Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-31, 14:07   #1801
agabi
Rozeznanie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

jakie pięeekne zdjęcia na mailu i tutaj na forum

peti -szkoda postanowiłaś z nami nie pisać. tutaj dziewczyny są naprawdę ogromnym wsparciem.i naprawdę każda każdej życzy tutaj jak najlepiej. a na pewno wsparcie będzie Ci teraz potrzebne. ale to już Twoja decyzja. trzymaj się, dbaj o siebie i Maluszka i optymistycznie patrz w przyszłość.ja wierzę że Ci się uda, że się wszystko ułoży.

Wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze i najsłodsze kochane dziewczyny w NOWYM ROKU
Stary 2011-12-31, 14:11   #1802
joanaros
Zakorzenienie

Kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Dużo zdrowia, szybkich i bezbolesnych porodów, zdrowych Maluszków
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:44   #1803
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

wczoraj znowu poszliśmy spać późno i wstaliśmy późno

dziś Sylwester, a ja wogóle go nie czuję - dla mnie to zwykły normalny dzień (może przez to, że bawić się nie mogę i spędzam go w domu )

A Wam wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku pełnego radości, miłości i zdrowia

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
zależy jakie kupisz , bo są pakowane różnie, możesz spróbować od jednej paczki czy kartonika, bo są różne i mogą Ci nie przypasować,najwyżej w aptece szpitalnej Ci tż dokupi, zazwyczaj w szpitalach z oddziałami położniczymi są w aptekach albo nawet w kioskach
to faktycznie może i jedne opakowanie kupie sama nie wiem zobaczymy może dziś przysiądę do allegro i coś zamówie

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:56   #1804
karolca
Zakorzenienie

Przyszłam na szybko życzyć Wam Szczęśliwego Nowego Roku, udanej zabawy sylwestrowej, nawet tej spędzonej przed telewizorem
Na nowy rok dużo radości, spokoju, szczęśliwych rozwiązań, zdrowych maluszków i nieskończenie wiele wsparcia i pomocy od TŻtów

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 14:58   #1805
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość

wczoraj znowu poszliśmy spać późno i wstaliśmy późno

dziś Sylwester, a ja wogóle go nie czuję - dla mnie to zwykły normalny dzień (może przez to, że bawić się nie mogę i spędzam go w domu )

A Wam wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku pełnego radości, miłości i zdrowia

to tak jak ja

ja tez wam zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Stary 2011-12-31, 15:05   #1806
julliczka
Rozeznanie

Aj i znowu mnie tu nie było kilka dni, spróbuję Was dziś nadrobić. Natomiast z okazji Nowego Roku, chciałam Wam życzyć przyjemnej zabawy sylwestrowej i wszystkiego co dobre i piękne w Nowym Roku 2012 buziaaki

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:00   #1807
lena_mi
Zakorzenienie

aaga mnie tez przeszły ciarki jak czytałam Twoją relację, i jeszcze fakt że o każdą pomoc to trzeba wręcz błagac.. Współczuję Ci ogromnie bólu, ale cieszę się że jesteś już po wszystkim! Zdrówka Kochana życzę i oby już nic złego sie nie działo

A z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam Kochane Mamusie wszystkiego dobrego - zdrówka, szczęśliwego rozwiązania i cudownych, zdrowych i kochanych pociech!!! Oby spełniły się nasze pragnienia, plany!!! Byśmy czuły się wspierane i kochane przez naszych mężczyzn!!! Wszystkiego najlepszego
Stary 2011-12-31, 16:06   #1808
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

TŻ znów mnie powoli wkurza jak zwykle poszedł do samochodu coś grzebać i grzebie i grzebie...oczywiście od rana nic nie zjadł tylko piwko 2 jak nie 3...
ja sprzątałam cały dół odkurzałam salon - nie mały, wielką kuchnie, krytarzyki, przedpokój potem myłam podłogi zmachałam się trochę, a on miał posprzątać nasz pokój i go nie ma, a ja mam to w tyłku poczekam, aż przyjdzie i posprząta a obiadek niech sam sobie grzeje !!

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:17   #1809
emigra
Zakorzenienie

Moj mezus pracuje przy komputerze, wiec staram sie mu nie przeszkadzac nie moge przez to poodkurzac, ale zrobie to wieczorem i pranie wstawie. Poki co grzeje bigosik na obiadek, zrobilam tez salatke krolewska i mysle, czy nie upiec ciacha z jablkami jutro maz robi sushi i tesciowa zaprosilismy na obiadek i obejrzymy film rozmawialam z moja mama i nie pocieszyla mnie, bo ona po kazdej ciazy bardzo dlugo chudla, na poczatku nie chudla praktycznie wcale ale pocieszajacy jest fakt, ze teraz jest szczuplutka
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:19   #1810
Zia_
Zadomowienie

Hej laseczki-brzuchateczki!
Opadam z sil a tu dopiero szykowanie imprezy przed mna, a co dopiero wieczorne szalenstwa
Wlasnie wrocilam z zakupow - najwieksza radosc z powodu ciazowego kostiumu kapielowego - sliczne ma kolory, byl na 50% przecenie i mam nadzieje ze mnie zmotywuje do powrotu na basen. Chyba tylko no unoszenia sie na wodzie jak boja sie nadaje w moim obecnym stanie - czuje sie mega gruba i dobijam 80kg (+7,5)
Zaraz sie zabieram za zgrubsze porzadki i przygotowanie jedzonka na impreze - na szczescie nie wymyslilismy rzadnych pracochlonnych potraw. Ale i tak wiadomo jest co robic. Na 19 jedziemy odwiedzic kumpele ktora ma nowa (urodzona w listopadzie) coreczke, a potem wracamy do nas na imprezke.

Dodatkowo mam dzis studniowke

Aaagga, biedna bylas w tym szpitalu, az ciarki przechodza przy czytaniu twojego opisu a Ty to wszystko musialas przezyc
Wierze ze ci los latwym porodem odplaci!

Bawcie sie kochane szampansko tej nocy
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:28   #1811
ivonka7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
aaaga- jestem w szoku, biedulko ile Ty się musiałaś nacierpieć...jak dobrze że to już za Tobą. teraz poród to będzie pestka dla Ciebie trzymaj się i odpoczywaj teraz Kochana
zaraz nadrobię resztę, sporo tego gadułki
byłam wczoraj na usg. mój Maluszek waży już 1360 +/- 204 g (jestem w końcówce 30 t.c ) . ogólnie jest wszystko ok. łożysko jest już w II stopniu dojrzałości.mam nadzieję, że to nie za szybkolekarz nic nie mówił na ten temat więc wierzę że tak ma być.jak to jest u Was????
w nocy spać nie mogam-strasznie bolało mnie w okolicach serca i ból promieniował na lewą rękę. jak leżałam było ok, jak wstawałam to masakra...i przez to musiałam co jakiś czas wstawać, z nerwów i spania nie było...wyobrażałam sobie już najgorsze rzeczy... :/
lecę Was nadrabiać
Hmmm ja jestem ciążowo tydzień starsza od Ciebie a obecnie mam 30tydzień i 6dzień (sprawdź sobie na tym kalkulatorze http://parenting.pl/kalkulator-ciazy-porodu.html).
Miałam USG we wtorek i wg. lekarza mam łożysko I stopnia (ale jak określił-"tak mu się wydaje"). Natomiast waga dzidziusia u mnie to 1739g.
Takie duszności to normalka w końcówce ciąży, ja mam praktycznie każdej nocy a czasami też w dzień -lekarz powiedział że może być jeszcze gorzej, czasami aż kłuje mnie w sercu ale trochę pochodzę, pooddycham spokojnie, raz przeponą, raz kl. piersiową i za chwile przechodzi. Spróbuj sobie podłożyć w takim przypadku wysoko poduszki pod głowę i klatkę-powinno pomóc. No i przede wszystkim wpadanie w panikę jeszcze może pogorszyć sprawę. Trzymaj się i nie martw się niczym!

U mnie wielkie przygotowania do "imprezy" Sprzątamy, zaraz się przebierzemy, ja zrobię make-up, będziemy upijać się szampanem który chłodzi się w lodówce, mąż ma jakiś włoski a ja piccolo truskawkowy Ale łyczka zwykłego też dam spróbować córci a co!

Skurcze mam nadal, więc chyba we wtorek ulegnę i na wizycie poproszę o receptę na fenoterol-chociaż doraźnie. No ale wszystko zależy od stanu szyjki. Cytując lekarza "szyjka nie jest zła i powinna wytrzymać". Hmmm no zobaczymy.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012! On będzie dla każdej z nas wyjątkowy-to pewne!Ale życzę Wam aby oprócz tej malutkiej miłości która przyjdzie do każdej z nas wasze związki rozkwitły niezwykłą bliskością i zrozumieniem! Dużo wsparcia rodziny i duużo radości!
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 16:31   #1812
Mała!
Zakorzenienie

*** Dziewczyny chciałam Wam życzyć Szczęścia, radości, spełnienia marzeń i ogromu miłości w Nowym Roku...oraz oczywiście szczęśliwych porodów, zdrowych dzieciaczków... i aby wszystkie obowiązki przy maluszkach i każda z nimi chwila sprawiała nam tylko przyjemność...***

Ja spędzam Dzisiejszy wieczór i noc...przy boku męża, kanapy, i TV! Pierwszy raz zostajemy w domu...i bardzo się z te cieszę Kiedyś myślałam, że to niemożliwe siedzieć w domu w Sylwestra Dużo odpoczywam chociaż dzisiaj zrobiłam mega wielki obiad, który chodziła za mną od 2 tyg! A dokładnie schabowe i okropnie dużo domowych frytek... ojej ale były bardzo, bardzo dobre... z 2 kg ziemniaków

Kochane Szampańskiej zabawy!!! No i co ... do zobaczenia za Rok!!!

PS: dziewczyny oglądnęłam fotki i wiecie co są co raz ładniejsze te Wasze brzuszki W ogóle śliczne zdjęcia... i zgrabne mamusie z Was

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-12-31 o 17:12
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 17:14   #1813
88natka
Zadomowienie

Ale dziś cisza, wszyscy pewnie się przygotowują świętować nowy rok. A ja w domku chora Mąż w pracy do 22 a jutro na 5.30 rano więc poszalejemy
W ogóle dziś rano dzwoni tż tata i mówi że kupił mieszkanie 30m2 na parterze 2 bloki dalej(oni teraz mieszkają na 4 pietrze, bez windy,65m2) Powiedział że na razie to małe mieszkanie wynajęli ale nie długo teściowa już nie będzie mogła wchodzić po schodach i my je dostaniemy a oni wprowadzą się do tego mniejszego. Jestem w szoku i bardzo zadowolona. Mój tż ma jeszcze siostrę i brata, powiedział żebyśmy im nic nie mówili Więc jak nowy rok ma być taki jak ostatni dzień starego to ja jestem już bardzo zadowolona.

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 17:22   #1814
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
A ja jestem zdania że jak na nasz wiek każda przeżyła tyle żeby wiedzieć jak jest ciężko (i żadna z osób postronnych nie zaglądnie w życie tej drugiej kobiety aby wiedzieć co się działo), a na pewno jeszcze więcej widziała i nie ma co się spierać.. A co życie pokaże to wtedy po kolejnym czasie będziemy oceniać. Ważne żeby wszystko się układało, i żebyśmy same starały się nie popełniać błędów przeszłości które popełniali rodzice lub ktokolwiek kto postępował źle a my to widziałyśmy (jeśli takowe były) Więc dziewczyny nie kłócić mi się
Cytat:
Napisane przez peti91 Pokaż wiadomość
19claudia91
Dokładnie. Jedna miała lepsze dorastanie inna gorsze. Wartości życiowe od tego też się zmieniają bo w wieku 20 lat zamiast płakać, że jestem w ciązy i nie pójde sobie na balety raczej martwie się o to z czego kupię wyprawkę i czy dam radę wychować małą na dobrego człowieka.
I za wszelką cenę zrobie wszystko żeby miała normalny dom.

A to, że czeka mnie jeszcze mnóstwo trudności w życiu... a kogo nie czeka ?
Wszystkie jesteście bogate i leżycie sobie na kanapie bo mężowie zarabiają ? Nie. Też swoje przeżyłyście, żeby dojść do tego gdzie jesteście teraz. Ja też będę walczyć, żeby mieć dobrze i wiem o życiu tyle ile powinnam wiedzieć.
Znam wartość pieniądza, wiem ile w domu też czeka obowiązków i do tego opieka nad dzieckiem plus jeszcze sprężyć się na tyle, żeby to cholerną mature zdać. Dam sobie radę, dam.

Dziękuje wam za wszystkie wypowiedzi, nie obrażam się - broń Boże i nie chcę kłócić ale zrozumcie , ja wiem co mnie czeka, żeby dojść tam gdzie wy i będę walczyć .
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Hej gaduły :P
rzadko wpadam, ale raz, że nie mam kiedy ( dzisiaj przyjechała koleżanka na kilka dni więc nie wypada mi siedzieć na forum) a dwa, co raz bardziej mi się nie wygodnie siedzi. Nie mam biurka tylko strasznie niski stolik w salonie, więc jak na nim mam lapka to ugniatam brzuszek więc mi zaraz jest źle, na kolanach długo też nie potrzymam bo ciężki ten laptop jest,przy stole w kuchni mi nie wygodnie siedzieć bo krzesła mało wygodne. ale marudzę, wiem hehehe, wybaczcie

widziałam, że pisałyście o swoich rozmiarach po porodzie, otóż ja się urodziłam 4,250 kg i 57cm długa klocuś był ze mnie niestety urosłam już tylko zaledwie 101 cm

Jeszcze rozgrzebię temat "sprzeczki" Peti.
Peti już raz na forum była,strzeliła focha bo nie potrafiła zrozumieć i zaakceptować paru rzeczy i powiedziała, że na forum wchodzić już nie będzie
Nie odzywałam się nic na ten temat tutaj bo po co, zwłaszcza, że sama napisała, że ostatnio źle się zachowywała i to zrozumiała, dopóki tutaj nie zrobiła tego samego
Na wątku młodych mam obraziła się, że nie chciał jej nikt udostępnić klubu i poczty po kilku napisanych postach na wątku i ogólnie na forum. Dokładnie nie pamiętam jaki był jeszcze powód rzekomego opuszczenia forum przez nią... nieistotne!

Piszę to tylko dlatego, żeby była jasność, że to nie pierwsza taka sytuacja kiedy Peti nie potrafi zrozumieć, że ktoś może mieć inne zdanie na jakiś temat. Ktoś jak pojawia się na forum, zwierza się ze swoich problemów musi się liczyć też z krytyką a nie samym głaskaniem...
Nie będę się rozpisywać więcej, bo już późno się zrobiło... zresztą sporo już wcześniej zostało napisane przez inne dziewczyny, więc nie ma co się powtarzać
dobranoc
No to ja powiem tak Peti nie powinna się obrażać za słowa krytyki, wiadomo każdy tutaj jest inny stąd też komentarze. Ale chłopak 17 lat to dzieciak zwłaszcza, że chłopacy dojrzewają trochę wolniej i sam mówił, że mu zycie zniszczyła. Faktem jest, że za błędy się płaci i niech teraz ją wspierają jego rodzice. A ja bym na jej miejscu dała sobie z facetem spokój, jak dojrzeje za parę lat to niech wtedy się zgłosi, chodź życzyła bym jej żeby znalazła kogoś odpowiedzialnego co by zaakceptował ją i jej córeczkę. Ale to tylko moje zdanie

No i ja powiem tak ja też mam 20 lat i w drodze drugie dziecko. Pierwsze urodziłam mając niecałe 18 ( jestem z grudnia) ale szkołę skończyłam i maturę zdałam, nawet pracowałam ale u mnie to trudno z pracą i na przedłużenie umowy już gmina pieniędzy nie miała. Trudno pracowałam w świetlicy jak byłam to przychodziły pełno dzieci aż wszyscy się dziwili, że aż tyle i teraz są tam pustki tylko młodzież co wieczorem chce piwa się napić.
Męża mam 3 lata starszego, sądzę, że bardzo dojrzały na swój wiek potrafi się zająć nami, zarobić i super jest ojcem. Mój syn uwielbia go czasem nawet widzę, że przepada bardziej za nim, niż za mną, ale mam nadzieję, że córeczka to wyrówna

No i mnie życie nie rozpieszczało ale czy to jest od razu znak , że jest się dorosłym?? Dorosłym jest się wtedy kiedy umie się wyciągać wnioski ze swoich dobrych i złych decyzji, trzeba umieć zmierzyć się z problemami i uczyć się na błędach.

A z moją bratową już coraz lepiej, zmienili jej leki więc ciśnienie powoli dochodzi do normy. Z małą też ok Nawet bratowej wkońcu pokazał się pokarm także ściąga i zanosi małej.
Lekarz jednak powiedział, żeby poprzestali na 1 dziecku. Ciąża w jej przypadku może zakończyć się tak samo albo gorzej.

No i dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie jej

I mojego pieska.... Strasznie mi tęskno za nią

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny !!!

A u ja w domu siędzę w tym roku Nie chce mi się nic... Nogi puchną i czuję się ciągle jak bym przechodziła parę kilometrów..
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 18:06   #1815
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Roksape nawet nie wiedziała ze ty taka mloda mamusia jestes ale jak wiadomo nie wiek swiadczy o dojzalosci, sama mam koleżankę ktora urodziła syna jak miala 16 lat, ojciec dziecka sie wypial a ona wychowała malego z obecnym partnerem i synek ma juz 8 lat i jest szczęśliwy
Stary 2011-12-31, 18:26   #1816
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Witam Was dziewczynki w ostatnia noc tego roku

I zycze by Nowy Rok byl dla Was najpiekniejszym, najbardziej wyjatkowym, zycze latwych i szybkich porodow oraz zdrowych, pieknych bobaskow
Duzo zdrowia, cierpliwosci i sily i byscie pozostaly tak mile i kochane jak jestescie!

My z mezem i Filipkiem rowniez w domku siedzimy, ale mamy pizze ja mam szampana Picolo, malego budzimy na pokaz sztucznych ogni i ja pewnie spac poloze sie po polnocy ale w przyszlym roku sobie odbijemy

Gratuluje udanych wizyt!

aaaga a Tobie bardzo wspolczuje tego co przeszlas Zycze duzo duzo zdrowia i oby nigdy Ci sie to nie przytrafilo
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 18:53   #1817
Mała!
Zakorzenienie

Oj się dziewczyny szykują widzę... cisza na forum

Aguśka ja zamiast szampana mam dwa piwka "Bavaria" jabłko i brzoskwinia pewnie też padnę za raz po północy! mam nadzieję, że w przyszłym roku sobie również odbijemy...chociaż w ogóle nie czuję, że muszę coś odbijać

Bawcie się ...

Stary 2011-12-31, 18:56   #1818
Mravka
Zadomowienie

wlasnie za chwilke wybywamy w gosci z siatą jedzenia

Chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze w tym wyjątkowym roku 2012 Z pewnością będzie pełen wielu nowych sytuacji i życzę Wam, abyście z każdej wyszły obronna ręką.
Dużo optymizmu i uśmiechu, mimo, że pewnie nie raz będzie ciężko
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 19:05   #1819
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Hmmm ja jestem ciążowo tydzień starsza od Ciebie a obecnie mam 30tydzień i 6dzień (sprawdź sobie na tym kalkulatorze http://parenting.pl/kalkulator-ciazy-porodu.html).
Miałam USG we wtorek i wg. lekarza mam łożysko I stopnia (ale jak określił-"tak mu się wydaje"). Natomiast waga dzidziusia u mnie to 1739g.
Takie duszności to normalka w końcówce ciąży, ja mam praktycznie każdej nocy a czasami też w dzień -lekarz powiedział że może być jeszcze gorzej, czasami aż kłuje mnie w sercu ale trochę pochodzę, pooddycham spokojnie, raz przeponą, raz kl. piersiową i za chwile przechodzi. Spróbuj sobie podłożyć w takim przypadku wysoko poduszki pod głowę i klatkę-powinno pomóc. No i przede wszystkim wpadanie w panikę jeszcze może pogorszyć sprawę. Trzymaj się i nie martw się niczym!

U mnie wielkie przygotowania do "imprezy" Sprzątamy, zaraz się przebierzemy, ja zrobię make-up, będziemy upijać się szampanem który chłodzi się w lodówce, mąż ma jakiś włoski a ja piccolo truskawkowy Ale łyczka zwykłego też dam spróbować córci a co!

Skurcze mam nadal, więc chyba we wtorek ulegnę i na wizycie poproszę o receptę na fenoterol-chociaż doraźnie. No ale wszystko zależy od stanu szyjki. Cytując lekarza "szyjka nie jest zła i powinna wytrzymać". Hmmm no zobaczymy.

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012! On będzie dla każdej z nas wyjątkowy-to pewne!Ale życzę Wam aby oprócz tej malutkiej miłości która przyjdzie do każdej z nas wasze związki rozkwitły niezwykłą bliskością i zrozumieniem! Dużo wsparcia rodziny i duużo radości!

tez mam taki tez mam

w piekarniku sernik za chwilę wylądują tam skrzydełka w piekarniku nie w serniku ozywiscie
my tez siedzimy w domu pogodzilam sie z mezem fajnie bylo mówie mu że ja to juz wieloryb i w ogóle ale tż mi powiedzial że bardzo atrakcyjnie wygladam

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 19:08   #1820
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
tez mam taki tez mam

w piekarniku sernik za chwilę wylądują tam skrzydełka w piekarniku nie w serniku ozywiscie
my tez siedzimy w domu pogodzilam sie z mezem fajnie bylo mówie mu że ja to juz wieloryb i w ogóle ale tż mi powiedzial że bardzo atrakcyjnie wygladam
i pewnie, że atrakcyjnie wyglądasz

Stary 2011-12-31, 19:14   #1821
emigra
Zakorzenienie

Widze, ze niektore z Was przezywaja, ze zostaja w domu, w sensie ze to cos nowego dla Was to ja sie przyznam, ze od 2006 roku wlasciwie spedzamy z mezem sylwka razem i bez zabaw w 2009 bodajze, zrobilismy domowke na 6 osob, a poza tym to zawsze przesypiamy te magiczna godzine, budza nas fajerwerki, skladamy sobie zyczenia i zasypiamy znowu
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 19:24   #1822
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Oj się dziewczyny szykują widzę... cisza na forum

Aguśka ja zamiast szampana mam dwa piwka "Bavaria" jabłko i brzoskwinia pewnie też padnę za raz po północy! mam nadzieję, że w przyszłym roku sobie również odbijemy...chociaż w ogóle nie czuję, że muszę coś odbijać

Bawcie się ...
no tak dziewuszki sie szykuja pieknia
Ja juz niestety nie mam sily, mowie juz jak stara babcia hehe
A Ty to masz tez widze dobre napoje do picia hihihi
A w przyszlym roku pewnie bedziesz miala watpliwosci czy isc gdzies czy nie bo z jednej strony chce sie odpoczac od maluszka a z drugiej nie da sie tak super bawic, bo ciagle mysli sie i bobasku nawet jesli jest w bardzo dobrych rekach
SZYMONEK

Stary 2011-12-31, 19:31   #1823
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Widze, ze niektore z Was przezywaja, ze zostaja w domu, w sensie ze to cos nowego dla Was to ja sie przyznam, ze od 2006 roku wlasciwie spedzamy z mezem sylwka razem i bez zabaw w 2009 bodajze, zrobilismy domowke na 6 osob, a poza tym to zawsze przesypiamy te magiczna godzine, budza nas fajerwerki, skladamy sobie zyczenia i zasypiamy znowu
ja tam przezywam sylwka w domu w dresach bo od lat takiego u nas nie bylo a do picia mam picolo brzoskwiniowe i bavarie impreza na calego
Stary 2011-12-31, 19:39   #1824
88natka
Zadomowienie

ja właśnie zjadłam całą pizze ristorante z pieczarkami. Obiecuję że obżarłam się tak ostatni raz w tym roku

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 19:59   #1825
prince_polo
Zakorzenienie

Dziewczyny, chciałam Wam zyczyc Szczesliwego Nowego Roku!!!!! Aby kazda z Was jak najlepiej przeszła rozwiązanie, i by u wszytskich było wszystko dobrze z dzidziusiami i nie tylko!!!! Juz nie długo bedziecie miały swoje pociechy przy sobie 2012 Niech bedzie dla Was magiczny i nie zapomniany

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 20:55   #1826
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Widze ze pizza, picolo i bavaria kroluja tej imprezy
Moje picolo sie chlodzi a pizza smazy

prince polo dla Ciebie kochana tez wszystkiego co najlepsze i dziekujemy za pamiec
SZYMONEK

Stary 2011-12-31, 21:29   #1827
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Dziękuje robilam u dr.Makowskiego w Gabinetach na Łuckiej. W najblizszy wt tez do Niego idziemy podgladac Roberta moze tez sie uda jakies ladne ujecie złapac.

noo Ty sie boj ,bo jeszcze Cie nawiedze.
Czyli rozumiem, ze nie jest kolorem ktory moze meczyc oczy i wywolywac frustracje?

Jutro Sylwester...na chwile idziemy do znajomych i zaoferowalam sie,ze zrobie sałatke Gyros i ciasto dyniowe (ale za nic nie moge dostac dyni, wiec podmienie dynie na marchewke i tez bedzie dobre)

Przed chwila wlasnie dostalam takiego kopa,ze az sie koc podniosl, zdecydowanie godz 23..+/-1h to czas mojego Syna na znecanie sie nad moimi organami

dla mojego dziecka to jet godz. 4.00 rano - nie wiem, która godz. gorsza

Życzę Wam wszystkiego najlepszego w nowym roku

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2011-12-31 o 22:01
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-31, 22:43   #1828
gosia261282
Gang Iren

Jednak weszlam na chwile.Ja juz po kielbasce i golonce,zjadlam tez slodyczy troche i zaraz zabiore sie za salatke.Jedno Picollo juz obalone,razem z corka.Maz ma Jacka Danielsa,mnie sam zapach odrzuca.Fuj!My bedziemy swietowac podwojnie.O 23 u nas dzwonimy do Polski skladac zyczenia,a o polnocy wychodzimy do parku puszczac fajerwerki i swietowac.
Troszke mi przykro,ze nie moge byc z moimi wspanialymi przyjaciolmi w Polsce,to byly niezapomniane czasy,tyle imprez,zabaw,ludzie z ktorymi rozumiem sie w pol slowa.Tu takich ludzi nie ma.

Jeszcze raz kochane:
Szczesliwego Nowego Roku!!
Stary 2012-01-01, 10:12   #1829
aaagga
Raczkowanie

88natka wspaniała wiadomość!!! zazdroszczę Ci teściów. szkoda że moi tacy pazerni, najchętniej to by wszystko do grobu zabrali. życzę Ci żeby cały rok obfitował w takie wesołe wiadomości

mój mąż zarzucił mi wczoraj że w mojej opowieści praktycznie ani słowem nie wspomniałam jaki przy tym wszystkim był kochany i pomocny. więc wspomnę, że codziennie przy mnie siedział nawet jak nie byłam w stanie sie do niego sensownie odezwać. opiekował się domem, robił zakupy, w szpitalu czesał mnie, pomagał się wykąpać, gotował w domu dla mnie np. duszonego królika ... trochę nim to potrząsnęło i teraz też wie że musi mi pomagać bo ja z tą rura w brzuchu nie jestem teraz hop siup, tylko taka powolna stara babcia. A wczoraj widział że mi smutno bo sylwester a ja tylko na moim krześle (tylko na nim mogę dłużej wysiedzieć) w piżamie przed telewizorem, jak 80 -latka i zrobił w salonie małą dyskotekę ze światełek z choinki i zatańczył ze mną kilka tańców-przytulańców a potem oglądaliśmy płytę z naszego wesela.

Ale żeby nie było w samych superlatywach to dodam że na początku ciąży złościł się że ja ciągle słaba, zmęczona, obiad nie ugotowany, nie posprzątane i mówił żebym sobie nie wyobrażała że on będzie tyrał w domu a ja tylko na kanapie

aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 11:05   #1830
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
88natka wspaniała wiadomość!!! zazdroszczę Ci teściów. szkoda że moi tacy pazerni, najchętniej to by wszystko do grobu zabrali. życzę Ci żeby cały rok obfitował w takie wesołe wiadomości

mój mąż zarzucił mi wczoraj że w mojej opowieści praktycznie ani słowem nie wspomniałam jaki przy tym wszystkim był kochany i pomocny. więc wspomnę, że codziennie przy mnie siedział nawet jak nie byłam w stanie sie do niego sensownie odezwać. opiekował się domem, robił zakupy, w szpitalu czesał mnie, pomagał się wykąpać, gotował w domu dla mnie np. duszonego królika ... trochę nim to potrząsnęło i teraz też wie że musi mi pomagać bo ja z tą rura w brzuchu nie jestem teraz hop siup, tylko taka powolna stara babcia. A wczoraj widział że mi smutno bo sylwester a ja tylko na moim krześle (tylko na nim mogę dłużej wysiedzieć) w piżamie przed telewizorem, jak 80 -latka i zrobił w salonie małą dyskotekę ze światełek z choinki i zatańczył ze mną kilka tańców-przytulańców a potem oglądaliśmy płytę z naszego wesela.

Ale żeby nie było w samych superlatywach to dodam że na początku ciąży złościł się że ja ciągle słaba, zmęczona, obiad nie ugotowany, nie posprzątane i mówił żebym sobie nie wyobrażała że on będzie tyrał w domu a ja tylko na kanapie
No to dla mezusia.I mimo wszystko jaki wyszedl romantyczny Sylwester.A na poczatku ciazy to moj mial tak samo.Oni chyba nie potrafia pojac,ze brzucha jeszcze nie ma,nic nie widac,a kobieta zmeczona i moglaby spac na stojaco.

Jakie macie postanowienia na Nowy Rok?

Ja mam cale mnostwo,ale z tych najwazniejszych:
-poglebiac moja znajomosc j.ang,uczyc sie codziennie
-oszczedzac pieniadze,nie wydawac na niepotrzebne rzeczy
-mniej sie denerwowac,moze jakies techniki relaksacyjne
-mniej czasu przed kompem,a jesli juz to w pozytecznym celu np nauka.
I to z takich powazniejszych postanowien.Sa jeszcze duperele rozne typu:regularnie golic nogi

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości