£adne cia³o: postanowienie noworoczne - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-01-04, 11:02   #151
isiaczekk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 604
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne

Jak idzie dziewczyny?
Dzis ide na swoj pierwszy trening biegania dam znac jak mi poszlo. Mam problem z regularnym jedzeniem, mam wrazenie, ze caly czas jestem glodna, a nie gloduje przeciez zrezygnowalam tylko z coli i fast foodow
Kiedys schudlam, sporo w sumie bez problemu. Po prostu mniej jadlam, wiecej cwiczylam... Teraz psoatnowilam ze jescze pare kilo schudne i jest mi niesamowicie ciezko! Nie mam nawet zbytniej motywacji;/
Stary 2012-01-04, 11:44   #152
itrusta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 146

A ja dalej chora.
Le¿e w ³ó¿ku i podjadam
Strasznie mnie to wkurza.
Mam wolne, a muszê w ³ó¿ku le¿eæ.
Zapalenie spojówek siê nasili³o, na szczê¶cie grypa mija. Powoli bo powoli ale czujê siê ju¿ lepiej.
Jutro chcia³abym zacz±æ ju¿ 1 dzieñ æwiczeñ i diety.
Zobaczymy co z tego wyniknie.

A co tam u Was?
itrusta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-04, 13:15   #153
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 118

Cytat:
Napisane przez isiaczekk Poka¿ wiadomo¶æ
Jak idzie dziewczyny?
Dzis ide na swoj pierwszy trening biegania dam znac jak mi poszlo. Mam problem z regularnym jedzeniem, mam wrazenie, ze caly czas jestem glodna, a nie gloduje przeciez zrezygnowalam tylko z coli i fast foodow
Kiedys schudlam, sporo w sumie bez problemu. Po prostu mniej jadlam, wiecej cwiczylam... Teraz psoatnowilam ze jescze pare kilo schudne i jest mi niesamowicie ciezko! Nie mam nawet zbytniej motywacji;/
Ostatnie kilogramy najgorzej porzuciæ. Ja siê Wam przyznam, ¿e kiedy¶ schud³am 17 kg (za czasów gimnazjum). Od tego czasu przyby³o mi kilka i teraz chce jeszcze troszkê mniej. Nigdy nie wa¿y³am 53, najmniej 54,5 kg, mo¿e tym razem siê uda

Zwa¿ê siê w pi±tek i siê oka¿e jak tam z efektami Ale skóra ju¿ jest przyjemniejsza, zw³aszcza po peelingach z kawy

Na dzi¶ na razie mam 15 minut hula-hop i nied³ugo idê na si³ownie siê pomêczyæ.

Cytat:
Napisane przez itrusta Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dalej chora.
Le¿e w ³ó¿ku i podjadam
Strasznie mnie to wkurza.
Mam wolne, a muszê w ³ó¿ku le¿eæ.
Zapalenie spojówek siê nasili³o, na szczê¶cie grypa mija. Powoli bo powoli ale czujê siê ju¿ lepiej.
Jutro chcia³abym zacz±æ ju¿ 1 dzieñ æwiczeñ i diety.
Zobaczymy co z tego wyniknie.

A co tam u Was?
Pod ¿adnym pozorem nie æwicz, kiedy jeste¶ chora. Ja kiedy¶ w czasie zwyk³ego przeziêbienia wziê³am siê za æwiczenia to zamiast 4-5 dni, chorowa³am dwa tygodnie . Lepiej odpoczywaj i warto¶ciowo siê od¿ywiaj, tak tylko ¿eby nic nie przyby³o .

Ostatnio siê naczyta³am wiele dobrego o naturalnym jogurcie. Wiele osób potwierdza, ¿e przy codziennym jedzeniu go maj± p³aski brzuch . Wiêc ja zaczynam od dzi¶. Przy³±czy siê do mnie kto¶ ? Polecam z firmy Zott, naprawdê dobry

64,9 ... 64,0 ...58,0

Edytowane przez BuryKotZPiwnicy
Czas edycji: 2012-01-04 o 13:16
BuryKotZPiwnicy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-04, 14:10   #154
Blu_eye
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 277

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio siê naczyta³am wiele dobrego o naturalnym jogurcie. Wiele osób potwierdza, ¿e przy codziennym jedzeniu go maj± p³aski brzuch . Wiêc ja zaczynam od dzi¶. Przy³±czy siê do mnie kto¶ ? Polecam z firmy Zott, naprawdê dobry
Oczywi¶cie ja równie¿ siê do tego przy³±czam
Te¿ wiele s³ysza³am o nim dobrego. tyle,¿e ja jem na zmianê activie truskawkow±(po prostu uwielbiam) i jogurt naturalny 0%.
Dzi¶ np. w pracy mia³am marchewke, grejpfruta czerwonego i jogurt naturalny (Bakomy - równie¿ smaczny)
A co do treningu mam dzi¶ odpoczynek od TurBoFire. Czas po¶wiêcam mojemu Ukochanemu
Pozdrawiam.
Stary 2012-01-04, 14:56   #155
BelovedMoon
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 155

Blu_eye masz niesamowit± si³ê do odchudzania ;o ;d
Itrusta teraz nie æwicz, oszczêdzaj siê, ale za to jak wyzdrowiejesz to dasz czadu

Ja mam takie zakwasy na udach po wczorajszych æwiczeniach, ¿e ledwo chodzê, ale bêdê æwiczyæ i dzi¶. Dieta te¿ okej wiêc dobrze Jogurtów naturalnych niestety nienawidzê, chocia¿ kiedy¶ próbowa³am siê do nich przekonaæ. Dziewczyny, a co my¶licie o batonach typu Corny, itd. ? Odpowiada³yby mi bardzo zamiast bu³ek do szko³y ale sama nie wiem..

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
BelovedMoon jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-04, 15:42   #156
Blu_eye
Raczkowanie

Tak, mam ogromn± motywacjê i si³ê I mam nadziejê, ¿e jej nie stracê. Ch³opak równie¿ mnie w tym wspiera i sam równie¿ æwiczy(choæ nie musi ).

Batony typu corny- my¶lê, ¿e s± dobr± alternatyw± dla osób, które nie mog± sobie odmówiæ czego¶ s³odkiego. S± smaczne, nie s± tak kaloryczne jak inne s³odko¶ci. My¶lê, ¿e nie zaszkodz±.
Stary 2012-01-04, 17:03   #157
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BelovedMoon Poka¿ wiadomo¶æ
Blu_eye masz niesamowit± si³ê do odchudzania ;o ;d
Itrusta teraz nie æwicz, oszczêdzaj siê, ale za to jak wyzdrowiejesz to dasz czadu

Ja mam takie zakwasy na udach po wczorajszych æwiczeniach, ¿e ledwo chodzê, ale bêdê æwiczyæ i dzi¶. Dieta te¿ okej wiêc dobrze Jogurtów naturalnych niestety nienawidzê, chocia¿ kiedy¶ próbowa³am siê do nich przekonaæ. Dziewczyny, a co my¶licie o batonach typu Corny, itd. ? Odpowiada³yby mi bardzo zamiast bu³ek do szko³y ale sama nie wiem..
Ja bardzo lubiê Corny BIG orzechowe, takie zielone Ale fakt, ¿e jest to do¶æ kaloryczne. Ale suma sumarum wydaje mi siê, ¿e lepsze ni¿ bu³ka.

Ja w³a¶nie wróci³am z si³owni i padam...
Ze¿ar³am jab³ko i dwa wafle ry¿owe na podwieczorek ale zjad³abym o wiele wiêcej.

