Żonki 2009 cz. XXXI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-03, 21:03   #3781
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI

atomufka taka masakre mialas i nic nie napisalas. na dupe dostaniesz!!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:07   #3782
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurde ja to jestem mega zielona jeszcze, a wszystko dlatego ze jak wy pisalyscie o tych wszystkich badaniach itd to ja sie w to nie wczuwalam zbytnio bo temat mnie nie dotyczyl... a teraz trudno to wszystko nadrobic bo za duzo na kompie w ciazy sie nie powinno przebywac... poza tym mam watpliwosci czy moge korzystac z laptopa na lozku, siedze i mam stolik i na nim laptopa? boje sie ze zaszkodze dziecku, a kuzwa na tych moich salonach nie mam nawet gdzie usiasc porzadnie!!!

o to na pewno spektakle super beda... mi to sie marzy na Metro jechac... ale moje marzenie jest raczej nie do zrealizowania bo ja bym chciala w starej obsadzie jak gral jeszcze Janowski itd
spoko spoko pytaj jak coś to poradzimy
ja na metro też bym poszła ale jeszcze bardziej na koty ale to marzenie niedoścignione...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Przykre to Nasz teatr prosperuje całkiem dobrze, z tego co wiem. No ale co się dziwić, jak "szalone nożyczki" nie mogą z afisza zejść od 4 czy 5 lat, bo ludzie się ciągle domagają, żeby nadal wystawiali. Sama byłam 2 razy i chętnie bym poszła znów
widzisz mi sie wydaje że jakby na nowo sklecili ekipę do gry to na bank byliby chętni bo mam wrażenie ze ludzie wracają do teatru że jest duzo młodych którzy chętnie by poszli ale jak jest bilet za 80 zł to sorry ale widziałąm też i za 120... przegięcie.. jakby mieli swoją ekipe i robili spektakle za 40 to by na bank była pełna sala.. a tak do połowy zajęte..
no chyba że jest kabaret...
Stary 2012-01-03, 21:09   #3783
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
nie rozwazam tak pytam zapomnialam jeszcze spytac o metraz
india moze byc kwota jak Ci wygodniej podac

kliwia ja to mam jakoś tak wszystko razem spisane, a wiec rozpisze po swojemu domek 115m2 uzytkowej
135 tys =budowa + tynki wew i zew +instalacje+dach
11 tys drzwi zew+okna
ok. 6 tys poczatkowa papierologia

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2012-01-03 o 21:17
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:22   #3784
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
spoko spoko pytaj jak coś to poradzimy
ja na metro też bym poszła ale jeszcze bardziej na koty ale to marzenie niedoścignione...

widzisz mi sie wydaje że jakby na nowo sklecili ekipę do gry to na bank byliby chętni bo mam wrażenie ze ludzie wracają do teatru że jest duzo młodych którzy chętnie by poszli ale jak jest bilet za 80 zł to sorry ale widziałąm też i za 120... przegięcie.. jakby mieli swoją ekipe i robili spektakle za 40 to by na bank była pełna sala.. a tak do połowy zajęte..
no chyba że jest kabaret...
No własnie, bo jednak na wydatek 160 zł (bo zazwyczaj do teatru nie idzie się w pojedynkę) to kupa szmalu, więc nie ma się co dziwić, że ludzie nie chodzą. Wielka szkoda, miasta powinny się rozwijać kulturalnie, a nie cofać
Stary 2012-01-03, 21:27   #3785
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi bardzo fajnie.

Samba spokojnie masz czas na wszystko, ja też jeszcze nic nie kupuję. Miałam zacząć od 20 tyg a już 22 i ja nadal nie zaczęłam. Miałam sie przejśc, pooglądać ale jakoś nie ma kiedy. Co prawda mam pewne rzeczy wybrane ale jak zaczę szukać na prawdę to zobaczymy czy to kupię.

Atomufka współczuję.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:30   #3786
atomufka
Zakorzenienie

kliwia chcecie się budować?
kliwuś Nie pisałam o problemach ,bo byłam tak tym wszystkim pochłonięta, że nie wiedziałam jak się nazywam a potem jakoś nie było okazji więc proszę o wybaczenie
Samba w którym jesteś tygodniu ? gratulacje Oglądałam fotki ,piękny dom będziecie mieli

A w szkole jest ok,choć nie jestem do końca zadowolona,no ale ja już taka jestem mamy dwóch nauczycieli faceta i babkę i to jest trochę bez sensu,ponieważ ich techniki totalnie się wykluczają.Więc jak jest on na każe nam malować w sposób ,który on praktykuje a jak ona to wg swoich zasad. W ogóle ta dziewczyna jest dosyć specyficzna ,no ale cóż jakoś ją trzeba strawić Taka trochę wszystko wiedząca, a jak się dowiedziałam ,że ma 24 lata to padłam,bo wygląda na dobre 30 pare latek

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:36   #3787
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
kliwia chcecie się budować?
kliwuś Nie pisałam o problemach ,bo byłam tak tym wszystkim pochłonięta, że nie wiedziałam jak się nazywam a potem jakoś nie było okazji więc proszę o wybaczenie
Samba w którym jesteś tygodniu ? gratulacje Oglądałam fotki ,piękny dom będziecie mieli

A w szkole jest ok,choć nie jestem do końca zadowolona,no ale ja już taka jestem mamy dwóch nauczycieli faceta i babkę i to jest trochę bez sensu,ponieważ ich techniki totalnie się wykluczają.Więc jak jest on na każe nam malować w sposób ,który on praktykuje a jak ona to wg swoich zasad. W ogóle ta dziewczyna jest dosyć specyficzna ,no ale cóż jakoś ją trzeba strawić Taka trochę wszystko wiedząca, a jak się dowiedziałam ,że ma 24 lata to padłam,bo wygląda na dobre 30 pare latek
Dziekuje 7 tydzien leci
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:37   #3788
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

india - fajne ciuszki-spodniczka mi sie najbardziej podoba

kliwia - oj bidoku ale mialas poranek My na biegunke-nifuroksazyd. a z domowych sposobow rozgazowana cola i slone paluszki.

ana - sliczna spodniczka. nie zazdroszcze tych kobiecych problemow, mam nadzieje z tego monitoringu cos wyjdzie i dowiesz sie co tam sie dzieje ze masz takie dziwne @. a na razie na zapas sie nie martw-na dzidziola masz jeszcze czas i chyba jeszcze nie chcecie? wiec na pewnoe bedziesz jeszcze sie nam chwalic kiedys dwoma kreseczkami A ja rozumiem Twoja wachania-tez mialam taki czas ze jeszcze bylo za wczesnie na dzidziola bo to bo tamto a tu wokol kolezanki zachodzily w ciaze i bylo mi czasem az zal i smutno. Ale mysle ze w Waszym przypadku warto jeszcze troche poczekac. Chocby do skonczenia przez Ciebie szkoly i jakiegos etapu ukonczenia budowy. Bo chyba lepiej mieszkac z dzidziolem chocby w czesci urzadzonego domu niz gniezdzix sie z rodzicami. Bedzie dobrze glowa do gory

sliwenka - napisalabym ci przyjezdaj na ciacho ale od 1stycznia zlikwidowali wszystkie polaczenia pkp ode mnie do ciebie!! normalnie porazka. a sporo osob dojezdza do opola na studia a teraz znok!

mona - z tego bloga co pokazalas robilam chilli na sylwestra i pyszne wyszlo, co prawa bylo baaaardzo ostre. ale fajne tam sa przepisy. A drążąc po necie w poszukiwaniu przepisu na ptasie mleczko przeanalizowalam ich sporo i wyciegnelam jakis swoj przepis i bede chyba kombinowac bo mam ochote na jakies lekkie ciasto. Jak bedzie ta fontanna czekoladowa to mi sie zaslodza czekolada

Marta - super z tymi biletami do teatru-tez bym sie wybrala na jakas fajna sztuke. W Tychach macie teatr tak? bo doczytalam ze to sztuki przyjezdne

Rosi - slicznie wygladasz-nie ma to jak nowy fryz-od razu kobieta czuje sie bardziej kobieca

atomufka - to sie faktycznie nazbieralo troche nieszczesc-ale teraz musi byc tylko lepiec. gratulacje awansu w pracy.

anika - wspolczuje nocy! ale moge zyczyc tylko wytrwalosci. Ja mam takie noce od 14mcy! moje dziecie nie przespalo jeszcze ani jednej nocy w calosci! no moze jedna, ale co z tego jak ja sie wtedy budzilam z przyzwyczajenia gryyy

Ja dzis caly dzien bylam w pracy wiec teraz tylko relaks.
Jutro maz ma urodziny wiec dzis caly dzien sie z niego smieje i mowie "moj ty jeszcze mlody mezu" hiii

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-01-03 o 21:41
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:42   #3789
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ana j ani edoradze, wiem tylko ze ciaza niby komplikuje zycie, a jak juz sie dzieciak pojawi to wszytsko da sie jakos ulozyc
no te początki do roku czy pól chyba najgorsze? z tego co czytam

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jak bedziesz tak rozmyslac to nigdy nie bedzie odpowiedniego czasu na dziecko Ja mysle zeby probowac tym bardziej ze u Ciebie problem z tymi @ masz ... ale decyzja nalezy do Was oczywiscie
Dziękuję za wypowiedź

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Ach dziewczyny dzięki za troskę ,końcówka zeszłego roku nie należała do zbyt szczęśliwych ,zaczęło się od małych rzeczy a skończyło na wypadku Tż ,po remont w naszym nowym domu...Byłam kłębkiem nerwów, ale już jakoś powoli dochodzę do siebie.Tż miał wypadek samochodowy na szczęście na strachu i remoncie auta się skończyło.Potem okazało się ,że na poddaszu mamy strasznie zimno i wyszło na to,że położyli za mało wełny mineralnej więc musieli nam praktycznie połowę góry rozebrać...Możecie sobie wyobrazić jaki bałagan był w mieszkaniu,całą górę znosiliśmy na dół ....wszędzie biały pył...brak słów. Do tego jeszcze parę innych spraw...No to tyle w skrócie.Nowy Rok chyba zapowiada się troszkę lepiej,bo w pracy chyba zostałam wreszcie doceniona i powiedzmy że dostałam mały awansik i będę lepiej zarabiać. Co nie zmienia faktu ,że i tak chcę stamtąd odejść ,bo atmosfera tego mca jakoś mi nie pasuje
Nadal chodzę do szkoły ,miałam już kryzys ,ale przetrwałam i stwierdziłam,że będę kontynuować ,w końcu do czerwca jakoś dam radę
ciężko mieliście... mój tż też miał wypadek i auto na złom... i takim sposem było goło, ale nieweseło

Cytat:
a warunki jakie macie obecnie w domku pozwalaja Wam na myslenie o dziecku? bo wiem ze mieszkacie z rodzicami, ale u nas mieszkanie z rodzicami polega na tym ze mamy jeden pokoj 9m2 do dyspozycji a reszta wszystko wspolne... takze zdecydowalismy sie na dzidzi tylko z perspektywa wyjazdu do niemiec przed lub tuz po porodzie... inaczej nie ma szans chowac tutaj dziecka - nie mam miejsca nawet na lozeczko a co dopiero reszte akcesoriow...

jesli warunki mieszkaniowe wam pozwalaja to i chcecie to ja bym sie starala juz, bo po pierwsze studiujecie zaocznie wiec to sa tylko weekendy, jakos da sie to wszystko ogarnac i zorganizowac a poza tym jak bedziecie mieszkac z rodzicami to nawet lepiej bo zawsze ktos z dzieckiem zostanie... a budowa bez kredytu to dluga droga, wiem cos o tym, wiec w przypadku waszych problemow nie czekalabym az tak dlugo.
Mieszkamy z rodzicami, ale w domku.

Rodzice mają na dole: sypialnie, salon, jadalnie, kuchnie, łazienke.

My u góry wspólnie z bratem (który aktualnie jest na studiach): pokój nasz, lazienkę (no i wiadomo, że rodzice też korzystają bo tu wanna, a na dole prysznic my z dołu też korzystamy) teraz zajmujemy też drugi pokój bo był wolny, ale w nim jest pokój studencki: komputer, laptop i tu się uczymy

Choć nie powiem, że boje się też o to, że rodzice będą się wtryniać...

w weekendy może i ktoś by z dzieckiem został, ale w tygodniu nie, bo obje pracują zresztą moi rodzice są dość młodzi 46 i 47 lat także do emerytury brakuje im 20 lat

Cytat:
Ana a na jakim etapie jest obecnie wasza budowa? bo dawno nic nie mowilas? tzn pewnie w "zimie" nie robia ale ile zrobili przed "zima"?
Teraz nic nie robimy. Po pierwsze zima, a po drugi musieliśmy kupić samochód. Jesteśmy na etapie stanu surowego dom pod więźbą i przykryty papą no i na działke przywiezione sporooo ziemi, co by woda nie stała- jakieś 20-30 wywrotek bo dosyć nisko było
na przyszły rok chcemy pociągnąć kanalizację, zalać chudziak, położyć prąd i tynki... na więcej chyba nie kasy nie będzie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-01-03 o 21:44
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:45   #3790
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
nio to ciesze sie wkrotce pachwina tez mu przejdzie i zapomnicie o zdarzeniu
dokladnie tak jak piszesz
tylko ze jutro zaczynaja budowac dach znowu ale staram sie o tym nie myslec.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:55   #3791
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ana - sliczna spodniczka. nie zazdroszcze tych kobiecych problemow, mam nadzieje z tego monitoringu cos wyjdzie i dowiesz sie co tam sie dzieje ze masz takie dziwne @. a na razie na zapas sie nie martw-na dzidziola masz jeszcze czas i chyba jeszcze nie chcecie? wiec na pewnoe bedziesz jeszcze sie nam chwalic kiedys dwoma kreseczkami A ja rozumiem Twoja wachania-tez mialam taki czas ze jeszcze bylo za wczesnie na dzidziola bo to bo tamto a tu wokol kolezanki zachodzily w ciaze i bylo mi czasem az zal i smutno. Ale mysle ze w Waszym przypadku warto jeszcze troche poczekac. Chocby do skonczenia przez Ciebie szkoly i jakiegos etapu ukonczenia budowy. Bo chyba lepiej mieszkac z dzidziolem chocby w czesci urzadzonego domu niz gniezdzix sie z rodzicami. Bedzie dobrze glowa do gory
Gnieździć to raczej nie... bo to dosyć duży domek, okupujemy dwa pokoje + w sadzie jedną łazienkę

Bardziej chodzi o fakt, że mama może chcieć "za dobrze"... no i szkoła + dom... no i chciałabym mieć wszystko naraz: skończyć szkołe i mieć czas na pracę, na wciągnięcie się... ale z drugiej strony skończyć szkołe i mieć dziecko i cholerka boję się o te moje @, bo nie czekam już na cud. Nikt nie potrafił mnie wyleczyć przez 8 lat to nie wierzę, że teraz się to komuś uda...
i boję się, bo niby najlepszy czas na dziecko to do 25 r ż. a tu już 23 na karku... i obawiam się, że te 2 lata czy 1,5roku mogą trwać starania i to nie wiem czy się uda... a tyle par nie może mieć teraz dzieci... albo ma problemy...

--

Powiem Wam coś co mnie wzruszyło... bratowa męża są 12 lat po ślubie, a od chyba 6 lat się starają bezskutecznie. W święta składała mi życzenia i powiedziała, że życzy mi dziudziusia, bo to już najwyższy czas... niemalże się poryczałam, bo wiem, że odnosiła to do siebie, że tyle zwlekali
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 21:59   #3792
kitosa
Zadomowienie

Atomufka przykro mi, że miałaś tak ciężkie przeżycia Ten rok musi być lepszy!
Ja też uwielbiam teatr, ja też!
Ale u mnie to rodzinne Jeden wujek rzeźbi, drugi ma swój teatr, tata też ma artystyczną duszę. Swego czasu jak tata pracował u wujka w teatrze w Niemczech to miałam ogromną przyjemność tam zawitać i podpatrzeć teatr od kulis. Powiem jedno: teatr jest miejscem magicznym, nieziemskim. Uwielbiam atmosferę tam panującą! A że tata robił scenerie do sztuk to się napatrzyłam na rzeczy dziwne i dziwniejsze Największe wrażenie zrobił na mnie ptak wylatujący powoli z komina, kracząc i machając skrzydłami oraz... największy siusiak jakiego w życiu widziałam Miał uprząż i był na kółkach - aktor wjeżdżał na nim na scenę Ogólnie cuda niewidy. Mimo, że minęło parę lat to pozostaję pod urokiem "Upiora w operze" Piosenkę przewodnią z tego musicalu mieliśmy na pierwszy taniec. Do tej pory nie mogę odżałować "Tańca wampirów" Cieszę się, że są wśród nas wrażliwi na sztukę. Ogólnie jak jestem w którymś z teatrów w Warszawie to zawsze pełna widownia
Stary 2012-01-03, 22:14   #3793
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
no te początki do roku czy pól chyba najgorsze? z tego co czytam
(...)
Iiiiiiiiii tam Wszystko zależy od podejścia rodziców i od samego dziecka.
Marcelina ma 7 m-cy (no bez 1 dnia ) i tak naprawdę na palcach jednej ręki mogłabym policzyć ciężkie noce, czy dni kiedy miałam ochotę wyskoczyć przez okno

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Atomufka przykro mi, że miałaś tak ciężkie przeżycia Ten rok musi być lepszy!
Ja też uwielbiam teatr, ja też!
Ale u mnie to rodzinne Jeden wujek rzeźbi, drugi ma swój teatr, tata też ma artystyczną duszę. Swego czasu jak tata pracował u wujka w teatrze w Niemczech to miałam ogromną przyjemność tam zawitać i podpatrzeć teatr od kulis. Powiem jedno: teatr jest miejscem magicznym, nieziemskim. Uwielbiam atmosferę tam panującą! A że tata robił scenerie do sztuk to się napatrzyłam na rzeczy dziwne i dziwniejsze Największe wrażenie zrobił na mnie ptak wylatujący powoli z komina, kracząc i machając skrzydłami oraz... największy siusiak jakiego w życiu widziałam Miał uprząż i był na kółkach - aktor wjeżdżał na nim na scenę Ogólnie cuda niewidy. Mimo, że minęło parę lat to pozostaję pod urokiem "Upiora w operze" Piosenkę przewodnią z tego musicalu mieliśmy na pierwszy taniec. Do tej pory nie mogę odżałować "Tańca wampirów" Cieszę się, że są wśród nas wrażliwi na sztukę. Ogólnie jak jestem w którymś z teatrów w Warszawie to zawsze pełna widownia
Pięknie to wszystko napisałaś Zgadzam się, teatr to miejsce magiczne! Mnie kiedyś koleżanka namówiła na warsztaty teatralne, rewelacyjne doświadczenia!
Stary 2012-01-03, 22:16   #3794
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Nie wiem kiedy ja się w końcu ogarnę i będę miała więcej czasu na wizaz.
Z ostatnich newsów:
- klucze do mieszkania odebrane, w czwartek podpisujemy akt notarialny
- w nowej pracy nawet nieźle, zobaczymy jak będzie szło dalej
- w poniedziałek zmarła moja babcia, jutro pogrzeb
- w najbliższy poniedziałek jadę do Sądu Metropolitalnego na przesłuchanie - będzie jazda !
Czyli ogólnie dużo się dzieje w tym nowym roku !

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2012-01-03 o 22:22
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-03, 22:25   #3795
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Z ostatnich newsów:
- w najbliższy poniedziałek jadę do Sądu Metropolitalnego na przesłuchanie - będzie jazda !
Faktycznie u Ciebe duzo sie dzieje a to dopiero poczatek roku

Trzmam kciuki za sprawe w sadzie
i przytulam z powodu smierci babci

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 08:51   #3796
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Z ostatnich newsów:
Faktycznie dużo się u Was dzieje. Przede wszystkim bardzo mi przykro, z powodu smierci Twojej babci
Trzymam kciuki za przesłuchanie w SM, koniecznie daj później znać jak poszło
A z pozostałych dwóch spraw bardzo, ale to bardzo się cieszę

Dzień dobry!

Jest mi smutno i źle - wczoraj był ostatni odcinek Magdy M. i co ja teraz będę oglądać? A to już był codzienny rytuał - Marcelutka do wyrka, ja robię kawkę i spokojnie oglądam serial Czuję się skrzywdzona

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-01-04 o 09:01
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 09:16   #3797
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 09:29   #3798
Gucia0987
Zakorzenienie

Rossi cięcie boskie! A ja wiedziałam, ze masz krótki włosy Kurde, mnie też mąż namawia na krótkie, ale coś nie mogę się zdecydować... A Ty wyglądasz super

Martucha nie zakodowałam, że Ty te bilety do teatru masz... weź mnie ze sobą! Uwielbiam teatr. Zresztą to zasługa mojego polonisty z liceum i profilu teatrologicznego. Nie dość, że grałam w teatrze to jeszcze zabierał nas do teatru raz na 2-3m-ce.

Kitosa ale musisz mieć ciekawego wujka

Atomufka cieszę się, że problemy już za Wami! No i najważniejsze, że mężowi nic się nie stało Oby ten rok był lepszy!

AgatkaL ale się u Was dzieje!! Przede wszystkim gratuluję kluczy! no i trzymam kciuki za pracę jak i spotkanie w sądzie
Kochana, przytulam z powodu babci

Ana ja uważam, że jesteś jeszcze bardzo młoda i nawet jakbyś miała poczekać 2 lata na podjęcie decyzji o dziecku to to będzie dobry czas. Myślę, że warto teraz pochodzić na ten monitoring, wszystko sprawdzić. Także nie rób sobie ciśnienia. Wiem, że Twój stan zdrowia pod tym względem może CIe martwić, ale ja uważam, że żeby zdecydować sie na dziecko to trzeba go chcieć od pierwszego momentu, a nie zastanawiać się nad tym, że możemy się starać jakiś czas...
Ale zrób jak uważasz, pamiętaj, że to musi być tylko i jedynie Wasza decyzja i musi w tym wszytskim być pragnienie maleństwa, a nie tylko "a co jeśli trzeba będzie się leczyć"

Kliwia jak się dzisiaj czujesz?

Witajcie

Wiecie, że jeszcze tylko jutro do pracy i wolne
Z tej okazji dzisiaj upiekę ciasteczka z ciasta francuskiego

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 09:41   #3799
kliwia
Zakorzenienie

ktosia padla. bedzies zodpalac cos na tvn playerze tam chyba magda m jeszcze dostepna

guciadzieki, dobrze, w nocy mi sie cos przelewalo ale jeszcze w wc nie bylam.
napije sie zaraz cieplego to mnie moze pogoni
Stary 2012-01-04, 09:45   #3800
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia padla. bedzies zodpalac cos na tvn playerze tam chyba magda m jeszcze dostepna

nie pij czasem kawy

Ktosia zapomniałam napisać, że mnie też powaliłaś! Ale też polecam Ci tvn player

My ostatnio oglądamy Kasię i Tomka. Strasznie to lubię

Stary 2012-01-04, 09:54   #3801
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
nie pij czasem kawy

Ktosia zapomniałam napisać, że mnie też powaliłaś! Ale też polecam Ci tvn player

My ostatnio oglądamy Kasię i Tomka. Strasznie to lubię
Tak, ja wiem, że w necie jest dostępna Ale to nie to samo
Stary 2012-01-04, 09:59   #3802
bzyczka1
Zakorzenienie

hej!

u nas noc kiepska Lilka dostała po południu temperatury ponad 38, dałam jej paracetamol, spadła. Przed kąpielą mierzyłam to miała 37,3 ale to w pupie więc ok. O północy mierzyłam 39.6, znowu paracetamol. Spała do 5,30 wzięłam ją do łóżka ale bidulka najadła się i spać nie mogła, co chwilę płakała, pchała rączki do buzi. Jak ją masowałam po nóżce albo pleckach to zasypiała. teraz też próbuje zasnąć, est taka lejąca się, w pół śpiąca. Ząbki pewnie idą kolejne, pierwsze które aż tak przechodzi.

Ktosiu teraz będzie 39,5

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:05   #3803
kliwia
Zakorzenienie

ktosia ale jak fajnie, bez reklam w necie!! marudzisz wiesZ?

gucia no cos Ty herbatkle sobie trzasne mango i cos tam liptona

do nas w piatem przychodza znajomi, chyba zorbie super ciasto mozna zjesc z blachy
kruche ciasto z platkami migdalowymi i kremem z masla i masy krowkoej, a dotego pomazane z wierzchu rozpuszczona nutella. tylko nie mam blachy do tarty
przepis wam dam jak mi wyjdzie
Stary 2012-01-04, 10:13   #3804
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cześć

Po wczorajszym buszowaniu po necie napisałam mejl o ministerstwa zdrowia.Będziecie mi paczki wysyłać jak mnie zamkną za zniewage ministra

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:15   #3805
kliwia
Zakorzenienie

scio hahahah co zs napisala pokaz w k

kupowalyscie moze dywan na allegro? bo nie wiem na co sie zdecydowac.

atomufka przeboje to Ty mialas. ja mysle ze w koncu musi sie ulozyc a w skzole, beznadzieja jakas,
Stary 2012-01-04, 10:18   #3806
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia ale jak fajnie, bez reklam w necie!! marudzisz wiesZ?

gucia no cos Ty herbatkle sobie trzasne mango i cos tam liptona

do nas w piatem przychodza znajomi, chyba zorbie super ciasto mozna zjesc z blachy
kruche ciasto z platkami migdalowymi i kremem z masla i masy krowkoej, a dotego pomazane z wierzchu rozpuszczona nutella. tylko nie mam blachy do tarty
przepis wam dam jak mi wyjdzie
czekam na przepis
Do nas znajomi jutro przychodzą

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Cześć

Po wczorajszym buszowaniu po necie napisałam mejl o ministerstwa zdrowia.Będziecie mi paczki wysyłać jak mnie zamkną za zniewage ministra
Eeee, może nie będzie tak źle.
A powiedz mi w czym jest problem? To mleko już w ogóle nie będzie dostępne, czy jest dostępne ale bez dofinansowania?

Bzyczko mam nadzieje, że Lili przejdą wszystkie dolegliwości, wymęczy się bidula.

Stary 2012-01-04, 10:18   #3807
celi25
Rozeznanie

cześć
Rosette super fryzura

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dokladnie tak jak piszesz
tylko ze jutro zaczynaja budowac dach znowu ale staram sie o tym nie myslec.
dobrze że już lepiej się czuje i niech uważa na siebie

Cytat:
Hej
Z ostatnich newsów:
przykro mi z powodu babci i trzymam kciuki za przesłuchanie

Atomufka mam nadzieję, że nowy roku będzie lepszy
Samba super domek - nie wiedziałam że tyle już zrobiliście
India oglądałam wczoraj reportaż o Paróweczce
Anika jak moje wizytówki?

my wczoraj malowaliśmy nowe biuro bo tz się przenosi do większego dzisiaj pewnie czeka nas druga warstwa

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:22   #3808
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:30   #3809
ania20m
Wtajemniczenie

Wróciłam po 2 tygodniach pobytu w szpitalu.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 10:44   #3810
celi25
Rozeznanie

witaj opowiadaj jak się czujecie?

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości