Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 20:54   #2401
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
co do laktatora to ja kupiłam ten (skoro za 10 zł go wylicytowałam) jak bedzie potrzebny lepszy to kupie wtedy a tak szkoda kasy wydawac jak nie mam pewnosci czy bedzie potrzebny
http://allegro.pl/nowy-laktator-lakt...956454784.html
ale u mnie wieje strasznie....

mam go tż mi go kupił w aptece jest do dupy po 30 min reka opada a w butelce tyle mleka co nic, to jjuz wiecej odciagam dojąc się recznie jak krowe
Stary 2012-01-03, 20:56   #2402
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
mam go tż mi go kupił w aptece jest do dupy po 30 min reka opada a w butelce tyle mleka co nic, to jjuz wiecej odciagam dojąc się recznie jak krowe
wiesz, 10 zł nie majatek... a nie mam pewności, ze bede miec pokarm i ze bedzie w ogole potrzebny. jak bedzie potrzebny to kupie porzadny. ten jest taki awaryjny...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:00   #2403
MMONIKA9
Wtajemniczenie

a za nami właśnie pierwsza kąpiel, Michasiowi nie bardzo sie podobało ale wiedziałam ze tak będzie bo w szpitalu przy kąpieli też płakał ale najważniejsze że pierwszy raz za nami oliweczką go nasmarowałam, ubrałam, nakarmiłam troche butlą troche cycem i właśnie usnął na moim ramieniu

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
wiesz, 10 zł nie majatek... a nie mam pewności, ze bede miec pokarm i ze bedzie w ogole potrzebny. jak bedzie potrzebny to kupie porzadny. ten jest taki awaryjny...

no dokładnie, tz płacił 30zł wiec te 10 to zadna tragedia
Stary 2012-01-03, 21:02   #2404
czubasek20
Zakorzenienie

Agatek czemu uciekasz?

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:03   #2405
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Ciekawa jestem jak dzieciak będzie wyglądał... do kogo bardziej podobne, czy będzie miało bujną czuprynę po mamusi jak była niemowlaczkiem, czy brązowe oczy po tatusiu, (po czasie oczywiście) czy to Seba czy Agati... kiedy zacznie się poród, jak długo się będę męczyć, czy dam radę, czy nie będzie komplikacji, czy zdążę zgolić kocura, czy mnie teściowa nie wnerwi, czy mam rozwarcie, czy odstawię magnez z 2 dni.... ale mnie to... irytuje wszystko! Ta niepewność ze wszystkim!

Mam stracha
Nie tylko Ty masz stracha Agatku
Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Na początek wiadomości od Eluni :
Będzie w szpitalu do poniedziałku, bo mały ma zapalenie ucha i gardła i żółtaczkę pytała co u Was więc zaraz jej napiszę same newsy, w czwartek idę ją odwiedzić
Biedmy Maluszek trzy paskudztwa na raz
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Nawojka rodzine mam 30km od siebie, sama chcialam z dala od rodziny i teraz mam
a olejek? hmm... czytalam, ze ponoc mial smakowac jak rozgnieciony slimak ale nie wiem jak taki slimak smakuje, bo nie probowalam. Olejek jest baaaardzo tłusty jak parafina i ma podobny zapach. Nalalam do szklanki 1 czubata lyzke stolowa i druga ale nie az tak pelna, do tego sok pomaranczowy w ilosci 2 razy wiekszej niz ilosc olejka. Wymieszac tego chyba nie da rady, zostaja oczka na wierzchu jak w rosole a smak? nijaki tylko, ze tlusty. Nawet nie bylo tak ciezko wypic, dodatkowo popilam herbata pozniej dosc dziwne uczucie bulgotania w brzuchu i czasem mi sie odbilo. Teraz mnie glowa boli, bo chyba mozna sie od tego odwodnic
Magda 30km to nie tak daleko, w razie w gdyby TZ nie było ktoś rozumiem jest postawiony w gotowości???
Jej podziwiwm Cię za ten olejek
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
ale inaczej jest wiadomosc przeladowana grafika i by nie poszlo !!!!! to byla taka liczba umowna, a kwiatek nalezal sie kazdej, ktora trzymala kciuki i juz koniec dyskusji, bo Cie pobije
Ooooo zadyma się szykuje. Dawno nic takiego się nie działo na wątku dajesz Pearl dajesz Agatku nie daj się
Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
Ja chcę na 4.01 albo 5.01, więc mi nie blokuj... Dziś już nie chcę bo mamy rocznicę ślubu i kupiłam ciacho i dobre dodatki do kanapek na kolację - mąż na obiad nie dotarł - siedzi u dentysty
Miałam robić własnoręcznie ciasto, ale stwierdziłam że może się uda z tym porodem w końcu to kto będzie to ciacho jadł? Mój M jak mu nie podać na gotowego, to nawet nie wpadnie, żeby zajrzeć do lodówki
aga_tka gratuluje rocznicy
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:04   #2406
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość
Agatku czy mogę zarezerwowac sobie Dzien Babci ??
poprosze o wpisanie mnie na liste 21 stycznia
udzielam już rejestracji pod numerem telefonu: 0 700...
dlaczemu akurat dzień babci??
dopisałam

Obstawiamy dalej... wolne daty od: 9-13.01 i 15.01-20.01
Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Na SR położna mówiła, że położenie ręki na główce dziecka super uspokaja ale łapki? Dla wszystkich miłośniczek kotów: http://www.maxior.pl/film/159017/Kot_usypia_dziecko
szok! słodkie! kot czarnuszek- uwielbiam takie!! Tylko oczyska się świecą mój Filips to się boi wrzasku, pisku, podniesionego tonu i ucieka gdzie pieprz rośnie... wątpię, że by tak spokojnie leżał koło dzidziusia
Mi ostatnio leżał Filips na brzuniu w kuchni na krześle ciekawe czy one czują co pod skórą się dzieje?? niby 'kocie ciepło' leczy, ale nie wiem czy to prawda

czubasek bo mam straaaaaachaaaaa tak jak każda z nas ja tam od 6.01 zamierzam spacerować itp itd, co by na 8 wykluć moją niespodziankę! ciekawe czy mi się uda... ale do 6 jest jeszcze mnóóóóóóóóstwo czasu!!!!!!!!!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2012-01-03 o 21:07
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:05   #2407
annyonne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misienka23 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim, kilka miesiecy mnie nie bylo, ale na ta koncowke bardzo bym chciala z wami byc. Ktora ma na 26go stycznia? ja ciagle mam wrazenie ze zaraz ssie zacznie, chociaz to jeszcze 3 tyg... tez maci podobnie? boicie sie tak bardzo jak ja??
26.01. to mój termin ale od czwartku odstawiam leki i zwiększam aktywność więc może urodzę wcześniej Bać się nie boję, póki co, zobaczymy co będzie dalej
Cytat:
Kochane, co myslicie o tej poscieli ????
Piaskowa w zyrawke (o ile Agawoo mnie nie zbije)
Super pościel
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:06   #2408
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka81 Pokaż wiadomość
Trzymta mnie bo nie wytrzymie , nie było mnie półtora dnia a nie wiem jak dogonić Was, kunia se strzelę chyba co by przyśpieszyć szaleju sie opiłyście czy jak.
Nie mam czasu nawet siąść z Wami i poczytać, jutro mam egzamin z praka z nerwów prawie w nocy nie spałam, dziś jeździłam ok, zobaczymy jutro co będzie, brzuch mi się stawia i modlę się aby tylko nie zaczęła się akcja dziś w nocy bo zamiast prawka będzie Zuzia
Powodzenia

Cytat:
Dziewczyny chyba mi opadł brzuch- lepiej mi się oddycha, a w ogóle swędzi mnie strasznie skóra tam gdzie mostek i pod cycami- żebrami... Malutek dupinkę wypycha coraz częściej na sam środek brzucha- pod mostkiem i jest wieeeeelka gula- nie mogę się zgarbić nawet to czuję bo zaginam cielsko i cycami dotykam brzuchacza
mam podobnie na dodatek jakimś cudem zmienił położenie i teraz girki mam w lewym boku no i tułowiem leży na samym środku brzucholca

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
Na początek wiadomości od Eluni :
Będzie w szpitalu do poniedziałku, bo mały ma zapalenie ucha i gardła i żółtaczkę pytała co u Was więc zaraz jej napiszę same newsy, w czwartek idę ją odwiedzić
Biedny mały

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Hej
urodziła któraś?
Chyba blanszor miała mieć cesarkę.
Nudzę się strasznie, mam na sali dziewczynę po łyżeczkowaniu więc na początku było trochę niezręcznie. Mąż dzwonił do mojej prowadzącej i podobno mam wyjść w czwartek ale w następnym tyg wrócę na porodówkę jeśli rozwarcie będzie postępować. 2 cm to chyba nie tak mało?

Cytat:
Wiadomość odmałej stópki,co byście były z nią na bieżąco :

"ktg całkiem ładne, pojawiły się skurcze co 5-6 min i teraz debatują czy może mnie szybciej nie ciachnąć czy jednak czekać aż się bardziej rozkręci... już 3 razy miałam gmeranko przez niezbyt delikatną gin, ale następne będzie przez sexy lekarza, bo właśnie przyszedł na dyżur nie spamujcie miliona stron, pozdr"

"laski z sali takie se... jedna w 35 tc ma dziecko które ma 1 kg, a ona ma ledwie 49 kg i cały czas pali fajne, nawet w toalecie :/ i jest mega dziwna, druga wporzo ale małomówna... więc nadrabiam i czytam książkę ale mi Was tu brakuje, jestem od Was uzależniona buziole"

za wszelkie wizyty, zakupy itp.
_________________________ _____
Bry wieczór

Znów mam skurcze takie jak wczoraj, ale rzadziej

Poza tym mąż kupił mi poduszkę do karmienia tzn. takiego rogala
A tak poza tym, to czuję się sporo lepiej, a przed spaniem zafunduję sobie jeszcze napój majerankowy, bo podobno przez ten zatkany nos chrapię w nocy
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:11   #2409
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
ło matko... moj ciązowy mózg

ja kupiłam ten czteropak chusteczek babydreama...ale mam tez dwie paczki nivea i te nivea spakowałam do szpitala. babydream bedzie po powrocie do domku
Neska nie martw sie moj ciążowy mózg nie lepszy

Ja wzielam te chusteczki bo mam jeszcze szescioapak huggiesow,ale pamietam, ze Uska pisala, ze beznadziejne sa
Cytat:
Kochane, co myslicie o tej poscieli ????
Piaskowa w zyrawke (o ile Agawoo mnie nie zbije)
B. Ladna
Cytat:
Agatek czemu uciekasz?
Czubasek jak tam ktg?

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:12   #2410
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Ja pierdziule, pojechałąm tylko na zakupy a tu 4 strony....

Kupiliśmy nianię z TT, kockl i 2 śliniaczki z Kubusia puchatka, koszyczki na pierdoły i szczotkę do butelek(chciałąm kupić taką zwykłą kuchenną ale w końcu wziełam tą z TT) no i z czego się najbardziej cieszę to kupiłąm pończochy uciskowe z scholla na opuchnięte nogi i miła mnie niespodzianka spotkała bo były za pół ceny a jeszcze tydzień temu nie
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:14   #2411
kamusia178
Raczkowanie

Cytat:
udzielam już rejestracji pod numerem telefonu: 0 700...
dlaczemu akurat dzień babci??
dopisałam
ot taka niespodzianka dla obu babć - bedzie to ich pierwsze wnuczęto w obu przypadkach no i bardziej sie nie moga doczekac juz jej niz ja
kamusia178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:18   #2412
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:

a potem bedzie jak w ciazy z zaskoczenia na TLC
"poszlam do lazienki zrobic siku i uslyszalam taki glosny plusk... patrze w srodek muszli, a tam jakies dziecko..."

Cytat:
Nudzę się strasznie, mam na sali dziewczynę po łyżeczkowaniu więc na początku było trochę niezręcznie. Mąż dzwonił do mojej prowadzącej i podobno mam wyjść w czwartek ale w następnym tyg wrócę na porodówkę jeśli rozwarcie będzie postępować. 2 cm to chyba nie tak mało?
Trzymaj się Czubasku
Cytat:
drugi od lewej

to ze slubu

co Ty bierzesz?
daj troche...
Też Ci tego dostarczono, mi 9 m-cy temu i od tamtej chwili takie skosy

Cytat:
o jejku Mijus bardzo Ci wspolczuje... to musialo byc traumatyczne przezycie....
moje pierwsze dziecko zmarlo zaraz przed porodem 2 dni po wyznaczonym terminie porodu, czyli po skonczonym 40tyg. Urodzilam sn i po 6h wypuscili mnie do domu. Dlatego tez bardzo denerwuje sie tym, ze teraz dzidzia nie spieszy sie z wyjsciem na swiat, a mnie ogarnia niesamowity strach
Współczuje Wam dziewczyny
Cytat:
Ej dziewczynki co to za smutne posty i wspomnienia?!!! Tu się ma lać krew, tzn wody! () dzieci wychodzić, ryk dziecka, pełnia szczęścia, miłości, a nie wspominacie smutne chwile na etapie 'która następna?!' w pełnym stresie i emocjach! Czy ja mam się do Was przejść? Słucham? Nastrzelać Wam?? Proszę tu nie smucić! Mamy w brzuszkach słodkie maluszki, zaraz będą z nami i mamy się cieszyć i płakać ze szczęścia

Odganiam Wasze złe emocje
Masz rację Agatonie odganiamy złe emocje
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Nawojka, ale cię stresują :/ Masakra Oby szybko się coś ruszyło
Taaaa ruszy oksy chyba, ale kiedy to też nie wiadomo
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
kurczę dziewczyny martwię się o N1kotynkę
napisałam do niej eska wczoraj rano i do tej pory się nie odezwała
z jednej nie chcę się narzucać bo może ma pełne ręce roboty przy małej i nie wyrabia a z drugiej zawsze dość szybko odpisywała.....
ostatnio smsowałyśmy w pt wieczorkiem, potem nie odzywała się i wczoraj jej wysłałam wiad i bez odzewu
Faktycznie długo się nie odzywa, ale chyba nie możemy napierać. Wstrzymajmy się jeszcze kilka dni może wkońcu sama się odezwie
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:22   #2413
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Masakra... kilka godzin i 5 stron...

zapowiedziałam tż, że wieczorem będą przytulanki czy chce czy nie chce

Mam nadzieję, że u Nikotynki wszystko w porządku

za wszystkie obywatelki szpitali kciuki trzymam

Kurde, nie cytowałam i teraz nie wiem co pisać
Stary 2012-01-03, 21:23   #2414
*Agatek*
Zakorzenienie

Kamusia... hmmmm no niech Ci będzie!

Inutil a on co na to?? chętny?? gotowy na wyzwanie?

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
mam podobnie na dodatek jakimś cudem zmienił położenie i teraz girki mam w lewym boku no i tułowiem leży na samym środku brzucholca
a też mniej się rusza? bądź wtedy kiedy łaskawie pogłaszczesz/ruszysz brzuchaczem?
Cytat:
A tak poza tym, to czuję się sporo lepiej, a przed spaniem zafunduję sobie jeszcze napój majerankowy, bo podobno przez ten zatkany nos chrapię w nocy
ee... a mąż nie chrapusia?? niby 'ziewanie jest zaraźliwe' a chrapanie chyba też- w moim przypadku było tak: A. wrócił na święta i przez pierwsze 4 dni chrapał, a po jednej takiej nocce ja razem z nim i się budziłam bo siebie słyszałam... kolejne dni przestał chrapusiać i ja też... nie wiem o co kaman w ogóle

Stary 2012-01-03, 21:29   #2415
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
a też mniej się rusza? bądź wtedy kiedy łaskawie pogłaszczesz/ruszysz brzuchaczem?

ee... a mąż nie chrapusia?? niby 'ziewanie jest zaraźliwe' a chrapanie chyba też- w moim przypadku było tak: A. wrócił na święta i przez pierwsze 4 dni chrapał, a po jednej takiej nocce ja razem z nim i się budziłam bo siebie słyszałam... kolejne dni przestał chrapusiać i ja też... nie wiem o co kaman w ogóle
Rusza się dość dużo, ale spokojniej niż wczoraj np.
Jak usiądę/położę, to się układa i wierci, a jak się ruszę, to od razu mam girki na wierzchu

On tylko po % chrapie, ale u mnie zauważył teraz przy przeziębieniu - zatkanym nosie... mówił, że nieźle zapodawałam
G. 9.1O.18
Stary 2012-01-03, 21:33   #2416
pearpearl
Wtajemniczenie

Tz juz konczy "prace" i nie mam jak pisac
Caly czas mnie zagaduje i mi przeszkadza

Zamowilismy materacyk, z grubej rury polecielismy i Nietopek bedzie spal na lateksowym Doimy tesciow Zawitkowski bylby dumny Moze chociaz ten materacyk go zmusi do odrobiny snu

Mowicie, ze lepiej w realu posciel? Ale ta jest taka ladna...i mozna wziac caly komplet...no i cena super. W komentarzach jest napisane, ze dobrej jakosci posciel, wiec moze warto

Teraz szukamy niani elektronicznej. Ile przy tym sprzeczek i klotni. Przeciez tz sie na niczym "dzieciowym" nie zna, a cwaniakuje, jakby pozjadal wszystkie rozumy Mozecie cos poradzic?

Blanszor, jest juz kolejna Dzidzia?

Rowniez caly czas mysle o Nikotynce, ale skoro Zuzi juz do niej pisala bez odzewu, to moze faktycznie nie ma co jej sie naprzykrzac?

A idzcie Wy sio z tymi olejkami rycynowymi. Jeszcze na nas z Czubaskiem skapnie niechcacy i urodzimy przed Wami...

Agatku,ale te posciele od tego sprzedawcy sa takie delikatne, niepstrokate,ze na pewno znajdzie sie cos do turystycznego. Przeciez ja pozniej tez sie przerzuce na turystyczne, tylko pewnie bezowe lub oliwkowe.

Klaurencja, to Maly juz sie tak wierci, ze boisz sie, ze sie poobija?

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:39   #2417
AgaMili
BAN stały

Milunia śpi jak aniołek od godziny i w domu taka cisza .

Kasik fajne zakupy
Inutil dajesz dziś
Magda po opisie tego olejku już wiem że na pewno czegoś takiego nie wypiję

Mam nadzieje ze mój laktator bedzie ok, mam z TT i dałam za niego 25funtów jak sie okaże niewypał to się wkurzę
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:40   #2418
Dark lady
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.

Czytam was od świąt, ciągle nie mogę nadrobić. Cytuję i cytuję a tu mąż mi juz kilka razy wyłączył komputer i wszystko zjadło Nie pamiętam co miałam pokomentować.

Nie wiem czy przegapiłam jakieś narodziny, jeśli tak to gratuluję

U mnie dzieje się średnio ciekawie, cały czas mam zmienne ciśnienie, ale z pewnością obniżone w porównaniu do tego przed ostatnią wizytą. Teraz doszło mi swędzenie, ale dzwoniłam już do lekarza i powiedział mi że to raczej od mojej opuchlizny a dokładnie zobaczymy na wizycie.

Teraz znowu nie mam czasu, ale niedługo postaram się pojawić.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:43   #2419
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
w ostatnią środe mi pisała że we wt po tym jak pisała do nas, miała jeszcze oxy ale nic nie dało.... za to później wieczorem dostala strasznych bóli bo... odkleiło się łożysko i dziecko miało tachykardię
stąd też cc w 10 min zaczęli robić
a N1kotynka wylądowała do OIOmie przez swoją cholestazę na całą noc po porodzie. A mała była na obserwacji wtedy i dop nast dnia ją zobaczyła
w pt juz było wszystko ok i była na normalnej sali 3os z małą i w sumie z smsów wyglądało że jest już dobrze i nie ma się czym martwić
i od tamtej pory cisza
Jeny, ale ona ma biedula przejścia. Nie dość, ze z mieszkaniem, przeprowadzką itd to jeszcze teraz coś
Oby jej się w dzidzi to wszystko wynagrodziło
Cytat:
bo trzeba oczy zamykac jak sie prze
Weź i jej to powiedz
Cytat:
ooo jaaaaaaaa... ale wyznanie po latach!!!
Po jakich latach? Pół moejego życia mi tak gadała. Odkąd pamiętam. I sie teraz dziwić czemu ja pod siebie ze strachu przed porodem robię

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:44   #2420
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Tz juz konczy "prace" i nie mam jak pisac
Caly czas mnie zagaduje i mi przeszkadza

Zamowilismy materacyk, z grubej rury polecielismy i Nietopek bedzie spal na lateksowym Doimy tesciow Zawitkowski bylby dumny Moze chociaz ten materacyk go zmusi do odrobiny snu

Mowicie, ze lepiej w realu posciel? Ale ta jest taka ladna...i mozna wziac caly komplet...no i cena super. W komentarzach jest napisane, ze dobrej jakosci posciel, wiec moze warto

Teraz szukamy niani elektronicznej. Ile przy tym sprzeczek i klotni. Przeciez tz sie na niczym "dzieciowym" nie zna, a cwaniakuje, jakby pozjadal wszystkie rozumy Mozecie cos poradzic?

Blanszor, jest juz kolejna Dzidzia?

Rowniez caly czas mysle o Nikotynce, ale skoro Zuzi juz do niej pisala bez odzewu, to moze faktycznie nie ma co jej sie naprzykrzac?

A idzcie Wy sio z tymi olejkami rycynowymi. Jeszcze na nas z Czubaskiem skapnie niechcacy i urodzimy przed Wami...

Agatku,ale te posciele od tego sprzedawcy sa takie delikatne, niepstrokate,ze na pewno znajdzie sie cos do turystycznego. Przeciez ja pozniej tez sie przerzuce na turystyczne, tylko pewnie bezowe lub oliwkowe.

Klaurencja, to Maly juz sie tak wierci, ze boisz sie, ze sie poobija?
Ha! Jakbym o moim czytała. Cwaniaki są z tych chłopów . A ja i tak robię po swojemu, mówię mu że się nie zna i ja wybieram
Zaszaleliście z tym materacykiem pozazdrościć
Stary 2012-01-03, 21:44   #2421
bambusiek
Zakorzenienie

Aaa... co do "dojarki", to koleżanka mówiła, że mi pożyczy/odsprzeda jakiś ręczny Avent... Bardzo go chwaliła, więc mam nadzieję, że będzie OK.
G. 9.1O.18
Stary 2012-01-03, 21:46   #2422
kaczuszka81
Raczkowanie

GG do kaczuszka81

Cytat:
do 6.01 chcę wytrzymać, a potem niech się dzieje co chce
nooo do 6.01 wytrzymam, później masz się rozkręcić - jasne

Cytat:
więc tak:

3.01 Neska ......................... .....jak nie pyknie to 10.01
4.01 Inutil ......................... ....jak nie pyknie to 11.01
5.01 MissZuzia ......................jak nie pyknie to 12.01
6.01 wolne ......................... ???
7.01 Agatek/19mała83 ........jak nie pyknie to 14.01
8.01 19mała83/Agatek ........jak nie pyknie to 15.01

także 6,9,13, 16.... albo zapisywać się na luty!
No patrzcie ją jak zarządziła

Cytat:
Neska w czwartek masz wizyte? ja tez.
Ja też w czwartek idę

Cytat:
Napisane przez kamusia178 Pokaż wiadomość
Agatku czy mogę zarezerwowac sobie Dzien Babci ??
poprosze o wpisanie mnie na liste 21 stycznia
a miałam rezerwować 21.01 to ja może 18.01 wezmę

Kuźwa z nerwów skurcze mam
kaczuszka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:49   #2423
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ha! Jakbym o moim czytała. Cwaniaki są z tych chłopów . A ja i tak robię po swojemu, mówię mu że się nie zna i ja wybieram
Zaszaleliście z tym materacykiem pozazdrościć
i ja chyba tez tak zrobie
tyle ze niane tez kupuje tesciowa i nie chce wybrac za drogiej,zeby nie wyjsc na dojarke

z materacykiem tez mialam opory, ale przyszedl tz, wzial laptopa, popatrzyl, poczytal i kupil lateksowy

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:52   #2424
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Nadrobiłam do końca
Ależ to było ciężkie nadążyć...
Wczoraj po lekarzu ( w trakcie wizyty u cioci) wylicytowaliśmy ŁÓŻECZKO
Mam nadzieję, że złego interesu nie zrobiłam

A na wizycie co?
Leki odstawione od wczorajszego wieczoru. Pochwała ogromna za badanie na czystość pochwy i nie wyhodowano paciora
Pytam kiedy będzie usg, a lekarz mi, że jak mnie będzie do szpitala przyjmował.
Ostatnie (mam nadzieję) badania mam wykonać w czwartek na mocz, morfo, hbs i hiv. Wizyta za tydzień - w poniedziałek o 15:00. Znowu nie było miejsc już, no ale... znajoma kobitka na rejestracji
Ogólnie ciśnienie 120/80. Ale o wadze to już w k. napisałam, bo tu wstyd
A i zacząć się może w każdej chwili
Jak sobie przypomnę co miałam jeszcze napisać to dopiszę

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:56   #2425
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam do końca

A na wizycie co?
Leki odstawione od wczorajszego wieczoru. Pochwała ogromna za badanie na czystość pochwy i nie wyhodowano paciora
Ostatnie (mam nadzieję) badania mam wykonać w czwartek na mocz, morfo, hbs i hiv. Wizyta za tydzień - w poniedziałek o 15:00. Znowu nie było miejsc już, no ale... znajoma kobitka na rejestracji
za łóżeczko i jaka cena
Stary 2012-01-03, 21:58   #2426
*Agatek*
Zakorzenienie

Boroo piękne łóżeczko super, że po wizycie jest wsio ok!!

No... to teraz na którego Cię wpisać? Kiedy rodzisz? dogadałaś się z dzidkiem w tej sprawie??
Cytat:
nooo do 6.01 wytrzymam, później masz się rozkręcić - jasne
tak mamusiu

Cytat:
No patrzcie ją jak zarządziła
pewnie, libacje są, nie ma co

Cytat:
Ja też w czwartek idę
oooooooo nieeee!! Tylko nie to!! już mam dość rycynki w dzisiejszym dniu!
No ale jak trza to trza... no to po kielunku rycynki za czwarteczek!

Cytat:
a miałam rezerwować 21.01 to ja może 18.01 wezmę
to może czy na pewno?!!

Cytat:
Kuźwa z nerwów skurcze mam
ej Ty się nie wygłupiaj i nie wchodź w paradę Inutil
Cytat:
Po jakich latach? Pół moejego życia mi tak gadała. Odkąd pamiętam. I sie teraz dziwić czemu ja pod siebie ze strachu przed porodem robię
ojej
powiedz mamusi, że Ty się na świat nie pchałaś! i dlaczego nie mogłaś być chłopcem!
Cytat:
ooo wybór wszystkiego to jest masakra... niania angelcare i tyle "ale kotku dlaczego??" powiedz: "no bo angelcare i ch.j!"

Ale doita teściów łooooooooł fajnie fajnie, niech kupują!
Cytat:
Rusza się dość dużo, ale spokojniej niż wczoraj np.
Jak usiądę/położę, to się układa i wierci, a jak się ruszę, to od razu mam girki na wierzchu

On tylko po % chrapie, ale u mnie zauważył teraz przy przeziębieniu - zatkanym nosie... mówił, że nieźle zapodawałam
aaaaa to się jeszcze świntuch z Ciebie śmiał! mój mi nie wierzy jak mówie mu, że chrapie strasznie i go szturchałam

Stary 2012-01-03, 21:58   #2427
kasiulka99
Raczkowanie

Cytat:
Nadrobiłam do końca

A na wizycie co?
za fajne i tanie łóżeczko
i za udaną wizytę
kasiulka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:00   #2428
uska000
Zadomowienie

Agatku w szpitalu w ogole nie mieli.. ja aventa z klamka;p dostalam i do tylka a ta grucha 3 razy przycisne i mam juz 20ml wiec reka niew zdazy sie zmeczyc

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:00   #2429
czubasek20
Zakorzenienie

Jeszcze nie miałam tego ktg, ciekawe czy będę mieć ... A mój tz dzwonil i relacjonuje mi że jutro poprasuje resztę ciuszkow a w czwartek złoży łożeczko. On chyba myśli że ja z dzidzia poza brzuchem wrócę

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:06   #2430
bambusiek
Zakorzenienie

Mąż w domu, więc zmykam paaa
G. 9.1O.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości