no ale on (wiadomo jak dziecko) czasem zamiast patrzec przed siebie to np w przedpokoju gdzie mam lustra idzie patrzy na swoje odbicie zachwycajac sie soba i np wejdzie w sciane to co sie dziwic
Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Dziękuję Aguśka!
fajnie to wygląda ja zawsze myślalam,że coś takiego to tylko wyłącznie na zewnątrz się nadaje ale będę musiała Tomkowi podsunąć taki pomysł
Tym latwo sie maluje, bo kupuje sie wiadro tej farby strukturalnej bialej, tym maluje (walkiem) ona jest bardzo gesta ta farba a potem jak wyschnie, malujesz wymarzonym kolorkiem.
Cytat:

Tak ten dokladnie mam, medela mini electric.
A Ty kochana mam nadzieje, ze pastwilas sie na tym cycku na gorze
A wogole tak meczyc faceta, nie zemdlal?
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 23:50   #1757
Zia_
Zadomowienie

Cytat:

: cojest:

Wrocilam jeszcze walnac komplment Koni - ale sie usmialam z twojej historii o 30 minutowej opiece TZ nad Nina. Masz kochana talent do opowiadania historii
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-30, 23:50   #1758
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:

dzieki
Tylko jak Filip na ta w kuchni polecial raz to sie troszke pocharatal, no ale on (wiadomo jak dziecko) czasem zamiast patrzec przed siebie to np w przedpokoju gdzie mam lustra idzie patrzy na swoje odbicie zachwycajac sie soba i np wejdzie w sciane to co sie dziwic

no zaraz pęknę!!!!

Pamiętam Aguśka, jak pisałaś że Filipek się zadrapał! no tak te ściany trochę chropowate pewnie, ale wyglądają super
Stary 2011-12-30, 23:52   #1759
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Mravka dziękuję a czy mi się zdaje czy masz nowego avatarka? śliczne zdjęcie!!! gdzie robiłaś 3D?
Dziękuje robilam u dr.Makowskiego w Gabinetach na Łuckiej. W najblizszy wt tez do Niego idziemy podgladac Roberta moze tez sie uda jakies ladne ujecie złapac.

Cytat:

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

noo Ty sie boj ,bo jeszcze Cie nawiedze.
Czyli rozumiem, ze nie jest kolorem ktory moze meczyc oczy i wywolywac frustracje?

Jutro Sylwester...na chwile idziemy do znajomych i zaoferowalam sie,ze zrobie sałatke Gyros i ciasto dyniowe (ale za nic nie moge dostac dyni, wiec podmienie dynie na marchewke i tez bedzie dobre)

Przed chwila wlasnie dostalam takiego kopa,ze az sie koc podniosl, zdecydowanie godz 23..+/-1h to czas mojego Syna na znecanie sie nad moimi organami
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Stary 2011-12-30, 23:52   #1760
lena_mi
Zakorzenienie

MoniaHan fajny ten aspirator do noska, znalazłam podobne na allegro jak ktoś będzie pytał o prezent dla Maluszka to poproszę o taki
Stary 2011-12-30, 23:55   #1761
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
nadrabiam i nadrabiam i co chwile nowe posty produkujecie
My cały dzien dziś praktycznie w rozjazdach...do przeprowadzki pozostał mc. mam nadzieje,ze wszystko sie uda ogarnac, bo juz mam wizje,ze mieszkam z "fachowcami" pod jednym dachem.

Widzę, że tu zwawe dyskusje...niezaleznie od opinii nie ma się co obrazac. Aguska dobrze napisalaś w pełni popieram. przeciez w dyskusji nie chodzi o głaskanie sie tylko po glowach i przytakiwanie...i nikt nie ma zamyslu sprawiac sobie nawzajem przykrosci. Dwa, ze wlasnie to o czym piszemy i w jaki sposob pozwala sobie wyrobic w pewien sposob zdanie na nasz temat innym.
Pewne sprawy zauwaza się po czasie i mysle, ze wtedy sobie dopiero przypomina,ze kiedys..ktos cos tam wspominal.

Emigra super zakupy, tez wlasnie sie przymierzam do zakupu TT mysle, ze moze na poczatek taki zestaw "startowy" jest w sam raz.

My dzis zakupilismy dwa kocyki i okrycie do kąpieli iiii...rajstopki ( no coz mimo,ze facet to rajty bedzie nosil najwyzej kiedys mi wygarnie )

popieram te buteleczki tak ladnie leza w dloni- dzis wymacalam.

mam tu przed sobą taka ulotke z Medeli z informacja "zanim zdecydujesz sie na zakup laktatora sprawdz jaka jest srednica Twojej brodawki " i wyciete rozne średnice od 21 do 36mm.
No no niech Ci fachowcy sie tak nie przyzwyczajaja
Moj maly mezczyzna tez chodzi w rajtuzkach cieplusio ma i w nozki i w pupcie, koszulka do srodka dobrze schowana
Moj maz mowi ze jak do przedszkola go mama w rajtkach wysylala to dzieci sie smialy z niego To w czym inne dzieci chodzily sie go pytam, to mowi ze w kalesonach.
To dopiero musi byc zabawne
Moj maz raz po domu chodzil w kalesonach, raz mu sie zdarzylo jak po wedzeniu mieska na dzialce (gdzie cieplo sie ubiera) zdjal spodnie i w tych kalesonach zasuwal, to byl widok dopiero Libido 0, gdzie u mnie przewaznie wysokie
A co do tej medeli, to wlasnie tez czytalam o tej srednicy brodawki. Ale ja w tym co kupilam mam tylko jedna nakladke i szukalam gdzie ewentualnie moznaby inne dokupic, ale nie znalazlam. W sumie tamta jedna dobrze mi sie odciagalo mleczko, ale moze jakims innym rozmiarem byloby lepiej.
Cytat:
to juz jest nas trzy do kawy
Tylko ja siedze w pokoju bezowo-brazowym
SZYMONEK

Stary 2011-12-30, 23:55   #1762
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje robilam u dr.Makowskiego w Gabinetach na Łuckiej. W najblizszy wt tez do Niego idziemy podgladac Roberta moze tez sie uda jakies ladne ujecie złapac.

noo Ty sie boj ,bo jeszcze Cie nawiedze.
Czyli rozumiem, ze nie jest kolorem ktory moze meczyc oczy i wywolywac frustracje?

Jutro Sylwester...na chwile idziemy do znajomych i zaoferowalam sie,ze zrobie sałatke Gyros i ciasto dyniowe (ale za nic nie moge dostac dyni, wiec podmienie dynie na marchewke i tez bedzie dobre)

Przed chwila wlasnie dostalam takiego kopa,ze az sie koc podniosl, zdecydowanie godz 23..+/-1h to czas mojego Syna na znecanie sie nad moimi organami
też się na początku bałam, że może być "za ostry", ale caly dzień siedzę w pokoju i podoba mi sie
Zawsze możesz zrobić test jak nie ufasz opiniom

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-30, 23:56   #1763
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
a jeszcze zapytam - w którym tygodniu robione?

Swoją droga Mravka można by się kiedyś w wawie spotkac na spacerku! pisałaś chyba ze mieszkasz w centrum?
Stary 2011-12-30, 23:58   #1764
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaHan fajny ten aspirator do noska, znalazłam podobne na allegro jak ktoś będzie pytał o prezent dla Maluszka to poproszę o taki
O widzisz, mialam Moni tez odpisac, ale mi cytowanie nie wyszlo.
Monia ja mam ten aspirator co konia, Nosefride, ten pierwszy co wkleilas, kupilam go przy pierwszej chorobie, gdy gruszka nie wyrabiala z katarkiem jak kisiel. (Przepraszam za porownanie) Ale ten aspirator jest swietny, pieknie sciaga z noska katarek, trzeba sie tylko przekonac do niego. Jest delikatny i bardzo skuteczny.
A co do termometru mam inny niz ten co wkleilas.
SZYMONEK

Stary 2011-12-31, 00:03   #1765
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
: cojest:

Wrocilam jeszcze walnac komplment Koni - ale sie usmialam z twojej historii o 30 minutowej opiece TZ nad Nina. Masz kochana talent do opowiadania historii
no i spłonęłam rumiencem
ja to jestem pierwsza gaduła , tylko że na żywo to napierniczam jak w telexpressie raz u mojej Babci była koleżanka i mówi: w jakimś dziwnym języku mówisz , bo nic nie rozumiem a ja się staram , ale jak mówię prawie normalnie to w moich uszach to brzmi jakby zółw przemawiał...a że koleżanki miałam też z tych co napierniczały z usteczek jak karabinki to i się doskonale dogadywałyśmy

Mama kiedyś mówi, że nic nie idzie podsłuchać o czym gadamy jak mnie nawiedzały, bo slyszy takie coś : szyyyyyyspotakakkaka heheheheheh szsieicickkka hihihihihi itd.
Stary 2011-12-31, 00:04   #1766
karolca
Zakorzenienie

alpejska łąka duluxa w grafice google
http://www.google.pl/search?q=dulux+...w=1366&bih=655

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-31, 00:09   #1767
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Moj maly mezczyzna tez chodzi w rajtuzkach cieplusio ma i w nozki i w pupcie, koszulka do srodka dobrze schowana
Moj maz mowi ze jak do przedszkola go mama w rajtkach wysylala to dzieci sie smialy z niego To w czym inne dzieci chodzily sie go pytam, to mowi ze w kalesonach.
Moj maz raz po domu chodzil w kalesonach, raz mu sie zdarzylo jak po wedzeniu mieska na dzialce (gdzie cieplo sie ubiera) zdjal spodnie i w tych kalesonach zasuwal, to byl widok dopiero Libido 0, gdzie u mnie przewaznie wysokie
A co do tej medeli, to wlasnie tez czytalam o tej srednicy brodawki. Ale ja w tym co kupilam mam tylko jedna nakladke i szukalam gdzie ewentualnie moznaby inne dokupic, ale nie znalazlam. W sumie tamta jedna dobrze mi sie odciagalo mleczko, ale moze jakims innym rozmiarem byloby lepiej.

no wlasnie te rajtuzy u mojego meza wzbudzaja mine pt "o niee moj syn nie bedzie chodzil w rajstopach";] oczywiscie zartuje sobie, ale sam Mu w koncu wybral kolor (zeby nie bylo,ze tylko ja jestem sprawca tego zlego )

No wlasnie ja w jakas standardowa sie pewnie "zmieszcze" ,bo tez sie przymierzam do zakupu tej dojarki. Juz sie nie moge doczekac kiedy uruchomie i zacznie sie...produkcja ..Juz glupoty wypisuje przez pozna pore

oo no widzisz karolca za chwile zrobimy Ci impreze w domu przez te zielone sciany

Cytat:
też się na początku bałam, że może być "za ostry", ale caly dzień siedzę w pokoju i podoba mi sie
Zawsze możesz zrobić test jak nie ufasz opiniom
Powiem Ci, ze w ogole dla mnie wybor koloru to makabra..do salonu juz mamy 3 probke "wymalowana " na kawalku sciany i dalej to nie to wiadomo jak sie z małego kartonika na wzorniku wybiera ,a potem mazia po scianie to jest roznica
Jutro robimy 4 podejscie do salonu i wezme probki do sypialni(chcemy jakis wrzosowy) i do Robertowego...wlasnie ta zielen+ jakies hawajskie slonce(w sensie 2 sciany takie,a dwie inne)

Cytat:
a jeszcze zapytam - w którym tygodniu robione?

Swoją droga Mravka można by się kiedyś w wawie spotkac na spacerku! pisałaś chyba ze mieszkasz w centrum?
To zdjęcie było robione w 22tc choc wg USG Mały jest o 1tc wiekszy
A z mila checia mozna wyskoczyc na jakis soczek...ja od kilku dni jestem szczesliwie na odpoczynkowym L4, wiec dyspozycyjnosc wieksza. Mieszkam 10min od centrum

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Cytat:
alpejska łąka duluxa w grafice google
http://www.google.pl/search?q=dulux+...w=1366&bih=655

dziękuje tez wlasnie przed chwilą uruchomilam wujka google
ja jeszcze chce gdzies wkomponowac naklejki...ooo takie: http://www.mkot.pl/naklejki.htm Safari (mial byc Kubus Puchatek), ale jakos tak coraz czesciej mysle nad wersja tych zwierzakow )....
Stary 2011-12-31, 00:10   #1768
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:

no u Ciebie libido wysokie to wciąż wyczytuję między słowami laktator do cycka np.

wczoraj kumpel opowiadał jak to właśnie biegał po lesie i miał takie rajtki dla biegaczy pod spodniami i że musiał je ściągać w tym lesie , bo czuł sie jakby miał podpaskę jutro zapytam skąd wie jak to jest z podpaską chodzić
Stary 2011-12-31, 00:14   #1769
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Syrop z cebuli działa wykrztuśnie. Według mnie jest skuteczny. Po jednym dniu stosowania zaczęłam odkrztuszać
Stary 2011-12-31, 00:20   #1770
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
a do tych co już rodziły ile potrzeba tych wkładek laktacyjnych??
opakowanie starczy czy może więcej?
To chyba zalezy.Mi szlo bardzo duzo,bo mialam duzo pokarmu,wiec teraz na poczatek ze trzy kupie.W domu podkladalam na poczatku jeszcze pieluche tetrowa,a potrafilo i to raz dwa przeleciec.Czasem wychodzac na godz z domu wracalam z mokra bluzka.Mam nadzieje,ze teraz ta laktacja bedzie bardziej umiarkowana.A kolezanka potrafila nosic jedne wkladki caly dzien.Wiec nie ma reguly.Ale lepiej wiecej jak za malo,a te rzeczy w koncu i tak sie zuzyje.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości