|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
maconha89 ja nie mam fb (tzn mam fikcyjne konto, założone kiedyś żeby czytać wpisy Pati Yang bo lubię co pisze na fb
). Generalnie to on jakies 2 tyg przed rozstaniem zablokował wszystko dla nieznajomych, więc nie mam podglądu. Moja przyjaciółka ma go w znajomych, ale nie będę jej ciągle wypytywać co tam u niego słychać. I dobrze. Choć przyznam, że jak zobaczyłam te fotki to serce mi stanęło czy mu sie coś nie stało. Ale i tak to niezrozumiałe dla mnie bo nie ma się czym chwalić. Ale w sumie czego sie spodziewałam, zdjęcia mojego albo ze mną nie miał za to wrzucał np jak rozkręcił auto...Ech. Nie ma co
|
#3962 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj się przełamałam i zjadłam jakiegoś sucharka, no i piję dużo wody. Humorek trochę mi się poprawił. Pojechałam do kościoła i długo się modliłam. Tylko nie myślcie, że jestem jakimś moherkiem ![]() Muszę się wziąć w garść, ale za cholerę nie umiem, zwłaszcza, że sama w domu jestem, mieliśmy mieszkać z eksem ![]() Do rodziny mam daleko i zobaczę ich dopiero w czwartek, także popłakuję sobie. My rozstaliśmy się z w sumie mojej winy, bo byłam nie bardzo uczciwa, czułam jakbym zakochała się w kimś innym, zrobiłam się oschła, zobojętniała. Kiedy oprzytomniałam to okazało się, że on już zakochał się w innej. Boli, boli i jeszcze raz boli. Wiem, że to moja wina, ale mimo to cały czas czekam, że może jednak zrozumie, że i ja zrozumiałam. |
|
|
|
#3963 | |||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Co za debil. Nie ma czego żałować. Jak sama wspomniałaś, oddalał się od Ciebie, więc już od jakiegoś czasu nie był zaangażowany w związek. A czemu tyle ciągnął? Zapewne z wygody, jak wielu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz w sobie bardzo dużo siły Cytat:
Cytat:
Gdybym nie przygarnęła kota, mieszkałabym w syfie i jadła czipsy. A tak, to musi być posprzątane, żeby wariat czegoś nie rozwalił, gotuję kurczaczka sobie i przy okazji jemu, ścielę łóżko moje życie nabrało kolorów nie przez faceta, tylko przez zwierzątko, które bezinteresownie obdarzam uczuciem.
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3966 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mi też kościół pomagał. Niestety należę do tych, co "jak trwoga, to do Boga". Ale co poradzę, skoro On pomaga ![]() Cytat:
Cytat:
Mruczek przyssał mi się do kolan, nie mogę zrobić sobie kolacji ![]() Kotek trochę zmniejszył moje życie towarzyskie. Po pracy lecę do domu go nakarmić, nie chcę go długo zostawiać samego, żeby nie zdziczał, czasem wolę się z nim pobawić niż gdzieś wyjść. Ale zaspokaja mnie emocjonalnie
|
|
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Malla ja uwielbiam koty. Już od dawna mi się marzy, a teraz tym bardziej by mi się przydał. Ale niestety wynajmuję pokój więc nie mam możliwości narazie. Jakiś czas hodowałam wirtualnego ale niestety tego się nie da pogłaskać i przytulić
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki, o 20 się widzimy żeby porozmawiać o 19 wychodzę.
|
#3969 | |
|
Konto usunięte
|
to straszne jest, nie wiem co z tym zrobić. poprzedniego eksa ukryłam ale co z tego jak i tak wchodziłam. uznalam wiec ze tego lepiej nie chowac bo tak czasami nie wchodzę bo myślę ,, no samo by wyskoczyło". ale paranoja totalna. fb to zło wymyslone ku zgubie ludzi po rozstaniu
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za wsparcie! nie zamierzam się do niego odzywać. On do mnie zresztą też. Tylko czemu to tak strasznie boli ?
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki. Napiszę co i jak jak wrócę.
|
|
#3972 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam kotka, niestety w rodzinnym domu bo i tak co tydzien wracam więc nie chcę go męczyć co chwile innym mieszkaniem i wożeniem w transporterze. Ale uwielbiam się tulić do niego i gadać gdy mi źle.
Mój eks nie ma fejsa, ale niestety ta jego panna ma i na nią non stop zaglądam. Już widziałam zdjęcia z Sylwestra i mi się niedobrze automatycznie zrobiło. Kurczę, muszę się przełamać i nie zaglądać bo to katastrofa. Powiem Wam, że może i niektórzy uznają za dziecinne usuwanie ze znajomych, ale to jest dobre, dlatego, że nie widzimy tych wszystkich zdjęć, statusów i to powinno nam pomóc w jakimś stopniu. Tylko kurczę, jak się powstrzymać przed niezaglądaniem |
|
|
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki temu dowiedziałam się, że matka chłopaka z którym kręciłam a który się przestał odzywać z dnia na dzień ( a potem coś pisał ze nie mógł bo był zajęty pogrzebem mamy) zmartwychwstała , dziecko które miało nie być jego jednak było jego a w przypadku exa ze to nie do końca chodziło o to że ja jestem niedobra i mam same wady a panienka ze zdjęć w telefonie nie była koleżanką jego kumpla tylko jego. Także ... mnie się w życiu przydał do rozwiania paru wątpliwości ![]() Black Mermaid ta od mojego ma poblokowane wszystko nie mam co oglądać. u niego też. I chwała Bogu.
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2012-01-03 o 18:23 |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cc_chanel no właśnie, jak to jest możliwe? moja przyszłość na razie to co będzie nastepnego dnia. Wiesz, jak mieszkałam z eksem to może nie miałam "wylizanej" podłogi, ale sprzątałam przynajmniej raz w tygodniu, były obiadki codziennie itd. Dziwi mnie moje postępowanie, bo nawet jak byłam młodsza i "chata" była wolna jak rodzice gdzies wybywali to zawsze sobie pichciłam coś dobrego, a teraz mi wszystko jedno. Co do zwierzaka to ja zawsze psiara byłam. Psa mam, mieszka ze starszymi, bo ja za długo pracuje... Z reszta mój pies też mi się jakoś źle kojarzy, bo uwielbiał eksa i słuchał go jak nikogo innego... Można się tego oduczyć. Jak zaczęłam więcej z domu wychodzić to jakoś mniej czau na to było. Teraz siedze często na fb jak jestem w domu, bo gadam ze znajomymi, których mam tylko tam, bo mieszkają w innych miastach. Czasem coś looknę, ale od momentu jak zobaczyłam na fb jego zdjęcia z tą szmatą to zawsze sobie to przypominam kiedy mnie najdzie ochota - przypominam sobie jak zabolało i wtedy jakoś się opieram. |
|
|
|
|
#3975 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ja to bym chciała chyba żeby on sie odezwał i powiedział, że żałuje ze mnie zostawił. Nie wróciłabym do niego ale nie wiem...dla takiej głupiej satysfakcji,żeby wiedzieć że załuje? matko , głupia jestem
|
#3976 | ||
|
jesterhead
|
Cytat:
Cytat:
) ale jak siedzę w domu sama, to sobie je wpuszczam i siedzę tak z nimi cały dzień. I pomaga, jak tak wezmę kotka na kolana to od razu się uśmiecham. Gadam do nich, bawię się z nimi, śpię. I nie czuję się taka samotna dzięki nim
|
|
|
#3977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy ja wiem czy to głupie? Raczej wynika z tego, że jesteśmy zranione, z obniżoną samooceną i cos takiego zdecydowanie nam by poprawiło nastrój, a przynajmniej w moim przypadku. Przestałabym się czuć jak nic nie warta...
|
|
|
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dokładnie tak samo!!!! Ale on milczy i pewnie się cieszy |
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jak nie zaglądać? Nie mieć namiarów. Jak szukałam go poprzez znajomych znajomych, to wstawałam na chwilę i myślałam "hej, to paranoja, zachowujesz się jak idiotka - on by tak nie robił". Trochę pomagało.Cytat:
|
|
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Wróciłam do domu po zajęciach i zakupach z przyjaciółką. Chciałam się trochę pocieszyć, ale nic dla siebie nie zalazłam
Teraz wróciłam do domu i dopadł mnie dół. Na tapecie w komputerze mam ustawione wciąż nasze zdjęcie i cały czas na nie zerkam To dopiero pierwszy dzień odkąd nie mamy kontaktu, a mi już tak bardzo go brakuje. Powinnam przygotować się na jutrzejsze zajęcia, ale na niczym nie potrafię się skupić. Tak mi źle...
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
Bakalli usun to zdjecie koniecznie!
ja na drugi dzień schowałam kubek od niego , usunełam numer, zdjęcia wspólne wypaliłam na płyte i schowałam. Nie katuj się!
|
#3982 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bakalli - koniecznie zmień tapetę na jakąś radosną
|
|
#3983 |
|
Rozeznanie
|
ja to jednak zdecydowanie jestem beznadziejna... temat - fb. miejsce - tablica jego brata, którego mam w znajomych mimo, że go przesunęłam do tzw. dalszych. co - zdjęcia z sylwka. Widać jaki jest szczęśliwy - nie ma zdjęcia wspólnego, ale jego brat + on (jakiś przebierany był - tak jak u nas 2 lata temu)... Po co ja sobie to robię? Hmm?
K..a, mam ochotę mu zmazac ten pierd...ny uśmieszek z gęby (sorry poniosło mnie). Wiecie jaka była moja pierwsza myśl o 24 w Sylwka, a dokładnie moje życzenie? Żeby nic mu nie wyszło i nic się nie udało. Poważnie, nie życzę mu dobrze za to jak się czuje/czułam. K...a i jeszcze jego brat z uporem maniaka nagle lubi wszystkie moje linki. Mam ochotę napisać żeby się odwalił!!! Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2012-01-03 o 20:16 |
|
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam eksa. Biegłam przez park a on stał na chodniku z ta samą z którą mnie zdradził (dla niego to nie była zdrada), nie wiem czy mnie nie zauważył bo nagle zaczął się z nią obscenicznie całować... Ale popędziłam dalej bo miałam przed oczami wizje kolejnego spóźnienia....
A teraz płaczę...
|
|
#3985 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przysięgam, mam ochotę wszystkim naszym eksom coś zrobić za to, że w większości przypadków nie umieli się zachować i jak czytam kolejne takie wpisy jak twój to się we mnie gotuje!!! |
|
|
|
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
Czy jestem s*ką jeśli nie życzę mu szczęścia, nie szczęścia tylko życzę mu żeby zdychał ?
|
|
#3987 |
|
Nie depcze krokusów
|
inez3 - zamiast się męczyć, usuń brata ze znajomych. Pewnie i tak nie zauważy
Zresztą samo przesunięcie do dalszych znajomych nic nie daje, musisz jeszcze zmodyfikować uprawnienia - najskuteczniejsze jest usunięcie.tanczac_w_deszczu - nie płakusiaj
|
|
#3988 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Musze z tym skończyć bo się zajadę...Moj eks, z tego co wiem to puścił gałąź bez łapania nastepnej, ale i tak mi cięzko. No bo jeśli nie spotkał nikogo, kto by mu lepiej odpowiedał to w takim razie o co biega. No ale nawet gdyby spotkał to, tak czy siak- ciężko. My nie jesteśmy ze sobą tak oficjalnie od Wigilii, ale to była tylko kwestia rozmowy, a już parę dni wczesniej dało się wyczuć, ze ewidentnie ktoś tu mnie juz za swoją dziewczynę nie uważa ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3989 |
|
Rozeznanie
|
oj, ale nie chce zachowywać się jak dziecko, w końcu to tylko fb...
|
|
|
|
#3990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

). Generalnie to on jakies 2 tyg przed rozstaniem zablokował wszystko dla nieznajomych, więc nie mam podglądu. Moja przyjaciółka ma go w znajomych, ale nie będę jej ciągle wypytywać co tam u niego słychać. I dobrze. Choć przyznam, że jak zobaczyłam te fotki to serce mi stanęło czy mu sie coś nie stało. Ale i tak to niezrozumiałe dla mnie bo nie ma się czym chwalić. Ale w sumie czego sie spodziewałam, zdjęcia mojego albo ze mną nie miał za to wrzucał np jak rozkręcił auto...Ech. Nie ma co

To dopiero pierwszy dzień odkąd nie mamy kontaktu, a mi już tak bardzo go brakuje. Powinnam przygotować się na jutrzejsze zajęcia, ale na niczym nie potrafię się skupić. Tak mi źle...