|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Cytat:
a co lepsze nie jest aż tak drogi, bo ten niżej to kwestia 700zł... ciekawe czy nadaje się do dywanów, bo nic o tym nie doczytałam? jak pani ekspert?![]() ![]() ![]() Słyszałam tylko o robocie, który niby sprząta i o robocie, który gotuje, ale jakoś nie wnikałam w szczegółu, bo to koszt kilku tys. zł
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako dziecko zdumiewała mnie zawsze bajka o Jetsonach, ale nam do nich już coraz bliżej
|
|
|
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do robota, który sam gotuje, to ponoć takim urządzeniem jest termomix. Drogi na pewno jest, ale ja osobiście uważam, ze jest wart tych pieniędzy.
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gucia kliwia ja nie mam tego odkurzacza, planujemy go kupić jest rewelacyjny i co wazne ja nie mam dywanów ani wykładzin tzn mam jeden dywanik maleńki pod stolikiem kawowym ale jest tak mały że to nie problem, więc ten odkurzacz wydaje się być idealny, nasi przyjaciele go mają i go uwielbiam no i w poznaniu wu odkurzał takim samym ale inny kolor (wiem że kolor świadczy o parametrach etc) i odkurzał też dywany i było ok ![]() ja dziś na 11 do 17 w pracy ehsss chyba się nie przestawie ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Gucia musze o tym twoim termomixie poczytać
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Alez jestem rozleniwiona, dopiero wstałam jak dobrze, ze sobie przedłuzyłam urlop i dopiero juztro do pracy hihiCytat:
potchwytuje temat i od siebie dorzucam jeszcze steper Ja ogólnie rozmyslam nad kupnem rolek, abym mogła pomykac po osiedlu, ale nie wiem czy samej bedzie mi sie chciałooj wspołczuje... mam nadzieje, ze dzis juz z Toba lepiej |
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
martucha no wiem ze nie macie go
i ze planujecie moi rodzice maja fioletowy no ja nim tylko po panelach umiem odkurzac hihih jak nie macie dywanow to lepszy nie trzeba i plus za wyjmowany maly odkurzac do okruchow na tapczanie etc![]() aaaa ze mna lepiej, jeszcze chyba do wc zawitam ale naluzie, choc jak rano szlam do sklepu to powoli bo mysllsam ze zaslabne,bylo mi goraco i duszno ble.
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że mieszkam w domku to małe prawdopodobieństwo! No chyba, że przez płot Cytat:
![]() Nas kiedyś pani zapraszała na prezentację, ale nie skorzystaliśmy, bo to kosztowało jakoś 7tys zł... moja mama powiedziała, że jak po marchewkę do ogródka nie pójdzie to ona nie chce haha
|
||
|
|
|
#3608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, zupełnie nie wiem co się mogło stać z tymi wiórkami Ja też malibu robiłam pierwszy raz, więc nie mam w tym za dużego doświadczenia.Cytat:
![]() Damy radę babeczki!
|
||
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
http://ale wpadka .pl/wp-content/uploads/2009/03/osmioraczki-matka.jpg wstrząsnęło to mną...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-02 o 10:03 |
|
|
|
#3610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a termomix jest super. Przynajmniej ja jestem bardzo zadowolona. Ja i tak nie wykorzystuję go w 100% ale co chwilę obiecuję sobie, że będę z niego więcej korzystać . Tylko drogie piero.nstwo strasznie!Cytat:
![]() stepera nie mam... muszę poszukać u cioci bo ona kiedyś miała i w sumie by się przydał. przed telewizorem mogłabym sobie maszerować...
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety chyba jakaś wadliwa produkcja... coś się w nim wycierało i czarny proszek sypał się na dywan... reklamowaliśmy dali drugi i jest z nim to samo ![]() A jakiś czas temu kupiliśmy eliptyk. Fajna sprawa, ale już nie idzie go tak łatwo przenieść, np. żeby ćwiczyć przed telewizorem ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- ----------- Aaaa i dziewczynki, które chcą robić brzuszki... to nie jest taka prosta sprawa... ja też robiłam na własną rękę, ale teraz ta pani terapeutka, do której jeżdżę mnie uświadomiła jak się powinno robić. Po pierwsze jeżeli się źle robi, można sobie uszkodzić kręgosłup, a po drugie nie dadzą rezultatów Przybliżę opis, może nie będzie on aż tak dobry jakby opowiedziała o tym osoba wykwalifikowana, no ale lepszy rydz... ![]() Po pierwsze należy pamiętać że brzuszek robi się przy wydechu (i żebra powinno być tak jakby najniżej opuszczone), jak kładziemy się z powrotem to wtedy robi się wdech. Po drugie, ręce trzyma się za głowa, a łokcie muszą być caly czas równolegle do podłogi, a nie do uszu, jak to robią niektórzy i głowa, szyja prosta patrząc się na sufit... nie przychyla się głowy do klatki piersiowej... No i oczywiście lepiej zrobić mnie, a dokładniej niż "byle jak" Może komuś się to przyda
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-01-02 o 10:35 |
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten pomarańczowy jest najsilniejszy ;Da termomix mi sie podoba ![]() witaj ![]() zbieram się do pracy ale jeszcze mówie wam ze zimy już nie będzie, w styczniu będzie padał deszcz w dzień będzie na plusie jak spadnie śnieg to poleży kilka godzin i następnego dnia go nie będzie, luty tak samo, a od marca wiosna ![]() aaaa i kwiecień maj czerwiec będzie bardzo ciepły suchy czasem upalny ![]() zobaczycie
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chorowałam ale drugą stroną i na pewno nie z obżarstwa. Nie wiem co to było ale cały dzień mnie męczyło. Jejku dziewczyny jak mnie cyce napierniczają Lilka mnie w nocy ugryzła w prawą pierś tak, aż mi krew leciała chyba muszę skończyć karmić piersią, bo jeść oczywiście dostanie .
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My ostatnio kupiliśmy takie urządzenie http://www.decathlon.com.pl/PL/ab-110-ro-owy-192887489/ja nie potrafię tego używać, ale muszę się z nim zaprzyjaźnić ![]() Cześć Słonko! Tęskniłam!
|
|
#3618 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
rosi biedny kociak
atomufka co tak oszczednie. wez cos napisz
|
|
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Też tęskniłam
moze w tym roku znajdę więcej czasu na wizaż ![]() kliwia rozkręcam się
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc, w koncu do nas zawitałas
Cytat:
![]() ja sie szykuje i zaraz wyruszam na zakupy, a moze trafie na co sfajnego w miłej cenie nowe wranglerki by sie przydały
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu to jak Ci te zasady znane to bardzo dobrze!
Nie chcę Cię broń boże zniechęcać, ale ta pani powiedziała, że taka kołyska to zły pomysł, bo też o to pytałam... ale nie dopytywałam dlaczego, bo ja mam taką z plecami. Masakra, jak teraz czytam to mam tyle tych urządzeń do ćwiczeń jakbym siłownia miała ![]() Bidula... a może jest na coś uczulony? nie wiem, może go kąpaliście albo co? a może nowa karma?
|
|
|
|
#3624 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
postanowienia fajniste:) Cytat:
dobrze ze dałas rade kto jak nie my:) Cytat:
ale....... maz powiedzial ze to malibu wcale nei smakuje jak prawdziwe malibu powiedziałam mu ze ma w takim razie kupic mi prawdziwe i bede porównywac ale mnei to zrobione smakuje a jak sie ejszcze przegryzie to bedzie całkiem dobre:) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a dla Marcelutki gratulacje:) teraz sie zacznie dopiero.... ja po sobocie miałam dosc i hciałam zeby natula choc na chwile usiadla tak abym mogła COKOLWIEK zrobic:/ najpierw przytzasła se łapke drzwiczkami potem mi sie złapała piekarnika i taki wrzask ze az mi sie płakac z bezsilnosci chciało Cytat:
heloł ja siedze w pracy, wygladam jak zombi:( nawet kawa nie pomogła wcale nei spie po nocach, natula dzis od 3 do 6 pokazywalam jak ona pieknie umie nasladowac konika i mlaskała jezorem na zmiane z wołaniem taty w kocu o 6 maz nie wytrzymał wpakował ja do hustawki i dopiero usneła:/ u nas sylwek spokojny nawet bardzo posiedzielismy w malutkim gronie do 2 po czym potem ze 3 razy wstawałam do natuli a i tak o 8 zrobiła wszytskim pobudke zrobiłam muffinki, schab ze sliwka i pełno szaszłyków na ciepło i bardzo wszytskim smakowało ogolnie mam dosc jestem zmeczona spiąca i jest mi aż niedobrze ze zmęczenia:/ byle do wieczora ostatnimi czasy zauwazam ze teraz wstaje do natki czesciej niz jak była noworodkiem regularnie co 3 godziny na karmienie jak noworodek kurka za jakies 1,5 tyg konczy nam sie skok i ciekawa jestem czy te jej neispanie tez sie skonczy:/
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam cie za słowo zeby przepowiednia sie sprawdziła bo wcale mi do zimy nie teskno ![]() hej hej gdzie ty byłas jak cie nie było
|
|
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, chodziło mi o to do kiedy nie będziesz chodziła do pracy. Mam nadzieje, ze jednak żadne przeziębienie Cię nie złapie! Moja też się boi odkurzacza No i mam nadzieje, że Wasz kotek jednak zdrowy będzie. Daj mu z tydzień bez żadnej maści, żadnego specyfika, może samo się zagoi. Faktycznie mógł mieć strupek i odpadł razem z włosiem. Moja też tak kiedyś miała... mam nadzieje, że jednak będzie zdrowe maleństwo Cytat:
![]() Aniczka mam nadzieje, że Natalce przejdzie to nie spanie, bo faktycznie zaczyna przesadzać No i kochana, niech godziny dzisiaj szybko biegną, żebyś jak najszybciej mogła wrócić do domku
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-01-02 o 11:43 |
||
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
statuetkę
jak samba zrobiła foto to niech wrzuci ja mam tylko projekt tabliczki ale na żywo wyglądało super!
|
|
|
|
#3628 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja nie polecę tego odkurzacza, u nas często się psują, zawsze jest ten sam problem akumulatory nie ładują, a jak ci się popsuje to mają 30dni na naprawę ![]() Cytat:
ja jak pisałam w zapiekance zjem, ale raz teściowa zrobiła zupę i twierdziła że to szpinakowa jak zaczęłam jeść nie wiedziałam gdzie ją wylać ![]() Cytat:
![]() a ostatnio pisałam czy ktoś Cię nie widział ![]() mam nadzieję że kotu okaże się że nic poważnego nie jest
|
|
#3629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zasady robienia brzuszków znam, a jakże ![]() Wróciła córka marnotrawna WitajCytat:
![]() Cytat:
Jak nie urok to sr*aczka! Mam nadzieję, że jednak Cię nie weźmie to przeziębienie. Trzymam kciuki, żeby kocurkowi przeszło. I mam nadzieję, ze to Twoje noworoczne postanowienie ![]() Cytat:
Aż wyjęłam swoje malibu i dokładnie obejrzałam - nic mu nie jest ![]() Oczywiście, że smakuje inaczej niż oryginalne, co nie znaczy, że jest gorsze ![]() No i mam nadzieję, że Natalii przejdzie
|
||||
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko usuń spację
A co do odkurzacza, to mój mąż pracuje też w tej branży już kilka lat, ma pojęcie i sam stwierdził, że kupujemy. Ja jestem jak na razie zachwycona ![]() Zobaczymy jak się będzie sprawował
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Poza tym on zbiera paprochy inną techniką, tak zamiatając pod siebie, a do dywanu jednak jest potrzebny ciąg.

Bo jak jest gładki, to luz, ale mój dywan ma rowki

Lilka mnie w nocy ugryzła w prawą pierś tak, aż mi krew leciała

jak zaczęłam jeść nie wiedziałam gdzie ją wylać