|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
To zadna nie rodzi dzis???
A MissZuzia była dzis na forum? Bo ona tez blizutko ma... I ciekawe jak tam Inutil, może już została w szpitalu?? Ale emocje ![]() Ja się nudze przeokropnie bo Mąż w pracy, obiad zrobiony, posprzatane, w tv nie ma nic... ide chyba prasowac Małego... Matko w Sylwestra.... Kto by pomyslal... |
|
|
|
#1322 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Wróciliśmy z ktg, dzisiaj się udało w godzinie i zapis się udał
czy wy też nic nie dostajecie? bo do nas przyszedł tylko lekarz, powiedział że wszystko ok i zaprasza w dniu terminu porodu i do widzenia...Jak bym teraz pojechała, to pewnie znowu nic z tego by nie wyszło bo mały zaczął szaleć. Cały pęcherz mnie boli, brzuch lata na wszystkie strony... chyba nie szykuje się do wyjścia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie wiem co Ci doradzić ![]() Cytat:
Cytat:
niezły jest ten twój tż...Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc się pilnuj....bo jak nie to.... ![]() Żartuję oczywiście
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za słowa uznania na wózeczko
Oby przyjechał w całości uska szybciuchno odpadł pępuszek! to nie ma co... opijamy! :pogaduchy: ![]() Bebibebi o jaaa.... tak na koniec roku takie problemy?! Toć to jakaś masakra!! magda1804 a długo to już trwa?? co do tekstów tż- oni myślą, że jest to takie hop siup, rak cak cak!!!!!! ![]() kamusia oj od razu powiesić... staraupa a jak Cię boli brzuch to się stawia- twardnieje?? powinnaś mieć twarde miejsce od mostka po sam pępek- wtedy to skurcz jest. Nie myl z twardym miejscem gdzie leży dziecko- ja mam non stop pas jeden twardy ale mi brzuch nie twardnieje, mnie boli podbrzusze tak jak na okres...paulaLbn haha a ta jak liczy na synka spoko, my z Pearl też już niedługoooooo Cytat:
to jeszcze nic... mi wszyscy wczoraj do mnie: "gdzie masz niby te 17 kg??(zaznaczę, że w dniu dzisiejszym jest już 18 )" A mój A. przy babci swojej: "wszystko jej w dupe poszło!!!" niby żartem, ale usłyszałam to wczoraj z 5x "te 17 kg to poszło ci tylko w brzuszek i dupke" aaaaaaaaaaaaaa
|
|
#1325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śledzie!!! zaraz se wtrząchnę trochę ![]() No i za autko, też byłabym mega szczęśliwa ![]() Cytat:
![]() Mała ja mam skurcze przepowiadające od 32 tyg, więc nie panikuj tylko bierz magnez- powinien Ci to gin zalecić na przytłumienie juhuu!!
|
|
#1326 | ||
|
Zadomowienie
|
w szpitalu pryskali osticeptem czy jakos tak ja w domu pryskalam aseptem a jka przyszla polozna to powiedziala ze tego suchego kikuta nie ma co pryskac tylko bagietke moczyc w tym aspecie i gleboko gmerac tam gdzie zywe zeby wysuszyc i jak mi wyszyscila to pelno krwi takiej starej wyjela i ja potem tak robilam i w nocy odpadl
a teraz czyszcze srodek bo tam troszke zostalo takie![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
wkladki z rossmana mi nie pasuja jezeli ktoras jeszcze nie kupila to nie polceam.. a jak macie to da sie przezyc ale na zapas nie kupujcie;p
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może masz dwie niespodzianki w brzuchu? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, jak przyśnił mi się brat to parę h później do mnie sam od siebie zadzwonił ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- nieeeee, pewnie bym już dawno urodziła bo bliźniaki się rodzą około 35 tyg niby Poza tym na tyle usg co miałam robione w całej ciązy- około 18 razy to chyba nie ma mowy o pomyłce A teraz zaczynamy losowanie dużego lotka: w puli znajdują się dwie kule... ♂ i♀...
|
|
#1329 | |||||||
|
Zadomowienie
|
helołłł
przyjdź do mnie i posprzątaj mój tż by się baaardzo ucieszył i całował cie po rękach że go ktoś wyręczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
może jeszcze się ułoży i nie będziecie musieli się wyprowadzać ....Cytat:
Cytat:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...e/przepis.html plus sałatka grecka a tż będzie sprzątał Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze tydzień ![]() byłam rano na chwilę podczytać co tam przez noc naklepałyście ale nie miałam czasu odpisać bo jak głupki wybraliśmy się do leclerca na zakupy i myślałam że tam urodze zaraz
|
|
|
#1330 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=nawojka8583;3132595 8]
No patrz to Ty jeszcze lepsza od Agatona jesteś /QUOTE]Nieeee , po prostu mąż źle wyrko skręcił ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-12-31 o 14:53 |
|||||||
|
|
|
#1331 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ach, te baby ![]() Cytat:
Chociaż kto wie... kto wie...
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O jakich wkładkach piszesz?
|
|
|
#1333 | |
|
Zakorzenienie
|
Baby to masz wiesz gdzie... w nosie
baboku! Cytat:
![]() Niech ją ktoś utłuczeeeeeee
|
|
#1334 |
|
Rozeznanie
|
inutil ja nie miałam wcale ktg robionego!!!
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie sniło dzis ze inutil urodzila
|
|
|
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
Tak to się teraz nazywa?
![]() Cytat:
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój już wczoraj spał jak otworzyłam ![]() A ciasto Kopiec Kreta - z torebki Poszłyśmy z mamą na łatwiznę, żeby było szybciej Jutro przychodzą znajomi, więc chciałam, żeby coś było Ale żeby ni tylko z torebki, to mama wczoraj upiekła jeszcze ciasteczka półkruche Chyba z 10 lat ich nie jadłam Cytat:
Dobrze, że to już za Tobą
|
|
|
#1338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Babok sobie rezerwuje Twoją dziewczynkę jak będzie taka aparatka jak mamusia, bo ktoś będzie musiał poskromić mojego łobuziaka - jeśli się wda we mnie ![]() A jak chcesz to się zamienić możemy - psiteczkę to wiem jak umyć, ale [COLOR="rgb(255, 250, 205)"]siusiaka[/COLOR] chłopcu to się już boję (takiemu małemu dziecku-co by Ci do głowy skomentować nie przyszło hiihi
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ciasto to takie z bananami nigdy nie jadłam
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj z urzędu wziął A. wniosek o becikowe trala la la...
ale kolo nie chciał dać mężowi (![]() I tam jak wół napisane: nr. pesel nie wiem co wtedy chciała teściowa zrobić... zanieść coś, czego jeszcze nie ma, naszej kinder niespodzianki, zwierza, dr. mouse A: ej a co ci się stanie później z tym brzuchem????? ja: no będę miała taki worek i będzie zakrywał pi*kę i lustrzyca do końca życia... A. aaa i co wtedy?? ten lejek sobie kupisz do sikania?? jak będziesz sikać to będziesz ten worek podnosić?? ten to gupol jest na maksa ![]() Boroo co do siusiaka to koleżanka z patologii teraz jak z nią leżałam to jej pediatra mówił, że przez 2 lata LEPIEJ NIE RUSZAĆ nic, a jej synek ma 1,5 roku. Ciekawe co nasz pediatra powie spytam jeszcze swojej położnej jak będę się z nią widzieć
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholera jasna, spodnica ciasna. Net mi padl i pozarlo moje cytaty. Nie mam sily powtarzac, wiec lece z pamieci, a z ta kolezanka to u mnie nie najlepiej ostatnio,wiec polowy zapomne
1. ELUNIA, GRATULACJE DLA CIEBIE I SEBUSIA 2. Sie czepnelyscie tego prania, brzydale!!! ![]() ![]() 3. Klaurencja, jeszcze nie bylam w klubie, ale juz tule Masz takie Slodkosci w domu i do tego taki grzeczniutki, ze zaraz przegoni ten baby blues 4. Uska, za pepuszek !!! To jednak nie przemywa sie go sama woda?5. Agatek, co do tego piwka, to wlasnie mi tz przywiozl dwie butelki lecha free. Jednak jak pytalam swojego gina,czy moge jakos pomoc Nietoperkowi, pic cos specjalnego lub wiecej/mniej, to powiedzial, ze nie mam na to zadnego wplywu :/ Fajny macie pojazd 6. Nawojka, Ty zamiast mnie palowac za zdjecia, nie powinnas wlasnie rodzic czy cos? ![]() ![]() mam dzisiaj takie bole, ze heja dzwonilismy z tztem do gina, kazal brac nospe, lezec i obserwowac, jakby nie przeszlo - jechac szybko do niego tak sie zdygalam,ze od razu przeszlo ![]() ![]() do tego kosc lonowa mnie tak rwie,ze az ciezko wstac z lozka, a co dopieo chodzic podobno jaki sylwteser, taki caly rok ![]() macie juz picolo ? ja taaaaakkkkk
|
#1342 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chciałabym maluszkowi krzywdy zrobić. Bo przecież u faceta to wiadomo - jak nie ma porządnego - wiecie czego - to jakie to życie![]() Cytat:
To co się stanie jak zaczniesz rodzić i się przestraszysz? Przestaniesz? ![]() Poza tym cały rok to ja w łóżku leżeć nie mogę I picollo też już mamy - wiśniowego, ale nie wiem czy dobry, bo nigdy tak szlachetnych trunków nie było dane mi pić
|
|
#1343 |
|
Rozeznanie
|
Zanim znowu zacznę nadrabiać - wklejam efekt mojego dzisiejszego urządzania - więcej fotek w klubiku
|
|
|
|
#1344 | ||
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() zaraz ide budzić TŻ-a Po nocce przyszedł lekko "nawiany" więc niech biedak pośpi troszkę dłużej niż zykle. Podejrzewam że z kumplami świętowali ostatni dzien pracy w tym roku ![]() Byłam na małych spożywczych zakupach i po drodze w aptece kupiłam sobie lewatywe Przed porodem se zapodam![]() Cytat:
![]() A może zaczniemy zakłady przyjmować? Cytat:
Moja mama miała depresje, ale u niej objawiało to się brakiem łaknienia. Nie życzę nikomu
|
|
#1345 | |||||
|
Rozeznanie
|
wysprzątałam mieszkanie. Poodkurzałam, umyłam podłogi na kolanach, ale stwierdziłam, ze nawet sie nie zmeczylam. wzielam mopa i drugi raz od poczatku
![]() I w koncu dobra wiadomosc: TZ nie jedzie w trase Cytat:
Nasi nieodpowiedzialni szefowie.... ehhhCytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ad.2. hihi ostatnio tez sie nad tym zastanawialam- czy to jest wlasnie stawianie sie macicy czy dziecko tak sie rozpycha ![]() Cytat:
a to świ*** chyba w ciazy jestes no nie!? to co masz chudnac?A Ty co się z niej śmiejesz! Biedna doła złapała, a Ty sie nabijasz: za kare atyaty:
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
Boro, Kasiaexe, Kasikzaki, Inutil i inne
dziekuję Wam strasznie za odpowiedź. Nie pojechałam na izbę, to chyba tak nawala od wielkości brzucha i dzidzi. Bo jak leżę to jest nieźle, ale ani o chodzeniu ani staniu nie ma mowy bo wtedy jakby oderwać się miał No nic, poniedzieli mam wizytę to się okaże. Możę to takie wstępy do porodu ![]() ![]() ![]() KOCHANE!! ŻYCZĘ WAM UDANEGO SYLWKA!! bez nerwów na męzów, bez bólów ani stresów a i pamiętajcie!! W NOWYM ROKU W TYM NAJLEPSZYM - BĘDZIEMY MAMAMI - CUD NAJWIĘKSZY!!!!!! |
|
|
|
#1347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jedna butka dla niego, jedna dla mnie.Miała z was któraś bóle krzyżowe? Bo nie wiem czy to co mnie dopadło w południe to było to... normalnie zgięło mnie w pół i łzy w oczach. Cytat:
Piekny pokoik
|
||||
|
|
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
|
|
|
|
#1349 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jaja by byly tak,tak... nie tłumacz sie Cytat:
Ja tez sprawialam sobie bol, ale taki troche inny- odchudzalam sie do tego stopnia, ze mialam anoreksje i ciezka depresje. Nie jadlam, bo chcialam umrzec ale to bylo prawie 10 lat temuoooo! czyzby sen propoczy ![]() Cytat:
![]() stanu cywilnego taaak? ![]() Cytat:
![]() : oklaski:Cytat:
|
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

i do widzenia...

to nie ma co... opijamy!
:pogaduchy:

spoko, my z Pearl też
zaraz se wtrząchnę trochę 

mój tż by się baaardzo ucieszył i całował cie po rękach że go ktoś wyręczy
musi być 60
to Ty jeszcze lepsza od Agatona jesteś

ten to gupol jest na maksa 
za pepuszek !!! To jednak nie przemywa sie go sama woda?
a to świ*** chyba w ciazy jestes no nie!? to co masz chudnac?