A mo¿e siê trochê poznamy ? Niech ka¿da powie co¶ o siebie . Nie chodzi mi o jakie¶ dane osobowe ale mo¿e o jakie¶ marzenia, szko³ê, do¶wiadczenia, zainteresowania i podobne

64,9 ... 64,0 ...58,0

Czas edycji: 2012-01-04 o 17:54
Stary 2012-01-04, 19:18   #158
BelovedMoon
Raczkowanie

No to od jutra przerzucam siê na te batony ale moze zrezygnujê z tego z czekolad± ;d dobry pomys³ z tym poznaniem siê ja aktualnie chodzê do 3 klasy liceum, matura w tym roku, pó¼niej mam nadziejê, ¿e dostane siê na fizjoterapiê Dziewczyny, która¶ z Was mo¿e ma z tym do czynienia? ;> je¶li chodzi o odchudzanie to na koniec gim. schud³am ponad 10 kg. niestety zaniedba³am sie ps. mam ogromnego lenia co do æwiczeñ

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
Stary 2012-01-04, 19:54   #159
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
No to od jutra przerzucam siê na te batony ale moze zrezygnujê z tego z czekolad± ;d dobry pomys³ z tym poznaniem siê ja aktualnie chodzê do 3 klasy liceum, matura w tym roku, pó¼niej mam nadziejê, ¿e dostane siê na fizjoterapiê Dziewczyny, która¶ z Was mo¿e ma z tym do czynienia? ;> je¶li chodzi o odchudzanie to na koniec gim. schud³am ponad 10 kg. niestety zaniedba³am sie ps. mam ogromnego lenia co do æwiczeñ
Ja te¿ odchudza³am siê w gimnazjum, zreszt± ju¿ pisa³am o tym
Teraz jestem na studiach o kierunku Finanse i Rachunkowo¶æ, a wcze¶niej liceum i 2 letnia Szko³a w Kato. Technik Farmaceutyczny Jednak wolê odnale¼æ siê w cyferkach ni¿ miêdzy aptecznymi pó³kami, tak¿e zaczê³am co¶ innego

Z marzeñ (poza tymi oczywistymi jak dobra praca, zdrowie itd. )to chcia³abym zwiedziæ trochê ¶wiata

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-04, 20:21   #160
BelovedMoon
Raczkowanie

Niestety 'cyferki' to nie moja bajka strasznie ciemna z matmy jestem, tak¿e podziwiam ;d

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
Stary 2012-01-04, 21:01   #161
LaCandy
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 502

Cytat:
Polecam takie wiêksze z wypustkami masuj±cymi Na pocz±tku mo¿na siê dorobiæ siniaków, ale pó¼niej jest ju¿ lepiej. Ja nigdy nie umia³am krêciæ takimi zwyk³ymi ze sklepu z zabawkami, a tym idzie mi naprawdê dobrze
To widzê ¿e obie mamy to z wypustkami! Ja je bardzo lubiê za te wypustki, mam wra¿enie ¿e one rzeczywi¶cie pomagaj± modelowaæ brzuch. Ja uwielbiam krêciæ hula hop, zawsze to robi³am na wf w liceum, ¿eby tylko nie graæ w jakie¶ gry zespo³owe. Te zabawkowe hula hop zawsze by³y dla mnie za lekkie, wiêc najczê¶ciej nak³ada³am tak ze 3 naraz i tymi trzema krêci³am. To z wypustkami jest fajne bo wa¿y ponad kilogram - przez co ³atwiej siê nim krêci.

Cytat:
Ostatnie kilogramy najgorzej porzuciæ. Ja siê Wam przyznam, ¿e kiedy¶ schud³am 17 kg (za czasów gimnazjum). Od tego czasu przyby³o mi kilka i teraz chce jeszcze troszkê mniej. Nigdy nie wa¿y³am 53, najmniej 54,5 kg, mo¿e tym razem siê uda

Oj wiem co¶ o tym ¿e ostatnie kilogramy przychodz± najtrudniej... To jest taka droga przez mêkê i narzucenie sobie bardzo sztywnych regu³. No ale wszystko jest mo¿liwe, skoro da siê to osi±gn±æ dyscyplin± a nie skalpelem to chyba jednak warto o to zawalczyæ...

Co do jogurtów - ja siê mogê do Ciebie przy³±czyæ je¶li chcesz. Praktycznie to moi rodzice siê na¶miewaj± ze mnie, ¿e gdyby w sklepach zakazali sprzeda¿y serka wiejskiego light i jogurtu naturalnego to umar³abym z g³odu. Nawet teraz w lodówce mam oba te produkty, i to nie po jednej sztuce tylko kilka. To moje jedzenie jest D
Cytat:
A mo¿e siê trochê poznamy ? Niech ka¿da powie co¶ o siebie . Nie chodzi mi o jakie¶ dane osobowe ale mo¿e o jakie¶ marzenia, szko³ê, do¶wiadczenia, zainteresowania i podobne
Jesli o mnie chodzi to ja jestem na pierwszym roku studiów licencjackich, ostatni± wiosn± zdawa³am maturê. Posz³am rok wcze¶niej do szko³y, dlatego zawsze by³am najm³odsza w klasie. Jutro skoñczê 19 lat. Hmm... generalnie chcia³abym wyjechaæ za granicê w przysz³o¶ci i tam pracowaæ i najprawdopodobniej zostaæ. Marzeniem by³oby zamieszkaæ w Australii lub w Stanach, podobaj± mi siê te¿ Emiraty Arabskie.
Hmm... z takich ciekawszych rzeczy to jeszcze ¿e nie mam lêku wysoko¶ci i chcia³abym kiedy¶ zrobiæ sobie licencjê pilota. Aaa i jeszcze jedno marzenie - mieæ garderobê w osobnym wielkim budynku, z wind±, ka¿de piêtro podzielone na okazje haha a ciuchy i buty u³o¿one kolorystycznie. Jeszcze jakby w tej kolekcji siê znalaz³y jakie¶ luksusowe marki to bym by³a najszczê¶liwsza na ¶wiecie .
Cytat:
Niestety 'cyferki' to nie moja bajka strasznie ciemna z matmy jestem, tak¿e podziwiam ;d
Znam ten ból, mam to samo ... Nienawidzi³am tego przedmiotu. Ja wychodzê z za³o¿enia ¿e potrzeba mi tylko znaæ 4 podstawowe dzia³ania.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 21:10   #162
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaCandy Poka¿ wiadomo¶æ

Znam ten ból, mam to samo ... Nienawidzi³am tego przedmiotu. Ja wychodzê z za³o¿enia ¿e potrzeba mi tylko znaæ 4 podstawowe dzia³ania.

Ja przez ca³± moj± edukacjê uczy³am siê chemii i biologii na rozszerz. Tak¿e nie wiele mia³am z matm± wspólnego... Jako¶ z ni± wytrwam. Inne przedmioty s± o wiele ciekawsze na finansach ni¿ matma

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-04, 23:27   #163
Blu_eye
Raczkowanie

Dobry wieczór Wszystkim "nocnym Markom"
Przed pój¶ciem spaæ postanowi³am zajrzeæ i sprawdziæ co u Was s³ychaæ
Pad³ pomys³ poznania siê bli¿ej, super my¶l.

Mam 22lata, pracujê w do¶æ du¿ej firmie. Wcze¶niej pracowa³am trochê w zusie ( ). Bardzo lubiê siê uczyæ angielskiego i mam nadziejê, ¿e w tym roku uda mi siê pój¶æ na studia w tym w³a¶nie kierunku. Wcze¶niej niestety nie mia³am takiej mo¿liwo¶ci.. Bardzo lubiê czytaæ ksi±¿ki (szczególnie te o wampirach ) np. Saga Zmierzch, Pamiêtniki Wampirów itp..
Je¶li chodzi o pragnienia/ marzenia: to oczywi¶cie schudn±æ tyle ile chcê, poza tym oczywi¶cie chcê ¿eby wszystko siê uk³ada³o po mojej my¶li - zdrowie moich najbli¿szych, mi³o¶æ, praca, studia.

Sweet Dreams
Stary 2012-01-05, 07:52   #164
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Mam takie pytanie do dziewczyn, które walcz± z TurboFire Ile czasu zajmuje Wam taki codzienny trening ?

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-05, 08:10   #165
Blu_eye
Raczkowanie

Co prawda ja mam dzi¶ dopiero trzeci trening, ale z tego co czyta³am to treningi zajmuj± maksymalnie 55min.
Mój pierwszy trening trwa³ ok 40min, a drugi 30min. do tego dok³adam jeszcze inne æwiczenia
Stary 2012-01-05, 14:30   #166
201612080925
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 069

Co do treningów TF to najd³u¿szy filmik z æwiczeniami trwa 55 min, a najkrótszy 15 min, ale prawie zawsze trzeba zrobiæ 2 filmiki, wiêc najkrótszy dzienny trening to 25 min a najd³u¿szy 60 min.

To mo¿e i ja powiem co¶ o sobie. Uczê siê w liceum na profilu z rozszerzon± matematyk± i angielskim. Narazie nie mam jeszcze sprecyzowanych planów na studia, ale my¶lê o architekturze. Co do zainteresowañ to rzez kilka lat trenowa³am p³ywanie, w 3 gim. to rzuci³am i odrazu przyty³am Lubiê czytaæ ksi±¿ki ( Blu_eye, co do ksi±¿ek o wampach to polecam seriê Dary Anio³a i B³êkitnokrwi¶ci ). Marzenia? Po za zdrowiem itp. to zwiedziæ Nowy Jork (najlepiej w nim zamieszkaæ) i Australiê.
BelovedMoon co do fizjoterapii to moja kuzynka j± studiuje w Krakowie na AWF i sobie chwali Ale biologie trzeba na 90 % chyba zdaæ.

Edytowane przez 201612080925
Czas edycji: 2012-01-05 o 14:44
201612080925 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-05, 14:36   #167
muffinek666
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 170

Cytat:

Ja studiuje fizjo teraz na III roku... jakbys miala jakies pytania wal smialo ;p

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-05, 15:18   #168
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Jak dot±d chyba najwiêcej licealistek Czuje siê taka stara xD
Co do angielskiego to... ja przez wiele lat mia³a jak±¶ straszn± blokadê i go nienawidzi³am... Mia³am beznadziejne nauczycielki w szkole, a od podstawówki uczy³am siê niemieckiego. Niedawno zaczê³am czytaæ samouczek z ang i ju¿ co¶ zaczê³am jarzyæ W planach mam jeszcze zamiar nauczyæ siê podstaw czeskiego

A tak w ogóle to w mojej edukacji zdarzy³o mi siê uczyæ te¿ ³aciny

A jak tam Wasza dieta na dzi¶ ? Ja zgrzeszy³am racuchem
Z æwiczeñ na razie hula-hop 20 minut... A jutro mam nieczynn± si³ownie nie lubiê dni, w które wszystko jest zamkniête :/

64,9 ... 64,0 ...58,0

Czas edycji: 2012-01-05 o 15:23
Stary 2012-01-05, 15:40   #169
Blu_eye
Raczkowanie

ewull dziêkujê za propozycje ksi±¿ek

A co do mojej diety dzi¶, to podobnie jak wczoraj: w pracy marchewka, grejpfrut czerwony, jogurt naturalny 0%, jab³ko. W domku zjem jaki¶ lekkostrawny, ma³okaloryczny obiadek i to by by³o na tyle. Potem trening TurboFire, brzuszki i parê innych æwiczeñ

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 15:54   #170
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blu_eye Poka¿ wiadomo¶æ
ewull dziêkujê za propozycje ksi±¿ek

A co do mojej diety dzi¶, to podobnie jak wczoraj: w pracy marchewka, grejpfrut czerwony, jogurt naturalny 0%, jab³ko. W domku zjem jaki¶ lekkostrawny, ma³okaloryczny obiadek i to by by³o na tyle. Potem trening TurboFire, brzuszki i parê innych æwiczeñ

Chcialabym zaczac trening turbo fire. Moglabys przeslac mi taki trening? ))

51.5

47 kg !!!!!!!

Stary 2012-01-05, 17:05   #171
BelovedMoon
Raczkowanie

Moja dieta dzi¶ to jaka¶ masakra ;o jestem tak g³odna, ¿e najchêtniej zjad³abym wszystko co pojawi siê na mojej drodze ;o a ile ju¿ zjad³am, to nawet nie wspomnê. Muffinek666 ciê¿ko jest? co zdawa³a¶ na maturze? ;>

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
Stary 2012-01-05, 17:29   #172
Blu_eye
Raczkowanie

muffinek666 - ja ¶ci±gam (tzn.mój ch³opak mi ¶ci±ga) kolejne odcinki z chomika, specjalnie wykupi³ transfer. Tych filmików jest sporo. Nie mam jak Ci ich w tej chwili przes³aæ. Przepraszam, nie odbierz tego ¼le.
Stary 2012-01-05, 19:23   #173
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
muffinek666 - ja ¶ci±gam (tzn.mój ch³opak mi ¶ci±ga) kolejne odcinki z chomika, specjalnie wykupi³ transfer. Tych filmików jest sporo. Nie mam jak Ci ich w tej chwili przes³aæ. Przepraszam, nie odbierz tego ¼le.
Nie ma problemu rozumiem... postaram sie sama cos znalezc

Je¿eli chodzi o fizjoterapie to kierunek jest ciezki... w koncu medyczny
Na maturze biologia... to bylo 3 lata temu teraz jestem na III roku

51.5

47 kg !!!!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 19:26   #174
201612080925
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 069

Dzisiaj jaka¶ s³aba jestem, przy TF ju¿ by³am wykoñczona. Ale pozbiera³am siê do kupy i jako¶ jeszcze zrobi³am pozb±d¼ siê t³uszczyku i 8 minute legs.
201612080925 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-01-05, 19:37   #175
Blu_eye
Raczkowanie

Po treningu Czujê siê super pomimo tego,¿e jestem dzi¶ bardzo niewyspana
Po TF zrobi³am 300 brzuszków, æwiczenia na nogi(po 70 powtórzeñ) i 150 przysiadów
Stary 2012-01-05, 20:19   #176
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Po treningu Czujê siê super pomimo tego,¿e jestem dzi¶ bardzo niewyspana
Po TF zrobi³am 300 brzuszków, æwiczenia na nogi(po 70 powtórzeñ) i 150 przysiadów
Za ka¿dym razem jak czytam co æwiczy³a¶ to moja mina jest taka:
Ja my¶lê, ¿e Ty wcale nie masz t³uszczyku. Twoja masa to pewnie wiêkszo¶æ miê¶ni

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-05, 21:09   #177
Blu_eye
Raczkowanie

Cytat:
Za ka¿dym razem jak czytam co æwiczy³a¶ to moja mina jest taka:
Ja my¶lê, ¿e Ty wcale nie masz t³uszczyku. Twoja masa to pewnie wiêkszo¶æ miê¶ni
Oj, chcia³abym ¿eby to by³y w wiêkszo¶ci miê¶nie. Niestety moj± udrêk± s± uda :/ ale wierzê, ¿e wkrótce ju¿ nie bêdê siê nimi przejmowaæ
Stary 2012-01-05, 21:27   #178
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Jako¶ ma³o z nas siê tutaj udziela. Zw³aszcza dawno nie czyta³am autorki tego w±tku

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2012-01-05, 21:44   #179
Blu_eye
Raczkowanie

Masz racjê, autorka w±tku nie odzywa siê od jakiego¶ czasu.
Stary 2012-01-05, 22:03   #180
BelovedMoon
Raczkowanie

Te¿ tak pomy¶la³am. Mam tylko nadziejê, ¿e w±tek nie upadnie

09.08.12 - 64kg
cel1 - 59kg
cel2 - 57kg
cel3 - 55 kg
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.