Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-01, 17:22   #3571
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Śliweńko to było się szpinaku najeść przed
sorry ale samego bym nie przełknęła bleeeeeeeeeeee

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 17:24   #3572
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
sorry ale samego bym nie przełknęła bleeeeeeeeeeee
ja też nienawidze, w przedszkolu mnie faszerowali takim któe wyglądał jak krowi placek i był ochydny.. mimo że wielu daniach teraz znajomi robią itd ja nie zjem może wyglądać Bóg wie jak wykwintnie i być doprawionym nie chwycę się i już!
Stary 2012-01-01, 17:32   #3573
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja też nienawidze, w przedszkolu mnie faszerowali takim któe wyglądał jak krowi placek i był ochydny.. mimo że wielu daniach teraz znajomi robią itd ja nie zjem może wyglądać Bóg wie jak wykwintnie i być doprawionym nie chwycę się i już!
mi Pani w przedszkolu wpychała i cały zwróciłam na nią bo tak w zapiekance zjem makaronowej ale samego nie tknę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:26   #3574
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:27   #3575
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko, Marta ja uwielbiam szpinak. Doprawiam go po swojemu i jest mniami. Kiedyś nawet bym nie tknęła ale zrobiłam w lazani, potem z makaronem i w końcu spróbowałam sam. Nawet mąz jest zachwycony i wcina ze mną Ale każdy wcina co lubi.

A my zaraz mykamy do znajomych

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 18:57   #3576
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Większości dobra, ale zdarzają się za duże choć S też nieraz jest dobra, o ile mniejsza rozmiarówka

Haha! A ja widzę jak mi lat przybywa szok! A tym bardziej mnie to wszystko jakoś przeraża jak sobie myślę, że w tym wieku to już masa dziewczyn ma dzieci, jest w ciąży... a mając 24 lata to już lekką ręką

W ogóle to pobyt w Waszym towarzystwie jakieś mnie przyzwyczaja do bobasa, bo tak to dla mnie jakoś takie ciągle bardzo odległe... myślę, że może za rok... a jak przychodzi ten rok... to bach o kolejnym roku myślę dziwne to...

Katuniu u nas wczoraj na sylwku była taka fontanna mniam polecam maczane kiwi i taki rurki pychaaa

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Hej Jak się czujesz?

Cytat:
U mnie w przedszkolu na szczęście nie było nigdy szpinaku. Ja kiedyś zrobiłam z makaronem, doprawiłam i był całkiem niezły, nawet mój mąż, który ma niemiłe wspomnienia z przedszkola zjadł ze smakiem. Marcelina póki co lubi i mam nadzieję, że jej tak zostanie.
Stary 2012-01-01, 18:58   #3577
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012!!!
Ja powitałam ten rok niestety schorowana od piątku boli mnie nerka i marnie się czuję. Poza tym dostałam okres, więc nawet bzyku bzyk nie było. Pięknie Znajomi chcieli do nas wpaść, a nam było głupio, bo to my powinniśmy ich zaprosić z racji, że od kilku miesięcy na swoim. Ale ja z tymi swoimi dolegliwościami miałam ochotę przytulić się do męża i tak wytrwać do 24:00. Za rok się coś pomyśli. Więc zrobiliśmy koreczki, sos, przygotowaliśmy szampana i grzecznie poszliśmy spać o 01:00
duzo zdrowka

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Siedze dzis caly dzien u mamy bo tam robilismy sylwka ze znajomymi-bardzo fajnie bylo!
Na spacerze spotkalam kolege od ktorego zalatwiam fontanne czekoladowa-i wiecie co......bede ja miec ale to nic wiecie za ile..... za 70zl jestem przeszczesliwa
super a kiedy ta impreza w ta sobote?

Witajcie w Nowym Roku

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:04   #3578
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-01, 19:22   #3579
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
To się cieszę
Stary 2012-01-01, 19:25   #3580
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
U mnie w przedszkolu na szczęście nie było nigdy szpinaku. Ja kiedyś zrobiłam z makaronem, doprawiłam i był całkiem niezły, nawet mój mąż, który ma niemiłe wspomnienia z przedszkola zjadł ze smakiem. Marcelina póki co lubi i mam nadzieję, że jej tak zostanie.
mój kawaler też lubi i oby tak mu zostało

Cytat:
Treść usunięta
zdrowiej kochana zdrowiej bo musisz nam stopy masować
Stary 2012-01-01, 19:26   #3581
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Zeżarłam "kebeba" robiliśmy wczoraj sałatke gyros i mężul dorobił frytasy.
A od jutra dieta.
I na jakiś aerobic się trzeba zapisać (dziś przeczytałam, ze na wiosce Zumba rusza) i jak juz podskoczymy finansowo to do dietetyka ruszam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:42   #3582
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Madzia mówisz plastry z ketonalem? Muszę się zainteresować. Czyli można powiedzieć jest szpinak jest impreza, albo szpinak i do przodu
Baja fajnie, że impreza udana. Jam też zamulona
Sambuś dopiero doczytałam ześ w ciąży. Ja to jo Gratulacje kochana, jak najmniej przykrych dolegliwości!
dziekuje to dlatego ze pisalam o tym w klubie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kitosia dokładnie Dziś się mnie mąż pyta co ja tak latam. A ja sama nie wiem. Dziś bym mogła góry przenosić. Posprzatałam, ubrałam pralkę prania i rozwiesiłam, poprasowałam bo nigdy mi się nie chciało i miałam miskę rzeczy do prasowania zostawioną. Ugotowałam obiad na dziś i zaraz poczytam sobie książkę chyba. Jeszcze dziś wieczorem mamy jechac do znajomych na poprawiny sylwka A jutro do pracy.

Samba fajne plany. Chyba to by było najlpesze wyjście o ile chcecie zostac na stałe za granicą. A jak nie... to w sumie kilka lat możecie tam posiedzieć. A co z domkiem jak na razie??
ja tez dzis duzo zrobilam bo spakowalam mojego mezusia a od jutra praca i znowu rutyna... nie wiem jak to przezyje bo zygac mi sie chce... jutro ide do gina i sie zastanawiam czy go nie poprosic chociaz o tydzien lub dwa tyg. l4 bo w sumie to teraz nie mam w pracy nic pilnego (sajgon mam zawsze koncem miesiaca i wtedy musze byc), a nie czuje sie najlepiej... caly czas mnie mdli i chce mi sie zygac.... zobaczymy jak sie jutro w pracy bede czula...

Madzia no wlasnie trudno nam na razie powiedziec czy chcemy zostac na stale czy tylko rok, dwa a moze piec... zobaczymy jak to sie rozwinie bo na razie poczatki sa fajne ale potem to roznie moze byc... na pewno tz ze swoim zawodem ma tam wieksze perspektywy niz tutaj bo tam maja deficyt wykwalifikowanych inzynierow i ich szanuja i zarobki sa nieporownywalne z polskimi... no ale nie chcemy zyc on tam a ja tutaj bo to bez sensu dlatego trzeba kombinowac jak bym tam siedziala z dzieckiem to bym sie zawsze troche jezyka poduczyla i moglabym tez szukac pracy, a jak nam sie nie bedzie podobalo to mozemy wrocic nawet po macierzynskim czy wczesniej i bedziemy tutaj dzialac a domek na wiosne mamy zamiar konczyc, jakbysmy siedzieli w polsce to pewnie wzielibysmy kredyt zeby sie w tym roku jeszcze wprowadzic, ale ze teraz nie ma na to parcia to bedziemy robic na ile nam starczy pieniedzy...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
wstałam o 14

Sylwek był OK, u znajomych na 12 os, ale bez rewelacji. Niestety był problem z muzyka, towarzystwo zbyt zróznicowane pod tym katem. Moj TZ zawsze sie wciela w role DJa i stawiał na takie skoczne kawalki, bardziej radiowo-dyskotekowe. Niestety czesci sie nie podbało... wiec co chwila ktos chcial wlaczac cos swojego. W koncu zaczeły leciec smetne kawalki z polskich lat chyba 70 tych(chyba ) w ogóle tego nie znałam i krotko mowiac zrobilo sie dretwo... ale przynajmniej sobie posiedziałam i pogadałam wczorajszym hitem na stole była zupa gulaszowa (pierszy raz jadłam - super) i paszteciki - lepszych w swoim zyciu nie jedłam- mistrzostwo!!!
ogolnie w domu bylismy po 4

Guciu to chyba mamy podobna budowe, bo ja na górze to tez S, ale dół niestety juz taki mały nie został

XS za duze? dzieczyno to jakie Ty masz wymiary

oj do mnie tez nie dociera, ze niedługo strzeli mi 3otka.
i tez sie czuje na duzo duzo mniej

zdrówka

kurcze Sambus grauluje, nie wiedziałam, ze to juz potwierdzone

a plan macie fajny i rozsadny
dziekuje nio potwierdzone, chociaz bylam u polecanego gina ktory okazal sie mega lipny i nawet nie zrobil mi usg... jutro ide do innego... ale moje samopoczucie wskazuje jednoznacznie ze ktos sie tam zagniezdzil i psoci

szkoda ze tak wyszlo z muzyka, ale dobrze ze mimo to jestescie w miare zadowoleni

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mam nadzieję że wasze plany się udadzą
tez mam taka nadzieje chociaz powiem szczerze ze mam pietra bo w teorii wszystko pieknie ladnie punkt po punkcie obmyslone, ale boje sie ze moga byc jakies komplikacje i juz tak rozowo nie bedzie...

Cytat:
Możesz
To dobrze

Cytat:
Większości dobra, ale zdarzają się za duże choć S też nieraz jest dobra, o ile mniejsza rozmiarówka

Haha! A ja widzę jak mi lat przybywa szok! A tym bardziej mnie to wszystko jakoś przeraża jak sobie myślę, że w tym wieku to już masa dziewczyn ma dzieci, jest w ciąży... a mając 24 lata to już lekką ręką

W ogóle to pobyt w Waszym towarzystwie jakieś mnie przyzwyczaja do bobasa, bo tak to dla mnie jakoś takie ciągle bardzo odległe... myślę, że może za rok... a jak przychodzi ten rok... to bach o kolejnym roku myślę dziwne to...

Katuniu u nas wczoraj na sylwku była taka fontanna mniam polecam maczane kiwi i taki rurki pychaaa
spoko ja mam juz prawie 28 i dopiero teraz sie zdecydowalismy wiec masz jeszcze czas
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 19:51   #3583
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
mój kawaler też lubi i oby tak mu zostało

zdrowiej kochana zdrowiej bo musisz nam stopy masować
Rosi się brzydzi naszych stóp

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A od jutra dieta.
I na jakiś aerobic się trzeba zapisać (dziś przeczytałam, ze na wiosce Zumba rusza) i jak juz podskoczymy finansowo to do dietetyka ruszam
Powodzenia w znalezieniu mądrego dietetyka, bo wbrew pozorom dyplomowani dietetycy po studiach też "potrafią" odchudzać Dukanem, Montignacem i gorącymi kubkami Dużo chcesz zrzucić?
Stary 2012-01-01, 19:52   #3584
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A od jutra dieta.
zumba super sprawa

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:06   #3585
kliwia
Zakorzenienie

kupilismy odkurzacz przyjdzie we wtorek moze
Rowenta silencer
http://www.futurio.pl/index.php?cID=0&pID=967
tylko worki drogawe, 24zl za 4 sztuki, ciekawe czy istnieja jakies zamienniki.
[wczoraj maz odkurzal i sie mu kabel zahaczyl, a pociagnal odkurzacz, i az slychac bylo jak istkry przeskakuja w srodku ale i tak go mezu zlutuje i bedzie do remontow i do garazu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-01, 20:19   #3586
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rowenta silencer
[wczoraj maz odkurzal i sie mu kabel zahaczyl, a pociagnal odkurzacz, i az slychac bylo jak istkry przeskakuja w srodku ale i tak go mezu zlutuje i bedzie do remontow i do garazu
to jest ten co niby ciszej chodzi ?
mąż się śmiał, że prawie tak samo głośno chodzą
Stary 2012-01-01, 21:39   #3587
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Rosi się brzydzi naszych stóp
co to znaczy brzydzi o ta niedobra!!

Cytat:
Rowenta silencer
fajny, a on jest z kablem?
my chcemy taki
http://www.electro.pl/produkt-Odkurz...54232,167.html

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

głęboka woda obejrzana mogę iść spać

dobranoc

p.s. ktosia dzięki za info o malibu nie wiem co się dzieje mam wrazenie że jakby tłuszcz z kokosa się wydzielał i to masełko tworzył... hmm a ty mleka dawałaś zimne z lodówki czy o temp pokojowej? hmm mieszałam to tylko łyżką ale jk mówie od razu po zrobieniu tzn ze 3h później piłam i nic się nie działo a niecałe 2 dni później.... już tak..
Stary 2012-01-01, 23:06   #3588
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

spoko ja mam juz prawie 28 i dopiero teraz sie zdecydowalismy wiec masz jeszcze czas
No właśnie czas jest, zawsze jest... tylko pora w tym czasie nie zawsze jest odpowiednia...
Ja mam mega stracha... bo nie mam miesiączek (bardzo rzadko)... zresztą dzisiaj gadaliśmy z tż i na pewno tak długo nie będziemy czekać
Gdyby ktoś mógł dać gwarancję, że nie będzie problemów za kilka lat, no ale nikt takiej nie daje...

--------

Dzisiaj rozmawialiśmy i niby więcej jest za tym, aby jeszcze trochę poczekać, ale tych argumentów co mniej są dużo ważniejsze... bo tamte po czasie i tak mogą stracić zupelnie swoją wartość... i właśnie rozmawialiśmy o tym, że fajnie byłoby się najpierw wyprowadzić, iść na swoje...itp. i w tym czasie tż mi powiedział, że gorzej jak się okaże, że nie będzie miał kto mieszkać w tym nowym domku...

Swoją drogą to u nas przyszłe starania to też nie będą na zasadzie bach i zaczynamy, bo nawet nie mam z czym zaczynać jak @ brak... a lekarz jak idę to się tylko pyta czy planuję dziecko...
i jak wcześniejsi słyszeli kiedy to nic ze mną nie robili...
a ostatnio ten teraz co pisałam to chyba dlatego kazał mi zrobić monitoring , bo podłam bliższy termin starań

------

Laski przypominam, że piątek wolny!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 08:22   #3589
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
co to znaczy brzydzi o ta niedobra!!

fajny, a on jest z kablem?
my chcemy taki
http://www.electro.pl/produkt-Odkurz...54232,167.html

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

głęboka woda obejrzana mogę iść spać

dobranoc

p.s. ktosia dzięki za info o malibu nie wiem co się dzieje mam wrazenie że jakby tłuszcz z kokosa się wydzielał i to masełko tworzył... hmm a ty mleka dawałaś zimne z lodówki czy o temp pokojowej? hmm mieszałam to tylko łyżką ale jk mówie od razu po zrobieniu tzn ze 3h później piłam i nic się nie działo a niecałe 2 dni później.... już tak..
Mleko było w temp pokojowej. Mieszałam trzepaczką, bo słodzone mleko jest dużo gęściejsze. Jeśli coś się wytrąca, to od razu się nie pojawi...hmmm dziwna sprawa. Ale i tak mnie kochasz?

Marcelina się czołga do przodu
Skończyłam czytać pierwszą część "Cukierni pod Amorem". Fajna jak już się wciągnie, bo na początku męczy przeskakiwanie pomiędzy współczesnością, a historią rodziny. Na drugą część muszę poczekać, bo jestem 2 na liście oczekujących. Zamówiłam sobie za to "Papież musi zginąć", bo Rosi mnie natchnęła i okazało się, ze w bibliotece jest Tylko dopiero jutro będę mieć.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-01-02 o 08:32
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 08:43   #3590
Ana***
Zakorzenienie

Hej!
Stary 2012-01-02, 08:58   #3591
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie

Cieszę się, że Wasze zabawy Sylwestrowe jak najbardziej udane! U nas też bardzo pozytywnie. Kolega TŻ z dziewczyną okazali się super ludźmi. Nie wiem kiedy zleciał czas do północy! Gdyby nie mój mąż to i północ byśmy przegadali A po północy przyszli drudzy znajomi i posiedzieliśmy do po 4. Na prawdę pozytywny wieczór.

A wczoraj dzień pięknego lenistwa na kanapie

Laseczki dziękuję za życzenia

Martucha Mam, mam ten odkurzacz!!!! Jest genialny!!! Jedno co to nadaje się rewelacyjnie do mieszkań bez dywanów, bo wykładzin i dywanów nie wyobrażam sobie nim odkurzać. A że my nie mamy to jestem zachwycona nim!

Śliweńka Martucha ja nie mam traumy z dzieciństwa jeśli chodzi o szpinak (nie pamiętam, żeby kazali nam go jeść - może chodziłam do normalnego przedszkola, a na pewno kilka lat później ) ale przez lata nie jadłam. A teraz uwielbiam! Mogę jeść co drugi dzień i z makaronem i jako zapiekanka i z ryżem i nawet w sałatce Tylko doprawiam go po swojemu bez czosnku i jest pycha

Ktosia brawa dla Marcelinki!

Samba podoba mi się Wasz plan! Trzymam kciuki za najlepsze rozwiązanie dla Was!

Ana ja mam cały czas wrażenie, że mam 18 lat. I jak ktoś się mnie pyta ile mam lat za każdym razem chcę powiedzieć 18. Może dlatego, że tak się wyczekiwało tej wielkiej 18
A co do tematów dzieciowych, to fakt, dziewczyny oswajają mnie z tą myślą. I chwała im za to! Mam wiedzę, której podejrzewam połowa moich znajomych nie ma, ale mimo wszystko na razie nie czuję się gotowa... a mąż coraz częściej zaczyna wspominać o dziecku...

India to będziemy się wspierać! Ja mam zamiar w tym tygodniu rozejrzeć się za jakimś fitnessem w moich okolicach. Chcę zacząć znowu chodzić na stepa, a od dzisiaj chcę zacząć robić brzuszki...

Rossi cieszę sie, że lepiej się czujesz! Do kiedy masz jeszcze zwolnienie?

Katunia, fajnie, że udało się załatwić fontannę! Aż mi się przypomniało nasze wesele i godzina 21:30 kiedy całą tę czekoladę miałam na sukience Na szczęście moja mama jest mistrzynią a i sukienka była z genialnego materiału i po kilku minutach nie było śladu!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:00
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:04   #3592
kliwia
Zakorzenienie

agus tak do naszego ma mniej ponad 10decybeli a to jest duzo.

martucha moi rodzice maja ten co wy macie, i ona jets ok, do odkurzenia paprochow z paneli/kafli. na gruntowne odkurzanie dywanow nie ma nim szans. Kipesko ciagnie no i do dywanow jak dla mnei sie nie nadaje. ale do paprochow z podlogi ok

jesu ale sie pochorowala, wymiotowalam pol wieczora - z obzarstwa chyba - a na koniec dostalam biegunki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:10   #3593
Gucia0987
Zakorzenienie

Kliwuś ja właśnie mam ten odkurzacz, ale nie mamy ani pół dywanu. Bo do paneli i płytek jest rewelacja, ale też nie wyobrazam sobie czyścić nim jakiegokolwiek dywanu, wykładziny.

A kiedyś i tak sobie kupię odkurzacz, który odkurza sam Tylko nie wiem co na to kot

Kochana, ale Cię dopadło! może zjadłaś coś nieświeżego... a jak dzisiaj się czujesz? Lepiej?

Stary 2012-01-02, 09:14   #3594
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Witam się noworocznie i życzę Wam wszytskim aby ten nowy rok nie był gorszy od poprzedniego, spełnienia marzeń i wytrwałości w realizaji postanowień noworocznych

ide nadrabiac te trzy dni bo pewnie naskrobałyscie co nie miara

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:17   #3595
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Cieszę się, że Wasze zabawy Sylwestrowe jak najbardziej udane! U nas też bardzo pozytywnie. Kolega TŻ z dziewczyną okazali się super ludźmi. Nie wiem kiedy zleciał czas do północy! Gdyby nie mój mąż to i północ byśmy przegadali A po północy przyszli drudzy znajomi i posiedzieliśmy do po 4. Na prawdę pozytywny wieczór.

A wczoraj dzień pięknego lenistwa na kanapie

Ana ja mam cały czas wrażenie, że mam 18 lat. I jak ktoś się mnie pyta ile mam lat za każdym razem chcę powiedzieć 18. Może dlatego, że tak się wyczekiwało tej wielkiej 18
A co do tematów dzieciowych, to fakt, dziewczyny oswajają mnie z tą myślą. I chwała im za to! Mam wiedzę, której podejrzewam połowa moich znajomych nie ma, ale mimo wszystko na razie nie czuję się gotowa... a mąż coraz częściej zaczyna wspominać o dziecku...
Fajnie, że Twój sylwester się udał! i że nowo poznani goście też okazali się dobrym towarzystwem

A dlaczego ten odkurzacz, o którym pisała Marta nie nadaje się do dywanów?

Mi przez dłuższy czas też wydawało mi się, że mam 18... no a teraz to, że tak 20 skończe, no bo studia i praca ja również jestem wdzięczna za oswojenie z tematem dziecka... jak również porodu! bo generalnie ja kiedyś mówiłam, że nie będę miała dzieci, bo nie będę rodzić... i byłam o tym święcie przekonana... a wzięło mi to stąd, że jak byłam mała to znalazłam u rodziców takie książki o seksie... i tam było też o porodzie i były zdjęcia... i miałam uraz na wieleeeee lat nieraz z koleżanką o tym gadałyście i stwierdziłyśmy, że nie ma mowy... i w sumie do tej pory mam paniczny strach, ale jest ciut lepiej

Cytat:
agus tak do naszego ma mniej ponad 10decybeli a to jest duzo.

martucha moi rodzice maja ten co wy macie, i ona jets ok, do odkurzenia paprochow z paneli/kafli. na gruntowne odkurzanie dywanow nie ma nim szans. Kipesko ciagnie no i do dywanow jak dla mnei sie nie nadaje. ale do paprochow z podlogi ok

jesu ale sie pochorowala, wymiotowalam pol wieczora - z obzarstwa chyba - a na koniec dostalam biegunki
Ja też chorowałam... w noc sylwestrową jak wróciliśmy do domu, to 1,5h przespałam na kocu przed wc, bo tam mnie mdliło, ale na szczęście nie wymiotowałam nienawidzę tego swoją drogą, brrrr...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:21
Stary 2012-01-02, 09:18   #3596
ktosia86
Zakorzenienie

Kliwia współczuję tych żołądkowo-jelitowych rewolucji! Oby szybko Ci przeszło.

Gucia dziękuję w imieniu Marcelinki No i cieszę się, że impreza się udała

Anika Chyba aż tak dużo postów nie naprodukowałyśmy.

Nie mam pomysłu na obiad i na dodatek mam przeogromnego lenia
Muszę ogarnąć chałupkę po weekendzie, nie wiem jakim cudem, ale zawsze w poniedziałek mam największy bałagan, bo jak jest mąż to odpoczywamy, cieszymy się sobą i nie tracimy czasu na głupoty (czyt. mycie kubków na bieżąco ). Jak na razie zdjęłam suche rzeczy, powiesiłam pranie i wstawiłam następne i czekam na wenę

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-01-02 o 09:22
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-02, 09:19   #3597
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Kliwuś ja właśnie mam ten odkurzacz, ale nie mamy ani pół dywanu. Bo do paneli i płytek jest rewelacja, ale też nie wyobrazam sobie czyścić nim jakiegokolwiek dywanu, wykładziny.

A kiedyś i tak sobie kupię odkurzacz, który odkurza sam Tylko nie wiem co na to kot

Kochana, ale Cię dopadło! może zjadłaś coś nieświeżego... a jak dzisiaj się czujesz? Lepiej?
A co to za odkurzacz, który sam odkurza?
Stary 2012-01-02, 09:25   #3598
Gucia0987
Zakorzenienie

Ana odkurzacz nie nadaje się do dywanów, bo ma za mały ciąg Poza tym on zbiera paprochy inną techniką, tak zamiatając pod siebie, a do dywanu jednak jest potrzebny ciąg.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
A co to za odkurzacz, który sam odkurza?
Ana Ana w jakim Ty świecie żyjesz! Mamy XXI wiek i odkurzacz może sprzątać mieszkanie kiedy Ty np jesteś w pracy a Ty mu do niczego nie jesteś potrzebna

artykuł http://www.domowladni.pl/trend/230-iq-odkurzacza
przykłady: http://www.robzone.pl/?gclid=CLnNyqT0sK0CFcYl3godUzeTzg

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Kliwia współczuję tych żołądkowo-jelitowych rewolucji! Oby szybko Ci przeszło.

Gucia dziękuję w imieniu Marcelinki No i cieszę się, że impreza się udała

Anika Chyba aż tak dużo postów nie naprodukowałyśmy.

Nie mam pomysłu na obiad i na dodatek mam przeogromnego lenia
Muszę ogarnąć chałupkę po weekendzie, nie wiem jakim cudem, ale zawsze w poniedziałek mam największy bałagan, bo jak jest mąż to odpoczywamy, cieszymy się sobą i nie tracimy czasu na głupoty (czyt. mycie kubków na bieżąco ). Jak na razie zdjęłam suche rzeczy, powiesiłam pranie i wstawiłam następne i czekam na wenę
ja wczoraj zrobiłam tortillę z mięskiem mielonym i została jeszcze na dzisiaj, więc problem z głowy. No i mnie dzisiaj strasznie ciągnie do domu, bo mąż ma wolne

Stary 2012-01-02, 09:26   #3599
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-01-02, 09:31   #3600
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ana odkurzacz nie nadaje się do dywanów, bo ma za mały ciąg Poza tym on zbiera paprochy inną techniką, tak zamiatając pod siebie, a do dywanu jednak jest potrzebny ciąg.

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Ana Ana w jakim Ty świecie żyjesz! Mamy XXI wiek i odkurzacz może sprzątać mieszkanie kiedy Ty np jesteś w pracy a Ty mu do niczego nie jesteś potrzebna

artykuł http://www.domowladni.pl/trend/230-iq-odkurzacza
przykłady: http://www.robzone.pl/?gclid=CLnNyqT0sK0CFcYl3godUzeTzg

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

ja wczoraj zrobiłam tortillę z mięskiem mielonym i została jeszcze na dzisiaj, więc problem z głowy. No i mnie dzisiaj strasznie ciągnie do domu, bo mąż ma wolne
Jak będzie mi się chciało ruszyć zadek do sklepu to coś wymyślę... chyba Tortilla mówisz... Muszę to przemyśleć
Te odkurzacze samosprzątające są ekstra Tylko zastanawiam się, czy nierówny dywan by dobrze wyczyścił Bo jak jest gładki, to luz, ale mój dywan ma rowki

Cytat:
Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości